BURSDAGSFEIRING!

  • 30.06.2013, 22:39


Jeg hadde en super herlig helg med mine venner, vi hadde det sykt kos! Tusen takk til Mona og Marius som er der for meg, har sovet over hos Kittil med Kristin på onsdag til tordag :). Vi har kost oss med tv og mye prat :D, etterhvert kom Karina også! det var så sykt fint å se henne igjen. Har savnet henne, hun er en utrolig jente. Så vi hadde det veldig koselig hos Kittil, neste dag på torsdagen så var jeg en tur i Notodden! å etterpår reiste jeg igjen til Karina, og sov over hos henne til lørdagen. Det var mange gamle og nye folk, fikk glede å møte dem. Etter lang dag på fredag til lørdag hos Karina, så reiste jeg til Notodden å så tokk jeg bussen til Kongsberg. Da var jeg i Stalltoppen, med gamle venner og noen nye der, blir alltid bedre kjent med foskjellige. Så helga var veldig stor da, mm. Derfor har jeg ikke blogget, har ikke tatt noen bilder, men jeg har tatt bilder fra i dag! for jeg var hos lille bror, han skal reise til Litauen. Å den tiden han reiser så har han bursdag, men så fikk vi i dag sjansen på å feire den med han. Vi spilte og hadde det veldig morro, håper dere liker bildene. Da blir lille bor stor gutt, snart 7 år. 

Her åpner han gaven sin :D

Når han så på gaven, så sa han "jeg har en sånn fra før av".

Da er det klart å spise pølser snart :)

Meg og lille bror da :) <3

Han har vært og hørt på plumbo!

Da er vi klare for maten! :D

2 SUPER! herlige kaker! det var sykt godt.(naaamm)Da var dagen over! jeg for ligge og slappe av med musikk, her hjemme.

25.06.2013

  • 26.06.2013, 00:16


Da har jeg vært med snuppa Kristin i dag! hun kom til Notodden. Har savnet henne utrolig mye! selv om det ikke var lenge siden jeg så henne, uansett. Hun betyr meg mye, hun er der for meg å det er jeg også tilbake til henne. jeg er super glad i deg Kristin! Det var fint å se deg i dag :) Da var vi på pusetorget på Notodden, med min søster og noen andre. Jeg og Kristin fikk sjokolademilkshake, den var sykt god! fysj, men ble så mett av den. Så orka ikke noe mat, men var tørts. Så jeg og Kristin gikk til Bunnpris og kjøpte oss vann :D hoho. Etter det gikk vi til Adam, siden vi hadde ikke så mye å gjøre, der koste vi oss med musikk og prat. etterhvert så kom Eidar og Lars Martin, men jeg gikk bort til min søster for å spise med henne. Spiste hamburger, det var godt! Har ikke spist det vel på en god stund. Etter tv og mat, gikk jeg ut til Kristin, Kittil, Adam, Filip, Eidar og Lars Martin. Vi koste oss ute, det var fint vær og sol, men etterhvert så kom det plutselig regn, det var merkelig, men ja! :D. Så jeg har bilder ifra dagen, så rundt halv 8 møtte vi Sandra og May Kristin, der var det mye prat og vi gikk ned til bussholdeplassen, for alle skulle hjem. Så jeg fikk sakt hade til alle med glede :) Da alle reiste gikk jeg en tur til Mona og Marius, der hadde dem besøk. det var veldig koselig! det er akk som å føle seg hjemme der, du blir tatt imot som en familie medlem. Det er det som beviser hvordan en familie skal være, skulle ønske jeg hadde det like fint akk som jeg hadde. Men sånn er det, ting forandrer seg, ingen ting er like lett som man tenker. Man gjør ting som man angrer på etterpå, men det er sånn man lærer av sine feil. Har lært veldig mye i livet mitt, jeg har venner jeg kan takke og voksne som jeg kan takke, men nå. Denne tiden er ikke lett, jeg vil bare vekk. Det er nesten den eneste måten og følelsen jeg har inni meg. Håper dere skjønner det, tenk godt gjennom det valget man tar, for kanskje du kan aldri forandre på det igjen. Det er veldig viktig! vet at man tenker ikke akk på det der og da det skjer, men husk det! helst. Da det skjer noe, spør andre de du stoler på, gå riktig vei, få deg jobb, et hjem, bli trygg og glad. Ha noe glede over, det er noe av det beste du kan få. 

Her kommer bildene fra dagen, håper dere liker dem!

 

Her er meg og Kristin! er super glad i deg :*

Her er vi hos Adam :D på bilde er det meg, Adam, lille søster til Adam og Kristin.

Her var vi ved Telemarksgalleriet på Notodden, etter at jeg hadde spist.

Her starta gutta å klatre, det er ganske kult da :D

De klatrer av seg selv, uten beskyttelse.

Her er Eidar da :D wii

Her prøver seg Adam og Lars Martin

Kan du sånn? (ikke jeg).

Meg og Adam da :D 

Kittil bestevenn :) 

Jeg likte det bilde veldig godt, det kommer fra sola.Takk for meg! for i dag. Håper alle dere hadde en super dag, takk fordi jeg har herlige venner. 

Kos dere, jeg for vel legge meg litt og slappe av.

KOS

  • 24.06.2013, 23:26


Nå er jeg og min søster hjemme, så vi sitter ved pc`ene og koser oss med sjokolade som jeg har fått av min bestevenn Håkon! de er kjempe gode, men noen av dem liker jeg ikke. Føles som det er litt mye sjokolade i magen akk nå :O hoho. Men uansett tusen takk Håkon! Da sitter jeg her ved pc`en og som sakt "chiller" som folk kaller det, er på facebook, skriver på bloggen, driver med bilder, skyper og kanskje det blir flim etterpå. I dag har jeg vært hos Adam og hos Håkon! med mange andre venner - bestevenner. Som betyr meg mye, ikke minst de er der for meg. Så fordi jeg fikk den nydelige store boksen av Håkon med masse sjokolade, så fortjente den å bli tatt bilde av i dag :D som dere skal få se.

Det er på en måte 3 sånne sjokolade bokser inni hverandre sånn at det er til 1 STOR! :O

Kos dere alle sammen, ha en fin kveld!

FARGER HÅRET

  • 24.06.2013, 23:15


Da er etterveksten min ferdig farget takket være min søster, tok lenger tid en til vanlig. Siden jeg har settet på hår, så det er ikke så lett. Hadde jo en del ettervekst, men nå må jeg bli vandt med den "nye" meg. Det er alltid sånn, alt tar sin tid. Unnskyld alle sammen fordi jeg ikke har blogget, dere har lest på facebook og håper dere skjønner dette. Jeg har andre ting å tenke på enn å sitte ved bloggen, men skal gjøre alt jeg kan får å få lagt ut flere innlegg, for blogg - det er livet mitt. Alle bilder som man ser tilbake og husker, det er helt utrolig! at man får tårer, eller jeg gjør det da og sitter med et smil rundt munnen. Så vil si en gang til tusen takk til min søster siden hun farga håret mitt .) ble super fornøyd, så her kommer 2 bilder.

Her sitter min søster og kjæresten hennes på rommet mitt, og jeg som har lagt ut avis overalt :D 

Klare for å farge håret mitt, wii! endelig . .

Å her kommer resultatet, håper dere er fornøyde! for det er jeg :D.

Håret blir bedre og kommer til å se ut som mitt og alt sånt etterhvert, når jeg har vaska det litt flere ganger. 

KRISTIN

  • 12.06.2013, 15:56


Da var jeg første gang på bø sommerland! det var helt utrolig, det var veldig gøy. Har ikke bilder fra der da, siden vi bada hele dagen til det ble stengt, det var bra! at det var gratis :D. Så har vi tatt noen bilder sammen og hun har tatt av meg :) er super fornøyd. Super helg med beste var det! rett og slett. Har ikke hatt det så gøy på lenge, så vi koste oss med venner og på søndag dro jeg igjen til Bø sommerland der fikk jeg møte Peder. :D Håper dere liker bildene.

Her sitter vi sammen på bussen, og skal reise til Bø sommerland! for første gang :D

Erlend og Filip da :D

Torstein og min bestevenn Kittil 

Meg og min bestevenn <3

Kristin snuppa og Adam 

Folka <3

Så sov jeg over hos Kristin <3 og vi hadde det sykt morro :D

Meg og Filip

Kristin og Lars Martin :D

Meg og Adam :D

Det var det :D koselig! 

 

MAMMA

  • 12.06.2013, 15:11


Hadde det kos med mamma i Drammen og hjemme hos henne, hun satt på hår. :) det tok sin tid, men sånn er det bare. Jeg takka henne veldig mye, for vel håpe de holder lenger enn det som jeg har pleid å gjøre å ta av, siden orker ikke etterhvert. Rett og slett, det blir tongt, og mye å gjøre. Så da koste vi oss ved stranda og hilste på svanen. Det er ikke meningen å ikke blogge, men det er mye annet som kommer i veien. Så mye av det tar av tiden for å blogge, jeg pleier å være sliten da jeg kommer hjem. Har mange bilder, som dere skal få se. Håper dere liker dem :).

Vi hadde det veldig koselig sammen! vi koste oss med sol og varme <3

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits