BROWN HAIR

  • 30.08.2014, 18:27


Først var jeg blond å nå er jeg brunette, jeg synes denne fargen var kjempe fin. Jeg har veldig lyst å få tilbake min lengde på håret, ikke minst hvor ødelagt det er nå så det må komme seg opp igjen. Er ikke lett å ha forskjellige farger, jeg liker mest blondt men brun fargen ødelegger ikke så mye. Mitt ekte farge er brunt, men jeg liker meg best med blondt føler det er mer meg pga har hatt den fargen ganske lenge. Så jeg skal gjøre alt jeg kan ut av denne fargen jeg har nå, får la det være å ikke farge så mye. Håper på det beste og så ser vi hvordan det skal bli videre,  bare håret ikke blir mer ødelagt så går alt bra. 

Hva synes du? blondt/brunt

NEW MOBILE

  • 30.08.2014, 15:23


Hei alle lesere, her er mobilen jeg kjøpte her om dagen. Jeg synes den var kjempe søtt, rosa og greier da og fikk meg meg mange deksler hjem. Så er det vanskelig å velge hvilken jeg skal bruke, for jeg synes at alle er like fine. Jeg liker ikke veldig godt samsung, så den mobilen jeg hadde fikk kjæresten min det er pga hans mobil er ødelagt fra før av, å ikke så lett å bruke den. Så nå er jeg ganske så fornøyd med Iphone, ikke minst når den er rosa er jeg enda mer glad. Så jeg håper den holder seg lenger, å ikke mister den sånn som jeg gjorde med min første iphone. Jeg for passe godt på den og bytte litt på dekslene, fordi jeg klarer ikke velge ut en som er fin for alle er like fine. Hva synes du? rosa iphone

ESHOES.NO

  • 27.08.2014, 22:10


Hei lesere, jeg ville snakke litt om denne nettsiden. Kanskje dere har sett eller hørt om den før, det er ganske stort utvalg av sko. Ikke minst du kan bestille online, alltid har de gratis frakt og rask levering. De skoene ser ut til å holde lenger enn vanlig, å det er ganske lurt når man vil finne et par bra sko i en butikk. Jeg likte denne siden pga det er veldig enkelt å finne ting, du ser sko bilde og når du kommer med pilen nær bilde så kommer det strl på skoene. Å det er ganske lurt å vite, ikke minst ganske smart. Denne nett siden vil tilby deg sko, støvler, joggesko, jakker og alt mulig. Bare kom deg inn og sjekk den siden! 

Eshoes.no

Disse skoene synes jeg så veldig bra ut, likte fargene og hvordan de er laget. Du kan også vinne gavekort på 2000kr så det er bare å bli med inn i trekningen. Det er veldig mye som er 50% rabatt, så lurt å komme seg inn å se. Jeg ser veldig på at det er mange fine gummistøvler, å det regner ganske mye her i Norge så lurt å ha gode sko når det regner å ikke bli vått. For det er ikke en god følelse hvis du blir syk av å ikke ha gode sko, så her er tilbudet jeg gir dere. Å her finner dere bra og nyttige sko, ikke minst ganske billig. På denne nettsiden kan du også finne mange merker akkurat den du ønsker deg, så kom igang lesere. Sjekk på denne siden og kjøp deg sko, for det skal jeg gjøre en dag. Snart til vinteren, da alle trenger billig og rask vare som kommer med en pakke til deg. 

TRENING

  • 27.08.2014, 19:58


Hei alle lesere, nå ville jeg ta en prat med dere om trening. Jeg synes det er veldig gøy med trening, men det er å orke det og klare det. Da må du stå på og komme i gang, hvis du har virkelig lyst på dette. Jeg har ryggproblemer igjen, gjør vondt å sitte på skolen alt for lenge. Det kommer vonde smerter, så uansett hvordan jeg lener på meg så gjør det vondt bare enda mer. Så jeg lærte meg at å trene kan hjelpe, ikke minst du blir bedre av å trene. Ikke så bra å ikke få så mye aktivitet, jeg vet at jeg ikke har så mye å gjøre hjemme. Men jeg kjøpte meg dette og det gikk ganske fint, det var veldig gøy. Pga du må holde balansen, å det har jeg blitt ganske så dårlig på. Så jeg ler meg i hell når jeg faller ned fra ballen, eller som sakt kommer jeg ikke av den. 

Jeg synes du selv skal kjøpe deg noe sånt, for det er ganske morsomt og motiverende. Du kommer til å bli flinkere med å bruke disse tingene mer etterhvert, men det tar sin tid å lære noe man ikke har kontroll over. Jeg skal gjøre mitt beste av å trene flere ganger i uken, og håper på at ryggen blir mye bedre av dette. Har du prøvd dette? Hva synes du? Trener du?

NYTT INNKJØP

  • 27.08.2014, 19:08


Hei alle lesere, nå sitter jeg her og betaler regninger som har kommet. Sånn kommer det når man bor alene, ganske mye man må tenke på. Det er ikke bare å bruke opp pengene på alt man vil, fordi det kommer ting som du må betale her i livet. Snart skal jeg sette meg litt med lekser, det er ikke så mye så det er ikke stress å det er ganske godt det. I dag hadde vi ganske spennende gym, vi var i kano. Det var kjempe gøy med jentene, for sånt skjer ikke hver dag. Jeg er ganske glad fordi jeg har valgt den retningen med gymen, for jeg ville ha litt noe annet. Enn nesten bare noe med ball å gjøre inne i gymsalen, så jeg hadde det veldig gøy i dag. Jeg må fortelle dere at å gå på påbygg det er litt slitsomt og vanskelig, men gjør det du for beskjed om, så går alt bra. Det er så mye strengere, du for nesten ikke lov til det meste. Så noen ganger sitter jeg og stresser, fordi er så sliten av å sitte på en stol i flere timer. 

I dag har jeg kjøpt noen klær, det var ganske "billig" for bukser kosta 99 for en. Så jeg kjøpte meg to stikker, hårfarge, vest og tre topper som er lang arm. Ikke minst så kjøpte jeg med kjæresten min billetter til landstreff i Telemark, så da er det i boks. Er super fornøyd for da er noen ting i boks, å billettene kommer straks i posten.

Nå skal dere få se innkjøpet mitt og et video av landstreff i Telemark for de som skal være russ, gleder meg utrolig mye skal bli et spennende år med å være rødruss. 

(Vest fra Cubus - 199kr strl M)

(Lang arma topper fra Cubus -129 strl S)

(Bokser fra Cubus - 99kr strl 28)Ha en fin dag lesere! Setter stor pris på de som leser bloggen min.

GANSKE SLITSOM DAG

  • 26.08.2014, 14:56


Hei lesere, nå er jeg hjemme fra skolen. Her sitter jeg på sovesofaen min med kjæresten, vi snakker om rød og svart russen. For det er en del ting å snakke om, kanskje noen ting man er ikke helt enig med. Disse bildene er tatt fra i går, så er litt fornøyd da. Jeg prøver alltid på noe nytt, så håper dere liker det. I dag ble jeg medlem av bloggklubben, så det skal bli spennende. Alltid noe gøy med noe nytt, er ganske kjekt det. I dag skal jeg og kjæresten min til Bø og klippe oss, å så komme med bilen i morgen til skolen. Håret mitt har vokst ganske fort, å det er jeg ganske fornøyd med. Jeg kan ta et innlegg om det seinere, ikke minst så skal jeg ta et innlegg om det nye kamera som jeg lovte for ""lengesiden", det har tatt sin tid til jeg skjønner at jeg har glemt å vise dere noe jeg har lovet dere. 

I dag skjente jeg på skolen at jeg har ryggsmerter igjen, å det må jeg love dere at det er ikke en god følelse. Jeg føler meg som om jeg skulle ha vært en gammel dame, for å ha vondt. Men man for vondt også når man er ung jente, for å si det sånn. Så jeg må starte opp med trening igjen tenker jeg, fordi det var det som hjalp meg sist gang. For vel kanskje starte å trene på morgen før skolen, sette meg og lage meg en plan for trening for det er ganske lurt. Ikke bare for ryggen min, men for helsa og alt annet som gjør det bra for kroppen.  Men håper dere likte bildene og koser dere! (Jeg for pakke og komme meg til bussen snart).

Ha en fin dag videre lesere!

VANLIG DAG

  • 17.08.2014, 12:37


Heihei alle sammen, må si at det er veldig vanskelig å velge seg et design. Fordi man alltid vil ha forandringer, så kanskje jeg for ta og lage meg et nytt header istedenfor. Det har skjedd en del ting i det siste, rommet mitt er ommøblert så er ganske så annerledes. Ikke minst jeg har startet på vg3, å det er ganske så spennende, jeg tror jeg vet hva jeg skal bli. Jeg kommer kanskje til å bli og jobbe med barn, altså jobbe innen barnevernet. Fordi jeg har opplevd mye selv, så jeg vet hvordan det er å være et barn som kommer til et nytt hjem. Som kanskje kan hjelpe mer og gi håp til det barnet, enn å bare ha tatt kurs og jobbe med det. Så det skal bli spennende, nå på påbygg er det vanskelig. Men jeg er ganske fornøyd fordi vi for lekser, å da har man jo noe å gjøre hjemme enn å sitte å ikke gjøre noe. Jeg synes var ganske kjedelig på barn og ungdom, det var så mye jeg kunne fra før av å det var nesten ingen lekser. Derfor hjelper det meg å få lekser, fordi da lærer du mer. Ikke minst gjør viktige ting på skolen, de første dagene var ganske så kleine, men det går så bra som det ser ut. I dag skal jeg kanskje reise til Notodden hjem med kjæresten min, men vi for se hvor mye han har gjort hjemme arbeid til å kunne reise. 

Jeg for komme meg i dusjen, kanskje få tatt noen bilder til dere seinere.

XBOX 360

  • 08.08.2014, 21:31


Heihei alle lesere, nå lager jeg gulrotkake. Siden kjæresten min hadde lyst på mer, så det skal bli klart. Jeg har kjøpt meg xbox, så er ganske spennende å prøve seg fram. Gleder meg å prøve den hjemme, siden der har jeg en stor tv, å dette blir i morgen allerede. For vel kanskje lage pizzasnurrer når jeg kommer hjem, siden vi skal på tusenfryd med venner. Gleder meg veldig mye, skal bli en super koselig tur med alle sammen. Det er veldig koselig når folk vil finne på noe, men ikke alltid det passer. Så det er fiksa, vi skal på langtur. Kjæresten min har aldri vært på tusenfryd og en venninne av meg som heter Caroline. Så de for glede seg mye til søndagen, for det gjør akkurat jeg. Jeg har vært der ganske så mange ganger, men det er lenge siden nå. 

Jeg må beklage dere fordi jeg har vært en ganske dårlig blogger i det siste, men jeg prøver det jeg kan. Jeg føler ikke alltid at jeg har tid, fordi å blogge tar ganske lang tid som i flere timer. Men må si at når jeg blogger som nå, så har jeg alltid mye å fortelle dere. Om det er noen som vet hvordan man skal spille med xbox, så håper dere kan gi noen tips. Pga, dette er første gang jeg har noe sånt. Å det er jo ganske nytt, så dette er jo ganske spennende. 

I morgen blir det ganske avslappende dag tenker jeg, siden det har meldt regn. Men gleder meg å komme meg hjem, må bli vandt med det som er møblert nå. Tror det blir noen flere ommøblerte ting, fordi jeg må få ordna mer plass. Til å lage mat, ikke minst spise vanlig. Men nå skal jeg spille med gutta, så dere skal slippe mase mitt her. Jeg snakker om alt mulig, ikke bare om et ting. Så kanskje ikke så lett å lese alt sammen her og få med seg det jeg sier, fordi jeg sier så mye i en setning at setningen blir feil. 

Ha en fin dag videre! 

SIMPLE DAY

  • 05.08.2014, 19:48


Heihei alle lesere, jeg ville bare raskt stikke innom med et innlegg. Slik at dere vet at jeg blogger hele tiden, er ikke like flink å blogge hver dag ser jeg. Men jeg prøver alt jeg kan, så her er et innlegg til dere. I dag har jeg bakt gulrotkake, den smakte kjempe godt. Jeg synes jeg blir flinkere for hver gang, for sånn er det å prøve seg flere ganger så blir det bedre. Jeg har hjulpet kjæresten min litt og vært med han, nå så rydder han i garasjen. Men jeg vet jo ikke hvor tingene skal ligge, det er bil ting, søppel alt mulig som finnes. Så jeg sitter og ser på han, at det ikke skal bli for kjedelig for han. Nå som dere ser så er det bær på trærne, å da skal jeg plukke de i en bolle. Skal se om det er flere ved garasjen, så skal bli godt med syltetøy og litt drikke. (ÆÆ nå må jeg løpe ut! det er en stor kakerlakk ell no her på rommet) ..

CHANGES

  • 04.08.2014, 16:55


Heihei lesere, da er jeg hjemme. Ganske herlig å være hjemme ikke minst alene, høre på høy musikk og slappe av rett og slett. Mm dere skal få en nyhet at vi har møblert her i hybelen min, så det er litt større plass og ser annerledes ut. Jeg er ganske fornøyd nå da, fordi nå kan man sitte ved bordet å spise vanlig enn det som var. Så sånne små ting kan gjøre ganske så store forskjell, å det skal dere få se her nede på bildene som kommer. I dag har jeg hengt opp bilder og lagt ting på plass, kanskje jeg for bake en kake snart. Men må beklage med at jeg fikk ikke tatt noen bilder i blusen, så det var ganske dumt av meg. Ellers hadde jeg det veldig fint de dagene, koste meg mye med venner og mye annet. I dag skal jeg kanskje til Bø, men er usikker. Så det kommer ann på hva jeg gjør her hjemme hos meg, men jeg vil jo se kjæresten min da. På torsdagen var jeg hos mamma min, der var det kjøtt på grillen og shopping etter det. Så dagen var ganske travel, men når vi kom oss til Notodden så var vi ute og gikk i byen noen runder. Så det har vært en del folk på besøk her, å det er koselig. 

Her ser dere at vi har handla en del! :D

Endringene kommer nå . .

Her er de "nye gardinene", som jeg lovte å vise .Da var det en del forandringer pga lite plass, nå så ble det litt mer  . . :)

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits