• 29.11.2013, 09:03


Da har jeg vært hos gutten min, det var koselig. Vi fiksa bilen, så var den nesten ferdig, snart kan den bilen komme seg ut på veien igjen. Så glemte jeg seff kameraet mitt hos han, så fikk ikke blogge som jeg skulle ha gjort. I går var jeg i byen og så på julenissen, å så etterhvert så kom gutten min også til Notodden. Jeg rakk ikke å få noen godteri, men fikk se julenissen, da treet ble tent på med alle de fine lysene og jule musikk. Føltes at det var enda nærmere jul akkurat som det er men, problemet er at snøen har ikke kommet. Fikk høre flere ting i går, men dette tar jeg ikke nå. Jeg tar når ting nærmer seg og jeg kan endelig fortelle dere det. I dag skal jeg ha tentamen, så for vel håpe det skal gå bra. Men det er så mye å tenke på, som kommer ikke akkurat ut her og nå. Her kommer bilder da jeg var med gutten min i Bø og kosa oss.

For vel håpe han er snart ferdig med den bilen! For nå er det nokk, få se selv med mine egne øyne at den er ut på veien. 

Kos dere alle sammen, ha en fin dag. Klokken 12:00 har jeg muntlig eksamen.

DAGENS OUTFIT

 • 25.11.2013, 15:40


Da får dere se den nye boksa kjæresten min har kjøpt, den er veldig godt å ha på! ikke stram eller noe :D. Mm dere kan også se veldig godt at jeg må farge håret igjen, den fargen er litt sånn rar nå. Så for å si at når jeg for penger (altså har penger) da skal jeg kjøpe enda en farge og farge igjen. For det ser rart ut nå, å jeg føler det er så kort. Vil ha mitt lange tilbake, så jaujau! spare spare nå. Vil si gratulerer så mye med dagen Katrine! Utrolig at du er 18 nå, tiden går fort å det er bra, så fort så mulig, ikke lenge til så er jeg også 18. Gleder meg sykt mye, da blir det feiring. Og for å si det så på bildene så har jeg akkurat dusja, å ikke lett å ta bilder ute. I går kveld ble jeg kjørt hjem av kjæresten min og 2 venner av han, så var kos med musikk og mye prat.Ha en fin mandag folkens!

SØNDAG

 • 24.11.2013, 14:36


Da er jeg hos gutten min og koser meg, ikke så mye akkurat at noe jeg kan gjøre, men ivertfall jeg er hos han. Jeg hadde laga kake hjemme så jeg tokk med meg den i går kveld hitt, å alle spiste den opp og synes det smakte godt! Å da blir jeg fornøyd selv også, vi har ikke gjort så mye enn å slappe av og kose oss hjemme her, men i dag er det jobbing hjemme. Så jeg venter på når han er "ferdig" for i dag, sånn at jeg får være med han. I dag er det veldig kaldt ute, å jeg som har ventet på snøen så lenge å den er her forsatt ikke. Så det er bare friset i gresset, så håper snøen kommer snart å jeg for glede av det da. Jeg har vært ute  og tatt bilder i dag, ikke de beste bildene, men uansett. Jeg fikk tatt noen, denne kameraen er ikke min. Derfor er bildene ikke helt akkurat som jeg ville ha, men ble greit da. Vil si takk til kjæresten min som har kjøpt meg en deksel og en svart bokse.

Det har skjedd ting på fredag å dette kommer ikke til å være lett for meg eller min søster, men vi skal stå sammen for ting og si alt som er. Å hjelp det må vi få, for dette her går ikke ann. Håper en dag så for vi hjelp og kommer oss vekk, rett og slett.  Unnskyld fordi har ikke blogget nå, men dte er ting som skjer hver dag. Å det er ikke lett å være meg selv i akkurat det som skjer. Håper dere skjønner det og kan støtte meg uansett hva som skjer.

LITT AV HVERT

 • 20.11.2013, 20:31


Mm jeg vet ikke akkurat hva som har skjedd men, jeg må bruke produkter uten perfyme! Jeg merker sykt på perfyme i ansiktet å vaske meg med såper og mye annet, som servietter som skal skal fjerne sminke med. Det svir veldig, og jeg blir veldig rød i ansiktet. Så nå har jeg fått kjøpt meg noen produkter uten perfyme, å det ser veldig bra ut. For når jeg tokk på så ble jeg ikke rød eller noe og det svir ikke, så er veldig fornøyd. Men vi for se på resultatet mer ut av at jeg kommer til å bruke de to tingene hver dag, kveld og morgen. Så nå må jeg starte å gå med mindre sminke, rett og slett. Å det har jeg uansett gjort, ikke lenge siden litt tilbake. Så er ikke så sjokkerende å gå uten, blir litt rart, men jaujau! Må bli vandt med å gå uten igjen. Kan hende kommer til å ha på litt, men spørs hvor i ansiktet, er det brunkrem, maskara eller tegne litt på øyenbryna. Så mm jeg kan si resultatet til dere, når jeg har brukt det produktet mer. Håper at det er ikke veldig mange som har det samme problemet, men bare å spørre om ting her, hvis det er noe dere lurer på. Å jeg gjør alt for at håret mitt skal vokse fortere, så bruker en del balsam og prøver å ikke bruke mye sjampo. Vil ha håret mitt tilbake til det lange fine, fy ikke lenge til teater på skolen nå vi skal vise fram til mange. Gruer meg litt da, ikke alle er så tøffe som tørr å gjøre mye rart foran alle sammen. Alle er forkjellige, så jaujau! Å ikke glemt at neste uke så har vi tentamer i norsk og programfag. Håper dem skal jeg klare, og få kanskje en bedre resultat enn det jeg har venta. Men seff, norsk språket er ikke lett. Må si en ting til, det er at jeg hadde norsk oppgave. Å vi var jo på teater som dere så her på bloggen, og kanskje på face med klassen min og enda fler. Så jeg fikk ikke vurdert på oppgava, fordi jeg gjorde den sammen med min søster og kjæresten hennes. Å vi leverte akkurat samme oppgave, å vi visste ikke at vi måte gjøre den en og en. Så ja! Håper neste gang lærere sier ifra at det er ikke lov i det hele tatt. En at når vi har gjort oppgava så ikke få noe karakter og ikke få en gang å skrive den på nytt. Så det var jeg skuffa over i dag på skolen, så for håpe jeg klarer norsk tentamen da, bedre enn som så. Skal gjøre alt jeg kan, selv om som dere ser her at jeg skriver ikke akkurat veldig riktig setninger. Men jeg klarer å skrive så, men blir ikke noe nytt hvis jeg for dårlig karakter. 

Ha en flott kveld! videre :)

TANKER

 • 19.11.2013, 23:41


Det er mye å tenke på, jeg skal jo bli 18  år snart er ikke lenge til den 21 desember. Gleder meg som bare det! Skal ha en liten feiring sånn familie feiring den siste skole dagen den 20 desember, håper de kommer de som er invitert. Ikke lenge til heller i januar så skal jeg flytte ut, gleder meg enda mer da. Skal endelig få meg mye fri, ingen masser, ingen sier noe dritt til deg og mye. Blir deilig det, så bare å vente å hvis noen ønsker så ta kontakt å komme på besøk. Så gleder jeg meg til jeg skal få pengene fra jobben, skal betalle for russ jeg skal bli den 2014. Så snart denne uka er over så har jeg og kjæresten min vært sammen i en mnd. Å jeg håper jeg kan komme inn på vg 3, fordi jeg vet ikke hva jeg vil bli enda. Å det er ikke lett å velge, for plutselig en dag så blir du noe. Men den dagen er ikke for meg akkurat nå snart, for det er veldig mye jeg liker. Da blir det ikke lett å velge hva jeg vil bli, for det er så mye. Jeg gleder meg å få det bra med meg selv, kanskje noen ting blir vanskelig. Men med meg selv blir det så mye bedre, for jeg kommer ikke til å må stresse på morgen for å komme til skolen og kjøpe meg mat, for butikkene er jo rett ved. Så kan jeg be selv om hjelp de menneskene jeg føler for kan hjelpe meg, eller som sakt jeg føler for at de er der for meg. Det er så mye det blir ansvar, men jeg rett og slett gleder meg. Å gleder meg å se alle sammen på bursdagen min, er lenge siden jeg har sett noen nå. For noen bor langt å da ser man dem ikke hver dag. Jeg skal prøve å gjøre alt for å finne meg en liten jobb når jeg flytter ut, for å overleve mer ut av penger. For det kommer jeg til å trenge, for penger er viktig. Gleder meg å lære mye nytt jeg trenger, mye nytt som jeg kommer til å finne ut og lære på enklere måter. Lære noe som er viktig for meg, å en eller annen gangn å flytte inn sammen med noen andre. Det kommer til å skje ganske mye, å alt dette venter jeg på! Gruer meg akkurat som jeg gleder meg utrolig mye. Men det kommer også til å komme kanskje noen vanskelige, vonde, sårende dager. Som kanskje jeg trenger å ha noen der ved meg for å snakke med, eller at noen bare er der med meg rett og slett. Jeg liker jo å være litt sånn alene for meg selv, men samtidig jeg har jo aldri vært sånn alene som jeg kommer til å bli da jeg flytter ut, så for vel håpe alt skal gå bra. 

Nå så er jeg hjemme og slapper av, har akkurat dusjet etter at jeg har vært hos kjæresten min i Bø i dag. Vi hadde det koselig! Hørte på musikk, prata og spiste god mat. Å nå så skyper jeg med han som alltid hver kveld. Å det for meg til å roe meg ned, med så mye tanker jeg har alltid, for det som skal skje videre. Ikke minst at det er så nærme alle de tingene som skal skje, så for meg er det nesten som å tenke det skal skje i morgen å jeg er klar akkurat nå. Så håper dere skjønner hvorfor jeg ikke akkurat blogger så mye, jeg bare må ha tid på mye annet. Å uansett dere må vite at jeg har ikke sluttet å blogge, det kommer alltd til å komme noe nytt små eller store innlegg av hva jeg gjør. Men takk for at dere gidder å lese det jeg skriver, det setter jeg veldig stor pris på. 

For vil ikke vente mer, ikke mer. 

KOSE KVELD

 • 17.11.2013, 00:39


Da hadde jeg besøk i dag, av May Kristin, Sandra, Alexander og Anna Marie. Vi koste oss med musikk, mye mat og mye prat. Vet neste gang at jeg må invitere folk tidligere enn å invitere de samme dag, for da kan nesten ingen komme. Men var kos at det var ikke så mange, for trenger ikke ha hele huset med mange folk heller. I morgen skal jeg kanskje til Anna Marie min aler bestevenninne, gleder meg! Må si at jeg hater når folk slenger dritt, over nett! Sånn at andre ser det, hvorfor ikke sende på melding. Det er så frekt, å ikke minst å styre over andre mennesker. Det kan ødelegge andre veldig mye, for skolen, hjemme og alt sammen. Så husk alle sammen, at et menneske kan gjøre veldig mye. For å såre noen, mer enn det man kan tenke seg.

Kos dere alle sammen!

GOD MORGEN

 • 16.11.2013, 12:43


Da er jeg tidlig oppe! Har settet på vask med klær og fiksa meg og tatt noen bilder av meg, sånn at dere kan få se hvordan det ser ut med brunt hår. Men skal kanskje gå ut og få tatt noen flere bilder, sånn at dere ser bedre og kan si hva dere synes. Det var første gang i går jeg farga håret mitt, så er spennende! Jeg for vel gå og ta meg frokost snart, for er litt sulten. Ute det er ganske "varmt" til å være vinter snart, ikke noe som er snø eller is på bakken her. Mm kanskje jeg skal være med venner i dag, jeg vet ikke enda. For se da jeg finner det ut, ha en fin dag!

Kos dere! 

TUVEN

 • 15.11.2013, 16:45


Det var koselig dag med jentene på tuven da, jeg, May Kristin og Sandra! Herlige de er. Så har dem shoppa litt da, jeg og Sandra var der ganske lenge. Men etterhvert så måte jeg reise, så skulle hun også hjem da. Vi har kost oss på kaffe med kakao, den var veldig god. Nå så er jeg hjemme og slapper av, skal vente på gutten min komme hjem. Fysj! Er så forkjøla, så er ikke lett å puste. Blir tett veldig fort, og fort sliten av å bare gå litt. Så må slappe litt av hjemme nå, derfor er tidlig hjemme i dag da. Jeg har vel fiksa meg en farge til håret, vet ikke akkurat om det blir nokk med en pakke, men jaujau! For se hvordan det blir. Gruer meg litt da, men skal ikke si hvem farge enda eller noen ting. Håper det kommer til å snø mye snart, har ventet veldig lenge på snø. Skal bli litt skumelt, siden mange som vil slå meg ned i snøen, sånn på lek :D Så jaujau! Å ikke lenge til bursdagen min da. Glder meg veldig mye til alt som kommer nå snart.

Bare et tulle bilde av meg da! :)

OSLO TUR

 • 13.11.2013, 21:49


Det var veldig morro, mye fjas og mange andre ting. Vi har vært på teater i oslo med klassen, eller som sakt det var flere som var med. Det var veldig morro, de har lært oss mye. Å jeg som har blitt tøffere så tørr jeg mer å spille med, på ting som jeg var redd for før. Så viste vi fram det vi hadde "lært" da, bare for morro at alle for se. Men siden vi var i Oslo, så måte vi seff å shoppe litt da. Har kjøpt meg falske øyenvipper, for å prøve. Siden har aldri prøvd, å så taits og en topp. Å den toppen av akkurat bra! For alltid er XS for stor, men denne her var super! Så er veldig fornøyd da. Vi kom veldig seint hjem rundt halv 1, så var veldig trøtt. Så jeg la meg med en gang, å måte gjøre en oppgave i dag, derfor har jeg ikke blogget før nå. Nå så er jeg hjemme og tenker litt på det som skal skje i morgen, siden må til tannlege. Å jeg gruer meg, rett og slett. Jeg er litt syk, har vondt i halsen og greier. Så blir ikke så mye aktiv i morgen på skolen, for å si det sånn.

Håper alle koste seg! På tide å komme seg til skolen i morgen.

BESØK

 • 11.11.2013, 10:02


Heihei! alle sammen, da var jeg hos Kittil en tur i går å så var vi hos Håkon, sykt mange som kom. Det var vel Jenny, Adam, Filip, Ingrid, Kittil, Erlend, meg og Håkon. Så vi koste oss med prat og mye tull bare, var ikke noe spess. Men det var veldig fint å se alle sammen igjen, føltes som lenge siden. Har tatt bilder fra da vi gikk fra Kittil til Håkon på veien, så er litt fornøyd. Men for vel se om dere liker dem da. I dag skal jeg til mamma min i Drammen, så det kommer kanskje et lite innlegg fra det. Endelig er det "snø" ute, det er fryst. Jeg for vel ta meg mat etter dette innleget, skal pakke og rydde så ta bussen til skolen og være litt med gutten min, å så ta buss til Drammen! Gleder meg å se mamma igjen da, jeg er ikke helt i form, men mamma skal jeg møte. Gleder meg veldig når det kommer mye snø, å alle sammen må huske at det er ikke lenge til bursdagen din, ikke minst jeg skal flytte ut. Er super fornøyd fordi dem hjemme her er enige med meg at jeg skal bo i byen. så for se hva barnevernet sier om det. For å si det så ble bildene ikke veldig bra, fordi at det starta å bli mørkt, å nå som det nærmer seg med vinter og sånt, så blir fort mørkt. Å da klarer ikke kameraet å fokusere helt, hvordan jeg vil.

Ha en super dag videre folkens!

LØRDAG

 • 09.11.2013, 16:15


Unnskyld fordi har ikke blogget, men er en del med venner å kjæresten min. Koser meg mye, å har fine dager, men hakke alltid tatt bilder av dagen, av ting jeg har gjort. Så føler at da skal jeg ikke blogge uten bilder, heh nå sitter jeg her på pc'en hjemme hos kjæresten min og koser meg. Været er helt ufyrselig! Og ekkel, rett og slett. Jeg har laga eple kake, så for vel se hvordan det blir. Dette er første gang med eple kake, så jaujau! Vi for vel slappe av i dag, for snart er det middag og dagen går så fort. Blir ganske fort mørkt, jeg for vel kanskje tatt noen bilder på skolen. Siden vi skal spille sånn teater - skuespill for andre på skolen og ikke minst barn. Så blir spennende, å er fornøyd med at vi skal ha det, for det er mye latter og prat. For vel se, må kanskje komme meg hjem i dag, eller så ta enda en natt her. 

Kos dere alle sammen! Ha en fin kveld.

HERLIG DAG

 • 06.11.2013, 00:03


Da har jeg vært i Bø med gutten min og bada på en bade sted, det var koselig! Lenge siden jeg har bada, så var litt rart å få bade igjen da. Så har tatt bilder sammen på veien når vi gikk, så fikk jeg også være litt hos han hjemme. Så har kost meg mye i dag, er veldig sliten. Har ikke trent på sykt lenge, så ikke rart det. I morgen er skolen ganske lenge til halv 4, så for være med gutten min på skolen, så mat hjemme og med en gang etter mat rett til speider. Så er ganske sliten nå og orker ikke så mye, må prøve å få mye søvn, da for jeg legge meg! 

Håper dere likte bildene! Det var fort lagt ut, for er veldig trøtt, men nattinatt folkens :)

LILLE BROR

 • 04.11.2013, 21:51


Ah! Herlig fikk møte lille bror i dag, var veldig kos, vi koste oss med god mat og mye prat. Marukus var kjempe glad for at jeg og min søster kom på besøk, hunden ble litt rassende da vi kom, men det gikk over etterhvert da. Så har vi vært og sett på hybelleilighet i byen, den er rett ved Mona og Marius, den var bra! Men dusjen var flelles, så mm. Vet ikke om det er bra eller ikke, nå så er jeg hjemme har akkurat dusjet, så er jeg på skype og snakker med gutten min, vi koser oss med musikk :D

Så det var kos hos lille bror i dag, i morgen blir det skole!

MANDAG

 • 04.11.2013, 13:45


Da er jeg hjemme og gjør rett og slett ikke så mye, har akkurat fiksa litt på kaka jeg hadde laga. Siden noen her hjemme ser ikke at det er noe i ovnen så kaka blir mer stekt, noe den ikke skulle ha gjort. Så laga enda en krem og la det på sånn at det stivner. Å nå så har jeg settet på maskinen med klærne mine, så det skal bli rent. I morgen for jeg kanskje ta meg en tur til Bø med gutten min og bade, skal bli morro! Føles lenge siden jeg ar bada i en basseng. Så for vel gå og henge opp klærne etter dette innlegget, i dag skal jeg til lille bror på en måte "etter skolen" når alle de er ferdig på jobb, slik at kan bli kjørt. Så må vente til ca halv 4 eller litt over til jeg blir kjørt, gleder meg å møte han. Så fort så mulig jeg for pengene fra jobben, så fort skal jeg betale for russen jeg skal bli og for å farge håret brunt.

Så dere for kose dere alle sammen! Ha en fin dag videre :)

HALLOWEEN PICTURES

 • 01.11.2013, 21:43


Da var jeg hele dagen hos gutten min på torsdagen, siden vi hadde ad dagen! Så jeg hadde levert penger, så fikk fri da. Så klokken 6 sto jeg opp og reiste halv 8 til skolen, så tokk bussen fra skolen til Bø og var med Arunas. Det var herlig! Vi koste oss med musikk,mat og film. Så når jeg så på face, så jeg bilder at alle skulle gå hallowwen og greier da, fikk ikke med meg at i går var det halloween. Så da fiksa vi oss, jeg ble minsta og jeg og søsteren hans sminke han. Det var utrolig gøy! Å ikke minst ble kjent med familien hans, det var koselig.Vi var veldig fine da! Synes ikke du :D

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits