​KIWI har kuttet palmeolje

  • 23.04.2015, 20:54


Jeg ble ganske sjokkert og fornøyd når jeg så dette! Dette er helt utrolig, fantastisk rett og slett. Inn i dette er det veldig mye fokus på helse og miljøfokus! Kiwi mener det var en forutsetning å fjerne palmeolje for å holde på sin posisjon som leverandør av sunnhet til folket.

Dette er helt uvirkelig for meg nesten, det er en stor sak dette her. Lurer på hva de andre butikkene kommer til å gjøre, for nå tiltrekker kiwi seg flere kunder. Å det synes jeg er ganske bra! Fordi det fortjener de. 

Det er så vondt å se sånne bilder, når hele skogen blir ødelagt på grunn av dette. Men nå trenger ikke Kiwi å bekymre seg mer, å det tror jeg de fleste er ganske stolte av. Håper de andre butikkene tar seg inn i dette og tenker seg godt om, og fjerner palmeoljen akkurat som Kiwi! Kiwi fortjener applaus for dette.

isn't it beautiful?

  • 23.04.2015, 19:06


Denne gangen skal dere få se på disse bildene, for jeg trenger ikke å skrive noe hver dag. Håper dere liker dem!

JEG ER KLAR! ER DU?

  • 09.04.2015, 17:46
Er du klar for russetiden? Jeg er rødruss i år, gleder meg ganske mye. I dag skal vi starte å gå med buksene, så det skal bli spennende å se.

Tulle litt på bloggen er lov vel, men sånne bilder kommer ikke hver dag. Sorry men i dag ble det ulike sokker, det for gå. 

Da venter jeg på Anna Marie til hun kommer, så skal vi reise på nasj. Det skal bli morro med jentene, gleder meg. Håper du gleder deg også!

DET ER IKKE BARE Å SETTE SEG NED!

  • 08.04.2015, 17:46


Å blogge er ikke bare å sette seg ned å skrive om hva som helst, du må altså tenkte godt gjennom det du legger ut. Jeg sliter med å finne hva jeg skal skrive om, å når jeg skriver så skriver jeg en del feil. For har ikke akkurat den rette skrivemåten i norsk, så dere får sløse tiden her med meg å lese alt dette.Ellers har jeg det ganske greit, men er forsatt småsyk. Snart starter russetiden, så det er noe å glede seg til. Dere finner meg her i Notodden eller Bø, hvor ellers skal jeg være. I dag er det en super dag her ute med mye sol og varme, så det er bare å komme seg ut straks. Håper dere nyter varme sol dager!

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN

  • 05.04.2015, 19:20


Da er det påske i dag, uff tiden går så fort. Så fort at jeg ikke rekker å tenke en gang, så med planene må man komme i gang snart. 

Akkurat nå var jeg ute en tur med kjæresten min, vi var og fiska her i hagen. Men det funka ikke helt, for er ikke så mye fisk her ute akkurat. 

Været endrer seg til å bli regn snart, så nå har alle kommet seg inn og tenker på hva vi skal ha til middag.

Håper alle får en super fin dag!

HIMMELEN

  • 01.04.2015, 09:44


 

Noen ganger er det fint å ikke skrive noe. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits