I GOT A JOB

  • 17.08.2013, 09:10


ÆÆ da sto jeg opp klokken 8, har ikke vært så trøtt eller noe, så mm tokk sin til til jeg sovna i natt, sovna klokken 3. Så i dag skal jeg på jobb! på Elgsjø - kaffe. Gruer meg akk som jeg gleder meg, wii! Håper alt skal gå bra og at jeg klarer det. men må forte meg, siden skal sykle til byen og bli kjørt av noen.

Her har jeg jo, dusja og alt så fort fort :DHade hade! Er ferdig på jobb klokken 7.

GIVE ME LOVE

  • 16.08.2013, 20:42


Nå så sitter jeg her på rommet mitt og slapper av, mm hører på musikk og ser på facebook. Tiden går, har vært i Litauen. Har en del bilder fra der, så kan legge ut et innlegg fra der. Men må bare si at jeg blogger uansett å ikke alltid jeg føler for å blogge, for vet ikke alltid om hva. Men hvis dere ønsker så er det å bare kommentere under og si hva jeg skal blogge om. I dag har jeg første gang laga muffins! så er ganske stolt. Været er ikke så nydelig, det regner her og i morgen skal jeg på jobb! Første dag, gleder meg :D.

Håper dere liker innlegene mine!

Hva har du gjort i sommerferien?

PICTURES IN THE RAIN

  • 16.08.2013, 20:27


På bildene ble det litt dårlig kvalitet, fordi det regner ute og måte passe på kameraet.

Håper dere vet at jeg er tilbake!

Blues 2013

  • 06.08.2013, 15:26


Jeg har hatt 3 herlige dager, altså en helg med mine venner. Ble kjent med mange en del og koste meg mye. Her i Notodden skjer det ikke alltid veldig mye, så nå som det var blues så koste vis oss alle sammen og det var rett og slett liv her på Notodden. Jeg er fornøyd fordi jeg har venner som bryr seg om meg, dagene var supre rett og slett. I de siste dagene nå så regner det så mye at det går ikke ann, været er helt ufyrselig! Jeg har sykla til byen hver dag og hjem, det er ganske bra sport kan man si da. Vi alle har gått så mye opp og ned i byen, så vi pleier å sette oss fordi vi er slitne. 

Her er meg og Katrine snuppa da :) ved tivoliet

Adam, Erlend og Eidar er fornøyde!

Søte sammen da:)

Kristin og Sandra da, skulle posere litt :D

Tina blir tegnet da :D

Her koser vi oss med fanta ;D

Det var mye morro og mye greier den helga! Håper alle har kost seg.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits