GÅR MOT KALDE KVELDER

 • 31.08.2016, 20:38


Dagene starter å gå mot kulde grader, lurer på hvordan det blir å bo her på vinteren. For det er kaldt allerede, å da kan man sitte og gruble. I dag var jeg ganske så sliten, det var nære på at jeg sovnet. Men heldigvis jeg holdt meg våken, for jeg skulle blogge til dere.

Her på bildene har jeg min favorittjakke, den er faktisk ganske vind tett, lett å ha med seg. Om det er varmt en dag, ta jakken i vesken din. Den tar ikke så mye plass som vanlig jakker, derfor liker jeg den så godt. 

 

Har du en favorittjakke?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

6 SPØRSMÅL OG SVAR!

 • 31.08.2016, 18:21


1. Hva gjør du på kjedelige dager? :) 

- Jeg gjør egentlig ikke så mye, jeg er hjemme. Kanskje prøver å finne på noe å blogge om, for det er ikke alltid like lett. Ellers pleier jeg til vanlig bare å ordne med ting hjemme. Som vanlig er det en del ting å gjøre, rydde, vaske osv. 


2. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg er egentlig usikker hvorfor jeg startet å blogge, men det var bare noe jeg så noen andre gjorde. Så blei det bare slik, for jeg syntes det var spennende å lese andre sine blogger. 3. Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser de som er på topp først og fremst, altså sophieelise, mammatilmichelle,mammasom16, stina, sraad og så komer det andre når jeg bare ser på blogg.no 

4. Hva er din favoritt farge?

- Mitt favoritt farge er blå. Jeg komer aldri til å glemme når jeg elsket rødt farge, da hadde jeg mange røde ting, men den tiden er over. Selv om nå er  favoritt fargen min blå, så har jeg ikke så mange ting som er blå, men det jeg nyter som er blått, er himmelen. 5. Hva er drømmen din å jobbe med?

- Jeg er usikker enda, for det er så mye man kan bli. Å jeg som har veldig mange interesser, så er veldig usikkert akkurat hvilken drømme jobb jeg vil ha. Men nå så jobber jeg i barnehage, å det er ganske spennende det også!

6. Har du kjæreste?

- Ja, jeg har kjæreste. Han heter Arunas, allerede i oktober har vi vært sammen i 3 år. 

BARNEVAKT

 • 30.08.2016, 21:06


I dag etter jobb, så reiste vi til foreldrene til kjæresten min. Nå som endelig jeg har lagt Jonas! Kan jeg sette meg ned, og skrive til dere. For noen oppdateringer må det komme. Jeg og Jonas har kost oss her hjemme, med mye latter og morro. Han ble veldig glad, når jeg kom til han. Å se et barn smile på denne måten er herlig! 

I dag på jobben, jeg ble ganske skuffet over telefonen min. Den vil ikke lade når jeg setter den i, uansett om det viser at det lader. Så det er ganske feil, den lader faktisk ikke. For på morgenen, da er telefonen så si nesten dø disse dagene. Jeg er litt usikker hvordan vi skal løse dette, for telefon må alle ha. Alltid om man trenger noe kontakt, kanskje etter jobben, eller andre ting. Så er det veldig lurt å ha telefon!

Så å si, er det vanskelig å forstå hvordan jeg var så i livet i dag, jeg var ikke så trøtt som jeg trodde jeg skulle bli på jobb. Men ble enda mer sliten når jeg kom hjem, jeg merket det med en gang på kroppen min, at den ville si at nå er det nokk. Men jeg beit meg sammen, og reiste til foreldre til kjæresten min. Da er jeg her, som dere har lest fra første setningen. Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

ENKEL ANTREKK

 • 30.08.2016, 15:00
Genser - Sportswear by Ripley / Bukse - Jegging Jane

God morgen kjære lesere! Jeg kjenner meg ganske så sliten og trøtt, etter mye arbeid i går. Men jeg skal komme meg gjennom dagen, man må ha stå på vilje! Denne gangen har jeg det, da kan jeg være stolt at jeg får det til. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen.

DAGENS OUTFIT

 • 30.08.2016, 00:27


Denne outfiten ble litt annerledes denne gangen, jeg måte forte meg. Vi reiste på jobb etter vanlig jobb, så det blir mye arbeid denne uken. Må beklage mye, for det kan hende det kommer seine innlegg. Vi kom hjem akkurat nå, så har bare en ting å si, det er vel natta folkens! Vi snakkes i morgen. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

SPØRSMÅLSRUNDE!

 • 28.08.2016, 19:46


Nå er det virkelig en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen! Disse dagene har jeg skrevet en del innlegg om meg selv. Så har jeg lurt på om hva ønsker dere å vite om meg? Så nå er det bare å fyre løs med spørsmål, så skal jeg svare på de neste uke. 

Hva lurer du på?

JOGGEBUKSE

 • 28.08.2016, 11:19


Bukse - Ucla / Genser (jakke) - DovrefjellDet er lov å ha på joggebukse på en søndag, veldig deilig å sitte med de. Men om jeg skal til byen, så skifter jeg med en gang. For slike klær er helst å bruke hjemme, ikke gå i byen. Jeg kan også anbefale å gå med de i skogen, og kanskje trene med de om det er kaldt.

Hvor pleier du å gå med Joggebukse?

5 TING JEG ELSKER

 • 27.08.2016, 19:30


Reise. Over alt, vil jeg reise. Uansett hvilken dag det er i dag, så ønsker jeg å reise. Det tenger ikke være langt borte, bare å komme seg ut, blir dagen mye bedre for meg. Mitt ønske er å klatre opp på et fjell! Å se den nydelige utsikten, men jeg er usikker enda hvilket fjell da?. 

Fotografere. Så og si, dere ser her på bloggen at jeg elsker å ta bilder. Jeg kan ta bilder hele dagen, men til en blogg kanskje det er for lite. Derfor blir natur bilder og slikt, litt borte fra bloggen. Men jeg komer til å ta de fram, når det trengs. Bilder betyr veldig mye for meg, de forteller veldig mye også.

Dyr. Det kan jeg ikke leve uten, dyr skal være i nærheten ihvertfall ikke langt unna. Når jeg bodde med mamma, så pleide hun å ha hunder. Men siden de har ikke jeg, så da har jeg mine egne dyr i mitt eget hjem. Som de fleste har lest og vet, så har jeg en kanin som heter Hybel, og 2 deguser som vi passer på her. Så de for litt mer oppmerksomhet, det ser ut som de trives godt i sitt nye hjem. Jeg skulle ønske jeg kunne ha mer dyr her, men vi får håpe og finne et hjem der vi kan ha en hund også. For hunder er jeg vandt med, så det skal vi ha!

Ommøblere. Det holder jeg på med hver uke/måned tror jeg vel, for jeg klarer ikke å ha det slik som det er. Jeg er en sånn person som blir fort lei, og kan finne på alle ulike måter å få møblert hele rommet. Mine venner vet veldig godt, at jeg liker dette her. Så om du en gang komer på besøk, så ser du at det går sin gang her. Alt rulleres for hver gang, det rare er at jeg blir faktisk ikke lei av det. Faktisk så liker jeg det, jeg liker å ha endringer her hjemme.

Dekorere. Er det beste jeg vet, jeg finner på så mye rart. Mye nytt som kan komme fram, jeg trenger ikke å tenke en gang. Så kan jeg finne på å dekorere kjøkkenet, med blader utenfra, trær, steiner. Det er så mye man kan gjøre, når det gjelder med dekorasjon. Men spørsmålet er om du vil bruke penger på det eller rett og slett gratis. Jeg har noen planer som skal på et papir en dag, men det komer ikke akkurat nå. 

 

Er det noe du elsker?

 

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

DEKORASJON HJEMME

 • 27.08.2016, 17:00
Litt pynting med blomster, er alltid like fint. Når jeg får inn noen blomster hjemme, føles det som om det er mer liv her. Det er noe mer å puste på, og det komer mer energi her. Kanskje derfor jeg blir mer glad når blomstene lever? mhm, det er noe å gruble på. 

Føler du noe energi fra blomster?
 

SÅ DEILIG!

 • 27.08.2016, 15:03
Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Herlig! Med så fint vær som i dag. Det ble sommer klær, bare noe lett fra skapet. Det var ikke så mye å tenke på, ihvertfall endelig når sola kom fram. Det er ganske synd at det blåser så mye i dag. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

6 TING JEG ER REDD FOR

 • 26.08.2016, 20:30


Vann. Jeg vet ikke hvorfor, men fra jeg var liten så er jeg redd for vann. Uansett om det er vann i vasken, dusjen eller så og si ute i havet, sjøen. Men regn går faktisk fint, for det er så "lite, smått". Så når jeg er i for eksempel i dusjen, jeg vasker håret mitt slik at jeg ikke får noe vann i ansiktet. Akkurat som i vasken, jeg tar ikke fulle hender med vann i ansiktet, jeg bare gjør hendene mine våte å så tar jeg det i ansiktet. 

Edderkopper. Det er på en måte veldig smått og ekkelt, ikke rart de fleste ihvertfall "jentene" er redd for dem. De kryper fort, de er ikke fine en gang. Det er bare noe automatisk refleksjon som komer, når jeg ser en edderkopp. 

Se på skummel film. Det høres kanskje dumt ut, men sånn er det for meg. Når jeg har sett en skummel film, eksempel Harry potter. Da har jeg mareritt i noen uker, eller kommer ann på hvor lenge den "sitter inni meg", kan hende det er noen måneder også. Så jeg må helst ikke se slike filmer, for det er ikke bra for meg. 

Mørket. Om jeg er alene eller ikke, så er jeg like redd for mørket uansett hva. Det er bare noe som er der, føles det slik. Derfor når vi legger oss, så pleier jeg å slå på lyset i gangen, slik at jeg kan roe meg ned. 

Armen min sover. Jeg våknet en natt, med å ikke ha følelser i armen min. Jeg ble jo livredd, for jeg prøvde å bevege på det, men det gikk ikke. Så kom det en tanke, at dette er ikke armen min. Så jeg måtte sjekke flere ganger om hvem er dette sin arm, til armen ble bra igjen. Det var det ekleste jeg hadde opplevd, i hele mitt liv. 

Gå til butikken. Fordi hele livet har noen andre gått med meg til butikker, så derfor har det blitt slik at jeg er redd å gå inn i en butikk alene. Selv om jeg har gjort det, jeg vet at det ikke er noe farlig. Men nå er det på den igjen, og derfor skulle jeg selv ønske at jeg kunne klart å gjøre det igjen. Få bort denne skrekken, ikke gå og tenke på hva andre komer til å si eller gjøre, bare gå forbi med et stort smil og komme meg fort ut. 

Er du redd for noe?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

TUSEN TAKK TIL MIN KJÆRE

 • 26.08.2016, 18:00
I pausen kom kjæresten min hjem, med hånden bak seg. Så spurte jeg han, hva er det du har bak deg?. Da tok han det frem, med et stort smil rundt munnen, og sa dette er til deg. Det var en herlig liten stund, før han reiste tilbake til jobben igjen. Jeg fikk disse nydelige rosene, jeg er en super stolt kjæreste! 

Det var en herlig overraskelse av min kjære! love u.

JEG ER HEKTA PÅ VESTER

 • 26.08.2016, 16:00


Bukse - Gemma Denim / Vest - Cubus

Vester det er en veldig lett ting, for du kan bare ta den på deg og ingen ser den "t-shorten, du hater" under. Så det er en veldig lett løsning, som mange kan bruke. Det er heller ikke for varmt eller kaldt med vest, for under den kan du ha en genser med lange armer også. 

Når bruker du vest?

 

Følg meg på instagram for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg
 

ENDELIG ER DU HJEMME

 • 25.08.2016, 20:39


Her sitter vi alle tre på sofaen og koser oss, vi slapper av litt før vi skal sitte hver for oss. Dagen var ganske lang for meg, for jeg ventet ganske lenge til Arunas kom hjem, men heldigvis så er han hjemme allerede. Var herlig å se, hvor glad Hybel ble når Arunas kom hjem. 

Pleier du å ha slike stunder?

JEG ELSKER DENNE GENSEREN

 • 25.08.2016, 14:00


Bukse - Gemma Denim / Genser - BikBok 

Siden jeg er ikke helt i form, ikke minst fryser som vanlig. Så kledde jeg på meg litt godt i dag, passer veldig fint å gå i byen slik også. Dette er veldig lett outfit, som alle kan gå i. Jeg som elsker store gensere, denne er myk og god. Den klør ikke, som andre pleier å gjøre. Håper du liker den også! Gjerne kommenter i kommentarfeltet, hva du synes om outfiten.

Liker du også store gensere?

GOD MORGEN KJÆRE LESERE!

 • 25.08.2016, 11:40
God morgen kjære lesere. Når man ikke er i form, sover man ganske dårlig. Kjenner plutselig at det gjør vondt i ryggen, nakken og sånne små ting. Ihvertfall våkner man med mer vond hals og tett nese, håper det gir seg snart. For det har tatt sin tid dette, å jeg blir sliten av det. I går hadde jeg veldig mye vondt i magen også, å det er ganske slitsomt når det skal være slik. 

Det er ikke morro å være syk, for da skal man helst være hjemme og ikke tenke på andre ting. Men som vanlig jeg har vanskelig med å ikke tenke på at jeg ikke skal gjøre noe, for jeg blir nesten "gal" om jeg ikke gjør noe i dete hele tatt. Jeg ønsker ikke bare å sitte her på sofaen, nei. Tiden må brukes godt og plannleges. 

5 TING JEG HATER Å GJØRE

 • 24.08.2016, 16:31


Jeg tror vi alle har noe vi hater å gjøre. Så i dag tenkte jeg å dele gleden, å dele med dere noen av tingene, jeg hater å gjøre. 

- Fjerne spam mail. Mailen min er full av mye dritt, mye reklamer, annonser, mye som ikke skulle vært der. Men siden jeg har gått på en side og trykket på liker, så komer det slike eposter her eneste dag. Å det blir veldig mye å slette, mailen min er ganske full. Derfor om noen sender meg noe på mail, si ifra helst noen timer før. På grunn av, ellers finner jeg ikke det du sendte meg, den er vel så si "borte" ?.

-Gå ut med søppel. Jeg har ikke peiling hva som er galt, men jeg går ikke ut med søppel. Jeg bare samler det utenfor døra, eller i gangen å der står det ganske lenge. Selv om tanken var at det blir lettere å huske å ta med søppla ut, men det komer jeg ingen vei med. Så herlig at jeg har en kjæreste! Som tar av seg denne jobben. 

-Vaske klær. Først og fremst så soterer man klærne, etter farger, etter om det er ull osv. Det tar en god stund for å si det sånn, så skal det inn i vaskemaskinen og stapper den helt fullt. Så når den er ferdig, man må jo ta det ut og henge opp. Og sette på nye klær, henge ute om og om og om igjen. UffUff! Når dette er i orden skal man jo brette og sortere hvor, hvem sine klær det er. Blæh! rett og slett.

-Se på rot. Jeg hater å se rot hjemme, selv om det er bare en kopp som ligger på bordet, så er ikke det i orden for meg. Det skal egentlig ryddes bort, så fort så mulig. Ellers blir jeg ganske skuffet over at jeg ikke "rydda i dag". Å det er jo ganske synd, at det skal være slik. Så helst rydd etter deg, takk. 

-Småkrypp. Jeg er livredd for edderkopper, selv om  hvor liten den er så er den ganske stor i mine øyne. Må alltid rope på kjæresten min Arunas for å drepe en edderkopp, ihvertfall mygg er veldig irriterende, akkurat som fluer. De er i veien, de surrer rundt hode og lar meg aldri sove.

Hvilke ting hater du å gjøre?

7 UVANER JEG HAR

 • 24.08.2016, 13:17


Glemmer ting fort. Jeg glemmer ting ganske fort, jeg rekker ikke å tenke på noe annet så er det glemt. Jeg må skrive opp hva som ble sakt, for ellers får ikke jeg gjort det jeg skulle. Arunas kan fortelle meg om planer som er i morgen, men de husker ikke jeg etterpå. Så da må jeg spøre igjen og igjen, til det sitter godt inni meg. 

Spiser godteri litt for ofte. Det er jo så og si, ikke bare å slutte å spise godteri. Jeg og kjæresten min kjøper ikke en full pose med godteri til lørdagen, nei vi kjøper 1 liten sjokolade på veien hjem, å det blir noen sjokolader på veien hjem om du skal tenke 3 - 4 ganger i uka. Jeg prøver så godt jeg kan det med godteri, men er ikke så lett å holde seg unna. Kan tenke at dette er ikke mye jeg spiser, bare en sånn liten. Men det er faktsik mye, like mye som alle kjøper en godteripose på lørdager, og spiser alt på en dag. 

Utålmodig. Jeg klarte før å vente til ting blir gort, men ikke nå lenger. Jeg kan ikke vente, for tiden flyr sin gang, å ting må bli gjort. For ellers blir jeg faktisk lei meg, fordi det er ikke som det skulle ha vært. Som en dag jeg skulle på en møte, å da sto jeg opp og var veldig klar! Å nei da, jeg hadde stått opp en hel dag for tidlig, og venta på at jeg skulle bli henta av kjæresten min Arunas. 

Sover for lite. Det er ikke bare å legge seg, for du plutselig vil ikke sove mer. Du er ikke trøtt eller sliten, men kroppen din kjenner det at du må legge deg. Jeg kan sitte oppe lenge, selv om jeg vet at jeg må tidlig opp. På morgenen så angrer jeg hver gang, hvorfor jeg ikke la meg tidligere. Jeg vet selv hva som er bra, men det å få legge seg tidligere er ikke bare å gjøre det, det er litt sånn vanskelig oppgave å gjøre. 

Må være ferdig ryddet, før jeg legger meg. Jeg må rydde her hjemme, før jeg legger meg. Ellers blir jeg nesten "gal", når jeg står opp og ser at "en kopp ligger på bordet", så ille er det lisom. Så kan hende midt på dagen, så er det litt rotete som jeg kaller det. Mens på morgenen er det pent, det hjelper mye på humøret mitt, ihvertfall når alt er der det skal være.

Må sjekke døra 2 - 3 ganger. Hvis jeg går på do på statoil, må jeg sjekke døra 2 - 3 ganger, før jeg er helt sikker og kan roe meg ned. Jeg vet ikke hvorfor, men det gjør jeg. Jeg tar i håndtaket og dytter det ned og drar i døra, å da kan man se om det er låst eller ikke. Jeg er ikke så glad i å gå på do et annet sted enn hjemme, å da blir det slik. Jeg synes selv, at det er ganske rart. Skylle glasset før jeg drikker ifra det. Jeg føler at glasset har blitt støvete, av å ligge der i skapet. Derfor skyller jeg glasset, 1 - 2 ganger før jeg fyller på med nytt vann og drikker ifra det. Selv om det kan være et helt rent glass, som jeg har settet den rett i skapet akkurat. Men det hjelper ikke, det er bare noe jeg gjør, rett og slett uten å tenke over. 

Har du noen uvaner?

FILMKVELD

 • 23.08.2016, 20:40
Filmkveld med mine to beste, det er Hybel kaninen og Arunas kjæresten min. Vi skal kose oss og slappe av, det er godt å få slike dager. Vi får nytte det vi kan i kveld, for kjæresten min skal reise tidlig på morningen, for å kjøre sin søster til flyplassen. Da får de ha en god tur, så møtes vi igjen snart. Natta!

MIDDAGSTALLERKEN

 • 23.08.2016, 20:01


Namnam! Gleder meg å smake på denne gode maten, ikke hver dag jeg lager dette. Men det er det beste jeg vet om, ihvertfall når man elsker fisk. Veldig lett, man får ikke vondt i magen av slik mat, den smaker godt og er sunn. Ha en fin kveld videre folkens! Det kommer et til innlegg litt seinere.

SITTER HER LITT

 • 23.08.2016, 14:05


Her sitter jeg og slapper av litt, før kjæresten min kommer hjem. Jeg skal nemlig rydde hjemme, ordne slik at jeg kan sitte med et stort smil rundt munnen. Det er ikke så mye å ordne her hjemme, men ting må ordnes. Herlig med slik vær som i dag, mye sol og glede. I morgen kommer jeg tilbake til jobben, har vært hjemme på grunn av sterk forkjølelse. Da får dere ha en strålende dag videre! Jeg får gå og gjøre det jeg må, vi snakkes seinere. 

VI SER PÅ DET SAMMEN

 • 22.08.2016, 20:40


Herlig å ha et dyr her hjemme, en som er glad i deg, en som er med deg over alt, en som gir deg kjærlighet, en du kan leke med, en som ikke forsvinner uansett hva som skjer. Skulle ønske alle mine venner var slik, akkurat som min kanin.

Men aldri om det kommer til å skje, vi mennesker her i verden må velge gjennom hvem som er ekte venner og ikke. Alle går gjennom mye sorg, men slik er det. Dette kan vi ikke forandre noe på, men jeg er stolt! Stolt at jeg har en her hjemme, selv om han ikke kan fortelle meg det. Jeg ser det på kroppspråket hans, å da forstår vi hverandre ganske greit nok, tror jeg. 

Derfor i framtiden kommer ikke bare jeg, men du der som leser også, kommer til å se hvem som bryr seg om deg. For uansett om du tror det er din venn, kan hende den vennen din er ikke der lenger, ihvertfall når du trenger å ha en venn i nærheten av deg. Så venner er ikke alltid venner, slik har jeg lært det. 

FØRSTE SKOLEDAG

 • 22.08.2016, 17:53


Husker når jeg startet på videregående, jeg var nervøs og spent samtidig. Alt sammen var nytt, ny skole, nye venner, nytt vei å gå til skolen og hjem igjen, nye lærere, alt var ikke det jeg var vandt med. Men vet du? Det gikk bedre enn forventet, jeg ble kjent med lærerne ganske raskt. Ihvertfall fikk jeg fort nye venner, alle var mer venner enn som på ungdomskolen.

Jeg fikk en veldig god venninne, vi ble bestevenner fra 1 videregående klasse.Vi har jobbet sammen i klasserommene, planlagt oppgaver sammen, hjulpet hverandre, funnet mye å gjøre på skolen i pausene, vi har rett og slett vært der hele tiden for hverandre til videregående var over. Vi møtes forsatt, men ikke så ofte som før var jo hver dag på skolen. Nå bor jeg her i Bø med kjæresten min, mens ho i Notodden. Begge vi er lærlinger, å det er rett og slett et stykke mellom oss. 

Jeg kan si at de første 2 årene var mye lettere, fordi det var noe du var interessert i. Når du liker det du gjør, automatisk blir det lettere for deg å gjennomføre oppgaven du har fått. 3 året gikk ikke som planlagt, det var veldig vanskelig, og jeg har noen fag jeg må ta opp. Men jeg venter litt med det enda, for ønsker først å fullføre lærlingtiden min. Jeg er usikker hvordan veien blir videre, for det er ikke bare å finne ut hva man vil bli resten av livet. Men noen planer er lagt fram, å det er det som skal fullføres akkurat nå. 

Disse bildene er når jeg starta en dag på en helt ny skole, så alt var nytt akkurat som på videregående skole. (Smilte ikke, var nervøs!!)

JEG BLIR GANSKE SKUFFET

 • 22.08.2016, 13:34


Jeg ringte i dag på morgenen, det gikk greit å snakke først, men når jeg bare stilte det spørsmålet. Så kom det ganske sterkt stemme tilbake, det var ikke noe morsomt å høre på i det helet tatt. Jeg ble faktisk ganske skuffet og lei meg, for aldri i verden om noen snakker sånn til meg. Hun dama sa ikke noe slemt, men problemet var hvordan hun sa det på i telefonen. Du hører at stemmen er sint, og vil avslutte samtalen så fort så mulig. 

Jeg ble faktisk så lei meg at jeg klarte ikke holde meg, etter at telefonsamtalen var over. Måte jeg bare ringe kjæresten min og fortelle han dette, selv om hvor dumt det høres så gråt jeg i det jeg ringte til kjæresten min. For jeg er ikke vandt med at folk snakker slik til andre, ikke respekterer at sånn er det bare. 

Jeg hadde skjønt om det var kjæresten min som hadde ringt, og "han var sint som vi hadde kranglet noe om i går". Men når du ringer noen som du skal gi beskjed til, eller til en lege, det er så mange man kan ringe til. Vær så snill og snakk med rolig stemme, den andre personen kan bli skremt, det kan komme ut så forskjellig. Man vet aldri hvordan den andre personen kommer til å reagere, selv om dette var ikke noe stort men for meg satt det ganske. 

JEG MÅ RYDDE

 • 21.08.2016, 19:00
Det er noe inni meg selv som sier at jeg må rydde, for ellers føler jeg meg ikke bra. Jeg må ha det strøkent hjemme, ihvertfall før jeg legger meg. For når jeg våkner skal jeg helst ikke se noen ting som ligger på feil plass, for ellers er dagen min ganske så ødelagt. Fra jeg var mindre ble jeg lært opp å rydde, gjøre alt rent hjemme.

Men vet du hva? Det er derfor jeg klarer ikke å få det ut av meg selv, derfor blir jeg skuffet og lei meg hvis jeg ikke får gjort det jeg skal den dagen. Det var en dag jeg var nesten på gråten, fordi kjæresten min sa jeg må sette meg ned og slappe av litt. Men det er jo så vanskelig for meg, jeg slapper ikke av å sette meg ned.

Derfor når jeg setter meg ved pc`en,  så stresser jeg fordi jeg har ikke støvsugd eller tatt oppvaskmaskinen hjemme, eller helt noe annet jeg skulle ha gjort, jeg blir rett og slett skuffet av meg selv, skuffet at jeg ikke gjorde det jeg måte gjøre. Jeg kan prøve å slappe av så mye jeg kan, men det hjelper ikke. For jeg vet at den "oppvaskmaskinen venter på meg".  Beklager ser ikke helt ut, men er ikke i form.

UFF, ALTSÅ

 • 21.08.2016, 17:13


Her sitter jeg hjemme, med tett nese og vond hals. Det har vært slik ganske ofte, har lurt på flere ganger om er det mulig å være så ofte syk? Men det er faktisk mulighet, spørsmålet er om hvordan jeg selv har det, er jeg fornøyd, er dette riktig det jeg gjør, av å sitte å sløse tiden min ved pc`en er ikke den beste muligheten for å hjelpe seg selv.

Dagene går, jeg er sliten av å ikke gjøre så mye, men jeg for ikke gjort så mye nå som jeg er syk. Men hvorfor da når jeg er frisk, gjør jeg ikke sunne ting for meg selv. Det føles som om verden er så urettferdig, men vet du hva slik er livet. Man må ta seg sammen og komme seg videre, hjelpen skal komme til meg og jeg skal ta det inn til meg, med god samvittighet for det trenger jeg. 

Dere må ikke tro at jeg bare sitter ved pc`en hjemme, for det er ikke slik det er. Det som er at uansett om jeg gjør noe bra for meg selv, så bare av å sette meg ved pc`en er ikke godt. Jeg blir mer stresset av å ikke få gjort små ting hjemme, selv om det er ikke et stort problem. Men for meg er problemene ganske store, det sitter i meg ganske lenge til jeg for gjort den oppgaven, og kan sette meg ned å slappe av. 

Det er mye her på bloggen som jeg ikke har skrevet til dere, det er fordi jeg ønsker selv å se endringene som kommer. Jeg ønsker å oppleve selv, før jeg sier noe videre på det. Håper dere forstår hva jeg prøver å si her, og at dere respekterer valgene mine. Jeg vet at jeg får veldig mye støtte av gode venner, venner som er til å stoles på, venner som er der for meg, venner som er venner å ikke noen andre bak ryggen min. 

PIZZA FJOSET

 • 19.08.2016, 19:39
Her satt vi og koste oss i går, jeg, lille søster og Lars. Vi hadde det ganske så morsomt, lenge siden jeg har hatt en slik dag. Og en takk til fotografen Lars!

HAN KOM MED BLOMSTER TIL MEG

 • 17.08.2016, 21:00


Herlig å vite at noen bryr seg om deg, herlig å vite at noen elsker deg, herlig å vite at man kan stole på noen, herlig alt dette, herlig er livet.

DET BESTE MED Å KOMME HJEM

 • 17.08.2016, 19:10
Så herlig! å komme hjem, når du vet at noen venter på deg ganske lenge. Det er denne lille karen her, han er utrolig herlig gutt. Han finner på mye rart, for han er jo tross alt en liten kanin. Jeg er super fornøyd at jeg har han, for han er en liten sprudlende kar, som man blir fort glad i.

TAVLE HJEMME

 • 16.08.2016, 20:50


Det er veldig kjekt å ha en slik tavle, vi kjøpte den på europris her om dagen. Veldig lett å huske hva man skal, tenke ut ting og bedre å planlegge. Jeg skal nå finne alle papirene jeg skal ha til jobben i morgen, så håper jeg finner dem. Ikke bare bare å huske hvor et lite ark med tannlege time ligger, for den fikk jeg før sommerferien. Å det har gått en stund nå, så må sjekke opp ting å det må bli i orden. 

ENDELIG HJEMME!

 • 16.08.2016, 16:29


Endelig hjemme! Kan sette meg ned og slappe av, var godt å komme seg hjem etter jobben. I dag ble jeg ganske sliten, sliten av å ikke gjøre så mye egentlig. Tankene bare surret rundt i hode, men å komme seg ut litt til kvelden kan det luftes litt. For det trenger alle, ikke bare jeg. Ha en fin dag videre!

NYTT DEKSEL

 • 15.08.2016, 21:30


Dette dekselet er lett og fint, jeg som hadde den med meg på jobben i dag. Siden jeg ikke har jakke lomme, så satt jeg den i bokse lomma mi. Å der vet du, da jeg tok ut telefonen min, så drøsset av det finne glitteret på dekselet. Det er ganske synd at det skulle være sånn, men slik er det med sånne deksler. Angrer ikke at jeg har den, den er jo lekker og stilig! Men blir som sakt fort ødelagt. Jeg får se hvor lenge den varer, men har mange andre hjemme.

EN LITEN TUR MED KJÆRESTEN MIN

 • 15.08.2016, 20:27


Så herlig dag, med sol og glede. Endelig er vi hjemme og slapper av, snart skal jeg gå og finne timen jeg har til tannlegen. Gruer meg når jeg skal ditt, men jeg vet at det kommer til å gå helt fint. I dag var det planleggingsdag på jobben, så fikk vondt i ryggen av å sitte mye på en stol. For komme meg ut snart og bevege meg litt da, for slik er det når man får vondt i ryggen. Da får dere ha en strålende dag videre folkens! Vi snakkes litt seinere, om ikke lenge!!

EPLEKAKE I LANGPANNE

 • 15.08.2016, 18:00


ARUNAS ER KONSENTRERT

 • 15.08.2016, 15:00


Den fisken var visst ganske så "skarp" eller hva enn jeg skal kalle det, så kjæresten min ville ikke ta den i hendene helst. Så det ble litt forskjellige metoder å få fisken av kroken, men det funka det og det gikk bra. Denne gangen var det bare kjæresten min som fikk fisk, selv om pappa hans prøvde gikk det ikke som planlagt. Men ikke alle har flaks, ikke alle får alt som man ønsker, så slik av det denne gangen. Kanskje neste gang er det han som får noe fisk!

MEG OG JONAS PÅ FISKETUR

 • 15.08.2016, 12:00
Var koselig å få fiske med Jonas, pappa hans og kjæresten min. Vi fikk komme oss ut å slappe av, nytte det fine været. Endelig kom dagen da det ikke regnet, for det har nesten regnet hver dag. Jonas var super fornøyd, å det var vi andre også. Vi får ta en slik tur en gang til, for det må gjentas. 

JONAS TAR OPP FISKEN

 • 14.08.2016, 23:00


Det var veldig spennende for Jonas å prøve dette, man kunne se at han var litt redd først. Arunas kjæresten min måte ta opp først, å så gjorde han det også. Jonas var super fornøyd av å kunne gjøre dette, var herlig å se at et barn kan bli så glad. Jeg selv tar ikke på fisk, men alltid like morro å få være med.

FISK PÅ FISKEKROKEN

 • 14.08.2016, 21:36
Her får dere se en av fiskene vi fikk, så herlig å se dette tidspunktet! Utrolig hva man får med seg, jeg synes det ble stilig. Hva synes du?

GRISER

 • 14.08.2016, 21:04


Vi var en tur ikke langt borte, var koselig å komme seg ut litt. Man blir sliten av å bare sitte hjemme, å det er sikkert flere som er enig i dette. På det stedet var det griser, så store og rare. Det var rart å se på, men morsomt også. Den ene var veldig møkkete, de gikk helt inntil gjerde for å se på oss. 

DETTE VAR NOE RART

 • 14.08.2016, 18:57


Jeg rydda akkurat buret til degusene, ser ut som Hybel syntes dette var spennende! Han snuste og så veldig på dem, håper det ikke var noe dumt vel. Han har vært veldig sjalu, fra den dagen degusene kom hjem inn til oss. Men han har roet seg ned da, er ikke så veldig oppå meg som han har pleid. Vi skal ordne det sammen, for alle trenger tid for andre venner i huset. Så nå er alle dyrene fornøyde med reint bur! og jeg kan sitte og slappe av.

NYE HÅR PRODUKTER

 • 14.08.2016, 18:00


Det er mye to nye hår produkter, gleder meg å teste de ut. Jeg har lest og sett på nette, at det står mye bra om disse produktene. Så vi får se hvordan dette blir, for har aldri hørt om disse før. Jeg har kjøpt de på europris, det var ganske billig til å være så store flasker. Selv om de er i en billig butikk, betyr ikke at ting der er dårlige. Så jeg får ta sjansen og teste det ut, og fortelle dere hvordan det var. Ha en fin dag videre!

SITTER HER OG KOSER MEG

 • 14.08.2016, 15:39
Om dere ser, så er jeg ikke helt i form i dag. Har vondt i halsen og tett nese, blir dårligere for hver dag. Men prøver alt jeg kan, uansett man skal stå opp og nytte dagen som kommer. Disse ukene sliter jeg mye med vond mage, å det er ikke noe særlig. Så får håpe alt dette gir seg snart, og kan våkne og være fornøyd. Dagens antrekk er ganske "rosa", sokkene er den sterkeste fargen, negler og toppen jeg har på. Det var bare noe raskt og enkelt!

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits