TIPS OM HÅR OG NEGLER

 • 30.12.2014, 22:55


Nå lager jeg gulrotkake i en langpanne, så kan nesten ikke vente til den er ferdig. I morgen er det vel nyttår som alle vet, å kjæresten min har bursdag. Det skal bli spennende å se på fyrverkeri, for det er så mange forskjellige. Kanskje i morgen kommer jeg med nye bilder allerede, til bloggen på headeren og ny sidemeny. Ellers har jeg satt inn en del reklamer som dere ser på bloggen, for meg så gjør det bloggen mer spennende. Ikke minst jeg får lyst selv til å klikke meg inn på dem. 

Her kan dere få høre mine tips om hår og negler.

Mine negler knekker ganske fort, så ganske lurt å fille dem ta på neglelakk. Da blir neglene sterke og knekker ikke så fort, ikke minst de vokser som bare det. Så har jeg lært meg at jeg ikke skal se og "passe" på neglene mine, fordi da knekker de ihvertfall. 

Hår det bør man passe på å ikke vaske for mye, for det er veldig enkelt å gjøre. Jeg pleide å vaske det hver dag, men har roet meg litt ned og vasker nå annen hver dag. Så bruker jeg en hår kur som jeg fikk i julegave, jeg er super fornøyd med den. Håret er så mye bedre enn før, ganske mer glattere og det som var slitt er borte. Så jeg gir håret en del olje, fordi det er så ødelagt fra før av. Hår er ikke noe lett å håndtere med, men hjelper med riktig hår kur og olje. Husk å gre håret, for det blir floker som vanlig. 

Håper dere fikk bra tips av meg! og følger dem videre.

Nå skal jeg komme meg ned å ta en tablett fordi har vondt i hode, og skal lage kremen til kaken. Så det skal bli spennende å smake, fordi har ventet på den kaken ganske lenge. Ellers resultatet av kaken gikk veldig bra, men smaken er bedre.

JANUAR SALG! FINN DIN DRØMMEREISE

 • 30.12.2014, 18:47


Hvis du! Akkurat du som sitter her og leser bloggen min ønsker å reise på ferie. Så kom deg inn på reklamen på sidemenyen min. Der kan du finne din drømmereise, du kan bestille allerede i dag. Reisen din kan være akkurat ditt du har lyst til, varme land eller kalde land. Hvis du bestiller i dag, da sparer du opp til 40%. Er ikke det lurt? Her skal du få se noen bilder av hvor du kan reise. Kanskje denne gangen ditt drøm blir fylt opp.

PARIS

ROMA

BERLIN

BARCELONA

Det er mange andre steder man kan reise, så det er ikke så vanskelig enn å bestille billett. Min drømme reise av en eller annen grunn er å reise til Afrika, det er fordi jeg føler da kan man se mer forskjell på hvordan verden er. Du kan få oppleve mer enn du vet, fordi det er så annerledes der borte. Jeg ønsker å møte på dyr som jeg aldri har sett eller har tatt på dem. Jeg vil kjenne den varmen de lever i, hvordan altså det er å leve i et sånt land. Jeg har aldri i livet mitt vært og reist til sånne varme land, så det skal bli spennende om jeg kommer til å oppfylle denne drømmen i historien min. 

Jeg er sikker på at det er ganske mange her som ønsker å fylle opp sin drømmereise, så ikke vent nå er det salg så fort deg og kjøp.

 

DET FINESTE

 • 30.12.2014, 17:57


Hei alle lesere, da har jeg ryddet her i huset og nå slapper jeg av. I dag har jeg ikke gjort så mye enn å sovet lenge, fordi vi var i Notodden i går ganske seint på natta. Så dagen for meg er ikke så lang i dag, må beklage med en ganske seint innlegg til dere nå. Snart kommer kjæresten min hjem fra skien, så skal bli deilig å få han hjem. Jeg må si til dere alle, tusen takk fordi dere leser bloggen min, at dere orker å lese min blogg. Det betyr meg veldig mye, men jeg vet at jeg må skjerpe meg.Jeg elsker å ta bilder, det skal jeg drive med videre også. Jeg har tenkt en del på utdanningen min, så det skal kanskje bli fotografi håper jeg på. For jeg elsker å ta bilder, det er ingen som kan stoppe meg med å ta bilder. Jeg kan ikke unngå å sitte å se på bildene som er på bloggen min, jeg blir ganske fornøyd med resultatet og tenker på hvordan jeg kan gjøre det bedre. Jeg vet at å jobbe med fotografi er ikke en så stort med jobb og penger, men jeg skal ha en ekstra jobb. Å det skal bli innen barnevernet, jeg ønsker selv å ha mitt eget familie. Et barn som jeg kan ta vare på, altså å bli foster mor, eller først og fremst beredskapshjem.  

 

HIMMELEN

 • 29.12.2014, 16:15


Heihei alle sammen, nå lager jeg middag. Har dere sett ute eller det er så fint, helt utrolig hvordan det ser ut. Ikke hver dag man ser dette, så heldigvis jeg fikk med dette på bilder. I dag har jeg ikke gjort så mye, enn å sove lenge. Til kvelden skal jeg og kjæresten min se på film, så det skal bli spennende. Kanskje jeg får fikse meg å få tatt noen bilder her til bloggen, ellers blir vi bare hjemme her i Bø. Det ble plutselig så mørkt, så det er bra jeg kom meg ut i tide. Dere får ha en fin kveld og kose dere hjemme med middag.

 

TING DU IKKE VISTE OM MEG

 • 28.12.2014, 22:00


1. Jeg elsker hunder, hunder er alt for meg. Nesten ingen andre dyr som kan ta over den plassen.

2. Jeg er ikke flink til å huske på ting, som sakt er ganske "glemsk". Så hvis du spør hva vi gjorde i går, så kan det hende at jeg husker ikke det. Å da er bloggen ganske kjekt her for meg, fordi det hjelper meg å huske på ting. 

3. Jeg er en person som trenger oppmerksomhet, det kommer an på hvordan. Jeg føler mer for, å ha kontakt med noen. At noen kan klemme meg, noen som kan være der for meg/ med meg. 

4.  Jeg er ganske kresen på mat, jeg må absolutt ha norsk mat. Jeg har bodd ganske lenge her i Norge, å selv om jeg kommer fra Litauen så føler jeg mer for norsk mat. 

5. Jeg liker ikke mais, mango, coca cola, bananer: de kan ikke være helt modne (de må være grønne), hvis ikke spiser jeg dem ikke. 

6. Jeg fryser hele tiden, selv om det er sommer så fryser jeg. Så de fleste sier at de synes det er rart at jeg elsker vinter når jeg fryser 24/7.

7. Jeg er en sånn person som må rydde, jeg kan ikke se et papir ligge på gulvet. For da kommer jeg å tar den og kaster den, altså legger på plass der den skal være.

8. Jeg elsker musikk, jeg hører på det hver dag. Bare sitte å se på tv uten lyd å ta på musikk, så følger jeg med på begge deler samtidig. Musikk det er som livet for meg, det gir meg glede og jeg slapper av. 

9. Jeg blir alltid bilsyk, flysyk, togsyk altså alt mulig. Så best å la meg sitte framme. Men jeg for slappe av da jeg hører musikk, da skjer det ingenting heldigvis.

10. Jeg vil alltid finne på noe, det er lisom bare komme og spørre. For jeg kan bli med på det meste som alle andre gjør. Jeg blir lei av å sitte hjemme å ikke gjøre noe, så nå vet du selv at jeg har tid. 

11. Jeg stresser veldig mye, jeg klarer nesten ikke å slappe av. Det er ting å gjøre hjemme, ting som jeg ikke får med meg bare forsvinner i lufta. 

12. Jeg liker ikke når noen skal ha kontroll over meg, jeg vil selv ha styr over meg. Jeg vil være den jeg er, å ikke være en annen når jeg ikke tenker over.

13. Jeg rett og slett hater, når folk ikke spør å komme inn til meg eller om å hente noe. Men de sier at de skal komme der og da, jeg føler det blir dårlig gjort. Folk må lære seg å spørre, enn å komme rett inn å late som ingenting.

14. Jeg føler fra min mening at jeg er ganske flink til å vente, jeg kan sitte å vente lenge til det er min tur. Sånn som når jeg reiser med kjæresten min å fikse bilen hans, å jeg sitter der å bare ser på. Så føler jeg at jeg er flink som orker å vente, jeg orker å sitte å se på.

15. Jeg er alltid redd når jeg sitter på med noen i en bil, selv om det er gamle kjente venner, eller mamma eller helt noen andre. Jeg er redd uansett, det er ikke noe noen kan forandre på. Det jeg er redd for er farten og om vi kommer til å krasje! 

16. Jul for meg betyr veldig mye, det betyr så mye at jeg har ikke ord for det. Den tiden da er alle hjemme og koser seg med god mat, varme inne, med hele familien sin, ikke minst alle får noen pakker hver. Det er denne stunden som betyr mest for meg, det er da alle er mest sammen.

17. Selv om jeg har hatt det tungt i livet mitt med familie, så betyr familie alt for meg. Jeg vet ikke akkurat hvorfor det er sånn, men det er sånn. Familie er der du ble født, noen som har tatt vare på deg, noen som har vist sin kjærlighet til deg på en eller annen måte. Det er på en måte noe man ikke kan forandre på, uansett hvor mye dumt som har vært så kommer man til å møte på familien sin. 

Nå vet dere litt ting om meg, håper dere kan skrive under hva dere synes om å høre litt om meg selv. Enn hva jeg gjør hver dag, som ikke gjør så mye ut av det. Det beste seinere her i livet er å sitte å lese om seg selv, se hvordan man har forandret seg. For det kan bety ganske mye,  det kan bety mer enn noen noe kan si til deg. 

JULESTEMNING HER I HUSET

 • 28.12.2014, 21:29


Nå i år det er ikke det samme som det har vært, jeg bor for meg selv og må ta mine egne handlinger. For å si det, så er det ikke så lett å bo alene. Man merker ganske fort hvor ensom du er, fordi du blir eldre og vokser ut av ting du kanskje pleide å gjøre. Alltid forandrer det seg, det er ikke noe man kan stoppe. 

Denne julen i år var hos kjæresten min, vi skal feire nyttår også sammen. Jeg for kose meg her i Bø til jeg skal reise hjem, ellers er det ganske avslappende disse dagene. Det er ikke hver dag man må rydde, noen dager man kan bare nyte dagen sin med venner, familie, bekjente eller noen andre. Jeg føler meg ganske sliten allerede etter julen, men så skal nytt år også komme ganske snart. Så alle har noe å glede seg til, for det er ikke noe man går bort ifra.  

Jeg må beklage fordi jeg har ikke blogget så mye i det siste, men sånn er det når man har andre planer. Jeg for bli flinkere å huske å ta med mitt kamera hvor hen jeg skal. Som dere ser så er det ganske store forandringer her på bloggen, i morgen må jeg få tatt noen bilder slik at det kommer noen av meg også. Ikke bare det "kjedelige" jeg pleier å ta ute, som ikke alltid hverdagen min fyller alt. 

Det er ikke så enkelt  å blogge, for man gjør ikke alltid noe spesielt hver dag. Å da blir det ekstra vanskelig for meg å blogge, ikke minst når jeg bor alene for meg selv. Da gjør jeg det vanlige sånn som: stå opp, kle på meg, vaske meg, spise frokost, se på tv, snakke i telefon, rydde, vaske klær - altså vanlige ting. Så jeg må beklage med kjedelige mine innlegg som kommer her. 

Ellers får jeg prøve å forandre litt her, med hva jeg tar bilder av. Jeg må ha mer av meg selv, jeg har sett når folk leser mer på innleggene mine. Å jeg vet akkurat hva jeg må gjøre, slik at det holder seg der det skal. Men jeg har mine egne problemer som jeg må ordne i, å  det er ikke bare å ta seg sammen å si at du skal ikke høre på den negative siden din. Å jeg skal love dere å bli bedre blogger, bli akkurat den jeg ønsker å være. 

SNOW IS EVERYWHERE

 • 28.12.2014, 17:21


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg her på stolen og slapper av. I dag har vi vært hjemme og en tur ute for å ake, så det var ganske gøy. Nå skal jeg rydde litt her på kjøkkenet og slappe av resten av dagen, etterhvert skal jeg lage middag.Vi skal spise fisk, for det blir jeg aldri lei av for å si det sånn.Det har kommet ganske mye snø her i Bø, så var ganske spennende å komme seg ut å ta bilder. Dere får ha en strålende dag! Håper dere liker bildene mine. 

COLD VINTER

 • 27.12.2014, 14:23


Heisann alle sammen, nå sitter jeg ved spisebordet og skriver her til dere. 

I dag skal vi til skien igjen, så det blir en travel dag akkurat som i går. Jeg var akkurat ute og tok noen bilder, jeg er ganske fornøyd med resultatet. Nå får jeg bare slappe av til vi skal reise, ellers håper jeg alle har en super fin ferie! Ha en fin dag videre.

CHRISTMAS

 • 26.12.2014, 19:00


Heisann alle lesere her på bloggen, det har vært en stund siden nå.

Men må fortelle dere at jeg fikk super herlige gaver, tusen takk til familie, venner, bekjente og kjæresten. 

Nå har jeg akkurat vært i skien med Arunas, men dagene går så fort så man må nesten planlegge litt. 

Jeg skal forbedre meg med å blogge, i kveld skal vi til Notodden så skal hente kemara mitt. Disse bildene er tatt med iphone, dere kan finne bildene på instagram om dere ønsker det. 

NOTODDEN

 • 16.12.2014, 15:45


Heihei alle lesere, nå har jeg spist mat å kjæresten har reist hjem. Uff, i dag var det en utrolig vanskelig matte tentamen som jeg ikke skjønte så mye av. 

Jeg har vært og tatt noen bilder til dere, så dere kan se at det er allerede snø her i Notodden. 

Resten av dagen i dag, skal jeg bare slappe av. Å i morgen blir det enda et tungt dag, fordi må lage powerpoint til den siste tentamen som er på torsdag. Jeg gruer meg ganske mye til den, fordi det er sykt lenge siden jeg har fremført noe alene. Ikke minst jeg trenger litt hjelp med å forstå hva denne oppgaven handler om.

JULETRE

 • 15.12.2014, 21:31


Heisann alle lesere her på bloggen, jeg sitter her i sofaen og koser meg ved tv`en. 

Jeg har kjøpt meg juletre som jeg er super fornøyd med, det ble kjempe fint. Men jul er ikke særlig uten snø ute, så følelsen er litt borte. Jeg er vandt med at snøen er allerede fra halloween nesten. Så denne vinteren er det ikke mye av.

Allerede nå til søndagen er jeg 19 år, hmm ikke akkurat at jeg føler noe. Men kan si at alderen bare stiger raskere og raskere, så bare vent til det er din tur også. 

Jeg og kjæresten min har ommøblert her i leiligheten min, så det ser litt bedre ut med mer plass. Men dette skal jeg ikke vise akkurat nå, dere skal få se juletreet. Jeg skal øve snart til matte tentamen som er i morgen, så det skal bli spennende hvordan det blir. 

NOBODY`S PERFECT.

 • 13.12.2014, 11:48


Ingen i all verden er perfekt, aldri om noen får et bare perfekt liv. For det går ikke ann, man lever med andre mennesker, andre meninger som kan sitte inne i deg selv som du ikke klarer få slipp på. Du kan ikke fylle dagene dine med mye stort, for man har ikke så perfekt liv at du ikke trenger å tenke på noen ting. 

Alle har sine triste dager,  sånne dager som man klarer ikke å unngå. Det er sånne dager der du er lei deg, å kanskje orker ikke leve mer. Et liv er ikke bare et perfekt liv, du må kunne mye, du må kjempe deg fram. Det er ikke bare å rømme vekk fra noen du ikke ønsker å være med, for det sitter inni deg som du ikke klarer å ta bort. 

Alle har sine "planer" tanker, hvordan de gjør for å føle seg bedre. Ikke noe man har funnet på, men noe man finner ut at det skjer. Sånn som når jeg hadde veldig vanskelige dager i min barndom, da påvirket det slik at jeg ble nesten syk. Jeg fikk nesten anoreksia, det er sånne ting man kommer ikke vekk fra. 

Jeg har hørt at når andre er på sine dårlige dager, de starter å kutte seg. Å når man hører noe sånt tenker man, å herregud den personen er dum. Men faktisk den personen er ikke dum, det er ikke noe galt ved den personen. Bare sorgen som tar over, å da mister du kontroll og trenger hjelp å komme deg vekk. 

Å jeg som bor for meg selv, de første dagene/ukene satt jeg alene hjemme. Jeg ble ganske lei meg, fordi jeg sitter fast i min egen boble som sier at jeg ikke klarer dette. Det er ikke så mye å finne på når man er alene, venner er ikke alltid der som man har trodd da man bodde i en familie. Alt har forandret seg, å det er noe man selv må gjøre noe med. 

Jeg har også blitt mobbet en god stund, kanskje ikke alle vet om. Jeg skal ikke ta frem hvem som gjorde det, men jeg kan si mine meninger om mobbing. Mobbing er ikke greit, mobbing ødelegger et menneske veldig mye. Det ødelegger så mye, at du vet ikke hvor du skal komme deg vekk. Du er trist og lei deg hver dag, du vil bare flykte og aldri se de personene igjen. Jeg har prøvd mye rart, men ingenting funker. Jeg sitter forsatt her i dag, med de samme personene rundt meg. 

Mobbing, går ut på at du er ikke bra nokk. Ingenting er bra med deg, og du er ikke deg selv. Du kan si mye rart til de som mobber deg, men inni deg vet du at ingenting hjelper selv om du sier ifra. Det jeg gjorde var å ta meg sammen, jeg tok meg sammen og ignorerte alle sammen. 

Det kom ikke et pip fra meg den gangen, for dette skulle jeg få slutt på. Folk skal ikke behandle andre på sånne måter. Vi mennesker skjønner ikke helt hvordan det er å leve, alle snakker bak ryggen på andre, det er ikke noe man unngår. 

Det jeg er mest nervøs for, at når jeg kommer til å måte flytte videre inn i den store verden. Så er jeg garantert sikker på at jeg slipper ikke unna dem, selv om hvor mye jeg prøver. Jeg må bare ta livet som det kommer, jeg må bli voksen og komme meg videre. 

Det er ganske mye stress i livet mitt, så mye stress at det går utover meg selv. Fordi jeg sitter alene med alt dette foran meg. Ingen kan hjelpe meg, bare jeg selv som må gjøre det. 

Bare så alle vet at det er ikke bare å leve, alle har sine vonde dager. Sine måter å prøve å få  mer "oppmerksomhet" på, men det er på en måte ingen tenker på det. De tenker mer på seg selv, å ikke hjelpe andre som faktisk  trenger det virkelig. 

Aldri om noen er perfekte, selv om jeg sitter og leser blogger. Å man ser på bildene dems, hva de skriver, dems tanker om alt. Det bare telles ikke, for det som er utrolige det er det de har opplevd. Alle mennesker har opplevd noe i sin leve tid, som tar sorgen over. 

Vi mennesker selv må gjøre noe med dette, vi må finne ut hvordan man skal fylle hverdagen sin med små ting. Som blir for deg selv enklere, og at du har noe å gjøre. Perfekt er ikke alt perfekt, det er bare noe man kommer med fantasi. For perfekt er ikke et ord som man burde bruke, for alle har gjort noe galt ikke bare godt for alle. 

Du trenger ikke prøve å være en annen, for en eller annen gang finner noen det ut. Å det kan såre deg så utrolig mye. 

Bare vær deg selv! For det er et godt forbilde. Da kan du si til deg selv, at dette er perfekt. Ikke helt perfekt men en måte slik at det er det, fordi du er deg selv. Du trenger ikke å spille kul, eller at du er med en person bare fordi sånn og sånn. Så lev livet sånn som du er, om det er noe som kommer i veien som trår på dine tær. Da må du ta deg sammen og lære deg å si ifra.

For vi ungdommer er redd for å si ifra, når jeg var yngre turte jeg ikke å si ifra om noen ting. Så bare ta sjansen! og bli proff på dette med å lære deg å si ifra, for det er ganske lurt. Det er noe som kan hjelpe deg videre i livet.

PEPPERKAKEHUS

 • 10.12.2014, 21:27


Da er den endelig ferdig! Haha, ikke perfekt som dere ser, men jeg er fornøyd. 

Jeg har ikke så mange julepynt, men det funka det lille jeg hadde. Kornelia lager sitt eget også, så det skal bli spennende å se når hun er ferdig. Hele dagen var det baking etter skolen, så det er ikke mer deig igjen! Får kjøpe og lage pepperkaker en av dagene som kommer.

Når alle er ferdig med bakingen i kveld, så skal vi legge oss med en gang. Alle er så slitne etter sånne ting, men det var veldig koselig. 

Pepperkakehuset er ikke helt ferdig, kunne trengt litt mer godteri som dere ser. Men Kornelia måte også ha, så jeg måte gi meg med å legge på alt selv. Ellers håper jeg dere har en super kveld, her blir det seng snart. 

BAKING PÅ GANG!

 • 10.12.2014, 19:33


Da er jeg hjemme og lager pepperkakehus, etterpå skal vi til butikken og kjøpe det vi trenger til den.

Så da blir det pynting med julemusikk, det er veldig koselig!

Resultatet får dere seinere når den er ferdig! haha, ikke så perfekt men dette ble sånn.

MIDDAG

 • 10.12.2014, 15:27


Da har jeg vært hjemme fra klokken ca 1, nå lager jeg mat til meg og kjæresten min som er på besøk.

Kan ikke vente til han kommer fra skolen, slik at vi kan kose oss med maten. I dag skal vi slappe av så mye så mulig, fordi han reiser til Sverige med klassen sin. 

Nå hører vi på julemusikk, det er så koselig. Men snøen er borte, så føles ikke som julen nærmer seg.

EPLEKAKE

 • 09.12.2014, 16:58


Da er kaken klar som bare det! den smaker ganske godt. 

Nå skal jeg invitere Kornelia og Gunleik på besøk så de skal få smake på kaken!Resten av kvelden skal jeg kose meg foran tv`en. Ha en super fin kveld!

TEA PLEASE

 • 09.12.2014, 16:31


Heisann folkens! Kommer litt seint med et innlegg til dere nå i dag. 

Da er jeg hjemme, og skal kose meg med et te kopp til eplekaken er ferdig! mmm det lukter kjempe godt. 

LEILIGHETEN MIN

 • 08.12.2014, 17:36


Her er bildene av leiligheten som jeg har lovet dere, men alt er ikke i orden enda. Så jeg må planlegge til leiligheten hvordan ting skal være. Nå sitter jeg i sofaen og ser på tv mens jeg skriver til dere, håper at dere liker bildene.

Litt seinere skal jeg vaske noen klær, fordi trenger dem til i morgen. Og kanskje lage en eplekake, så det blir en del å finne på i dag. Jeg er fornøyd som er ferdig med leksene, men i morgen er det nynorsk tentamen som jeg har norsk da. Å det er litt stress å tenke på, for denne uka blir en del stress med tentamner. 

Men alle får bare tenke på at snart er det ferie! Og alle må ha en super dag videre.

KONGSBERG

 • 06.12.2014, 14:53


Jeg ligger i senga enda, men skal komme meg ned og gå i dusjen. Jeg er ganske utslitt etter torsdagens økt med trening jeg gjorde hjemme, jeg klarer nesten ikke å bevege meg eller å komme meg opp av senga. Det er sykt tungt å gå opp trappa, fordi beina er så stive at det funker nesten ikke. 

Uff, jeg håper dette går over snart. I går fikk jeg feber og hadde vondt i halsen, så da har jeg blitt syk. Å når jeg blir syk, så vil ikke jeg ligge i senga jeg vil være oppe og gjøre ting. Men for å bli frisk så skal man ikke være så mye ute, eller å gjøre så mye. 

Da blir det ting som gjør meg ikke glad, for jeg har veldig lyst på å bevege meg. Men når jeg går så får jeg det veldig vondt. Beina rister som bare det, det mest vonde er når jeg må bøye beina og når jeg må sette meg på do. Jeg skulle ikke ha trent mer enn det som sto på planen, men da vet jeg det ihvertfall til neste gang. 

Jeg må fortelle dere at jeg skal kjøpe en kjole til ballet som er den 24 Januar, den blir lilla farge og ganske så fin. Jeg har aldri hatt på meg en sånn "ballkjole", så det skal bli spennende. Ikke minst må se hva jeg skal ha på meg til bursdagen min og jul, så det er en del ting å finne ut av. 

Det er ikke lenge til juleferie, bare 1 uke og noen dager. Da har alle noe å glede seg til, jeg kan nesten ikke vente til julen kommer. Men jeg får forte meg til dusjen, så lenge det er ledig nå. 

Her skal dere få bilder en av dagene da vi var i Kongsberg, det var kjempe koselig å ha tante med oss!

Hvis dere også reiser til Kongsberg, så kan dere også møte alle de andene og gi dem mat. Disse bildene kommer litt seint, det er fordi ikke jeg som hadde de på mitt kamera. Så nå får dere se dem og håper dere liker dem, nå skal jeg kose meg med julefilm og slappe av. 

JULEN KOMMER

 • 04.12.2014, 22:12


Hei alle sammen, jeg sitter her og ser på tv. Det snakker og viser om jule ting, å det er ganske spennende. Jeg kan nesten ikke vente til julen kommer, gleder meg utrolig mye. 

Men det er en del ting som må komme på plass, før man er virkelig klar til jul. Kanskje jeg skal lage kake til jul, det for jeg finne ut etterhvert. 

Etterhvert så skal jeg kjøpe inn julegaver, så det skal bli en ganske stor ting å tenke på. Fordi det er mange man kan gi gaver til, men alle må huske på at jeg har ikke like mye råd. Så da får ikke alle gaver, eller må bare finne noe enkelt som en og hver kan få. 

Jeg satt på skolen i dag og så på jule bilder, det gjorde meg kjempe glad. Jeg venter og venter på jul, å det er ikke lenge til feire folkens. Bare en uke og 3 dager, å etterhvert bursdagen min som jeg ikke helt tenker på. 

Her skal dere få noen bilder jeg har sett på i dag, å de er helt utrolig!

Det er så mye å ha glede over når julen kommer, du kan nyte maten din, du får gaver kanskje akkurat hva du ønsker deg. Det er fine stunder du aldri kommer til å glemme, for meg er jul veldig viktig tid.

Hva tenker du om jul? 

FØLG MEG

 • 01.12.2014, 22:01


Håper du! Kan være med og like siden min. Jeg hadde en en stund siden, men det var noe rart som skjedde der så jeg sletta den og nå har jeg laget en ny. 

https://www.facebook.com/simona.juseviciute   <- Her finner dere siden min, håper dere starter å følge med. 

Fordi jeg tenkte at jeg kanskje ikke orker å legge alle mine innlegg på facebook siden min, bedre å ha orden og ha på en side som er om meg og blogg. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits