PEPPERKAKEHUS

  • 27.12.2013, 13:38


Da var det på tide å pynte pepperkakehuset, den har stått litt og nå er den klar. Den ser kjempe fin ut, heldig de som bor der. For de har mye snø og mye fint som ikke vi har her i virkelige verden. Nå så sitter jeg her ved Oskar mens han spiller, med sine nye ting. I morgen skal jeg til Bø og bade med kjæresten min, for det er større der. Jeg synes det er veldig koselig nå ved jula, å spise sammen med flere mennesker rundt bordet. Vi har kosa oss for det meste hjemme og sett på koselige filmer, men i går så var jeg og Mona med noen andre på tur med valpene. Valpene var helt i 100, men når vi var nesten framme så ble de så slitne, at de stoppa og satte seg ned på bakken. Ikke så lett å være så liten og bli fort sliten vet du, men men sånn er det bare. Ellers så koser vi oss hjemme, og har det bra.

Har dere laga pepperkakehus? 

Har dere pynta den?

MERRY CHRISTMAS

  • 26.12.2013, 23:53


God Jul! alle sammen, jeg hadde en super juleaften hos Andersen familien med besteforeldre dems. Jeg fikk mange gaver enn det jeg hadde forventa meg, det var utrolig koselig. Det var så fint med julepynt, og alt sammen. At jeg var så glad at jeg ville gråte av glede, for sånt skjer ikke hver dag. Å på denne tiden er vi samlet som familie, sammen ved et juletre og alle er like spente. Dette året var veldig merkelig, vi fikk altså jul uten snø. Jeg som elsker snø og se hvit ute i den kulden. Å nå var alt forsvunnet, til regn og kliss ute. Men uansett julen var utrolig fin, alt skjer jo inne. Å jeg skal få tatt bilder av det jeg har fått til julegaver, har fått en del ting til hybbel. Fordi jeg skal jo flytte ut snart, så det er mer av det enn andre ting som mange andre har fått. Men er fornøyd uansett, for det er viktige og ting jeg trenger. Ikke minst vil si tusen takk til alle de jeg har fått gaver av ,og meldinger på mobilen. Det betyr meg veldig mye, selv om jeg ikke er så flink å bevise at det gjør det, mer enn dere kan tro. 

Håper alle hadde riktig God jul! 

JULESTEMNING

  • 23.12.2013, 20:00


Mye fint å se ute på byen som er hengt opp lys på trærne, ikke minst pynt med lys ved butikkene. Veldig fint blir det på kvelden, dagene går som de går. Jeg har kommet meg etter jeg har vært hos kjæresten min i dag, så har kjøpt flere gaver i Bø. Ikke så lett å huske på alle de man skal kjøpe til men, kom seg etterhvert at jeg måte kjøpe mer, da jeg fant ut. I dag så har vi pynta juletreet, det ble veldig fint. Gleder meg i morgen til jul men, blir ganske rart uten nesten noe snø. Er ikke veldig sånn følelse av vinter eller nær jul, så dette året 2013 var ganske lite snø. Håper at neste år blir bedre da, dere må ha riktig GOD JUL! Alle sammen. Dagene har kommet, allerede i morgen er det jul. Nå skal dere få se på bildene fra dagen, håper dere liker dem. 

Gledelig jul! alle sammen.

ALIAS

  • 08.12.2013, 17:21


Veldig koselig spill med kjæresten min da, mm det gikk ikke helt greit for meg, for er ikke så godt i litauisk språket. Men det var veldig morsomt, heh nå sitter jeg her og trykker med en tastatur som jeg ikke klarer. Sånn er det når jeg er ikke vandt med ting, som er ganske nytt for meg. Vi har rydda rommet og tent lys, er fornøyd hvordan det ser ut. Har ikke tatt bilder av rommet men, jeg tokk noen få da vi spilte. Nå for gutten min slappe av etter at jeg har blogget her, og kose oss med jule musikk. Er herlig å se ut av vinduet, litt lenger bort fra deg på andre siden av vannet. Så er det et hus med trær ute og de har satt på lys. Så det skinner veldg fint helt bort hitt. Å jeg som elsker jul, så blir det litt mer inn på meg enn de fleste. For bare jeg ser et lys (telys) så tenke r jeg jul med en gang. IKke mnst for nesten tårer av å se noe så nydelig, det er å ha pynta til jul og kose seg til kvelden med litt mat og lite lys.Snakkas! :) 

VINTER DAG

  • 08.12.2013, 12:20


Helt herlig dag! med mye snø og jule musikk her i huset. Har ventet på snøen sykt lenge, det er helt utrolig. Vil ha mer og mer, etter frokost så løp vi ut så fort vi kunne. Klokken 10 skal jeg ta buss hjem igjen og kose meg med valpene hjemme. Det er helt utrolig at plutselig det kom snø, håper det kommer mer. 

Ha en fin søndag! :)

BAKING

  • 05.12.2013, 15:55


Baking her hjemme er på gang, i dag fikk jeg vite litt om engelsk tentamen i morgen. Tror det skal gå bra! Skole er jo veldig viktig, å jeg liker meg på skolen så det er bra. Jeg har også vært hos legen i dag, måte ha vel hudpleie - en som driver med hud og kan si hva som er. Og ikke minst fotpleie, for neglene mine våkser litt rart og kan gjøre vondt. I dag skal jeg etterhvert til Håkon med Sandra, vet ikke akkurat enda når men, det skal jeg finne ut. Så herlig det var da jeg ga valpene vann å drikke, så plutselig ble alt så stille. For alle de sovna å det var nesten i skålen med vann. Så måte bare ta noen bilder, å det var 2 som alltid som sover ikke enda, så fikk tatt av dem også. Håper snøen kommer snart, uten snø er det ingen jul. Det er absolutt ikke det samme uten snø, det er vedig rart. 

Kos dere!

VALPER

  • 04.12.2013, 23:01


Hunder det er livet for meg, ingen der er berde enn hunder. Jeg blir veldig fort glad i dem og kan sitte med de 24/7 hvis jeg bare kunne det. Disse valpene er så herlige, noe nydeligere enn valper finnes ikke. De er herlige dyr og god pels, ikke minst leonbergere de vokser veldig fort. For de blir veldig store, så er spennende å se. De kan bråke og skrike veldig mye, men er lett å få dem roe ned, vi vet hva som skal til. Hunder de er sånn som du kan snakke med, til alt sammen.  De sier ingenting vekk, disse dyrene er kosete. Når de er små så er de veldig glad i å leke, ivertfall bite folk når de kommer til dem. Men kan si at når hundene er små for alltid, så føler jeg ikke at de er hunder, fordi man for ikke klemme på de sånn som på de store, å de små er redde når folk kommer, mens de store løper ved døra og bjeffer. Så det er en del ting som gjør at jeg ikke helt liker små hunder, men store. Jeg koser meg mye med hundene hver dag nå, bedre enn det finnes ikke. De er jo så søte og herlige.

Nå for jeg vel avslutte samtale med gutten min på skype, jeg savner han utrolig mye og setter veldig stor pris for at han er her for meg. Men må si at ikke alle dager er perfekte, disse dagene nå er fulle av tanker og litt usikkerhet. Prøver å tenke på det beste men, er ikke så lett. Jeg er veldig takknemlig fordi jeg har Andersen familien rundt meg, de er her for meg og jeg for bo hos dem. Å kalle dette huset et hjem for meg også, det er herlig å få ting tilbake som man har ønsket. Men må vite at livet går videre å jeg skal flytte ut snart og bo alene, blir tøfft men, å prøve det er verdt det, for da lærer jeg mye. 

Ha en fin kveld! Jeg går og legger meg da.

KOSE TID

  • 04.12.2013, 22:28


Heihei! Alle sammen, jeg blogger uansett jeg. Ikke tro at jeg har sluttet å blogge, for jeg er her. Det har skjedd mange ting, så for å si det nå bor jeg hos Mona og Marius tilbake igjen, det er veldig koselig her hjemme og ikke minst sykt godt følelse å føle seg hjemme selv om ting har skjedd. Ikke alle steder man føler seg hjemme, for ikke alle steder man "får" som man vil ha. Eller som sakt ønsker, seff man får jo ikke alt man vil ha, men du selv er fornøyd hvordan ting er hjemme og det er det som gjør deg glad, ikke minst de menneske som er rundt deg. Om de er der for deg og sånne ting, alltid er det viktig å tenke på andre mennesker men, samtidig må man tenke på seg selv. I dag så koser vi oss med baking av pepperkaker, dette skjer jo ikke hver dag. Så føltes veldig lenge siden, jeg hadde baka. Vi har kost oss med valpene og prata mye, har ikke skjedd så sykt mye mer. Men uansett ting nærmer seg, og er fornøyd at barnevernet ser tingen nå. Men forsatt skal jeg stå på ,og gjøre mitt beste ut av ting. Jeg er veldig glad at jeg har andre folk/mennesker rundt meg, som bryr seg om meg og hvil hjelpe. Men de folkene/menneskene er ikke så veldig mange som kan hjelpe meg eller være der for meg da ting skjer. Nå så har jeg kommet meg litt vekk fra det vonde, men uansett ting kommer til å dukke opp. Så kan jeg si at jeg fikk 3 i norsk tentamen, er fornøyd da. For norsk er ikke lett språk, ikke minst jeg sliter med det faget fra før av. Så ble ikke skuffa av å få 3, ivertfall jeg får noe, enn ingenting. Her er vi alle sammen på bildene! Alle barna, vi er fornøyde.  Så det var denne tirsdagen over, det kommer et innlegg til snart :).

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits