LILLE BROR

 • 29.04.2013, 23:49


Det var så koselig å se han igjen, vi spiste taco sammen og laga dessert, dere skal få se hvor herlig gutt han er. Å som han lo og alt mulig! det var utrolig herlig å se på. Savner han alltid, den nydelige gutten. Så vi koste oss å hørte på musikk og snakka en del, han var veldig på å lage den desserten. Håper dere liker bildene, mm i morgen har jeg prøve men hadde ikke tid å øve, så den blir flytta! herlig at vi har fri på onsdag. Skal bli kos, mye bråk tenker jeg her på Notodden altså!. På onsdagen :D da skjer det.

Sånn det var det, håper dere liker bildene og har kosa dere i dag! det regnet her, men jaja! for vel håpe fine været kommer snart her på landet. Jeppsi :). 

BARNEVERNET

 • 29.04.2013, 15:15


Håper barnevernet tar snart tak i det som er! jeg blir sint, de gjør rett og slett ikke jobben sin. De later som at det ikke er noe, jeg synes serr de skal gjøre noe nå. Jeg kan ikke vente til jeg er 18, det er en god stund til. Jeg blir dårlig og ikke minst sliten og det gjør min søster også, jeg er så lei. Hvis ikke de gjør noe nå snart, så tar jeg kontakt med barnevernet som er i Notodden. For selv om vi maser og sier at det er ikke bra og alt sammen. Det hjelper faen meg ikke!, Snart er det på tide, rett og slett.  Jeg skal gjøre alt jeg kan, de skal ikke ødelegge mer for meg. Jeg skal komme meg "vekk" på en måte, jeg er stor jente har lært meg mye, hadde en super herlig familie her i Notodden, å de er uansett mine. Føler at de hjemme her nå jeg bor hos prøver å få oss unna, de liker ikke at jeg er hos dem i byen, men faen! snart må de tåle det, ikke rart da. Den familien i byen i Notodden er best! de har alt, dyr, god mat, ikke minst riktig mat, regler, inne tider, de har alt! som jeg vil ha og de har lært meg, men nå.. har jo ingenting, alle de hjemme er jo imot meg. Jeg vil ikke ha sånn en gang i måneden å reise til Stalltoppen, jeg har fått nok! var der en gang, noe jeg ikke hadde lyst. Å nå sier de i barnevernet og de hjemme at jeg MÅ! og ikke minst SKAL! .. rett og slett, det er jeg som bestemmer! jeg er 17 år, ikke lenge til jeg er 18 å ikke minst jeg klarer meg selv. Har skaffa meg jobb, takket været en venninne i klassen min. Å dro helt alene! til Oslo og kjøpte meg billett til Justin Bieber konsert, det var helt utrolig opplevelse. Jeg er strek jente og skal bli det mer! de hjemme og barnevernet skal ikke ødelegge for meg. Nå er jeg henta av barnevernet så jeg for vel ta en prat! for de SKAL gjøre noe NÅ!.

JUSTIN BIEBER

 • 28.04.2013, 00:01


Jeg er veldig fan av han, han er så fin og kjekk. Synger sykt bra! hører på mange andre sanger også som ikke er av han, men liker han mest. Det var helst utrolig å være på konserten hans, har aldri vært på en konsert så ja, skrek av hele mitt hjerte! det var utrolig gøy, dro helt alene. Føler meg sterk! har kommet langt, så jeg var så tøff å reiste til Oslo helt alene og var på konserten med andre ukjente folk. Visste ikke noe om noen andre, ingen var kjente. Så jeg har gjort noe stort! å kommet meg en del opp, for vel se og høre ikke minst prøve ut flere ting og bli tøffere, rett og slett.

Her skal dere få se rommet mitt, håper dere liker den!

Liker du Justin Bieber? 

Hva synes du om han?

JUSTIN BIEBER

 • 16.04.2013, 16:56


Skulle ønske jeg vant Justin bieber billetter, for det betyr meg veldig mye. Jeg er fan av han, å skulle ønske jeg kunne ha vunnet å sett han i virkeligheten. Dere skal få se, jeg har t-shorter, plakater, perfyme, håndkle og sånne ting av han. Så herlig! med alt dette, har aldri møtt noen super stjerner. Men skulle ønske, ivertfall Justin bieber, kunne ikke vært et annet ønske en det. 

Hoho :D

CRT13JDB

HJEMME

 • 15.04.2013, 22:45


Da er jeg hjemme, står foran her med pc`en, hører på musikk og snakker med folk, på face, skype og snapchat! :D god plan det. Hadde en koselig dag i dag, fikk kjøre bil, det kommer neste gang biler og video, skal bli morro det. Jeg synes det var litt skummelt å rygge tilbake, men jeg kom meg fram! ditt jeg skulle da :). Så var jeg med Katrine, Håkon og en eller annen fyr, det var kos!. Vi snakka bare, har som alltid mye å fortelle, mye som har skjedd og alt mulig. Så vi snakka alltid, å snakka om planene og litt sånt. Håper det kommer sånn flere dager, for dte var koselig!. Alltid fint å ha noen å snakke med, ikke minst noen du kan stole på. Her kommer det bare noen bilder jeg tok akkurat nå, ikke noes speseielle men, jaujau! håper det går vel. 

Dere får kose dere alle sammen! :) snart skal jeg i dusjen da :). 

NATURFAGSTIME

 • 15.04.2013, 22:27


Det var koselig! vi lage hudkrem, for vel se når den stivner, tar jo 100 år. Sorry, men sant! :). Så her kommer det noen bilder fra Naturfagstimen, vi koste oss og hadde det gøy.

Fint å ha sånne timer! :) for vel se resultatet i morgen :)

NYE SKO

 • 14.04.2013, 23:16


I like IT! :D

Krydderkake

 • 14.04.2013, 15:01


Marius Andersen! er veldig flink til å lage kaker og god mat. 

Sykt godt! prøv å lage en du også.

Jente kveld

 • 14.04.2013, 14:25


Vi hadde det kjempe gøy, vi tok mange bilder, og koste oss sammen. Jeg er så glad å ha noen ved meg som betyr meg så mye og er nesten som min virkelig familie. Så her skal det komme bilder, fra dagen i går. Ikke så lenge til så kommer det noen videoer også, vi hadde det veldig gøy sammen jeg og Oda (odil11).


 Sånn så vi ut i går, var ganske kule vi!

Ut på tur med bestevenn

 • 14.04.2013, 14:08


Da tok vi oss en tur, det var kjempe fint! nydelig sol og vær. Han heter Kay! ;D

Vi var høyt oppe et eller annet sted :) som jeg hakke peiling, rett og slett. 

STALLTOPPEN

 • 07.04.2013, 22:00


Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits