THE WAY BACK HOME

  • 21.05.2015, 08:43


 

 

 

 


BROM BROM! DA ER MAN PÅ TUR IGJEN

  • 20.05.2015, 19:29


Alltid koselig å reise litt vekk, disse dagene har vi koset oss å endelig russetiden er over. Men her sitter jeg igjen med matte eksamen som jeg gruer meg ganske mye til, for på påbygg er matte ganske vanskelig, så jeg skal gjøre det beste jeg kan ut av dette året. 

 

Nå så er jeg hos kjæresten min i morgen er det skole, mye eksamener på gang og mye å øve på. Så disse dagene fremover blir mye å slite seg ut i, ellers prøver jeg å finne ut av hvordan alt skal bli når jeg flytter til Bø med kjæresten min. Alle dere andre på ha en strålende dag videre, mens jeg skal prøve å slappe av nå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 GRILLING`S

  • 11.05.2015, 19:20


En vellykket grillingkveld, koselig å få slappe av med venner. Ikke hver dag man gjør dette, så dette blir en fin kveld å huske på.

 

 

 

 

  

UT PÅ TUR ALDRI SUR

  • 09.05.2015, 00:32


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Super nydelig vær i dag, med mye sol og glede. Det var koselig å komme seg litt vekk fra hjemmet sitt.

LÆRLINGPLASS ER I BOKS!

  • 07.05.2015, 22:34


Det er sant det dere leser på overskriften, jeg har fått lærlingplass i Bø. Jeg er super fornøyd og gleder meg ganske mye, allerede i august skal jeg starte å jobbe. Dere skal se mange endringer her i livet mitt, en ny leilighet/hus med kjæresten min, kanskje noen dyr om det er lov altså ganske mange ting.  

 Nå sitter jeg her og skal se på paradise hotel, det skal bli spennende å se hvem som skal ryke ut i kveld. I dag var det første gang jeg har kjøpt meg sushi, det smakte ganske godt også. Så i dag er jeg ganske fornøyd med nyheten av lærlingplass og sushien. 

NOTODDEN

  • 02.05.2015, 22:59


 

Så nydelig det er ute, den fine utsikten. Herlig å bo på et sånt sted, der man kommer seg litt bort i andre tanker.

 

 

 

 

Nå er jeg hos kjæresten min i Bø, vi skal fiske i Bamble i kveld. Så det skal bli spennende og se resultatet når vi kommer hjem!

 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits