3 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 31.10.2016, 20:50


Hva liker du å gjøre i fritiden din?

Det jeg liker, det er å blogge faktisk og komme med nye bilder. Om jeg en dag ikke har blogget, så kommer den følelsen at nå var det ikke bra! Hvorfor jeg ikke gjorde jobben min, men å sette seg ned og bruke tid på, dette tar jo selvfølgelig tiden din. Så bare å skrive et innlegg som nå, tar ca 1 time eller mer. Spørsmålet er jo, hvor mye du skriver og hvor mye setter du deg i dette innlegget.

Jeg liker også å komme meg ut, være i frisk luft. Sette seg en plan og gjennomføre det! Som akkurat her om dagen, jeg gikk tur i skogen en tur helt alene. Og det var ganske deilig! Kroppen ville mer, men jeg hadde ikke særlig tid akkurat der og da. Det er så mye som må gjøres akkurat nå i det siste, så det er ganske travelt. Men jeg skal gjøre det beste og komme i gang med trening, men mer om det kan jeg komme med seinere.

Ikke minst å være med venner, ikke bare sitte og sløse tiden sin ved pc `en og slik. Kom deg ut og lev livet! Skulle ønske at jeg var sterkere, ikke følte meg så svak til å gjøre ting jeg egentlig tørr å gjøre. Jeg har satt meg raske grenser som ødelegger for meg selv, ikke minst å være den jeg egentlig skal være. Det er så mye jeg kunne ha gjort, men problemet er at jeg tørr ikke helt å oppfylle mine drømmer og tanker.

Hvilke planer har du etter barnehagen?

Jeg har ikke store planer, men det som er at jeg har grubla på hva jeg skal. For etter barnehagen kan jeg rett ut i arbeid, eller for å få lærlingkontrakten kan jeg ta et år til men med større barn, eksempel sfo, skole osv. Så jeg kan velge hva jeg ønsker, jeg ønsker selvfølgelig å ta å bli ferdig med lærlingtiden min og komme meg ut og tjene bra med penger.

Å ikke slite meg ut og ikke tjene så bra, jeg forstår at det er bra for arbeidet og at jeg selv lærer og slikt, men som akkurat nå jeg kan ikke leve av de pengene jeg får. Og det er ganske synd at det er slik, for må passe på hva jeg vil finne på. Nå er jeg ganske heldig som har en kjæreste, men uten han hadde jeg ikke klart å gjennomføre noe akkurat nå.

Så da vet dere det at jeg ønsker å bli ferdig, for å ha en utdanning at jeg har fullført noe enn ingenting. Jeg er i hvert fall fornøyd at jeg har jobb og slikt, men ting tar tid og slik er livet. Kan hende at vi da flytter til Notodden, og der skal jeg søke å få fullføre min lærlingtid, etter barnehagen her i Bø. Så det skal bli spennende! Hva som kommer til å skje, jeg selv gruer meg og er usikker på dette.

Hva ønsker du å bli?

Det kan jeg si helt ærlig at jeg vet ikke, for det er så mye man kan bli. Så mye rart som jeg har aldri hørt om, men det er mye annet som er like spennende. Jeg ønsket å bli fotograf, det ligger på listen min enda. Men nå skal jeg uansett fullføre det jeg har startet på, det er å jobbe i barnehage. Og etter det kan jeg se, se hva annet jeg liker å gjøre.

Jeg ønsker selvfølgelig å bli bedre på å blogge, det som er at jeg vet hvordan. Men problemet er at jeg selv kommer ikke ut av skapet, jeg sitter fast og tenker (og noen skal se meg), må komme meg vekk så ingen ser, når jeg tar bilder av meg selv til bloggen. Jeg er ikke den som viser meg hele tiden, ikke den som står fram. Men her på bloggen kan jeg være mer meg selv, være den jeg egentlig er. Skrive om det jeg ønsker, å ingen har enda sakt noe stygt. Så det er godt å vite! Mange tanker kommer, i følge med å ta bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat det synes jeg er vanskelig med bloggen.

Vi får se hva framtiden bringer, for jeg vet ikke hva jeg kommer til å jobbe med. Kanskje jeg bare forblir å jobbe i barnehage, men om jeg ønsker å jobbe med bloggen, da må man sette fram andre ting som skal gjøre bloggen enda bedre. Det er ganske mye, man da må man virkelig sette seg i det. 

Hva synes du om mine svar?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legget ut nye blogginnlegg

UKENS 8 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 02.10.2016, 21:11


Om dere skulle reist til Litauen igjen, hva skulle dere gjort da?

Det har vi nesten en plan allerede på, fordi jeg må fortsatt trekke ut resten av visdomstennene på den andre siden. Uansett hvor vondt det kommer til å gjøre, eller ikke gjøre. Ikke minst må få meg sånn gummi i munnen, fordi tennene mine gnisser på natta. Og det blir ganske mye sår av, derfor må ordne det også.

Hvilken mobil kjøpte du deg? 

Jeg hadde i Phone 4, men nå har jeg i Phone 5s. Jeg er ganske fornøyd med den. Jeg skal aldri bytte til en annen merke, for klarer ikke å håndtere en Samsung. Så å ha en annen mobil, blir bare mer stress.

Hvilket språk snakker du hjemme?

Hjemme snakker jeg faktisk Litauisk, for er ganske kleint å snakke norsk med min kjæreste. Ikke minst vi alle er fra Litauen, så er ikke vits akkurat med norsk. Litauisk blir automatisk, for blir rart. Men andre steder snakker jeg norsk, for vi er jo tross alt i Norge.

Har du bedre bilde av de nye tøflene dine?

Ja, det har jeg. Det skal dere få se under her, de er veldig gode og myke. De har jeg kjøpt i Litauen, for i det huset vi var, var det veldig kaldt der inne. Ikke minst jeg kunne ikke bli syk, derfor var det nødvendig.

Hvilken mat liker du best ifra Litauen?

Jeg liker best is, for det smaker så annerledes. Det er helt noe annet, enn det som er i Norge. Derfor blir det vanskelig å svare på, akkurat hvordan er denne forskjellen. Men jeg anbefaler deg å spise is, om du reiser til Litauen.

Røkt kylling og fisk, nam nam! Sykt godt. Det har jeg ikke sett noe særlig i butikkene her i Norge. Men det er kjempe godt! Denne gangen kjøpte vi røkt fisk, og jeg spiste det med glede. Ikke laks, men en annen fisk. Å røyke den fisken blir smaken kjempe god!Det anbefales.

Jeg har ikke akkurat favoritt retter, som jeg har i Norge. I Norge er det ganske annerledes matretter, derfor blir det slik at jeg bare sier en eller to ting jeg liker best.

Når var det mest vondt, når du var hos tannlegen pga. visdomstenner?

Det gjorde mest vondt når jeg faktisk kom neste dag til tannlegen, bare for å sjekke om alt var i orden. Jeg kunne ikke spise ordentlig eller drikke, så 2 første dagene var alt gjennom en sugerør. Ikke minst jeg må trene opp munnen, å få åpne den. Og det gjør vondt, som samtidig veldig rar følelse.

Men jeg kan ærlig si at det var verdt det, denne tannlegen var veldig bra! Jeg er ganske fornøyd med hvor bra han var. Selv om jeg hadde bare møtt han første gangen, og det sies allerede da, at han er en bra tannlege.  

Har du kjøpt noe til deg selv i Litauen?

Dessverre har vi ikke kjøpt så mange ting, vi har kjøpt mere mat enn ting som vi kunne ha hatt. Men jeg faktisk angrer ikke, fordi pengene ble brukt ganske fornuftig denne gangen. Men er vel ikke rart det heller, når jeg kunne ikke være så mye ute fordi visdomstennene. Men denne gangen fikk vi faktisk tatt det litt med ro, enn å fly til alle butikkene og aldri få sette seg ned.

Hvordan reagerte Hybel kaninen din, når dere kom hjem?

Først var han litt rar, men etter hvert når han virkelig forsto at vi er hjemme. Da smalt det med en gang! Jeg hadde tatt med han inn på kjøkkenet nede, så han løp og hoppet av glede. For endelig er vi her, å han er veldig glad. Nå er han litt urolig når jeg tar han ut av buret, for da skal han med en gang komme opp i senga, og klistre seg fast ved beinet og få kos. Så kan tenke meg, at han har savnet oss.Hva synes du om spørsmålsrunden?

10 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 14.09.2016, 22:13


Hva jobber du med nå? Jeg jobber i folkestad barnehage, der er jeg som lærekandidat. 

Hvilken brus liker du best? Jeg liker best solo og sprite. Til vanlig drikker jeg mest vann, kan inni mellom være te også.

Din favoritt farge på leppene? Det blir vel rødt, for det fremhever mye fram. Det er en veldig fin og sterk farge!

Har du lappen? Nei, det har jeg desverre ikke. Har ikke akkurat råd til dette, når jeg får den lille lønna akkurat nå. Men selvfølgelig ønsker jeg å ha lappen, da blir hverdagen mye enklere. Enn at kjæresten min må bli med over alt, eller i det hele tatt at han trenger å kjøre meg. 

Hvilket land ville du ha reist til? Jeg vil helst reist til Afrika, for da kan man få se de store forskjellene her i verden. Alle bor der nede ganske annderledes, å jeg kan tenke meg at det er vanskelig å holde en hel familie. Derfor ønsker jeg å reise ditt å se en gang i framtiden.

Om du hadde bil, hvilket merket kunne du ønske deg? Jeg hakke peiling hvorfor, men jeg ønsker meg en gammel mercedes. Jeg synes faktisk at de er fine, mye plass på noen av de ihvertfall. Ellers kanskje ?? en audi, men da skal den være den nyeste og hvit!

Hvilken størrelse bruker du i sko? Jeg bruker 38 - 39. Altså begge deler, men mest 39. Det er fordi jeg har problemer med inngrodde negler, å det er veldig sårt. Derfor anbefalte legen til meg å bruke en størrelse større, så jeg er ganske vandt med å ha for store sko. Så du får meg nesten ikke gå med sko som passer akkurat, for jeg skal uansett ha en større. 

Tenker du på barn hjemme, for du jobber med barn hver dag? Ja, selvfølgelig tenker jeg på barna, ihvertfall det kan sitte inni meg en stund om det er noe sårt om barnet. Barna skal jo ha det bra, å derfor jobber jeg med barn. For å lære dem og at jeg selv lærer, hvordan det er å håndtere et barn. 

Skal du flytte igjen? Vi har ikke planer akkurat å flytte ut, men planen er at om 1 - 2 år så flytter vi. Jeg ønsker å bo i et større by, Porsgrunn, Skien eller Oslo. Mhm Det er så mange steder man kan bo, men dette er ikke planlagt helt enda. Men det er lov å tenke på det, for jeg vil finne meg en ordentlig jobb, og ha mitt eget hus med min kjæreste. For dette huset her som vi bor i, det leier vi bare. 

Ønsker du deg flere dyr hjemme? Ja, det gjør jeg faktisk. For jeg elsker jo dyr! Det er hele livet for meg altså, så uten dyr kan jeg ikke leve. Vi har tenkt på en venn til Hybel kaninen min, han tror jeg kanskje føler seg litt ensom. Så han kunne trengt å ha en god venninne, som kanskje han får. I framtiden, så ønsker vi oss en hund også. For jeg og kjæresten min er vandt med hunder, så det er ganske viktig del for oss å få en.

Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

FOLLOW ME

 • 06.09.2016, 22:02Du kan følge meg på 3 ting:

Instagram: simonajuseviciute

Facebook: simba12.blogg.no

Blogg: simba12.blogg.no


Har du fulgt meg på disse tre sidene?

5 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 04.09.2016, 23:57


1. Er du natt eller morgen menneske? Jeg er litt sånn begge deler, men mest tror jeg er natt menneske. For det er på natta jeg finner på mye jeg vil gjøre, jeg kunne bare reist på natta om jeg hadde lyst. Og jeg er den personen som starter å rydde på natta, kan plutselig starte å ommøblere. Så jeg er natt menneske! For det elsker jeg.

2. Hva heter kaninen din, hvor gammel er han? Min kanin heter Hybel, og han fyller faktisk år denne måned den 23, han skal bli 2 år.

3. Hvilket kamera bruker du? Jeg har Canon 400D, jeg synes den er ganske bra! Det finnes selvfølgelig mye bedre enn min, men jeg er fornøyd med denne. Om du skal ha en som er bedre, så koster det mer. 

4. Leser du nyheter? Nei vet du, jeg er faktsik ganske dårlig til å lese nyheter. Jeg leser jo noe, men ikke hver dag. Selv om jeg burde gjøre det, for det er lurt å vite hva som skjer her i verden. Jeg leser ikke særlig, men jeg lytter på radio. Der forteller de nyheter, ikke bare musikk. Jeg har litt vanskelig å huske det jeg leser, så derfor hører jeg mye mer på radio. 

5. Hvor har du kjøpt den tavlen du har i stua? Jeg har kjøpt den på europris for 299kr. Jeg synes ikke det var så værts, siden en slik en er veldig lurt å ha. Men jeg er usikker om de har flere der enda, så lurt å spøre dem på butikken der.


Noe du lurer på?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

7 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • 01.09.2016, 21:17


1. Har du noen forbilder? Kan ikke si at jeg har noen forbilder, jeg bare ønsker å være meg selv. Men selvfølgelig ser jeg på andre også, hvordan de ser ut, mote, sminke, alt er jo forskjellig til person. Men jeg ønsker å være meg selv, ikke noe mer enn det. 

2. Favoritt sang for tiden? Jeg har ikke hørt så mye på musikk disse ukene, så blir vanskelig å svare på dette spørsmålet. Men jeg liker musikk, det er en veldig fin opplevelse bare av å lytte til en sang. Så det sier jo veldig mye, hvor mye musikk betyr for meg. 

3. Sommerferie eller juleferie? Jeg foretrekker helst juleferie, for jeg elsker snø. Det er helt utrolig! Om det hadde kommet snø nå, hadde jeg blitt så glad av glede og hadde sittet her med tårer i øyekroken. For meg er snø, helt uvirkelig opplevelse. Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg blir kjempe glad altså. 

Jeg elsker når juleaften kommer og har kjøpt inn julegaver, juletre, pynte ting, alt blir veldig koselig. Det er den beste stemningen jeg vet om, det er da jeg kan sitte og nyte og være fornøyd! Å glede noen, det er det som betyr noe. 

4. Ditt beste bloggtips? Beste bloggtips jeg kan gi, er rett og slett å være ærlig på bloggen. Skriv det du liker, mote, sminke, foto, dyr, for da har du mye lettere å komme inn i blogg verden. Om du virkelig har noe å skrive om, det er det jeg snakker om.

Jeg tenkte først at bloggen min skulle være mest fokus på bilder, men jeg fant ut at de som leser bloggen min ønsker helt noe annet. Så jeg bestemte meg å fokusere litt på andre ting, enn det som var planen. Men jeg har ikke lagt bort fokus på foto, det sitter der inne.

5. Tre kjekke kjendiser? Haha, dere kommer sikkert til å le men, som de fleste vet så har jeg vært ganske fan av Justin Bieber, så da er han vel nummer 1. Hvis jeg må velge 2 til, så blir det alt for vanskelig. For jeg ser ikke så mye på tv akkurat, eller hører på musikk. Nei, men dere har svaret på nummer 1 ihvertfall. 

6. Favoritt godteri? Det er vel sjokolade, for av gummigodteri tennene mine iser. Det gjør veldig vondt! Kan ikke spise noe etter det, så derfor har sluttet å spise gummigodteri. Sjokolade må jeg nesten ha ihvertfall en liten bitt hver dag, å det har blitt en sånn dårlig vane. 

7. Kaffe eller te? Jeg kan drikke kaffe, men jeg får vondt i magen av det. Derfor har jeg sluttet å drikke kaffe, så tar jeg en te kopp isteden. Kan si at jeg er ikke den som liker så mye varme drikker, derfor drikker jeg helst vann. Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

6 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • 31.08.2016, 18:21


1. Hva gjør du på kjedelige dager? :) 

- Jeg gjør egentlig ikke så mye, jeg er hjemme. Kanskje prøver å finne på noe å blogge om, for det er ikke alltid like lett. Ellers pleier jeg til vanlig bare å ordne med ting hjemme. Som vanlig er det en del ting å gjøre, rydde, vaske osv. 


2. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg er egentlig usikker hvorfor jeg startet å blogge, men det var bare noe jeg så noen andre gjorde. Så blei det bare slik, for jeg syntes det var spennende å lese andre sine blogger. 3. Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser de som er på topp først og fremst, altså sophieelise, mammatilmichelle,mammasom16, stina, sraad og så komer det andre når jeg bare ser på blogg.no 

4. Hva er din favoritt farge?

- Mitt favoritt farge er blå. Jeg komer aldri til å glemme når jeg elsket rødt farge, da hadde jeg mange røde ting, men den tiden er over. Selv om nå er  favoritt fargen min blå, så har jeg ikke så mange ting som er blå, men det jeg nyter som er blått, er himmelen. 5. Hva er drømmen din å jobbe med?

- Jeg er usikker enda, for det er så mye man kan bli. Å jeg som har veldig mange interesser, så er veldig usikkert akkurat hvilken drømme jobb jeg vil ha. Men nå så jobber jeg i barnehage, å det er ganske spennende det også!

6. Har du kjæreste?

- Ja, jeg har kjæreste. Han heter Arunas, allerede i oktober har vi vært sammen i 3 år. 

5 TING JEG ELSKER

 • 27.08.2016, 19:30


Reise. Over alt, vil jeg reise. Uansett hvilken dag det er i dag, så ønsker jeg å reise. Det tenger ikke være langt borte, bare å komme seg ut, blir dagen mye bedre for meg. Mitt ønske er å klatre opp på et fjell! Å se den nydelige utsikten, men jeg er usikker enda hvilket fjell da?. 

Fotografere. Så og si, dere ser her på bloggen at jeg elsker å ta bilder. Jeg kan ta bilder hele dagen, men til en blogg kanskje det er for lite. Derfor blir natur bilder og slikt, litt borte fra bloggen. Men jeg komer til å ta de fram, når det trengs. Bilder betyr veldig mye for meg, de forteller veldig mye også.

Dyr. Det kan jeg ikke leve uten, dyr skal være i nærheten ihvertfall ikke langt unna. Når jeg bodde med mamma, så pleide hun å ha hunder. Men siden de har ikke jeg, så da har jeg mine egne dyr i mitt eget hjem. Som de fleste har lest og vet, så har jeg en kanin som heter Hybel, og 2 deguser som vi passer på her. Så de for litt mer oppmerksomhet, det ser ut som de trives godt i sitt nye hjem. Jeg skulle ønske jeg kunne ha mer dyr her, men vi får håpe og finne et hjem der vi kan ha en hund også. For hunder er jeg vandt med, så det skal vi ha!

Ommøblere. Det holder jeg på med hver uke/måned tror jeg vel, for jeg klarer ikke å ha det slik som det er. Jeg er en sånn person som blir fort lei, og kan finne på alle ulike måter å få møblert hele rommet. Mine venner vet veldig godt, at jeg liker dette her. Så om du en gang komer på besøk, så ser du at det går sin gang her. Alt rulleres for hver gang, det rare er at jeg blir faktisk ikke lei av det. Faktisk så liker jeg det, jeg liker å ha endringer her hjemme.

Dekorere. Er det beste jeg vet, jeg finner på så mye rart. Mye nytt som kan komme fram, jeg trenger ikke å tenke en gang. Så kan jeg finne på å dekorere kjøkkenet, med blader utenfra, trær, steiner. Det er så mye man kan gjøre, når det gjelder med dekorasjon. Men spørsmålet er om du vil bruke penger på det eller rett og slett gratis. Jeg har noen planer som skal på et papir en dag, men det komer ikke akkurat nå. 

 

Er det noe du elsker?

 

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

6 TING JEG ER REDD FOR

 • 26.08.2016, 20:30


Vann. Jeg vet ikke hvorfor, men fra jeg var liten så er jeg redd for vann. Uansett om det er vann i vasken, dusjen eller så og si ute i havet, sjøen. Men regn går faktisk fint, for det er så "lite, smått". Så når jeg er i for eksempel i dusjen, jeg vasker håret mitt slik at jeg ikke får noe vann i ansiktet. Akkurat som i vasken, jeg tar ikke fulle hender med vann i ansiktet, jeg bare gjør hendene mine våte å så tar jeg det i ansiktet. 

Edderkopper. Det er på en måte veldig smått og ekkelt, ikke rart de fleste ihvertfall "jentene" er redd for dem. De kryper fort, de er ikke fine en gang. Det er bare noe automatisk refleksjon som komer, når jeg ser en edderkopp. 

Se på skummel film. Det høres kanskje dumt ut, men sånn er det for meg. Når jeg har sett en skummel film, eksempel Harry potter. Da har jeg mareritt i noen uker, eller kommer ann på hvor lenge den "sitter inni meg", kan hende det er noen måneder også. Så jeg må helst ikke se slike filmer, for det er ikke bra for meg. 

Mørket. Om jeg er alene eller ikke, så er jeg like redd for mørket uansett hva. Det er bare noe som er der, føles det slik. Derfor når vi legger oss, så pleier jeg å slå på lyset i gangen, slik at jeg kan roe meg ned. 

Armen min sover. Jeg våknet en natt, med å ikke ha følelser i armen min. Jeg ble jo livredd, for jeg prøvde å bevege på det, men det gikk ikke. Så kom det en tanke, at dette er ikke armen min. Så jeg måtte sjekke flere ganger om hvem er dette sin arm, til armen ble bra igjen. Det var det ekleste jeg hadde opplevd, i hele mitt liv. 

Gå til butikken. Fordi hele livet har noen andre gått med meg til butikker, så derfor har det blitt slik at jeg er redd å gå inn i en butikk alene. Selv om jeg har gjort det, jeg vet at det ikke er noe farlig. Men nå er det på den igjen, og derfor skulle jeg selv ønske at jeg kunne klart å gjøre det igjen. Få bort denne skrekken, ikke gå og tenke på hva andre komer til å si eller gjøre, bare gå forbi med et stort smil og komme meg fort ut. 

Er du redd for noe?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

5 TING JEG HATER Å GJØRE

 • 24.08.2016, 16:31


Jeg tror vi alle har noe vi hater å gjøre. Så i dag tenkte jeg å dele gleden, å dele med dere noen av tingene, jeg hater å gjøre. 

- Fjerne spam mail. Mailen min er full av mye dritt, mye reklamer, annonser, mye som ikke skulle vært der. Men siden jeg har gått på en side og trykket på liker, så komer det slike eposter her eneste dag. Å det blir veldig mye å slette, mailen min er ganske full. Derfor om noen sender meg noe på mail, si ifra helst noen timer før. På grunn av, ellers finner jeg ikke det du sendte meg, den er vel så si "borte" ?.

-Gå ut med søppel. Jeg har ikke peiling hva som er galt, men jeg går ikke ut med søppel. Jeg bare samler det utenfor døra, eller i gangen å der står det ganske lenge. Selv om tanken var at det blir lettere å huske å ta med søppla ut, men det komer jeg ingen vei med. Så herlig at jeg har en kjæreste! Som tar av seg denne jobben. 

-Vaske klær. Først og fremst så soterer man klærne, etter farger, etter om det er ull osv. Det tar en god stund for å si det sånn, så skal det inn i vaskemaskinen og stapper den helt fullt. Så når den er ferdig, man må jo ta det ut og henge opp. Og sette på nye klær, henge ute om og om og om igjen. UffUff! Når dette er i orden skal man jo brette og sortere hvor, hvem sine klær det er. Blæh! rett og slett.

-Se på rot. Jeg hater å se rot hjemme, selv om det er bare en kopp som ligger på bordet, så er ikke det i orden for meg. Det skal egentlig ryddes bort, så fort så mulig. Ellers blir jeg ganske skuffet over at jeg ikke "rydda i dag". Å det er jo ganske synd, at det skal være slik. Så helst rydd etter deg, takk. 

-Småkrypp. Jeg er livredd for edderkopper, selv om  hvor liten den er så er den ganske stor i mine øyne. Må alltid rope på kjæresten min Arunas for å drepe en edderkopp, ihvertfall mygg er veldig irriterende, akkurat som fluer. De er i veien, de surrer rundt hode og lar meg aldri sove.

Hvilke ting hater du å gjøre?

7 UVANER JEG HAR

 • 24.08.2016, 13:17


Glemmer ting fort. Jeg glemmer ting ganske fort, jeg rekker ikke å tenke på noe annet så er det glemt. Jeg må skrive opp hva som ble sakt, for ellers får ikke jeg gjort det jeg skulle. Arunas kan fortelle meg om planer som er i morgen, men de husker ikke jeg etterpå. Så da må jeg spøre igjen og igjen, til det sitter godt inni meg. 

Spiser godteri litt for ofte. Det er jo så og si, ikke bare å slutte å spise godteri. Jeg og kjæresten min kjøper ikke en full pose med godteri til lørdagen, nei vi kjøper 1 liten sjokolade på veien hjem, å det blir noen sjokolader på veien hjem om du skal tenke 3 - 4 ganger i uka. Jeg prøver så godt jeg kan det med godteri, men er ikke så lett å holde seg unna. Kan tenke at dette er ikke mye jeg spiser, bare en sånn liten. Men det er faktsik mye, like mye som alle kjøper en godteripose på lørdager, og spiser alt på en dag. 

Utålmodig. Jeg klarte før å vente til ting blir gort, men ikke nå lenger. Jeg kan ikke vente, for tiden flyr sin gang, å ting må bli gjort. For ellers blir jeg faktisk lei meg, fordi det er ikke som det skulle ha vært. Som en dag jeg skulle på en møte, å da sto jeg opp og var veldig klar! Å nei da, jeg hadde stått opp en hel dag for tidlig, og venta på at jeg skulle bli henta av kjæresten min Arunas. 

Sover for lite. Det er ikke bare å legge seg, for du plutselig vil ikke sove mer. Du er ikke trøtt eller sliten, men kroppen din kjenner det at du må legge deg. Jeg kan sitte oppe lenge, selv om jeg vet at jeg må tidlig opp. På morgenen så angrer jeg hver gang, hvorfor jeg ikke la meg tidligere. Jeg vet selv hva som er bra, men det å få legge seg tidligere er ikke bare å gjøre det, det er litt sånn vanskelig oppgave å gjøre. 

Må være ferdig ryddet, før jeg legger meg. Jeg må rydde her hjemme, før jeg legger meg. Ellers blir jeg nesten "gal", når jeg står opp og ser at "en kopp ligger på bordet", så ille er det lisom. Så kan hende midt på dagen, så er det litt rotete som jeg kaller det. Mens på morgenen er det pent, det hjelper mye på humøret mitt, ihvertfall når alt er der det skal være.

Må sjekke døra 2 - 3 ganger. Hvis jeg går på do på statoil, må jeg sjekke døra 2 - 3 ganger, før jeg er helt sikker og kan roe meg ned. Jeg vet ikke hvorfor, men det gjør jeg. Jeg tar i håndtaket og dytter det ned og drar i døra, å da kan man se om det er låst eller ikke. Jeg er ikke så glad i å gå på do et annet sted enn hjemme, å da blir det slik. Jeg synes selv, at det er ganske rart. Skylle glasset før jeg drikker ifra det. Jeg føler at glasset har blitt støvete, av å ligge der i skapet. Derfor skyller jeg glasset, 1 - 2 ganger før jeg fyller på med nytt vann og drikker ifra det. Selv om det kan være et helt rent glass, som jeg har settet den rett i skapet akkurat. Men det hjelper ikke, det er bare noe jeg gjør, rett og slett uten å tenke over. 

Har du noen uvaner?

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits