SMILE

  • 29.06.2015, 22:49


Heihei alle sammen! I dag har jeg jobbet med eplene ute, å når jeg kom hjem så tok jeg noen bilder til dere. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, for de ble fine. Det er veldig forskjellig hvordan en kamera tar bilder, så denne kamera her var ganske vanskelig. Det på en måte vil ikke ta det jeg ønsker, så da må jeg komme meg en dag til Notodden og hente min egen. Ellers synes jeg bildene ble fine, for ikke hver dag klarer man å ta noe fint. Man tar bilder hver dag, for å lære og se resultatet etterpå. Om du ønsker, så kan du legge igjen en kommentar om hva du synes om bildene mine. Ellers får dere ha en super fin kveld videre! Må fortelle dere at i går var jeg, Arunas og Mantas og henta nøklene til leiligheten, så jeg er ganske stolt! LITEN SMAKEBIT

  • 28.06.2015, 22:42


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg hører fra rolig til helt noe annet, jeg elsker musikk. Det er som alle sier, at det går ikke ann å ikke høre noe på en uke. Musikk er livet, for sånn er det bare. Jeg kan ikke forklare hvordan dette funker, men slik er det. Når jeg har vært i kirken å der synger folk, jeg klarer ikke å forklare hvordan denne følelsen er, men jeg for så frysninger i kroppen og gråter av glede på grunn av musikken. Sangen er ikke til meg, men mennesker bare synger. Å musikk for meg er veldig stort, ikke at jeg kan synge men, at jeg får lytte på at noen andre synger er helt utrolig. Det var en dag her nå, jeg så på p3.no på VG - lista. Jeg vet ikke hva heller som skjedde der, men jeg følte meg så glad av å høre på det. Det kom samme følelse akkurat som jeg var i kirken og fikk tårer i øynene. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det spørs alltid hvordan musikk det er. Det er ikke bare å sette på rock og gråte lisom, så mhm har det skjedd noen andre her å? den følelsen er veldig stor. 
Her er siste smakebit av musikken min, jeg hører på country i det siste. Denne sangen synes jeg er ganske så fin! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

THE BIG WORLD IS THE SMALL WORLD

  • 28.06.2015, 17:08
SNART SÅ SNART

  • 14.06.2015, 00:18


Nå ligger jeg her i senga og hører på musikk mens jeg blogger, jeg har vært ute i fin været og tatt noen bilder. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet på noen av bildene da, men ikke hver dag de er like fine. Alltid finner man nye måter å ta bilder på, men siden jeg har ikke tatt så mange bilder hver dag, derfor blir man dårlig å ta bilder. Så man lærer for hver dag man tar bilder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Håper dere liker bildene mine, men mer blogging skal det bli. For snart kommer mange ting som jeg gleder meg til, som kanskje dere gleder dere også til. 

 

DETTE ER DAGEN

  • 12.06.2015, 12:40


De siste dagene så blogger jeg ikke, fordi jeg har ikke tid til å blogge akkurat nå. Jeg skal flytte ut snart her til Bø, vi har funnet en liten leilighet. Den er rett ved barnehagen, så det skal bli spennende år for meg og kjæresten min. Vi gleder oss veldig mye, nå skal alle sommerjobbene starte snart så da har vi noe å gjøre. Denne leiligheten er ganske liten, men siden jeg og Arunas er bare lærlinger og må tjene inn penger på mye annet, så da er det ganske greit med sånt. 

 

Vi flytter sammen i juli neste måned, vet ikke akkurat når og hvilken dato men det kommer seg fram. Dagene kommer til å bli ganske fort borte, så da er det ikke så langt tid å vente. Jeg er allerede ganske spent hvordan alt kommer til å bli, for jeg har flere ting hjemme som er ikke plass til alt inne der. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere likte bildene, bare noen enkle bilder. For at jeg skal få ta bilder av meg selv, så har jeg ikke stativ akkurat til dette her med meg. Det er hjemme hos meg, for det er vas å ta med seg noe sånt på tur. 

BARE KOSELIG DET

  • 06.06.2015, 00:19


Må beklage dere alle sammen, jeg kommer med dette innlegget i dag fordi det ble så seint i går. Jeg var kjempe sliten og trøtt, så sånn ble det bare. Vi var en tur og spilte ute, og uff jeg er så glemsk at jeg husker nesten ikke hva jeg gjorde. Men ellers var det en fin dag! Om dagen i dag kan jeg fortelle at det var vel varmt, mye sol og glede. Denne dagen måte man nyte og få komme seg ut, så vi var en tur og fiska. Men det var ingen fisk, ellers det gjorde ingenting. Snart skal jeg og kjæresten min legge oss, så dere får kose dere massse!

 NATURE IS BEAUTIFUL

  • 04.06.2015, 00:19


I dag var jeg en tur ute med hunden, med mye vind ute. Så det var ganske vanskelig å ta bilder ute, men jeg fikk noen fine da. Jeg elsker å ta bilder av "naturen", jeg synes det er veldig fint det vi ikke ser så mye av. Noe smått dyr, planter som er små. Det er mye spennende som man kan finne i gresset, det kan du se selv når du setter deg i det. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VENNINNEN MIN ØNSKER SEG EN KJÆRESTE!

  • 03.06.2015, 23:10


Dette er en liten hilsen til alle gutta som er der ute, hun ønsker seg en kjæreste. Hun er en kjempe søtt og pen jente, hun liker å snakke med andre nye mennesker. Hun liker å være med venner, ihvertfall må komme seg ut av huset hver dag. Hun liker å spise maten som kjæresten min lager, for han er kjempe flink på kjøkkenet! Det lover jeg dere. Hun liker å råne her i Notodden, noe hun aldri blir lei av. Hun er veldig snill jente som hjelper andre om det har skjedd noe, å det er veldig kjekt. 

 

Hun bor i Notodden og pleier å være hos meg, for vi finner på mye rart. Fra å spise mat, til å komme seg ut og nyte været sammen. Hun liker gutter som er ordentlig, sånn som har litt "muskler" og bil. Bil er ganske viktig for henne, for hun selv må komme seg ut i veien. 

 

Du kan finne denne jenta her: https://www.facebook.com/kamile.muravjovaite?fref=ts 

 

 

Dette innlegget er for tull og seriøst, for hun ønsket dette. Håper hun finner kjærligheten sin en dag. Takk for meg! 

DET ER LOV Å SLAPPE AV LITT

  • 03.06.2015, 20:35


I dag var det ganske travel dag for kjæresten min og Kamile, fordi dem hadde begge to tentamen/eksamen. Å det er ganske stressende når det kommer til slike saker, da sitter man og gruer seg en hel dag. Å det er ikke morsomt å ha en klump i magen, så det var sånn dagen starta i dag. Nå sitter jeg her hos kjæresten min og ser gjennom bildene som jeg tok i dag med latter, for det blåser ute som bare det. Så vi måte finne vår måte å ta bildene på, jeg tok med stativet ut og vinden blåste den vekk. Men heldigvis man setter stativet bare inn mer mot grusen, så funker det ganske fint.

 

Håper dere kommer til å like bildene, for ikke hver dag det kommer sånne bilder her på bloggen min. Men jeg har flere planer om hvordan jeg kan bli bedre i å blogge, så det ser dere med fremgang allerede i dette innlegget her.

 

 

 

 

Håper dere likte bildene, jeg la ikke til mange bilder fordi det blir for mye på bloggen, føler jeg. Nå skal jeg i dusjen, og senere komme med enda et innlegg.

 

 

STAND UP AND SPEAK OUT

  • 02.06.2015, 16:26


Tiden har flydd, dagene blir ganske raskt over. Jeg vet ikke akkurat hvor jeg skal gjøre av meg, men jeg vet et par ting som kommer til å skje nå snart. Allerede i starten av denne måneden skal jeg og kjæresten min planlegge om flytting sammen, så først og fremst man må finne en leilighet eller et lite hus man kan bo i. Jeg skal bli lærling og jobbe i en barnehage, det tror jeg blir ganske spennende. Men det jeg håper jeg får ut av lærling er at jeg blir mer selvstendig, tørr mer og vise hvem jeg er som person. Det er veldig mange ting man kan ta fram, som kanskje ikke alt blir oppfylt. 

 

Jeg gleder meg å komme meg i et nytt miljø, nye mennesker, nye erfaringer, alt blir nytt når jeg kommer til å flytte til Bø. Selvfølgelig kommer jeg til å reise til Notodden, ikke bare en gang men flere ganger. For i Notodden det er der jeg har alt, skole, venner, bestevenner, familie, alle stedene jeg er skjent med så er det Notodden. Så det skal bli spennende å bo et annet sted, ikke minst å tjene penger.  

 

Penger kommer til å være et viktig tidspunkt, for jeg kommer til å tjene selv og få mer enn det jeg pleier å få i lommeboka mi. Da skal jeg prøve å spare til reise til Litauen, til utlandet, for å kjøpe inn nye ting til leiligheten og ikke minst lappen. Men lappen lar jeg ligge litt i hylla fordi jeg har ikke nok penger til dette nå, jeg er ikke klar for lappen akkurat nå. Jeg skal jobbe og flytte ut, å da må jeg ha penger til mye annet enn lappen akkurat nå. Å flytte ut er ikke bare å flytte ut, det må planlegges ganske mange ting. Når skal man starte å pakke, når skal man flytte helt ut, hvor skal man bo, hvem kan kjøre, hvor langt det er å kjøre, kanskje må fylle på diesel. 

 

Disse dagene kan jeg innrømme at jeg er ganske stresset, jeg klarer ikke å slappe av. Jeg stresser av hvert eneste liten ting, bare jeg ikke får det til så blir det ikke bra nok. Alt jeg gjør går over på vekta mi, jeg spiser sunt, drikker vann. Men tingen er ikke snakk om mat, mat spiser jeg bra. Men over meg selv at jeg blir ganske fort sliten, stresser mye av ting, flere ting som ikke jeg forstår det heller, jeg inni meg selv må bli fornøyd. Det er mange små ting som kan plutselig være i veien for ingenting, å jeg ser selv at stress har nesten tatt over meg. Derfor kan jeg nesten ikke vente til jeg flytter, fordi jeg tror og eller er sikker på at det skal hjelpe meg. Jeg kommer til å jobbe, jeg kommer til å bo med kjæresten min, jeg skal bo et sted unna ting som for meg til å stresse. Så det blir bare positive ting å tenke på når jeg flytter, samtidig jeg kommer til å lære mye av å være lærling, å dette håper jeg hjelper meg videre i livet, å se akkurat hvem er jeg som person. 

 

Det er veldig mange ting jeg kan ta opp her på bloggen, men jeg har må ha litt tid for meg selv. Jeg selv må bli sterk å klare meg, for det er ikke bare å våkne og tenke at alt blir bra igjen. Jeg selv må sette meg ned og tenke nøye gjennom alt sammen, tenke positivt så mye som jeg klarer. Alt gjeller meg selv, det er jeg som må komme meg opp igjen og være fornøyd. Ihvertfall disse stegene som kommer at jeg skal flytte ut, det kommer til å hjelpe meg på veien. Hjelpe slik at jeg kan være den samme meg, være glad og ikke bli fort sint, ikke ta så lett ting inn på meg. 

 

Håper du/dere som leser bloggen min, forstår meg. Ikke alle forstår kanskje at stress kan ødelegge ganske mye her i livet. Du må selv prøve å slappe av, se på nye muligheter. Men når stress tar over, så  klarer ikke du helt selv kontrollere dette. Det er mye å se fram på, jeg gleder meg å jobbe med store og små barn, å bo med kjæresten min, ha noe som er våres begge sin. For nye ting er spennende, da har man nye muligheter og se andre ting på, det er veldig mye man kan si om dette, men jeg tror ikke jeg trenger å nevne alt sammen. Dere forstår selv hva jeg prøver å si, her på bloggen min. 

 

Jeg vet at mange har sine egne problemer, alle har noen ting de ikke er fornøyd med eller trenger hjelp med. Men jeg kan si rett ut at det er ikke hyggelig når noen har skrevet ting om seg selv, eller har fortalt det til noen. Så kommer en annen og sier "hvorfor stresser du?" "hvorfor har du sånne problemer?" "Du er ikke et barn lenger, så du skulle ikke hatt disse problemene" For å si det sånn, uansett hvor gammel eller ung du er, så kan alle ha det samme problemet. Kanskje mange eldre sliter med verre ting enn at jeg stresser her og nå. Jeg synes mennesker bør tenke over, før de sier ting til andre. Selv om jeg har ikke blitt så "voksen" enda, på grunn av barnevernet passer på meg, betyr ikke at det er det som er problemet. Alle har sine egne grunner, men noen ganger jeg selv bare later som ingenting og svarer ikke på disse tingene. Jeg har ikke svar på alt som skjer her med meg, eller noen andre som ikke har noe med å gjøre. 

 

Veldig mange har forskjellige bakgrunn, derfor tror noen at derfor er den personen slem, dum, ikke har hode å tenke. Faktisk så er vi mennesker vi også, vi tenker like mye som alle og alle har ikke slike problemer som andre tenker. Jeg selv er fornøyd jeg kom meg ut av alt som var, å det betyr ikke at på grunn av min bakgrunn skal ikke jeg få lov til ting. Jeg og alle vi er mennesker vi lever og bor her sammen, så respekter andre og andre respekterer deg.

 

Håper du/dere forstår mitt poeng med alt dette!


Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits