WHAT YOU SEE

  • 29.11.2014, 16:15


Nå var jeg akkurat ute en tur og tatt noen bilder til dere, men ble ikke så mange fordi det regner litt ute. Å det er ikke så bra for et kamera å bli vått, fordi da kan den bli ødelagt. Men ellers håper jeg at dere liker det dere kommer til å se.

Vi har spist mat ista, det var kjempe godt! Å nå tenkte jeg å finne en julefilm og sette på den og se på alene, fordi jeg elsker jul. Å det er en utrolig følelse når jul kommer, og snø betyr mye når det skal være jul. For uten snø er det ikke veldig følelse av jul, men jeg kan fortelle dere at jeg skal feire jul og nyttår hos kjæresten min. 

Det er herlig når jeg har bursdag nær jul, å kjæresten min har på nyttår den 31 desember. Da er det veldig koselig å feire sammen så lenge det varer, for jul og nyttår varer ikke lenge. Etter en dag er det som en vanlig dag, så det er ganske utrolig å tenke på.

KVELDSTUR

  • 27.11.2014, 13:51


Hei alle sammen, nå sitter jeg her på skolen og skal komme med et innlegg. Som jeg faktisk glemte å legge ut i går, fordi jeg hadde andre ting å drive med. Men jeg håper dere liker bildene. I dag skal jeg øve til prøva som er til i morgen, så gruer meg ganske mye. Men jeg tror jeg har kontroll på det, så det skal gå bra. 

Ellers er det å gjøre seg klar til jul snart, ikke minst bursdagen min den 21. Det kommer til å bli en stor dag, dagen som jeg blir 19 år. Tiden går ganske fort, å det er mye som kommer på kalenderen som man må følge på. 

Nå skal jeg gjøre oppgaver med Anna Marie, da for jeg bli ferdig med dette innlegget her nå. Dere må kose dere mye! Ha en fin dag videre.VINTER

  • 22.11.2014, 14:28


Nå ligger jeg i senga og slapper av, uff venter ganske lenge til snøen skal komme. Det tar sin tid, men den kommer snart må jeg tro. Ellers gleder meg til kjæresten kommer hjem hitt, vi skal kose oss med film og kanskje en tur ut. 

Bilder til bloggen kommer i morgen, og et nytt header. Så da har dere noe også å glede dere til, ellers ha en super fin dag! TENKE TENKE

  • 21.11.2014, 23:18


Heihei alle, kanskje en stund siden men sånt skjer. Nå er jeg hjemme og slapper av, håper på at komfyren blir i orden noe den ble ikke fiksa i går som avtalt. I dag på skolen så vi på film, men jeg var så sliten og trøtt med min bestevenninne at vi begge sovna. 

Så er det lekser som alltid, men mange andre ting å tenke på også. I dag skal jeg vaske opp hjemme, og være klar fordi jeg tenker meg at barnevernet kommer innom. Jeg har det ryddig her, men jeg må få vaske her inne pga det kommer til å bli boring i veggen og sånt. 

Ellers er jeg ganske sliten av dagene, heldigvis er det ikke så lenge til jeg kan lage mat selv og komme i gang. Fordi det er ikke lett å gjøre alt, når komfyren ikke funker så det blir en del kjøpe lagetmat. Men takket være min tante, så spiser vi bra i 3 uker, men hun skal reise snart. 

Jeg tenker meg at dere er interesserte å se leiligheten min, så det skal dere få se. Nå lader jeg kamera, fordi det var ikke mye prosent igjen. Jeg må få kjøpt meg skap og et stort bord og flere stoler, fordi det er ganske mange ting og mennesker og mye baking. 

Før jul skal jeg få med jentene til meg og lage pepperkaker og pynte juletre, det da er det noe å glede seg til. Jeg for gjøre sånn som kjæresten min sa at jeg bør ha ikke ekte juletre, for det blir ikke så mye vas med det. 

 


Det er ganske mane ting som kommer til å skje, ganske mye forandringer. Å det skal komme fram seinere på bloggen, men alt tar litt lenger tid enn forventet. Ellers håper jeg at alle dere koser dere og har en super fin dag. (resultatet kommer en annen dag!)

FJELL

  • 06.11.2014, 16:46


Nå vet de fleste at jeg har fått ønske mitt, jeg har endelig flyttet en etasje ned. Jeg er super fornøyd, har en ordentlig kjøkken, størrelse og mye annet. Men det kommer til flere ting jeg trenger nå i leiligheten som ting jeg ikke har, så jeg for kjøpe det når stipendet kommer. 

Så jeg beklager utrolig mye fordi jeg ikke blogga i går, men det var ganske slitsomt og mye stress. Bilder fra leiligheten kommer seinere etter at jeg har ordner der alt inne, så jeg ikke tar bilder av noe kaos som det er nå. Så dere bør glede dere, bildene kommer i morgen. 

Ellers har jeg ganske stressende dager, mye å gjøre og tenke på. Men jeg for komme i gang og gjøre lekser, for det er innleveringer. Ha en fin dag videre! Kos dere mye, denne uka har gått super fort så helga er her snart.

Heldig! Jeg som får være hos kjæresten min, fordi han har internnett og da kan jeg få gjort lekser.

TING VI BØR TENKE OVER

  • 03.11.2014, 21:52


Sitter her og tenker på hvordan mennesker kan forandre seg så fort, kanskje det er ikke mulig men de vil vise en bedre side ved seg. Kanskje de vet ikke hva de skal gjøre av seg når de har gjort noe dumt og angrer etterpå.

Ting kan være enkle og vanskelige, man kan ikke komme vekk fra det. For sånn er livet, alle har opplevd noe dumt ved livet sitt. Et eller annet noe med trist å gjøre, å det kan forandre deg som person veldig mye. Du kan bli bedre eller verre, etter sånne dager så blir det ganske tungt. 

Det er ikke lett å vise hvem man virkelig er, fordi man har forskjellige roller hver gang man er med en annen person. Alle har sine egne meninger og tanker de vil dele med en annen, men ikke alltid alt kommer ut like bra som man tenker. Vi mennesker har litt for mye fantasi, mye vi finner på som ikke er bra.

Alle har sine svake sider, de kan være så vonde at man føler at du selv er ikke verdt noe. Men til sånne ting har man venner, familie og andre rundt seg slik at de kan hjelpe deg. Men ikke alle vil ha hjelp, men hvis du tenker nøye over så ønsker du hjelp, men du tørr ikke si ifra fordi du vil ikke føle deg like svak som noen andre.

Alle prøver å vise første øye kast når man møter en person, så er han/hun kjempe hyggelige. Men vi mennesker tenker ikke alt over før vi går rett til den personen, han/hun har sine bakgrunner som er så sårende at du ikke kan gjøre noe med det. For ting som har skjedd er skjedd, du kommer deg ikke vekk fra det.

Ikke alltid familien er der for deg, men du må huske at du har andre venner. Du har venner som kan støtte deg og være der for deg. Alle venner man har er ikke like bra som noen få, noen kommer i ikke en bra gjeng som dem henger med. Eller at de er venner men på en fake måte, pga for å være like kul som dem i den venne gjengen. Men en ting alle må huske på at man kan finne seg andre venner, bare man må tørre mer. Man må la seg selv å la andre være din venn. 

Alle må huske på at de er noe, selv om man blir sett ned på, eller blir sakt stygge ting på. Kanskje du er sånn, kanskje du ikke kan gjøre noe med den du akkurat er. Eller at du vil være den du er, men du vil bare forandre på noen få ting. Å hvis du gjør det, så koster det deg ingenting. 

Da kommer du til å verdsette livet ditt mer når du blir eldre, å tenke over at det du gjorde var dumt, men du har fikset på det (eksempel: blitt venn igjen med noen). 

Vi mennesker må sette mer tid på oss å ikke bare klage på andre rundt oss, som ikke ser ut, eller ser på klærne på folk. Husk! Du er deg, sånn skal det være. 

Å hvis du ønsker å forandre på en ting, som kan bety veldig mye for deg. Så ta sjansen din, ikke vent til det blir for seint. Folk blir eldre og flytter snart vekk, sjansen er der nå. Bare bli tøffere og kom deg videre, det er ikke så vanskelig bare prøv deg fram, så kommer du til å se at alt skal gå bra. 

ROMMET MITT

  • 03.11.2014, 21:06


Nå har jeg trenet litt hjemme her for meg selv, så det gjør ganske vondt i kroppen. Håper dere kan komme med noen tips hvordan man skal trene hjemme, for penger har man ikke til alt. Så det er ganske greit å få noen tips fra andre som har mer peiling enn meg. 

I dag har jeg ganske vondt i munnen min, ganske vondt å spise og snakke og alt mulig egentlig når man bruker munnen. For når jeg spiser for jeg med meg kinnbeina og tygger på dem samtidig med maten. Så smertene kommer og det er ikke så godt kan jeg si. 

Jeg har lovet dere noe som sakt en liten hemmelighet som ikke alle vet om, å det er at jeg har ommøblert i hybelen min. Jeg er super fornøyd og har kjøpt meg en seng. Denne madrassen har ikke gjort noe skader med ryggen min, så endelig slipper jeg det! 

Men problemet mitt kommer det med kjøkkenet, for jeg blir så frustrert og irritert fordi jeg har ikke en vanlig kjøkken. Kan ikke lage like mye, kan ikke spare på maten. Alt blir borte, så håper jeg får ønske mitt snart da dagene kommer.

Nå snart skal jeg prøve meg å lage en banan kake/pai vet ikke hva, men dere for glede dere til neste innlegg. Vet ikke hvordan dette skal bli fordi nå har jeg ny "greie" å bake mat med, å den har jeg ikke prøvd enda så det skal bli spennende bare det ikke skjer noe dumt.  Håper dere likte bildene! og som jeg sa hemmeligheten var ikke så stor, men ikke alle vet om.

REGNVÆR

  • 02.11.2014, 23:56


Her kommer tre enkle bilder av dråper og vann som jeg tok i dag, for dagen i dag var ganske lang med mye trøtthet.

Jeg må fortelle dere en ting til før jeg legger meg, at dere bør glede dere til i morgen. For jeg har en liten overraskelse å det er noe ikke alle vet, den er ikke så stor greie men bare for at dere skal se at jeg har forandret her altså i hybelen.

Nattinatt! Jeg må gå og gjøre meg klar for å sove, for hvis ikke så slutter jeg aldri å blogge her til dere i dag.

BIL MEKANIKER

  • 02.11.2014, 23:31


I dag har jeg vært hos kjæresten min, jeg reiste ditt i går så har ligget over. Jeg har vært med han og sett på hvordan han fikser bilen sin, for han må til eu kontroll og bilen må være fikset. Det har vært en ganske slitsom dag og være der i garasjen og vente, se og hjelpe.

Men jeg er fornøyd som fikk være med, fordi jeg lærer alltid noe nytt ved biler når jeg får være med å se på. Vi har snakket en del og utdanning, men vi er usikre hvor jeg kommer inn eller han for lærlingplass. For det er en del ting å snakke om når det kommer til utdanning og hva man liker. 

Uff, i morgen skal jeg komme meg til tannlegen, kan hende jeg må ta visdomstennene fordi de gjør meg sår i munnen. Dere husker jeg fortalte dere at tennene mine gnisser på natta pga stress å da får de med seg kinnbeina og lager sår i munnen, så nå har jeg fått det tilbake for hver gang jeg stresser. Å stresse er jo ikke bra, men er ikke så deilig at det skal gå utover munnen min når jeg stresser. 

Så nå som det har kommet sår rundt begge sidene i munnen på kinnbeina og det har kommet en kull, da har det blitt hovnet opp der på visdoms tanna. Å det er ikke noe godt med alt sånt, jeg håper de kan gjøre noe med det. For jeg kjøpte sånn til natta å ha på gummi greier, men jeg klarte ikke for jeg føler jeg må bare kaste opp fordi den er alt for stor. 

Ellers har jeg det ganske bra, har startet å trene litt hjemme. Skal prøve å bli bedre på det, for å komme meg i form som jeg alltid har vært før. Jeg vil være like bra som alle andre, men aldri om alle blir like. Så man for bare gjøre det beste man kan for å bli bedre i ting, ikke minst å komme meg videre.

Nattinatt lesere! Tusen takk for så mange som leser, jeg setter veldig stor pris på det. 

MEG

  • 01.11.2014, 23:21


Hei alle sammen, jeg ville få fram her på bloggen hvem jeg er. For de som ikke vet kan lese her, håper dere blir fornøyde. Jeg er en jente fra Litauen, jeg har bodd her nesten hele livet så Norge det er landet mitt. Jeg føler meg mer meg her enn når jeg er i Litauen og vet ingenting. Pappa min er dø, det skjedde da jeg var liten så jeg kjente han aldri. 

 Det har skjedd ganske mye her i livet mitt, jeg har bodd hos mamma ikke at jeg skal gå inn på hvorfor og sånt, men jeg ble tatt av barnevernet. Jeg har hatt det ganske tongt, vanskelige og lange dager med mye sorg og mye tanker. Alt skjedde så fort, men kan ikke helt si om jeg angrer eller ikke. Ting har forandret seg ganske mye, å ta fram akkurat nå. Jeg har forandret meg, har bodd i 2 fosterhjem. 

Det mest jeg er fornøyd med er at jeg har lært ganske mye, og ikke minst jeg har blitt bedre i ting og kommet meg videre. Jeg kommer ikke plutselig til å glemme alt sammen, men jeg har det bak i tankene mine nesten hver dag. For jeg ser de personene hver gang/dag/timer alt mulig, alltid hvor hen jeg er så er de der. Man kommer aldri vekk fra mennesker, for dem har et liv også. 

Nå er jeg en 18 åring som bor for meg selv, tar mine valg og kommer meg videre. Nå som jeg går på videregående så er det ganske mye stress, å det går på andre plager. Jeg stresser så mye at jeg får sår i munnen og har en del hodepinne. Å det er ikke så godt det, når det er så mye som skjer nå rundt meg. 

Jeg har forandret meg på utseende og alt, jeg er den jeg er. Alle har sine "dumme tanker" for å se perfekt ut. Det samme har jeg, før fikk jeg nesten sykdommen anoreksia. Å nå jeg har kommet meg på veien videre, men nå plages det med kroppstørrelse. 

Det er mange ting som har kommet i veien for meg, mange ting som har gjort meg bra her i livet. Men sånn er det å være en 18`åring snart 19. Etterhvert skjønner man mer og viser den akkurat som man er, en dag kommer jeg til å respektere at sånn er jeg og sånn ble jeg.

Takk for at dere leser bloggen min! Mvh Simona Juseviciute

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits