IKKE SÅ FOTOGEN

 • 27.10.2015, 17:25


Det er ikke bare bare å ta bilder med en kanin, ikke alltid han vil være i armene. 

Resultatet blir ikke alltid som man ønsker men, det ble ihvertfall to bilder. Håper dere kan le litt!

FOR DET ER LOV!!

NABOEN SITT HUS

 • 27.10.2015, 16:58


Heihei alle sammen! Jeg vet at jeg har ikke blogget på noen dager/uker nå men, sånt skjer når man ønsker å endre så mye på bloggen. Da blir jeg sittende fast og vet ikke når jeg skal komme i gang men, jeg fant ut at jeg må gi meg med dette. Jeg skal blogge uansett hvordan forside bilde er, eller andre ting som jeg sitter og grubler på.

Det er mange som spør om bloggen min, om jeg har sluttet eller andre ting, for å si det sånn så kommer jeg aldri til å slutte. Ikke akkurat nå, jeg elsker å ta bilder å vise dere hva jeg har gjort av dagen. Skal bli annerledes når forandringene kommer, å det vet jeg at dere venter på. 

Her skal jeg komme med bilder, fra da jeg var hos foreldre til kjæresten min. Det er veldig fint der ute, så alltid herlig å ta noen bilder der. Mamma hans er veldig flink å drive med hage arbeid, så på sommeren er det mange nydelige blomster. Denne gangen var jeg fast bestemt på å ta bilder av hus, de var litt langt unna men resultatet kommer. 

FOTO FOR DAGEN

 • 18.10.2015, 14:53


HØSTEN HAR KOMMET INN

 • 17.10.2015, 14:50


Om ikke lenge så er det besøk her i huset, skal bli spennende. Gleder meg til maten, for mamma til kjæresten min er ganske flink til å lage mat. Jeg har pynta litt omkring, jeg er ganske fornøyd med resultatet for det ble fint. Jeg elsker dekorasjon og mye annet, så kommer alltid små overraskelser her på bloggen min.

HELGEN`S INNKJØP

 • 17.10.2015, 14:28


Heihei alle sammen, denne helga kjøpte jeg meg bokser. Jeg er super fornøyd, for det var 50% for den. Rakk ikke kjøpe flere, for var ikke i den størrelsen og hadde ikke tid. Buksene er super enkle, lett å ta på og ikke minst de strammer ikke sånn som andre pleier. Å det er ganske deilig! For når bokser strammer for man vondt, å det ønsket ikke jeg. Jeg har alltid synes at det er vanskelig å finne meg noen bokser, for det er ikke bare å gå til en butikk og plukke seg ut en. Jeg må like fargen, formen, lengden, altså gå gjennom alt fra topp til tå. Denne gangen er jeg veldig glad, for at jeg tok sjansen og kjøpte meg en ny bokse.

FOTO FOR DAGEN

 • 17.10.2015, 13:00


FANTASTISK PRODUKT!

 • 12.10.2015, 19:48


Jeg anbefaler dere sterkt å kjøpe dette! Den er super bra, mye annet for dere med på kjøpet. Dere ser under det innlegget hva denne pakken inneholder, det er super tilbud. Shai barberhøvel er veldig bra, ikke bare bra når du barberer deg så tar den med seg alle kantene, for den beveger seg. Når dere kjøper dette, så forstår dere mer hva jeg mener. Den er veldig fin å gi gave til noen, for det er sånne små ting man setter stor pris på. Må ikke koste veldig mye bare for en gave, så jeg hadde vært fornøyd om jeg hadde fått noe sånt. Beina blir glatte og fine, resultatet ser du ganske fort. Denne wash & shave lukter veldig godt, den er sånn som gele. Kjøp din første shaibox, da får du med deg noen ekstra ting i pakken.

VINN SHOPPING I LONDON MED --> SHAI!

 • 08.10.2015, 18:41


 

 Da har jeg bestilt en Shaibox  den er super fin! Rosa og greier, jeg er super fornøyd med hva som inneholder. 

Barbering handler om mer enn bare å ha skarpe blader til den beste høvelen. Essential serien er rene produkter med skånsomme ingredienser kombinert med sitrusduft som revitaliserer sjel og kropp. I denne Shaibox`en får du en deilig Wash & Shave, en dusjsåpe og barbergel i ett, og noen veldig freshe Q10 wipes. ShaiBox første pakke inneholder i tillegg 3 Shai minihøvler spesielt tilpasset bikiniområdet + en gratis self tanning glove. 

Dette får du kjøpt for 99kr her bestiller du: ShaiBox og her er hjemmesiden dems, slik at du kan lese mer om dette.

Du kan vinne en shoppingtur for 2 til London med hele 1000 pund å shoppe for. 

NY FAVORITTSANG

 • 08.10.2015, 17:49


VIPS! SÅ VAR DAGEN OVER

 • 06.10.2015, 16:10


Heihei kjære lesere, da har jeg kommet hjem fra jobb. Nå har jeg sluppet Hybel så han får løpe rundt her, før vi reiser ned til min kjæresten sine foreldre.

Er alltid spennende å reise vekk ifra hjemmet, uansett hvor mange ganger man har vært på et sted. 

DAGENS FRISYRE

 • 04.10.2015, 18:01


Jeg elsker å drive med hår, denne gangen ble dette resultatet!

good morning everyone

 • 04.10.2015, 12:13


God morgen alle lesere der ute! Jeg må fortelle dere at jeg er ganske overasket over hvem faktisk som leser bloggen min, kanskje det er ikke så mange men fra en annen side så er det ganske spesielle folk som leser dette. Jeg prøver alt jeg kan å bli bedre men, hver dag etter jobb så er jeg så sliten at jeg ikke orker noen ting. Jeg har spurt flere folk om kanskje jeg skal slette bloggen men, alle har sakt nei. Så jeg skal beholde det jeg har her med dere, og håper dere setter pris på det jeg kommer ut med. 

Når noen situasjoner har skjedd, så kommer det alltid noe opp i hode som for eksempel: I går badet jeg, så kan jeg skrive på bloggen om den samme situasjonen men noe som skjedde før, at når jeg bada så skjedde det slik og slik. Så alt er ikke presis som dere tror, at jeg skriver om akkurat hva som skjedde i dag. Nei! Faktisk ikke, skriver også om det som skjedde før. For da har man erfaring og kan gi det videre til andre mennesker, for ikke alle som har vært der. 

Disse dagene så er jeg i ganske mye stress, klarer ikke å kontrollere ting veldig. Jeg er usikker og vet ikke hva jeg må gjøre, å derfor blir det enda vanskeligere. Dere som leser her forstår ikke hva jeg mener med stress men, de som har gjennom godt det så vet de det bedre enn som så. Tennene gnisser som bare det  på natta mens jeg sover, å det har laget store sår i munnen. Så jeg må komme meg til tannlegen, og snakke om det der. Dere husker selv hvor mye jeg stressa da jeg bodde i Notodden, å det gikk ganske mye utover skolen. Så når jeg flytta hit  til Bø, alt ble nesten borte det roet seg ned. Men ting skjer her og der, så nå er ting tilbake. Å da blir det vanskelig for meg, for jeg sitter i denne situasjonen alene, å hjelper ikke å si meg et eller annet og tro det skal bli bra igjen. Det kommer til å ta sin tid, til jeg selv kan ta kontroll. 

NÅ SOVER JONAS

 • 03.10.2015, 14:23


Snart skal jeg ut en tur med hunden og ta noen bilder til bloggen

FIKK ROSER AV KJÆRESTEN MIN

 • 03.10.2015, 13:27


Blir alltid glede av å få roser, for dette skjer ikke hver dag. 

Jeg er super fornøyd med valget, de var utrolig fine. 

Tusen takk til kjæresten min, elsker deg!

DA SKAL VI TILBRINGE HELGA HOS - FORELDRE TIL ARUNAS

 • 03.10.2015, 12:46


Heihei alle lesere! Nå sitter jeg her ved kjøkkenbordet og venter på at lille bror til Arunas skal våkne. For i dag skal jeg tilbringe tid med han, skal bli spennende å se hvor mye han har lært seg. For det kommer ikke til å ta lang tid til han kan gå snart, å det er veldig morsomt å se på. Alltid like spennende å se om det er ditt barn eller om det er noen andre sitt barn, for dette skjer ikke hver dag. 

Det er deilig med helg, bra å slappe av å kose seg hjemme. Selv om vi er på besøk her, så er vi det så mange ganger i helgene, at dette er hjem for oss også. I går laget jeg innbaktpizza, alle likte det så da ble jeg fornøyd. Nå så skal jeg prøve å slappe av, samtidig som jeg passer på Jonas. Han viser seg når han ikke er fornøyd, noen ganger så vet man ikke hva man skal gjøre. Men det er sånn man lærer, etterhvert så kanskje forstår jeg mer av hans verden som han ser. 

Her står vi ute klare, for å bli henta av pappa til Arunas.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits