UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 06.09.2015, 16:15


Grantas koser seg ute i naturen, han nytter hvert øyeblikk. 

Han blir super glad, når han får bli med ut. 

Grantas elsker å leke ute.

THE WHOLE WORLD IS A GARDEN

 • 06.09.2015, 12:04


UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 30.08.2015, 19:08


Heihei alle lesere! Håper dere ser forandringer her på bloggen, jeg startet å sette på bildene signatur også. Er ikke greit hvis folk bare tar bilder uten å si noe, man vet aldri hva noen kan finne på. Jeg er super fornøyd med resultatet, håper dere liker dem også. Det er bare koselig å komme seg ut og nytte været, for høsten er her nå. Vinter kommer, å da er man ikke så mye ute til vanlig. Nå så skal jeg pakke alt sammen, og gjøre meg klar til å reise hjem med kjæresten min. Hybel er så sliten og trøtt, skal få han ut en tur i hagen en gang til i dag. I morgen blir det jobb, kommer til å være sliten ut av dagen. Å det er ganske vanlig, mye som skjer hver dag. Nye mennesker, nye opplevelser, mye å huske på, mye å tenke på. Derfor blir man sliten av å jobbe, å det er ikke rart det. Jeg får vel forte meg å pakke, og gjøre meg klar. Slik at det blir enkelt å ta alt ut i bilen, da snakkes vi seinere alle sammen. Det skal komme et innlegg til i dag, kanskje flere vi får se. For må gjøre oss klare til i morgen, finne klær, se i kjøleskapet og mye annet. 

ENDELIG!

 • 27.08.2015, 19:20


Været er fint igjen men, jøss! Så vått det er ute, Hybel ble så fornøyd at han tokk sin tid å vaske seg selv her ute enn å nytte det. Ja,ja, dyr får gjøre akkurat som de ønsker når man kommer seg ut. Han fikk en gulrot da han kom inn, for han er veldig flink selv. Han gikk inn selv, trengte ikke å bære han inn som det pleier å være.

Fint å se at han er fornøyd, nå koser vi oss her i varmen. Etterhvert så kommer kjæresten min Arunas hjem, så skal vi lage mat sammen og slappe av. Håper han tar med seg en av dagene sånn hjemme sykkel, for det er ganske fint å trene hjemme inne. Trenger ikke sykle et sted, den kan stå et sted i ro. Å ikke minst blir bra for meg å komme meg i form, kanskje blir mer våken og slapper mer av. For trening er bra for helsa, å det trenger jeg for å si det sånn. 

BLÅBÆR TUR

 • 05.08.2015, 18:51


Da har jeg, Edita og Roger vært på blåbær tur sammen, det var veldig koselig. Vi fikk med oss en del bær hjem, skal lage syltetøy i kveld hvis Arunas kommer med sukker hjem. Jeg venter på å smake, for det er så mye bedre enn de som er på butikken. På butikken der setter de så mye annet enn bær, så derfor liker ikke, og fordi det smaker ikke like godt.

Disse dagene har jeg vært på fullt jobb som lærling i barnehagen, det er ganske merkelig men det skal komme seg fram. Gleder meg til å lære barna, ikke minst finne på noe sammen. Jeg bor nærme barnehagen så det er rart, for er ikke vandt å bo så nærme et sted man skal være hver dag. Men alt skal komme seg, kommer til å bli vandt med dette og lære nye ting som jeg håper jeg blir tryggere på selv.  

Her skal dere få se noen bilder ifra blåbær turen, den var veldig vellykket, så da er jeg fornøyd for å si det sånn. Nå så venter jeg på at Arunas kjæresten min skal komme hjem, så vi kan lage mat sammen og kose oss med dessert, ikke glem tv`en kommer også på. Veldig bra at vi har fått kanaler, så alt av det meste er i orden her i leiligheten, bare noen få små ting som er igjen. Jeg får ta oppvasken så dere skal kanskje få bilder av leiligheten i dag, tenker meg at dere gleder dere akkurat som meg. 

Må ikke alltid se bra ut, orker ikke sminke meg til jobben for det er jobb! Du blir veldig sliten, skjenner det når jeg kommer hjem. Selv om man ikke alltid gjør så mye, så skjenner man det uansett. Føler den trøttheten tar over meg, men kan ikke legge meg når jeg er hjemme for da er man hjemme og skal spise, rydde og ta bilder til bloggen, og blogge da. Men sånn blir det, dagene for meg blir fra 08:00 på morgen til 16:00 på kvelden, så ca til middag er jeg hjemme alene og "venter" mens jeg rydder og alt annet på kjæresten min Arunas skal komme hjem, så sånn er dagene mine. Er ikke stort jeg gjør nå, akkurat nå som jeg er lærling. Man blir sliten av ingenting føler jeg, sikkert fordi det har vært sommerferie, og det skjennes veldig på kroppen at den ikke orker alltid på morgen. 

Men alle dere få en strålende dag! Jeg skal ta enda en brødskive og et glass vann, så vaske opp alt det rotet som ligger her på benken. Og ta med klær og henge de ute, eller kanskje inne er litt usikker pga været da tørker ikke klærne. Så for se hva jeg rekker i dag, for må forte meg slik at det ikke blir for mørkt ute, og jeg kan få ta bilder inne. 

KJÆRESTEN MIN ER FLINK

 • 24.07.2015, 11:28


Ikke hver dag han klarer å ta bilder, men han faktisk klarte det i dag. Jeg ble fornøyd med resultatet, håper dere liker bildene også.

Ikke tenk på t-shorte jeg har på meg, for fant ikke noe akkurat annet der å da.BEAUTIFUL SUNSET

 • 12.07.2015, 21:25


Ikke hver dag er det solnedgang, så det var ganske fint å se på. 

DET ER LOV Å TULLE LITT!

 • 10.07.2015, 22:45


GRILLING`S

 • 05.07.2015, 15:44


Heihei alle sammen, i dag er vi alle hjemme. Det er veldig varmt ute, så varmt at når man kommer ut så svetter man med en gang. Jeg prøver å sitte inne, men samtidig ønsker jeg å komme meg ut å nyte været. For sånne dager er ikke hver dag, så da skal jeg prøve alt jeg kan. I dag skal jeg slappe av så mye som mulig, fordi i morgen sal vi jobbe som bare det. Fingrene mine funker ikke som de skal akkurat nå, så må slappe av før dette.

BARE KOSELIG DET

 • 06.06.2015, 00:19


Må beklage dere alle sammen, jeg kommer med dette innlegget i dag fordi det ble så seint i går. Jeg var kjempe sliten og trøtt, så sånn ble det bare. Vi var en tur og spilte ute, og uff jeg er så glemsk at jeg husker nesten ikke hva jeg gjorde. Men ellers var det en fin dag! Om dagen i dag kan jeg fortelle at det var vel varmt, mye sol og glede. Denne dagen måte man nyte og få komme seg ut, så vi var en tur og fiska. Men det var ingen fisk, ellers det gjorde ingenting. Snart skal jeg og kjæresten min legge oss, så dere får kose dere massse!

 BROM BROM! DA ER MAN PÅ TUR IGJEN

 • 20.05.2015, 19:29


Alltid koselig å reise litt vekk, disse dagene har vi koset oss å endelig russetiden er over. Men her sitter jeg igjen med matte eksamen som jeg gruer meg ganske mye til, for på påbygg er matte ganske vanskelig, så jeg skal gjøre det beste jeg kan ut av dette året. 

 

Nå så er jeg hos kjæresten min i morgen er det skole, mye eksamener på gang og mye å øve på. Så disse dagene fremover blir mye å slite seg ut i, ellers prøver jeg å finne ut av hvordan alt skal bli når jeg flytter til Bø med kjæresten min. Alle dere andre på ha en strålende dag videre, mens jeg skal prøve å slappe av nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 09.05.2015, 00:32


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Super nydelig vær i dag, med mye sol og glede. Det var koselig å komme seg litt vekk fra hjemmet sitt.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits