VÆRET

  • 30.04.2014, 22:12


Plutselig begynte det å blåse så mye og regne og greier da, så fikk tatt noen bilder som dere kan se her. Himmelen er rosa, mørk, blå, hvit, mye farger på den nå. Håper på bedre vær i morgen, er ikke alltid man for se en så fin himmel. Så det nærmer seg for å legge seg snart, selv om man har fri så er man sliten. Jeg vet at folk i dag fester siden det er 1.mai i morgen, men jeg har gjort mitt å det var å bade i dag. Så orker ikke mye festing, som folk driver med på russe tiden. Neste år skal jeg gå på påbygg, (håper jeg kommer inn). Det skal bli mye spennende og vanskelig år, men jeg gleder meg. Og jeg tenker på det positive! og skal komme meg videre og tenke på at dette her skal jeg klare. Så har en del forventninger til vg3, jeg tror det blir bedre der. Jeg liker meg på barn og ungdom også, men vil gjøre noe mer. Vil ha mer lekser og sånne små ting, som kan gjøre så mye mer stort av det. Jeg vil rett og slett gjøre noe mer, enn å sitte og (slappe av) i timene. Så vi for se hva som skal skje, og skal få mye hjelp av alle andre og det takker jeg alle mye for. Ellers ha en fin kveld! Jeg skal vente på kjæresten min, han må komme snart. Her har jeg tatt bildene ut av vinduet, det bilde på slutten ble kjempe kul synes jeg. 

Må si til dere at jeg synes at det er dumt å stjele bilder her på bloggen, for noen kan finne på å gjøre det. Det er jo ganske enkelt å kopiere og lagre, men håper jeg slipper å sette på sperre for kopiering her på bloggen og kan starte kanskje med å ha navnet mitt på hver bilde, slik at folk ser at dette er ikke dems. (alle bildene på bloggen er tatt av meg, hvis ikke noen ganger jeg spør noen andre)

LITEN JOBB UTE

  • 30.04.2014, 20:38


Da fikk jeg lov å ta bilder av kjæresten min som jobber ute nå, denne maskinen har jeg aldri sett før. Når den starter så må man passe opp, for den kan plutselig nesten " fly" av gårde. Så man må dytte på den for at den skal gå videre, men plutselig så kan det dra med deg. Så er litt skummelt dette da, heh en ny maskin som jeg aldri har sett. Vil heller ikke prøve å dytte den selv, den er sånn som graver seg ned så langt du dytter den ned, å så spytter den ut opp alt sammen samtidig som den drar seg dypere og drar opp gresset. Men er litt morro å se på da, at kjæresten min blir dratt litt vekk :D Så må si at dette er ikke den enkleste jobben, som han gjør nå. Plutselig av ingen grunn så kom det mørke skyer og nå når jeg gikk inn begynte det å blåse som bare det! Og det kom regn. Håper på fint vær til ukene som kommer da, så for vi se hva som skjer.

FØLG MEG PÅ FACEBOOK: https://www.facebook.com/www.simb12.blogg.no

NATURE

  • 30.04.2014, 19:24


Da har jeg vært ute en tur og tatt bilder, jeg elsker å ta bilder av mye natur og mye annet. Denne dagen er super fin som dere skal få se, ut av bildene dere kan se for dere. I kveld skal jeg se på paradise og kose meg med kjæresten min, kanskje en film til kvelden vi for se. Ista var jeg og hjalp til å rydde ute, for dem ville ha et nytt gress som skal få vokse ut. Fordi noen steder blir ikke så bra, og da vil man fikse på det. Ellers har jeg spist lapskaus med salat ,og nå er jeg her. Så vi for se hva som skal skje til kvelden, herlig med fri imorgen! Så kan sove lenge også på fredagen, men da er det lese dag, men elevene kalte det for fri dag. Har ikke så mye greier å lese på jeg, ikke alltid vi for info om hvem sider vi skal lese. Så går litt surr noen ganger for meg, på skolen. Ha en fin kveld alle sammen! Jeg skal vel komme meg ut og hjelpe videre med gresset. 

BADING

  • 30.04.2014, 16:13


Heihei! da sitter jeg her hos kjæresten min, og i dag hadde vi tentamen var ferdig 10:15, så det var ganske greit. Det var veldig rar tentamen, vi måte skrive en analyse, cv, søknad og en til oppgave. Det var så merkelig føltes ikke som tentamen, fordi det var så mye i et. Jeg hadde plutselig ikke ideer å skrive noe om, så uansett jeg var jo ferdig å da avslutta jeg og gikk. Så møte jeg Anna Marie etterhvert, vi reiste en tur til henne og meg. Der prata vi og koste oss med kake og taco :D litt mye på en gang, men jaujau! Ellers det var jo kjempe koselig å være med henne. Når jeg kom meg til Bø med kjæresten min, så reiste vi hjem til han for å hente håndkle for at jeg skulle bade før 1 mai, sånne små ting må man gjøre når man er russ. Man har sånne russeknutter så noen av de har jeg gjort, som i går kjørte jeg i en rundkjøring 10 ganger, vi ble litt svimle og greier da, men er jo kanskje morsomt å få tulle litt når man er russ da. Det var kjempe kaldt vann, fy så kaldt som bare det. Selv om det alltid frister å bade når det er varmt ute som nå. Så denne fristen å bade har gått vekk nå, etter  at jeg har badet ute i dag. Ha en fin dag! kommer et innlegg til senere

OREOKAKE

  • 30.04.2014, 15:48


Da er kjæresten min på besøk og vi koser oss hjemme hos meg, jeg har laga oreokake fordi vi skal feire vårt halvtårsdag. Før jeg laga noe kake, så gikk vi og spiste kebab og koste oss litt ute. Det er koselig å være ute nå som det er fint vær, vi har sett på tv og lagt oss etterhvert. Sånn er noen dager at man blir enda trettere enn andre, så vi la oss litt tidlig.  Ellers har videt veldig bra sammen, mye latter og prat. Jeg har også vært i europris og kjøpt meg sko for 39kr, det er jo ganske greit for en billig penge. På onsdagen så er det vel norsk tentamen, mm gruer meg litt da, men dette skal vel gå. 

Ha en fin dag videre folkens!

GRAVING

  • 28.04.2014, 22:41


Heihei! Folkens, jeg er tilbake som jeg sa til dere. Her kommer det bilder av helga jeg var hos kjæresten min, vi koste oss med hunden ute og grava sammen. Nå er det en del ting som skjer som man må planlegge, ikke minst det er skole og russe tid samtidig. Så alt er ikke så lett, ellers går alt veldig bra. Jeg slapper av nå med kjæresten min hjemme, vi skal legge oss snart siden det er skole i morgen. For vel ta med kamera i morgen og ta noen bilder, men er litt usikker. For man blir vått på skolen hver dag, så sånn er det :D Ganske morsomt da, takk til kjæresten min som kjøpte meg et digert stort vanngevær, som dere skal få se i morgen. Føler meg ganske trøtt i det siste, blir fort sliten og vil legge meg. Var ikke sånn trøtt før, men sånn er det kanskje når man blir eldre. Ellers skal jeg blogge hver dag som jeg skal prøve på, og håper dere er fornøyde det dere leser her på bloggen min. Vil si takk! For de som følger meg og støtter meg for hvem jeg er og mener. 

Ha en fin kveld! Natti natt folkens :) for vel, legge meg da.

FISKING/GRILLING

  • 06.04.2014, 17:02


Heihei! Nå sitter jeg og koser meg med kjæresten min, endelig har vi vært ute i noen timer i dag. Vi har fiska og grilla litt, så her skal dere få se bildene fra dagen. I dag skal jeg reise hjem, siden jeg må til barnehagen i morgen. Jeg har kost meg mye i dag, med sol og glede. Ikke den varmeste dagen, men var ganske greit å komme seg ut. I går fikk jeg blomster av kjæresten min, så det var veldig snålt. Jeg er super glad i ham, snart har vi vært sammen et halvt år. Det er mye å glede seg til, ikke minst russe tiden. Den 14 skal vi ha russedåp, så det skal komme noen bilder fra den tiden. Jeg blogger så mye jeg kan for å si det sånn, kanskje noen innlegg har flere bilder enn andre. Men det er en mening fra denne siden at dere for se mer, enn at jeg skal sitte og skrive lange setninger hva jeg har gjort i dag. Ellers det er bare å kommentere om hva dere vil at jeg skal blogge om. Og legge ut bilder, for vel ta noen bilder av de klærne jeg fikk i går. De er kjempe fine, føler meg heldig som for så mye klær av andre venner/familie. Fordi jeg er jo så liten, så passer til det meste, hvis ikke det er bare å vente å bli litt større. 

Hva en fin dag!

HYTTETUR

  • 05.04.2014, 11:45


Heisann! Folkens, da ligger jeg her i senga til kjæresten min og blogger, skal snart i dusjen og fikse meg. Så ta noen bilder dere kommer til å se jeg har fått noen klær, ble kjempe fornøyd i går kveld. Koste meg i går etter skolen på bergbys med Anna Marie og kjæresten min Arunas, kjøpte hamburger og is. I dag for vi kanskje grille, for har kjøpt inn til det her om dagen. Etter noen timer så reiste vi til Bø, det var koselig å vente i sola på mamma til Arunas for å bli henta. Så kjørte vi til hytta dems, der har jeg aldri vært før. Det var kjempe nydelig utsikt, og mye annet gøy. Så her skal dere få se bildene fra i går, for når jeg kom hjem, var jeg alt for trøtt for å legge ut et innlegg. Jeg og kjæresten min tokk oss en tur ut i vannet, vi ville fiske, men ingen fisk kom. Vi for prøve i morgen, jeg tror vi skal ditt igjen en tur uten å sove. Neste uke så blir det tentamen og møter på skolen, så blir litt mye styr. Så kan hende at jeg kommer ikke til å blogge så mye, vi for se. Ellers har jeg hatt en utrolig fin dag i går med kjæresten min og familien hans. Det var en utrolig opplevelse, for dette ser man ikke hver dag for å si det sånn. Og må si at jeg har det bra alene hjemme i hybelen min, det kommer alltid nye oppfordringer. Da for dere se på bildene nå og håper dere liker dem. 

TUSEN TAKK

  • 02.04.2014, 22:30


Takk for at jeg fikk de små gavene, det betyr meg veldig mye. De er kjempe fine små ting, skal vise til alle hva jeg har fått. Også fikk jeg sjokolade frosker med karamell, de var kjempe gode. Og takk for appelsiner, og sjokolade kjeks. Elsker god mat, ikke minst blir bedre når jeg får mat fra andre. Nå så er jeg hjemme og slapper av, koser meg med paradise på tv`en og snakker med kjæresten min. Ikke minst gratulerer til kjæresten min som greide teoriprøva! Det er jo, kjempe bra. Så alle for se snart Anna Marie og Arunas på veien med bil snart, gleder meg utrolig mye. 

BEAUTIFUL DAY

  • 01.04.2014, 18:57


Sitter i timen med Anna Marie og snakker, ikke minst oppgaver. Vi må sammenligne 2 land, det er Norge og valgte et annet land selv var Zimbabwe. Det er ikke lett å sammenligne, du må finne så mye at det blir nesten surr i denne oppgaven. Jeg skjønner at det er forskjell mellom land, men vanskelig å finne hva som er ganske riktige tall på nette og riktige fakta. Jeg er kjempe trøtt, har ikke sovet helt så mye i natt. Sovna ganske seint rundt 1 tiden, jeg så på tv med kjæresten min. Så vi begge forsov oss til skolen, og kom litt forseint. Er ikke så morro å sitte i timen, når man er trøtt og sliten. Etterhvert skolen så var jeg en tur hos Anna Marie, jeg koste meg kjempe mye. Fikk mat, vi satt ute og koste oss i sola. Etter dette innlegget skal jeg legge ut om hva jeg fikk av Irene, det var koselig! 

Nå sitter jeg og ser på Teenage Boss Sverige - det er ganske spennende! Denne kan du se på tv 3, det er om at en familie som har barn. Å det er et barn som for mange penger og den ungen kan bruke penger på hva hun vil, men samtidig å betale for mat som foreldre skal ha. Å dette skal være for en hel måned, så ganske spennende å se hva hun/han skal bruke pengene på. Hvis det var jeg som hadde fått så mye penger, så hadde jeg spart mye penger. Til bil lappen, for det ønsker jeg meg.

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits