KVELDSMAT

  • 20.10.2014, 00:06


Endelig! er jeg hjemme, har med meg besøk av Kornelia og Gunleik. Vi slapper av foran pc`ene og koser oss, mens Kornelia er kokken her i dag hjemme hos meg. Så gleder meg til maten, for den er alltid like god. 

Nå som jeg er ved pc`en så tenker jeg en del på jobb, å ha et ordentlig  kjøkken. Det er ikke bare gå og finne en jobb, det er ganske vanskelig fordi folk sier ikke ja med en gang det kan ta flere uker til du får svar på det. Jeg skal gjøre alt for å finne meg en jobb, for det er ganske greit å tjene ekstra penger og spare. 

Som dere ser her på bloggen min, så har jeg tatt tilbake min den "gamle". Det er fordi jeg liker den mer, den er bare sånn avslappende. En av disse dagene skal jeg prøve på å finne et header som jeg kan ha, men det er ganske vanskelig fordi ikke alle bilder som passer til det. 

I dag har kjæresten min skadet seg på kneet, så jeg håper det går bra med han i morgen. Men alle vet at hvis man skader seg så blir det verre neste dag, så vi får se hva som kommer til å skje videre. Håper bare på det beste, å det måte absolutt skje i dag. Som alltid ting kommer uten å ha lyst til det, så sånt skjer for å si det sånn. 

Her får dere se resultatet av maten, håper dere liker det. Ha en fin kveld videre! Vi skal legge oss og har våre planer i morgen som er hemmelig. Dette skal jeg ikke avsløre på bloggen fordi det skal dere få se seinere. Eller ha en super fin uke alle sammen! For det fortjener alle. 

Det var kjempe god mat, å nå sitter vi og se på tv. Nattinatt!

KOSE DAG

  • 19.10.2014, 18:03


Nå sitter jeg her med Kornelia og Gunleik, og ser på film mens vi koser oss med smågodt. Ganske deilig med noe godt når det er helg, jeg synes jeg har vært flink denne uka å holde meg unna og komme på bedring. Men magen min er ikke helt der, så nå må jeg fokusere mer på å gjøre det bra igjen. 

I dag har vi vært på butikken, så det var ganske godt å komme seg ut. Vi har tatt en del bilder, som dere skal få se snart her under. Etterpå skal vi komme oss ut og ta noen bilder av meg, for jeg er ikke like fornøyd med min header her på bloggen. Så den skal endres til noe annet, håper dere liker da resultatet.  

Vi har sittet med norsk oppgaven som må leveres i morgen, så det skal bli spennende å få den tilbake med et karakter. Håper at denne gangen blir det bedre karakter, for jeg gjør alt jeg kan men, det er veldig vanskelig. Hva synes dere? :)

TIDEN

  • 15.10.2014, 17:31


Nå sitter jeg her og tenker på mye rart, men snart må jeg komme i gang med leksene. Jeg reiste til Bø til kjæresten min fordi jeg har ikke internett hjemme, å vi har fått lekse å se på en filmsnut på nrk. Å det fikk ikke jeg gjort, så heldigvis har jeg noen å reise til for å gjøre leksene mine. I morgen har vi norsk tentamen, gruer meg ganske mye til den. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for at den skal gå bra, norsk er ikke lett så det skal bli spennende. Det vanskeligste for meg er å finne hva jeg skal skrive om, jeg er ikke så veldig fantasifull som vet akkurat om hva. Alle er jo forskjellige så det tar tid på meg, kan sitte der en hel dag å ikke vite hva jeg skal skrive og komme på når nesten vi ikke har tid. 

Så jeg for se gjennom norsk boken og lese litt, kanskje jeg finner noe nytt som alltid. I dag har jeg laget mat hjemme fisk, salat og poteter og smothie. Det var kjempe godt, å ikke hver dag man spiser noe sånt. Ihvertfall kjæresten likte maten min, å da er jeg fornøyd. 

Jeg må fortelle dere at jeg skal kanskje flytte en etasje ned i den samme bygningen, den er litt dyrere men ikke så veldig. Det er større plass, ikke minst et bra kjøkken sånn som jeg ønsker meg ganske lenge. For da blir det mye baking og mye mat, som jeg gleder veldig til. 

Her på bilde som dere ser, så har jeg fått roser i dag av kjæresten min. Så jeg takket han veldig mye for det, håper de overlever hjemme hos meg i varmen. Fordi jeg får ikke lufte der inne når jeg ikke er hjemme, så vi for se hva som skjer med de. 

Ellers nå så skal jeg gjøre lekser, fordi må bli ferdig med dem. Heldigvis er innleveringen til i dag, for hvis jeg hadde hatt nett hjemme i går så kunne jeg ha vært ferdig. Men sånn er det bare, noen ting kan ta lenger tid enn forventet. 

Men vi snakkes i morgen, jeg kommer ikke med flere innlegg i dag. Det er ganske mye å gjøre nå, må øve til norsk som er i morgen. Dere får kose dere å jeg får gjøre mitt arbeid som jeg må være klar med. I dag kommer søstra og kjæresten hennes hjem, så gleder meg veldig mye å møte dem. Hade! 

MATPAKKE

  • 15.10.2014, 12:34


Nå må jeg fortelle dere at jeg hadde med meg matpakke til skolen i dag, jeg er super fornøyd noe jeg ikke har gjort på en god stund. Det tar jo litt tid å lage en sånn mat pakke, men det var kjempe godt å få i seg "gratis mat"  hjemme fra. Å da kan jeg spare mer penger, enn å gå til butikken og kjøpe noe. 

Magen min er ikke så vandt til all den slags mat på morgen, eller som sakt mat jeg spiser på skolen. Så nå har jeg vondt i magen, men det for komme seg i form snart. Fordi man må spise sunt på skolen, selv om butikken er der og man kan bruke penger. 

Det er ganske smart å lage seg en matpakke, du kan spare mer og du kan få mer ut av det. Mat er veldig viktig, man skal helst ikke spise hva man vil hver dag. Så jeg må lære meg å ha med mye mat fordi nå som jeg er voksen som folk kaller det, da må man ha ansvar og ta med seg mat på skolen. Det er ikke godt å gå sulten, for da tenker du " butikken er nærme, der kan jeg bare å kjøpe". 

Så det er en del ting å tenke på, men ting er ikke så lett man må sette til tid å lage matpakke. På morgen har jeg ikke tid, det er morgen! Å da har man mye annet å huske på som man skal ta med til skolen og andre ting. Så jeg må lage matpakke på kvelden før jeg legger meg, og huske å ta med det på skolen. Har du med deg matpakke på skolen? Har du tenkt å starte med det?

NORWAY

  • 13.10.2014, 23:07


Heihei alle lesere, her tokk jeg bilder ifra en buss jeg var på vei til Notodden hjem. Jeg synes bildene ble ganske fine, så jeg er ganske fornøyd. Uff, må vel legge meg snart og komme meg på skolen i morgen. Jeg er ganske sliten i dag, selv om jeg ikke har gjort så mye men sånn er det bare.

I morgen skal vi kanskje starte å trene, så jeg gleder meg utrolig mye. Det er ganske godt å føle se bra, for det er ikke alle som kan oppnå dette. Jeg har kommet litt opp i vekt, så for gå litt ned og prøve å få en bra figur som jeg liker selv. Det er bra å ha selvtillit, for det er ikke alle som har en god selvtillit. Å det kan gå mange veier, for ting kan være ganske vanskelig også. 

Jeg for starte å lage meg mer mat på morgen da jeg står opp før skolen, og ta med meg mat til skolen. Men når det er så lange dager så man blir ekstra sulten, å da er det ikke så lett å finne akkurat hvor mye du må ha med og hva som er mektig. 

Nå for jeg gjøre meg klar og legge meg snart med kjæresten, det er forsatt skole uke dag og det er ganske mange ting å huske på. En av dagene skal jeg kjøpe meg en bok for trening, slik at jeg kan skrive og være mer motivert for det jeg ønsker å oppnå. Håper dere liker bildene og kan si noe om dem.

LITAUEN

  • 13.10.2014, 22:23


Heihei alle lesere, her er bildene fra Litauen.Disse dagene har vært ganske ikke så avslappende, ganske vanskelig å slappe av når det er en del ting å huske på. Men det var veldig koselig å hilse på familien min og kjæresten sin, så jeg har hatt en ganske fin uke sammen med kjæresten min.

Vi har gjort ganske mange ting,vi har vært på isen, kino, bowling, veldig mange restauranter. Der har jeg smakt på mojito med jordbær, den var kjempe god og søt. Ikke hver dag man drikker noe sånt, så det var ganske spennende å smake på den.  

Jeg må si at det var ganske stor forskjell mellom Norge og Litauen, pga folk i trafikken må jeg si at de er ikke helt gode. De kjører ikke, de flyr på gata. Så det var ganske skummelt for oss, bra at Norge har masse regler som folk skal holde "trafikkregler". Folk smiler ikke i Litauen, de ser så sinte ut når dem ikke er det. Veiene er ødelagte med mange huller og kumlokk, så det gjorde enda vanskeligere å kjøre ikke minst å følge med i trafikken. 

Det var ganske deilig å få spise Litauisk mat, det var veldig godt å få det. Maten liker jeg veldig godt, men jeg liker ikke alt sammen det er bare noen "få ting" kan man si. Pga jeg har ikke bodd hele livet mitt i Litauen å det er det som gjør meg ganske usikker på den maten der. 

Det er ikke bare å skrive hver dag og legge til et innlegg, det er faktisk ganske vanskelig synes jeg. Fordi det er mye å tenke over, alt sammen kommer ikke på plass med en gang. Et innlegg må man tenke over, du må huske hva du har gjort tenke å skrive riktig, gjøre folk interessert i hva du skriver. Jeg gjør mitt beste og prøver å skrive ihvertfall et innlegg hver dag, men er ikke lett når man gjør samme ting om og om igjen, så det blir altså mer komplisert. 

Disse bildene er tatt av et gammelt slott, den eneste i Litauen som ikke var raset ned. Den ligger på et lite område å rundt det er vann, så folk før i tiden fikk ikke komme over når det var krig å det er jo ganske sjekt. Vi har vært inne i slottet, der var det mange ting å se på og ganske mye å gå opp trapper. 

Jeg synes det er ganske sjekt å reise å se på noe sånt, fordi da for du vite mer om historien som var i det landet. Og hvordan folk hadde det på den tinden er ikke sånn som vi har det nå, så det er ganske spennende å få høre og se på sånt. 

GOOD NIGHT

  • 12.10.2014, 00:00


Heihei alle lesere, nå er jeg endelig hjemme og holder på med bildene til dere her. Ikke de beste og de fineste bildene men de er prøve bilder, som dere ser så er ikke alle helt perfekte som det skulle ha vært. Men det skal komme seg fram, jeg må bare lære meg hvordan. Nå er jeg ganske så sliten etter en lang tur til vi kom oss hjem, jeg sitter i senga helt utslitt og prøver å få hvile ryggen min. Jeg har tenkt ut mange planer med kjæresten min, vi skal starte å trene sammen det er det som er tingen. Vi vil føle oss bra, ikke minst det er bra for kroppen. Det er ganske mye å tenke på som trening, men det er bare å gjøre det beste ut av det og komme i gang. Så vi for håpe på at første treningen er allerede på mandag, da er det mye å glede seg til som dere ser. Men ja, jeg er ganske sliten og skal legge meg nå, det kommer flere innlegg i morgen ifra Litauen som dere må glede dere. Nattinatt! vi snakkes i morgen.Ha en fin kveld! , hva synes du om bildene?

RALLY NOTODDEN 2014

  • 04.10.2014, 17:21


Heihei alle lesere, da er jeg tilbake fra å være ute til å være inne i varmen. Jeg har vært med min søster og min kjæreste for å se på biler, det var ganske spennende jeg måte le så jeg holdt meg for munnen. Dagen har vært ganske spennende, en annen dag skal kjæresten min fikse en video til dere fra rally. Så det er bare å glede seg til den kommer, for jeg har ikke veldig mange videoer her på bloggen. Det regnet en del så skoene er klissvåte, så ganske deilig å være hjemme i varmen når peisen er fyrt opp. De siste bildene kan dere se fra der kjæresten min var før han var med meg, han sjekka om bilene var klare for å kjøre videre på banen. Nå skal jeg sitte og kose meg med kjæresten min, ikke minst vi venter på grillen så det skal bli godt!.Ha en fin dag videre! :)

NOE ANNET

  • 04.10.2014, 10:46


Heihei alle lesere, her har jeg tatt bilder av hvordan det ser ut nå i hybelen min. Det er ganske annerledes for hver gang, er ikke lett å bestemme seg hvordan det skal se ut på grunn av plass. Men nå så er jeg ganske fornøyd fordi det er større plass en vanlig, ihvertfall noen steder man kan legge til ting. En av dagene skal jeg få heng opp gardinene igjen fordi det lyser så mye på natta, men det er bare å fikse på seinere. Nå sitter jeg her hjemme og venter på kjæresten min som jobber med bilene i Notodden her, han er med på rally så det er ganske spennende. Hører utafor hos meg bare "brooom brooom" så må komme meg ut etterhvert og kanskje se på. Ikke lenge til mandag nå, så skal jeg og kjæresten min reise til Litauen. Jeg gleder meg utrolig mye, men blir litt rart også fordi det er jeg ikke vandt med. For meg Litauen er ikke helt lande mitt, for jeg har ikke bodd der lenge nok til å si at det er landet mitt. 

Hva synes du? 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits