PUSEDAG!

 • 27.05.2013, 08:14


Det var noe merkelig dag her på Notodden å snakke og synge om katter, å så var det en kunster der som lager de kattene som hadde laga en til som alle skulle åpne og se det sammen. Så jeg har jo aldri vært med på noe sånt, så det ble vel noe nytt for meg, jeg er ikke så glad i katter. Men for å finne på noe, så da ble jeg med å så på i byen. 

Her synger barna :)Hun fikk æren til å "åpne gaven" :D

Her for vi se :D 

Det var det! :D utrolig fin den pusen er da, selv om jeg ikke er inretessert.

CUPCAKES

 • 23.05.2013, 23:49


Da er de klare for å spises :* <3 nam!

SOL

 • 23.05.2013, 23:29


Så nydelig dag i dag! fint vær og varmt ute, føles som sommer. Mm i dag har jeg vært hos legen og tatt en liten operasjon med tåa mi, for å si det sånn det var ikke godt. Jeg har grua meg i flere timer, gjorde det i går også. Fysj! men det gikk fort og bort. Ikke minst i dag så fikk jeg norsk pass! så nå er jeg "norsk" :D jippi!. Da jeg kom hjem så kjeda jeg meg, til etter mat så reiste vi til Notodden ungsomdsskolen og spilte fotball. SÅ her kommer det 2 bilder av dagen, jeg var keeper siden kunne ikke løpe langt eller gå ganske raskt fordi tåa, kan ta bilde av det i morgen da. Nå så er jeg hjemme og skal se på paradise hotel, hoho! gleder meg.

Kos dere :D

VIL DU HA BIL?

 • 23.05.2013, 23:02


Se her er denne bilen på Notodden! som du kan vinne :D, på Pergynt.

Ønsker du å vinne! så prøv deg :D

NATUR - NOTODDEN

 • 23.05.2013, 22:27


Håper dere likte bildene av meg :* jeg er super fornøyd!

HJEMME KOS

 • 20.05.2013, 12:21


Etter at jeg hadde sovet over hos Kittil, så var jeg hjemme resten av dagen. Koste meg i sola, fikk litt farge da! super herlig dag var det. Da var jeg bare hjemme så kom Kornelija (søster) hjem etter jobb og da var kom Gunleik (kjæresten til min søster) og Kim Peder her på besøk. Så vi lagde pizza og dessert, det vr veldig god! ah, spiste en del siden var sulten :O. Da jeg var hos Kittil så hadde jeg glemt minnekortet mitt til camera i pc`en, så fikk ikke tatt særlig bilder da jeg var hos han. Vi så på MGP! jeg synes at Norge skulle ha vunnet, men ja. Sånn ble det, ingen kan forandre nå. I år var det veldig mange som var super bra!, jeg likte veldig Sverige! ah (loveIT) :* Men nå kommer det bilder fra dagen da, håper dere liker dem :).

Her er deigen til pizza :DHer er pizza klar :)

Bilder ut av vinduet 

Pizza er ferdig! sykt godt var det :DDessert mm :*Pus ute :O litt skremt..Himmel, det var helt utrolig!Da gikk vi ut siden da fikk vi lov å være lenger ute Mm mye å finne på, mens vi går :D

På tide å reise hjem da :)Håper dere hadde en super dag! folekens :), kos dere :*

17.mai

 • 20.05.2013, 00:36


Utrolig herlig dag! koste meg med Katrine, Sandra, May kristin og en annen jente. Det var mye å se på i byen her på Notodden, ah! ble slitne etterhvert da. Men har ikke så mye å si enn at dagen var veldig koselig! det var supert. Så her kommer bildene og jeg håper dere liker dem :). Jeg var en tur hos Andersen familien, fikk hilse og sånt. Og så var jeg ute med Mona og Herkules, mens alle andre gikk i toget. Herkules synes det var litt mye, mange barn som ropte "se, en hund". Så vi koste oss mens andre gikk toget, mange beskjente gikk forbi oss og hilste og ropte "gratulerer med dagen", så det var fint å høre! Tenker meg at Andersen familien koser seg i Sverige nå med valper og alle andre folka :).

Her kommer Oda (www.odil11.blogg.no) stor fornøyd jente :D

Her kommer et annet tog :D

Det var dagen sin! den var super bra :D

Hvordan var 17.mai for deg?

MOBILEN

 • 16.05.2013, 20:33


Da fikk jeg limt på noen greier, så den funker da! for vel se hva som skal skje, kunne ikke levere den i dag. Siden 17.mai i morgen! må ha mobil å ringe seff.

Den er nydelig! ikke sant? :D 

NAM NAM!

 • 16.05.2013, 20:29


Da har jeg laga muffins, nam! det var sykt godt. Og så har jeg laga sjokolademousse, så er veldig mett assa :D det var sykt godt! har ikke spist sjokolade på "lenge" fysj, fikk i meg mye nå altså. Håper alle for en stålende dag i morgen, selv om været blir ikke det fineste her på Notodden! Hipp hipp hurra, rett og slett. Jeg skal til byen klokken ca 9 siden min søster skal jobbe den dagen i byen å selge ballonger og sånt, så hun måte være i byen tydligere. Så jeg er da i byen samme tid som henne, så hvis noen flere som skal gå tog, så bare si ifra. Kan møte dere ved kirken :) halv 10. 

Har du laga noe godt i dag? 

STAKKARS MOBILEN

 • 16.05.2013, 16:41


Stakkars mobilen, hah! jeg var ute å så tokk jeg mobilen fram, å jeg klarte ikke holde den normalt så den falt ut av hendene mine :( fysj! se hva jeg har gjort. Den falt på bakken ute mens jeg venta på bussen, ah! anner ikke hvor mye det er for å fikse den, men sånn skjer det. Rett og slett. For vel håpe den blir ikke verre :O

Er super fornøyd at det er bak det er ødelagt å ingenting foran! yeah! :D

 

GLAVA TOUR

 • 16.05.2013, 16:38


Wææ! plutselig da jeg gikk ut av bussen så var det mange folk som sto rundt og biler kunne ikke kjøre forbi, alle fikk beskjed å "heie" og vente her fordi syklister kommer snart. Så jeg venta og vente i noen få min, til endelig kom de! fysj, det var mange rett og slett. Å da tenkte jeg i dette været, er ikke helt supert, men det funker det. Dere skal få se nå, hvor mange som var der, sykt! assa.

Først kommer motorsykler

Her venter vi :D

Her kommer det noen! men ikke så mange akk enda

Da venter vi forsatt :D å alle er like spente!

Nå ! kommer de

Ikke minst etter syklistene kommer det mange mange biler :D

Har du sett dem i dag?

Liker du å se på sånt?

UTLANDSMAT

 • 16.05.2013, 16:27


Det var koselig! vi lage god mat på skolen i dag, det var super godt. Jentene og guttene var veldig flinke!, mett er jeg nå :) forsatt. Unnskyld fordi jeg ikke har blogga, men det er fordi de siste dagene så har jeg vært veldig trøtt og må ha lagt meg, ser på paradise vet du, så det blir seint rett og slett. Tiden går veldig fort, mm. Men uansett jeg har vel ikke slutta å blogge eller noe, så jeg forsetter. Håper dere liker bildene :). Vi koser oss alltid med mye morro og kos!.

Søte Mai! :)

Maftuha er flink!

Jeg pynta på bordene og greier :D

Meg og Mai :)

Mathias da

Her kommer maten

Lage mat :D

Namnam <3

Da kom Ole, Simen og Gunleik. De var visst sultne så jeg ga de litt mat :D av rester som vi hadde en del, det var veldig godt!

Da er det på tide å reise hjem :D 

Kos dere folkens!

 

UTE

 • 13.05.2013, 23:47


Jeg hadde tentamen i matte i dag, det var var ikke lett må jeg si, matte er aldri enkelt rett og slett. Så etter tentamen var jeg litt i byen å etterhvert reiste jeg hjem. Jeg dusja og fiksa meg, å så gikk jeg til byen for å møte Kristin, det var veldig kos! herlig jente det, så gikk vi til Carbiden da var vi der, til vi ble henta. Siden vi ble sultne så måte bare bli henta, vi spiste hamburger, nam! rett og slett. Ikke minst jeg og Kristin koste oss med yoghurt, vanilje! sykt godt var det. Da var vi litt hjemme hos meg i noen timer, skypa med Even å det klikka å greier. Så fikk ikke snakka så mye, men det funka det. Så etterhvert reiste vi ut til tinfos og der var vi med Andreas, Ole, Espen, Simen kom etterhvert og en annen fyr jeg ikke anner om. Det var veldig koselig da, vi spilte med ballen og sparka den til hverandre. 

Meg og Kristin snuppa :*

Gutta :D

Litt mye rart :D

Det fine der ute, det var nydelig!

Nå så ligger jeg i senga mi og slapper av, er sliten og trøtt. For vel se og legge meg snart :)

Kos dere folkens, nattinatt :* 

FOR EN DAG

 • 12.05.2013, 21:13


Da gikk jeg på veien og venta et sted på Erlend så fikk jeg tatt i den tiden fine bilder, det var en del snegler over alt :D noen store og noen små søte, så gikk vi til Håkon, vi var der litt å tulla. Å så gikk jeg ut og snakka litt med Simen og Andreas, å så gikk jeg til Anna Marie, vi øvde til matte tentamen som er i morgen, wææ! på en mandag, det er fyy!, rett og slett. Så laga Anna Marie en super deilig smoothie, den var sykt god. Håper dere vil smake på den en gang, :D kan skrive oppskriften neste gang, hvis noen ønsker der.

Da koste jeg meg med Anna Marie og smoothie :D 

Her reiste jeg hjem, sykt fint var det! Jeg synes himmelen ser ut som fisk :D

Håper dere hadde en fin dag!

HÅKON

 • 11.05.2013, 23:34


Har ikke tatt veldig mane bilder fordi har ikke vært mye ute og det har bare regnet nesten hele tiden, så er det er ikke så morro det. Jeg var en tur hos Erlend i går, å så gikk jeg til Gunleik vi koste oss med mat og dessert, det var veldig godt. Ikke minst vi så på film også! den var bra da. Så sov jeg over hos Håkon, vi så på film og spillte, å så i dag var vi en tur på butikken så tok noen få bilder på veien. Siden vi gikk en tur til Adam og snakka med han om en eller annen spill, jeg anner ikke! siden jeg spiller ikke, men jaujau! Så møtte jeg Espen og Henriette søte paret, snåle de er. Rett og slett!, etter jeg fikk snakket med dem, så gikk jeg, Håkon og Erlend, hjem til Erlend for å spise pizza, å vi så resten av filmen som vi ikke fikk sett hos Håkon :D, så det var dagen. Her kommer det noen få bilder fra dagen i dag da, håper det er greit vel.  

Her er Håkon da :)

Gå gå, rett og slett

Her snakker Håkon og Adam om spill

Meg da :D

Nå så er jeg på facebook, p3.no og bloggen, så hvis det er noe noen lurer på, så bare å sende meld! 

Takk for en super dag med folka i dag :) kos dere.

HÅKON

 • 10.05.2013, 00:03


Var hos Håkon det var veldig koselig, jeg og han tok og dreiv med ved å greier, så vi fikk penger 100 hver, ganske herlig det! ærsj, masse kryp det var der :O ærsj, hater det. Er redd nesten for alt vet du, ikke minst sånne stygge små insekter. Å så Erlend kom etterhvert, så vi koste oss ute å så inne med mat, ble sultne vet du. Håper dere liker bildene, det var utrolig fint ute i dag, dere skal få se her. 

Her jobber de i gang :D

Her skal Håkon hogge!

Håper dere har kost dere i dag! vi snakkes folkens :)

SKIEN TUR

 • 09.05.2013, 23:37


Det var herlig skien tur med klassen og en annen klasse også da, men ja! uansett det var veldig koselig. Har ikke hat det så gøy på lenge, vi kjeda oss litt, men jaja! vi hadde det morro uansett. Fikk i oss god mat og tanker :D håper der like bildene.

Her tar jeg toget med folka :D

Meg da :D

Her går vi til museumet 

Her er den!

Gikk videre i museumetEtter museumet, så gikk jeg og Anna Marie til Herkules butikken! :D

På veien møttte vi Henrik Ibsen faktisk! :O

Så kom en mann og tok bilde av oss sammen da :D

Nydelig!


Da har vi kommet! :D

Måte ha mat, vi var så sultne

Ga mat til fuglene :D hihi jeg og Ole

Der kom sjefen! for å ta maten til de små :O

Der sitter man oppå hverandre, rett og slett :D

Her løper Andreas, hoho ;D

Nå skal vi ha på mat

Her nyter vi matenDa var det spill og musikk etter turen i Skien! hos Simen, det var kos.

Det var dagen sin! Håper dere liker bildene, kos dere folkens!

BURSDAG Del 2

 • 09.05.2013, 22:44


Her skal vi til en restaurant i Drammen :DAlle var ute for å røyke :D

Det er helt nydelig ute! men kaldt var det her i Drammen

Gunleik skulle kjøre bil da! nice det :D

Det var det, håper dere liker bildene ! :D

BURSDAG Del 1

 • 08.05.2013, 23:53


Da reiste vi til Drammen for å feire mamma sin bursdag! det var veldig koselig. 

Håper dere liker bildene! 

DRAMMEN

 • 08.05.2013, 23:07


Endelig da reiser vi til Drammen, jeg , min søster og hennes kjæreste. Mamma har bursdag i dag! gleder meg å gratulere henne og feire bursdagen sammen med henne, håper hun får mange fine gaver og ikke minst kanskje det hun ønsker seg. SÅ derfor reiser vi til Drammen! mamma blir 34 år i dag.

Da må vi bytte buss! siden mm den funker ikke :O

SKOLE

 • 08.05.2013, 22:51


Helt vanlig skole dag, vi har det morro og skyper i timen og snakker hver gang! med folk. Jeg er utrolig glad i klassen min, der er det helt utrolige folk! man bør bli kjent med, rett og slett. Har en super bestevenninne og andre som venner, det er helt utrolig. Bedre klasse har jeg ikke vært i. Her kommer bilder fra en helt vanlig dag på skolen. 

Sånn ser det ut! :D

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits