FØRSTE TRENINGSØKT GJENNOMFØRT

 • 31.08.2015, 20:29


Da sitter jeg er og slapper av etter trening og en deilig dusj, nå ser jeg på tv`en og passer på Hybel. Han blir veldig fornøyd når han kan løpe fri her i leiligheten, å det synes jeg er veldig koselig å se. Han løper og hopper på mange mulige måter, så er rart å se på dette.

Jeg vet at alt blir ganske seint, å komme med innlegg og blogge. Egentlig på tanken skulle jeg ha ligget i senga allerede og sovet, fordi er så sliten hver dag etter jobben. Men etter treningsøkten i dag følte jeg at jeg orket mer, orket å blogge og være fornøyd med meg selv. Håper etterhvert at det kommer endringer om hvordan jeg ser meg selv, hvordan jeg ser ut og sånne små ting kan gjøre ganske mye. 

Hybel er litt oppmerksomhet syk, så han hopper og hopper på sofaen selv om jeg tar han vekk. Skjenner nå som jeg sitter på sofaen at rompa gjør vondt. Men det skal bli godt når det skal gi seg, for da orker jeg å trene mer. 

HOME SWEET HOME

 • 31.08.2015, 17:37


Heihei alle sammen! Da er jeg hjemme etter jobben, som dere ser så har endelig hjemme sykkel kommet. Gleder meg i kveld, skal trene mens jeg ser på tv`en. Skal bli ganske morro det men, gruer meg til i morgen fordi kommer til å ha vondt i rompa av å sykle. I dag har kjæresten min laget middag, ganske deilig det kan jeg si. Å komme hjem og se at maten er nesten klar. Hybel var fornøyd da han fikk gulrot, han tokk tak i den og gikk fort vekk med gulroten i munnen sin. 

Nå skal jeg se på en seire jeg pleier å se på, så skal bli spennende hva som skjedde der. Etter det komme meg og trene og dusje, så gå ut med Hybel i hagen. Tenker meg at han gleder seg men, han vet det ikke enda. Kanskje det blir ikke alt som står her skrevet etter rekkefølge men, skal gjøre alt dette her i dag.

FANTASTISK UTSIKT

 • 30.08.2015, 19:57


Da har jeg pakket og gjort klart til å ta alt sammen men, må få støvsuge å det skal jeg gjøre når hybel skal bli tatt ut. På grunn av må støvsuge også under buret ikke bare rundt, det kommer mye rart over alt her på gulvet. Slik er det å ha et dyr, dyr roter mye og det blir møkkete. Derfor er det vanlig at vi mennesker rydder etter dem, for ikke alle dyr rydder etter seg. Noen har kanskje lært opp hunden sin å rydde etter seg, eller som fugler de roter ikke så mye. De lager et nydelig fuglereir som de bor i, å det er utrolig det de lager.  Jeg får ta alt ned, slik at blir lett å ta alt inn i bilen. Når jeg er ferdig å pakke så skal vi spise middag etterhvert, gleder meg! For det blir sopp.

UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 30.08.2015, 19:08


Heihei alle lesere! Håper dere ser forandringer her på bloggen, jeg startet å sette på bildene signatur også. Er ikke greit hvis folk bare tar bilder uten å si noe, man vet aldri hva noen kan finne på. Jeg er super fornøyd med resultatet, håper dere liker dem også. Det er bare koselig å komme seg ut og nytte været, for høsten er her nå. Vinter kommer, å da er man ikke så mye ute til vanlig. Nå så skal jeg pakke alt sammen, og gjøre meg klar til å reise hjem med kjæresten min. Hybel er så sliten og trøtt, skal få han ut en tur i hagen en gang til i dag. I morgen blir det jobb, kommer til å være sliten ut av dagen. Å det er ganske vanlig, mye som skjer hver dag. Nye mennesker, nye opplevelser, mye å huske på, mye å tenke på. Derfor blir man sliten av å jobbe, å det er ikke rart det. Jeg får vel forte meg å pakke, og gjøre meg klar. Slik at det blir enkelt å ta alt ut i bilen, da snakkes vi seinere alle sammen. Det skal komme et innlegg til i dag, kanskje flere vi får se. For må gjøre oss klare til i morgen, finne klær, se i kjøleskapet og mye annet. 

NYTT VÆRET SÅ LENGE DU KAN

 • 30.08.2015, 14:20


Hei alle sammen! Jeg sitter her og slapper av, hmm skjedde noe rart med telefonen min. Den plutselig vil ikke komme på, noe merkelig dette. Den er i laderen nå, så får håpe at den funker snart. Denne helga har vi vært hos foreldrene til kjæresten min, så til kvelden skal vi hjem tilbake til rutinene som vanlig. I går tokk jeg noen bilder ute, og inne, har vært på sopp tur og kjøpt inn noen ting til kaninen. Han ble veldig glad, han spiste og koste seg som bare det. Nå ligger han i buret og sover og slapper av, ganske fint å se at han kan gjøre sånne ting ikke bare hjemme.

Jeg vet hva dere tenker nå, å herregud hun har byttet design igjen. Men denne designet her skal stå her en stund nå, likte ikke at bildene ble så små på det forrige designet. Jeg prøvde å endre noen ting her på designet men, det gikk ikke som jeg ønsket. Derfor tenkte jeg bare å la være, hvis ikke spørre de som har laget dette. 

Disse dagene er været helt ut av seg selv, plutselig regner det eller så kommer sola fram. Du vet aldri hva som blir, å det er ganske kjedelig. I går så jeg og kjæresten min på skal vi danse, det var spennende og morsomt. Var veldig morsomt å se på Stian danse, han var ganske flink for å si det sånn. Når vi så på resultatene så var vi enige at Adelen skulle vinne, akkurat som dommerne mente. For hun er ung, å det er lettere for henne å lære alt dette. Å være i form, å gjøre alt sammen. 

ENDELIG!

 • 27.08.2015, 19:20


Været er fint igjen men, jøss! Så vått det er ute, Hybel ble så fornøyd at han tokk sin tid å vaske seg selv her ute enn å nytte det. Ja,ja, dyr får gjøre akkurat som de ønsker når man kommer seg ut. Han fikk en gulrot da han kom inn, for han er veldig flink selv. Han gikk inn selv, trengte ikke å bære han inn som det pleier å være.

Fint å se at han er fornøyd, nå koser vi oss her i varmen. Etterhvert så kommer kjæresten min Arunas hjem, så skal vi lage mat sammen og slappe av. Håper han tar med seg en av dagene sånn hjemme sykkel, for det er ganske fint å trene hjemme inne. Trenger ikke sykle et sted, den kan stå et sted i ro. Å ikke minst blir bra for meg å komme meg i form, kanskje blir mer våken og slapper mer av. For trening er bra for helsa, å det trenger jeg for å si det sånn. 

FOR ET VÆR

 • 27.08.2015, 18:01
Ganske mye endringer ganske ofte, det må jeg beklage for. Jeg klarer ikke velge og bestemme meg hvordan bloggen skal se ut, å det må jeg gi meg snart med. For det er det jeg bruker tid på, ikke å sette meg ned og skrive et innlegg men, å sette meg ned og surfe på nette og finne et design til bloggen som jeg liker. Jeg skal finne noen løsninger her til bloggen, hvordan jeg liker å ha ting. Skal endre på det, slik som jeg synes det bør være. 

I dag er det ganske vanlig dag men, ikke helt akkurat når i dag slutta jeg tidlig. Ganske deilig det men, føler ingenting. Skjenner ikke forskjell, det er bare som vanlig. Kanskje jeg må gjøre noen andre ting hjemme, enn det som jeg pleier å gjøre her. Fordi kanskje det er dette som er å sløse tiden min men, man vet aldri hva som er hva. Man bør forsøke enn å ikke gjøre noe, for å si det sånn. Nå så regner det som bare det, det har tordnet og lynet her i Bø. Å det liker ikke jeg, er ikke god den følelsen å sitte hjemme med sånt vær. Kjæresten min er hos foreldrene sine, han hjelper til der i huset å arbeide. Så for å si det sånn, det tar sin tid alt sammen. Er ikke bare å komme seg hjem men, når du har kommet deg hjem må du rydde og vaske opp, gå ut med søppel, uff mye å gjøre plutselig. 

Men ganske deilig å se etter man har ryddet, se alt rundt seg og tenke at nå er jeg ferdig. Være fornøyd med det man har gjort, det er ganske deilig det. Så ja, i dag har jeg ryddet her i leiligheten,det står forsatt noen ting som må gjøres. Det kommer til å komme seg etterhvert, for har ikke plass til alt her inne eller i gangen. Får håpe regnet gir seg snart, så jeg og Hybel kan komme oss ut en tur her i hagen og kose oss. 

IKKE I FORM

 • 18.08.2015, 19:46


Heihei alle lesere! Nå sitter jeg her på sofaen og tenker hva jeg må spørre legen. Håper først og fremst jeg kommer meg ditt i morgen, for jobben er så seint ferdig at på legesenteret er det stengt. Så å si så er jeg syk, eller så har jeg allergi mot kaniner. Jeg er litt usikker, fordi halsen er rød, nesa er tett. Når jeg møtte på en annen kanin, så var det stor forskjell hva som skjedde i den situasjonen da. Jeg begynte å nyse og nesa rant som bare det, det klødde veldig mye også. Så derfor er usikker hva som er akkurat nå, er ikke deilig å gå med dette. 

Føler meg sliten, orker ingenting. Følte meg litt kvalm på morgen også, så kanskje det er sykdom. Det er så mye man kan gruble på men, jeg er så usikker. Tenker meg at jeg har blitt syk men, kanskje også litt allergi. Men er ikke sikker, fordi den dagen jeg henta kaninen så var den ingen reaksjon på at jeg hadde allergi. Så man vet aldri hva som kan være, er ganske vanlig å bli syk. Men må være sikker, å kanskje få medisin eller noe annet som kan hjelpe. 

Ellers har jeg det ganske bra, kaninen koser seg her ved siden av meg. Han ligger og venter på at jeg skal kose med han, kjæresten min kommer hjem snart. Mantas skal visst sove over her, skal bli en bra dag tenker jeg. I dag skal vi spise taco og alle skal kose seg, kanskje en film til kvelden. Gleder meg til i morgen, vi skal til kommunen for å få informasjon som lærling og mappe som jeg skal arbeide med. Skal bli bra å få større oppgaver, for blir fort kjedelig for meg å gjøre det samme hele tiden. 

Kaninen er et herlig dyr, han er veldig snill og skal lære han å høre mer på oss. For det er ikke bare å si nei til en kanin, man må lære han ordentlig opp og vise at du bryr deg, at det er ikke farlig å gå for eksempel med et bånd ute. Skal bli spennende å se når han utvikler seg, han er en ganske stor gutt nå. Var veldig morsomt å se i går når kjæresten min kom hjem, han løp rett til han og hoppa omkring. Er veldig koselig å se at et dyr er glad, til å med jeg blir glad da. 

GLEDER MEG SOM ET LITE BARN

 • 14.08.2015, 18:01


Gleder meg som bare det, i kveld skal vi til dyre butikken og se på dyr. Skal bli spennende, og kanskje få med oss en hjem. Eller bare se og tenke til uka som kommer, for det er ikke bare å bestemme seg. Håper kjæresten min er ferdig å fikse bilen, slik at vi kan reise snart til butikken. Det var super nydelig vær i dag, mye varme og sol. I dag skal jeg kanskje lage pizza, for se hva jeg rekker etter dusjen. For hvis kjæresten min kommer hjem, så reiser vi nesten med en gang kan jeg tenke meg. Fordi dyrebutikker er ikke så lenge åpne, å det er ganske dumt. For rekker ikke alt etter jobben, når jeg er ferdig klokken 4 hver dag. 

I pausene så pleier jeg å komme meg hjem, komme meg hjem og rydde. For da er det ryddig når jeg er hjemme og kan slappe mer av, selv om jeg er sliten og trøtt så går det ganske bra. I barnehagen har vi kost oss mye ute, for må nyte været da man kan. Skal planlegge hva som blir til helga, for vil selvfølgelig å finne på noe. Det er ikke så moro å sitte hjemme hele tiden, så må vel ta oss en tur et sted. 

Det er så kaldt her i leiligheten, fordi det er kjellerleilighet. Det er så rart etter at man har vært inne å komme seg ut, fordi det blir så stor forskjell. At man fryser ute også, å det er ikke så deilig det. Men er veldig fint her, og liker meg ganske godt her. Føler meg ikke som hjemme enda men, det kommer seg etterhvert. Nå skal jeg i dusjen, så dere får vente og se om hva som blir i dag. 

Da får dere ha en super helg! :) Kommer flere innlegg seinere, må bare komme oss til dyrebutikken først. 

PARADISE HOTEL

 • 13.08.2015, 20:48


Jeg tenkte å snakke om en sak, jeg synes blir ganske feil fra min side. Det er om at de fleste som har vært på paradise hotel, skal plutselig være her på blogg.no. Det har jeg merka i fjord når det var Paradise hotel også, da etter det så hadde noen av dem laget seg blogg. Jeg synes det blir bare rart, rart at de skal plutselig være her. Være her når de har fått oppleve noe så stort, ikke minst og 1 eller 2 av dem har vunnet. 

Jeg føler ikke at de fortjener å ha plassen der oppe, sånn som Pierre laget seg blogg nå får å kommentere på det Martine hadde sagt osv. Det blir bare dumt rett og slett, hvorfor kunne de ikke gjort det på en annen måte. Ikke rart alle leser om den saken for alle er nysgjerrige, det var dumt det som skjedde. Men en dag må det ta slutt, det må gi seg. For sånn som de holder på er ikke greit, alle har sine tanker, følelser, kanskje ikke alle forstår hva som menes når de leser. 

Jeg er ikke her for å blande meg men, for å si min mening at dette er feil. De kan gjøre akkurat hva de vil, for de er voksne, alle kan lage seg et blogg. Men fra min side blir det ikke riktig, for kanskje noen andre fortjener den plassen der på toppen av bloggen. Det er så mange mennesker som blogger på blogg.no, at du kan ikke se gjennom alle bloggene som finnes i verden. For verden er så stor, med mye konflikter som kommer på nette. 

Må si gratulerer så mye til Elin som skal få et barn, skal bli spennende å se om det blir gutt eller jente. Hun blogger om seg selv, om sine opplevelser som kommer fra sin tid. En ting til synes jeg ikke er riktig, er at Isabel har blogget så mye om paradise hotel opplevelsen. Å hun har fortalt akkurat hvordan ting var, kanskje etter at noen har lest for kanskje ikke så lyst til å reise ditt. Eller at nå vet alle hvordan det er, å paradise hotel inspirerer ikke andre så mye lenger for det er egentlig "hemmelig". Nei, det er så mye man kan si om alt dette. Ihvertfall jeg ønsket å si min mening, for blir mye mobbing på Pierre. Og på Isabel i seg selv, når man tenker over alt dette som har hendt. 

Håper dere forstår hva jeg prøver å si, jeg mener ikke noe dumt om dette. Bare sier min mening om hva som er, for det er mye snakk om dette på nette. Så tenkte å ta det opp, med å si min egen mening til dere. Så lurer jeg selvfølgelig hva dere tenker?

TIDEN FLYR SIN VEI

 • 13.08.2015, 16:22


Så utrolig tiden går, kan ikke tro at jeg skal jobbe i en barnehage så lenge. Så lenge på samme sted, er merkelig det. Er ikke bare å være på samme sted ganske lenge, å det blir mye å lære der. Kan huske at ikke lenge siden jeg var ganske "ung", og hadde regler hjemme, legge tid, tid for at maten blir servert på bordet. Å nå må jeg gjøre alt selv, å det er veldig rart. Rart at alt har forandret seg, å håper det går riktig vei. Ønsker selv, å få komme meg ut i verden. Å se og oppleve nye ting som jeg kommer aldri til  glemme, å det ønsker ikke jeg å gjøre alene. Det skal bli med kjæresten min Arunas, for vi skal planlegge sammen når den tid kommer. 

Når du er 18 - 19 år, kommer du selv til å merke at tiden blir borte. Du merker nesten ikke hva som ble borte, det bare forsvinner. Du blir plutselig "gammel", for deg selv. Dagene blir borte uten grunn føles det sånn, fordi man gjør det samme hele tiden. Man står opp, pusser tenna, kler på seg, går på do, spiser frokost, lager matpakke og er klar for å jobbe, etter jobb gjør du nesten akkurat samme det du gjorde på morgen, bare det at du skal legge deg. Derfor med tiden ønsker jeg å oppleve så mye som mulig, få se hvordan verden virkelig er på ekte. Se på mennesker rundt deg å vite at du er ikke alene i denne situasjonen, der du tror du er usikker på alt. 

Det er så mye som skjer i verden, mye man ikke oppdager. For man har ikke tid til alt sammen, å sånn er det bare. Jeg ønsker så gjerne å bli sterk på meg selv, for det er veldig bra. Nå sitter jeg hjemme og venter på Arunas, han kommer seg hjem etterhvert. Kanskje det blir bading i dag, eller noe annet. Må nyte været så lenge man kan, for det blir snart høst. 

Tusen takk for alle dere som leste bloggen min i går, setter veldig stor pris på dette. Håper dere selv forstår at alle har det ikke så lett, du sitter ikke alene med sånne ting. Fikk koselige meldinger i går fra andre venninner, å det setter jeg høyt på lista. Fordi dem spurte meg om alt gikk bra, å det er ganske lurt å spørre andre om alt går bra.

30 FAKTA OM MEG

 • 12.08.2015, 22:34


1. Jeg elsker hunder, hunder det er livet. Det kan ikke byttes til noe annet dyr, det er bare et eller annet fordi de betyr mest.

2. Favoritt fargen min er blå, før var det rød i ungdomstiden.

3. Jeg stresser mye men, prøver å roe meg ned. Selv om kanskje situasjonen er liten, så kan det bli noe stort i hode mitt. 

4. Jeg ønsker å lære, ønsker å oppleve nye ting, ønsker noe nytt.

5. Familie betyr mest for meg, familie er den som alltid er der.

6. Jeg kan fort føle meg ensom.

7. Jeg ønsker meg et dyr her hjemme, for å ha noe å gjøre etter jobben. 

8. Jeg jobber i en barnehage, er lærling i år. Å det skal bli spennende år! 

9. Etter lærling skal jeg bli ferdig med skolen, for ønsker kanskje å studere på noe annet seinere i livet.

10. Jeg liker å blogge, ønsker å få noe ut av dette. Veldig morsomt å se på minner etterpå, se hvordan ting har forandret seg.

11. Jeg elsker kjæresten min, vi har snart vært sammen i 2 år i oktober. Han er kjempe hyggelig og snill kjæreste, det er mange ting man kan finne på med han. 

12. Bestevenninnen min er Anna Marie, hun er morsom og som alltid har vi mye å snakke om. Vi er ganske enige i det meste, å det liker jeg.

13. Jeg har en lille bror og lille søster som bor i Notodden. Søsteren min bor alene, mens lille bror bor i fosterhjem.

14. Jeg elsker natur, elsker å komme meg ut og nyte været. Jeg elsker mest av alt er vinter, å se på snøen når den daller ned på bakken. Det er utrolig!

15. Jeg vil alltid finne på noe, kan fort skjede meg her. Men man trenger ikke gjøre så mye, for å gjøre meg fornøyd. 

16. Jeg liker ikke se på noe skummelt, for da er jeg redd hele dagen. Jeg er redd for å se på harry potter, se på som csi, mye rart som er på tv. 

17. Jeg er redd for vann, sånn som i vasken, dusjen, på badet. Altså over alt, det er fra da jeg var liten.

18. Jeg er redd for små kryp, de er ekle, kan ikke ta på dem. Kan nesten ikke se på de, fordi den følelsen er ikke god altså.

19. Jeg går på do veldig ofte, tisser som bare det hele tiden. De fleste gangene er det bare noen dråper, å så er det å komme seg tilbake på do igjen. 

20. Jeg elsker å ta bilder, ønsker å lære å ta bilder av mennesker. For det er noe nytt, noe nytt jeg vil oppleve hva man ser i bildene. 

21. Jeg spiller aldri, har ingen spill på telefonen eller pc. Det er bare noe jeg ikke kan gjøre, fordi hvis jeg skal spille så blir jeg veldig hekta med en gang. 

22. Jeg har aldri vært i syden, å det er mitt ønske å reise til syden en dag. 

23. Jeg fryser veldig mye, derfor synes de fleste det er rart at jeg elsker vinter. Men sånn er det bare, vinter er en veldig fin ting. 

24. Mygg elsker meg. De kommer seg inn i leiligheten uansett hva man gjør, å det irriterer meg veldig mye. Blir vanskelig å sove, må drepe den først!

25. Jeg elsker blåbær, det er den beste bæret man kan spise. Ikke jordbær eller bringebær, bare blåbær. De har en nydelig smak!

26. Før kunne jeg være våken lenge men, når tiden har kommet er jeg ganske raskt trøtt. Var trøtt etter jobben men, kunne ikke bare legge meg da. 

27. Jeg har alltid lange negler, de vokser som bare det. Elsker å ta på neglelakk, for det er veldig fint i fine farger.

28. Noen ganger kan jeg bli fort sinna, ihvertfall når jeg er stresset. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg men, det skal komme seg. 

29. Den fineste filmen jeg har sett er avatar, den er helt utrolig! Satt meg i den ganske raskt, utrolig å oppleve den på en kino sal.

30. Jeg må rydde, det har jeg blitt lært opp fra da jeg var liten. Derfor er den vanen her hos meg enda, jeg må ha det ryddig rundt meg. Blir gal, hvis ikke det er i orden.

JEG SER LIKE MYE SOM DU SER

 • 12.08.2015, 20:48


Dette er et personlig innlegg, håper dere som leser på bloggen her setter pris på dette. Jeg vet og ser, at det er forandringer her i livet mitt. Å komme på denne veien er vanskelig å være her, det er ikke bare å sette seg ned og respektere seg selv. Jeg sitter og tenker flere ganger om hvorfor ble jeg sånn? hvorfor ble alt forandret på denne måten? hvorfor gikk dette over meg?. Det er mye man kan tenke på, er ikke bare å glemme eller overse det du ser hver dag. Jeg steller meg ved speilet og tenker at nå ser kanskje magen min flattere ut men, dessverre når jeg tar på klær så blir jeg missfornøyd. Jeg har veldig mange fine klær, så fine så mange er ubrukte enda, de som er kjøpt ifjor sommer. Nei, ingenting passer. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, når jeg prøver klær. Plutselig får jeg ikke klær på, å den følelsen er veldig vond. 

Det er ikke bare gi fra seg sine klær, som kanskje betyr mye. Og plutselig at de ikke passer, det er ikke bare å respektere seg selv. Av stress, altså da mener jeg mye stress hver dag. Så har alt dette blitt til noe som ikke skulle skje men, det er ikke bare å gjøre det godt igjen. Å gjøre godt igjen, det er å respektere seg selv. Men det klarer jeg ikke på denne måten. En av dagene skal jeg sette alle klærne i store svarte poser, og be kjæresten min å hente dem, for jeg kan ikke holde på denne måten. Jeg må komme meg videre, komme vekk fra denne "sorgen" som tar over meg. Jeg skal sette opp planer om å gå tur hver dag, selv om det regner, selv om hva enn det er. Gjøre hva som helst for å bli fornøyd med meg selv. For tall på vekta betyr ikke så mye, som å se seg selv i speilet og ikke være fornøyd. 

Det er rart å tenke på hvor lett man kan bli feit, å nå forstår jeg alle de andre som har skjedd det samme. Jeg kan fortelle dere mange situasjoner jeg har vært i, hvor mange ting som har hendt. Men det er ikke bare å fortelle, for følelsen når du forteller det er veldig vanskelig å forklare. Jeg vet at mange her i verden ikke respekterer seg selv, å nå kom dette til meg også. Jeg er sunn, spiser normal mat, det er ikke bare å forstå hvorfor man har kommet opp i vekt. Maten betydde ingenting i min situasjon, det som betydde var at jeg stressa så mye. Så mye at det ikke kom bra ut av meg, det kan dere se selv på mine bilder, på meg selv som person. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for å ta meg sammen, nå tenker jeg å gjøre noe som er bra! Det er å snakke med kjæresten min, slik at han forteller meg veien til camping her i Bø. Slik at jeg kan gå tur, for det er veldig bra for kroppen og sunt. Når jeg bodde i Notodden så var det mye dumt som skjedde hele tiden, mye jeg klarte ikke la være å tenke på. Mye å spekulere og finne ut på, å det er ikke bare å komme seg unna med alt dette. Når jeg kommer meg hjem etter jobb nå, så skjenner jeg at jeg får snart nerver. Det er fordi jeg vil finne på noe, gå ut, kjøre og se, klatre på et fjell. Gjøre et eller annet, bare å gjøre en liten ting kan gjøre meg fornøyd som bare det. Men jeg er ikke vandt med å gjøre ting alene, derfor ble det vanskelig for meg. Så i dag tenkte jeg å ta meg sammen, og komme meg ut alene. For kjæresten min skal jobbe til kvelden, vet ikke når han kommer hjem men, det for vi se på. 

Her skal dere få to bilder av før og nå, å da ser dere forskjell. Å forskjellen er veldig stor, før når ting var dårlig i ung alder gikk jeg ned i vekt, å nå i 19 år`salder der går jeg opp i vekt. Håper jeg klarer å komme meg ut av dette, håper jeg kan bli fornøyd med meg selv. Bli sterk på innsiden, bli som jeg var. Bli den akkurat jeg er, må finne meg selv. Å alt dette klarer ikke jeg gjøre alene men, siden jeg er så mye alene. Så må jeg prøve meg fram, prøve å se at det er ikke farlig å komme ut i verden. 

Tenk at etter så liten tid har jeg blitt så stor :O, man ser forskjell veldig bra. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli fornøyd. Håper dere forstår ,og setter pris på hvordan jeg er og ser ut. Disse bildene er ikke lenge siden de ble tatt, bare noen måneders forskjell å det ser du på resultatet. Bli stolt du også, gjør noe ikke bare gi opp slik jeg gjorde.

TRILLRUNDT

 • 12.08.2015, 19:55


Heihei alle lesere, nå sitter jeg her på sofaen og slapper av. Som alltid så pleier jeg å ommøblere så det har jeg gjort her igjen men, denne gange klarte jeg også få ødelegge litt av kommoden som er her. Å det er ikke greit, for hvis den blir helt ødelagt så må kjøpe en ny, kanskje en mindre en fordi den er veldig stor. Men alt annet er i orden, må ordne bare spisebordet her, få en mindre en. Om ikke lenge til så skal kjæresten min komme en tur hjem, skal bli godt å se han igjen. Siden han skal på jobb i dag seinere, så skal jeg ta og komme meg ut tenkte jeg. For det er veldig nydelig vær nå men, er litt redd at jeg har blitt litt små syk. For nesa renner som bare det, og jeg fryser litt. 

Ellers har dagen vært på topp! Jeg har vær på jobb i barnehagen. Ble kjent med nye barn og andre opplevelser som alltid. Må komme meg inn i rutinen som er der, for det er ikke så vanskelig å huske. Etterhvert så skal jeg få oppgaver, skal bli spennende å få lede mer enn til vanlig. Men først er det ganske viktig å lære hva barna heter, å det er ikke lett kan jeg si deg. For det er en del barn som er i denne barnehagen, og det kommer mer til uka. 

Seinere må jeg få tatt noen bilder her til dere, av leiligheten igjen. For det ser mye bedre ut nå, mer ryddig. Må få ordna opp i gangen, for når jeg går ditt så liker jeg ikke det jeg ser. Da får jeg masse litt til kjæresten min, for ting må bli i orden snart. Føler meg ikke hjemme enda når man bor i rot. så sånn er det bare. Denne uka er den siste uka det er åpent her i Bø sommerland, da skal vi komme oss en dag ditt, håper jeg. For der har vi ikke vært i år, så det skal bli spennende. 

 

OVERRASKENDE

 • 10.08.2015, 16:58


Da har jeg vært på jobb i barnehagen, som alltid noe nytt hver dag. Det er vel slik man lærer seg ting også, for det kommer seg etterhvert. Det har kommet veldig mange barn og voksne nå, jeg var på min avdeling og fikk møte alle barna. Det er alltid spennende med noe nytt, for da vet man det til neste gang. I pausen var jeg hjemme en tur, jeg fikk rydde alt og komme meg tilbake til barnehagen. Ganske greit når man bor så nærme, for det blir en del å rydde når man har mange ting hjemme. Var koselig å se kjæresten min være hjemme i leiligheten før meg, så han hadde laget middag. Så vi fikk kose oss med mat, og en serie han så på. Da jeg skulle komme meg inn på badet oppdaget jeg en snegle på doen, det var ganske overraskende. Jeg blir sjokkert og tenkte hva i alle dager, så jeg måtte rett og slett spørre gutta om de har gjort dette. For før i dag fikk kjæresten min drepe en edderkopp her på veggen på badet. Jeg er rett og slett ikke fan av sånne små kryp, å da må noen andre gjøre denne jobben. 

Jeg ser når det er en kjellerleilighet så kommer det en del kryp men, heldigvis noen som tar denne jobben her for meg. Men å se en snegle på doen, det må jeg si at det er ikke vanlig. Gutta bare lo når jeg sa det, og jeg ba dem gå inn på badet og se. Så fikk kjæresten min fjerne den, å da ble jeg fornøyd. Men det er ganske latterlig når man tenker over, at en snegle kom på besøk her. Her skal dere få en bilde av den, før den ble tatt ut i gresset ute. 

Sånn blir det når man er borte en helg, alt blir møkkete og en del støv. Så må få vaske i leiligheten i dag, gleder meg når det skal bli reint! 

WORK FOR IT

 • 09.08.2015, 15:27


Jeg tenkte kanskje å finne meg en ekstra liten jobb, vet ikke hvilken jobb enda men jeg har noen tanker. Jeg og kjæresten min skal selge blåbær, så får se hvor mange her i Bø som vil kjøpe eller fra andre steder. Jeg har tenkt meg kanskje å passe på dyr, for dyr betyr veldig mye for meg. Må sende inn søknad og se hva slags jobber som finnes, for det er ganske bra å gjøre noe annet også. Ikke bare samme jobben hele tiden, kanskje man blir sliten av det eller litt lei. Så det er bra å finne på noe mer å gjøre, å det liker jeg veldig godt. 

Det har vært dyr rundt meg hele tiden som jeg kan huske, ikke rart jeg er helt gira på å ha en hjemme i leiligheten også. Jeg og Arunas kjæresten min er ganske enige hva vi vil ha er store dyr, det blir selvfølgelig en hund. Men når det kommer til de små, så er vi litt usikre. På grunn av det er ikke så stor hund som du kan gi en klem til, gå en tur med, bare sånne små leker kan man gjøre. Å det kommer til å bli rart for det første men, tenker meg det kommer seg etterhvert.

Jeg sier ikke at å ha et dyr er billig men, hvis man virkelig ønsker en, så får man det til hvis man vil. Det er mange små jobber man kan finne men, jeg føler ikke at alt passer til meg. Jeg kan også tenke meg å være barnevakt å passe på andre barn, for jeg er lærling nå og kommer til å lære mer enn den kunnskapen jeg har nå. Så det er mye spennende man kan gjøre men, jeg er usikker enda hva som kommer til å skje og ikke. Jeg må virkelig ønske dette, og komme i gang. Men som alle vet så er jeg sånn sjenert jente, å det er ganske kleint føler jeg å gå og spørre om sånne ting. Uansett hva det gjelder så er det bare sånn. 

Jeg må bli tøffere og komme meg ut av dette skapet, for jeg ser at jeg kan ikke leve uten dyr. Det har gått nå tror jeg 3 uker før jeg så Grantas hunden til familien til Arunas, å jeg får tårer i øyne når jeg ser han. For dyr er så fine, de er nydelige skapninger. Uansett hvordan de er men, jeg er redd for de som er mindre. De små er også fine men, av en eller annen grunn tørr jeg ikke ta på de. Da må jeg nesten løpe vekk fra, for den følelsen er ikke helt god der enda. 

Derfor skal vi ikke kjøpe for liten dyr, for jeg er usikker på dem. Er bare vandt med som er vanlig størrelse på en hund, og enda større. Så det skal kanskje bli en kanin som skal få bo med oss her i leiligheten, gleder meg til den tiden kommer. Vi kan ikke ha katt eller hund her, på grunn av det er en del allergi her. Å hund kan vi ikke ha på grunn av, det er mange katter her fra før av i nabolaget. Å de kattene har jeg hørt på morgen 4 - 5 tiden, den skrek som bare det her utafor vinduet. Jeg ble ganske skremt, for jeg har aldri hørt det før. Det hørtes ut som en menneske som skriker, å det er vel rart når det kommer ut av munnen på en katt. 

Vi kan ha fugl her men, jeg kan ikke. Fordi jeg har problemer med ørene, å har vanskeligheter med å sovne. Det er mange små dyr men, jeg må ha noe som er imellom en stor og for liten. For Stor er hund og katt, mens for liten blir vel mus. Så da vet du hva jeg tenker, kanskje du selv har tenkt på noe du ønsker å oppfylle. Men da må du virkelig å ønske det, for hvis ikke kommer du deg ikke videre. For se, jeg har flere ting å tenke på her. Det er mange tanker og ikke alt som kommer på et innlegg. For det blir kanskje for mye men, når dere har lest dette så tenker dere litt selv også. 

UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 09.08.2015, 09:23


Da har jeg vært en liten tur alene, og tatt noen bilder her til bloggen. Jeg liker ikke gå alene men, denne gangen så tenkte jeg at må komme meg ut, og få gjort det jeg skal. Det var litt vanskelig å ta bilder, på grunn av det er en stund siden jeg tok sånne bilder. Men håper dere liker bildene, og nyter dagen i dag videre! jeg og kjæresten min skal hem i dag til oss, for i morgen er det jobb igjen. Helgene går fort føler jeg men, av en eller annen grunn går uke dagene fortere. Sikkert fordi man gjør noe fast hele tiden, hvis du skjønner det. Nå har kjæresten min stått opp, og han reiser en tur å hjelpe med egg. Kanskje innen denne uka skal vi se på dyr i dyrebutikk, skal bli spennende det. Gleder meg som en liten unge til det der, for håpe vi kan ha noe i leiligheten her. For jeg har litt allergi, begynner å nyse hele tiden og klø som bare det. Plutselig høres det ut som jeg er syk når det skjer sånt. Jeg må lære meg gå ut på tur alene mer, kanskje starte med trening. 

Da skal jeg stå opp når han kommer hjem, og skal lade kamera for den blir tom for strøm etter en del bruk. 

INTERNETT ER FARLIG

 • 08.08.2015, 19:10


Nette er farlig, har du tenkt over det? Tenk så mye informasjon alle legger ut på facebook, blogg, altså over alt. Men aldri om man tenker over, kanskje bare da det kommer opp en liten tanke. Alle kan finne veldig lett om alle, bare søke på navn på google så kommer det opp. Ikke minst på 1881.no der kommer det også opp gate navn og nummer der man bor. Det er veldig skumelt, skumlet når man tenker at alle kan vite alt om deg.

Kanskje når du skriver om at du reiser bort, så kan noen andre finne på å stjele noe eller ødelegge mens du er borte på ferie. Man vet aldri hva som kan skje, noen kan være helt besatt av å gjøre sånne ting. Tenker meg at kanskje nå til å med du, har en tanke på dette. Alltid må man tenke over hva man legger ut på Internett, for du vet ikke hvem som leser siden din. Hva andre kan se, du må finne alle løsninger for å holde ting "hemmelig". Holde ting som er viktig slik at ingen ser, for hvis du har langt ut noe privat på nette. Så kan de finne det og kanskje bruke det mot deg, skade deg, finne deg, gjøre noe med deg. Du kan aldri vite hvem som sitter bak pc skjermen. 

Det er veldig mange pedofile, og mange eldre, som sitter bak pc`en og later som de er noe de ikke er. Å du kan aldri vite når en har sendt deg venneforespørsel, eller plutselig snakker til deg på grunn av grunnen dems er fordi du er pen, søt eller noe annet. Det er ganske dårlig grunn, grunnen må være ordentlig. Ikke bare å la en være venn med deg, når du ikke kan se noen bilder av personen, eller ingen informasjon. Mange eldre er flinke å late som de er unge gutter, bare for å få jenter hjem til seg. Å det er ganske skummelt når man tenker over det, på grunn av du vet ikke hva de skal gjøre. Er de der på nette for å få seg nye venner, eller fordi de skal bruke deg. 

Men selvfølgelig aldri om noen sitter hver dag og tenker på dette, så informasjon kommer på nette du selv har lagt ut. Men du må uansett være forsiktig hva du gjør, for du kan aldri vite noe hva som kommer. Når jeg legger ut på bloggen så legger jeg bare ut noe, jeg tenker på hva jeg skriver men, noen ganger kan det komme opp mye rart man tenker. Å det er ikke så lurt å legge ut alt, for noen ting må du ha for deg selv. Alle som leser noe om deg, de må ikke vite alt om deg. Men de fleste masser mye over nette, kan sende trusler eller andre ting som er ikke bra. Hvis du har fått en baby, eller har lyst på en. Betyr ikke at hele verden må vite det, eller vennene dine. Alt kommer med tiden, du bestemmer selv hva som kommer på nette. 

Selvfølgelig når du skal legge ut bilder så spør du, for kanskje den personen har ikke lyst. Kanskje bilde er så ille av den personen, at når du legger ut så kanskje han/hun blir lei seg. Kanskje det ødelegger hele livet han/hennes, så vær forsiktig og spør alltid. Ikke glem å gjøre det, jeg tenkte over aldri det før når jeg var ung. Men nå så føler jeg at det er viktig, for kanskje noen ikke ønsker å ha barne sitt på nette. Det er mye man kan tenke på her, mye som ikke alle tenker over. Alle barn bør bli lært fra de er i den alderen de skal få facebook, om hva som er greit og ikke. For mye mobbing skjer over nette, å det bør man være mye ops! på. Barn tenker ikke over hva som er greit eller ikke, de må bli lært bort. De må lære hva de kan gjøre og ikke men, hvis barne ditt mobber noen. Så må du ta plassen og hjelpe han/hun ut av dette, for det klarer ikke dem alene. 

Fordi jeg kom med dette innlegget, så betyr ikke det at jeg skal slutte å blogge. Men alle bør være forsiktig, og lære andre hva som er greit og ikke. Jeg skal blogge akkurat som jeg gjør, kanskje litt enda mer. For jeg ønsker at bloggen skal være spennende, med mye innlegg og temaer som kommer her. 

Håper dere forstår hva jeg vil fram med, og tenk på dette du også! Det er en veldig viktig sak. 

BLOGG INNLEGG

 • 08.08.2015, 12:58


God morgen alle sammen! Nå ligger jeg forsatt i senga mi, og har sett på andre bloggere. Det er alltid spennende å se på andre bloggere, ikke bare tenke på at du er den eneste som eksisterer. Man kan få mye inspirasjon fra de andre, og mye å lese på. Men selv om jeg leser andre sine blogger, så klarer jeg ikke gjøre akkurat som dem. For man har sine egne tanker, som kanskje ikke tenker akkurat som de gjør. Derfor blir det vanskelig å blogge, for det er ikke bare å sette seg ned å blogge. Man må tenke gjennom hvem skal lese dette, du vet ikke hvem som ser på bloggen din, du vet at folk er uenige. De kan sende stygge kommentarer som anonyme, å det skjer ganske ofte. 

Hvis du har blogg, så kommer du til å merke til stygge kommentarer. Å den følelsen er ikke god, den faktisk sitter inne i deg lenge. De som er toppbloggere de faktisk har lært seg, mer enn meg som blogger i den lille verden her. Så de tåler mer, mens når jeg kanskje får en kommentar og den er stygg/slem. Så kan jeg tenke på den i flere uker, mens dem for 1000 av sånne kommentarer. Å det er veldig stor forskjell, kanskje du selv har merket det også. 

Derfor prøver jeg så godt jeg kan å blogge bedre, jeg merker at overskrifter betyr veldig mye. Det er de som for andre til å ville lese dette innlegget, derfor føler jeg noen ganger at det passer ikke inn det jeg skriver over der. For når jeg skriver innlegg, så kommer det flere ting enn ting som akkurat skulle kanskje vært der. Sånn er det å ha noe å skrive om, alt handler om temaer. Å plutselig kan det komme inn i flere å ikke et tema i et innlegg. Derfor kan andre bli forvirret eller ikke ønske å lese blogg. Jeg er usikker enda på alt sammen men, håper det kommer seg til rette etterhvert. 

 

KVELDENS`KOS

 • 07.08.2015, 22:38


Da var det kvelden, snart skal vi legge oss. Tiden går så fort, føler det er ikke tid for å hvile. Vi så på en film akkurat, det var spennende som den var ganske dum. Håper jeg får slappe av i morgen, sove  så lenge jeg kan. Problemet er når kjæresten min våkner, så vekker han meg også. Derfor blir det vanskelig å sove lenger, for jeg venter alltid på han. Venter til han kommer seg hjem, og vi skal kose oss sammen. 

Vi er hos foreldrene hans nå i helga, det var ganske morsomt å se igjen Jonas. Han har blitt en stor gutt nå, for han klarer å krabbe snart. Hunden her i huset, han er super fornøyd at jeg er tilbake. Det første han gjorde var å løpe til meg, super fornøyd som skal ha mye kos. Jeg var ute en tur med han, så han fikk gjort alt sitt. 

Nå skal jeg og Arunas legge oss, for tiden flyr som bare det. Og han skal jobbe litt i morgen, da har jeg noe å glede meg til. Fordi jeg gleder meg alltid til han kommer hjem, jeg synes det er bare koselig å se han og gi klem. Men da snakkes vi i morgen, så ser jeg hva jeg finner på å komme med på bloggen her. 

STRAKS HJEMME

 • 07.08.2015, 20:14


Hei! Nå sitter jeg her i pauserommet og slapper av, er rart det å sitte bare men, det skal komme seg fram. I dag har det vært ganske spennende dag i barnehagen, å det liker vi alle sammen. Er faktisk morsomt å finne på noe med barn men, noen ganger må man si ifra hvis de gjør ikke det de skal. Det ble ostesmørbrød på bål, smakte ganske godt det! Har aldri laga noe sånt på bål jeg, så det var bare å sitte og vente på maten. I dag så skal vi altså jeg og Arunas rett til foreldrene hans tenker jeg. Hmm, jeg er usikker pga vet ikke når han er ferdig på jobb i dag, for håpe han slutter tidligere og rekker å bli ferdig å male det han skal. Etter jobben skal jeg rett hjem og rydde, og vaske opp og, kanskje sette på et klesvask til. Det er ikke bare å bo for seg selv, for det blir mye ansvar når Arunas kommer seinere hjem enn meg. Da fikser jeg alt, før han kommer. Kanskje det var nokk for det innlegget her, jeg må vel komme meg tilbake til barna. Så får dere bare lese videre her i dag på bloggen, og følge med! Dette innlegget kommer når jeg er allerede hjemme, så da vet dere at jeg skrev på jobben i pausa. Da er det 5 min igjen, for gå ut å dere må ha en strålende dag videre!


Bildene er ikke helt klare som dere ser, på grunn av vi skjørte å det er ikke bare å ta bilder på veien. Håper dere for en super fin kveld! 

KVELDENS`TUR MED GUTTA

 • 06.08.2015, 22:33


Vi har vært på tur i dag, det var ganske koselig å komme seg ut. Deilig å nyte været så lenge man kan, for det er bare deilig å komme seg ut, og skjenne på den luften som kommer mot deg. I dag skal Mantas sove her for første gang noe overnatting her, for i helga skal vi sove hos foreldrene til Arunas. Skal bli spennende å komme seg vekk fra leiligheten, for det blir kjedelig å være hjemme hele tiden. Gleder meg til å se Grantas (hunden), han er super koselig og gjør meg glad å se dyr. Ikke minst lille bror til Arunas, han vokser så fort. Å det er ganske vanlig når små barn vokser fort, da er det mye forandringer som kommer.

Jeg har snakket med noen i dag om hvilken dyr jeg bør ha hjemme, fordi jeg har veldig lyst slik at jeg har noe å gjøre etter jobb. Ikke minst når man tenker over hvor mye jeg elsker dyr, så må jeg ha noen dyr her altså. Vi skal ikke ha noe mus her i huset, for jeg er redd pga de er små. Men noe større sånn som chinchilla eller kanin, så er det veldig spennende. Jeg og kjæresten min skal bestemme oss snart hva vi skal ha hjemme her, gleder meg veldig mye til den tiden kommer. For jeg snakker og tenker om det ganske ofte, for dyr gir bare kjærlighet ikke noe annet enn det. 

SLITSOMT I DAG

 • 06.08.2015, 16:47


Da er jeg hjemme etter jobben, er ganske sliten av nesten ingenting. Fikk litt vondt i rumpa i dag, var ganske trøtt og sliten. Er ikke vandt med å stå opp så tidlig, ikke minst at dagen føles som den er ganske lenge, den er jo lenge når man tenker over men, ellers går den fort hvis man gjør den til. Nå skal jeg lage meg middag, det skal bli vel kjøtt og salat, orker ikke noe ris eller pasta. Etter hvert skal jeg lage gele, siden vi fikk ikke lage i går for kjæresten Arunas kom ganske seint. Så skal det også bli kremfløte, gleder meg mye til dessert i dag med blåbær. Må få tid å lage blåbær syltetøy men, jeg er usikker på hvordan så må vente på kjæresten min. Håper han er tidlig ferdig i dag, slik at vi kan få handle inn varer i dag. For snakke med han når han er hjemme, for hvis det er tidligere så skal jeg få med han på tur i dag. Hvis ikke så skal jeg gå alene, kanskje Mantas bestevennen til Arunas skal sove her i kveld men, jeg er litt usikker på hva som blir. 

Mye man kan gjøre er om dagen, ikke hver dag man orker et eller annet når det kommer til ting. Jeg føler meg ganske "dø" i dag men, dette skal jeg fikse og må klare meg til kvelden. Det var spennende i dag i barnehagen, vi så på film og koste oss ute. Der barna fant en frosk og skal som alltid vise den fram, jeg er ikke fan av frosker. Faktisk så er jeg ganske redd, for å si det sånn. De er ekle, jeg bare liker ikke små kryp. For de er over alt, det er ikke bare å komme seg unna for å si det sånn. Men ihvertfall barna liker det de ser, å de er veldig interesserte å det er bra. Bare ikke jeg må ta på den, eller gjøre noe med den så funker det ganske bra. 

Dere må få en super middag! Nå er jeg så sulten, at magen min rumler som bare det. Vi snakkes seinere, for det kommer flere innlegg i kveld. 

NOTODDEN BLUESFESTIVAL

 • 05.08.2015, 21:23


Blusen var veldig koselig, vi har kost oss mye med Roger og Edita. Vi har sovet i campingvogn, det var litt skummelt men det ble i orden. Kaldt kan jeg si at det var men, heldigvis sov ved kjæresten min, å han er alltid varm. I år var vi ikke så mye nede i gata på Notodden, for jeg kan ikke høre den musikken. Det gjør veldig vondt i ørene, derfor løp jeg nesten hele veien for å komme meg vekk fra det. Ørene mine har blitt bedre men, det er ikke over som dere tror. Jeg liker ikke å reise på fest der jeg må sitte med ørepropper i ørene, det irriterer meg og det er i veien. Jeg tror ikke at det kommer til å ordne seg, ikke når jeg hører lyder hver dag. Da må det være rolig, å nå som jeg jobber i barnehage så er det ikke godt det heller. Men jeg kan ikke gjøre noe med dette, for jeg har vært hos legen men, han sier ikke så mye enn at jeg må høre på lavere musikk. Det hjelper ikke så mye det da, selv om jeg har også fått medisin som har hjulpet men, ikke helt ordentlig.

Lydene for meg er veldig vonde, det skjennes ut som det skjærer i ørene mine. Det er veldig vanskelig å forklare hvordan det følelsen er men, den er ikke god for å si det sånn. Siste dagen så var vi på karuseller, der kunne jeg heller ikke ta noen ting. Pga ørene mine gjorde veldig vondt, jeg gikk litt vekk og satt meg på gresset mens vi så på Roger ta en karusell. Her skal dere få se noen bilder, ikke mange men noen er bedre enn ingenting. 

Håper dere likte bildene! Ellers får alle ha en strålende dag videre, ikke lenge til så kommer Arunas hjem, kan nesten ikke vente, for komme meg i dusjen før det. 

LEILIGHET, IKKE HELT KLART

 • 05.08.2015, 20:05


Da kommer kjæresten min hjem snart, fikk melding av han så gleder meg til han er hjemme. Jeg har rukket å ta bilder av leiligheten, dere kommer til å se rot her. Men det får dere tåle, for kan ikke være perfekt hele tiden. Det er noen ting som må bort, å jeg vet ikke enda hva jeg skal med klærne mine. Å selge de eller om jeg skal sende de til de fattige, eller bare gi bort. Fordi for meg er det ikke bare å gi fra meg klærne mine, for jeg elsker dem. De er veldig fine, så derfor er det ekstra vanskelig. Plutselig å ha våknet en morgen og prøver å ta på deg klærne dine, å ser at du kommer ikke opp i dem. Rett og slett de har blitt for små, jeg må komme meg i form snart. Derfor er jeg usikker om jeg skal gjøre dette, på grunn av jeg kanskje kommer til å være like lite som jeg kanskje var. Så må se hva som kommer, kanskje jeg skal bare pakke de sammen og be kjæresten min ta de med seg hjem i kjelleren. For man forandrer seg og vet ikke hvordan man skal respektere det, å det er vanskelig for meg. 

Men her skal dere få se leiligheten våres, håper dere liker den. Den er ikke stor eller for liten, den er ganske grei. Jeg liker meg her, veldig rolig sted. Faktisk veldig fint her, fint å gå turer, og se på ting. 

Dette her er ute plassen, vi skal få kjøpt oss ute møbler så vi kan sitte ute og kose oss. Jeg har hengt opp klærne, men var plass til mer så skal vaske mer.

Dette er gangen våres, det er stor plass der. Men kanskje det ser ikke sånn ut akkurat nå, dette er store søppelposer som må kastes i kon-teiner. 

Da har vi kommet inn på innsiden, her ser dere at det er litt rotete på benken pga vaska opp. Kjøleskapet skal byttes til større med fryser, så det skal bli bra!

Tv`en er ikke i orden enda, derfor er det ledninger som ligger der. Men det skal bli fikset i dag! Så jeg gleder meg veldig mye å se på tv. 

Her ser dere bedre hvor jeg pleier å sitte og blogge, kanskje litt jentete er leiligheten men, sånn ble det når jeg har flere ting enn kjæresten min Arunas. 

Når man går lenger inn, så er det spisested og pc krok. Der pleier Arunas å sitte og nytte tiden ved pc`en etter jobb, så han får slappe av. 

Sist og ikke minst, så er det badet her. I de svarte posene må klær vaskes, derfor ligger de på badet. Ellers veldig stor plass, å det liker jeg. 

Mye do papir er viktig! da ser man når det er tomt, ikke det fineste jeg har funnet på å legge alt fram. Men det får man tåle når man kommer inn på badet. 

Dusjen ser dere gjennom speilet, så den trenger jeg ikke vise til dere. Som jeg sa så må ting bli i orden, for det er ikke det nå. Håper dere likte det dere fikk se!

BLÅBÆR TUR

 • 05.08.2015, 18:51


Da har jeg, Edita og Roger vært på blåbær tur sammen, det var veldig koselig. Vi fikk med oss en del bær hjem, skal lage syltetøy i kveld hvis Arunas kommer med sukker hjem. Jeg venter på å smake, for det er så mye bedre enn de som er på butikken. På butikken der setter de så mye annet enn bær, så derfor liker ikke, og fordi det smaker ikke like godt.

Disse dagene har jeg vært på fullt jobb som lærling i barnehagen, det er ganske merkelig men det skal komme seg fram. Gleder meg til å lære barna, ikke minst finne på noe sammen. Jeg bor nærme barnehagen så det er rart, for er ikke vandt å bo så nærme et sted man skal være hver dag. Men alt skal komme seg, kommer til å bli vandt med dette og lære nye ting som jeg håper jeg blir tryggere på selv.  

Her skal dere få se noen bilder ifra blåbær turen, den var veldig vellykket, så da er jeg fornøyd for å si det sånn. Nå så venter jeg på at Arunas kjæresten min skal komme hjem, så vi kan lage mat sammen og kose oss med dessert, ikke glem tv`en kommer også på. Veldig bra at vi har fått kanaler, så alt av det meste er i orden her i leiligheten, bare noen få små ting som er igjen. Jeg får ta oppvasken så dere skal kanskje få bilder av leiligheten i dag, tenker meg at dere gleder dere akkurat som meg. 

Må ikke alltid se bra ut, orker ikke sminke meg til jobben for det er jobb! Du blir veldig sliten, skjenner det når jeg kommer hjem. Selv om man ikke alltid gjør så mye, så skjenner man det uansett. Føler den trøttheten tar over meg, men kan ikke legge meg når jeg er hjemme for da er man hjemme og skal spise, rydde og ta bilder til bloggen, og blogge da. Men sånn blir det, dagene for meg blir fra 08:00 på morgen til 16:00 på kvelden, så ca til middag er jeg hjemme alene og "venter" mens jeg rydder og alt annet på kjæresten min Arunas skal komme hjem, så sånn er dagene mine. Er ikke stort jeg gjør nå, akkurat nå som jeg er lærling. Man blir sliten av ingenting føler jeg, sikkert fordi det har vært sommerferie, og det skjennes veldig på kroppen at den ikke orker alltid på morgen. 

Men alle dere få en strålende dag! Jeg skal ta enda en brødskive og et glass vann, så vaske opp alt det rotet som ligger her på benken. Og ta med klær og henge de ute, eller kanskje inne er litt usikker pga været da tørker ikke klærne. Så for se hva jeg rekker i dag, for må forte meg slik at det ikke blir for mørkt ute, og jeg kan få ta bilder inne. 

UT Å REISE

 • 04.08.2015, 11:34


Heihei alle sammen! Håper dere liker bloggen min hvordan den er, for jeg klarer ikke å bestemme meg hvordan den skal se ut. Men dere ser selv alltid at det kommer forandringer her, mye styr å drive med alt dette men det skal gå bra. Dette er bilder ifra Langesund, det er veldig fint der. Så fint at jeg vil bo der, men sikkert dyrt å bo på et sånt sted med denne utsikten som dere skal få se. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits