PIZZAKVELD

  • 14.09.2013, 16:01


På bilder smiler jeg nesten ikke, mm mrkelig! Klarer ikke helt å smile da jeg skal konsentrere meg om hvordan jeg sitter eller ja :D haha! For vel ta det som det er nå. I dag klokken 18:00 skal jeg til Kittil bestevenn, dem skal ha pizzakveld for Karina, som har kommet tilbake til Norge! Blir kos å se henne igjen, selv om det var ikke lenge siden :). Så skal vi kanskje se på film ell noe, jeg anner ikke rett og slett. Så det er noe å grue seg til da, å i morgen skal jeg med May Kristin, Sandra, Tormod og Stain til dyrskun! Gleder meii :*. Noen som skal ditt i morgen? møtes?

ikke minst så skriver jeg noen ord litt feil også, så mm håper det ikke gjør noe. Dere skjønner hva jeg skriver, å jeg er fra utlandet så er ikke så lett å kunne alt sammen. 

Ha en fin kveld! 

KLAR

  • 14.09.2013, 13:15


Da er jeg klar for dagen! Håper jeg, May Kristin og Sandra kommer oss til dyrskun, det er mye morro der. Selv om  været er dårlig så tenker ikke jeg på det, for dyrskun skjer ikke hver dag. Så håper vi kommer oss ditt nå snart, mm bare pappa til May Kristin hadde kjørt oss. Så for jeg se om jeg skal til Kittil  på pizzakveld, jeg vet ikke enda. For jeg skal på jobb i morgen klokken 1, endelig snart for jeg lønn! Så mm må tenke litt om, er ikke lett å velge eller gjøre avgjørelser, men håper vi kan komme oss til dyrskun!Vi snakkas :D

Mm

  • 14.09.2013, 00:11


Da er jeg endelig hjemme etter en herlig dag med Anna Marie på skolen og etter skolen med Sandra og May kristin, ikke minst var en tur hos Andersen familien. Det var veldig koselig, vi så på the voice og koste oss med pizza og chips. Mm spennende å se hvem som vinner, eller som sakt kommer seg videre. Noen ganger ønsker jeg at jeg kan å synge, jeg kan mange sanger, men vet ikke akk om jeg er så flink. Å synge er kanskje ikke akk tingen for meg, men uansett jeg elsker musikk. Det er livet mitt, hvis det har skjedd noe for eksempel så hører jeg på musikk å da klarer jeg å roe meg ned. Ikke minst jeg blir dårlig på buss turer, å da jeg hører på musikk. Så klarer jeg å slappe av og tenke på noe annet enn det som er. Musikk det må jeg høre på hver dag, hører alltid det første fra er på morgen da jeg står opp, men ikke alt for høyt da. Skal ikke vekke de andre, så uansett. Det er noe jeg alltid gjør også når jeg kommer hjem, jeg vet ikke akk hvorfor. Men det er bare sånn, musikk er livet, rett og slett.

Da var vi hos frisør i noen timer med May kristin og Sandra!

Hva synes dere om musikk?

Så du på the voice?

SKOLE

  • 12.09.2013, 15:42


Jaujau! Da er jeg hjemme etter skolen, vi har ikke gjort så mye spess, men alltid er det kos å være på skolen med venner. Mm jeg synes det er vanskelig å velge det jeg vil bli, jeg klarer ikke å velge. Jeg elsker å ta bilder, være/leke med hunder og stelle dem. Elsker å være med barn, det gir meg glede. Liker å gjøre andre glade, å jeg blir så glad at jeg får tårer som alltid. Jeg liker å gjøre ting med hender, lage ting. Tegne, male, mye rart. Jeg liker å hjelpe andre, jeg liker å lære andre. Jeg liker å trene, elsker å løpe. Da føler jeg meg fri, og løper fra alt annet. det er godt å trene synes jeg, dagen blir så mye bedre og selve deg selv blir bedre. Jeg elsker mat! Viktigste jeg vet om. Jeg elsker musikk, det er så mye jeg liker og er super fornøyd og glad i, men det er bare en ting man kan bli. Seff kan man bli mer og ha med i fritiden sin, men ikke alt man kan få til. Å jeg går nå på barn og ugdom, jeg trives der og har det super bra der. Men det kommer opp ting de forteller som barn vi må passe på og mye, å situasjoner som har skjedd som barnevernet må blande seg inn og hvordan de blander seg inn. Jeg føler det blir for strekt for meg, for mye. Jeg blir rett og slett lei meg, for jeg har opplevd akk som de barna har og er i og jeg er selv i barnevernet. Så jeg vil helst å bytte linje, selv om jeg liker å være med barn og stor trives der. Jeg tenker å starte kanskje på helsefag, håper jeg kommer inn. For da lærer jeg noe annet enn, det som jeg kan på en måte fra før av og har opplevd. Jeg er super fornøyd som har klart helse og sosial på vg 1, men nå er det påtide å tenke litt videre. Selv om jeg kan mye og sånt om barn og alt dette, så føler jeg at jeg blir litt lei også. På skolen vil jeg ha litt sånn fri fra det, for det bare minner meg ting om hjemme eller det som er nå hjemme. Det er ikke lett å være en som meg, det er mange som ikke klarer å velge hva de vil bli. Men for håpe jeg kommer inn på helsefag å så skal jeg ta påbygg og komme meg videre, gleder meg akk nå allerede! jeg vil ha noe annet i livet mitt, enn bare det jeg har sett og opplevd.

Vet du hva du vil bli?

Har du valgt riktig linje?

KOS

  • 11.09.2013, 22:37


Da er jeg hjemme, har rydda rommet i dag. Mm er ganske fornøyd! Nå etter dusjen er det veldig deilig å ligge i senga være på face og sånt. Veldig koselig! I morgen skal jeg være litt med Sandra etter skolen, ikke med en gang da. Skal hjem å spise først å så være med henne, jeg er glad jeg alltid har noen rundt meg. Som er der for meg og noen jeg kan snakke om alt mulig om, å det blir mellom oss. Mange der ute i verden som ikke holder ting hemmelig, jeg synes det blir veldig trist når man finner ut at man ikke kan stole på en person man er sykt glad i. Så man må alltid passe opp hva man sier til den ene og til den andre, men sånn er det bare. 

Det har skjedd en del ting, å alltid er det noen man trenger å snakke om ting. Eller selv om det ikke har skjedd, men kanskje man tenker på noe og vil få det ut, å det er viktig å få det frem. Men håper dere har kost dere mye her på bloggen, jeg har gjort mye rart i det siste. Var en del opptatt og blir så tøtt etter skolen, sliten rett og slett. I dag er jeg trøtt, men uansett! Står opp klokken 06:00 hver dag - på skole dager. For vel se hva som skjer i morgen på skolen da, mm. Kos dere alle sammen, ha en strålende kveld. Nattinatt! Bloggen.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits