Fin dag!

 • 28.11.2012, 21:26


Da er man hjemme og kjeder seg, mens man øver til prøve. Ah! gruer meg litt, en del ting å kunne til i morgen. Håper den skal gå bra!, så lagde min søster muffins de ble namnam! veldig gode. Hun er flink til å lage mat, så det er jeg fornøyd med. Nå så sitter jeg og hører på musikk og prøver å tenke ut, hvordan jeg skal blogge med bilder. Skal jeg legge ut store eller sånn som dette: 

Hva har du gjort i dag?

Koselig dag på skolen

 • 28.11.2012, 21:22


Det er alltid noen å være med på skolen, dere er så herlige alle sammen :D har ikke tatt bilder med alle, men uansett. Bildene er tatt med ipoden, derfor er de litt små så jeg lage dem på denne måten :D.

Ha en fin dag!

 

Gym

 • 22.11.2012, 22:51


Jeg elsker gym! i dag trena jeg med jentene - styrke og litt sånt. det var ganske morro, å prøve nye ting og tang. Jeg hadde en ganske grei dag, med møte på skolen klokken 12 og etter det gym <3 Første timen var utrolig herlig! med musikk og dans, ikke minst synging. Og jeg har vært med gutten min i dag, nå så sitter jeg hjemme er klar for å legge meg, i morgen skal det komme bilder, fordi at. Jeg, Ole,Gunleik og Kornelija - alle oss skal til drammen. Så jeg sier bare natta nå, siden starter å bli trøtt, ah! klokken går så fort i det siste. 

Hvordan har dagen din vært?

Liker du gym?

Hvordan liker du å trene?

Hjemme

 • 21.11.2012, 23:02


Hadde en herlig dag med Kornelija, Gunleik og mange andre på badet med lille bror. Det var koselig!Hva har du gjort i dag?

Skal jeg kjøpe, eller ikke.

 • 10.11.2012, 23:23


Da kan dere få     :                                                 Stemme! om jeg skal kjøpe denne kjolen eller ikke. 

Stem i vei! :*

Shoppe

 • 10.11.2012, 23:12


Da var jeg, Gunleik og Kornelija på Tuven, så fant vi noen kjoler vi kan ha til nytt år :* det koster 600 kr, og jeg lurer på om det er vedrt å kjøpe det. Så dere kan stemme om jeg skal det eller ikke til tirsdagen! 

det var det! håper dere hadde en fin dag :).

nr 2 puse katt

 • 09.11.2012, 21:50


Den katta der er stor :O men veldig nydelig!. Selv om jeg blir dårlig etter jeg har vært med katter, så må jeg kose på dem. 

Ha en fin dag alle sammen! :*

Hjemme

 • 09.11.2012, 21:34


Gunbjørg rydda - han hengte opp klærne til min søster, mens hun laga kake :D. Så flinke de er, ah jeg blir glad jeg. Å jeg da, gikk og tokk bilder, :). Min søster er veldig flink å lage mat, den kaka var kjempe god. Det kommer kanskje en del bilder, men fordi det er hvordan hun laga :D.

Knuste kjeks :D

Resultatet : :DDDet var det :D håper dere likte den.

Tarantella

 • 09.11.2012, 21:05


Da var jeg, Korny og Gunbjørg på tarantella, siden korny skulle på "møte" med alle de som styrer osv, snn at de skal snakke om hva som skal skje videre og planer osv. Så jeg og Gunbjørg var på datta rommet og chilla ved pcen :D med musikk. Etter møte var ferdig kjøpte vi kebab å så dro vi til rema 1000 i Heddal - ved tuven og så dro vi hjem. 

Det var det vi gjorde :D

Romme mitt

 • 09.11.2012, 17:47


Da som de fleste vet så bor jeg med min søster i Heddal hos Jan og Kjersti. Så jeg har et rom, som er ganske herlig synes jeg! dere skal få se på den nå. Romme mitt skal være det andre på andre siden, men nå så må jeg bare ha denne, fordi er ikke fiksa på den andre. Jeg har ikke rydda helt sånn perfekt, men ja! romme mitt er sånn som det er.

Kos dere videre :).

CRT13JDB

Puse katt

 • 09.11.2012, 17:42


Jeg elsker katter de er herlige dyr, men nå har jeg merka jeg er kanskje alergisk :/, men ivertfall er fornøyd fordi er ikke det mot andre dyr. Går ikke ann å komme seg vekk fra katter, når de er så nydelige. Må bare kose på dem, uansett hvor hen jeg er. Det bilde var ikke lengesiden, bare noen dager. 
Liker du katter?

Oslo tur

 • 09.11.2012, 16:49


Det var sykt kult, jeg og Anna marie hadde det kjempe gøy. Vi så på masse rart som var der, i museet og teater, teateret var om jungelboken. Det var sykt bra! jeg som aldri har vært på teater, så det var det beste jeg har sett. De apene synes jeg var best da! seff, mest morsomste av alle. Så her skal dere få se bilder av dagen vår med klassen min og andre, men har ikke tatt bilder av de da, men jaujau :D vi hadde det kjempe morro. Så gled deg, hvis du skal til Oslo for å se på jungelboken. 

Det var det! håper dere likte bildene.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits