LIBRESSECATCH

 • 28.07.2014, 22:42


Nei så morsomt, nå fikk jeg kjæresten min å spille jente spill. Jeg prøvde den ut i går, synes det var ganske spennende ikke minst ble helt hekta av den. Så nå kunne ikke han gi slipp på den heller, det var ganske morsomt å se på han. Jeg fant denne spille på facebook, det er sikkert flere jenter som spiller denne her. Der kan du vinne ganske utrolige ting som du selv kan lese om, men jeg tok ikke den tiden akkurat å se gjennom. Fordi jeg ønsket bare å prøve å spille, men som alle vet så kan jeg egentlig ikke spille pga blir sykt hekta og kan ikke la være. Men det er ganske så morsomt å få spilt for meg, så det gjør jeg ikke ofte for å si det sånn. For jeg kan innleve meg ganske for mye inn, at jeg føler nesten at jeg er der på ekte. Så hvis jeg spiller bil spill, så sitter jeg nesten og skriker pga sykt følelse når bilder velter eller krasjer. Men du kan prøve den ut, det er ganske kult for å si det sånn. Søk på www.libressecatch.com ellers søk dette på facebook og der finner du det. Men nå skal vi spille videre, så vi snakkes lesere. Om det er noe dere lurer så bare å spørre, byebye.

Har du spilt denne? Hva synes du?

THE FEELING

 • 28.07.2014, 21:35I dag så er jeg ganske imponert av alle mine lesere, fordi plutselig kom det enda flere. Det er ganske spennende å komme så høyt opp, jeg gjør det beste jeg kan for at folk skal like det de leser og ser. I dag har jeg slappet av, har ikke hatt det ganske så godt fordi har vondt i magen. Men etter en god biola, som alle vet at det hjelper, så hjalp det faktisk. Nå sitter jeg og tenker på om tingene jeg skal handle inn, hva som er nytt og om alt mulig. For det er faktisk mye å tenke på når man bor alene, alene er ikke den enkleste måten å leve av. Men det har gjort meg til mer fornøyd jente, fordi ingen kjefter på meg, sier hva jeg må gjøre, ikke minst bestemmer over meg. Nå tar jeg mine egne handlinger, noen ganger skulle jeg ønske at noen var rundt meg mens andre ganger så vil jeg få de vekk så langt så mulig.

Jeg vil utvikle meg på en bra måte, en måte alle kan være stolte av. Det er ikke lett å være verken gutt eller jente, for du har mange tanker om alle sammen. Ikke minst dine egne følelser kan komme ganske langt, du må bli sterk jente/gutt for å klare dette. Jeg er ikke så tøff enda for eksempel det med maten, å lage mat er ikke helt min greie, for en eller annen grunn så er jeg redd. Det er bare når ting har skjedd i mine gamle tider, så kan det hindre meg med å klare dette her akkurat nå. Jeg må bli sterk og komme meg opp, men det kommer seg etter et og et steg, jeg ønsker ikke at folk skal pushe meg. Noen ganger trenger man det, men nå jeg er her for meg selv. Dette må jeg tenke, føle og komme meg gjennom selv, ingen andre skal gjøre det for meg. 


Det er ikke lett å være den man er, for du kan forandre deg ganske fort ved å bare være nær din venn. Så det er ganske mye å tenke over, når ting er på denne måten. Noen tror de er så kule at de kan trekke ned folk på sånn vond måte, mens andre takler det ikke. De har aldri blitt behandlet på en slik måte, å etterhvert de kommer seg over det og blir enda smartere. Ting kan gå på forskjellige måter, men ikke alle kommer gjennom noe sånt. Alle har sine egne erfaringer, ikke minst den opplevelsen for ikke alle oppleve. Men de later som at de vet ganske mye om det, for å trekke ned folk.

Nå skal jeg slappe av og kose meg med kjæresten, ikke minst finne ut måter som gjør til en bedre blogger. For man kan ikke bli like bra som alle andre,for alle er forskjellige. Til torsdagen så kommer det masse bilder, å dere må glede dere. For da blir det innkjøp og andre ting, som jeg trenger til hybelen min. Ellers ha en fin dag alle sammen! Ikke minst tusen takk til alle de som har delt det innlegget om det huset som bant opp her i Gvarv, jeg tror de setter en stor pris på at dere har gjort dette for å støtte. Nå skal jeg sjekke epost om noen har sendt litt penger, å uansett hvis det ikke kommer inn noen penger. Så setter jeg veldig stor pris på at dere har tatt tid for å lese det innlegget og delt med andre på facebook, det betyr veldig mye tusen takk lesere! :)

MITT INNKJØP

 • 28.07.2014, 13:59


Hei alle sammen, jeg handla her om dagen. Så jeg ville vise dere hva jeg kjøpte, det er bare små ting. Men nyttige ting, som er ganske greit å bruke. Nå ligger jeg her i senga og slapper av, som dere vet det er jo morgen enda. Gleder meg til kjæresten min kommer hjem, da for jeg gi han en bamseklem som alltid. Jeg er super glad i han, han er en utrolig gutt. Jeg tenkte å lage rundstykker, fordi det er ikke noe brød. Men det for vi se om vi ikke kommer oss på butikken, er egentlig ganske greit å få lage noe hjemmelaget. Ikke minst det er enda sunnere enn å kjøpe hele tiden, så hjemme er best. Som dere vet så blir det blues i Notodden, å da er det noe å glede segtil. Skal bli koselig å se alle venner og nære igjen, til torsdagen skal jeg og kjæresten min til Drammen. Der skal vi møte mamma min og handle og shoppe, fordi jeg trenger klær og mat. Har ikke vært hjemme på en stund nå, så må komme meg i gang. Så hele bluesen blir vi i Notodden, gleder meg ganske mye. 

HJELP Å STØTTE!

 • 27.07.2014, 22:33


Dette er et hus som ligger i Gvarv nære Bø, det er noen kjente av familien til kjæresten min som bodde i over etasjen. Det skjedde noe som var ikke forventet, de var en tur litt unna for å slappe av. Å plutselig klokken 03:00 for de flere telefoner om at huset dems brenner. Men de fikk ikke fram den beskjeden fordi mobilen lå i bilen, mens de sov i telt lenger bort. Etter hvert når morgen kom, så kom de hjem til dette dere ser på bilde. Å så ser de at hele huset er brent ned, alle tingene alt sammen er borte. De har ikke mat, ikke penger, ikke bevis for at dem bodde der (papir), ikke at de har et hus i et annet land, de har ingenting igjen unntatt bilen. Men det var noe galt de kom seg ikke veldig lang med bilen pga nøklene brant opp i huset, så min kjæresten sin familie skal støtte de og hjelpe så mye de kan. Må si takket være dem, så kommer bilen til å bli fikset, men hvordan skal de leve. Det er en mann og kone, de har jo mistet alt sammen ingenting igjen. Hvor de skal gjøre av seg, og alt sammen kommer alle tankene fram nå. For sånt skjer ikke hver dag å kanskje en dag trenger du hjelp, å du er fra utlandet skjenner ikke så mange i Norge. Hvordan skal du få hjelp? penger? hus/hjem? Bevis for at dette er deg, for pass og alt er brent opp. Noe av sakene for de fikset på, men de viktigste tingene er borte.

Make some change in the world and help people who needs help

Jeg ville spørre dere der ute, om dere kunne ha hjulpet. Selv om dere ikke skjenner dem, husk at det gjør ikke jeg heller. Men noen ganger trenger andre mer hjelp enn deg selv, så støtt dette. Send meg meld (si_mba12@hotmail.com) om du kunne sendt litt penger til denne mannen og kvinnen. For de trenger hjelp og støtte som kanskje du selv trenger en dag og vet ikke hvor du skal gjøre av deg, fordi alle tingene dine er borte for alltid. Håper dere lesere kan hjelpe til, lese denne saken. Her er lenken som er i avisa: http://www.ta.no/nyheter/midt-telemark/article7498017.ece

STØTT OG HJELP! TAKK send meg svar på (si_mba12@hotmail.com) om du er villig til å hjelpe med å sende litt penger til denne saken.

Kanskje du kan slippe å drikke en flaske med brus, å sende 20kr til denne saken for det kan hjelpe veldig mye.

YOU CAN VIN

 • 27.07.2014, 17:19


Jeg vant noe så utrolig morsomt,  å få noe sånt i posten. Det jeg fikk var en liten sminkepung og noen tamponger, jeg fikk flere men noen ga jeg bort. Du kan melde deg inn og legge til bilde, velge bakgrunn og til slutt skrive inn et kallenavn. Så ser du om du vinner senere, men jeg så ikke mer inn på den siden. Jeg fikk bare i posten noen uker siden, så det var ganske koselig følte jeg. Dette her for man ikke hver dag, så det er bare å prøve seg ut for du kan være vinneren. Denne nett siden er på facebook, du finner den ved å søke på libresse Norge. Hva synes du? 

Vant du? Fikk du i posten?

GOOD MORNING READERS

 • 27.07.2014, 10:00


Heihei alle lesere, må fortelle dere at det er godt å høre på fugl lyder på morgen. Bedre enn å bli vekt av høy alarm på mobilen, som skremmer deg i alle kanter. Så jeg våkna til disse utafor vinduet, de er kjempe søte. I dag senere skal jeg komme med flere innlegg som jeg har å vise til dere, det er om ting jeg har kjøpt og jeg må jo komme med et innlegg om kamera mitt. For dere har ikke sett den, noen ganger skjer det bare at jeg tenker ikke over at jeg har lovet dere noe. Så dere bør glede dere i dag, og kanskje komme med noen tips hva kunne jeg ha gjort annerledes på bloggen.

A LITTLE GREEN

 • 26.07.2014, 20:37


Heihei alle sammen, nå ligger jeg her i senga og skriver til dere lesere. Mm jeg var akkurat og badet ute, tok ikke med meg kamera siden jeg tenkte ikke over, at jeg skulle være der en stund. Det var veldig koselig, men for en eller annen grunn så har jeg vondt i hode nå. Så skal se og få i meg en tablett som kan hjelpe meg, fordi når jeg for vondt i hode så hender det at det tar ganske lang tid til det går over. Har hatt ganske avslappende dag, ikke så mye var det å gjøre. Beklager fordi jeg kommer med sånne bilder av dagen min, jeg burde starte med å ta flere bilder av meg. Fortelle om mine meninger ikke minst fortelle kanskje mer om meg, men jeg vet ikke akkurat hva dere vil vite om meg. Kanskje jeg for ta en spørsmålsrunde her en dag, så for vi se hva folk lurer på mest. 

I dag har jeg drukket ganske mye vann, fordi blir sykt tørst  i denne varmen. Ihvertfall på kveldene når man for så lyst på å drikke vann så klarer man nesten ikke å slutte å drikke, fordi du blir helt hekta på å drikke det. Så lurt å drikke mye vann om dagen, enn på kvelden å ikke få sove fordi må løpe på do hver 5 min. Ellers koser jeg meg ganske mye med kjæresten min, og gleder meg veldig til vi skal til Notodden. Men først på torsdagen som kommer skal vi til Mamma min, så blir veldig koselig å se henne igjen fordi det har vært nå en god stund siden. Ha en fin dag videre lesere! Kos dere i den varmen, for dette for man ikke hver dag. 

KYLLING PÅ GANG

 • 25.07.2014, 23:09


Da har jeg endelig fått spist, det var kjempe godt. Bedre enn å steke hjemme inne i pannen, for det er jo forskjell som dere vet. Jeg ville ta opp litt det med at folk sier så mye stygt om andre over nette, jeg synes dere burde tenke over hva der skriver. For det kan såre andre, det kan ødelegge ganske mye for en person. Men som alltid i en mobbegruppe er det flere, ikke bare et menneske som har så stor makt. Folk tenker at dette er bra det de gjør mot andre, men de tenker aldri over hvor ille har hun/han inni seg. Det kan såre så mye, at han/hun kan starte å gjøre så mye dumt. Slik at de kan føle at de har kommet seg vekk, å det er sånne måter mennesker starter med  selvskading og andre ting. Ting  kan ødelegge kanskje resten for livet ditt, kanskje du gjør det enda verre for deg selv, men du glemmer aldri hvordan folk har behandlet deg. Å etterhvert kanskje hvis du klarer å komme deg vekk, så blir du på en måte sterkere! og blir på en måte smart. Men du gjør alt du kan for å komme deg vekk i sånne situasjoner, sånne som gjør deg ikke godt. Håper dere forstår mine tanker, for ista leste jeg på Sophie elise sin blogg å der var det mye snakk om å sette henne i dårlig side.

BIG WORLD

 • 25.07.2014, 18:52


Heihei alle sammen, jeg var akkurat ute en tur. Det ble ganske så kjølig, så måte gå og ta på meg genser. Nå griller kjæresten, så gleder meg mye til maten. Mm jeg trenger hjelp til å fikse sidemenyen, så lurte på om noen av dere kanskje kan det. Men dette haster ikke, bare nå er jeg fornøyd med arbeidet mitt jeg har lagt alt i bloggen i dag. Det tok sin tid, men er fornøyd selv om ikke alt ser ferdig ut. Men vi snakkes seinere folkens, fordi nå er det mat.

Hva synes du om det nye designet?

Kanskje du kan hjelpe meg?

SIMPLE DAY

 • 25.07.2014, 17:15


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg og slapper av rett og slett, nå som dere ser så har jeg forandret en del her på bloggen. De bildene på siden kommer til å vise ser mer etterhvert, men siden det er første gang så tar det litt sin tid. Så dere må ikke tenke så mye på de tingene på siden på menyen, ellers håper jeg at dere liker den "nye bloggen" min. Håper dere kan gi deres grunner og meninger, hva jeg kunne ha gjort annerledes. Jeg prøver alt jeg kan å gjøre som jeg ønsker det, men er ikke lett fordi jeg kan ikke alle disse kodene, så håper på hjelp av dere. Nå som dere ser så er bildene ekstra store enn det de har hvert, så jeg synes det blir ekstra spennende da. Ellers har jeg det ganske fint, må få kommet meg ut en dag og shoppe litt.Ha en fin dag videre!

PERFECT DAY

 • 23.07.2014, 15:47


Heihei alle sammen! God morgen til alle, her sitter jeg da ved pcen, etter en liten bade tur med hunden og søsteren til kjæresten min. Det var kjempe deilig å få bade, lenge jeg har ventet å få det til. Må si at disse dagene så steker det ute, det er så klam luft at det går ikke ann. Jeg bare lå 1 time i sola, å plutselig ble jeg blitt brun. Så sola er så sterk at du trenger ikke vente lenge, på å få den solfargen på hunden som du ønsker. Jeg vet at jeg er ikke helt frisk enda, men er på god bedringsvei. Det var dumt av jeg å bade, men jeg hadde så lyst. Jeg følte at jeg måte bare, fordi det var så lenge siden jeg har badet. Ikke minst vannet var varmt, det var så godt. Nå så tenkte jeg å se på en film, slappe av og kose meg.Ha en fin dag videre!

EPLEKAKE

 • 22.07.2014, 20:52


Heihei, må fortelle dere at i dag er det super varmt ute! Wow denne varmen er utrolig. Man for jo nesten ikke å puste, ikke minst når jeg er syk. I dag spiste jeg ananas, så nå har jeg fått munnsår for første gang. Må si at det er ikke godt altså, så merkelig det er på leppene. Det gjør vondt og det er sårt, ikke minst det svir litt. Sånn er det, ikke alt man for oppleve like raskt som alle andre, alltid noe nytt hver gang. Nå skal jeg ut snart og få ta noen bilder til dere, så gleder meg som en liten unge. Fordi føles som lenge siden jeg har gjort det, men det har jeg dessverre ikke. Nå som i dag tok jeg en tablett, så hjalp det meg faktisk føler meg litt bedre enn det som var. Så jeg for vel ta en til kvelden også, må bli fort frisk. Ikke lenge til blusen snart på Notodden, mye å glede seg til da. 

Men jeg for komme meg ut, vent til det kommer et innlegg her.

BEAUTIFUL SPACE

 • 22.07.2014, 09:50


Heisann alle sammen, nå ligger jeg her i senga forsatt og slapper av. De fleste sover her hjemme, men siden kjæresten min skulle på jobb så sto jeg opp samtidig med han. Jeg prøvde å legge ut dette innlegget i går, men det er noe rart med denne pcen her, så jeg fikk det ikke til. Nå skal jeg fortelle dere litt av disse bildene, her reiste vi en tur opp nesten på toppen av et fjell. Å så fikk jeg tatt bilde av hvordan Bø ser ut, å det er jo ganske fint som dere ser. I går fikk jeg også laget eplekake, den smakte kjempe godt. Gjemte den på rommet slik at alle skal vente til middagen i dag, men dette er en liten hemmelighet. Siden ikke alle hjemme her, vet at jeg har laget den. Jeg var på kino i går på kino, med kjæresten min og søsteren hans. Det var ganske koselig å få være med dem alene, ikke minst koselig å komme seg litt ut av hjemmet noen ganger. Denne sommerferien har vært ganske med mye arbeid, og slitsomt. Men jeg er super fornøyd fordi for være hos kjæresten min, for jeg er super glad i han som han er i meg. Jeg skal blogge mer jeg er ikke borte, om det var det dere tenkte. Men dere skjønner at jeg ble syk, etter samværet med lille bror. Så da har jeg ikke vært så aktiv i det siste, å det beklager jeg for ganske mye. 

Ha en fin dag videre folkens! Nyt sommerferien før den er over

BIRTHDAY FOR BROTHER

 • 18.07.2014, 22:11


Heihei alle sammen! Må fortelle dere at min lille bror har bursdag i dag. Han blir så fort stor gutt, for ikke se hele oppveksten hans men noe for jeg se. Jeg er urolig glad i han, han likte gavene sine og var super fornøyd. I dag var vi på by stranda her i Notodden, det var veldig koselig å få se han igjen. Vi har spist litt kake og noen få sjokoladebitter, ellers vært ved vannet og lekt der. I dag har jeg blitt forkjølet eller har fått allergi, men jeg er usikker på hva det kan være. Fordi jeg nyser en del, ikke minst nesa renner som bare det, å det er jo ikke godt. Var fint å se at han var glad, han ville leke og bade. Men jeg hadde ikke på meg bikini, så jeg satt på stranda mens han og min søster bada. Så dagen var ganske herlig! Jeg har blitt da sykt solbrent på ryggen som alltid, det blir ikke så godt i morgen, men sånn er det bare. 

SOME PICTURES FROM THE DAY

 • 16.07.2014, 22:42


I dag har det vært ganske avslappende dag, endelig som kjæresten min har lappen så tok vi oss en tur til Notodden i går. Så koselig det var å se mine venner søsteren min, vi spiste middag hos henne. Etter det var det noen runder i byen å så hjem til meg, jeg fikk tatt med noen ting og lagt fra meg ting. Wow! Postkassa var full av brev og mye aviser, blader. Så måte se gjennom alle sammen, for alle var fra skolen og barnevernet. Nå ligger jeg her i senga og hører på musikk, var koselig i dag vi var en tur på en bursdagsfeiring. Kjæresten min fikk en høyttaler, så er ganske god musikk her på rommet.

Må si at det er ganske urettferdig at jeg og min søster for ikke se lille bror så mye som var før, jeg skjønner at han er liten og at etter møtene med oss så blir han lei seg pga han savner oss osv. Så blir det på en måte våres feil, derfor for vi se han enda mindre. Men folk må skjønne at sånn er livet, han må bli vandt med å være med oss å ikke se oss mindre. Jeg synes det er helt feil, jeg skjønner godt hvorfor han er lei seg. Til å med jeg er lei meg! Å det bryr seg ikke barnevernet. Dårlig! Urettferdig!

WATERFALL

 • 15.07.2014, 12:59


I går reiste vi en tur for å se på foss, siden bestevenn til kjæresten min har jo ikke sett dem. Det finnes ikke sånne ting i Litauen, ikke store fjell eller andre ting som er her i Norge. Så han syntes det var ganske spennende og se på vannet renne så fint. Han ville få med et bilde hjem å vise til foreldrene sine, å det skal dere få se nå. I dag så skal vi reise kanskje å bade, har ikke badet ute på litt lenge nå. Så jeg gleder meg ganske mye, kanskje vannet er kaldt men det bryr ikke meg. Jeg vil bade, fordi det er ganske gøy og blir ganske avkjølet. Men en ting jeg må gjøre i dag, det er å finne bankkorte mitt. Jeg vet ikke hvor jeg har lagt den ifra meg, for plutselig ble den borte. Å det er ikke lurt å miste sånne ting, så jeg må finne den og legge den slik at jeg finner den neste gang.

KJÆRESTEN BESTO OPPKJØRING!

 • 14.07.2014, 22:55


Gratulerer til han så mye, jeg vet ikke hva jeg skal si mer enn det. Jeg er super fornøyd, koselig å høre at min søster og mamma ringer og spør om han har fått lappen. mens jeg var hjemme og venta på svar av kjæresten, å svaret var etter en time. Jeg og hans bestevenn fant ut å lage noe til han, så vi lage et lite plakat som står gratulerer så mye. Og jeg laga muffins, har ikke smakt på de heller men tror de var gode. Etterhvert som tiden gikk videre så tok vi oss en tur i byen her, det var litt rart å se at min egen kjæreste kan sitte foran ratte og kjøre selv. Men må fortelle dere at han var veldig flink, det var som om du skjente ikke at du satt i en bil. Det var som noe annet, du fløy på en måte men sakte. Heh . . merkelig dette, men sånn var den følelsen. Ellers når vi kom oss hjem så laga jeg pizza, jeg fikk hjelp litt av alle sammen pga visste ikke helt hva de skulle ha på de stykkene de skulle ha. Nå har det jo blitt så sent så jeg for si natta til dere alle sammen, og prøve å få sove i natt noe jeg ikke gjorde i går. 

Haha! Han ser litt dø ut på dette bilde, men men sånn er det bare etter en slitsom dag.SOME RAIN TODAY

 • 14.07.2014, 12:35


Hei alle sammen, da har kjæresten min reist tidlig på morgen for å ta oppkjøring. Så for vi se om han for lappen, håper kan for det til. Nå så slapper jeg av bare, har vært regn så var ute og tok noen bilder til dere. Jeg liker veldig godt å ta regndråper, det blir så fint etter at det har regnet som dere kan se på bildene under. I dag skal jeg rett og slett vente på kjæresten min som kommer rundt 3 tiden hjem, og håpe på at han får lappen. Slik at vi kan ta noen turer sammen, fordi jeg vil vekk litt. Vekk fra alle, bare være med han noen dager for jeg er sliten. Så det skal bli godt det, vi for se om det blir Litauen tur i sommerferien. Først må han få seg lappen, så ser vi om vi reiser noe sted. Men ellers gleder jeg meg til skolestart, litt lenge siden har jeg hatt vanlig skole dager som jeg ønsker. Så det skal bli mye spennende dette året som er nå å starte på vg3, ikke minst med min bestevenninne Anna Marie. Ha en fin dag folkens! 

BE LIKE A ROSE

 • 13.07.2014, 20:24


IT`S RAINING TODAY

 • 13.07.2014, 20:07


Jeg kommer med et innlegg nå pga jeg har vært opptatt hele dagen, så plutselig kom det regn. Å da fikk ikke jeg ta så mange fine bilder, men det er noen ihvertfall. I natt skal det regne som bare det, med torden og lyn helt sikkert. Ihvertfall det har meldt en del, så det er bare å gjøre seg klar for å sitte inne. I dag har jeg vært ute og gjort noe arbeid, ble ganske sliten. Det kommer et innlegg snart igjen, håper dere liker den. I dag har mamma til kjæresten min laget rabarbara kake, så det smake ganske godt. Litt kanskje for surt, men det var ganske godt med is. Jeg beklager med fort lite innlegg i dag, men sånn skjedde det bare. Ha en fin dag videre folkens!

KOSELIG KVELD

 • 13.07.2014, 00:26


Nå var jeg ute ista og tok noen bilder her til dere, håper dere liker dem. Akkurat nå så vi på en film alle sammen, det var ganske koselig. Men for en eller annen grunn så har jeg ganske vondt i hode, ikke minst i en tann også. Heh, må få fikse de tennene mine. Men som alle vet, det koster penger. Jeg beklager fordi innlegget ble ganske seint, men sånn er det bare. Når man gjør noe koselig med noen andre, noe man ikke gjør hver dag. Så jeg og kjæresten min for legge seg nå, han skal ha fri i morgen pga siste prøve kjøre time på mandagen. Gleder meg utrolig mye til han for lappen, ikke minst at jeg kan få sitte på foran.  Ha en fin kveld! nattinatt folkens. 

DETTE ER INNKJØPET

 • 12.07.2014, 20:45


Dette er innkjøpet mitt, det var ikke så mye men er super fornøyd. I går fikk jeg kommet meg til frisøren, så jeg har kipt meg som dere skal få se en dag snart. Ellers var dagen ganske morsom og mye spennende i går, mange kjente fjes som vi så. Jeg er ikke alltid sånn jente som skal shoppe mye, mest kanskje gira på mat nå. Å det må jeg få slutt på, fordi penga går fort. Kjæresten min har vunnet et stort ball, den er ganske så stor så når vi gikk i går i byen folk stirra på oss. Ganske så gøy alt sammen, i den varmen. Skulle ønske det var i dag også hele helga, men det var det  ikke. Jeg fikk kjøpt noe som var bra for håret, å det har hjulpet meg. Jeg merker at det er noe annet med håret mitt nå, mer levende enn tørt og slitt. Men klipte slik at det lange ble lange, å ikke alt bort og håret er til sludra. Vil ikke ta den sjansen igjen, fordi jeg kommer til å andre som bare det. Så det lange håret mitt er som det er, bare tuppene er klipt. Jeg ble veldig fornøyd, ganske så snill frisør og pratsom. 

Ha en fin dag videre! :)

SOMETHING GOOD

 • 11.07.2014, 14:51


Heihei alle sammen, som dere vet så la jeg ikke ut noen innlegg i går. Men det var fordi jeg ikke orka det, jeg var sliten og trøtt. Jeg venta så lenge på kjæresten min, fordi jeg har ikke noe å gjøre alene. Nå han kom hjem, han kom med godteri og brus. Han ropte på meg og sa kom opp, å jeg kommer da. Så sier han se, det er til deg. Det synes jeg var koselig av han, han viste til å med hva han skulle kjøpe til meg. Så nå sitter jeg her og spiser på de nesten hele tiden, ikke så lurt men er ikke lett å stoppe når det er så godt. I dag skal vi til byen her i Bø og shoppe litt, siden det blir sånn billig greier i helga nå. Så jeg gleder meg å få kjøpt det jeg trenger, og kanskje noen gaver. 

Kos dere alle sammen? Noen andre som skal til byen i Bø?

PIZZASNURRER

 • 09.07.2014, 18:34


Heihei alle sammen, dagen tokk sin tid på kjøkkenet å bake. Så her kommer det bilder av dem, de ble veldig gode. Endelig har min søster kommet hjem fra Litauen, så fikk snakke med henne. Så snakka jeg med min bestevenninne Anna Marie, hun kom inn på påbygg. Jeg ble så glad! at jeg ville skrike foran pcen, jeg synes det er helt supert. Å nå har endelig kjæresten min kommet hjem, så de hjemme her koste seg med pizzasnurrer mens jeg er her oppe etter dusjen, dere skal få se seinere hva han kom med hjem til meg. Søtnosen min, jeg er super glad i han. Nå mens jeg ligger her i senga så hører jeg torden ute og litt regn her, ellers er dagen ganske bra. For alltid høre noen nye nyheter fra alle sammen, ikke minst alltid like kos å ta en prat med noen enn ingen.

GOOD FEELING AT THE MORNING

 • 09.07.2014, 11:53


God morgen alle sammen, snart blir det frokost på meg. Nå ligger jeg her i senga og koser meg, det første jeg hørte i dag var fuglene. Å det ser dere på bildene, de var utrolig små og søte. Godt å våkne av noe fint, enn noe som bråker og du for vondt i hode av. I dag for jeg komme meg ut og drive med hage arbeid, kommer til å bli slitsomt men ja sånn er det bare. Kjæresten min har reist til jobb fra før av som jeg sa til dere i går kveld, så jeg kommer til å være ganske alene. Det blir pizzasnurrer seinere mer til kvelden tenker jeg, fordi da har deigen hevet seg godt! Alle for ha en fin dag videre, kos dere.

A SIMPLE DAY

 • 09.07.2014, 00:01


Beklager fordi jeg ikke la ut innlegget før jeg reiste til jobben, men sånn skjedde det bare. Men det kommer under her som dere kan se, jeg ble ganske så fornøyd med bildene i dag. Dagen har vært litt stress med jobb, men ganske avslappende også. I morgen for jeg jobbe litt ute, pga er ikke ferdig med å dra ut det ugresset i hagen. Også skal jeg lage pizzasnurrer så alle hjemme her i Bø for glede seg til de kommer hjem. Nå så ligger jeg her ved kjæresten min og vi snakker om Litauen turen, siden det blir aldri helt klart hvem måned vi skal reise ditt. Vi for legge oss for kjæresten min må stå opp om 5 timer, å det er ikke mye søvn. Derfor jeg for legge fra meg pcen og si natta til dere nå, det kommer flere innlegg i morgen. 

BREAKFAST

 • 08.07.2014, 17:24


Hei alle sammen, frokosten var før tiden men som dere ser så kommer jeg med innlegget nå. Jeg glemte at jeg hadde tatt bilder av frokosten jeg laga i dag til meg og kjæresten min, han likte det veldig godt. I dag skal vi jobbe i kveld tror jeg, så det blir godt å få seg litt penger. Snart blir det middag, er sulten allerede så blir godt med mat. Jeg og kjæresten min har slappet litt av før vi jobba i hagen her, jeg måte dra ut sånn ugress fordi det nye skal vokse ut. Dagen i dag har vært ganske varm, sola er her å blir borte, men samtidig så er det ganske deilig med varme nå som det er sommer. Ha en fin dag videre folkens! :)

GRILL KVELD

 • 07.07.2014, 22:23


Kos det var på hytta etter fisking med grill, man blir jo ekstra sulten etter fiskingen. Se på dette første bilde det ser ut som en hest som håper ut av ilden, jeg synes det er ganske stilig. Nå er planen endret med å reise til Litauen, vi reiser ditt i oktober i høstferien så gleder meg veldig mye. Det ble endret pga tid, penger, og ting vi trenger når vi kommer ditt. Nå sitter jeg og tenker på at jeg savner noen mennesker, jeg husker gode tider med dem. Jeg sendte akkurat meld på face om hvordan det går osv, så håper jeg får et svar. Jeg har jo ikke akkurat venner her i Bø så må til Notodden, for å få være med noen. Gleder meg å se Anna Marie min bestevenninne når jeg kommer tilbake, kjæresten min skal jo få lappen snart. Først og fremst jeg håper han klarer den, den 14 nå til mandagen som skal komme. Å lappen skal han ta sammen med sin bestevenn som blir 18 den dagen, så gleder meg mye å se dem begge to stå sammen ved siden av hverandre og le og ha fått den lappen. 

NOBODY IS PERFECT

 • 06.07.2014, 21:24


Nå ligger jeg her og tenkte å fortelle dere om tankene og følelsene mine som var i dag, det var om meg selv. Hvordan jeg ser ut, hva jeg kan gjøre for å se sånn ut. Hvorfor er jeg ikke like fin som alle andre, hvorfor jeg er annerledes. Aldri om du blir helt perfekt for deg, du blir heller aldri like bra som alle andre. Alltid et eller annet du blir missfornøyd med, å det kan du ikke forandre noe på. Hvis ikke du tenker deg å operere, eller andre ting som kan ødelegge for deg eller gjøre deg enda mer svakere fordi du blir aldri fornøyd. 

Jeg har noe som gjør meg ikke glad, jeg blir skuffet over meg selv. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme ut av disse tankene, å det jeg føler er at jeg er feit. Kanskje jeg ikke er det, men mine tanker og følelser sier noe annet. En dag er du fornøyd, mens en annen er du så sint at du vet ikke hvor du skal gjøre av deg. Jeg ser for meg at jeg er ganske feit, pga jeg har blitt nesten syk og fått anoreksia. Så tankene mine går ganske opp og ned, men jeg vil bli litt tynnere. Å dette er noe jeg må få stopp på, noe en dag jeg må takle at jeg er bra som jeg er. 

Noen tanker kan gjøre deg godt mens andre kan gjøre deg noe vondt, noe du ikke klarer å håndtere alene. Alle har sånne tanker alle gutter og jenter, men noen kanskje føler at de er bedre enn andre. Å det kan såre andre ved å si stygge ting, eller se stygt, tøffe seg foran den personen, være altså best i alt - noe man kommer aldri til å bli. Selv om du har en jobb, så betyr ikke at din kamerat er like flink som du er i jobben din.

Noen dager jeg sitte å tenke på at nå skal jeg trene og ser bra ut, men jeg trenger hjelp å starte med noe trening. At du bare tenker og har den følelsen av å gjøre dette, så betyr det ikke at du gjør akkurat det du sier. Men jeg har virkelig tenkt å gjøre noe med dette, å kjøpe meg en kalender - skrive opp ting, lese og komme meg videre. Føle meg bra akkurat som jeg ønsker det, ikke minst å trene er bra for helsa.

Alle har sine egne problemer, noen kan forandre mens andre klarer det ikke å de føler at de må gjøre det sammen med noen: Å jeg er sånn person som må gjøre det med noen, noen som kan hjelpe meg videre slik at jeg kan føle meg bra inni og utapå. Men en viktig ting alle må huske på at ingen er like, alle er forskjellige. Alle må respektere akkurat hvordan du er, men kanskje ikke alle som kan hjelpe deg med akkurat det du trenger. 

Alle har sine egne grunner på ting, noen er lett å høre mens andre kan være vanskelig som kanskje for deg selv i sorg. Du må lære deg å tåle hva en annen sier til deg, det kan være vanskelig men en dag så klarer du det og blåser i hva andre sier til deg. Da blir du sterkere og føler deg ikke svak som den personen har sakt deg noe, fordi da vet du at det er han/hun som er svak ikke deg.Håper dere forstår at sånn er livet, ingen kan gjøre noe med sånne følelser og tanker fordi du blir aldri perfekt.

FISHING TIME

 • 06.07.2014, 18:05


Nå sitter jeg her ved kjæresten min, og begge to er ganske usikre hva jeg skal skrive her til dere på dette innlegget. Mm husker ikke alt som har skjedd på 3 dager, ikke minst når man har noe å gjøre hele dagen. Så ikke rart at man husker ikke alt sammen, men sånn er det. Dere skjønner hva vi driver med her ut av bildene, selv om jeg ikke har så mye å si akkurat nå. Vi er veldig slitne og trenger søvn, så da blir man mer usikker på hva man skal skrive, fordi man tenker ikke helt klart enda. Jeg for vel legge meg ned litt, slik at jeg for hvilt ut og kose meg etterpå med flere innlegg til dere seinere. Dagene har vært veldig fine, med litt regn og varmt luft. I dag fiska vi opp ca 40 fisk, så hvis noen vil ha så send meg meld.

SUNSET

 • 06.07.2014, 17:22


Heihei alle sammen! Som dere vet så er jeg tilbake, her på bloggen. Dere skal få en del hytte bilder, det var veldig koselig. Men jeg er sliten som bare det, sto opp tidlig bare for å fiske. Men jeg må si at tiden gikk bra sin vei, så i dag ble det en del fisk på oss. Akkurat nå begynte det å regne her i Bø, det er jo ganske kaldt også. Første dagen vi kom oss til hytta på kvelden, så var det veldig fin himmel. Det kommer dere til å få se nå her videre ned på innlegget. 

Jeg må si at jeg hater når andre bloggere skal "herme" - altså gjøre det samme som du gjør på bloggen din. For å få flere lesere på den måten du gjør det selv på, ikke minst hvordan du tar bilder. Det synes jeg er ganske dumt å gjøre av andre, kan de ikke finne sine egne måter å gjøre ting på. Det beste er å gjøre sitt eget, å ikke komme med noe bare fordi en annen har det. Så jeg er ganske skuffet, jeg skal ikke ta det fram her hvilken blogger som gjør det eller det, men rett og slett dårlig gjort. 

Det kommer flere innlegg så fort bildene er klare, håper dere liker dem. Ha en fin dag videre!

ODE TO EARTH

 • 03.07.2014, 22:55 I denne utrolige time-lapse video som tar deg til alle hjørner av kloden, vil du være vitne til den majestetiske skjønnheten av jorden som ingen andre video noensinne laget. Å være vitne til alle de landskap og dyr, vil du bli overrasket.

THURSDAY

 • 03.07.2014, 15:59


Heihei alle sammen, da har dagen vært tidlig ferdig. Nå sitter jeg her og betaler regninger, sånn er det. Mm tenke at jeg skulle en tur i dusjen å etter det ta noen bilder til dere, men problemet er jeg er usikker om det kommer regn snart. Siden det er ganske så mørkt ute fra før av, så vi for se når bildene skal komme. Når jeg kom hjem så rydda jeg akkurat og nå gjør jeg ting jeg driver med. Snart skal jeg få pengene fra jobben, så gleder meg veldig mye. Disse pengene som dere vet skal gå til bil lappen og en tur til ferie, fordi jeg har vokst en del så noen av klærne er får smått. Jeg skal gi dem til barna i Litauen i barnehjem, det skal bli spennende og min egen reaksjon hvordan dette kommer til å bli. Dere må glede dere til videre av sommeren å lese bloggen min, selv om jeg ikke alltid får kommentarer så bryr jeg meg ikke. Fordi jeg ser hvor mange som leser bloggen min å det er det jeg synes er utrolig, da blir det mye mer spennende for meg selv. 

Kanskje jeg for forte meg ut nå og ta bilder, så kommer jeg snart tilbake. Kjæresten min har lappen snart, så den første turen blir rett til Drammen til mamma min. Skal bli godt å se henne igjen og få hjelp av henne med penger, fordi jeg har ikke helt enda lært meg hvor mye jeg bør bruke i ukene osv. Så det skal bli bra! Å få en del hjelp, da har jeg mye å glede meg til. Og dere også siden dere kommer til å se alt sammen her på bloggen, men jeg for vel løpe ut fort nå. 

Håper dere likte bildene, jeg for vel gå og ta meg en rask dusj nå. Jeg ønsker at dere kan gi meg tips om hvordan kanskje bilder jeg skal ta, er det noe annet dere vil jeg skal legge ut. Jeg beklager fordi jeg har ikke lagt ut hvilken kamera jeg har, men det kan jeg fikse litt seinere. Ellers ha en fin dag! Og kos dere mye.

GOOD NIGHT

 • 01.07.2014, 23:02


Heisann, da sitter jeg er i armkroken til kjæresten min. Vi snakker om jobben i morgen, mens han spiller på mobilen å jeg skriver her til dere. Dagen har vært litt tungt i dag, men det gikk bra. God å ha kjæresten sin rundt seg, slik at han kan gjøre det godt igjen. Det er utrolig med været må jeg si, pga det regner og er sol hele tiden. Altså hver dag må det regne og være sol, det klarer ikke å bestemme seg slik at det blir en ting på en dag. Så blir litt rart det med jobbing også, for den jobben vi jobber med er ute. Men er super fornøyd har tjent en del penger, å disse pengene blir til lappen og Litauen turen vi skal litt seinere. I dag har jeg vært hjemme som dere vet og vært med kjæresten min, vi har kost oss sammen. Ellers jobb i morgen og tjene enda mer penger, å det skal gå til noe som er bra. Gled dere i morgen med noen innlegg, takk til alle mine lesere som leser hver dag. Jeg vet dere er der ute et sted, så derfor vil jeg takke dere. Ikke minst takker fordi som kommenterer, for kanskje neste gang jeg kan gjøre noe bedre ut av innleggene mine. Men jeg må starte mer å blogge om "meg" siden det er min blogg, ikke bare natur osv. Kanskje det starter å bli kjedelig for dere, jeg kan merke det litt. Men jeg skal gjøre mitt beste, jeg tar ikke så mye bilder av meg ut av dagen pga jeg jobber i nesten samme klær hver dag og ser ikke ut rett og slett. Men etterhvert så kommer det, jeg fikser meg noen dager jeg er hjemme bare for å gjøre det, men det skal komme dere må bare vente litt med det. Ellers ha en fin kveld videre! Vi snakkes i morgen.

MINE FØLELSER OG TANKER

 • 01.07.2014, 13:46


Jeg satt her i går på rommet og gråt, jeg var så lei meg av alt sammen. Disse dagene har ikke vært enkle for meg, jeg har mye å tenke over ikke minst disse tingene som blir sakt til meg. Jeg synes at mennesker bør tenke over hva og hvordan de snakker til andre, fordi det kan såre noen mer enn man tenker over. Jeg var så lei av alt i går klarte ikke tenke på å være fornøyd, det bare gikk ikke. Allerede enda nå sitter jeg her og skriver til dere nesten med tårer rundt øyne, å det er ikke et godt tegn. Jeg gratulerer så mye mamma til kjæresten min som fortalte i går at hun var gravid, så blir spennende å se hvem som kommer om det blir jente eller gutt. Men selv om hun fortalte det i går så klarte jeg ikke være glad, alle tingene som var så imot meg gikk helt over kontroll. Jeg kom ikke ned for å si gratulerer en gang, men dette for jeg gjøre i dag og kjøpe en liten gave med kjæresten min. Jeg er glad på dems vegne, men noen ganger når du har det vondt så må du bare få det ut. Du klarer ikke kontrollere det du må bare gråte det ut, fordi du får ikke gjort noe med det. 

Jeg har hatt det tungt i min barndom, derfor sånne ting er ikke enkle for meg. Jeg kan sitte og tenke på en ting du har sakt ganske lenge, så lenge til jeg ikke orker å ha det inni meg. Til jeg kommer ut med gråte, sinne eller andre ting. Å det kan forvirre mennesker å det skjønner jeg, men det er ikke lett å bare la være en gang. I dag har jeg fri pga jeg var så lei meg i går kveld, det stoppet bare ikke. Så i dag føler jeg meg litt bedre, men ikke det beste. Bare av å tenke at de personene er rundt deg, så blir du skuffet over deg selv fordi du er ikke sterk nok. Jeg må lære meg å ikke bry meg så mye, men dette kan være for vanskelig for meg. Fordi jeg har hatt det tungt i min barndom og derfor reagerer jeg på den måten kanskje du ikke liker. Jeg kan ikke forandre på alle tingene, alle er forskjellige. Men ting sitter fast inni deg, som kanskje du ikke klarer å gjøre noe med det alene. 

Jeg trenger noen ganger hjelp med å gå å snakke med noen, fordi dette klarer ikke jeg alene. Kanskje jeg klarer, men jeg tørr ikke. Jeg er ikke så tøff, å dette må jeg lære meg. Fordi det er jo viktig, jeg tørr mer når det er noe jeg skal for eksempel til en butikk osv, men ikke når det er noe jeg må. Jeg synes alltid det er vanskelig å snakke ut, om noen spør meg om det er noe, så stopper det for meg. Det vil ikke ut på en eller annen måte, jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg ønsker jo at andre rundt meg skall vite om jeg har det bra eller ikke, men det bare kommer ikke ut. Det er for vanskelig for meg, å forklare meg på ting. 

Men folk må huske på at ting som blir sakt kan sitte inni deg ganske lenge, det kommer ikke ut sånn på et blunk. Det sitter så lenge til du bestemmer deg at nå er det nok, nå skal det vekk for alltid. Jeg synes ikke at det er alltid like lett å kontrollere hva jeg føler, fordi noen ganger er det så mye ekte enn andre. Jeg vil takke kjæresten min som er rundt meg, som er der for meg. Han har lært meg en del ting, som ingen andre har gjort. Han er en utrolig gutt som jeg er han super glad i, det beste med han er at han gjør meg glad. Han for meg til å smile, når han ser at det er noe. Noen ganger for jeg lyst å reise vekk, vet ikke hvor men vekk. Jeg vil få litt fri, føle meg bra. 

THIS DAY

 • 01.07.2014, 12:58


Koselig dag her hjemme, har sittet med kjæresten min inni i bilen og fiksa litt. Ikke at jeg kan så mye men, sånn er det bare. Dagen har vært med stress og mye slitsomt, noen ganger jeg kan få nok av en gang. Jeg skal fortelle dere noe i en annet innlegg, om det som gjør meg vondt. Det gjør så vondt at du er like lei deg neste dag, du har nesten ikke energi til å snakke med andre. Du tenker på så mye rart, ting som blir sakt om alt sammen. Å det kan såre en person utrolig mye, bare så dere vet og kanskje tenker over hva dere sier til andre mennesker. Håper dere kommer til å forstå, ikke minst støtte meg for hvordan jeg er. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits