3 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 31.10.2016, 20:50


Hva liker du å gjøre i fritiden din?

Det jeg liker, det er å blogge faktisk og komme med nye bilder. Om jeg en dag ikke har blogget, så kommer den følelsen at nå var det ikke bra! Hvorfor jeg ikke gjorde jobben min, men å sette seg ned og bruke tid på, dette tar jo selvfølgelig tiden din. Så bare å skrive et innlegg som nå, tar ca 1 time eller mer. Spørsmålet er jo, hvor mye du skriver og hvor mye setter du deg i dette innlegget.

Jeg liker også å komme meg ut, være i frisk luft. Sette seg en plan og gjennomføre det! Som akkurat her om dagen, jeg gikk tur i skogen en tur helt alene. Og det var ganske deilig! Kroppen ville mer, men jeg hadde ikke særlig tid akkurat der og da. Det er så mye som må gjøres akkurat nå i det siste, så det er ganske travelt. Men jeg skal gjøre det beste og komme i gang med trening, men mer om det kan jeg komme med seinere.

Ikke minst å være med venner, ikke bare sitte og sløse tiden sin ved pc `en og slik. Kom deg ut og lev livet! Skulle ønske at jeg var sterkere, ikke følte meg så svak til å gjøre ting jeg egentlig tørr å gjøre. Jeg har satt meg raske grenser som ødelegger for meg selv, ikke minst å være den jeg egentlig skal være. Det er så mye jeg kunne ha gjort, men problemet er at jeg tørr ikke helt å oppfylle mine drømmer og tanker.

Hvilke planer har du etter barnehagen?

Jeg har ikke store planer, men det som er at jeg har grubla på hva jeg skal. For etter barnehagen kan jeg rett ut i arbeid, eller for å få lærlingkontrakten kan jeg ta et år til men med større barn, eksempel sfo, skole osv. Så jeg kan velge hva jeg ønsker, jeg ønsker selvfølgelig å ta å bli ferdig med lærlingtiden min og komme meg ut og tjene bra med penger.

Å ikke slite meg ut og ikke tjene så bra, jeg forstår at det er bra for arbeidet og at jeg selv lærer og slikt, men som akkurat nå jeg kan ikke leve av de pengene jeg får. Og det er ganske synd at det er slik, for må passe på hva jeg vil finne på. Nå er jeg ganske heldig som har en kjæreste, men uten han hadde jeg ikke klart å gjennomføre noe akkurat nå.

Så da vet dere det at jeg ønsker å bli ferdig, for å ha en utdanning at jeg har fullført noe enn ingenting. Jeg er i hvert fall fornøyd at jeg har jobb og slikt, men ting tar tid og slik er livet. Kan hende at vi da flytter til Notodden, og der skal jeg søke å få fullføre min lærlingtid, etter barnehagen her i Bø. Så det skal bli spennende! Hva som kommer til å skje, jeg selv gruer meg og er usikker på dette.

Hva ønsker du å bli?

Det kan jeg si helt ærlig at jeg vet ikke, for det er så mye man kan bli. Så mye rart som jeg har aldri hørt om, men det er mye annet som er like spennende. Jeg ønsket å bli fotograf, det ligger på listen min enda. Men nå skal jeg uansett fullføre det jeg har startet på, det er å jobbe i barnehage. Og etter det kan jeg se, se hva annet jeg liker å gjøre.

Jeg ønsker selvfølgelig å bli bedre på å blogge, det som er at jeg vet hvordan. Men problemet er at jeg selv kommer ikke ut av skapet, jeg sitter fast og tenker (og noen skal se meg), må komme meg vekk så ingen ser, når jeg tar bilder av meg selv til bloggen. Jeg er ikke den som viser meg hele tiden, ikke den som står fram. Men her på bloggen kan jeg være mer meg selv, være den jeg egentlig er. Skrive om det jeg ønsker, å ingen har enda sakt noe stygt. Så det er godt å vite! Mange tanker kommer, i følge med å ta bilder. Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat det synes jeg er vanskelig med bloggen.

Vi får se hva framtiden bringer, for jeg vet ikke hva jeg kommer til å jobbe med. Kanskje jeg bare forblir å jobbe i barnehage, men om jeg ønsker å jobbe med bloggen, da må man sette fram andre ting som skal gjøre bloggen enda bedre. Det er ganske mye, man da må man virkelig sette seg i det. 

Hva synes du om mine svar?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legget ut nye blogginnlegg

IKKE ALT SOM LIGGER I VÅR NATUR ER SØPPEL

 • 30.10.2016, 19:30


Hva synes du om bildene?

UKEN SOM GIKK

 • 30.10.2016, 17:51


Ukens nedtur: Denne uken har veldig mange hjemme her vært syke/ikke i form, og det er jo ikke noe godt i det hele tatt. Hybel var på legevakta, pappa til kjæresten min var i skien sykehus, jeg har ligget hjemme i senga. Så ja, det kommer slike dager også!

Jeg var hos legen og fikk pencillin, for jeg har hals betennelse og tåa er betent. Så jeg selv gruer meg, får jeg fikk en ny time den 3. November, den inngrodd neglen min skal fjernes. Så lurer jeg på hvordan det kommer til å gå da, hele den uka.

Ukens antrekk: Denne uken var klærne ganske slappe, sånn enkelt man finner i skape sitt. Så jeg tokk på meg noe som er fint og lett, så det var slik denne gangen. Denne uken var jeg ganske dårlig på å få tatt noen antrekksbilder, så her er en i hvert fall.

Ukens tips til dere: Denne uken var tips til dere om hvordan å føle seg bedre, jeg tror det var veldig mange som kjente seg igjen og likte det innlegget godt! For det er mange som har lest den, så det er noe positivt.

Her er innlegget:  http://simba12.blogg.no/1477085445_hvordan_fle_seg_bedre.html

Ukens opptur: Det er vel at jeg gikk på tur i dag, for det var den beste dagen av alle de andre. Å komme seg ut hjelper veldig mye, så jeg er veldig fornøyd at jeg fikk gjøre det. Ikke minst jeg fikk med meg kamera på tur, så var ikke helt alene på tur da. Ikke minst, veldig godt at alle er friske!

Hva synes du om at jeg oppdaterer om uken?

UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 30.10.2016, 15:56


Ganske topp dag! For å komme seg ut på tur, ikke minst det er bra for kroppen og det er ganske deilig! Det er en god følelse det, jeg er sikker på at flere enn meg synes det er veldig godt å komme seg ut. For å føle meg enda bedre, skal jeg ta på meg treningsklær. Det kommer til å freshe opp hele følelsen enda bedre, og det er bare å sette fram tommelen opp i været! Jeg angrer aldri når jeg kommer ut, neste dag er jeg veldig fornøyd. Dette må gjentas! MYE RART

 • 26.10.2016, 18:21


Stressende dag, jeg er ganske sliten i dag. Er også trøtt, men å sove det skal jeg ikke nå. Nå må jeg komme i gang med å rydde rommet, spise middag, være med kaninen (for han pleier å gå etter meg, så må være i bevegelse), skrive et innlegg til seinere i kveld, gå i dusjen en tur, rydde på badet, osvosv.. mer og mer. Blir ikke helt ferdig, det tar tid med alt dette.

Jeg kan fortelle dere at jeg var hos legen i dag, hvorfor jeg føler meg som jeg gjør er fordi jeg har halsbetennelse, og denne halsbetennelsen sitter ganske lenge i meg. Ikke rart at jeg har følt meg slik, ganske sløv, trøtt, sliten fort, og mye annet som kommer på veien.

En ting til er at jeg har lagt ut et innlegg om inngrodd negler (om dere husker det?), men denne gangen er denne inngrodd neglen betent. Så jeg fikk penicillin, så jeg får håpe alt dette gir seg snart. For det gjør vondt å gå, jeg fikk også en ny time. Der skal de fjerne den inngrodde neglen, så gruer meg til det. Jeg har gjort det ofte, men gruer meg uansett like mye. 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

MINE KJÆRE LESERE!

 • 25.10.2016, 21:22
Mange her i huset har ikke vært i form, jeg selv var dårlig og kjæresten min var syk. Hybel stakkar ble ganske så syk! Han fikk forstoppelse, og det er ganske vondt for et dyr. Han spiste ikke, drukket ikke vann, han var ikke i form ganske så syk! Vi ga han mat og drikke dag og natt, til kjæresten min var hos veterinæren med han i går.

Så alt er så mye bedre, endelig! Klarer han å bærsje, og det er et ganske godt tegn. Uansett så skal han få medisiner, disse dagen er også veldig viktige. Jeg selv er veldig fornøyd, at vi har veldig dyktige dyrleger her i Norge, jeg vet at det er dyrt men slik er det å ha et dyr hjemme. Alle skal få hjelp, de som virkelig trenger det!

Pappa til kjæresten min er syk også, han er på sykehuset i skien. Vi alle håper her hjemme at alt ordner seg snart, for det tar tid. Mye sykdommer, mye tristhet, mye som skaper uro. Men vi får se på det gode, at han får hjelp.

God bedring til pappa til kjæresten min og god bedring til Hybel som er hjemme i buret akkurat nå, snart skal jeg slippe han ut for å røre på kroppen sin litt. For det er veldig bra for han, når endelig han har fått i gang magen sin. Ha en fin tirsdag folkens! Vi snakkes i morgen, jeg skal komme med flere innlegg da. Jeg kan vise dere Hybel, hvor fornøyd han er nå når han er i form. Jeg skal til legen i morgen, så får håpe de kan gi meg svar på det jeg lurer på. 

Hvordan var dagen din?

DAGENS ANTREKK

 • 22.10.2016, 17:47

Genser - Minimum / Bukse - Cubus

Lett antrekksbilde for å vise dere hva jeg har på meg i dag, det er ikke noe spesielt som vanlig. Fordi vi er bare hjemme, derfor er det slik at trenger ikke kle på meg det fineste akkurat. Snart er det middag, så gleder meg til mat. Men da snakkes vi seinere, det kommer et innlegg til mot kvelden.

KALDE DAGER

 • 22.10.2016, 16:31
Høsten er her! Det kjennes ganske godt på kroppen, vinden suser gjennom ørene og håret kommer i ansiktet. Det er årstiden da man må kle seg ganske godt faktisk, for det er så si veldig kaldt. På fjellet så har det kommet snø noen steder, mens her nede i BØ i sentrum må vi vente litt enda. Jeg venter og venter, til at snøen skal endelig komme helt hitt. Jeg gleder meg som en liten unge, for snø er så vakkert. 

Gleder du deg til snøen kommer?

HVORDAN FØLE SEG BEDRE?

 • 21.10.2016, 23:30


Om du ønsker å føle deg bedre, så er det vel noen tips jeg har på lur. Kanskje de hjelper dere, akkurat som de hjelper meg. Ikke alle, men det er noen. Derfor ønsker jeg å få tips fra dere lesere, for kanskje det er noe helt annet man kan gjøre for å føle seg bedre. Jeg vet jo selvfølgelig ikke alt, så her skal jeg bare komme med mine egne tips til dere.

1. Om du skal føle deg bedre, gjør noe du liker. Fargelegg, les en bok, ta bilder, kjør en tur, jogge, skrive på bloggen, gå en tur ute, gjør noe så du ikke tenker på det som var dumt. Men tenk at nå skal du føle deg bedre! Derfor gjør du dette.

2. Du kan gå og sette deg i en deilig god badekar, med masse såpe, og sjampanje. Rett og slett kose deg, prøve å slappe av i kroppen for det trenger vi alle. Ha et lite spa, for føttene dine, det hjelper å komme til ro. Jeg i hvert fall føler meg bedre, om jeg har beina mine i en bøtte med vann og grønnsåpe, for jeg vet at det er bra for mine føtter. Derfor kan jeg når jeg skal rydde, å rydde alt vekk med et smil.

3. Du trenger ikke være akkurat alene, for å føle deg bra kan det faktisk hjelpe å snakke med noen. Kanskje om du har en veldig god venn, eller en mor du kan stole 100% på, og det er ganske viktig å ha noen rundt seg. Så om du har det, da er det bare å sette i gang en samtale sammen.

4. For noen kan det hjelpe å sminke seg, for å se bedre ut for seg selv. Det er veldig viktig for meg, i hvert fall når jeg sliter så mye med så negativitet og dårlig selv tillit. Derfor blir ting ekstra vanskeligere, men etter at jeg har sminket meg pleier jeg å være ganske fornøyd. Da kommer humøret opp med en gang, for da kan jeg faktisk si til meg: i dag ser jeg bra ut!

Det er så mye man kan gjøre, for å føle seg bedre! Men vi for ikke gjort alt dette på en gang, om du tenker at i morgen skal jeg være glad hele dagen, så er det så usikkert for det er så lett å få dårlig humør. Derfor anbefaler jeg alle å passe på hva de sier til meg eller andre rundt, uansett hvem det er. Så er det så lett å slenge noe dritt om andre, men det må alle helst holde seg unna. Hva gjør du, for å føle deg bedre?

NYNNER DU SANGEN OM HØSTEN MED, FINNER DITT HJERTET FRED

 • 21.10.2016, 12:22
Ut i skogen, nå er det høst,
hvem kan finne multene først,
den perfekte myr gjør bøtta full,
av det eksklusive bæret kalt fjellets gull.
EN BLOMST MÅ EN GANG VISNE HVIS DEN IKKE ER KUNSTIG

 • 20.10.2016, 14:37
Når sommeren nå er på hell,
synker temperaturen både morgen og kveld,
velkommen til mer begredelig vær,
den fargerike høsten er nå her.
MAGESMERTER

 • 19.10.2016, 22:17


Hvem er det som ikke får magesmerter? Jeg blir sliten av det, magen vil ikke gi seg lett heller. Men jeg vet hvorfor, fordi akkurat den uka skulle komme nå. Jeg er sikker på at det er mange jenter på min alder, har kjent på den følelsen at du klarer ikke å gjøre noe av smerter.

Du bare ligger/sitter i senga og er helt sløv, fordi du har så vondt i magen. Jeg skal ta og hente varmeflaske, så kan ha det på magen min. For det hjelper litte grann, ikke minst medisin før jeg legger meg. Jeg liker ikke å ha det slik, for det er ikke godt å ha den følelsen heller. Det sitter så nede, ikke rett på magen. Kjennes som om det er en klump, som rører på seg når jeg har vondt.

Det er så dumt at man ikke vet om det blir vondt eller ikke, for noen ganger hender det at det gjør ikke noe vondt. Å andre ganger kan bli så ille, at jeg blir dårlig av det. Kroppen min føler det på seg, og det er ganske synd at det skal være slik. For det er ikke deilig å kjenne på den følelsen, at det presses nede i magen din, uff a meg vil jeg si da! 

Hvordan reagerer kroppen din på menssmeter? 

TRØTT OG SLITEN

 • 18.10.2016, 18:37


Jeg er ganske trøtt i dag, og slike dager er ganske vanlige her. Men det er ikke hver dag jeg er slik, men det kommer og går. Derfor ønsker jeg at endelig snart blir det ro i kroppen min, den roen har jeg lengtet etter en stund. Ikke bare å sette seg ned for å slappe av, for om jeg ikke gjør alt som skal bli gjort blir natten ganske tung. Tenne mine gnisser på natta, jeg sover dårlig, våkner flere ganger, så slike ting er ganske irriterende. Det er ikke noe godt å ha sånne dager, for det kjennes veldig godt på kroppen på morgenen. Så om jeg kunne fått bare den roen, så kunne det ha hjulpet så mye.

Hybel er nede på soverommet våres, han springer av glede, men han også er ikke helt rolig enda. Han venter hele tiden på meg, han er ikke så flink å ligge rolig nå lenger. Kanskje han føler på hva jeg føler? Men det vet jeg ikke, vi for håpe at det ikke er slik. For da er det ganske trist, på tanken hvor mye jeg kan uroe meg å at han uroer seg samtidig. Jeg vet at han er litt urolig, fordi vi flytter på ting, det skal vekk, det skal opp/ned, det skal ditt, blabla så det blir en del endringer. Så håper ikke de endringene stresser kaninen min. 

Hvordan var dagen din?

NÅ ER SOVEROMMET KLART

 • 17.10.2016, 21:27


Endelig! Kan vi slappe av litt, før den store stormen er over. Ah, er så mye å ordne her hjemme. Jeg blir ganske sliten av det, føles som det kommer til å ta evig tid. Lurer på hvordan det blir neste gang, når vi skal flytte og finne oss en ordentlig plass. Nå legger vi alt bort, problemet kommer til å bli at vi kommer ikke til å finne igjen tingene. Det tror jeg i hvert fall, eller hva tenker du?

I morgen skal kjæresten min hente opp sofaen her oppe, så det blir en slags stue vi skal ha på soverommet hans. Og det blir ganske kjekt! På tanken av plass til at Hybel kan springe og kose seg, tv plass, ikke minst at soverommet er for seg selv. Det er det beste som kunne være, for jeg er ganske lei av at alt er i et rom. Man blir sliten, fort rotete, mye å gjøre, finner ikke tingene for det er så mye annet. Det blir rett og slett mye rart, så om du flytter for deg selv anbefaler jeg deg å ikke bo i et rom.

Nå må jeg legge fra meg pc `en, for har hatt ganske dårlig tid med Hybel i dag. Når det er så mye å ordne rundt, blir det ikke så mye tid igjen. Derfor må det gjøre akkurat nå, så vi snakkes. 

DE SISTE 6 BILDENE FRA MOBILEN

 • 16.10.2016, 21:28


Denne gangen ønsker jeg å oppdatere dere fra mobilen min, for dere får ikke se alle bildene mine. Så her skal dere få en bitteliten smakebit, på de 6 siste bildene fra mobilen min. Jeg skal også fortelle dere hva jeg gjorde der og da, så jeg håper dere liker dem.

1. Hybel fikk komme på besøk til en annen kanin, det var ganske overaskende hvordan de var med hverandre. Man kunne se mye glede og spenning i begge kaninene, han fikk møte en kanin som er en gutt som heter Milo, han er en veldig kjønn kanin. Han ligner ganske på Hybel, bare at han har mye mere hår på kroppen. Ellers var utrolig spennende å se på det, jeg fikk ganske mye latter av det.

2. I går reiste vi til Kongsberg for litt shopping trengte vi, vi reiser ikke så ofte på shopping. Men denne gangen ble det, så jeg er ikke skuffet av kjøpet mitt. Selv om det blir brukt en del penger, for ting koster så klart mer og mer. Og det er ganske trist at det skal være sånn, jeg får reise til Notodden og kjøpe meg ulltøy, for jeg fant det ikke akkurat der.

Men ellers dagen var ganske fin, vi var på besøk og koste oss med pizza. Det er en god stund jeg har hatt en slik dag, så var en veldig god følelse å få gjøre noe sånt. Håper det gjentar seg igjen, for det var ganske moro. Men om det blir mere shopping, så må det bli neste måned. For man må ha råd til alt som skal kjøpes inn, i hvert fall når jeg får så lite i lønn.

3. Dette er 2 bilder fra i dag, jeg og Hybel satt her på sofaen og koste oss. Han er veldig kosegutt, så bare å gi han ekstra kos det. Han elsker å bli koset på, da pleier han å ligge ganske rart hver gang. Så jeg måtte bare få med denne gangen, hvordan hode hans lå på beinet mitt. 

Hva synes du om bildene?

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

UKEN SOM GIKK

 • 16.10.2016, 20:49


Ukens nedtur: At jeg ikke hadde noen av sjampoene, begge gikk tomt samtidig. Hodebunnen min klødde i flere dager, det svidde og var vondt. Det var ikke noe deilig med en slik følelse ganske lenge, ikke minst det gikk ikke over av seg selv.

Ukens opptur: Denne uken har jeg faktisk 2 oppturer, den første er at jeg fikk kjøpt den sjampoen som jeg trengte. Endelig nå som den er på plass, er alt så mye bedre. Jeg trengte bare å vaske håret en gang, så vips var alt i orden med hodebunnen igjen. Å det er ganske sjokkerende, hvordan en sjampo kan hjelpe. Men det gjør faktisk denne her, og det anbefaler jeg til deg også, om du sliter med det samme som meg.

Den andre oppturen er at jeg fikk vite hvordan jeg reagerer på ting, er faktisk ganske normalt. For ting som jeg har opplevd i min oppvekst, det skaper grenser for meg selv. Om jeg kommer i noe lignende så blir jeg ganske utslitt, usikker, «redd»? og mye annet. Så det er faktisk ganske vanlig å føle som man føler seg. Jeg som har alltid trodd at det er ikke normalt, ikke normalt hvordan jeg tenker, men faktisk så tenker jeg normalt.

Jeg er veldig stolt! Å høre slike ting, men igjen så må andre bli også forklart, for de fleste tror jeg er den som ikke kan noe osv, og det er ganske dumt. Jeg forstår alt, men problemet er at jeg tenker på en annen måte enn det du hadde tenkt. Derfor har jeg alltid vært i tvil om, å fortelle akkurat hvordan jeg tenker.

Ukens tanke: Denne uken har jeg tenkt en del på meg selv, hvordan skal jeg løse disse problemene. Faktisk å rekke alt som skal bli gjort hjemme, men å sette seg ned blir bare stress. Merker det at å få gjort oppgavene som skal være ferdig om ikke lenge, det er ganske mye stress selv om det er ikke vanskelig, men i hode mitt så sitter det noe så tung, at jeg tror at de oppgavene er så vanskelige at jeg ikke kommer til å klare det. Nå som jeg har tid, skal jeg prøve å sette meg ned med det. Og da håper jeg virkelig at jeg får det til, for er ganske utslitt av å ha gjort andre ting.

Det blir så mye å rydde, derfor føles som om jeg har ikke tid til meg selv. Selv om jeg kan sette meg ned, men jeg for ikke ro i kroppen min. Kroppen min sier: Du må bli ferdig, så blir du fornøyd i morgen. Jeg vet den følelsen, av å våkne å se alt er på sin plass. Men når skal det skje? Det er så masse små ting og tang som ligger, plutselig kommer det mer på gulvet eller på bordet, altså over alt? Derfor blir jeg ganske utslitt, av å rydde hele tiden.

Ukens innkjøp: Innkjøpene har jeg ikke vist til dere enda, men det skal dere få se nå. Det er 3 ting, jeg er ganske fornøyd at jeg kjøpte disse tingene. Jeg har kjøpt inn en julegave også, for må starte før det er for seint. Så den gaven skal jeg selvfølgelig ikke avsløre her, den første gaven er til pappa til kjæresten min. Håper han blir fornøyd, når julaften kommer. Men mer om det, skal jeg ikke fortelle for det er hemmelig! 

Ukens neglelakk: Blå fargen er min favoritt, så jeg angrer ikke at jeg valgte denne fargen denne uken.Hva synes du?

FØRSTE GANG!

 • 16.10.2016, 19:45


(Det var visst spennende for Hybel også! Så han ble med på bilde)

Jeg er ganske så fornøyd! Endelig fikk jeg kjøpt min første bok, håper jeg liker den like mye som den er presentert. Boka heter Calendar Girl ? forført, skrevet av Audrey Carlan. Så det blir spennende å få starte å lese denne boken da, men problemet er jo at jeg har aldri vært den som leser mye bøker. Så denne gangen håper jeg at jeg klarer det! For å lese er jo veldig bra, for meg og hjernen min. 

Har du lest denne boken?

KROPPEN ER GANSKE SLITEN OG LEI

 • 13.10.2016, 21:26
(Ikke tenk på dyna, den skal kles på litt seinere)

Jeg våknet i dag med ganske sliten kropp og tett nese, og det er ikke noe godt i det hele tatt. Uff, jeg er ganske lei! Hvor mange ganger må jeg våkne slik, når skal det gi seg? det er så mye jeg kan lure på. Men aldri om jeg har et helt svar, rett og slett jeg er ikke flink nokk til å passe på kroppen min, om jeg har nokk med vitaminer, kanskje å kle meg veldig godt, og mange andre ting som jeg ikke kommer på nå.

Det viktigste for meg, er om noen kunne ha gitt meg råd. For det er veldig mange voksne som vet helt sikkert hva man skulle ha gjort når det er slik, for om jeg reiser til legen min så hjelper ikke det noe særlig. Legen sier ikke så mye, og da vet jo ikke jeg noen ting. Derfor er det ganske synd, at vi ikke blir ordentlig fortalt, ikke minst ingen gir råd. Bare ber deg ta tabletter og ferdig med det! Men tabletter folkens, vi vet at det er ikke bra for kroppen.

Mange her vet om veldig gode kjerringråd, råd som kanskje din bestemor brukte, men hvorfor da ikke dele det med andre for å hjelpe andre også. Jeg selv har ikke peiling, og det er ikke rart at da spør jeg dere rett ut. 

Har du noen gode råd, på hva som kan hjelpe mot forkjølelse? 

UKAS NEGLER

 • 12.10.2016, 07:25
Denne gangen ble det blå farge! Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, for jeg ordnet på dem i går før jeg la meg. Og det gikk ganske fint, så da er jeg glad. Blå er favoritt fargen min, det er en veldig fin farge. Man kler den i alle slags klær, ikke minst du velger selv om du ønsker lyse blå eller mørke blå. Bare det er blå! Så går det fint. Når jeg skal tenke på blå fargen, så tenker jeg med en gang på himmelen. Og det er jo veldig stort, himmel er et utrolig ting å se på. Akkurat som stjernene på kvelden! 

Hva synes du om blå fargen?

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

NY VESKE

 • 11.10.2016, 22:29


Uff a meg altså, det kom en tanke. Er ikke det merkelig, jeg har bare bilder der jeg sitter i senga. Jeg er altså i senga hver dag, men slik blir det jo når jeg blogger så seint. For jeg pleier å rydde her hjemme, være med kaninen og det tar faktisk ganske god tid. Tiden blir ganske raskt brukt opp, føles som ingenting. Men jeg skal bli bedre å sette mer tid, til bilder her på bloggen og andre ting.

I hvert fall i morgen skal jeg sette meg ned, og skrive oppgaver til jobben og finne det jeg trenger. Skal også ordne med papirer som er strødd i vesken min, slik er det når man har så stor veske. Når man leter etter noe, så må man ta ut alt for å finne den tingen helt ned i veska. Så jeg kan tenke meg, at jeg er ikke den eneste her i verden som sliter med dette problemet. Derfor må jeg sortere og rydde i vesken min, før jeg tar med den på jobb eller andre steder.

Her i dette innlegget ønsket jeg å vise den nye vesken min, jeg er super fornøyd med den. Jeg liker litt sånn store vesker, i hvert fall når man skal på tur så er den ganske grei å ha med. Jeg vil si tusen takk til mamma min igjen, (er usikker om hun leser dette). Men da vet hun at jeg er fornøyd! Denne vesken har jeg ikke brukt noe sted enda, men dere skal få se den allerede. 

Rydder fu ofte i vesken din?

 

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

DET GJØR SÅ VONDT!

 • 11.10.2016, 21:51
Det gjør så vondt, å gå for lenge med sko anbefales ikke. Selv om det er ikke høye hæler, så tåler ikke tærne mine det. Jeg er mye plaget med inngrodd negler, og det er ganske sårt.  Jeg har gått i dag med joggesko ute, og inne gikk jeg med crocs. Uff, at det skulle bli akkurat slik i dag.

Ikke minst jeg er ganske dårlig på å klippe neglene mine, for akkurat som de skulle ha blitt klipt får jeg ikke til. For jeg har selvfølgelig ikke peiling, rett og slett. Og da blir resultatet slik, som det ble i dag. Det er ganske synd at man ikke har blitt lært opp ordentlig, å klippe negler er jo en ganske viktig og vanskelig ting.

Jeg kjenner det, at det pumper i tåa mi. Og det er ikke noe deilig i det hele tatt, jeg angrer nå sykt at jeg gikk så lenge med crocs inne i barnehagen. For resultatet ble slik, så sitter jeg og synes synd på meg etterpå. Men faktisk så er det bare min egen feil, når jeg har slitet med inngrodd negler så lenge, så skulle jeg ha tenkt mer over det. Så ja, da kan dere tenke den følelsen at når du har tatt av deg skoa, kjennes det som tåa pumper sakte men sikkert. Ikke minst man kjenner også at tåa ble letta, når man har fått av seg skoa.

Så jeg anbefaler dere å klippe negler riktig, selv om jeg ikke vet hvordan akkurat. Men du selv kan gjøre denne endringen, og lære deg for at det ikke blir problemer akkurat som jeg har fått. Og en ting til, ikke gå for lenge med sko. Tenk på: Om du har gått med høye hæler i flere timer, og da når du tar av deg skoa. Hvordan kjennes det? Det kjennes ut som frihet, beina dine for riste av seg og slappe av. Den følelsen kjenner jeg, når jeg går med flate sko.

Følg meg på facebook for å se når jeg legget ut nye blogginnlegg

JEG LURTE PÅ EN TING?

 • 10.10.2016, 21:59


Jeg er ganske usikker, men slik er det denne gangen. Jeg vet ikke hvorfor det har kommet, hvorfor det er der, hva må jeg gjøre med det. Altså det er de største spørsmålene, men å få svar på det er umulig.

Jeg har gått og lurt på hva som kan være med halsen min, den er rød, klumper, vond, kommer også hvit noen ganger men er ikke så ofte. I det halsen er slik, føler jeg meg ganske slapp og fort sliten, ikke minst er ganske snørrete, nesa renner hele tiden hver dag. Og det er ganske irriterende, i hvert fall når jeg er på jobb, og alle snur seg og ser at jeg står der med et papir i hånden.

Noen tror det er allergi, på grunn av jeg har en kanin. Men dessverre så kan jeg ærlig si at jeg har tatt flere tester mot dyr, og jeg har ingen allergi. Denne kaninen jeg har en ganske renslig, og sikker som jeg vet. Men problemet er jo denne halsen, hvordan skal dette funke. Hva må jeg gjøre? Det kom akkurat en tanke, når jeg skulle starte å skrive her til dere. At sist jeg var hos legen, da sa han: du har halsbetennelse! BANG! Her er «kanskje» svaret, eller hva tenker du?

Om det jeg har er halsbetennelse, så kan jeg ærlig si at da har jeg det ganske ofte? Det tar ganske laaaang! Tid før det går over, men det rare var at når vi var i Litauen, der ble halsen min fin og alt var i orden. Når jeg kom tilbake, kom det samme gamle og halsen ble, rød og vond igjen. Det synes jeg er ganske så rart, eller hva? Om du har noen tanker, om hva det kan være. Så gjerne kommenter under på dette innlegget, for jeg håper å finne ut om det så fort så mulig. For det er ikke noe godt i det hele tatt.

 

Vet du svaret, på det jeg lurer på?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

5 JENTE PROBLEMER

 • 09.10.2016, 22:16


Vi jenter har en del problemer, selv om vi kanskje ikke akkurat innrømmer det. Men det har vi dessverre flere enn gutter, å det er ganske dumt at det er slik. Men man kan ikke gjøre noe særlig med dette!

- Vi jenter har en del mensen smerter, da klager vi, gråter, ler, alt mulige rare følelser kommer fram. Men man vet aldri, hvordan man kommer til å føle seg når den uka kommer. Derfor får vi ikke forberede oss til hva som kommer til å skje, og det er ganske synd for om jeg hadde visst det. Hadde jeg allerede lagt fram alt en uke før, hva som kunne ha trengs akkurat den uka der.

- Vi jenter, i hvert fall jeg. Er ganske dårlig på å huske å ha med meg always/bind, eller hva man ellers bruker. Alle bruker så forskjellig, og ikke minst størrelsene er forskjellige også. Det er veldig lett å glemme at den uka er kanskje allerede i morgen, og om man ikke har always/bind hjemme, da kan man si at man sliter.

Derfor anbefaler jeg alle jentene å kjøpe noen nye pakker, etter at den uka er over. Så man har det til neste gang, har hendt meg flere ganger at jeg ikke har det med meg. Å hva skal man gjøre da? Jeg pleier å spørre kjæresten min om han har tid, eller så å si gå og snakk med de på jobben. Kanskje de har, eller om du for tilgang å kjøre en tur til butikken.

- Vi jenter har veldig mye klær i skapet, men problemet er at når vi åpner skapet så ser vi ikke klærne. Plutselig er «alt borte», ingen av klærne er bra nokk. Før pleide jeg å finne klær før jeg la meg, men når jeg skal opp igjen så er de klærne ikke bra nokk. Derfor vi jenter bør gi litt ekstra tid, til oss selv på morgningen for å løse dette problemet. Jeg er sikker på, at det er veldig mange som sliter med dette.

- Vi jenter må slite oss med å barbere oss mange steder, ikke bare underarmene eller beina, men under delen også. Ikke minst fjerne hår rundt munnen om noen har det. Om de har sånn hår som synes veldig godt. Alle fjerner hår forskjellige steder, jeg har også sett at noen fjerner det på armene sine. Men uff, om du har startet med det.

- Å gå med bh, det er ikke så godt. Man får vondt, faktisk så er det kjempe deilig å komme seg hjem å få det av. For Bh sitter veldig godt fast, det er strammet og laget for å holde brystene oppe. Kroppen blir sliten av det, og det kjennes veldig godt. Så fort puppene har vokst litt eller blitt mindre, så er det ganske plagsomt. For man må inn på butikken og finne akkurat den størrelsen du skal ha, og det er jo tusen av dem. Da må man se hvilken størrelse du hadde før, og ta med deg ca 3 ? 5 forskjellige størrelser og prøve de ut.

Kjenner du deg igjen i dette?

 

Vi jenter har enda flere mulige problemer, dette her er bare noen. Å jeg ville prøve meg ut med et slikt innlegg, å spørre dere hva dere syns? Skal jeg komme med flere slike innlegg? Takk, for at du var innom og leste bloggen min. 

KLØEN HODEBUNN

 • 09.10.2016, 20:57
God kveld kjære lesere! Nå sitter jeg på rommet og skriver her til dere. Hodebunnen min er ganske så irriterende i dag, det klør og svir som bare det. Men det er på grunn av, at jeg vasker håret med feil sjampo. Den sjampoen jeg pleide å ha er tom, derfor har jeg prøvd meg ut med noen andre som var i dusjen. Men det er ganske synd, at hodebunnen min reagerer slik.

For jeg må passe på hvilken sjampo jeg bruker, kan ikke skifte til en annen firma på grunn av den andre er tom. Hodebunnen min er ganske så følsom, så i morgen så fort jeg er ferdig på jobb skal vi til apoteket. Gleder meg når det blir i orden, for det er ganske plagsomt å gå og klø i hodebunnen. Å håpe på at ingen tror at jeg har lus!

Jeg tror vel at jeg og min søster har arvet dette fra mamma, å derfor er vi alle 3 plaget med dette. Hodebunnen er veldig sår, kløende, kjennes at det «brenner, svir», det kan blø, blir veldig rødt det område man har klødd, reagerer på andre sjampo. Ja, det er slik vi kjenner på dette. Og det er faktisk ikke noe morsomt i det hele tatt. Dere husker sikkert, at jeg skrev et innlegg om kløen hodebunn, der jeg ga dere tips mot akkurat det. Dere finner den her: SLITER DU MYE MED FLASS?

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

TRAVELT

 • 08.10.2016, 20:47


God kveld kjære lesere! I dag kommer jeg med et seint innlegg, å det må jeg beklage meg for. Men uansett så i hvert fall jeg kommer med et innlegg, enn at jeg ikke legger ut noe i det hele tatt. Så da kan jeg fortelle dere hva jeg har gjort i dag, jeg har dekt på bordet, vært med Jonas altså lille bror til Arunas. Her over på bildene, det var tatt når vi reiste til butikken. For som vanlig, det som mangler her hjemme er dopapir.

Ellers nå skal jeg prøve å slappe av, så godt jeg kan altså. For er ikke bare å slappe av, tankene surrer i hode uansett. Men jeg får prøve meg ut, og lage meg en te kopp litt seinere. Jeg har lovt dere og ikke minst meg selv, å bli bedre på å blogge. Så jeg skal ikke skuffe dere mer, for jeg ser at veldig mange besøker bloggen min. Da får dere ha en fin kveld! Vi snakkes litt seinere.

Hvordan var dagen din?

SITTER HER MED TÅRER I ØYEKROKEN

 • 08.10.2016, 00:07


Uff, som det svir, øynene kan ikke la være. Det svir som bare det, å kjenne den duften kjennes ganske godt. Selv om hvor mange ganger man har vasket ansiktet før, så hjelper ikke det noe særlig. Det kommer nye tårer, å det gir seg ikke akkurat. Du må faktisk komme deg helt ut, for å få roe ned øynene dine.

Faktisk jeg gråter ikke, det er bare duften av løken som er ganske så sterk! Å den liker ikke jeg. Jeg liker ikke at det er så sterkt, for det svir en stund. Øynene gjør vondt, og blir rødt. Det kjennes ut som noe skulle ha brent i øyne, for det er ikke noe godt i det hele tatt.

Hva synes du? Om løk, eller andre grønnsaker som svir. Det rare er, løk er sterkt i smaken. Men hvorfor da være så sterk i lufta? Det er en merkelig greie det. Jeg synes det er i hvert fall ganske rart.Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

UTE I HAGEN

 • 07.10.2016, 00:08


Det er alltid like herlig å være med dyret sitt hjemme, man får så mye kjærlighet og glede. Uansett hvordan dagen min er, så er jeg like glad for å se han hver dag. Han er en herlig sprudlende kar, som venter på meg. Stakkars, tanken på hvor mye egentlig et dyr venter på deg? Det er faktisk veldig lenge, tanke på hele natta og dagen til du kommer hjem etter jobb.

Men ingen kan stoppe meg i å ha en dyr hjemme, det betyr så mye for meg. Jeg har ikke ord, hvor glad jeg er for å ha Hybel her, han gir meg så mye kjærlighet. Ikke minst, vi pleier å ha fine stunder sammen, og fine bilder. Selv om han er et dyr, så betyr han for meg like mye som kjæresten min. For jeg setter veldig stor pris på dyr, de er som mine bestevenner. 

 

Hvor mye betyr et dyr for deg?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

GNISSER TENNENE DINE OM NATTEN?

 • 02.10.2016, 22:02


Det gjør faktisk mine, jeg står fram og tørr å fortelle alle at jeg stresser faktisk en del. Derfor av stress, har tennene mine startet å gnisse. Det kan gnisse i flere dager, men du kjenner det ikke selv om natten. Du kjenner det bare når du våkner, og ser at du har sår, kan ikke spise vanlig, kan ikke åpne munnen vanlig heller, munnen din er rett og slett utslitt etter den gnissingen på natta.

Men fra den uken jeg var i Litauen, der lærte han tannlegen meg noe. Å han viste meg hvor viktig det er å passe på tennene sine, i hvert fall når man gnisser på natta. For det visste ikke jeg, jeg hadde ikke peiling på noe av dette. Tannlegen her i Norge pleier bare å si: Bruk tanntråd og skyll munnen din. Men hjelper det? Faktisk ikke.

Så jeg har lært meg hvor viktig det er, for de som gnisser med tennene, må ha på gummi om natten. For faktisk når du gnisser, så dytter de øverste tenne dine de nede ned, ned inn mot huden. Å etterhvert om du har gnisset slik i flere år! Da vet du, da sitter du igjen med nesten ingen tenner nede. Selv om hvor ekkelt det er å ha den gummi, den må på uansett. For ellers ser dine tenner slik ut etter noen år, å det ønsker ikke jeg ihvertfall!! Det beste med denne tannlegen var at han hadde bilder, og viste det fram til meg. Hvordan alt dette så ut, det er ikke disse bildene dere ser. Dette er bare plukket ut fra nette, men uansett at han viste det en gang! Faktisk så lærte jeg meg en lekse også. 

Gnisser tenne dine? Pass godt på de!

UKENS 8 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 02.10.2016, 21:11


Om dere skulle reist til Litauen igjen, hva skulle dere gjort da?

Det har vi nesten en plan allerede på, fordi jeg må fortsatt trekke ut resten av visdomstennene på den andre siden. Uansett hvor vondt det kommer til å gjøre, eller ikke gjøre. Ikke minst må få meg sånn gummi i munnen, fordi tennene mine gnisser på natta. Og det blir ganske mye sår av, derfor må ordne det også.

Hvilken mobil kjøpte du deg? 

Jeg hadde i Phone 4, men nå har jeg i Phone 5s. Jeg er ganske fornøyd med den. Jeg skal aldri bytte til en annen merke, for klarer ikke å håndtere en Samsung. Så å ha en annen mobil, blir bare mer stress.

Hvilket språk snakker du hjemme?

Hjemme snakker jeg faktisk Litauisk, for er ganske kleint å snakke norsk med min kjæreste. Ikke minst vi alle er fra Litauen, så er ikke vits akkurat med norsk. Litauisk blir automatisk, for blir rart. Men andre steder snakker jeg norsk, for vi er jo tross alt i Norge.

Har du bedre bilde av de nye tøflene dine?

Ja, det har jeg. Det skal dere få se under her, de er veldig gode og myke. De har jeg kjøpt i Litauen, for i det huset vi var, var det veldig kaldt der inne. Ikke minst jeg kunne ikke bli syk, derfor var det nødvendig.

Hvilken mat liker du best ifra Litauen?

Jeg liker best is, for det smaker så annerledes. Det er helt noe annet, enn det som er i Norge. Derfor blir det vanskelig å svare på, akkurat hvordan er denne forskjellen. Men jeg anbefaler deg å spise is, om du reiser til Litauen.

Røkt kylling og fisk, nam nam! Sykt godt. Det har jeg ikke sett noe særlig i butikkene her i Norge. Men det er kjempe godt! Denne gangen kjøpte vi røkt fisk, og jeg spiste det med glede. Ikke laks, men en annen fisk. Å røyke den fisken blir smaken kjempe god!Det anbefales.

Jeg har ikke akkurat favoritt retter, som jeg har i Norge. I Norge er det ganske annerledes matretter, derfor blir det slik at jeg bare sier en eller to ting jeg liker best.

Når var det mest vondt, når du var hos tannlegen pga. visdomstenner?

Det gjorde mest vondt når jeg faktisk kom neste dag til tannlegen, bare for å sjekke om alt var i orden. Jeg kunne ikke spise ordentlig eller drikke, så 2 første dagene var alt gjennom en sugerør. Ikke minst jeg må trene opp munnen, å få åpne den. Og det gjør vondt, som samtidig veldig rar følelse.

Men jeg kan ærlig si at det var verdt det, denne tannlegen var veldig bra! Jeg er ganske fornøyd med hvor bra han var. Selv om jeg hadde bare møtt han første gangen, og det sies allerede da, at han er en bra tannlege.  

Har du kjøpt noe til deg selv i Litauen?

Dessverre har vi ikke kjøpt så mange ting, vi har kjøpt mere mat enn ting som vi kunne ha hatt. Men jeg faktisk angrer ikke, fordi pengene ble brukt ganske fornuftig denne gangen. Men er vel ikke rart det heller, når jeg kunne ikke være så mye ute fordi visdomstennene. Men denne gangen fikk vi faktisk tatt det litt med ro, enn å fly til alle butikkene og aldri få sette seg ned.

Hvordan reagerte Hybel kaninen din, når dere kom hjem?

Først var han litt rar, men etter hvert når han virkelig forsto at vi er hjemme. Da smalt det med en gang! Jeg hadde tatt med han inn på kjøkkenet nede, så han løp og hoppet av glede. For endelig er vi her, å han er veldig glad. Nå er han litt urolig når jeg tar han ut av buret, for da skal han med en gang komme opp i senga, og klistre seg fast ved beinet og få kos. Så kan tenke meg, at han har savnet oss.Hva synes du om spørsmålsrunden?

VÅRES SOVEROM

 • 02.10.2016, 19:08


Denne gangen ble det slik, jeg er faktisk fornøyd med resultatet. Rommet ble ganske lyst, åpent og greit. Ikke minst jeg fikk plass til tv `en, og et «sminkebord» under speilet. Alt annet er lagt bort, for det trenger vi ikke akkurat nå. Jeg må uansett fortsatt lette etter ting som jeg trenger, men håper det ordner seg snart.

Jeg har glemt helt bort, å fortelle dere hvor vi bor. Vi bor rett og slett hos foreldrene til kjæresten min, for om ikke min kjæreste så hadde jeg ikke hatt råd å bo alene. Endelig som vi er ferdig pakket, og ordnet her hjemme. Kan vi slappe av litt, før det kommer noe annet i veien. 

Som dere kan se, så er det mest min «stil», som jeg har lagt alt fram i rommet. For jeg tror det er mer jenter som liker å ordne med slikt, så jeg er faktisk fornøyd. 

Hva synes du? 

ENDELIG HJEMME!

 • 01.10.2016, 20:46


Nå som vi er hjemme, kan vi pakke fortsatt videre. Vi hadde en veldig avslappende tur til Litauen denne gangen, heldigvis jeg måte ikke stresse med å gjøre alt fort. Så jeg angerer ikke at denne gangen var det rolig, og at vi ikke gjorde så mye.

Allerede på tirsdagen reiste vi til tannlegen, der dro han ut 2 visdomstenner på en side oppe og nede. Så jeg kan rett og slett å si, at jeg så ikke ut de dagene etterpå. Skinnet mitt var hovnet opp og veldig vond, men nå som jeg er i Norge er det nesten borte. Bare at du kan se litt hevelse og et stort blåveis.

Ellers ja, vi har vært hos mine besteforeldre og hos min kjæresten sine besteforeldre. Ikke minst, vi har kjøpt oss begge to i Phone 5s, så vi er ganske fornøyde med dem. Kjæresten min venter forsatt på svar av militæret, for de måte sende inn ekstra papirer og sjekke gjennom. 

Som dere ser, så har vi ikke gjort så mye. For jeg hadde vondt, kunne ikke særlig spise eller le en gang. Det kjennes forsatt, men må trene for å åpne munnen som det skal være. Ellers kommer munnen min til å aldri åpne seg, bare det lille jeg klarer. Derfor er jeg fornøyd at min kjæreste kan hjelpe meg å trene det opp. 


Beklager med små bilder, men det ble slik denne gangen. For dette er bilder fra telefonen, orket ikke å ha med meg kamera over alt.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits