BARNEVAKT DAG NR 2

 • 31.07.2016, 00:35


Jeg fikk ordne hjemme her, og være med lille bror til kjæresten min. Men til slutt så sovna kjæresten min og hans lille bror, mens jeg holdt på andre ting som vanlig. Dagen har vært ganske lang, jeg er sliten å det merkes. Men da får jeg legge meg! Vi snakkes alle sammen.

Beklager med seint innlegg, for hadde ikke med oss pc`en.

KOSELIG DETTE

 • 30.07.2016, 15:00


Slik er det hver dag, så dette er ganske vanlig å se her i huset. Vi koser oss sammen hele tiden, å det liker vi!

MY NAILS

 • 30.07.2016, 12:00


Nå er det en stund siden jeg har oppdatert noe om negler, hmm negler for meg er jo utrolig mye! Det finnes utrolig mange forskjellige fine farger man kan bruke, denne gangen ble det lilla og litt glitter da. Jeg lager enkelt og greit, for har ikke alltid like mye tid. Under skal dere få bilder av dem, håper dere liker. 

Ganske enkelt og greit, hva synes du?

JEG VAR BARNEVAKT I DAG

 • 29.07.2016, 21:14


Jeg fikk passe på lille broren til min kjæreste, han er utrolig herlig gutt! Han finner på mye rart, han var veldig fornøyd i dag. Klarte ikke å lære han å smile med tenner, men det ble tunge istedenfor. Ha en fin kveld videre!

AT DET GÅR AN

 • 29.07.2016, 21:00


Jeg som har ventet hele sommerferien på varme dager, men uansett så skal det komme regn hver dag. Uff, jeg kan si til dere at jeg sitter og venter på vinter allerede, for dagene bare flyr av gårde. 

HAN ER SUPER FORNØYD!

 • 29.07.2016, 18:00


Jeg kan se hvor glad Hybel blir når jeg tar med han ut, han hopper og spretter av glede. Å det varmer hjerte mitt, jeg er veldig glad at han har fått dette buret. Jeg skal lære meg og han, at han skal få være mer ute. For det trenger han, og det er godt for han. Håper på varmedager, så han kan få være mer ute. HYBEL HAR UTEBUR

 • 29.07.2016, 15:00


Det har tatt tid, mange dager å vente. Men endelig kom denne dagen, når kjæresten min laget dette buret, ved hjelp av sin far. Den ble kjempe bra! Jeg er superfornøyd med resultatet, det tokk ikke mange timer å lage denne. Nå pleier Hybel å få være ute å kose seg, mens jeg kan gjøre andre ting enn å passe på han. 

JEG HAR BLITT LEI

 • 29.07.2016, 12:00


Jeg har blitt så lei, lei av den dumme klesvask. Det er så mye, men når jeg henger det ute så tørker det aldri! For det kommer regn hver dag, å det blir aldri tørt. Da blir det hengende ute i noen dager, å klærne lukter ikke så godt lenger, de blir ødelagt altså slitt blir dem.

Noen ganger tar jeg med klærne inn og henger inne, men det blir veldig sånn klam luft inne. Å det liker ikke jeg, derfor anbefaler jeg mer å henge klærne ute. Uff, det er ikke bare å velge sånne ting.UT PÅ TUR ALDRI SUR!

 • 28.07.2016, 22:00


Jeg elsker å gå turer, jeg kunne gått og gått bare. Men slik går det ikke, så det ble en tur i dag med godt samvittighet. Håper vi får ta flere slike turer, bare å komme oss ut i skogen gjør dagen min bedre.

Jeg er ikke en sånn person som liker å gå alene, kunne klart å gå alene men da trenger jeg en hund, for ellers kan ikke du se meg ofte gå alene tur. Pleier du å gå alene? Har du noen dyr hjemme?

VI HAR 2 DEGUS HJEMME

 • 28.07.2016, 21:00


Disse degusene er ikke våres, men vi fikk ha de hjemme her inntil videre. For store søster til kjæresten min er i utlandet, å det er ikke så mange som har tid til dem. Derfor tokk jeg dem imot med glede, de får være her til alt ordner seg. Jeg elsker dyr, så jeg klarte ikke å si nei til at de skal få være her. 

Jeg merker det lett på Hybel kaninen min, at han er litt sjalu. For disse dagene er han helt ekstremt innpå meg, han skal ikke ta et skritt bort en gang. Men vi får håpe det ordner seg, for ikke bare han merker at det er noe nytt her hjemme. Vi tar det med ro, og håper på det beste.

LITT OMMØBLERING

 • 28.07.2016, 16:46


Jeg har ommøblert litt her hjemme, for det har kommet inn to små dyr her. De er utrolig søte, de skal bare være her i buret. Planen min var at jeg skulle se de, se hva de gjør å ikke legge de vekk. For slike dyr trenger også oppmerksomhet, selv om de er to sammen. Så her skal dere få se resultatet, håper dere liker det!

UTE I HAGEN

 • 22.07.2016, 20:44


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi har vært ute en tur og slappet av, dagen har vært hjemme for vi var tross alt på langtur i går.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

FISKETUR

 • 22.07.2016, 20:33


Fisketuren ble vellykket men bare med 4 små fisk, det er bedre det enn ingenting ihvertfall. Dagen/Natten var ganske avslappende, vi koste oss ved sjøen i Langesund. Vi kom oss hjem klokken 05:00, så jeg er ganske overrasket at jeg klarte å være så lenge våken.

Før så pleide jeg å bli gretten og sur, men denne gangen klarte jeg dette. Får håpe vi tar en slik tur en gang til, men at denne gangen får vi mer fisk enn det som ble. Ha en fin dag videre folkens!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

BARE NOEN TIMER

 • 21.07.2016, 18:55
Uansett hvor jeg reiser, så tenker jeg på deg. Du er min lille engel Hybel, en skjønn liten kar. Ingen er som du, var kjempe koselig å være med deg ute i hagen i dag. Du fikk slappe av og kose deg, og det fikk jeg også.
 

VI GJØR OSS KLARE

 • 21.07.2016, 18:40


Må beklage med seint innlegg i dag, vi skal reise på fisketur om ikke mange timer. Derfor pakker vi, gjør oss klare og kommer hjem et tid på natta. Gleder meg å få slappe av, kose oss ved vannet.

Hybel blir hjemme, da får han passe på huset mens vi er borte en liten tur. Stakkars, han er litt dårlig i magen disse dagene. Får håpe det går over snart! Ha en fin dag videre folkens.

UANSETT HVA KLOKKA ER

 • 21.07.2016, 00:11


Uansett hva klokken er, så har jeg alltid tid til deg Hybel. Du betyr meg utrolig mye, alltid like koselig å sitte med deg. Jeg skal prøve å finne en bra film å se på, mens gutta sitter og spiller litt før de skal legge seg. Da får jeg bare si natta til dere nå, vi snakkes i morgen. Ha en fin kveld/natt folkens, for tiden flyr som bare det.

I KVELD HAR VI BESØK

 • 20.07.2016, 23:22


Endelig kan jeg sitte og slappe av, vi har kost oss med fisketur og fått besøk. Bilde er uklart, men dere kan se at det er meg og Arunas. Takk til fotografen, ikke hver dag slike bilder kommer her på bloggen.

KJEMPE GODT!

 • 20.07.2016, 16:19


Det ble bedre enn forventa, det ble kjempe godt! Jeg er super fornøyd med resultatet, fra nå av blir det mer hjemmelaget knekkebrød. Jeg har fått fylt opp en boks, å det skal jeg gjøre en annen gang også. Men vi snakkes, for skal fiske før kjæresten min kommer hjem.

HJEMMELAGET KNEKKEBRØD

 • 20.07.2016, 12:53


Så herlig å få laget noe sitt eget, gleder meg å smake på hjemmelaget knekkebrød. Aldri om jeg har laget dette her, men vi får prøve ut. Håper det smaker godt da! (må beklage for ser ikke ut, har trent)

SÅ HERLIG DAG!

 • 20.07.2016, 11:36


Endelig kan man våkne og kalle det sommerfeire! Været er helt nydelig, med mye sol og glede. Først skal jeg spise frokost så treningsøkt, og planen i dag er å rydde hjemme og slappe av mot kvelden. Men må komme meg ut også å nyte det fine været! Ha en fin dag videre folkens. 

HJEMMELAGET BOLLER OG SYLTETØY

 • 19.07.2016, 23:58


Siden jeg ikke hadde noe å finne på, så laget jeg boller og syltetøy av solbær. Det ble ganske godt for å si det sånn, jeg som egentlig er ikke så glad i solbær. Men denne gangen laget jeg dette selv og det smakte godt! 

THE NATURE

 • 19.07.2016, 19:36


SNART ER ALT PÅ PLASS

 • 19.07.2016, 19:14


Her hjemme nå som det er sommerferie så har jeg ordnet med ting, å endelig kan jeg fortelle dere at ting er snart på sin plass. Det er ikke bare å bo i et hus, det er mye som skal ordnes og planlegges. 

Endelig er jeg ferdig med 2 svarte fulle poser med klær, denne måneden kommer strømregningen til å stige litt. Håper det er ikke alt for mye vi skal betale, for det var noe jeg måtte gjøre og bli ferdig med.

ROSES ARE ORANGE

 • 19.07.2016, 18:45


Utrolig hvor fine roser kan være, disse har kjæresten min kjøpt til meg. Jeg ble kjempe glad! For er ganske lei av røde roser, jeg ønsket meg en annen farge.

Blomster for meg gir glede, en følelse å slappe av. Nyte det som er, og komme seg videre. 

ROUND NUMBER 2

 • 09.07.2016, 20:30


Heisann folkens! I dag har vi vært hjemme bare, og jobbet med hagearbeid. Det er ikke så mye igjen, men noe selvfølgelig er det. Denne gangen har ikke tomatene grodd fint, så vi skal dyrke nye. Alt ugress som ikke skal være der tokk vi bort, så skal bli spennende når det hele resultatet kommer. Tror jeg skal jobbe med det i morgen også, for kjæresten min skal i garasje å ordne med bil. Vi får se, ellers er jeg ganske så fornøyd!

The Apple Doesn't Fall Far From The Tree

 • 07.07.2016, 12:00


ÅKEREN

 • 06.07.2016, 12:00


ENJOY THIS MOMENT

 • 05.07.2016, 21:00
FISKETUR

 • 05.07.2016, 18:40


Vi har kost oss mye sammen, slappet av og tenkt ut nye ting til å finne på. Det er så mye som skjer i det siste, jeg har nesten ikke ord for det. Disse dagene er slitsomme, og litt irriterende fordi været. Det er mye av og på knappen her, om man skal være fornøyd eller ikke.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits