Rugstyniu sriuba

 • 26.06.2016, 18:00


Første gang har jeg laget hjemmelaget suppe, resultatet ble ikke helt vellykket, men får lage en ny en for noen ting som måtte fjernes, å det visste jeg ikke før jeg smakte og så nøye på suppen. Ellers har jeg lyst å prøve på nytt igjen, fordi suppe er veldig bra for magen. Får prøve meg ut på flere ting seinere en gang.

JORDBÆR

 • 26.06.2016, 12:00


Jeg har plukket jordbær, vasket og satt dem i fryseren. Det ble faktisk en hell full boks med jordbær, det kommer helt sikkert flere ut av uken. Men måtte ta de som var modne nå, for det er veldig mange fugler på dette område vi bor. Å de liker jordbær, så var nesten første mann til mølla. Om det var jeg som tok jordbærene, eller om fuglene skal ta de.  Ha en fin dag videre folkens!

ALLTID LIKE STAS

 • 25.06.2016, 17:27


Da har kjæresten min lagt seg, stakkars han var da veldig trøtt og sliten. For han var tidlig oppe, for å reise å fiske med familien sin. Så dagen i dag, er bare å være hjemme.

Kanskje til kvelden han er mer i livet, men det får vi se på seirene. Ha en fin dag videre folkens!

Etter en god kos, han gikk for å legge seg ved siden av meg. Det er alltid like koselig!

UTE MED HYBEL

 • 25.06.2016, 13:16


Heihei lesere! Her er vi, vi koser oss ute på verandaen. Så nydelig vær i dag, å det er herlig det. Jeg så at veldig mange var på vg-lista i går, men denne gangen ble ikke turen ditt for oss.

Vi får ta det neste år, for vi har mange andre ting å ordne. Ellers har vi vært ganske opptatt med mange andre ting, enn de tingene vi skulle egentlig ha fått gjort. Så når vi er hjemme, må vi ordne det fort.

FISKETUR

 • 23.06.2016, 15:00


Hva skjer? Akkurat da vi fisker får vi ingen fisk, får håpe neste gang at det blir noe. For da skal vi fiske litt mer, enn det vi gjorde denne dagen. Men vi fikk være ute og kose oss, så det var veldig koselig å få slappe av.

PC ER VIKTIG

 • 23.06.2016, 12:00


Pc er alltid like viktig, uansett når man kommer seg hjem. Så setter vi oss ved pc`ene, for å se på face, bloggere, nyheter og mye annet. Ikke rart at man blir avhengig av slike ting som dette, så slik er det litt hver dag etter jobb. Selvfølelig gjør vi flere ting enn dette, men dette er en vane som sitter i hverdagen våres også. 

HERLIG DU

 • 23.06.2016, 09:00


Han koser seg som alltid, for det gjør jeg også.

HYBEL DA!

 • 22.06.2016, 23:45


Herlig Hybel er, som vanlig skal han være med på alt jeg gjør. Så han pleier å se på det jeg gjør på pc`en, å det er veldig koselig det! Alltid er det kos, når han vil sitte med meg. Ha en fin dag videre folkens!

NOTODDEN

 • 22.06.2016, 09:00


Håper dere liker bildene, dette er på vei til Notodden.

GRILL - DEL 2

 • 21.06.2016, 15:00


Her kommer det flere bilder, og det er lov å tulle litt! :))

GRILL - DEL 1

 • 21.06.2016, 12:00


Herlig med grill! Alltid er det like godt, godt å kose seg med mat. Her får dere se meg og kjæresten min, vi ordner det vi. Ha en fin dag videre folkens!

SJEKK DEN SVEISEN!

 • 21.06.2016, 09:00


Hybel er like fin som vanlig, han finner på mye rart her hjemme. Noen dager er han en engel, andre dager er han litt gal. Det er ikke lett å forstå kaniner, at han løper og kaster seg i veggen full fart.

Det er ikke bare bare altså!, han pleier å gjøre slik når han er super glad. Så glad at han ikke vet hvor han skal gjøre av seg, men jøss at man skal vise det på denne måten er litt spesielt synes jeg da. 

FISKETUR

 • 20.06.2016, 22:42


Her har vi kost oss i går, en ganske så fin dag. Vi slappet av og prøvde å fiske, men det gikk ikke som planlagt. Fordi det blåste veldig, mye bølger og vi var der ikke alt for lenge.

Men ellers var det veldig koselig, å få komme oss ut på noe slikt. Vi får gjenta en gang til neste gang! 

GOD MORGEN!

 • 19.06.2016, 11:28


Her sitter jeg og koser meg ute med kanin Hybel, så herlig vær ute! Endelig kan man nytte det igjen, det er noe å være stolt av. Vi har hatt ganske travel uke, med mye ting, det er mye som skjer. Mye man hører, mye som blir sakt og blir fortalt, det er alt for mye. Skulle ønske man kunne bare give a fuck, å bry seg mere om seg selv. Men det går ikke helt, å slik er verden i dag. 

Vi har hatt noen fine dager også, med grilling og bursdag. Så vi får håpe på det beste de neste ukene også!  få endelig kanskje hvile her hjemme med kjæresten min. For vi merker det, når vi ikke er hjemme og er med andre, å når vi kommer hjem orker vi ikke gjøre det vi skulle gjøre hjemme. Å det blir vi ganske skuffet og lei oss, for nå som vi har et hus, vi ønsker å få ting i orden så fort så mulig for å kunne bo normalt igjen.                 Ha en fin dag videre folkens! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DET ER SÅ DUMT

 • 12.06.2016, 19:11


Jeg er usikker hva jeg skal tenke, når andre mennesker forstår ikke meg. Uansett hvor mye jeg kan sitte og fortelle at ting har skjedd, men nei uansett så skal jeg sitte igjen med dårlig samvittighet. For noe jeg ikke har gjort en gang, men bare det går utover meg. Det sårer meg veldig mye, det sitter langt inni meg og vil komme ut en dag. 

Jeg er ikke tøff, ikke svak heller. Men mellom tingen, som er ganske passerlig. Skulle ønske jeg var sterk nok til å si akkurat hva jeg vil, hva jeg ønsker, akkurat om meg. Men jeg ser at det hjelper ikke, for om jeg prøver å stole på andre så betyr det ingenting. De bare hører det jeg sier, og går bak ryggen min og sier noe helt annet. Hvorfor kan ikke mennesker forstå at dette er dårlig gjort, hvorfor satt du og brukte tid med meg å få ut ting. Å etterpå sitter jeg og får skylden, men aldri om andre forstår hvor vondt det er. 

Mye har skjedd nå, mye endringer, mye nedturer som sitter inni meg. Det skraper opp et sår, det såret gnager ganske lenge. Å jeg ønsker å få det ut, men når jeg får det ut til noen, det er da man skjønner at man ikke skulle ha sakt det. Fordi jeg gjør ting litt annerledes, eller tenker på en annen måte, trenger ekstra hjelp, har det vondt inni meg som ingen forstår, uansett så skal andre komme og dra enda lenger ned. 

Det er mye jeg kunne ha skrevet her, men jeg orker ikke. Jeg for holde ting litt til, til en dag så kommer jeg fram og kanskje er den ekte meg. Å ikke den som gjemmer seg, er usikker når jeg egentlig ikke er det. Å være stolt av meg selv, se at dette har jeg klart i dag!

HELGAS GODBIT

 • 12.06.2016, 18:55


Vi spiser ikke pizza hver dag, derfor ble dette helgas godbit. Den var ganske grei, ellers er jeg ikke så fan av å spise pizza fra fryseren. Helst hjemme laget, eller kjøpe på pizzabakeren. Men denne gangen var det lett vindt, derfor ble det slik. Ha en fin kveld videre!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

BARE Å SE RUNDT DEG

 • 11.06.2016, 15:00


Det er like fint hver dag, jeg må sette meg ute å se rundt. For å oppleve og forstå at faktisk her bor jeg, naturen er veldig viktig for meg. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

NOTODDEN NEXT

 • 11.06.2016, 12:00


Det har vært litt av en travel dag, rett etter jobb å reise til Notodden. Vi var hjemme sånn 11-12 tiden, men slik var det denne dagen. Vi kom oss hjem, og la oss med en gang. Det vi gjorde i Notodden, var å se på Arunas sin venn å komme med nye bilen sin. Så dem trengte hjelp med å kjøre den andre, så var like greit å finne på noe en slik dag. Er alltid like greit å komme seg ut, for å sitte hjemme blir man lei av. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

RYDDING PÅ GANG

 • 11.06.2016, 09:00


Etter jobb så pleier vi å ordne her hjemme, for alle ting er ikke på plass helt enda. Det tar tid, ihvertfall når det er et hus. Det er plutselig mye mer plass, og må planlegges mer hvor ting skal settes. I dag har kjæresten min ordnet ute med bilen sin, mens jeg var inne og ordna på andre ting. Det er så deilig å få gjort ting unna, å se resultatet det er det som er tingen. Vi må få kjøpt inn ting også, som vi mangler. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

VI FIKK BESØK

 • 10.06.2016, 23:37


Koselig med besøk her hjemme, endelig nå som jeg kaller dette et hjem. Det har tatt tid, før jeg godkjente at faktisk her skal jeg bo. Vi har allerede bodd her i 1 uke, men det føles som en måned. Tiden har gått saktere enn forventet, men det kommer seg fram etterhvert. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KJØKKEN I DET NYE HUSET

 • 10.06.2016, 12:00


Her skal dere få se kjøkkenet i det nye huset, håper dere liker det dere ser.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

PÅ VINDUSKARMEN

 • 10.06.2016, 09:00


Herlig å se at Hybel slapper av på vinduskarmen, ikke alle kaniner gjør dette. Men han faktisk slapper av, og pleier å se ut av vinduet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ER DU KLAR FOR Å BADE?

 • 09.06.2016, 15:00


I år så har vi ikke badet enda, men håper det kommer seg snart. For jeg kan nesten ikke vente, det er jo tros alt veldig varmt disse dagene. Jeg er sikker på at de fleste har badet, så da har vi noe å glede oss til det kommer. Har du badet? Var det veldig kaldt? 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

JEG GIR MEG IKKE MED Å SPARE

 • 09.06.2016, 12:00


Jeg kommer aldri til å glemme, da håret mitt ble klipt ganske kort hos frisør. Aldri mer skal jeg til den samme frisør salongen, uansett om det er den samme personen som jobber der eller ikke. Jeg har slitt ganske lenge, med å se meg selv med kort hår. Men jeg har lært å spare, ikke gå til frisør. Det skal bli mer sparing, jeg ønsker å ha hår ned til rumpa. Akkurat slik som jeg hadde det før.

Jeg synes det er finest, og jeg føler meg mye bedre med å være meg selv. Nå har jeg krøller, fordi jeg går i flette nesten hver dag. Men det håret er ganske langt allerede, så gleder meg når det er så langt som jeg ønsker det. Sparer du håret ditt? Vil du ha langt?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

VI SKAL DYRKE PLANTER

 • 09.06.2016, 09:00


Gleder meg til vi får dyrka alle frøene, for da blir det mye god mat. Nå er de i boksene og får i seg varme, for at fra frøene skal det komme røter. Vi har allerede dyrka salat, gulrøtter, erter og grønn løk. Da får vi glede oss med å se resultatet!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HYBEL HAR DET BRA!

 • 08.06.2016, 15:00


Jeg er stolt av å se at Hybel har det bra, han er seg selv igjen etter legen. Han er litt sliten enda, men det kommer seg snart. Han fikk mye kos, for det trengte han ihvertfall etter lege besøket. Vi får håpe det holder for denne gangen, for det koster en del hos dyrlegen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

GRILL OUTSIDE

 • 08.06.2016, 12:00


Grill er kjempe godt! Vi har hatt grill i noen dager, for det lett å lage det. Det beste er smaken! av grillmat. Nå som vi har fryser, så har vi kjøpt inn en del kjøtt, som vi kan spare til å ha seinere. Å det er veldig kjekt å ha, ikke minst lettvint. Har du grillet ofte? Hvor mange ganger?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HELT UTROLIG

 • 08.06.2016, 09:00


Så nydelig ser man ikke hver dag, det er ganske spesielt hvor fint det kan være på himmelen. Jeg er fornøyd at jeg fikk med meg dette, for tros alt det skjer ikke hver dag. Noen ganger får man med seg eller ikke, for det er fjell som hindrer at sola kommer seg fram noen steder.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DYRLEGE MED HYBEL

 • 07.06.2016, 21:39


Hybel måtte bli sjekket for siste gang, han fikk narkose og tatt rønkenbilde av munnen. Han var veldig sliten og slapp, da vi kom oss hjem etter dyrlegen. Men endelig nå klokken 21:38, ser han mye bedre ut. Han springer og er like fornøyd som han har pleid å være.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

FISKETUR - DEL 2

 • 07.06.2016, 21:24


Så herlig å få nytte det fine været, som jeg sa vi fikk ingen fisk. Men at vi kom oss ut, det er det som betyr noe. Det var en veldig fin opplevelse på kort tid, vi skal gjenta dette flere ganger. Selv om man ikke får fisk, kan man nytte det andre som er rundt oss. Vi snakkes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

FISKETUR - DEL 1

 • 07.06.2016, 20:54


Her om dagen fiska vi, det var godt å komme seg ut litt. Ikke bare å sitte hjemme og ikke gjøre noe særlig, men denne gangen fikk vi ingen fisk. Så vi reiste et annet sted også, det skal dere få se nærmere etterpå. Veldig fin kveld sammen med en venn, vi skal gjenta igjen en annen helg. Håper at neste gang vi får noe fisk. Ha en fin kveld videre folkens! Jeg og kjæresten min, bare slapper av hjemme i kveld.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HAGEARBEID

 • 05.06.2016, 19:22


Da har jeg og kjæresten min jobbet med hagearbeid ute, vi er kjempe spente om det kommer til å vokse ut noe. Vi har dyrka planter, salat, gulrot, bønner og mye mer. Så vi gleder oss til å se resultatet om noen uker, håper vi får dette til. Nå slapper vi av litt, før det blir besøk.

MIDDAGSBORDET

 • 05.06.2016, 19:00


Det er alltid like koselig å få besøk, så jeg dekket og pyntet litt her ute. 

DEN UTSIKTEN

 • 03.06.2016, 10:30


Så utrolig fint det er ute, bare å se gjennom vinduet å der ser man det fine. Man trenger ikke reise langt, bare gå litt bort å der ser man det. Det er helt utrolig, hvor fint egentlig Norge er. Jeg er så takknemlig, som har denne fine utsikten når jeg våkner hver dag. Har du slik utsikt?

ALLTID LIKE HERLIG

 • 02.06.2016, 22:33


Vi har vært på besøk og passet på Jonas, han er herlig som vanlig. Han er en skjønn liten kar, med mye glede. Som dere ser, så var vi ute i hagen med mye aktivitet. Det er alltid noe å finne på, når slike fine dager kommer mer av. Ha en fin kveld videre folkens! 

PÅ BESØK I NOTODDEN

 • 02.06.2016, 22:14


Heihei! Det er en stund siden akkurat nå, har skjedd en del ting. Som har endret på ting, vonde og gode dager. Men man må komme seg videre, selv om hvor vondt eller godt man har det. Disse innleggene som kommer nå, er noen uker/dager siden. Så håper dere forstår at dette er ikke akkurat som tiden har vært, for har en del ting å dele med dere. Håper dere liker det dere skal få se! Ha en fin dag videre.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits