SÅ FORNØYD DA!

 • 25.05.2016, 21:48


Hybel var super fornøyd, at jeg og han fikk komme oss ut i hagen. Vi har ikke vært ute i hagen på noen dager, så merker veldig forskjell på han hjemme. Men heldigvis vi kom oss ut en liten tur i dag, dette for vi forsette med som vanlig. Det har skjedd en del ting disse ukene/dagene, derfor hadde jeg ikke like mye tid som til vanlig. Men jeg får skjerpe meg! Og gi han den beste tiden han kan få. 

NÅ HAR KJÆRESTEN MIN LÆRT NOE NYTT!

 • 24.05.2016, 12:41


Slik var det når du ikke hadde lappen, alltid noen andre måtte kjøre. Men denne gangen har du selv, å det har gjort ting ganske så annerledes. Rart å se, at du kjører fint. Ikke som de gangene, før du mista lappen. Herlig å se at kjæresten min har lært seg noe etter dette!! 

UTE MED VENNINNER PÅ NOTODDEN

 • 24.05.2016, 10:29


Herlig å få være med venninner, alltid noe å snakke om og mye å le av.

JEG ELSKER DEKORASJON

 • 23.05.2016, 23:24


Dekorasjon gir meg glede, det er lett å komme på ting. Jeg elsker å sette fram slik jeg liker det, denne gangen var det med de tingene som var der hjemme. Jeg ønsket å pynte på mer, men hadde ikke så god tid. Derfor ble det enkelt og greit, håper dere liker resultatet. 

Under bilde, er et bilde en annen dag. Der jeg pynta bordet, bare med noen små andre ting. Liker du å pynte bord? Hva synes du?

SKIEN

 • 23.05.2016, 23:06


Alltid like koselig å komme seg ut på tur, denne gangen var vi får å besøke pappa til kjæresten min. Han er på sykehuset, så skal bli spennende å få høre mer i morgen. Vi får krysse fingrene og håpe på at alt ordner seg!! Som dere kan se, så var utsikten utrolig fint. Kunne nesten tenke seg at man svevde på skyene. Har du vært i skien en av dagene? Hva gjorde du der? Vil du reise ditt igjen?

PÅ TUR MED VENNINNE

 • 23.05.2016, 13:30


Ut på tur aldri sur! Var en herlig tur til butikken med min venninne, er godt å få besøk av andre. Ihvertfall en du er godt kjent med, ikke minst en man kan snakke med. Alltid har man noe å snakke med venner, ikke minst å finne på små ting, er ganske stort for meg.

MY NEW BOTTLE

 • 23.05.2016, 10:30


Jeg har kjøpt meg en ny flaske, er super fornøyd med hvordan den er laget. Kjøpte den på wish.com for 20 kr. Har du kjøpt noe der før?

TIVOLI HERE WE COME

 • 22.05.2016, 21:51


Det var en super dag! På tivoli, med Kornelia, Lars, Edita og kjæresten min. Alle koste seg med mye latter og humor. Har du vært der?

UT PÅ VANNET

 • 22.05.2016, 21:32


Vi koste oss med sol og varme, var herlig å komme seg ut på vannet. Jeg og kjæresten min har aldri vært på et så fint sted, bare rett over på andre siden av Notodden. Det var ganske herlig å oppleve denne turen, for så si dette skjer ikke hver dag. Derfor var denne turen ganske så spennende for meg, vi får komme oss ditt igjen en varm dag.  Har du vært der før? Har du sett så fint sted før? Opplever du dette ofte?

NOTODDEN

 • 22.05.2016, 20:33


Det har vært mange fine dager på Notodden, men med skuffende vær. Jeg skal legge ut flere innlegg, dette er bilder fra noen uker siden. Så da er det bare å følge med, for dere kommer til å se mye spennende. Håper dere liker det som kommer!

TEAM WORK

 • 08.05.2016, 21:55


Dagen var i Bamble, på fisketur. Det var ganske avslappende, vi ble ganske brente på kroppen. Men var verdt det, ble ikke særlig mye fisk men, bedre enn ingenting. Denne gangen klarte jeg å slappe av, og nytte det fine været på sjøen.   Ha en fin kveld videre! 

THE MOST IMPORTANT TIME IS FAMILY TIME

 • 07.05.2016, 22:00


Alle koste seg som bare det, med glede og mye morsomt. Hybel og Grantas var også med oss, dyr skal alltid få æren til å bli med oss.

I NEED MY FISHING TIME

 • 07.05.2016, 20:59


Denne gangen har pappa og mamma til kjæresten min, fisket opp denne lekre fisken! Håper at neste gang, får jeg en slik en. Får dette skjer ikke hver dag, derfor er det ganske så morsomt med dette. Ha en fin kveld videre folkens, vi får slappe av her også.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits