BEAUTIFUL DAY

 • 30.05.2014, 20:00


Heihei folkens, da sitter jeg her ved pc`en hos kjæresten min. Er sliten av dagen med jobb og litt lite søvn, ellers er alt ganske så bra. Jeg er forsatt i Bø og skal være der fremover pga jobb og har en del fri, så kan få vært mer med kjæresten min. Snart skal jeg i dusjen, så det skal bli deilig. Nå leser jeg på andre sine bloggere, så det er ganske spennende. Fordi alle skriver så forskjellig, ikke minst de fleste er interessert i ting som kanskje ikke jeg er selv. I disse dagene har solen stekt veldig mye, så har blitt solbrent og er brun nå. For håpe at alle de andre dagene blir like fine, men noen ganger er det godt med kaldt luft. Det skal komme bilder av meg de andre dagene ikke nå som jeg ikke ser ut, pga er sliten og trøtt. Så jeg tar natur bilder, slik at jeg har ihvertfall noe å blogge om.

Ha en fin dag videre! :)

AFTER WORK

 • 29.05.2014, 20:42


Heisann! I dag har jeg jobbet, så er hjemme og slapper  av. I morgen blir det jobbing tidlig på morgen, så må slappe av så mye jeg kan nå. Ellers har jeg kost meg med grill og kos her i Bø med kjæresten min. Nå hører vi på musikk, ganske morsomt det! :D. Disse bildene er tatt med kamera nikon, så er super fornøyd hvordan bildene ble. Håper dere liker dem også, skal kanskje kjøpe meg en sånn en dag. Nå for jeg sette meg og se på paradise, fordi så ikke på episoden i går. Så dette skal bli spennende, vi for snakkes senere folkens. 

Ha en fin kveld! :)

 

USE YOUR BODY

 • 28.05.2014, 22:14


Her er jeg på bloggen, dette er et lite outfit hvordan jeg ser ut etter dusjen. Herlig å være uten sminke, og få hoppe litt rundt treet. I dag har det vært ganske kjedelig dag, slitsomt rett og slett. Herlig at jeg for være hos kjæresten min her i Bø, ikke minst for være med han. Snart skal vi legge oss, siden i morgen må vi tidlig opp og jobbe. Må vel tjene litt penger, for det er ganske lurt. Så skal jeg få en ny mobil snart, gleder meg utrolig mye til det. Fordi det blir ikke iphone, som jeg er jo vandt med fra før av. Ellers har jeg det veldig bra, venter på at den betennelsen skal gå over, men det tar sin tid. Må si at jeg beklager utrolig mye om at jeg ikke har lagt ut et innlegg i går, men det er pga jeg har ikke kamera. Takk til kjæresten min som fikk tatt bilder av meg, som dere ser det på bildene. Håper noen har en jeg kunne ha lånt, fordi føler litt som "skam" over meg selv, når jeg ikke får blogget og alle venter på et nytt innlegg hver da. Skal gjøre det beste jeg kan ut av bloggingen nå, og må få spart opp penger til en ny kamera. Nå har kjæresten min kommet tilbake fra dusjen, så vi for kose oss med film eller noe før vi legger oss. Ha en fin kveld videre! :)

HYTTETUR

 • 26.05.2014, 17:57


Da er jeg hjemme igjen hos meg selv her i Notodden, nå sitter jeg her og skal legge ut et innlegg til dere folkens. Som dere ser har jeg byttet headeren min, nå synes jeg det passer mer inn. Så jeg er ganske så fornøyd, for å si det sånn. Ja, kan fortelle dere hva som skjedde i går kveld. Jeg dro med kjæresten min og familien hans til Bamble, det er kjempe fint sted helt herlig der. De får låne en hytte der av de dem jobber med, så er veldig koselig. Jeg har litt tilbake, lagt ut bilder fra den hytta der oppe, som dere så er det veldig fint der. I går var vi er tur ditt med overnatting, som vi ikke fikk gjort sist gang. Det første vi gjorde var å reise ut i sjøen og fiske, det var veldig gøy syntes jeg. Etterhvert ble jeg ganske dårlig følte jeg, så jeg ble sluppet av på en innsjø, og fikk beskjed gå rett inn der så kommer vi. Å jeg gikk inn der, men skjønte ikke akkurat hvor jeg skulle være, så rett og slett jeg gikk meg bort, men heldigvis fant jeg veien ut av denne lille skogen. Å jeg venta og venta til jeg ble henta, imens fikk jeg tatt noen bilder rundt meg. Når jeg ble henta så skulle jeg gå inn i båten ved vannet, å der var det ganske farlig og dypt. Der på det stedet var det steiner og gress som var glatt, siden det fikk vann på seg. Å jeg så ikke helt hvor jeg la beinet mitt ned på, så i det sekundet lå jeg rett og slett plaskende av skrekk i sjøen ved båten. Så for å si det sånn er mobilen og kamera mitt ødelagt, jeg vet ikke akkurat hvordan, når jeg skal få skaffe meg alle de pengene for å kjøpe meg nytt, men for gjøre det beste ut av det å det er å spare penger. Takket være kjæresten min jeg for lov å låne hans mobil, og heldigvis kortet funker som lå i min mobil. Da kunne jeg bare ta ut til en annen, da er det i boksen. Men samtidig må jeg tenke på hvordan jeg skal få blogge, å da må jeg låne en kamera av familien til kjæresten min, men heller den kan jeg ikke ha for evig. Så jeg må rett og slett kjøpe meg nytt, og spare mye penger og håpe på det beste. Ellers hadde jeg kjempe koselig dag med familien og kjæresten min i Bamble på hytta. 

Håper dere likte bildene! :) Ha en fin dag videre.

PICTURES IN MY MIND

 • 24.05.2014, 17:28


Heihei! igjen bloggen, er ikke like lett å finne ut om hva man skal blogge om. Men må si dere at jeg har rydda litt, på rommet til kjæresten min og nede på kjøkkenet. Så slapper av nå, ikke minst ikke så mye "jobbing" i det fine været her. Nå så venter jeg på kjæresten min, håper han kommer hjem snart. Etterhvert får jeg komme meg i dusjen, og være "ren og pen". Så jaujau! Er ikke så mye jeg gjør i dag, det blir mat til kvelden, gutta skal komme hjem fra jobben. Slik at vi alle for slappe av og kose oss sammen, for det er ganske herlig. Tror ikke helt om det kommer bilder av meg i dag, men dere ser meg i morgen ihvertfall.  

Håper dere liker bildene! :)

BEAUTIFUL DAY

 • 24.05.2014, 15:21


Heisann folkens! Nå sitter jeg her hos kjæresten min og koser meg, det er kjempe varmt i dag. Så sitter litt inne, fordi orker ikke så mye aktivitet når det er så varmt. Jeg beklager fordi jeg har ikke blogget noen dager, men sånn er det bare. Når jeg bor alene, så føles det ikke at det er veldig mye å blogge om. Så har hatt litt vanskeligheter å finne på hva jeg skal skrive om. Men jeg for vel ta utfordringer på bloggen, og finne på noe smart. Men her er bildene jeg tokk i dag, som dere ser en herlig dag her i Bø! Veldig koselig. Så for jeg finne ut og lage meg en ny header, det er det første bilde dere ser på bloggen. Har alltid lyst på noe nytt, så dere skal få se det snart. Men må få tatt noen bilder først da, før jeg sier alt sammen her. Ellers har jeg det veldig bra, har forsatt vondt i ryggen/skuldrene. Det er ikke godt det, har ikke skaffa meg en ny madrass enda, men må vel få gjort det en dag snart. 

For å si det sånn så gleder jeg meg utrolig til sommerferien, håper jeg får meg en jobb. Ikke minst kan få finne på noe sammen med venner, kanskje reise på ferie med kjæresten min en uke. Så er mye å vente på, ikke minst glede seg til. Men en ting som er viktig å det er penger! Så JOBB . . det må jeg bare ha. Har søkt et sted, så håper på svar så fort så mulig, fordi sommerferien er om noen få uker. Må fortelle dere at det er ikke så morro å sitte inne, når man har opp et vindu. Så flyr det inn mye rart her, med mygg osv. Så må være på jakt i kveld med kjæresten min i rommet her, håper ikke på flere dyr i huset.     

Ha en fin dag videre! :)

BYSTRANDA

 • 19.05.2014, 23:48


Heihei! Alle sammen, nå sitter jeg hjemme og slapper av. I morgen blir det turen sin til skolen for å øve til eksamen i engelsk. Gruer meg en del, siden jeg kan ikke engelsk. Er ganske dårlig i dette faget, så blir spennende hva jeg skal få, for håpe jeg klarer dette. Her er dagen vi satt ute på bystranda, vi koste oss med mat (grill,salat osv.) Etterpå så kjøpte vi oss is på bergbys, det var ganske godt. dere må smake på den big is med oreo, den er kjempe god. Dagen var ganske koselig, å sitte i sola i varmen med gode mennesker. Så her skal dere se bildene fra dagen, jeg må vel legge meg nå. Fordi må opp tidlig, skole i morgen som alle vet. For vel si natta folkens! Kos dere, ha en fin kveld for de som er oppe enda. 

KOSE KOS

 • 19.05.2014, 18:49


Heihei alle sammen! jeg har vært med mange folk i helga, her på bilder kan dere se at jeg var med kjæresten min, Gunleik og Kornelia. Vi koste oss på gresset i sola, det var kjempe herlig dag. Etterhvert så kom Stephen, men har ikke bilder av han. Siden vi skulle opp til SIlje en tur, å etterpå stakk alle vi til byen og koste oss der. Nå i dag har vi vært en liten tur i byen og spist hamburger, det var ganske så godt. Etterpå skal det bli paradise hotel, så gleder meg veldig til det. Jau! Ellers i dag har jeg vært hjemme, fordi har forsatt ryggsmerter. Håper på at jeg for meg jobb snart, kan være ganske greit fordi jeg bor alene. Håper dere liker bildene! disse er tatt i helga.

Ha en fin dag!

17.mai

 • 18.05.2014, 22:17


Da er vi klare for 17.mai toget, alle satt seg i bilene og var klare for toget. Alle var super fornøyde, det har vært ganske spennende måned å være russ, mye morro. Det har vært kjempe tur med å få være med i russebilen, men de siste dagene har jeg fått være med i andre russebiler også på noen turer i byen. Vi har vært en del på mange andre steder i helga, fordi det var siste dagen på 17.mai som russ. Jeg merka veldig på at barna, de var ikke veldig snille mot russen. De helte vann på dem, de kasta søppel, sting bomber osv.  Så jeg merka at jeg ble ganske sint, men man kan ikke gjøre noe med det. Jeg holdt det inne til toget var over, og vi fikk gå ditt vi ville. Var ganske spennende å sitte i en russebil, fordi de alle russebildene var forskjellige. Så jeg fikk oppleve alltid noe nytt som er i andre russebilene, ikke minst andre mennesker. Ellers har dagen vært veldig bra! Er fornøyd er ferdig med russetiden. Fordi endelig kan gå med vanlige klær, kan pynte meg og være fornøyd. Ellers håper jeg at dere har hatt en super dag!

Ha en utrolig flott dag!

BESØK

 • 13.05.2014, 20:56


Heihei! Da fikk jeg besøk av min bestevenninne i dag akkurat, vi har som alltid mye å snakke om. veldig kos at hun kom, vi fikk tatt noen bilder til bloggen min og jeg fikk enda en friskt luft ute. Nå venter jeg på paradise hotel, som skal vise på tv`en. Ganske spennende hver dag å se på, hvem som er nye og gamle som kommer inn. Jaujau! For se og kanskje komme meg til skolen i morgen, selv om er ikke helt godt enda. Hva synes dere om paradise hotel? Skal du se på episoden i dag?

DAGEN

 • 13.05.2014, 17:57


Nå sitter jeg hjemme alene, har ikke så mye å gjøre, jeg har gjort øvelsene mine. Så er sliten, og har det ganske vondt i ryggen min. Nå snakker jeg på skype med kjæresten min og ser på tv på unge mødre, jeg synes det er ganske spennende å se på. Her skal dere se hvem medisiner jeg må bruke, de er ganske sterke. Må ta de 3 ganger om dagen, men jeg for ikke på meg den gel på ryggen og skuldrene mine, så jeg spør noen ganger om noen kan komme for å hjelpe meg. For håpe dette blir fort over, etterpå skal jeg prøve å sette på det håret jeg har kjøpt og få tatt noen bilder, men er ikke så lett å gjøre alt alene. Å ikke minst er ganske flaut å gå ut å ta bilder av seg selv, hvis noen ser deg eller noe, så for ikke gjort så mye alene. I dag var jeg en tur på butikken og handla mat, så når jeg kom hjem da ble ryggen min ganske stiv, så måte sette meg litt på sofaen og slappe av. På fredag skal jeg til Bø og feire bursdagen til moren til kjæresten min, så skal bli koselig! Men må reise tilbake til Notodden på kvelden, for å gjøre seg klar og få sove godt til 17 mai. For håpe den dagen blir super fin, med sol og varme. Men må passe på medisinene jeg må ta, så må komme tilbake hjem etterhvert. Ha en fin dag! :)

NYE TING

 • 12.05.2014, 20:27


Finner alltid på noe småe greie ting, nå sitter jeg hjemme alene og slapper av. Var godt at Irene var innom en tur og fikk snakke med henne, har som alltid en del å snakke om. Så nå skal jeg bare slappe av og være hjemme tenker jeg, få noe varmt rundt meg. For det hjelper og få tatt piller som jeg må, for å bli bedre. Så snart blir det paradisehotel og slappe av, rett og slett.

Ha en fin kveld!

KOS

 • 12.05.2014, 18:06


Da har jeg vært hos legen og finnet ut at jeg har betennelse i rygg-skuldrene mine, derfor har jeg kjempe vondt og ikke minst å bevege meg. Så fikk en en del resepter som jeg måte kjøpe, og må lære meg å tøye ut. Så dette skal bli spennende alle disse ukene, i morgen skal klassen min på tur til Rjukan, men er ikke så lurt for meg fordi blir lenge å sitte i buss. Å jeg må være helst aktiv, skal gjøre alt jeg kan for å bli bra igjen. Neste år skal jeg ikke bade for å få en russeknutte, så dette skal ingen "tvinge meg", for ser akkurat hvordan det ble i dag. Og må kjøpe meg en enda madrass eller en seng, fordi for vondt av å ligge og sove i denne sovesofaen. Ellers hadde jeg ganske fin dag i dag! Med kjæresten min, Gunleik, Kornelia og bror til Gunleik. Vi koste oss hos meg med taco, musikk og prat. Må fortelle dere at jeg har fått skaffet meg abonnement så for ringe og sende meldinger gratis, det er ganske bra. Og har fått på meg det håret jeg kjøpe meg over nette, så her skal dere se. Men må lære meg å ta de på, slik at kan gå fort, fiks og ferdig :D. Ha en fin dag!

DAGENE

 • 11.05.2014, 21:54


Sorry fordi jeg ikke har blogget denne helga, men har glemt kamera hjemme hos meg. Jeg har hatt en kjempe koselig helg hos kjæresten min, vi har kost oss. Mm Jeg har for en eller annen grunn hatt vondt i ryggen min, det er ikke helt nederst av ryggen men lenger opp mot nakken. Jeg har vondt å bevege meg, ta opp armene, snu på hode, løfte meg opp fra senga. Så jeg for vel ta kontakt med en lege og kanskje finne ut hva det er, hvis ikke dere vet hva det kan være. Og må si at det gjør vondt å snakke høyt som sakt høye lyder fra meg selv, hvis jeg blir sliten så får jeg vondt til å med å puste, det blir smerter i ryggen min. Ikke lett å vite hva dette kan være, når det har aldri skjedd meg noe sånt før. Men må si at hvis jeg sover litt lite, så for en eller annen grunn, så får jeg kjempe vondt i ryggen min da jeg står opp. 

Må fortelle dere også at jeg har kjøpt meg clips (hår), sånn du kan ta på av og på hver dag om du vil, altså når du vil. Så gleder meg til i morgen å hente de! I dag skal jeg og kjæresten min reise hjem til meg rundt klokken 1 på natta, skal bli deilig å legge seg hjemme hos meg. Nå så er kjæresten min ganske sliten etter jobben, så han sover. Ganske dumt at jeg ikke har bilder i dag, men i morgen så skal det komme en del for jeg håpe. Dere for glede dere og lese innleggene mine, selv om noen ganger det er ikke bilder. 

På 17 mai, det blir den siste dagen som russ i år 2014, så for vel feire sammen med folka og kose meg mye den dagen! Må vel dele ut russekortene - har mange igjen. Så hvis noen av dere ønsker russekort av meg, så kan sende dere til postkassen deres. Ellers russe tiden har vært ganske greit, ikke vært noen store greier. Har vært ganske slitsomt med mye klaging, prat,snakk, rett og slett. Jeg tror rødrussen har det mye bedre, for alle er 18 år eller kanskje skal bli 19 som kan være med på ting sammen. 

Men men, sånn kan det gå. Ellers jeg har jo badet som de fleste har sett på facebook, jeg ble syk neste dag. Da jeg våkna var jeg hes, hadde ikke stemme, vondt i halsen og feber. Så sånn var dagen min etter det andre badet i år. Så har vært hjemme og slappet av, å på fredag hadde jeg tentamen. Så det var denne uka mi, som dere har lest her det jeg har gjort. 

Hilsen Simona                                                        Ha en fin kveld! 

HVA SYNES DERE OM DETTE?

 • 11.05.2014, 18:08


Min mening, jeg synes dette er forferdelig! Jeg hadde aldri gjort noe sånt mot barne mitt, ikke mine venner eller noen en gang. Aldri om noen skal få oppleve noe sånt, dette er helt forferdelig. Jeg vet ikke akkurat hvorfor, men jeg er selv redd for vann. Vann som er rett og slett over alt = i dusjen, i vasken, i havet (ute over alt), jeg takler nesten ikke når noen heller vann på meg en gang. Jeg er livredd, jeg er alltid nesten på gråten når noen gjør noe sånt mot meg. Så nå vet dere hva jeg er redd for, det er flere ting men kan komme seinere med det her. Som sakt jeg synes ikke noe om at mennesker skal gjøre noe sånt mot barna sine, de må selv komme seg ut i vannet(i badekaret osv) når de kommer til den alderen de klarer selv. Du kan ikke lære alt et barn fra da de er små, fordi dem forstår ikke alt. Rett og slett det er feil, å bestemme at barnet ditt skal lære seg alt sammen som du vil. 

En ny trend i USA er å lære babyen livredning - Galskap. mener norsk ekspert.

Terje Stakset sier:  En av videoene eg har sett viser blant annet 18 år gammel baby som skriker og skriker og klynger seg til svømmeinstruktøren, mens moren står og skriker ut hvor flink hun er! Et overgrep, vil noen kanskje si. Foreldrene tror uansett de lærer barna livredning.

Har barnet en naturlig dykkerefleks? 
Tidligere snakket man om barnets «dykkerefleks» og at det var viktig at babyer beholdt denne. Dette har man senere gått bort fra fordi det er viktigere at babyen lærer seg å holde pusten under vann bevisst, ikke ved hjelp av en refleks.

MÅ GJØRE VIDEO

 • 07.05.2014, 17:15


Til helga skal vi lage en må gjøre video ute, på denne videoen vi spiste (mel, melis, pepper, hamburg og vaniljesukker)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 05.05.2014, 22:54


Det har ikke vært mange spørsmål, men de fleste har vært ganske dumme, å jeg synes ikke at det er greit. Ganske mye dritt på nette, mye som ikke folk skulle ha lært seg å si en gang. Hater når folk skriver dritt over nette, det er helt patetisk! Så her skal dere få svar på noen av de spørsmålene, men ikke alle sammen. Og noen skal jeg ta det jeg vil selv og si til dere, må bare si at dere må gi dere å være anonyme (fake navn) på bloggen som kommentarer, dere sier ikke sannheten om dere selv. Jeg bare sletter sånne anonyme og stygge kommentarer, hva er vitsen med å slenge så mye dritt her på bloggen. Skjønner veldig godt hva de bloggerne på topplisten mener, når folk er så stygge på nette. Og må si at selv om det er kanskje ikke stygge kommentarer noen som er anonyme, så sletter jeg det også. For det her orker jeg ikke ha noe med å gjøre. Håper dere forstår dette! Og jeg ønsker ikke mer av dette.

1.Hva er favorittfargen din?

Min favorittfarge er blå og rosa

2. Hva liker du med å blogge?

Det jeg liker med å blogge er at jeg kan se tilbake på ting, og se hva jeg har gjort. Hvordan livet har forandret seg, huske gode stunder.

3. Hvor gammel er du?

Jeg er 18 år gammel jente, født: 21.12.95

4. Hva liker du å gjøre i fritiden?

Jeg liker å være med venner, altså å finne på noe sammen med andre.

5. Hvor er du fra?

Jeg er fra Litauen, men kan føle meg ganske norsk noen ganger med andre mennesker.

6. Hva er favoritt maten din?

Min favoritt mat er taco og kebab, det har vært det hele tiden som alle andre vet. 

7. Hva vil du gå neste år? (skole)

Jeg vil ta påbygg altså Vg3

8. Hvilke dyr liker du?

Jeg liker hunder

9. Hva liker du ikke ved folk?

Når de skal være frekke i kjeften, når de skal juge, når de skal prøve være tøff og som bestemmer over meg.

10. Hva vil du bli? (når du blir voksen)

Jeg vet ikke enda, men jeg håper ihvertfall på en bra jobb!

11. Skal du ha bil lappen?

Jeg vet at jeg er 18 nå, men jeg må spare inn penger selv for bil lappen, men jeg håper at jeg for det en eller annen gang i livet. Til helga skal jeg øve til teorien sammen med kjæresten min, siden han er ferdig med sin og jeg trenger litt hjelp med å øve, er ikke så lett å fikse alt alene. Det er mange nye ord der og mye setninger, men når andre har klart det skal jeg også klare det. Så teori prøven er det ikke lenge før jeg skal ta den, mens resten skal jeg ta etterhvert. Kanskje for håpe etter sommerferien, må først finne meg en jobb. Så dette skal gå bra!

12. Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? (Arunas)

Jeg har vært sammen med kjæresten min, snart i 7 mnd den 22 mai.

13. Når fikk du facebook for første gang?

Som jeg har funnet ut og sett bilder osv på facebook, så har jeg hatt den fra da jeg var 13 år.

14. Hvordan bil vil du ha?

Jeg vil ha en hvit audi A4, men vet ikke om jeg klarer å kjøpe meg en sånn (fordi dem er dyre)

15. Hvordan liker du deg å bo på tregården?

Jeg liker meg ganske bra, men det er veldig lite kjøkken. Rett og slett det er ikke plass til kjøkken ting, jeg har mat og små kjøkken ting sammen i et skap. Skulle ønske stedet var større, ihvertfall et bra kjøkken, det er det som betyr noe. For nå så baker jeg nesten aldri, fordi lite kjøkken og for ikke den fristen inni meg at jeg vil bake. 

Her har dere fått ihvertfall noen svar på det dere lurte på, nå må jeg legge meg skal opp halv 7. 

Dere kan spørre om mer, men husk det jeg skrev før jeg svarte på spørsmålsrunden. TAKK!

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 05.05.2014, 18:24


Her kan dere spørre meg om hva dere vil?  Mens jeg sitter og koser meg på sofaen, (Svarer på alle etterpå)


MIDDAG

 • 05.05.2014, 17:39


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme foran tv`en ,og slapper av. Nå så for jeg vente til kvelden, og kose meg etterpå med paradise og is. I dag har jeg ikke gjort så mye enn å slappe av, disse ukene blir en del tentamen. Så for gjøre det beste jeg kan, på alle disse prøvene. Det jeg må fortelle dere er at jeg har ikke redigeringsprogramm på pc`en her, siden man kan ikke laste noe ned på skole pc. Så jeg fant ut i dag da jeg kom hjem, at jeg ikke kunne fikse videoen. Så kjæresten min i morgen skal fikse den, på sin egen pc ikke minst han er jo flink på sånne ting. Så dere for glede dere til i morgen, og må si at jeg skal aldri gjøre noe sånt igjen, som å spise noe på (må gjøre video). Selv om det kan hende det ikke er på video, men ikke spise mel,bakepulver, osv. Neste gang håper jeg flere som sier ifra hva vi kan gjøre, for det er ikke så mye vi vet. Har aldri laget en sånn video før, så sånn blir det som det blir på denne videoen. Og det tar sin tid å laste den opp på youtube, så kan hende videoen er bare ferdig i morgen kveld.

Jeg må fortelle dere at vi er snart ferdig med videoen, men må redigere den. Neste gang for vi gjøre noe ute, eksempel (hoppe,løpe,osv)Ha en fin kveld!

SMINKE

 • 04.05.2014, 15:33


Heihei! Folkens, her kan dere se at jeg har sminket meg. Å det er stor forskjell, for jeg er heller ikke vandt  med å ha på meg denne brune fargen rundt øynene, men jeg synes det var fint da. Jeg har mye sminke hjemme, men bruker ikke alt, fordi vil helst sminke meg så naturlig som det går ann. Å på dette bilde disse klærne jeg har på, seff de kler ikke med sminken, men sånn ble det bare. Jeg kan legge ut et innlegg hvor dere ser hvordan jeg sminker meg, hvis dere ønsker det. Men hva synes dere? Da blir det grill snart og kjæresten min kommer hjem, så det skal bli kos!


RUSSEKNUTTE

 • 04.05.2014, 12:41


Heihei! I går var det ganske travel dag, fordi jeg ikke har blogget. Jeg merker at jeg fort mister lesere, men det er bare å komme seg opp igjen. I dag for vi tid hjemme til å lage den må gjøre videoen, jeg sammen med kjæresten min. Det er noen ting han ikke vil ta eller jeg ikke vil ta, så vi må bare å bestemme oss for noe sammen. Må fortelle dere at jeg har krabbet i byen med 2 jenter, en fra rødrussen og en fra svart (fra klassa mi). I dag har jeg sykt vonde knær og kan nesten ikke gå, ikke minst hendene gjør vondt og hele kroppen, så har vanskelig for å sovne og bevege meg. Men håper snart at dette her skal gå over, så når vi krabba møte vi på Plumbo, de hadde konsert den dagen. Så plutselig ville de hilse på oss, spørre hva vi drev med. Siden vi krabba ned på fire, som hunder. Må bare si at vi ble møt av mange mennesker denne dagen, er vel ikke rart at det blir merkelig når noen krabber ned storgata. Så vi ble kjempe slitne, og etterpå angra at jeg gjorde det ihvertfall. Fordi vi hadde ikke noe beskyttelse eller noe med oss, eller på oss. Så nå ligger jeg i senga til kjæresten min og og slapper av, etterpå for jeg gå og fikse meg. I går ble noen overrasket her hvordan jeg så ut, siden jeg pleier ikke å sminke meg sånn. Så dere skal få se seinere i kveld  hvordan jeg sminka meg og den må gjøre videoen, jeg og kjæresten min kommer til Notodden rundt 7 tiden. For vel håpe på det beste ut av dagen og vi for kose oss, ha en fin dag! 

OUTFIT

 • 02.05.2014, 18:28


Sånn ser jeg ut i dag! :)

FROKOST

 • 02.05.2014, 18:21


Haha! Rakk ikke spise hjemme hos kjæresten min, så reiste uten mat i magen. Så jeg kjøpte meg en hamburg, den var ganske så god. Er ikke ofte jeg gjør noe sånt på morgen, dette her var kanskje første gangen. Så koste meg ute med kjæresten min i byen i Bø, etterhvert pakka jeg og reiste hjem med bussen. Så da er jeg i Notodden som de fleste vet, i kveld skal vi kjøre i byen med russebilen. Skal bli koselig med folka, mye musikk og prat. Her skal dere få se meg, spise hamburgeren på morgen i Bø byen.

Ha en fin dag!

KOLDUNAI

 • 01.05.2014, 21:08


Denne retten er fra Litauen, så er ikke ofte man ser de norske spise dette her. Men må si at dette her laga kjæresten min i dag akkurat, så jeg spiste litt også. Å det var ganske så godt, for man kan koke de og steke de, det blir stor forskjell hvordan dem blir. Så likte de sånn som det er på bildene stekt, NAMINAM!. Nå planlegger vi om å lage må gjøre video i morgen for dere, så håper dere kan si noe vi kan gjøre på den videoen. Hvis ikke så finner vi på noe selv, men skal ikke avsløre hva vi skal gjøre. Ellers sitter vi i senga, begge to med pc`ene og slapper av. Så her kommer bildene fra maten, jeg har aldri laga sånt hjemmelaget, så dette her var første gangen for meg. Det var ganske morsomt og spennende å se på, fordi jeg syntes det var rart, på en sånn måte å lage de på. Jeg har ikke noe navn på denne retten på norsk, men dere skal få se på bildene, hva dere synes hva dette er. Dette er den siste innlegget før kvelden, skal legge oss snart og se på film. Alltid koselig å være med kjæresten sin, og gjøre noe sammen. Så jeg for bare si Nattinatt! Bloggen (folkens), så sees vi i morgen. 

Si ifra hvis dere ønsker så kan dere få oppskrift :)

Bare å gi noen råd for i morgens må gjøre video.

SELFIE

 • 01.05.2014, 19:00


Heihei! Her kan dere se meg, hvordan jeg ser ut nå. Jeg kjøpte i går en annen øyenbryn spenn, så nå ser det mer naturlig ut enn på de andre bildene dere kan se hvor mørkt det er.  Men nå skal jeg hjelpe kjæresten min med å lage mat, så vi snakkas etterpå :).

SUMMER FEELING

 • 01.05.2014, 15:04


Da har jeg vært ute en tur til med hunden, vi koste oss i sola sammen. Her ser dere at han lekte, han gjorde alt for at jeg skulle ikke få tak i pinnen. Jeg som alltid tar bare mye bilder, hver gang jeg går ut. Kanskje dere synes at det blir for mye innlegg, så bare si ifra. Tar bilder av alt som skjer nesten hvert sekund, så innlegg kommer etter innlegg. Jeg sitter her og venter forsatt på kjæresten min, jeg skal be han å ta bilder av meg etterpå. Jeg leste noe på facebook som jeg syntes er ganske spennende og fikk nesten tårer, fordi jeg elsker hunder. Og det er 18 viktige beskjeder fra hunder til alle som har eller vil skaffe seg en. (Her er lenken: http://www.delbart.no/18-viktige-hundebeskjeder/) Jeg fikk nesten tårer fordi jeg elsker hunder, uten dem føler jeg meg ganske tom. 

LITEN TUR

 • 01.05.2014, 11:35


Da har jeg vært ute en tur med hunden, vi koste oss. Været er ikke akkurat det varmeste nå, siden som alle vet at det er morgen. Så blir steikende varmt etterpå, gleder meg til det. Nå sitter jeg inne og slapper av, for vel kanskje gå og fikse meg etterhvert. Fordi må vel få tatt noen fine bilder av meg selv også, til bloggen. Håper kjæresten min er snart ferdig å jobbe ute i skogen, så han kan komme hjem. Fordi jeg savner han, hver gang han er bare litt borte. Så for vel vente på han, og glede meg å se han. Dagen i dag kommer ikke til å bli noe stort tenker jeg, fordi vi har ikke planer og er ganske greit å være hjemme noen ganger også. Ha en fin dag!

FROKOST

 • 01.05.2014, 10:45


God morgen bloggen! Da er jeg oppe og skal spise frokost, spiser ikke så mye på morgen jeg. Etterpå skal jeg ut en tur med hunden, siden alle sammen sover enda. Man er jo seff trøtt enda, men tokk sjansen min og har stått opp. Herlig med fint vær i dag, det var ikke det jeg trodde som skulle komme. Så må vel ut og få meg frisk luft, før alle sammen står opp. Må si tusen takk til alle som har lest og følgt meg på bloggen min, det betyr meg utrolig mye. Jeg er super fornøyd som er på andre plass på Notodden i lille bygda mi som jeg bor i. God morgen :)

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits