VI PAKKER FORTSATT

 • 24.09.2016, 09:44


Denne gangen håper jeg at vi blir ferdig med å pakke, få alt sammen på plass og komme oss ut av dette huset. Selv om hvor dumt alt ble, så må jeg prøve også å se på en annen måte. Noen ganger blir ting slik, at man må endre alt for sikkerhets skyld. Jeg kan egentlig ærlig si, at gruer meg litt for å si farvel til dette huset. For her fikk jeg nye opplevelser, her ble jeg bedre, her fikk jeg komme mer til ro. Det er så mye som endret seg, har hendt noen kommer og forteller meg at de ser det. Å jeg sier ikke nei, for jeg vet selv hvordan jeg føler meg akkurat nå.

Jeg får håpe på det beste, men man vet aldri hvordan ting blir. For det er ikke bare å flytte igjen, ikke minst Hybel kaninen min, blir jo like stresset som jeg, på et nytt plass igjen. Heldigvis da er jeg ikke den eneste som stresser her hjemme, men det er ganske synd at det skal være slik. For det er ikke godt for oss begge, jeg merker veldig godt på han. Å det er ganske rart, at det lille dyret skal skjønne så mye. 

Men en gang skal vi alle slå oss til ro med den flyttingen, for det har vært ganske ofte. Men denne gangen har vi ikke noe særlig valg akkurat, derfor ble det slik som det blir i dag. Vi skal ikke bo der vi skal bo nå alt for lenge, men man kan si at det er en periode. Så får vi vente spent på resultatet om kjæresten min Arunas skal til militæret. 

Det er jo slik at vi mennesker flytter ofte, fordi det er kanskje noe som ikke er greit der de bor. Eller på grunn av det er for liten plass, jobb et annet sted, skole må ta utdanning, alt for stor plass, mhm det er så mye som det kan være. Men alle har sine grunner til det, og jeg støtter andre veldig godt med flytting! At det er ikke lett, ikke bare å finne seg et bra plass, ikke bare å finne seg en jobb heller. Så det er veldig mange tilfeller som kan komme i veien, og det er jeg med på selv. Vi er fortsatt ungdommer og trenger tid til å finne ut om framtiden vår, for jeg selv enda er usikker på hva jeg ønsker å bli. 

EN PAKKE I POSTEN

 • 23.09.2016, 20:30


Endelig kom det i dette huset! Nå før vi flytter, så fikk jeg denne pakken jeg har ventet på. Denne pakken har jeg anbefalt dere før også, så jeg gjør det igjen. Dette får jeg i posten hver 3 måned, å det er ganske sjekt å få en slik. Det er veldig lett å bruke det, ikke minst da trenger ikke du selv gå og finne alt i butikken, for da er alt i denne pakken allerede. Jeg betaler 348kr hver 3 måned, å det er ganske billig med tanke på hvor mye en høvel koster i en butikk. Og her for du ekstra ting, som er i pakken. Kjøp du også! Jeg anbefaler dette ganske sterkt.

Denne pakken finner du her: ShaiBoxHar du en slik pakke? Hva synes du om den?

HVA SKJER MED KROPPEN NÅR DU STRESSER?

 • 23.09.2016, 16:30


1. Du kan gå opp i vekt, eller rett og slett ned i vekt av stress. Denne gangen har jeg gått opp i vekt, å det er jeg ganske skuffet over. Har prøvd flere ganger å gå ned i vekt, noen muligheter har funket. Men å komme inn i det, er ikke så lett som første gangen. 

2. Av stress for du mye vondt i hode, du kan sitte i flere dager og ha vondt i hode. Helst prøv å være så rolig du kan, for å roe ned kroppen og prøve å slappe av. Selv om hvor vanskelig det kan være, for det klarer ikke jeg helt fortsatt. 

3. Du er mye syk, kroppen din sier ifra til deg. Den sier at du må gi deg, du må slutte å stresse. For av stress har jeg vært veldig mye syk, når jeg bodde i Notodden var jeg hos legen hver uke. For det var nye sykdommer hver gang, å jeg ble ganske utslitt av det. Det merkes på kroppen veldig godt!

4. Av stress starter tennene å gnisse på natta, da gnisser de så mye at de lager sår i munnen. Noen ganger har det gnisset hver dag av stress, at jeg ikke har klart å spise neste dag. Da har jeg sittet med yoghurt og supper hjemme, å det er ikke noe deilig det. Denne gangen har gnissingen også fått med seg tungen min, så har blitt et stort sår nå, gruer meg allerede hvordan det blir i morgen. 

5. Stress det lager mer stress uten grunn, du starter å stresse enda mer enn man har pleid. Jeg kan stresse av å ikke ha lagt en kopp på plass, å om jeg ikke legger den. Kan jeg bli så lei meg, at jeg sitter og gråter i senga. Så ille har det blitt, er ikke det rart?

6. Uansett hvor mye du prøver å tenke godt når du stresser, så er det så vanskelig. Det er vanskelig å få det til å bli bra igjen, for du trenger mer og mer. Kjæresten min pleier å sette seg ned og snakke rolig med meg, for det føles som om jeg aldri kommer ut av det stresset. 

Alle kropper reagerer forskjellig, slik reagerte kroppen min. Å det er veldig ubeghagelig å ha en slik hverdag, herlig at kjæresten min har holdt ut med meg. Det er veldig viktig å ha noen du kan stole på når du stresser, å ha noen som virkelig bryr seg om deg. Slik kan du roe deg litt mer ned! Enda lenger tilbake av stress gikk jeg ned i vekt, å det gjorde til at jeg nesten ble syk av det. Derfor anbafaler jeg alle -> IKKE STRESS FOLKENS! for det ødelegger kroppen deres.

 

Stresser du mye?

GRATULERER MED DAGEN HYBEL!

 • 23.09.2016, 06:30


Herlig! Hybel fyller 2 år i dag, så rart å tenke på. For han har forandret seg en del, det har kommet en del hormoner, å det merker man ganske fort. Er herlig å ha han her hjemme, han gir oss glede og kjærlighet. Han er en sprudlende liten gutt, som finner på mye rart. Alltid like herlig å være med han hver dag.  

Men gratulerer så mye med dagen Hybel! Selv om du kanskje ikke helt forstår dette, så jeg er veldig stolt av deg. Håper du nytter dagen din, akkurat som alle andre. For du er ikke den eneste som har bursdag i dag, det er mange her i verden som har samme dag som deg. Men du er i hvert fall en av de mange, å det er godt å vite.

Vi får vel kjøpe deg en liten pakke når vi er i Litauen, jeg kommer til å savne deg. For jeg er vandt å være med deg hver dag, blir ganske rart det å være en uke uten deg. Men det får gå fint! Vi får tenke på det beste, for det er det lureste å gjøre. 

NESTE UKE SKAL VI TIL LITAUEN

 • 22.09.2016, 22:44


Endelig! Skal vi til Litauen, å det må vi på grunn av kjæresten min må sjekke seg til militæret der. Så det blir spennende å se hva som blir, vi hadde planer om å være der bare noen dager. Men denne gangen ble de en hel uke, på grunn av det var veldig billige billetter. Vi hadde ganske flaks med det!

Fordi det ble en uke, så skal vi også besøke besteforeldre mine og min kjæresten sine. Så gleder meg å se igjen besteforeldre, for er ikke hver dag jeg ser de. Det skal bli en spennende tur, ikke minst en tur til tannlegen, for jeg har visdomstenner å dem er i veien når tennene mine gnisser på natta.

Da har vi noe å glede og grue oss til neste uke, for det er mye som skal skje. Håper alt ordner seg så fort så mulig, for jeg blir ganske stresset når det skjer så mye. Ikke minst, vi må rekke allerede nå før vi reiser å flytte ut. Å det er en del ting som må kjøres ut, så det skal skje nå til helga så fort så mulig.

Jeg håper inderlig at vi klarer dette! For når kommer tilbake fra Litauen, så ønsker jeg å få slappe av. Ikke stresse med alt som ikke er i orden. Ikke minst, jeg som er lærekandidat må tenke på jobben. Men når hjemme alt er ikke på plass, det stresser meg mer enn å tenke godt over andre ting. 

Har du vært i Litauen?

INSTAGRAM LATELY

 • 22.09.2016, 17:39
Her får dere en liten oppdatering fra min instagram! Om du følger meg der, for du med deg oppdateringer for hver innlegg som kommer på bloggen her. Å det er ganske sjekt, for om du er logget inn på instagram, trenger du ikke gå på facebook og finne meg der. Så veldig lett å gjøre noe med, jeg er i hvert fall fornøyd! 

Har du fulgt meg der? ( simonajuseviciute på instagram)

VI FLYTTER IGJEN!

 • 22.09.2016, 17:20


Jeg må beklage fordi jeg ikke blogget, men det er på grunn av at vi flytter. Det som kan skje nå, er at min kjæreste Arunas må til militære i Litauen. Men det er så usikkert enda, så vi alle er ganske spente på hva som blir. Om han må i militære, så har ikke jeg råd å bo for meg selv. Den lønna jeg får er ganske lav, å det er ganske synd om det blir slik.

Uansett så flytter vi nå, også fordi det er veldig kaldt her om vinteren. Familien til kjæresten min har bodd her i dette huset før, så de vet alt dette ganske godt hvordan det var med å bo her. Ellers det er veldig dumt at det ble slik denne gangen, men vi får vente på hva som kommer. For ingen vet hva som blir. 

Allerede er det ganske tomt her, for i går ordnet vi og kjørte tingene bort. Fordi det var noen som skulle se på huset, i dag kommer det også litt seinere. 

Har du flytta ofte?

ENDELIG HØST HER HJEMME OGSÅ!

 • 18.09.2016, 21:52


Jeg har gjort klart til høsten allerede, det er så nydelig å være ute. Når bladene bare faller fint ned på bakken, det er utrolig å se på synes jeg. Bladene er allerede blitt brune etter en dag, men det får vi tåle litt. Denne gangen er jeg faktisk fornøyd også, jeg liker å få med natur inn. For det er så mye man kan lage fint, da må man planlegge litt, tenke ut hvordan, av hva man skal lage osv. Så det er mye man kan tenke ut, og det er det som er ganske gøy. 


Dekorerer du av natur hjemme?

VI HAR FÅTT ET NYTT DYR I HUSET!

 • 17.09.2016, 23:02
Vi har fått et nytt dyr her i huset, det er vel mus som har startet å komme inn allerede. Denne søte her, er bak sofaen hos oss. Vi har kjøpt inn musegift, og lagt det bak der. Så vi ser resultater allerede, å der er det en mus! Uff, nei kjæresten min ville slå den ned. Men jeg klarer ikke å se på det, men heldigvis jeg fikk den lille på bildene her. Om kjæresten min skal slå ned musa, skal jeg ikke se på. For den er jo så fin, se på den. Det lille dyret, gjør så mye rart i andre sine hus. Uff, men gruer meg allerede til vinteren. For da pleier det å komme flere??!! Æææ.

Hva synes du om at mus kommer i ditt hjem?

UKAS NEGLER

 • 17.09.2016, 22:39


Denne uken ble det svart neglelakk. Jeg vet ikke akkurat hvorfor, men jeg liker så godt svart farge på neglene. Det er en spesiell farge, for svart er ganske mørkt. Men den svarte neglelakken tror jeg er for gammel, for den har endret farge til mørke blå. Så jeg må gjøre et innkjøp av nye neglelakker, for det er ikke bra for neglene.  Viste du det, at man skal helst ikke bruke gamle neglelakker?Har din neglelakk endret noe farge?
 

SLITER DU MED INNGRODDE NEGLER?

 • 17.09.2016, 22:18


Her er noen tips:

1. Legen anbefalte meg å gå med en sko størrelse større, for at tå neglene skal ikke gå inn fram på skoen. Å jeg kjente at det faktisk hjelper det, men nå som jeg er vant med å ha på sko som er større enn min egentlig størrelse, kan jeg ikke gå med de som er «mindre», for jeg er ikke vant med det. Kommer til å kjennes ut som om det er trangt, lite plass til føttene mine.

2. Prøv å ikke gå for lenge med joggesko, eventuelt gummistøvler om de er ganske trange. For da gnisser tærne inni mellom hverandre, å da blir det enda mer inngrodd negl. Jeg kjenner veldig på det, om jeg går for lenge med joggesko, for gjør vondt i tærne etter hvert. Pleier å være deilig! Å komme hjem å ta av sko og sokkene, gå barbeint er godt.

3. Klipp riktig, det er veldig viktig å gjøre. Jeg klarer ikke det helt enda, men har blitt bedre på det. Eller spør om hjelp, for det gjør jeg. Jeg pleier å spørre kjæresten min, for han er ganske flink på det. Det er bedre at du gjør det riktig, enn at du må til legen å få dratt ut neglen.

4. Om det er veldig ille, så anbefaler jeg at du besøker legen din. For det har jeg gjort mange ganger på grunn av dette, å de har blitt dratt ut 3 ? 5 ganger i livet mitt allerede. Men det er ikke så lurt, for det er jo negl, ikke minst kan bli betent og slikt. Så tenk nøye over, om du skal gjøre dette.

Om du tenker deg å dra ut, og legen din råder deg til dette. Så ikke hver redd om du ikke har gjort dette før, det er ikke noe farlig. Det blir fort borte, de bare tar gummi på tåen din for å få tak i hud, så tar de sprøyte i tåen og venter litt til den sprøyta funker. Så er det bare å se hva som må vekk, da tar legen og drar ut det inngrodde i neglen din. Så det er ikke mer enn det!

5. Det beste tipset av alt dette, du kan redde inngrodde neglen din. Den tåen din kan bli like fin som den har vært, jeg ble rådet av en veldig god venninne. Å det faktisk hjalp, jeg har snakket med legen min også. Så denne gangen fikk jeg beskjed bruk: Grønnsåpe! Å det hjelper som bare det, så jeg pleier å sitte i grønnsåpe om jeg har veldig vondt. Neste dag, er det faktisk borte! Å det er et stort mirakel, er ikke det rart? Men det er sant, prøv ut selv du også.

Har du prøvd denne grønnsåpen?

UKENS BLOGG

 • 17.09.2016, 10:12


Denne uken har Rebecca Hasselgard vunnet som ukas blogg.

Denne jenta heter Rebecca og 21 år fra Askim. Hun studerer Drama and Theatre at Royal Holloway, University of London, og  hun ønsker å dele sin hverdag med andre interesserte! Hun er veldig flink med bloggen sin, hun legger ut fine bilder, tips hun har gjort. Jeg anbefaler denne bloggen, for å se på reisen sammen med henne. 

Du finner denne bloggen her: Rebecca Hasselgard <-

HYBEL KANINEN MIN

 • 16.09.2016, 20:42
Han er en nysgjerrig gutt, en sprudlende av glede. Han kan bite om det er noe han ikke liker, eksempel: Om jeg setter armen min på feil sted, det er vel rart? Han er veldig oppmerksomhet sykt, han er alltid bare rundt meg. Kanskje, men bare kanskje om kjæresten min er alene. Da kan han finne på å gå etter han, men ellers er han mest med meg. Han går etter meg, hopper på meg, biter meg, kanskje han tror jeg også er kanin? Mhm hem vet, for han finner på mye rart. I hvert fall han har blitt litt rar, etter at vi flytta inn hitt. Plutselig veldig stor plass og store endringer, jeg selv synes også at endringene er ganske store.

Plutselig har vi så mye plass, å Hybel vet nesten ikke hva han skal gjøre. Så han er klistra på bena mine, hver eneste dag. Ellers koser vi oss sammen hver dag, på sofaen her. Det er alltid like herlig, for han blir så glad og jeg ser at han liker det. 

Har dyret ditt forandret seg av noe grunn?

KNEKKER NEGLENE DINE FORT?

 • 16.09.2016, 06:30


Her er noen tips: 

1. Drikk vitaminer, det er veldig bra for deg og kroppen din. Det hjelper veldig bra for negler! Om du ønsker å ha de lange. 

2. Om en negl knekker, bruk raskt en neglefil. For ellers knekker neglen enda mer og mer, for den er ødelagt. Da setter den neglen seg i klær og slikt, så fil det bort! Det er ganske plagsomt når det skjer slikt.

3. Vil du ha lange negler, bruk neglelakk. Det hjelper for meg, bruker jeg neglelakk vokser de enda raskere. 

4. Ikke gå og pass på neglene dine når du gjør noe, ikke se hele tiden på de. For da knekker de i hvert fall ganske raskt, for du passer på de for mye. La de være, til du kanskje ser noe som du skulle ha ordnet på. 

5. Ikke gå for lenge med neglelakk, som har gått av en del, for da er ikke neglen like sterk som du tokk på den neglelakken første gang. Om neglelakk har gått av en del, ta og sett deg en dag og ta bort neglelakken. 

6. Om neglen er ganske ødelagt, ta først på beskytende neglelakk for å beskytte neglene dine enda bedre. 

7. La neglene dine også hvile vekk fra neglelakk, gå uten det i noen dager for neglene må få slappe av de også. Det er et tynt lag, som kan fort bli ødelagt. Så pass godt på neglene dine!

Passer du godt på dine negler?

LETT ANTREKK

 • 15.09.2016, 23:11


Så sykt! Varmt disse dagene, det er helt sykt altså. Så varmt at uansett hva du har på deg så steiker du, jeg svetter til å med inne. Uff uff altså, for så varmt er det ikke hver dag, men når det kommer. Da smeller det med en gang, men får håpe det er over snart. Jeg ønsker å få slappe av, noen dager uten sol. Men tommel opp! For sola og varmen i dag. For det har varmet opp huset våres, vi trengte ikke å fyre. Å det er ganske sjekt!  Deilig å komme hjem i varmen, i hvert fall når på kveldene det er ganske så kaldt.

Her ser dere antrekket mitt, det ble en ganske rask valg. Fordi måte forte meg når jeg kom hjem fra jobben, vi reiste ganske raskt mot Kongsberg. For tiden tikker, og alle har sine planer og ting de skal på i morgen. Men jeg for da legge meg, er ganske sliten i dag. Dumt jeg ikke fikk på bilde, men her var det mus hos oss allerede inne i stua. Gutta prøvde å få tak i den, men det gikk ikke så bra. Musa løp inn under oppvaskmaskinen og forsvant, men heldigvis vi fikk noe å le av alle sammen. For det er ikke bare å fange en mus hjemme, da må du være ganske rask!

Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

BOWLING

 • 15.09.2016, 22:39
Hei, Hei! Kjære lesere, da er vi endelig hjemme. Vi har med oss besøk hjem, en god venn til kjæresten min. Som vanlig er det koselig å få med noen hjem, for det er ikke slik hver dag. I dag var jeg med kjæresten min på bowling med lille bror, fostermamma hans, og en venninne av min lille bror. Det var bare koselig å bli kjent med flere nye! Vi hadde det veldig gøy, lo og snakket mye. Jeg tapte, mens kjæresten min vant på begge rundene over oss. Så det var det spillet, gikk ganske fort over.  

Men det beste med kvelden, var at jeg fikk være med min lille bror. Tross alt vi ser han ikke hver dag, så det var på tide. Var veldig godt å være med han, å se hvor stor han er, at faktisk han er fornøyd. Det er det beste jeg kunne se, så jeg angrer ikke hvordan ting har blitt. Han er glad, så er jeg glad også!

Vi får ta en slik tur igjen på bowling, det anbefaler jeg dere også. På tirsdager koster det fra 18:00  til det stenger 150 kr.  Og søndag fra 20:00 til det stnger også 150 kr. Da kan du spille så mange runder du akkurat vil, det er veldig sjekt for eksempel om noen har bursdag eller andre ting. Kanskje dine venner vil samles et sted, så dette anbefaler jeg ganske! Bowlingen holder til i Kongsberghallen. 

Hvordan var dagen din?

SLITER DU MYE MED FLASS?

 • 15.09.2016, 06:34


Her er noen tips: 

1. Vask håret med samme sjampo neste gang, ikke bytt for ofte. For om du bytter, klør hodebunnen. I hvert fall hodebunnen min, blir enda mer irritert om jeg faktisk vasker med en annen sjampo. 

2. Prøv å ikke klø for mye på hodebunnen, det kan bli store sår og kan klø enda mer. Jeg prøver å la være å klø, men noen ganger må jeg bare. Og det er som å klø på myggestikk og ha vondt samtidig. 

3. Ikke ha håret for lenge i strikk, det gjør at du klør. Om du har for lenge, så er håret veldig tett sammen. De trenger luft, i hvert fall hodebunnen trenger det. Så gå hjemme uten strikk i noen timer. 

4. Spørs hvordan din hodebunn er, for kan hende du må råde deg til legen din. Kanskje ingen sjampo hjelper, men en medisin på hodebunnen. Så helst spør legen din, om du er usikker hva som er best for din hodebunn. 

5. Prøv helst ikke legge deg med vått hår, spørs om hvor langt eller kort hår du har, men helst skal være nesten tørt. Håret mitt er aldri helt tørt, når jeg står opp neste dag, så kan hende jeg klør litt ekstra i hodebunnen, på natta og resten av dagen. Så pass på, å legge deg med tørt hår. Å det er jeg ganske dårlig på!

6. Om du klør ganske mye, prøv å ikke klø med hånden din, men med børsten din kan du. For da lager du ikke slike store sår som med en hånd, hånden er mere voldeligere enn en børste. Børsten er bare stiv, kan ikke bøyes eller slikt. Det pleier jeg å gjøre når hodebunnen min klør, ihvertfall om jeg har vært lenge med strikk i håret.  

Jeg anbefaler sterkt denne sjampoen for kløen hodebunn og flass. Det henger vel sammen uansett, for det er snakk om at hodebunnen er irritert og vond. Ganske ubehagelig å gå slik på jobb, eller andre steder. For har hendt, at flere har spurt meg om jeg har lus! Men jeg har ikke det, det bare klør i hodebunnen. Så her har du fått min erfaring, for jeg har slittet med slik hodebunn en stund. Håper det hjelper deg, om du sliter med hodebunn din. 

 

Liker du slike tips, skal jeg komme med flere?

VI ER I GARASJEN

 • 14.09.2016, 22:26


Her sitter jeg og venter på kjæresten min, han ordner på bilen med pappa sin. Han er heldiggris! Som for hjelp, enn å ikke vite hva man selv skulle ha gjort. Vi får håpe bilen er noenlunde klar til i morgen, for i morgen skal jeg møte lille bror, som jeg fortalte forrige innlegg til dere. Det er jo alltid like spennende å møte han, så da er det bare å glede seg.

I morgen skal jeg også på småbarnsavdeling, dette er den første uka som jeg skal være fast 2 ganger i uka der. Så det blir veldig spennende å se, om jeg klarer å gjennomføre det som blir ønsket av andre. Jeg har jo vært der en del fra før av, så jeg er ikke ukjent eller slikt. Men jeg klager ikke, for jeg skal få mer kunnskap med å være med forskjellige aldre i en barnehage. Glemmer aldri de første gangene jeg var der, jeg var ikke vant med det. Men det kommer seg, man blir bedre i ting.

Så da har jeg 2 ting jeg kan glede meg til, å være på en annen avdeling, og møte lille bror etter jobben.  Det er godt å glede seg til noe, for det er en god følelse. Det synes jeg i hvert fall, gjør ikke du?

Da får jeg krysse fingrene, at bilen er noenlunde i orden til i morgen!

10 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 14.09.2016, 22:13


Hva jobber du med nå? Jeg jobber i folkestad barnehage, der er jeg som lærekandidat. 

Hvilken brus liker du best? Jeg liker best solo og sprite. Til vanlig drikker jeg mest vann, kan inni mellom være te også.

Din favoritt farge på leppene? Det blir vel rødt, for det fremhever mye fram. Det er en veldig fin og sterk farge!

Har du lappen? Nei, det har jeg desverre ikke. Har ikke akkurat råd til dette, når jeg får den lille lønna akkurat nå. Men selvfølgelig ønsker jeg å ha lappen, da blir hverdagen mye enklere. Enn at kjæresten min må bli med over alt, eller i det hele tatt at han trenger å kjøre meg. 

Hvilket land ville du ha reist til? Jeg vil helst reist til Afrika, for da kan man få se de store forskjellene her i verden. Alle bor der nede ganske annderledes, å jeg kan tenke meg at det er vanskelig å holde en hel familie. Derfor ønsker jeg å reise ditt å se en gang i framtiden.

Om du hadde bil, hvilket merket kunne du ønske deg? Jeg hakke peiling hvorfor, men jeg ønsker meg en gammel mercedes. Jeg synes faktisk at de er fine, mye plass på noen av de ihvertfall. Ellers kanskje ?? en audi, men da skal den være den nyeste og hvit!

Hvilken størrelse bruker du i sko? Jeg bruker 38 - 39. Altså begge deler, men mest 39. Det er fordi jeg har problemer med inngrodde negler, å det er veldig sårt. Derfor anbefalte legen til meg å bruke en størrelse større, så jeg er ganske vandt med å ha for store sko. Så du får meg nesten ikke gå med sko som passer akkurat, for jeg skal uansett ha en større. 

Tenker du på barn hjemme, for du jobber med barn hver dag? Ja, selvfølgelig tenker jeg på barna, ihvertfall det kan sitte inni meg en stund om det er noe sårt om barnet. Barna skal jo ha det bra, å derfor jobber jeg med barn. For å lære dem og at jeg selv lærer, hvordan det er å håndtere et barn. 

Skal du flytte igjen? Vi har ikke planer akkurat å flytte ut, men planen er at om 1 - 2 år så flytter vi. Jeg ønsker å bo i et større by, Porsgrunn, Skien eller Oslo. Mhm Det er så mange steder man kan bo, men dette er ikke planlagt helt enda. Men det er lov å tenke på det, for jeg vil finne meg en ordentlig jobb, og ha mitt eget hus med min kjæreste. For dette huset her som vi bor i, det leier vi bare. 

Ønsker du deg flere dyr hjemme? Ja, det gjør jeg faktisk. For jeg elsker jo dyr! Det er hele livet for meg altså, så uten dyr kan jeg ikke leve. Vi har tenkt på en venn til Hybel kaninen min, han tror jeg kanskje føler seg litt ensom. Så han kunne trengt å ha en god venninne, som kanskje han får. I framtiden, så ønsker vi oss en hund også. For jeg og kjæresten min er vandt med hunder, så det er ganske viktig del for oss å få en.

Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

SAMVÆR MED LILLE BROR I MORGEN!

 • 14.09.2016, 19:05
Jeg er ganske så sliten i dag, selv om dagen gikk ganske fort over. Så føles det forsatt ikke slik, men jeg må prøve å ta meg sammen. Nå passer vi på lille bror til kjæresten min. Han skal legge seg snart, så blir ikke den lange tiden. Men det er koselig å se han igjen! Han smiler og er fornøyd.

Jeg har noen nyheter å komme med til dere, at i morgen har jeg samvær med min lille bror. Det skal bli sykt godt å få være med han igjen, for det tar så lang tid til jeg får se han. Det er slik det er, ikke noe jeg kan endre på. Men vi håper! At noen endringer kan komme seg fram, for han er jo tross alt allerede ganske stor gutt.

Vi håper det beste! Så får vi se, hva som blir seinere. Ellers har vi noe på planen, hva vi skal gjøre sammen i morgen. Å jeg som vanlig, gleder meg som en liten unge, for å se han igjen. Planen avslører jeg i morgen, da skal jeg komme med et innlegg om det.

Dette er for de som ikke vet hva samvær betyr: Min lille bror bor i fosterfamilie. Jeg synes det er godt, å vite at han har det bra. At noen tar vare på han med gode åpne hender. Framtiden kommer til å vise, hvor mye alt har endret seg på en god måte. Så om du har fått med deg, så ser jeg han annen hver måned, å det er ganske stor mellomrom. Derfor må man bruke tiden ekstra godt, når vi er alle sammen.

Ser du familien din hver dag? Bor dere sammen?

INSTAGRAM LATELY

 • 13.09.2016, 23:12


Dette her er mine bilder fra instagram, jeg prøver å oppdatere hver eneste dag. Jeg er ihvertfall fornøyd med, hvordan det ser ut på bloggen. Jeg kunne manglet noen ting, men det får bli slik akkurat nå. Dette her er ukens bilder, veldig sjekt og man finner lett. Ha en fin kveld videre! 

 

Hva synes du, om at jeg poster et bilde av hvert innlegg som kommer på bloggen?

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

SÅ MYE ARBEID

 • 13.09.2016, 20:54


Endelig kan jeg sette meg ned litt, det er så mye arbeid på jobb og hjemme. Alltid noe å gjøre her hjemme, men det må jo bli gjort. For om du ikke rydder, så kommer du ingen vei rett og slett. Så kom i gang og rydd etter deg! Blir du bedre, er du enda bedre i ting også. 

Uansett om du har vært på jobb, så har man en del å gjøre her hjemme også. Det er ikke bare å sette seg ned, slappe helt av å ikke gjøre noe i hele uker, måneder. Nei! Rydde det skal alle, for jeg ihvertfall liker ikke at det henger og slenger noen klær her og der. Om du ikke får ryddet vekk akkurat nå, gjør det før du legger deg. Da føler du deg bedre neste dag, at du har gjort det ihvertfall. 

Jeg kjenner på den, å være lei av å gjøre samme ting. Å rydde samme hodklet, som er nyvasket på plass. Å det skjer det samme hver uke, noen ting er hver dag. Da kan man tenke seg, hvor mange ting vi gjør samme hver dag. Å det er ganske rart å tenke på, synes ikke du?

Men jeg får starte på "middagen" våres, for det ble ganske seint. Derfor får dere en enkelt innlegg akkurat nå, kommer en til litt seinere. 

UKEN SOM GIKK

 • 12.09.2016, 22:43


Heihei! Kjære lesere, da er vi endelig hjemme. Ble litt seint i dag, å slikt skjer. Vi var hos foreldrene til kjæresten min, vi koste oss med god mat og prat. For pappa til kjæresten min har bursdag i dag! Så vi har vært på butikken og shoppet litt, jeg for ikke vist dere her hva vi kjøpte. 

Så jeg er veldig sliten, og skal legge meg snart. For tiden flyr når man er hjemme, mens på jobben går tiden sakte som et mus. Uff! Sykt lang mandag var det i dag, men her skal dere få lese hvordan uken min var. 

Ukens høydepunkt: Jeg var på dyrskun, det var veldig gøy! For det er en stund siden, jeg har vært med på noe slikt. Der var jeg sammen med Stephen og Caroline, mens kjæresten min var hjemme med en venn og holdt på med bilene sine. 

Ukens matopplevelse: Denne gangen ble det fine figurer fra frukt, jeg er super fornøyd at jeg kjøpte inn dette. For man blir mer fristet av å spise det, enn godteri. Ikke minst, det er veldig enkelt å lage det. Jeg får lyst på frukt bare jeg ser det på bilde, gjør ikke du?Ukens antrekk: Antrekket ble ganske enkelt, med en "ny" genser for meg, med topp og bukse. Jeg som fryser lett, er veldig gerit å ha en genser på seg. Så jeg angrer ikke i det hele tatt. For tiden så er jeg ikke helt i form heller, så er vel ikke rart.Ukens neglelakk: Denne gangen ble det rødt, det er veldig fin farge. En slik farge kunne jeg hatt på leppene mine også, så jeg er ganske fornøyd med det valget. Så får vi lure på hvilken farge blir denne uken ! ? Ukens tips til dere: Her på innlegget skrev jeg om håret mitt, jeg anbefaler dere å følge dette. Om du ønsker deg langt hår, for du faktisk ikke langt hår om du klipper det hos frisør. Det er min erfaring, å resultatet vises veldig godt!Ukens følelse: Denne uken har jeg følt meg bedre, ihvertfall mye bedre enn jeg var. Men jeg er redd, at det kommer til å falle tilbake. For jeg er ikke i topp form enda, nesa renner, den blir tett også, har vondt i halsen. Slike små ting, henger i ganske lenge. Så jeg kan si rett og slett at jeg er lei! Det hadde du sikkert også blitt, når det varer så lenge en slik forkjølelse.Da er det start på en ny uke, med nye muligheter! Hva synes du om min forrige uke?

DAGENS ANTREKK

 • 11.09.2016, 22:12


Dagen antrekk er veldig enkelt og fin, var bare å slenge på seg klærne og komme seg ut. Vi gjorde ikke så stort i dag, men vi faktisk var en liten tur på besøk hos min søster, vi koste oss sammen og snakket om ting som kom. Ellers har vi bare slappet av foran tv`en, så jeg angrer ikke. For noen dager skal være slik, ikke alltid å finne på noe stort. Rett og slett, bare sitte og kose seg.

Genser - Shopbob / Singlet - Cubus / Bukse - Junkyard / Spenner - Vanlig mat butikk

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!Hva synes du om dagens antrekk?

KONKURRANSE UKENS BLOGG

 • 11.09.2016, 16:00


Hva synes dere om konkurransen? Skal jeg forsette med det, for dette var første gang jeg hadde det på bloggen min. Denne oppgaven var lett å gjennomføre, fordi når det går en hel uke, så ser du hva du ønsker å lese, hvilke bloggere som blogger, og mye annet man ser. Derfor kanskje kjører jeg en uke til! Så får dere fortelle meg under i kommentarfeltet hva dere synes, om at jeg har en slik konkurranse på bloggen.Da er det en ny konkurranse fra i idag.

For å delta må du følge 2 enkle trinn:

1) Lik min Facebook side, om du har allerede likt gå, til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan du trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK - SIMONA

2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver  navnet og e-posten din. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke bloggen din når jeg skal plukke ut en vinner. 

Den personen som vinner konkurransen, skal jeg dele her på bloggen min. Jeg skal også skrive hva jeg tenker om han/hennes blogg, evntuelt noen bilder også videre. 


Lykke til folkens! Ha en fin dag videre 

UKENS BLOGG

 • 11.09.2016, 12:24 

Denne uken har Hege kristin vunnet som ukas blogg. 

Denne jenta heter Hege Kristin og 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Hun blogger om sin hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller henne inn. Hun er veldig flink å gi tips på bloggen, om produkter og ihvertfall sunn mat.

Jeg anbefaler denne bloggen, om du liker også slike ting hun legger ut.

Om du ønsker flere tips, finner du denne bloggen her. LINK <---

DYRSKUN 2016

 • 11.09.2016, 11:28


Det var en herlig dag! Jeg kjenner på det i dag, hele kroppen er støl og sliten. Mev vet du hva? Det var verdt det. Jeg hadde det veldig morsomt med Caroline og Stephen, vi så gjennom alle bodene. Det var masse folk, mange dytta og mye rart altså. 
Her holder vi melkespann, man skulle holde så lenge man klarte. Denne gangen klarte jeg ikke så lenge, for jeg hadde vondt i armene fra før av. Jeg har bært på ganske tonge puser hele dagen, så det kjentes veldig godt å holde melkespann. Ha en fin dag folkens!


Har du vært i dyrskun i år?

 

LITT OM HÅRET MITT

 • 09.09.2016, 21:12


Jeg pleier å børste håret når jeg komer hjem etter jobb, for da har håret vært i strikken  ganske lenge. Å det kjennes veldig godt på hodebunnen min, at faktisk jeg får vondt. Derfor når jeg er hjemme, pleier jeg å børste håret og gå uten strikk litte grann. Hvis ikke det er veldig nødvendig å ha i strikk, men på en annen måte eller slik som jeg hadde fra morgen av. 

Håre mitt vokser ganske fort, allerde nå ser jeg den lengden jeg ønsket meg. Jeg har hatt langt hår før, men det ble klipt av frisør. Hun sa jeg hadde veldig slitte tupper, så ble faktisk halvparten. Så jeg har gått en del med hår til skuldre, men jeg føler ikke at det er meg. Så jeg har ikke vært hos frisør en stund nå, og jeg har veldig gode resultater!

Hva pleier du å gjøre med håret ditt?

UKAS NEGLER

 • 07.09.2016, 22:56


Hva synes dere om ukas negler?, dere husker sikkert at jeg hadde det før en stund. Skal jeg forsette med det? Ihvertfall så ordner jeg neglene mine veldig ofte, for neglelakken går fort vekk.

Men i dag ble det ikke så fint, for måte forte meg å ordne med ting her hjemme. Vi kom med store poser med klær, der fant jeg fram mine klær  til vinteren. Så da er jeg klar, til kalde dager som skal komme frem over. 

 

Skal jeg forsette med ukas negler?
 

JEG FØLER MEG BEDRE!

 • 07.09.2016, 22:24


Bedre sent en aldri! Her for dere se meg, jeg har pyntet meg. Selv om vi ikke skulle noe, så ønsket jeg å pynte meg. Så jeg gjorde det! og følte meg faktisk bedre. Det pleier jeg å gjøre, for å føle meg bedre og fornøyd! Pynter du deg, for å føle deg bedre?

FOLLOW ME

 • 06.09.2016, 22:02Du kan følge meg på 3 ting:

Instagram: simonajuseviciute

Facebook: simba12.blogg.no

Blogg: simba12.blogg.no


Har du fulgt meg på disse tre sidene?

SÅ UTROLIG LEI!

 • 06.09.2016, 18:38


Igjen denne uken er jeg ikke i form, her sitter jeg hjemme fra mandagen og venter på å bli frisk. Det er veldig kjedelig å være bare hjemme, men det er jo ikke så mye jeg kan gjøre noe med. Ihvertfall når man er syk, så er man syk rett og slett. 

Jeg har fått med meg en sykemelding til i morgen, så skal igjen tilbake på jobb på torsdag. Blir godt å kome seg ut å gjøre noe, men det kan jo skje igjen. Det er det som det er snakk om, jeg blir veldig lett syk. Sykdom kommer igjen, jeg var ikke helt frisk når jeg var på jobb fra forrige uke, men jeg var på jobb uansett å her ser dere igjen, jeg sitter her hjemme forsatt på sofaen. 

Så hva skal man gjøre da? er det noe man kan gjøre i det hele tatt?, å være en uke hjemme ser ikke ut til å hjelpe så mye.


 

Har du noen forslag?

FORMER AV FRUKT

 • 06.09.2016, 16:03


Her i går kjøpte vi oss noe nytt. Når jeg så denne i butikken tenkte jeg med en gang! dette vil jeg ha, den var heller ikke så dyr som forventet. Dette er nemlig en ting som har former til å lage i frukta, å det ser ganske lekkert ut. Jeg får ihvertfall lyst på mer frukt, når jeg ser resultatet. 

Så i går var jeg på kjøkkenet og laget flere slike til kjæresten min, han likte det veldig godt! Han spørte om mer og mer. 


Har du sett en slik før?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

KONKURRANSE UKENS BLOGG

 • 05.09.2016, 21:48


For å delta må du følge 2 enkle trinn:

1) Lik min Facebook side, om du har allerede likt gå, til punkt nr to. For dere som ikke har likt den, så kan du trykke her for å komme direkte til den -> FACEBOOK-SIMONA! 

2) Legg igjen en kommentar med at du er med, husk blogg navn der du skriver  navnet og e-posten din. Er desverre alltid noen som glemmer dette, da finner jeg ikke bloggen din når jeg skal plukke ut vinnere. Den personen som vinner konkurransen, skal jeg dele her på bloggen min. Jeg skal også skrive hva jeg tenker om han/hennes blogg, evntuelt noen bilder også videre. Dette er første gang jeg gjør dette, så skal bli spennende hvordan resultatet blir.

Lykke til alle sammen! Gleder meg til å se hvem som vinner jeg : - )

RESULTAT

 • 05.09.2016, 18:28


Her skal dere få se hele stuen, soverom, og kjøkken. Gleder meg å vise dere resultatet, for jeg er super fornøyd. Jeg angrer ikke, at vi brukte hele dagen i går på å ommøblere. Så jeg håper dere liker akkurat som meg, for slik har jeg ønsket meg en stund. 

Vi skal få kjøpt inn flere planter, det er det som holder her hjemme. For alle mine andre blomster dør, jeg er ikke flink å holde de til livet. Så vi får håpe denne planten vi har hjemme, blir i livet som ønsket. Blir spennende å se!

Du kan fortelle i kommentarfeltet under, hva du synes om hvordan vi  har ommøblert.


 

Hva synes du?

BILDER SOM KOM ALDRI PÅ BLOGGEN

 • 05.09.2016, 16:30


Her håper jeg dere får noe å le av! Disse bildene er ganske så ille, kan jeg si dere. Uff uff, dere skal se her under. Men uansett håper dere liker slike innlegg, for ikke hver dag ser man ikke dette. Nesten flaut å vise dette, men det er morsomt!

SAMSUNG CAMERA PICTURESHar du noen slike "rare" bilder?
 

5 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 04.09.2016, 23:57


1. Er du natt eller morgen menneske? Jeg er litt sånn begge deler, men mest tror jeg er natt menneske. For det er på natta jeg finner på mye jeg vil gjøre, jeg kunne bare reist på natta om jeg hadde lyst. Og jeg er den personen som starter å rydde på natta, kan plutselig starte å ommøblere. Så jeg er natt menneske! For det elsker jeg.

2. Hva heter kaninen din, hvor gammel er han? Min kanin heter Hybel, og han fyller faktisk år denne måned den 23, han skal bli 2 år.

3. Hvilket kamera bruker du? Jeg har Canon 400D, jeg synes den er ganske bra! Det finnes selvfølgelig mye bedre enn min, men jeg er fornøyd med denne. Om du skal ha en som er bedre, så koster det mer. 

4. Leser du nyheter? Nei vet du, jeg er faktsik ganske dårlig til å lese nyheter. Jeg leser jo noe, men ikke hver dag. Selv om jeg burde gjøre det, for det er lurt å vite hva som skjer her i verden. Jeg leser ikke særlig, men jeg lytter på radio. Der forteller de nyheter, ikke bare musikk. Jeg har litt vanskelig å huske det jeg leser, så derfor hører jeg mye mer på radio. 

5. Hvor har du kjøpt den tavlen du har i stua? Jeg har kjøpt den på europris for 299kr. Jeg synes ikke det var så værts, siden en slik en er veldig lurt å ha. Men jeg er usikker om de har flere der enda, så lurt å spøre dem på butikken der.


Noe du lurer på?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

NYTT SYN PÅ HUSET

 • 04.09.2016, 22:34


Det er helt vilt! Fra morgen av så ryddet vi her hjemme, kjæresten min rydda på rommet sitt. Å jeg rydda litt over alt, i stua, i et soverom, i våres soverom, og kjøkken altså litt over alt. Nå ser det helt annerledes ut! Jeg er super fornøyd, slik har jeg ønsket meg lenge. 

Endelig som kjæresten min har sitt eget rom, da kan han ha det slik han vil. Å det er ganske kjekt! For da slenger han ikke tingene her i hele stua, så resultatet er veldig bra. Jeg er veldig fornøyd, det skal dere få se i morgen. Jeg er glad når jeg får ha det hjemme som jeg vil, ah altså jeg sitter her i stua ved et ordentlig bord! Så deilig : - )

Her får dere se litt av stuen, men resten kommer i morgen. Gled dere, akkurat som jeg gjør og er! 

Hva synes du?

JEG ER STOR FORNØYD

 • 03.09.2016, 19:48


Herlig å være hjemme med denne lille skapningen, for vi finner på mye rart sammen. Han pleier å være med over alt her hjemme, så kan vel si at han er med på det jeg gjør. Denne gangen skal vi rydde, for det trengs her hjemme. Det er ikke mye, men for meg så er det mye. Så da har vi noe å gjøre, da setter vi i gang! Trengs å rydde i stua, buret til kaninen, badet, og litt av hvert. Det høres ut som det er dritt mye å rydde, men faktisk bare små ting. 

Hvor ofte pleier du å rydde hjemme?

EN DEL ARBEID

 • 03.09.2016, 18:39


Genser - Bik Bok / Bukse - New Yorker

Endelig hjemme! Jeg sitter her og prøver å slappe av, men det er ikke så lett skjønner du. Når det er så mye som egentlig skal bli gjort hjemme, for her må de ordnes og kjøpes inn ting som vi trenger. Jeg skal se og prøve å finne en film, som jeg og kjæresten min kan se på seinere. For kan hende at i dag kommer han ikke så seint, så jeg gleder meg som en liten unge. Blir godt å ha han hjemme! 

Nå så er Hybel ute og koser seg i det fine været, jeg selv er ikke vandt med at han kan være ute. Så det er ikke hver dag han er ute, å dette må jeg jobbe med og bli flinkere på. At en kanin kan være ute, ikke bare sitte inne med meg. Men uansett det er like koselig det, at han er her med meg. For da føler jeg meg ikke så alene, om dere skjønner. Ha en fin dag lesere! Vi snakkes seinere.

UKEN SOM GIKK

 • 03.09.2016, 12:43


Heihei kjære lesere! Vi har vært tidlig oppe, og reist til foreldrene til kjæresten min. Her passer jeg på lille broren hans, så vi har kost oss. Men tiden har kommet at han måtte legge seg å sove, så da har jeg tid til å skrive til dere her.

Jeg må også takke dere, for fine kommentarer her på bloggen min!

Ukens høydepunkt: Jeg kom tilbake på jobb, for jeg har vært ganske syk. Så var ganske sløsende forrige uke, med å bare sitte hjemme og ikke finne på noe. Men endelig som jeg er tilbake, så er jeg ganske fornøyd!

Ukens matopplevelse: Fisk er det beste jeg vet om, og det smaker kjempe godt! Jeg tror så si, så lager vi fisk nesten hver uke. Det koster ikke allverden på butikken, bare å kjøpe first price. Ta litt på krydder og i ovnen, da er fisken klar om noen minutter!Ukens antrekk: Jeg har ikke på de "fineste" klær på jobben, jeg pleier å kle meg finere om jeg skal noe etter jobb. Så denne gangen ble dette ukens antrekk, veldig enkel og grei. Jeg pleier alltid å kle på meg litt godt, for jeg er en frysepinne. Ukens nedtur: Det er ganske synd, at denne uken har kjæresten min jobbet til langt på kvelden. Da sitter jeg igjen alene hjemme og venter på han hver dag, å det er dumt at det skulle være slik. Men jeg forstår veldig godt at jobben må bli gjort! Så denne uken har jeg følt meg litt "ensom" kan man si. Gleder meg til neste uke, da han skal være mer hjemme, og vi kan slappe av sammen. 

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen.

Ukens tips til dere: Jeg har skrevet et innlegg om ShaiBox, å det anbefaler jeg sterkt! For jeg har en selv, og jeg er super fornøyd. Jeg trenger ikke stresse med å komme meg på butikken og få kjøpt inn alt dette, for alt er i denne pakken. Det er veldig greit å ha en!Ukens tanke: Jeg har tenkt på å bli bedre i å blogge, den planen har vært der hele tiden. Men denne uken satt jeg meg ned, og startet virkelig på dette ønsket. Så jeg blogger litt annerledes enn det dere pleier å se, å det gir store resultater.


Hvordan var din uke?

VI SOVER I STUA

 • 02.09.2016, 19:59


Heisann kjære lesere! jeg kan fortelle dere at jeg og kjæresten min, vi sover faktisk i stua. For her er peisen som vi kan fyre opp, og da blir det varmeste rommet i hele huset. Vi prøver å spare penger, for jeg tjener ikke all verden stort. Derfor prøver vi å spare så mye strøm vi kan, for pengene blir borte veldig fort. Om du er en halvtime hver dag i dusjen, så bare vent en dag så kommer en regning som du må betale mye på. Nei da, vi er ikke i dusjen sånn. Men dette var bare et eksempel, for at dere skal forstå hva jeg ønsker å si.

Det er ikke bare å ha et hus, du må ordne mye mer enn til vanlig. Derfor å ha et hus, er et stort ansvar. Jeg angrer ikke at vi leier her, men noen ganger har tanken kommet (skulle ønske at huset var litt mindre). Jeg er jo vandt med å bare bo på et rom med alt, så for meg å plutselig bo her var veldig overraskende. Det har tatt tid til jeg kunne sette meg ned, og faktisk fortelle at jeg bor her. 

Men jeg er veldig stolt! Stolt at jeg bor på et slikt sted, det er veldig fint her med møbler. Heldigvis det var endel møbler her, for ellers hadde det vært mye penger på møbler. Så poenget mitt er at vi kan ikke bruke allverden, selv om man bor hjemme eller ikke. For det koster penger!

 

Hva gjør du for å spare strøm/penger?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

TID FOR PLANLEGGING

 • 02.09.2016, 18:22


Det er en del ting som må planlegges når man skriver et innlegg, det skal jo tross alt være spennende, skrive slik at flere lesere kommer, det er veldig stor fokus på det. Jeg har allerede skrevet noen innlegg, de ligger i en mappe. Men de mangler bilder, så jeg skal se og få gjort det.

Det er ikke like lett å blogge hver dag, for noen ganger finner man lett ut hva man skal blogge om, mens andre dager har man ikke peiling en gang! Det kommer ikke opp av seg selv, så man må sette seg ned og tenke litt. Kanskje spørre noen andre som er rundt deg om råd, jeg har flere ganger spurt kjæresten min. Å han gir meg faktisk gode råd! Jeg selv blir egentlig sjokkert, at dere liker om det emne han har valgt. 

Har du tid til å planlegge?

INSTAGRAM LATELY

 • 02.09.2016, 17:30
Jeg oppdaterer så mye jeg kan på instagram, hver dag for hvert innlegg på bloggen. Slik at dere har mye lettere å følge meg, når jeg legger ut noe på bloggen. Å det er ganske sjekt! For da vet dere det, enda raskere og enklere. Det er ikke så stort å gjøre, enn å komme seg inn på instagram og følge meg. Jeg legger oppdaterer også bilder som ikke er på bloggen, men disse dagene har vært mest fokus på bloggen.

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

7 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • 01.09.2016, 21:17


1. Har du noen forbilder? Kan ikke si at jeg har noen forbilder, jeg bare ønsker å være meg selv. Men selvfølgelig ser jeg på andre også, hvordan de ser ut, mote, sminke, alt er jo forskjellig til person. Men jeg ønsker å være meg selv, ikke noe mer enn det. 

2. Favoritt sang for tiden? Jeg har ikke hørt så mye på musikk disse ukene, så blir vanskelig å svare på dette spørsmålet. Men jeg liker musikk, det er en veldig fin opplevelse bare av å lytte til en sang. Så det sier jo veldig mye, hvor mye musikk betyr for meg. 

3. Sommerferie eller juleferie? Jeg foretrekker helst juleferie, for jeg elsker snø. Det er helt utrolig! Om det hadde kommet snø nå, hadde jeg blitt så glad av glede og hadde sittet her med tårer i øyekroken. For meg er snø, helt uvirkelig opplevelse. Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg blir kjempe glad altså. 

Jeg elsker når juleaften kommer og har kjøpt inn julegaver, juletre, pynte ting, alt blir veldig koselig. Det er den beste stemningen jeg vet om, det er da jeg kan sitte og nyte og være fornøyd! Å glede noen, det er det som betyr noe. 

4. Ditt beste bloggtips? Beste bloggtips jeg kan gi, er rett og slett å være ærlig på bloggen. Skriv det du liker, mote, sminke, foto, dyr, for da har du mye lettere å komme inn i blogg verden. Om du virkelig har noe å skrive om, det er det jeg snakker om.

Jeg tenkte først at bloggen min skulle være mest fokus på bilder, men jeg fant ut at de som leser bloggen min ønsker helt noe annet. Så jeg bestemte meg å fokusere litt på andre ting, enn det som var planen. Men jeg har ikke lagt bort fokus på foto, det sitter der inne.

5. Tre kjekke kjendiser? Haha, dere kommer sikkert til å le men, som de fleste vet så har jeg vært ganske fan av Justin Bieber, så da er han vel nummer 1. Hvis jeg må velge 2 til, så blir det alt for vanskelig. For jeg ser ikke så mye på tv akkurat, eller hører på musikk. Nei, men dere har svaret på nummer 1 ihvertfall. 

6. Favoritt godteri? Det er vel sjokolade, for av gummigodteri tennene mine iser. Det gjør veldig vondt! Kan ikke spise noe etter det, så derfor har sluttet å spise gummigodteri. Sjokolade må jeg nesten ha ihvertfall en liten bitt hver dag, å det har blitt en sånn dårlig vane. 

7. Kaffe eller te? Jeg kan drikke kaffe, men jeg får vondt i magen av det. Derfor har jeg sluttet å drikke kaffe, så tar jeg en te kopp isteden. Kan si at jeg er ikke den som liker så mye varme drikker, derfor drikker jeg helst vann. Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

VINN TUR TIL HERLIGE LONDON FOR 2 PERSONER

 • 01.09.2016, 19:30


Vil du vinne tur til London? Da må du bare bestille ShaiBox. 

ShaiBox har alt du trenger for en perfekt barbering. Nå med HappyFeet Foot Sock!

Shai høvel med 2 refill - Wash & Shave - bikinihøvler - HappyFeet Foot Sock - Q10 våtservietter - Toalettmappe

Verdi 500 - få første ShaiBox for kun 99!

Du kommer til å bli stolt av bestillingen din, selv om du kanskje ikke vinner denne turen. Så ikke bli skuffet! Dette er en enkel mappe å ha med seg rundt, veldig smart. Jeg selv er veldig positiv med mitt bestilling, jeg får en slik mappe hver 3 måned som har gått. Alt blir ikke brukt opp, men det som blir igjen kan man spare, eller gi gave til noen som kanskje trenger det. Jeg synes denne mappen fortjener det den koster, for om du skal i vanlig butikk og kjøpe alt dette. Da koster det så mye mer enn du får på ShaiBox.

 

Har du bestilt ShaiBox?

 

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!

ÅRETS FØRSTE HØSTDAG

 • 01.09.2016, 17:48


Genser - Cubus / Bukse - H & M

I dag hadde jeg tidlig vakt, å det er ganske greit det på en torsdag! Herlig å avslutte dagen tidligere, for når jeg kommer meg hjem. Blir det ganske seint uansett når jeg slutter på jobb, så det er ganske dumt. Men nå er dagen over, og jeg er hjemme og prøver å slappe av. 

Jeg kjenner på kroppen min, at jeg bør egentlig bare legge meg for å sove litt. Men jeg liker ikke den følelsen å sove på morgen, fordi hvis jeg sover litt og står opp, så blir det sånn ekkel følelse resten av dagen. Så derfor liker jeg ikke det, men vet at det kan være lurt å sove litt. Da får vi se hvordan det blir, jeg skal se på en serie, å etterpå rydde her hjemme.

Hvordan var dagen din?

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits