SPARER TIL LANGT HÅR

 • 25.04.2016, 22:50


Det er ikke så mye igjen, men litt til så har jeg hår ned til rompa. Gleder meg til det skjer, for har ventet på dette ganske lenge. Før hadde jeg lagt hår, men så klipte frisøren det vekk. Derfor var jeg aldri fornøyd med håret mitt lenger, for det var kort og rart for meg.

Uansett hvor mange år det har tatt eller ikke, så takler jeg ikke gå med kort hår. Det er på en måte ikke meg, ikke den jeg skulle ha vært. Så da startet jeg å spare, ikke gå til frisør så ser jeg disse resultatene. Som er helt utrolige for meg, ikke minst andre som kjenner meg. 

UKAS NEGLER

 • 25.04.2016, 22:24


Blå er mitt favoritt, det er akkurat som himmel, jeg kan se på hele dagen lang, å det er helt utrolig. 

IN THE SUN

 • 25.04.2016, 22:12


Helt utrolig å se! Hvor glad en hund kan være, når du tar med han ut noen få meter i hagen. Han er en herlig kar han, en kose gutt for å si det sånn. Jeg synes det er alltid like herlig å gå ut med han, for han er super fornøyd. Ha en fin kveld videre folkens!

EIN TUR UT I HAGEN

 • 24.04.2016, 15:20


Da ble det en liten tur her i hagen, ikke så langt heller. Men var godt å komme seg ut, men så plutselig kom det snø. Det merkeligste er at det snør i varmen, mhm. Vi skal hjem seinere, vet ikke akkurat enda når. Men vi skal det i dag ihvertfall, så må få ordne her litt på rommet før vi reiser hjem. Ellers får dere ha en strålende søndag videre! vi snakkes.

FORKJØLET IGJEN

 • 24.04.2016, 14:25


Her sitter jeg, med helgens klær. Ikke noe spesielt det, bare det at det er ganske enkelt og greit, med slike klær når man ikke skal noe. Jeg ble forkjølet denne helgen, så sitter med vond hals og tett nese. Får håpe dette går over snart, men det tviler jeg ganske sterkt på. 

I`TS TASTE GOOD!!

 • 24.04.2016, 12:12


Dagens godsak! Jeg satt her på kjøkkenet og nyttet denne kakaoen, den var ganske så god med små marshmallows. 

SO SOIMPLE

 • 23.04.2016, 14:57


Det er så enkelt, ta et kamera og knips i vei.

MORNING TIME

 • 23.04.2016, 13:47


Heihei alle sammen! I dag våknet jeg med sår hals og tett nese, håper dette går snart over. Selv om det er første dagen, så kan det holde seg ganske lenge. Vi var en tur på butikken her i Bø, det ble kjøpt inn noe mat til seinere i kveld. Været er ganske så fint, men varmt er det ikke særlig. Så vi får håpe det kommer seg, ikke minst at du får en fin lørdag! da snakkes vi, det skal komme flere innlegg seinere.

SEIN KOSETID

 • 22.04.2016, 22:54


Hybel altså, han finner på mye tull her på rommet. Slik blir det når det blir et annet sted, ellers koser vi oss sammen vi to.

ENKELT OG GREIT

 • 22.04.2016, 21:36


Denne helgen er vi hos foreldre til kjæresten min, jeg har ordnet litt her på kjøkkenet som dere kan se. Er fornøyd med resultatet!

HÅRDOTTEN MIN

 • 22.04.2016, 21:29


Ikke hver dag er det slike dager, men Hybel fikk kose seg ute i sola. Han var super fornøyd, å det var kjekt å se på. 

HELGENS GODBIT

 • 17.04.2016, 22:01


Denne kostet 20kr på bensinstasjon, du kan velge om du vil ha i beger eller kjeks & hvilken strø man ønsker. Så enkelt var det!

OUTSIDE

 • 17.04.2016, 21:48


Dagens tur, var koselig å komme seg ut. På kvelden blir det kaldere, heldigvis det blåser ikke så mye som på dagen. Turen ble kort og vellykket, Hybel var stor fornøyd. Nå slapper vi av alle sammen hjemme, jeg ser på tv å Hybel ligger nede på gulvet ved siden av meg. 

Jeg har sittet med oppgaver til jobben, så får se hvordan dette skal gå. Må ta noen kopier til mappen i morgen, så får håpe jeg husker det da. Ellers har vi vært hjemme og ommøblert her i dag litt, så jeg er ganske fornøyd med resultatet selv om det ikke ble noe stort. 

DET RARESTE JEG HAR SETT!

 • 13.04.2016, 21:06


WOW! Aldri i livet har jeg sett så mange frosker, ble nesten sjokkert jeg etter denne opplevelsen i dag. Det var sykt mange på en plass, og alle de er jo så forskjellige ikke minst 1000 av små egg der. Var rart å se på, nesten litt ekkelt. Men det gikk greit, fikk kjæresten min å gå nærmere å få ta noen bilder.  Ha en fin kveld videre folkens! 

SLIK ER PLANENE

 • 12.04.2016, 21:42


Jeg har finnet fram en hefte, og skrevet alt av planene i dag. For vi må spare penger her i huset, det er ikke bare å bruke opp å sitte med ingenting etterpå. Nei, faktisk vi er så "gamle" at på denne alderen skulle man ha lært dette fra før av. Men jeg satt meg ned og ordna med alt av hva vi skal denne uken, slik ble planene våres. 

I dag tokk med Arunas kvittering fra butikken, for første lønna kom i dag å det må settes på plass. Jeg teipa det i heftet, og skrev hvor mye det ble igjen og hva annet som skal betales. På den andre siden, der skrev jeg opp om maten. Vi skal holde oss til matplan for en uke, der står det hva vi skal spise for hver dag. For da trenger man ikke stresse etter jobb, hva man skal spise for det står akkurat det på arket. Ikke minst, trenger ikke reise til butikken sulten og se på alt sammen, for da får man lyst på alt sammen også. Også skrive opp dine mål, hvor mye ønsker du å spare denne uken og sette det til side, i sparekonto eller i sparebørse. 

Det er ganske kjekt å skrive opp og spare på kvitteringer, for da vet man hvor man har brukt det opp. Ikke minst hor mye brukte man eksempel: på mandagen, hø! (det husker jeg ikke), (husker heller ikke hva jeg kjøpte). Så det er faktisk ganske lurt, å ha dette på plass. Jeg reiser nesten aldri til butikken, for det gjør kjæresten min. Jeg bor rett ved jobben min, derfor blir det lettere for han på vei hjem. 

Så da får vi se om min kjæreste klarer å holde orden med kvitteringer, fordi det er han som handler da må han ta med dem hjem. Når han skal komme hjem med det, så skal jeg sette meg ned og skrive i heftet, og regne ut hvor mye det er igjen. Håper det går etter planen, ellers så er jeg ganske usikker hvordan jeg skal gjøre dette. Har dere noen forslag? Er dette for vanskelig? Er dette en god start? Er jeg for streng?

Blir noen regler for dette: Ta med kvittering hjem, skriv på planen og regn ut, ikke ta fra sparekontoen, handle på mandag/tirsdag (kjøpe litt godt på fredag), ellers prøve å ikke bruke særlig på mye annet. Men noen ganger kan man selvfølgelig, å gå å spise på restaurant eller noe annet. Bare husk! Ikke bruk for mye penger.  Hva synes du om dette?

HAN FØLTE SEG CHILL I SOLA

 • 12.04.2016, 21:00


Haha! Må bare le av å se på bilder av Hybel, stakkars da men han er så morsom. Kan ikke å ikke le da, hva synes dere om dette da? Han koste seg i sola i dag ihvertfall da, å det er et godt tegn å se. Godt at dette lille kamera har innstillinger som du kan lett ta på, da fikk dere se meg også på bildene med Hybel under. I dag hadde jeg ikke så store planer, så vi har bare slappet av her alle sammen.

LIKE A BLUE SKY

 • 11.04.2016, 12:00


Ny uke - ny farge på neglene, for fargen går fort av. Hva synes du om ukas negler?

FISKEBENSFLETTE

 • 10.04.2016, 22:09


Av å ikke ha noe å gjøre, da satt jeg meg ned på en stol og fletta denne fiskebensfletta. Jeg ble ganske fornøyd, for ikke alltid jeg er like tålmodig som denne gangen. Det var bare enkelt og greit, ikke at jeg skal ut eller noe. Bare hadde lyst å ordne på håret, for ikke hver dag jeg gjør dette. Håper dere liker resultatet, og har flere tips hvordan man kan orde på håret, som jeg kan komme med på bloggen.

Ellers får dere ha en fin kveld videre, jeg skal gjøre meg klar snart for å legge meg. Skal prøve å slappe av, prøve å sove, men kan ikke love noe av dette at det skal funke. Derfor får jeg be GUD! Om å sove godt, for det skjer ikke hver dag. Jeg er ikke sånn kristen som dere kan tenke her nå, men noen ganger faktisk må man tenke positivt at dette skal funke. Å det har jeg veldig vanskelig til å gjøre, derfor skulle ønske det bare kom av seg selv. At jeg endelig kunne få slappet av, sovet godt de timene før jobben. 

OkeiOkei, nå har dere hørt meg snakke her, så jeg får komme meg vekk fra pc`en og finne ut av ting. Dere får sove godt og drømme søtt! Kan fortelle dere raskt at eplekaken ble litt brent, den smakte godt men ble brent. Å det skjer ikke ofte, derfor ble litt skuffet over at jeg ikke fikk det akkurat som jeg ønsket. Håper neste gang blir bedre!  HADE!HADE! NATTINATT LESERE!

EN TUR MED MIN BESTE

 • 10.04.2016, 18:49


Var koselig å komme oss ut, for han har vært hjemme hele dagen. Han er like glad som vanlig å komme seg ut, å jeg blir glad av å se på han. Han får meg til å smile og tenke positivt, han betyr meg veldig mye. Han er flink til å posere som vanlig! bare å si navnet hans så ser han på deg. Å det er ganske enkelt, ihvertfall når han ikke er opptatt med sine egne ting. Ha en fin kveld videre folkens!

ALLTID LIKE HERLIG

 • 10.04.2016, 15:30
Alltid like herlig uansett hvem sitt dyr det er, å noen å kose med er koselig det. Han her er en super kar, ganske morsom og omtenksom. Jeg pleier å gå ut med han i hagen å leke, han blir super fornøyd. Å det er herlig å se på, akkurat når jeg kommer hjem til kaninen min også.

MORGENKVISTEN

 • 10.04.2016, 13:12


Jeg har tatt det helt rolig på morgenen, men formen min er ikke på topp. Kjenner nesa er tett og den renner, gjør litt vondt i halsen også. Ikke minst sitter her og nyser da, å det er ikke noe deilig i det hele tatt. Håper været blir bedre i dag, men det ser ikke helt slik ut. 

Gleder meg til vi skal hjem til kvelden, for da blir Hybel veldig glad. Tenker meg han savner kosen, ikke minst å komme seg ut av buret. For det elsker han! Da får dere ha en fin dag videre, det skal komme flere innlegg seinere.

BOBLES OUTSIDE

 • 09.04.2016, 19:08


Da er vi hos foreldrene til kjæresten min, nå er det grillmat snart. Gleder meg å spise, for er sulten allerede. Her var vi ute og blåste litt bobler, hunden syntes det var ganske morsomt. Å det er jo veldig bra, for det synes jeg også. Kaninen er hjemme, for vi kommer hjem i morgen å da er det ikke stress. Det bråker som bare det hjemme utenfor i Bø sommerland, jeg synes det er litt morro når russ kan være med på noe sånt. 

THE DAY

 • 06.04.2016, 23:10


Prøver å slappe av, men går ikke som ønsket. Sitter her og styrer med bloggen, blir ganske lei av at jeg får det ikke til. Men håper jeg har klart å la dette været med designet, for det er ikke det som betyr noe. Blogginnlegg betyr noe, ikke hvordan bloggen ser ut. Å jeg da! Setter meg ned og er aldri fornøyd med designet, uff altså. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits