KJÆRESTEN MIN ER FLINK

 • 24.07.2015, 11:28


Ikke hver dag han klarer å ta bilder, men han faktisk klarte det i dag. Jeg ble fornøyd med resultatet, håper dere liker bildene også.

Ikke tenk på t-shorte jeg har på meg, for fant ikke noe akkurat annet der å da.UTE ER DET ALLTID NOE Å NYTE

 • 23.07.2015, 19:34


Middagen var super god! Til å med kjæresten min likte det, han sa det var veldig godt. Nå var jeg ute en tur og tok noen bilder, her i hagen våres. Ikke stort og ikke for liten hage, men ganske grei er den. Bedre enn ingenting, det er første gang jeg har en hage. Når det blir tilbud skal vi få kjøpt noen ute møbler, for det er ganske fint plass å sitte her. Gleder meg til alt blir i orden i den nye leiligheten våres, tar sin tid alt sammen.

BESTE MIDDAGEN

 • 23.07.2015, 18:17


Denne middagen elsker jeg, den smaker kjempe godt! mmm tungen min sikler seg etter smaken. Det må du også å prøve, det er sunt og billig!

Ha poteter i olje og krydder, du må ha i olje for at det ikke brenner seg fast inn i brettet. Når du har gjort dette kan du ta på folie på brettet, og så helle alle potetene på brettet. Potetene skal steke først i 15 min, så har du i fisken på fisken tar du i krydder og tar på mye sitron, for det er meningen at det skal smake sitron. Så etter at potetene har stekt i 15 min så setter du inn fisken og lar den steke i 15 min med potetene. Etter en halv time så er maten klar! Å da kan den nytes på bordet. Ikke glem salat til dette, tomater, agurk, salat hode og lettrømme og salt og pepper til slutt. Håper dere likte dette, prøv selv det smaker veldig godt! 

GRAPEFRUKT OG EKTE HONNING

 • 23.07.2015, 13:35


Plutselig er jeg her alene på morgen i dag også, kjæresten min har reist på jobb. Mens jeg sitter her og ser rundt meg, og tenker at nå må jeg rydde. Jeg må komme i gang, for ellers hvordan skal andre mennesker se på dette, hva skal de si når de kommer inn i dette rottet. Eller at noen går forbi leiligheten og ser inn i vinduene, det kan hende kanskje noen gjør, men har ikke merket noe til det enda. Når jeg er hjemme på kvelden med kjæresten min, så må jeg alltid låse døra. Uansett om hvilken etasje jeg bor i, eller hvor jeg bor, døra skal alltid være låst. Det er ikke så rotete som dere kan tro når dere leser dette, men for meg som er jente bare av å se to gensere ligge på gulvet kan være for mye rot. 

Jeg synes det er vanskelig å skrive her på bloggen for jeg tenker det jeg skal skrive, men så kommer ikke alt på et innlegg heller for noen ting er ikke greit å skrive her. På morgen blir alle de setningene feil for meg, de setter seg ikke riktig i teksten. Så etter at jeg har skrevet må jeg lese alt på nytt og rette som jeg tror er riktig og tror jeg kan. For jeg er ikke fra Norge å jeg har ikke lært alt om hvordan man skal skrive setninger, men det håper jeg at jeg får til. Etter at alt blir i orden her i leiligheten, så skal jeg lage meg frokost og kose meg med en film. Og ta en treningsrunde med rockering akkurat som jeg gjorde i går i en halv time, kommer til å bli med smerter i dag. Pga magen gjør vondt nå, og var vondt å sove i natt. 

Tusen takk for alle dere som leser her på bloggen min, jeg setter veldig stor pris på det! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å blogge mer, mer om alt mulig som kommer i veien. Hvis jeg ønsker det, så fikser jeg dette. Men hvis jeg ikke ønsker dette, så kommer det ikke så mye spennende her på bloggen. For man kan finne på mange ideer om hva man kan blogge om, har kanskje tenkt å ha video, men for det første så lurer jeg selvfølgelig hva dere ønsker.

Smaker godt! Sterk smak, men honning gjør at det blir mildere. Har dere smakt på dette før? Det er veldig bra for kroppen!

BADING ER ALDRI FORSEINT

 • 22.07.2015, 23:28


Dagen i dag var helt super! For å si det rett ut, jeg er veldig fornøyd. Jeg har trent i en halvtime før Anna Marie kom på besøk, å dette fikk jeg til. Jeg var ikke stresset, ikke sint, var faktisk avslappet og greide å gjøre det jeg skulle. Tenkte mest på at dette skal jeg få til, hvorfor ellers gjør jeg dette. Ikke for moro skyld, men for at jeg selv skal være fornøyd. Vi har badet og grillet og koset oss med mye latter, så dagen var strålende fra min side. For sånne dager savner jeg, savner å finne på noe. Savner at mine venner er ikke så mye rundt meg, men denne dagen fikk meg til å smile. Vi fikk tatt en del bilder, jeg har tatt og Arunas har tatt sammen med oss. Vannet var ganske kaldt, men det fikset vi ganske greit tror jeg. Jeg bruker litt ekstra tid å komme meg ut i vannet, for jeg er litt pysete ikke minst er redd for vann. Men det gikk ganske bra! Anna Marie og Arunas fikk det til, de hjalp og gikk med meg.

Nå så er jeg hjemme med Arunas og sitter her og skriver til dere, mens han sover. Det er fordi han skal på jobb i morgen, å jeg ser veldig på han at han er sliten hele tiden. Men som jeg har fortalt han: du kan ikke være sur, eller vise akkurat hvordan du er og skylde alt på meg eller andre når du er sliten, fordi det kommer ikke til å hjelpe. Ikke minst tenk deg når du skal få barn, så kommer du hjem og er sliten, å når man er sliten så viser man sitt at man ikke orker noen ting, men barn vil selvfølgelig finne på noe med deg, og da må du vise at du er fornøyd. Du må finne på noe å gjøre med barna, ikke bare komme hjem og være sur, for alle vet å være sur da hjelper ingenting. Jeg får gå og legge meg etter at jeg har kommet med dette innlegget, for blir seint for meg også. Å blogge tar tid, noen ganger noen timer. I morgen skal vi bade igjen og kose oss, prøver å kose oss så mye vi kan før jeg og Anna Marie skal bli lærlinger. 

TODAY IS THE DAY

 • 22.07.2015, 15:07


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme på sofaen min, ganske koselig å ha noe som er mitt. Disse dagene har vært helt utrolige! Jeg har kost meg mye med kjæresten min og ikke minst med min bestevenninne Anna Marie. Jeg har av en eller annen grunn ikke tatt noen bilder, for det har vært på kvelden å da vil ikke kamera fokusere på den måten. Ellers har jeg det ganske bra her med kjæresten min, vi koser oss sammen med å lage mat, snakke, se på tv sammen, gå på tur.

I dag skal vi se på været, så kanskje vi skal ta oss en tur og bade. Gleder meg som et lite barn å bade, pga har ikke badet ordentlig denne sommeren. Så det skal bli spennende, håper været blir fint i dag. Nå er jeg hjemme alene og ser på serie, etterhvert skal jeg vaske opp. Kan ikke vente til Arunas kommer hjem, ikke minst min bestevenninne kommer i dag også. Da er det noe å glede seg til her i dag, kanskje jeg skal få ta noen bilder når vi er ute på tur. BIG JUMPER TODAY

 • 16.07.2015, 17:01


Deilig med stor genser etter dusjen, i dag var været ganske opp og ned. Så måtte kle på meg litt da, selv om det er sommer så kan det være kalde dager.

Jeg får vel prøve å slappe av, for er jobb hver dag. Sånn er det, ihvertfall når man skal tjene penger. Ha en fin torsdag folkens! 

OUT SIDE

 • 12.07.2015, 22:23


Fantastisk hvor fint det kan være ute, mye smått man kan finne. Hver eneste liten ting, kan bety ganske mye. Når man ser på himmelen, så ser man alltid forskjellige mønster og skyer. Å de forandrer seg hver dag, noen ganger kan man faktisk se en hest, elg, eller hva enn man ser på himmelen der oppe. Så det er mye spennende man kan se når man kommer ut, akkurat som mange små insekter ute i gresset. Jeg kommer aldri til å ta på de, men jeg kan ta bilde av de og være fornøyd. 

Ha en fin kveld! Vi snakkes i morgen, sov godt og drøm søtt alle sammen. 

BEAUTIFUL SUNSET

 • 12.07.2015, 21:25


Ikke hver dag er det solnedgang, så det var ganske fint å se på. 

PAKKE SAKER TIL ET NYTT HJEM

 • 12.07.2015, 20:49


Heihei alle sammen, i dag har vi vært en tur i Notodden og pakket saker til den nye leiligheten. Uff, jeg glemte å ta bilder slik at dere skulle fått sett hvordan det ser ut. Men det får jeg fikse en annen gang, pakkingen er så å så nesten ferdig. Jeg gleder meg ganske mye til å flytte inn sammen med noen, for er ikke alltid så moro å bo alene.

Ikke tenk på hvordan vi ser ut, for vi er slitne og trøtte etter pakking og en fri dag. I morgen må vi opp tidlig klokken 06:00, for å være på jobb 07:00. Så det er dagen sin, gleder meg til lønnen kommer. Håper dere har en super fin søndagskveld, kos dere mye!

DET ER LOV Å TULLE LITT!

 • 10.07.2015, 22:45


GRILLING`S

 • 05.07.2015, 15:44


Heihei alle sammen, i dag er vi alle hjemme. Det er veldig varmt ute, så varmt at når man kommer ut så svetter man med en gang. Jeg prøver å sitte inne, men samtidig ønsker jeg å komme meg ut å nyte været. For sånne dager er ikke hver dag, så da skal jeg prøve alt jeg kan. I dag skal jeg slappe av så mye som mulig, fordi i morgen sal vi jobbe som bare det. Fingrene mine funker ikke som de skal akkurat nå, så må slappe av før dette.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits