VI HAR BESØK

  • 06.11.2016, 09:27


Da ligger jeg her på sofaen med smerter i tåa, men så har vi det litt gøy da. Vi har fått besøk av Mantas og Kamile, så det er koselig det. I hvert fall når vi ikke har slik besøk hver dag, så det er ganske godt det. Vi snakker og koser oss, men synd at jeg ikke kommer opp av sofaen. For om jeg står opp, for jeg kjempe vondt. Jeg har tatt medisin, men problemet er at man kjenner smerte uansett. Heldigvis ikke så mye som det egentlig er, så da er jeg heldig som fikk hjelp i dag.Vi har ikke noe særlig planer akkurat nå, vi skal bare slappe av og kose oss. Når jeg ikke for gjort så mye, så var det greit at vi kunne finne på noe slikt. For hadde vært kjedelig for oss bare å være hjemme alene, for familien til kjæresten min har reist en tur til Litauen. 

Uff, uff, legger jeg foten slik, blir det vondt. Legger jeg foten en annen måte igjen, blir det også vondt. Noen ganger er det slik, at det finner ikke plassen sin. Det bare vil ikke slutte å gjøre vondt, så det anbefales å ikke gjøre noe særlig. For hva kan man gjøre? Ta medisin og ligge i senga og sløse tiden din der. Rett og slett slik er dagene mine, jeg har merket det at nå som det gjør vondt, så skulle jeg ønske at jeg kunne gå og hjelpe kjæresten min, for nå gjør han alt for meg. Det takker jeg tusen millioner ganger til han, for det er utrolig snilt av han. 

Hvordan var dagen din?

SÅ JÆVLI VONDT!!

  • 05.11.2016, 14:16


Endelig hjemme, vi var en tur på legevakta. Fordi jeg har så vondt, det er kjempe vondt altså. Den smerten er vanskelig å forklare, men det er ikke noe godt. Der sjekka han på tåa og så snakka vi og fikk smertestillende tabletter. Jeg har aldri hatt så vondt før, for jeg har tatt flere ganger slike operasjoner på grunn av inngroddnegl. Så dette er første gangen slik, på natta er det ganske ille. Jeg for ikke sove av smertene, ligger der og gråter og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Uansett hvordan jeg legger foten min, så gjør det kjempe vondt.

Kjæresten min har tatt kontakt i går natt med legevakta, men de hadde så travelt der at de tokk ikke imot meg. Så jeg var sengeliggende, med store smerter i tåa. Nå når jeg kom hjem, tokk jeg smertestillende så jeg kjenner effekten at det hjelper. Men hele smerten er jo ikke borte, så det er uansett vondt. Vi får håpe det gir seg til mandagen, så jeg kan komme meg på jobb. For jobb er jo viktig, men spørsmålet er hvordan kommer tåa til å se ut da.

Uansett jeg er stolt at jeg fikk smertestillende, jeg sa til kjæresten min akkurat at jeg kan endelig slappe av litt, og få ligge rolig og må ikke tenke så mye på den tåa. Nå som jeg føler meg bedre, ikke minst kjæresten min også trenger ikke springe etter meg. Så lot jeg Hybel å gå ut bra buret, dere skulle ha sett hvor glad han er. Han hopper og spretter av glede, og det er godt å se. For disse dagene av smerte, klarte jeg ikke å være så mye med han. For om jeg slipper han ut av buret, han finner ikke på noe særlig selv. Da skal han komme og ligge ved siden av meg å få kos, for ellers bitter han meg ganske hardt i armen. For han er en liten oppmerksomhet syk, og det kan man se ganske lett.

Nyt dagen så lenge du kan! 

EN HILSEN FRA SENGA

  • 04.11.2016, 06:05


God morgen kjære lesere! I dag våknet jeg allerede 04:30 med store smerter i tåa, det var kjempe vondt. Det gjør vondt fortsatt, men litt bedre enn det som var i hvert fall. Kjæresten min hjalp meg, jeg har også tatt medisin. Heldigvis vi hadde noe her hjemme, for jeg fikk ingenting fra legen i går. Nå må foten ligge kjempe høyt oppe, for at minst mulig blod skal pumpe der.

Smertene er ikke helt gode, man kjenner som om noe som pumper i tåa, det tikker på en måte. Og det er ikke noe deilig det, for det er ganske vonde smerter at jeg gråt da jeg våknet. Synd at jeg måtte få vekke kjæresten min, men slik måtte det bli i dag. Det var veldig vondt å komme seg på do, for om jeg tar foten ned så kommer det mer smerter. Så jeg må prøve så godt jeg kan å slappe av, ikke tenke så mye på den tåa og ha foten oppe.

Synd at det ble slik, men skal ringe litt seinere til dem på jobben min. For jeg kan ikke særlig bevege meg, for da kommer det ekstra sterke smerter. I dag blir jeg sengeliggende, det er jo ganske kjipt. For det skal jo komme snø, og jeg som gledet meg å få med Hybel ut og vise det til han. Men nei da, uff da må jeg vente med planene mine som er lagt høyt på lista. 

Ha en fin dag folkens!

JEG HAR DET BRA!

  • 03.11.2016, 20:26


Jeg overlevde dagen ganske raskt! Men med lang venting. Jeg gikk inn til legen denne gangen alene, egentlig skulle kjæresten min være med. For å holde med selskap, for det er ikke særlig moro å få inngroddneglen fjernet. Så jeg gikk inn med glede, og la meg der da. Det tokk litt tid, for det er på en måte en «operasjon», men den er enkel. Det som var vondt, det var vel det første stikket med sprøyta. Ellers skjente jeg ikke noe særlig, jeg fikk se og alt var i orden.

Jeg kan jo røpe hvorfor kjæresten min ble ikke med inn, på grunn av han har startet å besvime av sprøyter. Det høres rart ut, men det er sannheten. Så legen sa også, bra at kjæresten min ikke ble med inn. For da hadde det vært mer problemer, enn at bare jeg som ligger der og skal få hjelp. Men heldigvis vi snakket sammen før jeg gikk inn, og da satt han der og ventet på meg. Det er koselig det da, enn at jeg skulle vært i en slik situasjon helt alene.

Legene var ganske rolige og pratsomme, så da gikk tiden enda raskere. Og det er godt å vite det, for ellers hadde kanskje det vært helt annerledes. Så når jeg var ferdig gikk vi ut, og da tokk kjæresten min meg i armene sine, og berte meg inn til bilen. Da måte jeg altså le! For dette skjer jo tross alt ikke hver dag, så det var litt morsomt synes jeg. Da er jeg heldig som fikk hjelp, ellers hadde jeg brukt litt tid å komme meg til bilen.

Nå har jeg vært en stund hjemme, så jeg har ikke akkurat kjent på noe smerter enda, men det kommer etter hvert. Og jeg som har veldig lyst å komme meg i dusjen, da må jeg ordne med pose og teip, så det sitter godt fast at det kommer ikke vann på tåa. Så det skal bli spennende, som vanlig. Tåa skal være med dette bindet i 2 dager, så skifte og sjekke. Har fått en time til kontroll også, så får håpe dette ordner seg. Fordi tåa har vært betent, og da kan effekten bli verre eller bedre. 

GRUER MEG

  • 03.11.2016, 06:45


Her sitter jeg, med vond hals og tett nese. Tidlig på morgen, venter på klokken som tikker i vei. For har stått opp tidligere for å være klar, fordi jeg har tidlig vakt i dag. Å nesten mot slutten av dagen i dag, skal jeg endelig til legen min.

Han skal fjerne den inngroddneglen, så jeg gruer meg altså allerede fra nå. Og det er ganske tidlig, men slik er det akkurat nå. Har veldig vondt i magen, selv om hvor mye jeg prøver å slappe av, det hjelper ikke noe særlig.

Men godt at jeg har en blogg, at jeg kan fortelle dere hvordan jeg føler meg. For kanskje for andre så er det ikke noe spennende å høre på, så jeg er stolt at jeg har bloggen min. Må bare beklage fordi kom ikke med innlegg i går, men slik er det på grunn av jeg er ikke i form.

Jeg er veldig sliten disse dagene, trøtt og sløv rett og slett. Så jeg gjør mitt beste, jeg som hadde planer å få tatt noen bilder, men det ble visst ikke noe av. Fordi det blir veldig fort mørkt, men i dag som jeg kommer tidlig hjem skal jeg se hva jeg kan ordne med det. 

Ha en fin dag folkens! 

HER KOSER HAN SEG

  • 01.11.2016, 20:09
Herlig! Når jeg kommer hjem og slipper Hybel ut fra buret, han blir super glad. Da finner han på mye rart altså, denne gangen kom jeg hjem ganske så seint enn til vanlig. Fordi vi hadde møte på jobben, så slike dager kommer. Og da må Hybel være i buret litt til, men ganske raskt så klarte han å dele laderen i to, han har jo ganske skarpe tenner så slik ble det.

Nå skal han være i buret, fordi han må forstå at det var ikke greit det han gjorde. Det er ikke så enkelt for kaniner, det tar tid å lære dem opp. Men slik er vi mennesker vi også, noen lærer fort mens andre tegt.

Men ellers det var godt å se Hybel og kjæresten min igjen, alltid like herlig å se når de er glade. For meg blir det på en måte ganske stort, fordi jeg bryr meg veldig om andres gleder. Blir du glad, blir jeg også glad. Så vær fornøyd så mye du klarer, selv om jeg er ganske dårlig på det.

Det første jeg fikk høre av kjæresten min i dag, når jeg satt meg inn i bilen for han henta meg. Det skal snø på torsdag! Wæææ, gleder meg som en liten unge. Det rare, er at han sa at han gleder seg. WoW! Tenkte jeg da, for han er egentlig ikke særlig glad i vinter.

 Men vi får se, for det er mye spennende man kan gjøre når snøen kommer. Leke ute, ake, lage snømann, bygge hus, kaste snø på hverandre, mye og mye mer. Men det kan vi ta seinere om! For da får vi se om det virkelig kommer snø, som det står på yr.no 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits