SUNNY DAY

 • 29.06.2014, 18:07


Heihei alle sammen! Da har jeg vært ute en tur og tatt noen bilder her til bloggen som dere ser, jeg har vært ganske avslappet i dag. Godt å ha noen fri dager enn bare jobb hver dag, man blir sliten,trøtt, ikke minst jeg blir ganske fort syk. Kanskje dere kan huske at jeg var syk en gang litt over 1 uke, å det er ganske lenge. Det var fordi måte stå opp tidlig og på kvelden når man skal legge seg så tar det ekstra lang tid for meg å få lagt meg. Så sovner kanskje da rundt 12 - eller 1, å står opp klokken 06.00. Så mitt immunforsvar ble sveket, derfor ble jeg syk. Så da skjønner dere at søvn er bra å ha, ikke minst få hvilt dere helt ut. For håpe jeg ikke blir syk igjen da, pga disse dagene så fryser jeg en del. Ellers har jeg det kjempe bra og det er kjekt å ha kjæresten sin rundt seg, en som kan hjelpe deg, være der med deg, snakke med deg, en du kan elske, en som betyr noe for deg. Det er mye jeg kunne ha sakt om han, men så mange ord har jeg ikke tilslutt. Ihvertfall kjæresten min er perfekt, han er en utrolig gutt som man blir fort glad i. Ganske herlig å ha en du kan le med, så mye at du klarer ikke å stoppe fordi det er så morsomt. Men som alle vet så er alle forskjellige, å sånn er det at man finner ut at noen ting så liker man det ikke. 

Nå snart når min kjæreste kommer inn så skal vi kanskje se på film tror jeg, men er litt usikker. Det er en del å rydde her i huset, i går var det så travelt at du blir sliten. Jeg for vel gå og rydde litt, jeg tror vi må spise snart også. Ikke minst sette på vaskemaskin og tørketrommel, så da har jeg noe å gjøre her til han kommer inn, vi snakkes seinere folkens. Ha en fin dag videre! Kos dere.  

FROKOST

 • 29.06.2014, 14:17


Heisann da sitter jeg her ved pcen og slapper litt av, snart skal familien til kjæresten min reise til Litauen. Så vi skal chille hjemme, skal ha det gøy og morsomt. Nå lager kjæresten min mat å det blir vafler, gleder meg utrolig mye. Det er vel fordi det er lenge siden jeg har spist det, og jeg vet at det er ganske så godt. Kjæresten min er alltid den som er mester til å lage mat enn meg, men jeg kan ikke helt lage mat jeg kan bake. Så når jeg er alene for eksempel hjemme i Bø, så kan jeg ta meg tid til å bake noe. Men til å lage mat det er noe annet for meg, jeg er litt sånn usikker ikke minst redd å lage mat. Det har skjedd noe i barndommen min at jeg er ikke helt der, og jeg håper dere forstår det å ikke tar meg som en dumming. Første gang da jeg laga mat det var å koke noen egg, jeg var 15 år. Å jeg har hele tiden vært redd for ovnen jeg er redd å brenne meg, få store skader jeg kan forestille meg som man bør ikke tenke på. De fleste gangene spørs det om hvilken mat man lager, for jeg er flink på det meste men må lære meg litt. Jeg er ikke flink til å finne på noe å lage, ihvertfall å lage noe fra den maten som er hjemme. Jeg må alltid gå til butikken og lage noe som jeg ikke har hjemme. Så det er jo ganske dumt av meg, fordi da blir pengene borte ganske fort. Så jeg må lære meg å lage mat, altså å tørre å stå foran en panne med mat når det spruter, for jeg er redd for det som håper opp og du skjenner litt vondt på huden. Da vet dere at sånne små ting kan forandre ganske mye, jeg håper en dag at jeg kommer til å klare det å det må jeg bare tenke positivt. Jeg er fornøyd som har en super kjæreste som lager mat til meg, seff jeg lager jo mat jeg også men han lager mer enn meg. Han er jo super flink, så takk til han. Nå skal dere få se vaflene han laga akkurat, håper dere liker dem. 

GRILL

 • 27.06.2014, 20:56


Heihei alle sammen! Da sitter jeg her hjemme og slapper av, akkurat ista så var det grill her hjemme i Bø. Ganske koselig med god mat, ikke minst man spiser ikke dette hver dag. Ellers har dagen min vært fult med jobb og litt soving noen timer,  så deilig å være hjemme og sove snart. Kjæresten min er på vei til Notodden, så han kommer hjem etterhvert. Han er snart ferdig med bil lappen, så det skal bli ganske morsomt ikke minst spennende å se han sitte foran rattet. Håper at i dag jeg for hvile meg ut pga er sliten og var litt gretten i dag, å det er ikke så greit å være sånn på jobben. I dag har det regna som barde det på morgen, så vi reise hjem etterhvert. Jeg ble jo kliss vått etter 1-2 timer, så det var ikke så lenge jobb den tiden, men etter litt søvn hjemme og når regnet gikk over så tokk vi noen timers jobb igjen. Så dagen var ganske så slitsom med jobb og tanker, det gikk ikke så fort som jeg hadde lyst til. Men håper at i morgen blir det bedre, også at dagen blir bedre med litt glede.

Simona is at work

 • 26.06.2014, 07:30


Hei! Det er Arunas som skal skrive et innlegg i dag, pga Simona er på jobb. Og samtidig alle som leser hennes blogg kan være litt mer kjent hvem jeg er. Jeg er 18 år, likker basketball fordi i hjemmeland mitt jeg spilte den i 6 år, fiske, bilene det er 2 ting som er mitt hobby, Kom til Norge før 4 år, vi har kjøpt et hus og renoverte den hele, så jobber litt mye ute ved hus fordi vi har ganske mye planene må bygge terrasse og vi skal kjøpe boble bad , lage peis ute. Men har ikke så mye tid til det fordi jeg jobber fult fart på sommeren så kan spare litt penger til sommer er ferdig og pga vi skal på ferie med Simona så må ha ekstra penger. Egentlig man kan tjene jævlig mye på sommeren , men må bare finne et jobb.Snart jeg er ferdig med lappen så skal ta ferie så snart som jeg får den.

Simona og noen andre begynte kl 07:00. Jeg sier med en gang at dessverre jeg er ikke så flink på norsk som Simona. Men skal prøve mitt beste. Så ja jeg skal begynne kl 12 eller seinere fordi jeg skal på glatt kjøring om en timen så tenkte hvorfor ikke legge ut innlegg, så Dere slipper å vente så lenge til baby min er tilbake fra jobb, de bildene som dere skal få se de var tatt i går, når jeg skifta dekk til mitt bil. Dekk var sliten på mine R18 felgene, og nye er ikke så billige så må vente litt.  Ho skulle legge ut innlegg i går men vi var alt for trøtt så vi legde oss. Så ihvertfall dere slipper å vente til kveld. Jeg synes hennes bildene er perfekte ho kan det. Ho blir bedre og bedre for å ta bilder, tenkte å kjøpe en bok som handler om Fotografi det er mye rart inni den, men det passer for ho fordi ho likker det, inni den man kan finne informasjon om hvilken kant, skrå, hvor høyt, hvor mest lyst osv må være når du fotograferer forskjellige blomster og mennesker. Så bare vent litt det kommer til å være sykt finne bilder etter hvert.

Må spise og reise til glatt kjøring ! Vi skal jobbe ganske lenge hvis det skal ikke regne, men jeg er helt sikkert at ho kommer til å legge ihvertfall 2 innlegg til i dag. 

Ha en fin dag alle sammen! 

WEATHER

 • 25.06.2014, 20:44


Dagene kommer med regn og mye rart, været klarer ikke å bestemme seg her i Bø. Så noen dager er lenger med jobb mens andre som i dag var kortere, her i dag kom det torden og lyn. Å jeg som er så redd, klarte ikke konsentrere meg om jobb når jeg sto der ute. Så dagen ble rett og slett kortere som dere vet, så i morgen blir det jobb fult. Men værmeldingen er på igjen at det skal regne, tordne og lyne, så dette her skal bli spennende. Kanskje jeg får tatt noen bilder til dere her på bloggen, slik at dere kan se det vært vi har her. Som dere ser her på første bilde så ser dere at noe detter ned fra himmelen å det er som sakt dråper. Så været er ganske av og på, håper det blir bra igjen snart. Ellers er jeg super fornøyd som tjener inn penger, ikke minst får spare mye siden jeg er en del her hos kjæresten min. Tusen takk til familien hans som jeg for lov å være her, å det betyr meg utrolig mye. Jeg vet at de ikke leser bloggen min, så jeg kan avsløre til dere at vi skal kjøpe noe til dem. For å vise at vi bryr oss og at jeg for være her ganske lenge. Så sånn går dagene her med været, vi har det ganske bra her i Bø.

HVA TENKER DERE?

 • 25.06.2014, 18:12


Nå sitter jeg her og skriver til dere, jeg er ganske så sliten og lei. Men man må ta seg sammen og være fornøyd! Dagen i dag var jobbing og tenking, mye snakk om bil lappen. Gruer meg som bare det, jeg for kanskje starte i sommerferien eller etter sommerferien er ganske usikker, jeg ville høre deres mening. Pga jeg husker ikke hvordan jeg skal kjøre, skal jeg starte hjemme eller hos de som lærer deg opp. Fordi jeg må tenke på penger også, jeg har jo ikke all verden med penger, men jeg sparer så mye jeg kan nå. Kanskje jeg kommer til å finne en bil som ikke er så dyr, første bil må ikke være den perfekte. Men som alltid jeg må ikke stresse, jeg skal tjene meg penger og spare mye til bil lappen. 

Å kjøre vil har jeg aldri tenkt på at jeg skulle gjøre i det hele tatt, men etter at jeg fikk prøve første gang så fikk jeg så lyst at jeg er helt gira enda. Jeg må legge noen planer fram i tiden nå litt, slik at jeg vet hva jeg skal. Ikke minst jeg burde ta den teoriprøva først. Så jeg sitter hver kveld ved pcen og øver, men noen dager kan bli for slitsomt. Er ikke enkelt når man jobber hele sommerferien, også skal man legge sine planer frem. Så det må bli endel snakk om ikke minst å tenke smart, på hva som er lurest eller best. 

Men som alle vet så er jeg blant barnevernet, så derfor har jeg ikke all verden med penger. Takk til kjæresten min som vil hjelpe meg med jobb, ikke minst penger. Jeg skal gi han alt tilbake, men alle kan ikke få alt med en gang. Så alt tar sine dager, det kommer sikkert til å bli stress men sånn er det bare. Så jeg lurte på hva dere tenkte om kjøringen, om jeg tar det nå i sommerferien eller å spørre noen andre å lære meg først før jeg går helt innpå kjøreskolen. 

FIRST DAY AT WORK

 • 23.06.2014, 22:32


Heihei! Nå er jeg her og dere ser oss når vi har fullført jobben for dagen, en dag skal jeg filme jobb dagen min. Så dere må glede dere! men den kommer ikke akkurat med en gang. Hver dag skal jeg jobbe med disse eplene og tjene penger, disse pengene tenkte jeg å bruke på tur til Litauen ihvertfall til bil lappen. Jeg prøver hver dag til kvelden å øve til den prøva, men er ikke så lett. Fordi jeg blir utrolig sliten etter jobb eller andre ting så vil jo legge meg til å sove, men må huske på å  øve selv om jeg blir sliten. Kjæresten min hjelper meg med svar og spørsmål, ikke minst jeg hjelper han også til å forstå. Begge kan ikke like bra norsk, så vi lærer lett og slett fra hverandre. Men for å si det sånn planen er at jeg skal klare den teoriprøva i sommerferien og resten når jeg har spart opp penger så blir det til å kjøre med bil. Gleder meg som akkurat jeg gruer meg til å kjøre, pga jeg har ikke kjørt på veldig lenge og jeg husker ingenting. 

GUTTENE

 • 23.06.2014, 22:17


Her sitter guttene og koser seg med kylling i munnen! hihi, det er koselig det. Mantas er bestevenn til Arunas, de har kjent hverandre ganske lenge. Mantas er her i Norge fordi han skal jobbe og få se penger, til kanskje turer han vil reise eller noe annet morsomt. Jeg jobber også nå med kjæresten min og Mantas, litt vanskelig jobb med epler. Dere kommer til å se bildene litt seinere, så jeg er ganske så sliten akkurat nå. Vi skal opp tidlig klokken 06:00, heh gruer meg litt siden er ganske sliten nå og ikke lenge å sove heller. Ellers har dagen vært ganske koselig med kjæresten min, vi samarbeider bra og bra kommunikasjon. Sånn er det å ha noen rundt seg som man stoler på, ikke minst en man kan si at man er glad i. Så dagen har vært ganske slitsom og mye jobbing, som dere kommer til å merke fremover her på bloggen pga da blogger jeg ikke like mye på dagen som på kvelden, men skal gjøre alt jeg kan for at dere skal ha noe å følge med på.

WATER DROPS

 • 22.06.2014, 21:51


Nå fikk kjæresten min se bildene fra seinere i dag, han sa at de var veldig "wow". Så her er resultatet som dere kan se her, jeg elsker å ta bilder på sånne stunder. De blir så utrolige! Se på de dråpene som man for fram i bilde. Alt sammen var veldig lite og vått, men dere kan se alt her stort. Det er utrolig med å få tatt sånne bilder, ikke hver dag man kan oppleve noe sånt heller. Men dessverre må jeg si natta til dere, pga i morgen skal jeg jobbe med kjæresten min. Vi skal opp halv 7 og gjøre oss klare til jobb klokken 8, skal ikke bli lett med jobbing der. Men jeg skal komme med bilder seinere utover dagen i morgen med hva vi jobber, så dere må glede dere og følge bloggen min. Håper dere liker bildene! Nattinatt :* (for legge meg ved kjæresten min og sove godt!)

WORKING OUTSIDE

 • 22.06.2014, 21:29


Nå er innlegget klart for at dere skulle se guttene jobbe litt hage arbeid, det som tokk sin tid til de ble ferdig. Nå har det vært besøk her hjemme i huset, folk jeg ikke skjenner så det var ikke så viktig for meg å bli med dem heller. Isteden for at vi barna satt nede med de voksne så satt vi oppe og så på film, det var ganske koselig å være sammen. Som alltid finner vi på noe å snakke om, noen ting kan være korte mens andre ting kan være lange, så spørs hva ungdommer kan finne på å ta seg en prat om. Ellers har det vært koselig med besøk, fikk litt litauisk mat fra de folka som kom. Så det var ganske greit, fordi alltid savner man sine retter fra da man er liten altså, der man er fra. Men som jeg lovte dere så skal dere få se guttene jobbe i hagen, de ville bli tatt bilder av som jeg sa. Så dette er ganske bra! 

SUMMER FEELING

 • 22.06.2014, 14:09


Nå sitter jeg inne og er superglad fordi så fine bilder og kan få lagt ut flere innlegg til dere i dag, mm noe jeg fant ut at jeg kan gjøre hver dag. Det er å ta bilder litt før og legge ut seinere, man må ikke legge ut alt med en gang akkurat hva man gjør. Så man sparer bilder og innlegg, slik at man kan få lagt ut etterhvert og folk kan lese. Dette blir den siste innlegget for nå i disse timene, jeg skal komme på seinere og legge ut  2 til i kveld. Fordi det kan bli for mye innlegg på noen få minutter, så det beste er å vente litt til alle folk logger på osv og leser loggen din. Etterpå skal dere få se guttene jobbe ute, dem sa det var greit at jeg la ut et innlegg av dem, fordi dem hadde lyst. Så håper dere liker dette! Vi snakkes seinere.

NATURE IS BEAUTIFUL

 • 22.06.2014, 13:02


Natur er utrolig fint, men det fine kan være ganske så lite. Kanskje noe du ikke kan se nesten selv, men du for hjelp av et kamera som tar det ekstra bitte lille inn slik at det ser ganske stort ut. Natur kan man ta forskjellig måter av, men opp til den personen hva han/hun vil få frem mest i bilde sitt. Jeg ville vise dere hvordan jeg tar dette, og jeg håper dere liker det. Jeg må si at jeg er super fornøyd med det nye kameraet, det er nesten som den skulle tatt like bra bilder som en virkelig dyr kamera. Så med disse resultatene er jeg super fornøyd, å det håper jeg dere ser. Men som dere vet at dette er mitt nye kamera, så må jeg å lære meg hvordan jeg skal bruke den. Hva ser bedre ut, hva kan jeg gjøre neste gang bedre. Så man forandrer på ting alltid og man kan vise det i bildene sine. Ikke alle ser det kanskje du ser, men det kommer mange tanker rundt et bilde som folk kan tenke seg sammen ut av dette. Men håper dere liker resultatet og gir en tilbakemelding, ha en fin dag videre.

DOGGY STYLE

 • 22.06.2014, 12:44


Heisann sånn ser en koselig avslapning ut her hos oss, vi pleier å kose oss med hunden å løpe litt og bare ha det morsomt rett og slett. Denne hunden er så nydelig, jeg har blitt veldig fort glad i han. Han er snillere enn det jeg forventa meg, han er som er liten engel. Når jeg så disse bildene etter at jeg tokk de, så måte jeg bare le som bare det.  Å det kommer dere til å forstå når dere skal se på det første bilde, det var ganske kult men morsomt. Ihvertfall alle vet at da jeg skal få meg mer penger så skal jeg kjøpe meg en hund, men må tenke på pris og hvordan hund jeg vil ha. Jeg elsker hunder, jeg pleier å være med de 24/7 blir aldri lei, bare å sitte å se på de og gi dem klem så skjenner man at hjerte blir rørt. Hunder altså de er alt for meg, ingen annen dyr er bedre føler jeg. Jeg har ikke møt andre dyr slik at jeg har fått tid å bli glad i, for jeg har nokk med hunder. Ellers pleier jeg å gå ut med denne hunden på luftetur og løpe med han, ikke minst å leke sammen. 

HAGEN

 • 21.06.2014, 19:57


Hei alle sammen nå sitter jeg og skriver her til dere, må vel alltid tenke på hva og hvordan jeg skal skrive dette. Ikke alltid like lett å finne ut hva alt et innlegg skal handle om, så her kommer det jeg har drivet med. Jeg har hjulpet til å rydde her i hagen som dere ser, det var ikke så lett "jobb" eller hva jeg skal kalle det for noe. Så kan jeg fortelle dere at jeg er ikke vandt med korte negler som jeg måte klippe i går, å nå har jeg ikke negler å jeg skjenner bare hunden min. Så har ganske mye såret fingre altså begge hendene, i den ene fingeren fikk jeg et stikk så den er håven og rød. Ellers skal vi fiske i kveld, så det kommer bilder seinere og snart blir det pizza så jeg går og hjelper til hjemme her og lage den. Vi snakkes seinere folkens! Kos dere.

BEST GIRLS

 • 20.06.2014, 15:03


Heihei alle sammen! Da har jeg vært på skolen og sett på avsluttingen, mm den var ikke så spesiell som jeg tenkte meg. Vi bare satt og hørte på hva alle snakka ikke minst rektor da, men ellers var det ikke noe spesielt som jeg fikk inntrykk av. Etter alt dette var ferdig gikk vi jentene Kristin, May Kristin og meg da til Krona, vi bare slappa av utenfor der. Det var vist stengt, men vi kunne sitte ute. Vi lo sammen og var ganske så koselig, etterhvert så fant vi ut at vi går til meg og prøver å sette opp det håret jeg har kjøpt slik at dem fikk sett det også. Så vi mixa med brunt og blondt, jeg synes det ble ganske stilig. jeg gadd ikke legge ut bilde av det nå, men jeg for gjøre det neste gang fordi må lære meg å sette opp det håret selv en dag. Men dere kan få se de, det kan komme fram på bloggen hvis dere ønsker det. 

Nå så er jeg i Bø som de fleste vet utenat at jeg er her hos kjæresten min, jeg for vel rydde litt og slappe av kanskje lage meg noe mat snart. Mm må fortelle dere at det som overaska meg når jeg kom hjem og ser på rommet til kjæresten min, det er at det er rydda. Altså nå synes jeg han var flink, ikke alltid gutter rydder så dette her var bra. Han skal få et stort kyss på skinnet da han kommer hjem og skal rose han mye, med hvor flink han har vært å rydda rommet sitt, for ellers er det jeg som pleier å gjøre det. Men jeg for vel skifte til andre klær og komme meg ned å "jobbe litt" som kjæresten min sier, altså hans mening å "jobbe"  er å hjelpe til hjemme, men jeg sier nei dette er feil. Fordi jobb er da du for penger og altså har en jobb, mens å hjelpe hjemme er ikke jobb det er jo å hjelpe sin familie. Så denne diskusjonen tar vi en del her i huset mellom meg og han, men dere kan si deres mening om hva dere synes under dette innlegget med et kommentar takk.  Ha en fin dag videre! ( Så rart pga en stor pc jeg skriver på i et innlegg, da har jeg plutselig flere tanker om ting jeg kan skrive)

SUMMER LOVE

 • 19.06.2014, 22:12


Heisann, jeg fikk akkurat ut med kjæresten min, så vi tokk noen bilder. Han synes selv det var spennende å prøve ut det nye kameraet, så han knipsa som bare det. Jeg merker at jeg tar mest sånn natur bilder, ikke av meg selv så mye. Det skjer noen ganger på hvordan jeg føler meg inni, mine tanker og alt sammen. Noen ganger for jeg lyst å vise meg på bilder, sånn hvis det er noe stort, men ikke så ofte når jeg er for meg selv nå. Når jeg bor alene så er det ikke så lett å få tatt noen bilder av seg selv, fordi jeg føler det er noe annet. Når jeg er hos kjæresten min så er han ikke så veldig på det med å ta bilder av meg, så jeg pleier å være ganske så alene. Derfor vil jeg kjøpe meg sånn stativ slik at jeg kan få ta noen bilder av meg selv, klærne mine og alt sånt. Snart skal vi se på film en skummel en så kommer ikke helt til å sove helt bra i natt, men for håpe på det beste for å si det sånn. Å etterhvert blir det legge tid, fordi må tidlig opp i morgen klokken halv 6 og reise til skolen. Haha! nå sitter over meg på kjæresten min, hans bestevenn og hans søster som ser på pc`en for å finne en film, å de reaksjonene er litt rare. Men natta for jeg si nå, ikke at jeg skal legge meg, men det blir den siste innlegget i dag.

SOME GREEN BUT NOT EVERYTHING

 • 19.06.2014, 19:17


Enda et innlegg med det nye kameraet, det har helt utrolige bilder. Jeg blir nesten på gråten og tror ikke at det er mitt kamera, så merkelig dette. Jeg tenkte å selge klær fordi jeg har alt for mye klær, så mye klær at jeg ikke vet hvor jeg legger de vekk en gang når jeg letter etter det jeg trenger. Så jeg tenkte kanskje å lage en video av klærne jeg skal selge med nummer som står foran på skjermen og dere kan kommentere under hvem nummer dere ønsker. Eller så skal jeg ta bilder av en og en klesplagg og laste opp bilder her, så dette her må jeg finne ut.

Nå så sitter jeg her og ser på disse bildene om og om igjen, fordi det er så mye nytt. Jeg er ikke vandt med dette, så jeg må rett og slett lære meg å bruke dette kameraet. Men når jeg elsker å ta bilder så tror jeg at dette skal gå ganske bra, men jeg skal ikke forandre på innstillinger akkurat nå. Så dette skal bli spennende og nytt for meg, blir mye utfordringer. 

NEW DAY

 • 19.06.2014, 17:07


Heihei alle sammen! Da sitter jeg her ved pc`en som dere ser, jeg har kjøpt meg en nytt kamera som tar utrolige bilder. Så som dere ser nå er jeg ganske så klart tilbake til bloggingen igjen, husk at jeg glemmer dere ikke. Så her er de utrolige bildene med dette kameraet, etterpå kan jeg snakke litt mer om den, men først å fremst den må lades. Jeg synes den tar ganske kule måter å ta bilder, det blir så noe annet enn det jeg er vandt med fra før av, så dette her er noe nytt for meg. I morgen skal jeg på skolen siden det er jo siste dag, så det skal bli koselig å si farvel til de fleste. Ellers som dere vet så er jeg i Bø hos kjæresten min, koser meg mye og tjener litt penger da. Så denne sommerferien skal bli ganske spennende med nye bilder, og mye annet som dere må glede dere å se her på bloggen min. Håper dere liker bildene like mye som jeg gjør, men etterpå skal det komme et innlegg om det nye kamera`et mitt. Ha en fin dag videre! 

SUMMER FEELING

 • 15.06.2014, 19:25


Heisann alle sammen, jeg er her forsatt om noen lurte på det. I morgen skal jeg hjem med kjæresten min, vi skal kose oss på morgen. I dag jeg syntes at det var så varmt at jeg måte bare finne på noe, så vi gikk og helte vann på hverandre. Jeg beklager utrolig mye pga jeg har ikke blogget, dette er fordi det har skjedd noe med linjen her hos kjæresten min. Å den funker ikke, den er vist ødelagt å da ble det altså en helg uten internett. Sånn går det rett og slett, men i morgen skal jeg ha internett så dette skal bli bra. Ellers slapper jeg av så mye jeg kan i dag, slik at jeg skal orke å stå opp i morgen å være i Notodden klokken 8. Vi skal møtes et sted med klassen så jeg skal møte Anna Marie min bestevenninne og reise ditt, vi skal egentlig bare spise mat. Så mm min mening er hvorfor skulle vi reise med klassen for å spise ute et sted å reise hjem etterpå, det er ganske merkelig dette, men jaja. For håpe det blir en fin dag med mye sol og glede, ikke minst at vi skal kanskje gjøre noen aktiviteter eller noe. 

Ha en fin dag videre!

PERFECT DAY

 • 15.06.2014, 18:54


Da sitter jeg her ute i sola, og ser på kjæresten min og bestevennen hans å bytte dekkene til bilen. Det er ganske deilig med så varmt vær, koselig det. I dag har jeg vært ganske så stresset og usikker hva jeg skal gjøre, så har vært litt sint da. Ikke minst spørs hvordan mennesker forholder seg til deg også, fordi det er alltid en grunn hvorfor man blir sint pga ting eller noe. I dag har jeg jo vært på skolen, vi kom ikke opp i muntlig eksamen så det var ganske bra! Jeg ble super fornøyd. Jeg fikk jo slappe av hos min bestevenninne i dag, før jeg reiste til kjæresten min til Bø. Takk til kjæresten min som har funnet noen kamera`er på nette, så i morgen skal vi ta oss en tur til butikken og kjøpe en. Og det jeg må fortelle alle dere lesere, det er at det kan hende at jeg kommer ikke til å blogge noen dager etterhvert. Dette er på grunn av jeg må levere pc`en til skolen tilbake, å jeg synes dette er ikke bra. Fordi jeg har en pc hjemme, men den funker ikke. Håper kjæresten min klarer å fikse den, den er jo ganske gammel. Skal bli spennende å se hva vi kommer til å finne i den gamle pc`en fordi har ikke vært på den ganske lenge. 

Jeg elsker kjæresten min utrolig mye.

Tilyn.blogg.no

 • 13.06.2014, 00:08


Jeg må utrolig beklage for dette her folkens, men nå skal jeg si mine meninger om denne bloggen som ligger som sagt på topplista i blogg.no. Jeg har sittet og lest høyt det som står i denne bloggen å jeg synes ikke at det er bra det som står der, ihvertfall ikke at noen barn skal lese dette. Det står ganske mye om meningene hennes om å være bifil, homobil og lesbisk, å det som står der rett ut synes jeg rett og slett ikke noe om. Det er ganske dårlig å dømme folk på denne måten synes jeg, ikke minst dette her er jo på internett. Hun tenker ikke over hvor mange som blir skuffet kanskje de føler seg mobbet av det hun skriver, jeg synes det er ganske feil at hun er til å med på topplista på blogg.no. Jeg skjønner at hun skriver sine meninger, men det kan være litt for mye synes jeg. Hun snakker om kuker, fitter osv, for å si det sånn det er ikke så mye interesse å sitte å lese på sånne blogger, jeg skjønner at det den personen skriver er latterlig. Men rett og slett hva i alle dager, folk må tenke over hva de skriver. Etterhvert faktisk noen blir mobbet for det de skriver, så tenk over hva man skriver og deler over nette. 

Jeg skjønner at hun tror på jesus osv, men tenk over litt mer ville jeg ha sakt. Det er litt for mye om jesus om alt det hun mener skal akkurat jesus å godkjenne. Hun forteller alt som er innen jesus, det kan bli litt for mye. Folk må ha sine egne meninger, men å lage en blogg og skrive om sånne ting, så synes jeg ikke at dette er riktig. Jeg selv passer på å ikke skrive mine dumme tanker, opplevelser pga det kan gå ganske sterkt over noen andre. Men denne gangen denne bloggen vet jo alle sammen om, ikke minst henne ligger på toppen på blogg.no ¨å da går det ann å passe litt på hva man legger ut. 

Dette er her min mening om denne bloggen, jeg synes rett og slett ikke at hun fortjener den plassen hun har nå, jeg synes det er feil. Man må tenke over hvor mange som leser bloggen din, ikke minst om hva du deler ut i blogg verden. Fordi der kan du få mye ting tilbake på deg, så vil si til alle sammen at de burde passe seg for internett. Men natta folkens! sov godt :)

GRILLING PÅ GANG

 • 12.06.2014, 22:10


Heisann, da er jeg hos min søster med kjæresten hennes. Vi har kost oss med grilling akkurat, så det var ganske greit. I dag har jeg ikke gjort så mye enn å være med kjæresten min til han reiste hjem. Ellers har vi vært i byen noen turer på noen butikker og spiste kebab, sånn er det når sommer kommer. I dag har jeg på meg sykt herlige sokker, de er sykt grønne. Så her for dere se på bilde under, slik er det når man ikke har andre sokker akkurat der og da. I dag skal jeg sove hos min søster, siden i morgen er det muntlig  eksamen og vi må komme en tur på skolen. Kjæresten min har jo fri, så han er ganske heldig. Håper at jeg ikke kommer opp i morgen, jeg kom opp i fjor å det er ganske dumt når vi er noe med 20 i klassen så skal bare 6 personer opp. Så det er mye å tenke på, skal bli spennende, jeg for ikke håpe på for mye pga kommer til å bli fly forbanna hvis jeg kommer opp i muntlig. 


Ha en fin dag videre! :)

DONE

 • 11.06.2014, 16:10


Da er jeg her, sitter og gjør ikke så mye som sakt. Nå har jeg laget kaken, så håper den skal smake etterpå. Kjæresten min reiste klokken 11 i dag på morgen, så han var ikke her veldig lenge. Nå så jobber han, mens jeg er hjemme. Jeg venter på at bestevenninna mi skal komme til meg og hjelpe meg med å henge opp de nye gardinene, håper at dette blir gjort i dag. Vil se resultatet så fort så mulig, blir spennende dette. Gleder meg utrolig mye, endelig skal ikke sola komme inn. Ellers så tror ikke jeg at jeg skal noe særlig i dag, bare å slappe av hjemme. Noen ganger det er ganske greit da, trenger ikke fly hele tiden som folk kaller det. 

Ha en fin dag videre! ;)

DETTE VAR SPENNENDE!

 • 11.06.2014, 13:48


WoW! Plutselig fikk jeg melding på facebook, som jeg beklager for at jeg så ikke den før nå, men den kom på fredagen. Det var fra en journalist som er fra dagbladet, hun fant meg på blogg.no å hun lurte på om mine smerter som jeg hadde i rygg/skuldre. Ikke minst det viktigste temaet for henne var å snakke om hvilket fysisk aktivitet gjorde jeg, for å gjøre det bra igjen. Å om det hjelper å være aktiv, hva kan ungdom forbedre. Så jeg svarte en lang melding i dag, hva jeg gjorde osv. Jeg fikk jo beskjed av legen å tøye ut, men jeg viste ikke hvordan jeg skulle gjøre det (fordi jeg tøyer aldri ut, ikke etter gymen). Så kjæresten min hjalp meg å finne ut noen øvelser, å dette gjorde jeg hver dag. Å jeg fikk det til mer og mer, for da orka kroppen min mer. Ikke minst det hjalp ganske mye, selv om øvelsen var ikke så stor og lenge. Så klarte jeg og gjorde dem og bevege meg mer ut av dagen. Etterhvert så var alt mye bedre, da trengte jeg ikke de øvelsene lenger. Men jeg synes jo at jeg burde egentlig å trene til vanlig selv, men ikke like lett når man er alene om det.

Jeg synes det er ganske spennende at folk gidder å ta seg tiden å lese bloggen min, ikke minst når jeg skriver en del feil. Å det beklager jeg utrolig mye for, men sånn er det å være fra utlandet. Jeg prøver å skrive så bra jeg kan og håper dere forstår meg. Og er utrolig spennende at folk finner akkurat bloggen min, ikke bare det at de ser på bilder, men de leser den også. Jeg takker utrolig mye for noen herlige lesere jeg har. Når jeg kommer ut med et innlegg, så plutselig er jeg på topp som alltid i Notodden. Nå så er det ikke så lett for meg å blogge, når jeg har ikke mitt eget kamera og må låne og må gi tilbake. Så det blir en del styr, håper dere forstår og jeg vet at jeg ikke mister mine lesere. For selv om jeg kanskje ikke legger ut et innlegg i dag, så kommer et innlegg en annen dag og så utrolig at så mange som ser på bloggen min. Dere vet fra før av at jeg blogger så mye jeg kan, å ikke lenge til så skal det bli min egen ny kamera. Så jeg synes dere skal glede dere, med mange nye bilder og mye spennende som skal skje her på bloggen min. 

 

Ha en fin dag videre! Jeg lager marengskake, så lurer på hvordan dette skal bli. 

NEW THINGS

 • 10.06.2014, 16:43


Heihei alle sammen! :) Da er jeg hjemme her med kjæresten min, vi har kost oss med Kornelia og Gunleik, vi spiste der reker så det var ganske greit med mat. Nå koser vi oss hjemme etter en del turer på butikken, skal bli koselig når Anna Marie og Alex skal komme en tur, vi skal feire at de har blitt sammen igjen. I dag har jeg kjøpt et teppe på badet som dere skal se her på bildene, ikke minst nye "gardiner" sånn du kan dra i dem. Skal bli bra å få hengt de opp, fordi det kommer så mye sol å da våkner jeg fort. Dere skal få se resultatet av gardinene, etterhvert må jeg kjøpe meg nytt teppe å ha inne i stua/kjøkken. Så dette skal bli spennende å se resultatet, dere får glede dere.Ha en fin dag! 

WITH MY BEST FRIEND

 • 09.06.2014, 22:10


Heihei alle sammen, da er jeg tilbake fra en koselig dag med bestevenninna mi :). Dagen har vært mye turer og bare kos, med mye prat og mye smil. Så vi har planlagt hva vi skal neste gang å det er å bade, så kanskje dette skjer i morgen vi for se. Her skal dere få se bilder av oss i dag, herlig dag rett og slett. Fikk spise hos Anna Marie med familien hennes hjemme, det var grill (hamburger,pølser, osv) Så det smakte ganske så godt, alltid bedre hos andre enn hos deg selv. I morgen kommer kjæresten min til meg, så jeg gleder meg utrolig mye. Stakkars gutten min som er så sliten, han for vel legge seg og slappe av her hos meg. Vi skal kose oss, håper bankkortet mitt funker snart. Fordi en eller annen grunn så ville den ikke funke i dag, og mobilen min funka ikke helt den også. Så må se i morgen og må prøve det nye kortet, skal bli spennende dette. 

Ha en fin kveld videre! :)

11 THINGS I LIKE / DON`T LIKE TO LIVE ALONE

 • 09.06.2014, 11:03


Det jeg liker med å bo alene:  

1. Ingen maser på deg

2. Du gjør hva akkurat du vil

3. Ingen sier at du må rydde (Selv om hos meg er det alltid ryddet)

4. Du bestemmer over deg selv

5. Du spiser hva du vil 

6. Du kan møblere hvordan akkurat du vil ha det, å ingen sier nei til det

7. Du kan kjøpe hva du vil

8. Du kan ha besøk så lenge du vil

9. Du kan komme hjem når du vil

10. Du kan se på tv hva du vil og ingen maser på deg

11. Du kan høre på musikk så lenge du vil

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det jeg ikke liker med å bo alene:

1. Du må lage mat hele tiden

2. Du må huske på alt sammen (regninger, skole ting, osv)

3. At det er liten kjøkken (for ikke helt lage ordentlig mat)

4. Du må planlegge dagen din helst (hvis ikke har du ikke noe spess å gjøre)

5. Du er noen ganger alene, siden dine venner er opptatt 

6.  Du må vite hvor tingene dine ligger (hvis ikke du har rota dem bort)

7. Pengene flyr fort (pengene blir fort brukt opp)

Beklager men kommer ikke på mer, ellers har jeg det ganske så bra å bo alene.

BREAKFAST

 • 09.06.2014, 08:15


God morgen folkens! Tidlig oppe i dag da, fikk bare lyst så her er jeg. Nå sitter jeg å spiser frokost, her hjemme alene. Etterpå skal jeg ut en tur og ta bilder, ville være tidligere ute i dag siden folk kommer til by stranda, så er ikke så morro etter det. Jeg vil være alene noen ganger, så vi for se hva det skal komme bilder av, jeg er litt usikker enda. Ellers nå etter mat så skal jeg rett i dusjen, sminke meg, kle på meg noe sommerklær og komme meg ut. Jeg for kanskje finne på no med noen i dag, enn ingen til kvelden. Så her skal dere få se hva jeg skal i dag, håper dere liker bildene. Det skal komme bilder av meg også, men ikke alltid jeg tenker på at jeg må legge ut av mennesker også, så beklager. Jeg for tenke mer på det nå, som dere ser så har jeg ikke veldig mye pålegg så jeg må handle. Jeg for ikke helt kanskje spist middag vanlig pga har ikke mat, det er jo andre pinse dag så kanskje butikkene er stengt, vi for vel finne ut av dette. 

Ha en fin dag videre! :)

NEW PHONE

 • 09.06.2014, 00:14


Da er jeg endelig hjemme, har tatt i kur osv i håret mitt slik at det skal bli bra igjen. Som de fleste vet så har jeg en ny mobil pga jeg datt ut med min iphone i sjøen, så det var den mobilen og kamera. Nå så sparer jeg penger til en ny kamera, gleder å blogge mye da. Nå så måte jeg låne en annen sånn sykt liten kamera, men den er ganske søt da. Her om dagen så kjøpte jeg noen såper til meg og kjæresten min, ikke så store penger på dette så er ganske greit å få kjøpe til han også. Han er ikke her så ofte heller, men såpe er viktig å ha. Så er ganske fornøyd da, de lukter veldig godt som jeg vet. Gleder meg i morgen siden kjæresten min kommer kanskje til kvelden, hvis ikke blir det på tirsdagen siden han må på skolen. Ellers har jeg rydda litt her i hybelen min, og kost meg akkurat på badet. Så nå skal jeg legge meg, og dere for håpe på en del innlegg i morgen. Selv om kanskje bildene blir ikke like bra som jeg tokk i dag her, men ihvertfall det er noen bilder så dere ser hva jeg driver med. Men nattinatt! Folkens, jeg for legge meg er jo ganske så trøtt og sliten etter en lang buss tur. Vurderer kanskje å starte å jogge på morgen eller noe, men må se hva som skal skje med det. 

Ha en fin kveld videre! Nattinatt :* 

THIS IS THE DAY

 • 08.06.2014, 18:16


Heihei! Folkens, sånn er det når man ikke har kamera så får man ikke blogget helt vanlig som man skal. Å det beklager jeg ganske mye for, jeg skal gjøre det beste jeg kan for å kjøpe meg en ny. I dag skal jeg reise hjem med bussen, må vel være litt hjemme også. Når kjæresten min er jo på jobb, så er det ikke så mye å finne på "alene" hos han. Da for jeg reise hjem og vente på at han kommer en dag, kanskje allerede nå til mandagen eller tirsdag. Er herlig å ha fri til torsdag, men kjæresten min har skole allerede på tirsdag, så får gjøre det beste ut av det. Herregud må bare fortelle dere at det er sykt mye mygg her i Bø, blir jo helt spist opp jo. Selv om vi har stengt alle vinduene så hjelper det ikke, de kommer seg inn på en eller annen måte. Så gleder meg å bli kvitt dem i Notodden, skal bli deilig det. 

Jeg har vært med kjæresten min, hans bestevenn og etterhvert kom min søster og kjæresten hennes til Bø sommerland, så var ganske godt å få bade og ha det gøy med alle sammen. Den dagen begynte det å regne som bare det og hagle, men vi fikk en fin dag for det om. Det var en situasjon inne på Bø sommerland, da vi satt i boblebadet. Så kom det to jenter og begynte å vise seg for guttene, så de snudde seg og begynte å vise rompene osv, så jeg lar ikke sånne ting gå videre altså. Jeg snudde meg mot dem og sa med sint stemme "sett dere ordentlig" fordi nå fikk jeg nokk, rett og slett. Ellers har dagen vært ganske bra! Vi har kost oss mye med latter og bading, så sånn var det. 

Ha en fin dag videre! :)

BEKLAGER

 • 02.06.2014, 16:03


Heisann! beklager siden lite blogging nå disse dagene, men det er pga er solbrent (blir sliten, orker ikke så mye). Å ihvertfall etter jobb, så blir jeg ekstra sliten. Jeg har blitt virkelig solbrent på armene mine og ikke mist ryggen min som dere kan se, så når jeg var på skolen i dag ville gutta slå meg på ryggen pga blir hvite merker av hender etterpå. Men det gjør jo kjempe vondt, og jeg blir veldig varm. Sånn er det å jobbe ute i den sterke sola, som steker altså 24/7 og man må holde seg oppe i denne varmen. Håper det været roer seg ned litt, vi treger litt regn her. Jeg for problemer å sove når det er så vondt, fordi da skjenner jeg at det brenner i ryggen og armene. Ellers prøver jeg å ta ryggen min vekk fra sola, men er ikke lett pga er veldig varmt å det er alltid fristende å ta av seg jakka. Nå skal jeg slappe av og kose meg her i Bø med kjæresten min, så vi snakkas.Ha en fin dag videre! :)

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits