KRISTIN + GRILL

 • 18.07.2013, 01:03


Da har jeg pakka i dag fordi jeg skal til Litauen, skal være der en hel uke. Altså fra denne torsdagen til neste torsdag så er jeg hjemme, i dag tokk jeg bussen til Kristin. Hun skulle ha grillings hjemme hos seg, så inviterte hun meg og Ingrid! Å det hadde vi sykt lyst til å være med på, så vi har kost oss mye i dag. Har vært et sted jeg aldri har vært før, det var utrolig fint der. Ikke minst vi bada, å der i det vannet er det sykt!! kaldt. Så kaldt har jeg aldri bada i, så følte meg litt tøff som gjorde det. Så har vi sett litt rundt omring der, det er mange ting der man kan drive med og mye rart, rett og slett. Så om noen timer så skulle jeg reise, da tokk jentene bussen med meg til Notodden og tokk den tilbake, ditt dem skulle være. Så tusen takk for noen herlige dager med dere, før jeg reiser til Litauen! Klokken halv 4 i natt skal vi reise, så jeg føler for å ikke sove, siden det går fort og tar sin tid å sovne. Å så da jeg kom tilbake til Notodden i dag, så spiste vi alle sammen reker. 

Her sitter jeg på bussen til Kristin jm! :D

Her skal vi spise! :D

Meg og Kristin!

Meg og Ingrid :)

Snåle hunden til Kristin <3

Vi er sultne .. VI VIL HA MAT!!

Namnam!

Her går vi siden vi skal bade :D

Da har vi kommet fram!

wiii<3 

HÅKON + GRILL

 • 18.07.2013, 00:17


Her går vi til bussholde plassen for å hente Ingrid! aw, herlig jente hun er. Det var koselig å bli kjent med, Mahari var med oss litt, men så gikk han sin vei. Siden han skulle noe annet, etter at vi henta Ingrid så gikk vi alle sammen til Best å da kom Erlend å så gikk alle sammen opp til Håkon og vi koste oss med grill mat, det var mye morro og prat. Har ikke hatt en så koselig dag med noen på sykt lenge, det var helt utrolig! Så dagen den var super, må jeg bare si. 

Her er Mahari da!

Jentene er klare for grillinnggs :DD

Det er sikkert helt klart at Kittil er klar også!

To gærne gutter! :D som heter Håkon og Erlend :D

Her er mester blåser :D

Kristin og Ingvild er super fornøyde! :D

Det var det! :D håper dere likte bildene

JIPPI OG KAT

 • 14.07.2013, 19:05


Da har vi vært på Ullared og shoppa litt, jeg og Oda gikk alene og så på ting. Fant mange ting! det var så billig, så vi var to super fornøyde jenter etter å ha shoppa litt. Nå så sitter jeg her på sofaen og snakker til Martin! Så var jeg ute litt ista og tokk bilder av Jippi og Kat, hehe :) dem leker sammen og koser seg akk som vi alle andre gjør her. Marius er inne på kjøkkenet og lager mat til alle sammen, hjelp skal han ikke ha :D det er vel mannen sin det. 

Her er Jippi og Kat da! :D

Det var det! Nå venter alle på mat :D

BADE + GOLF

 • 13.07.2013, 19:06


Vi kosa oss hele dagen! var å spilte golf med alle sammen. Marius vant seff! :D han er voksen så er vel ikke rart, alle sammen var kjempe flinke. Så gikk vi til stranda å det var som om vi skulle være i utlandet, et nydelig sted som vi skulle bade i. Det var helt utrolig, ikke dypt en gang. Du må gå sykt langt, ikke minst det var litt salt vann :D hoho. Så vi koste oss, dere skal få se bilder. Dagen var super i dag! Nå skal vi kose oss med mat som Ellen har laget. 

Oda er super fornøyd som bare det!

oskar sin tur :)

Her skal vi bade ;D

Da skal vi forte oss hjem og spise!

SUMMER

 • 12.07.2013, 21:48


Da koser hundene seg på gresset og Marius griller mat! namminaam. Så god mat det er, bedre finnes ikke. Bobbe har tent et bål, for mange fluer og mye rart som flyr her ute, så vi ville få det vekk. Så vi koser oss her ute med hundene, jeg sitter her med Oskar og Oda, Oskar ser seg rundt omkring og snakker med alle, mens jeg og Oda driver med pc`ene våres som alltid.

Det var det! kos dere alle sammen

NYE LEKER

 • 12.07.2013, 17:24


hoho! vi var og "shoppa" nye leker til hundene, så nå koser dem seg. Dere skal få se bilder, den rosa ballen likte Kat og Jippi mest, vet ikke hvorfor. Men det ble sånn bare, når vi kom med den gule så ville dem ikke ha den :O, så det var litt sånn, hehe. Fysj! så varmt det er i dag, sole steker og varmen brenner. Nå så slapper vi bare av og koser oss alene hos Ellen, altså (uten Ellen i huset). 

Der datt ballen :/ Jippi og Kat ville få den ut!

Oskar hjelper til :) flink han er

Dem løp som gærninger :D av glede, når vi fikk ballen ut!

Jippi er på farta da!

Kat sin tur :D å få ballen

Jippi vil også ha ballen :D

Nå må dem høre på Oda!

Da er dem i gang ;D

hoho! varmt det er her

Kat er flink som deler ballen med Jippi :)

Begge to ville seff ha den ballen

Jippi da :)

Her viser Oda at med den gule ballen skal dem leke også :D

Men NEI :O Kat og Jippi løper til den rosa ballen på bordet :D

Her i Sverige koser vi oss veldig mye, alle sammen! 

KOSE TID

 • 12.07.2013, 12:32


Da sitter vi her ute i sola med pc`ene, jeg og Oda! Pc`en brenner litt. fordi det er varmt :O. Jeg har gått litt rundt omkring her og tatt noen bilder, så var vi en tur til butikken og Oskar fikk sitte foran! han var super fornøyd. Så har Mona gjort klart til grill mat, etter når Ellen er ferdig på jobb så kan vi kose oss med mat og nytte sola. Etterpå skal vi en tur og bade alle barna og Marius, det er sykt varmt her i Sverige! super knall vær. Bare kos og slappe av hele dagen i dag, tror jeg vel. 

Dette er en av hundene til Ellen! 

Jippi! snuppa vår.

Nå får jeg gå og ta på meg bikini! og sole meg :)

KOSE TUR

 • 11.07.2013, 22:39


Da har vi vært og hilst på valper! De var utrolig fine, i dag har vi kost oss i varmen, jeg og Oda har tatt bilder sammen og alle har vært på MAX og spist hamburger. Det var gnke godt da, men man spiser ikke det hver dag da. Det er ikke meningen å ikke blogge, men noen ganger føler jeg at blogg, det tar resten av dagen min. Så har jeg ikke noe tid igjen å være med andre, jeg blir ikke sånn veldig slappet av, når jeg blogger. For da må jeg tenke, fikse på bilder og så laste opp å ikke minst! hvis den ikke går så fort å laste opp, da må jeg vente . .  Så altså alt tar sin tid, å jeg håper det går bra for dere lesere. Jeg koser meg mye, her i Sverige. Nå så sitter jeg her i senga - der jeg skal sove og prøver å legge ut et innlegg så fort så mulig her. Kos dere alle sammen, ha en fin kveld!

Meg da :)

Oda snuppa :)

Her kommer det litt flere bilder av hundene :)Det er mange mange! bilder til, men det er så mange! at det er for mange, rett og slett. 

Håper dere liker disse bildene som er her, og har en super kveld videre!

KUER

 • 10.07.2013, 12:49
UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 10.07.2013, 11:44


Bilder som jeg tokk ute :D Håper dere liker dem!Herkules da, nytter sola!

Kat! <3SVERIGE

 • 10.07.2013, 11:30


Da er jeg på tur med Andersen familien! det tokk sin tid, noen timer til vi kom ditt vi skulle. Vi har kost oss med musikk og mye morro på tur, å nå er vi hos Ellen! Vi har sola oss, spist god mat og bada. Var ikke super varmt ute, men det funka uansett :D. Har tatt en del bilder i dag, håper dere liker dem. 

Her sitter jeg og Oda i bilen da! og koser oss :*

Mona og Marius da <3

Oskar koser seg :D

Da er vi framme snart!

PHOTOSHOOT

 • 04.07.2013, 20:21


Håper dere liker dem!

HYTTA

 • 04.07.2013, 14:51


Det var super herlig! sykt koselig med Andersen familien, takket være dem så var dagen super for meg! Ikke minst jeg har sovet over hos dem, og skal det enda en natt til. Vi har grilla, lekt og mye morro, akk som man kan gjøre til vanlig. Selv om dagen ikke var så fin, det regner og sånt. Så bryr vi oss ikke, vi skulle på hytta uansett. Nå så er jeg på rommet til Oda (Odil11.blogg.no) og sitter ved pc`en og prøver å finne ut mer om boggen. 

Her ligger Herkules klar! for turen ved vogna :D

Venter som bare det!!

På tide med klatring, da vi kom oss til hytta

Oskar kommer seg fram :DNå var det Andre sin tur!

Da var det min tur :D

Også tilbake da :)

Oskar dytter Andre for å få "stor" fart  på huska ;D

Her er han! ikke super bilde, men du ser at det er Andre :)

Da er det min og Oskar sin tur, vi er klare som bare det!

Her er vi på farta! men bildene blir ikke så bra fordi vi beveger oss.

Cat og Jippi var super fornøyde, så dem løp rundt omkring.

Da er Oda i gang :D med huska

Meg og Herkules 

Cat og Jippi

Da kan vi grille snart :D 

Fine Cat!

Jippi var sliten, så hun skulle spise litt på en pinne :)

Her er Oskar og Erlend! super fornøyde gutter, som er på tur.

Herkules hadde så lyst på pølse! :D

Det var kos å sitte ute :)

Det var det! håper dere liker bildene.

SUPER DAG!

 • 02.07.2013, 01:20


Herlig dag jeg hadde med folka, vi koste oss :) Jeg sykla til spenst, til et treningssenter. Så der var jeg og venta på Kenneth, Kristin og Kittil! det var kos, venta på de uansett hva. Fordi orker ikke være hjemme, mye ting som skjer. Etter spenst, var vi på fotballbanen :D Så spilte guttene og jentene vollyball, vi koste oss mye. Så satt vi på bussholdeplassen og spiste mat :), så dro jeg til Kittil. Vi spiste grøt og så på tv, det var veldig koselig!. Så her kommer noen bilder fra dagen, og vil takke alle mine venner som er her for meg. Ikke minst Mona og Marius! <3 

Her er meg og Kristin snuppa, i dag :)

Da koser vi oss med mat på bussholdeplassen :*

Her tulla sykla Kittil :D

Alle tar bilder av Kittil bestevenn <3

Meg og Kenneth 

Spill volleyball :D

Kos med folka mine! <3 Bedre finnes ikke.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits