Da gjør man seg klar!

 • 31.12.2015, 16:35


Dagen var ganske slapp, med mye morro og latter. Nå gjør vi oss klare for kvelden, selv om vi er bare 3 stk her hjemme. I dag for vi også feire kjæresten min, for han fyller 20 år. Uff, denne tiden har gått ganske fort. Håper nytt år skal bli bedre, for dette året har vært mye stress og slitsomt. 

WINTER WONDERLAND

 • 26.12.2015, 21:00


Herlig dag! Med mye morsomt og latter, her ser dere at i dag var vi på wonderland. Wow! Det var mye å se på der, men for denne gangen gikk vi bare rundt. I butikkene var det stappfullt, har veldig vondt i beina nå.

Endelig!! I morgen skal vi hjem, gleder meg å se igjen Hybel. Tenker meg at han føler seg litt ensom, mye kos og glede skal han få.  Ellers har denne turen vært ganske spennende, det er sikkert mye mer å se her i London, enn det vi har sett gjennom disse dagene. 

DARK DAYS

 • 25.12.2015, 21:30


God jul alle sammen! Julemorgen for oss er å komme oss ut, vi har gått en del i dag. Så jeg kjenner det ganske godt på beina, det gjør vondt når jeg går. Ellers er dagen ganske vanlig som de andre, vi går og ser rundt oss. Det er en del regn her i London, så får håpe det blir bedre vær de andre dagene.

London

 • 25.12.2015, 16:37


Super tur til London, her er det veldig mye fint å se på og oppleve. Mange gamle bygninger, høye og små. Her er det ganske varmt, selv om det blåser. 

Endelig 20 år!

 • 21.12.2015, 11:31


Tiden har flydd sin vei, den har kommet så raskt så mulig. I dag sitter jeg her etter en lege time på morgen, fikk jeg vite at jeg har halsbetennelse. Å da kom det en tanke, at det er ikke rart jeg har så vondt i halsen og har hatt feber de andre dagene.

Så denne juleaften og nyttår blir ikke særlig feiring på meg, for jeg skal gå på penicillin. Gruer meg å ha den smaken igjen, for den er så ekkel. Uffuff, får håpe blir bedre snart men, man vet aldri hvor raskt det kan komme tilbake. 

Bon appétit!

 • 17.12.2015, 18:00


Snart er paien klar, her sitter jeg og venter til den har kjølt ned. Gleder meg å smake på den, namiiinamm!

min bursdagfeiring hos mor

 • 17.12.2015, 11:28


Vi koste oss mye den kvelden, alle var fornøyde og hadde noe å fortelle. Som alltid når man kommer på besøk til mor, så er det bare å slappe av og kose seg. WopWop! På mandagen fyller jeg 20 år, å det er ikke mange dager til. Men er usikker om jeg skal glede meg eller ikke, fordi disse feiringene har ikke vært som før. Årene kommer å du vet snart ikke hvordan du skal glede deg til noe, ihvertfall de siste gangene jeg hadde bursdag så følte jeg ikke så mye. Det var bare som en vanlig dag, og det gikk over ganske raskt. Men nokk om det, jeg fyller 20 år snart. Å det kan feires her på bloggen, skal se hva jeg kommer til å få til. 

Slike dager

 • 16.12.2015, 16:01


Mye rart denne lille skapningen kan finne på, han viser mye glede når han blir sluppet fri. Han er en super kar, har alltid noe å le av når jeg er med han. I dag så prøver han en del å komme seg under kommoden, men jeg forsøker å ikke la han å gjøre det. Ikke alltid han hører på meg, men denne gangen var han flink. 

Pai med blåbær,druer og bringebær

 • 15.12.2015, 19:32


Namnam! Høres ikke det deilig ut, gleder meg til å lage denne paien i kveld. Dette er ikke ofte vi spiser slik i uke dagene, men denne gangen ønsket jeg å lage noe. Så skal bli spennende å smake som alltid, husker ikke helt smaken. Men det jeg kan huske, det var at vi likte det veldig godt. Håper resultatet blir perfekt!

TUREN GÅR TIL..

 • 03.12.2015, 17:05


LONDON IN CHRISTMAS

Denne gangen skal vi til London, vi skal kose oss med shopping, mat, opplevelser, mye mye jeg ikke har ord for. Jeg gruer som jeg gleder meg, på grunn av at jeg ønsker helst å feire jul i Norge. Jul er så si veldig viktig for meg, så denne gangen blir det en annerledes opplevelse på juleaften. Vi skal reise 23.desember en dag før juleaften, det er ikke lenge til det. 

Først om fremst kan jeg ikke forstå at jeg blir 20 år den 21.desember, at jeg blir eldre det merker jeg ikke på noe. Kjenner ikke den samme gleden som jeg har pleid å ha, men plutselig så mange tall på et alder, det er helt utrolig hvor fort tiden går. 

BRUNE PINNER

 • 03.12.2015, 16:07


Godt godt godt, namnamnam! Kan ikke beskrive smaken, for det smaker så godt. Dette er første gang jeg har laget, så resultatet ble perfekt. Gleder meg å gi dette videre, får håpe de liker det like mye som meg.

JULEGAVER

 • 02.12.2015, 10:30


Jeg har bare kjøpt inn to julegaver, så da ser dere hvor treg jeg er på sånne ting. Den ene er til mamma og den andre er til lillebror, håper begge blir like stolte. Jeg skal ikke avsløre hva som er der, men det for de glede seg til jul. Jeg synes det er alltid like vanskelig å kjøpe noe, jeg kan stå i butikken ganske lenge og se på hylla med små ting. Men det hjelper ikke, for det blir bare å se på løse lufta. 

Det er så mye fint man kan kjøpe, men du vet aldri om den personen blir fornøyd. Derfor tenkte jeg ut at dette året ikke bare kjøper jeg, men jeg lager selv også. Å det synes jeg er koselig, med ting man har laget. For det er ikke bare å finne noe på butikken og kjøp det, du må tenke godt gjennom om dette er et gave. 

SOME FRIEND`S

 • 02.12.2015, 08:04


Vi jentene har kost oss i Notodden, her er noen av bildene som vi tok. Koselig å få med venner på bloggen, ikke bare meg selv hele tiden. Det er alltid like fantastisk å gjøre noe sånt, på grunn av minner som kommer og latter. Venner for meg betyr veldig mye, men noen ganger så orker jeg dem ikke.

Jeg har en bestevenninne, hun er en super jente. Hun blir jeg aldri lei av, for det er slik det skal være. Uansett hvor mye vi har henget sammen så er jeg like glad i henne, vi har alltid tid til å snakke sammen. 

Det er ganske sant det: venner de kommer og går, du vet aldri om de er der for deg hele tiden. Slik er livet, vi bestemmer ikke hvem som skal være våres venn. Men vi selv kan la dem gå inn på oss, slik at vi blir gode venner. 

DET ER LOV Å VISE SEG LITT

 • 01.12.2015, 21:27


Så deilig å slappe av etter en varm bad, klarte ikke helt å slappe av men godt var det. Ikke hver dag  man kan sitte og slappe av, så denne gangen fikk jeg sjansen. Det er lov å vise seg litt, så lenge det går ikke utover grensa. Man må respektere seg selv, uansett hva enn som hender. Jeg har sett kroppen min, men har du sett din? Ikke vær redd for den du er, sett ned grenser og vis det til andre folk. 

Jeg vet vi jenter liker å vise oss fram, men noen situasjoner kommer å da sitter man fast. Jeg selv har vanskelig å respektere denne kroppen jeg har nå, for det har hendt så raske forandringer. At jeg har ikke klart å ta det imot enda, derfor blir situasjonen enda vanskeligere for meg. Jeg vet jeg kan endre ting, men er ikke lett som et fjær. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits