Me, Oskar and dogs

 • 26.09.2012, 17:22


Vi koser oss på trampolinen og med hundene, så herlige de er. Så store som bamser, man blir så fort glad i dem ate, ja :D, hihi. Ikke lenge til skal vi på fotball kamp som Oskar skal spille, jeg skal være med å se på. Så det kommer bilder etterpå. I det siste er været ikke så fint, med regn og kulde, for vel håpe at etterhvert blir det bedre, men ellers håper jeg at alle får seg en fin dag! videre.

Kos dere mye, alle sammen! 

Drammen - Lier

 • 21.09.2012, 23:11


Nå er jeg hos Allan, vi koser oss. Jeg har laget oreokake! håper den smaker i morgen. Jeg vet ikke hva vi skal i morgen, men skal vel finne på noe. 

 

 

 

 

 

 

Me and Kat in my room

 • 21.09.2012, 22:54


Da koser jeg med med Kat søti, på romme mitt. Hun hopper og spretter rundt omkring. 

Det var det! :)

Sell shoes

 • 21.09.2012, 20:56


Jeg selger sko for hundre kroner, det er str 38. Hvis du vil ha så kontakt meg, takk.

Fotball

 • 19.09.2012, 21:17


Her kommer bilder da Oskar var på trening, han er ganske flink til å spille fotball synes jeg :). Håper dere liker bildene.


Det var det :).

Liker du å spille fotball?

Trener du?

Weather

 • 17.09.2012, 06:38


For et vær i dag, plutselig regner det sykt mye! :O wow. Håper det blir finere vær, etterhvert, men uansett regn trenger vi her på jorda. Og det er ganske varmt ute nå, så det er bra :). Men ha en fin dag på skolen!Regner det hos deg?

Hvordan vær liker du?

Visit to eat food

 • 17.09.2012, 06:34


Da ble jeg henta fra Gunleik for å spise mat hos noen, det var ganske koselig. De har søte små hunder, som dere skal få se nå. Jeg som elsker hunder, så det er ganse kult. De har hester og naboen har sauer, så fikk ikke helt tatt bilde av dem for de var for langt, men det funka det. Å jeg og Jippi var ute en liten tur, så her for dere se.

 Det var det :)

Har du vært på besøk i dag?

Hva gjorde du der?

With friends

 • 17.09.2012, 06:17


Da er vi en liten tur hos Andreas, ganske koselig. Kornelija spillte gitar hero og jeg så på med Ole og Gunleik, mens Andreas spillte i vei på pc`en sin han. Så vi sitter her og chiller litt,  der nede i kjeller som de har pussa et rom, ganse kult der, så her kommer det tre bilder.

 

 

 

 

Andreas var for trøtt så han ville ikke at jeg skulle ta bilde av han :).

Hva har du gjort med venner i dag?

Hvordan spill liker du?

Breakfast

 • 16.09.2012, 13:48


Kornelija er flink til lage mat, så mens jeg blogga så laga hun maten! takk for maten min søster.Hva spiste du til frokost i dag?

Hva liker du?

One day in Dyrskun

 • 16.09.2012, 13:42


Jeg hadde en koselig dag med Gunleik, Kornelija (min søster) og Erlend gutten min på Dyrskun. Vi så rundt omkring og hadde det ganske morro, og fikk møte lille bror litt på veien å få hilse på han. Så her kommer det bilder fra dagen vår: 

 

Her venter vi på bussen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var det for dagen! kos dere mye alle sammen.

Har du vært på dyrskun?

Me and my boyfriend

 • 14.09.2012, 06:22


Da har vi kosa oss i dag hjemme hos gutten min, fordi han er syk! stakkars, håper han blir fort frisk. I morgen på skolen skal vi kose oss, skal besøke en hudpleie og se på salongen hennes + skal lage vafler med klassen o få besøk av en som jobber i barnehage, skal bli koselig det! Å etter det er skolen ferdig, så dagen blir ikke så langt, jeg gleder meg. Her kommer to bilder av meg og gutten min Erlend.

 

 

Ha en fin dag alle sammen, kos dere mye!

Hva har du gjort i dag?

Things and one picture of me

 • 13.09.2012, 16:48


Jeg pleier å ta bilder av hva som helst!. Jeg elsker å ta bilder, det betyr meg veldig mye. Det er som live mitt, er her på bloggen MIN. Jeg er veldig glad å se etterpå hvordan jeg har blogga, blir fornøyd, men tenker kanskje dere vil at jeg skal legge ut noe. Så det er bare å kommentere under - hva dere vil at jeg skal ha på bloggen min, så fikser jeg det.

 

 

 

 

 

 
Håper dere liker hvordan jeg har starta å blogge og redigere bilder.

Nature

 • 12.09.2012, 16:58


 

 

 

 


Håper dere liker bildene jeg har tatt.

Tar du mange bilder?

Hva liker du å ta bilder av?

Outfit

 • 12.09.2012, 16:41


Hva synes du?

Liker du å kle deg litt ut?

Hvordan klær liker du?

9.september 2012

 • 10.09.2012, 17:41


I dag har jeg og Erlend stått opp klokken halv 9 og løpt rett i dusjen :), etter at vi hadde dusja så rydda jeg litt på kjøkkenet mens han laga maten. Så forta vi oss, sånn at vi kom hjem til meg halv 11. For det var en bestemt tid vi skal på tur med Marius, Oda, Oskar, Erlend, meg og alle fire hundene. Dere skal få se på bildene, og håper dere liker dem. Da har jeg, Erlend og Oskar vært litt omkring i skogen for å finne sopp og bær. Det var koselig! synes jeg, siden de hjalp meg. Da har vi rett og slett kosa oss hele dagen på hytta til rundt ca 5 var vi hjemme hos meg og etterpå så gikk vi tre opp til Erlend og kosa oss der med film. Så her kommer bildene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Da var den dagen på hytta over! :), håper dere likte bildene.

8.september 2012

 • 10.09.2012, 17:10


Da koser jeg meg hos Erlend gutten min, i natt skal jeg sove hos han til i morgen. I dag har bestemor bursdag! mamma til Mona, så gratulerer så mye med dagen bestemor, håper du for en utrolig herlig dag. Plutselig for jeg en telefon, og der ringer Mona, og spør om vi vil være med til bestemor og spise kaker og sånt. Å jeg sa ja til det, for jeg elsker kaker! - for å si det sånn. Å jeg som ville lage kake hjemme hos Erlend vi holdt på og tokk fram tingene, men så ble vi invitert å vi ville være med å der fikk vi pizza å kaker, mhm mamma til Erlend lagde pizza også. Så da vi kom hjem, fikk vi ekstra med mat, hvis vi ville ha. Også har vi møt Svein lille broren til Ole henrik :), det var kos med noen andre. Så her kommer det noen bilder, men ikke kjempe spesielle eller noe. Ikke gelmt så har vi vært hos Gunleik og min søster sov der :), så koselig var det å bli invitert på å se en film med dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Da har vi kosa oss og hatt en fin dag!

Videre om dagen

 • 06.09.2012, 16:36


Da lager gutten min mat og jeg tar bilder, da for dere se litt da. Og dere skal få se hvem film vi så på, den var ganske bra synes jeg! så vil se slutten av den for rakk ikke se den i går.

 

 

 

 

 

 

 

Da var den maten ferdig! :D.

 

Det var denne filmen vi så på:

 


Håper dere liker bildene, kanskje vil lage noe sånt selv.

Hva liker du å spise?

Har du sett denne filmen?

5.september 2012

 • 06.09.2012, 16:08


Da har vi fått besøk av Irene så snakka vi sammen og jeg og hun var en tur på tuven, det var veldig koselig!, etter det gikk jeg til Eidar og da var jeg litt der med gutten min Erlend, etter det gikk vi ut for å gå hjem til gutten min - for han skulle ha mat. Det var utrolig fint sol, dere skal få se vi har tatt bilder litt rundt omkring i dag :), håper dere liker dem. Det tokk sin tid til Erlend ble ferdig å lage mat til seg selv, men jaja. Sånn skjer det i verden at noen bruker langt tid - dere skal få se hva han lagde i neste innlegg. Så da har vi kosa oss med film - ble ikke helt ferdig å se den, men den var bra! for å si det sånn. Da kommer bildene fra dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da var det disse bildene for dagen! håper dere liker dem. Hvis dere lurer på noe så bare å spørre i vei, svarer hele tiden!.

Videre om dagen

 • 04.09.2012, 22:16


Da spiste vi maten da Mona og Oskar kom seg hjem fra fotball, utrolig god mat var det! Oda er sykt flink til å lage mat, kanskje jeg kan lage en gang - hvis jeg tørr da. Da har jeg kosa meg med Kat inne på romme mitt og dere skal få se noen bilder til fra i dag av noen bare få ting, i morgen tenker jeg at det blir kanskje flere bilder enn dette her. Håper dere kan si ifra hvis det er noe dere mener jeg burdde å blogge om eller kan hjelpe meg med noe, så bare å sende meg og spørre meg på si_mba12@hotmail.com

 

 

 

 
Det var det for dagen! da sier jeg bare natta :) ha en fin dag alle sammen.

4.september 2012

 • 04.09.2012, 22:08


Unnskyld alle sammen, det var ikke meningen fordi jeg har ikke blogga på en stund, skal prøve å blogge nå hver dag. I dag har jeg fått da kamera takket være Mona! :), utrolig bra bilder den tar, blir stålt jeg. Da har Oda laget mat, hun er utrolig flink!, dere skal få se noen bilder, uansett fordi jeg har ikke blogga på en liten stund så håper jeg at dere ser på bloggen min forsatt hvor enn jeg er. Så her for dere se :) på bildene som jeg har tatt med den nye kameran min - den er rosa.

 

 

 

 

 

Hun jenta har en blogg som heter : www.odil.blogg.no

Håper dere liker innlegge mitt og kommenterer :).

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits