CHILL OUTSIDE

 • 30.03.2016, 21:47


Da har vi vært på tur, koselig å komme seg ut. Var herlig å kjenne på lufta og lukta av skog, jeg jogga litt så var deilig det. Jeg er super fornøyd at vi fikk komme oss ut slik, for jeg trenger virkelig dette.Håper det kan gjentas flere ganger, for det er ikke bare bra for meg men andre også. I morgen skal jeg ha tidlig vakt, så gleder meg litt for skal slutte tidligere enn det jeg pleier. Å det er bare slik en gang i uka, så det er ganske godt det altså.

Må beklage dere med seint innlegg i dag, fordi jeg og kjæresten min ordna her i leiligheten. Så nå kan vi slappe av sammen og kose oss, seinere med paradise hotel. Alltid noe nytt som skjer der, ikke rart det er spennende.                                                                    Da får dere ha en fin kveld videre! :)
 

EN ENKEL MIDDAG

 • 29.03.2016, 18:13


Heihei! Da var første dagen på jobb etter påskeferien over, endelig kan sitte hjemme kose meg med mat og slappe av. Vi har hatt det hyggelig i barnehagen, tar det som det er med været. For været er ikke så fint, som man kunne ønske. Vi får håpe at været blir bedre allerede i morgen, for da kan vi være lenger ute og nytte sola. 

Jeg har sovet veldig dårlig i natt, så får se om jeg skal legge meg tidligere. Men selv om jeg legger meg tildligere så hjelper ikke det særlig, for jeg våkner på natta uansett hva som skjer. Disse nettene har jeg sovet veldig dårlig, så vi får se hvordan det blir i natt.  Da får dere ha en fin dag videre! folkens.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

LITEN DESSERT

 • 28.03.2016, 20:08


Namnam! Gleder meg å sette meg ned og kose meg, for det blir en siste mandag slik. Nå har det vært mye godsaker hele uka, så vi får holde på til kvelden og avslutte. Jeg har fått vondt i munnen allerede av å spise, så må ta godsakene vekk. Magen min orker ikke mer slik, kjenner på magesmertene når det komer.

For å si det sånn, så er ikke det noe deilig følelse. Da får vi bli sunne til uka igjen, skal legge alt av godsakene i en pose et eller annet sted. Vet ikke akkurat hvor enda, for må legge de vekk slik at jeg får ikke den fristelsen mer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DA ER TUREN SNART HJEM

 • 28.03.2016, 15:56


Vi har kost oss, prøvd å slappe av noe som er ikke så lett. Det er litt lettere å gjøre det hjemme hos oss selv, for plutselig ligger man i en annen seng, et annet sted, et annet rom, et annet lys, alt blir så annderledes. Uansett hvor man reiser, så er det best å sove hjemme. Selv om man kunne ikke se at jeg er stresset, så var jeg det inni meg. Jeg klarte ikke la ting ligge, så det sitter og gnager inni meg selv. 

Jeg prøver alt jeg kan å la være, men det komer ikke som ønsket. Så jeg våknet med sår i munnen som vanlig, ihvertfall når jeg ikke får ting ut som jeg skulle ønske. Jeg har noen planer for alt dette, men det skal ikke komme opp her på bloggen enda. Det komer til å ta tid, mange uker, måneder kanskje til år. Spørsmålet er om dette komer til å hjelpe meg?, Hvor lenge trenger jeg dette?, Er dette bra for meg?, Blir jeg den tøffe jenta igjen?. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

GOD PÅSKE, KJÆRE LESERE!

 • 27.03.2016, 14:50


Endelig er det påske her i heimen, vi har kost oss med frokost. Nå sitter noen og ser på film, jeg er her på bloggen og andre små ting rundt her. Vi skal ha ribbe til middag, kanskje med gjester her også. Så vi får glede oss og gjøre oss klare for middagen, jeg er ganske mett enda. Spiste en del, for var sulten. Håper jeg spiser meg ikke så mett til middagen, for føler blir nesten litt kvalm av så mye mat. Men som sakt, dette skjer ikke hver dag, så det er lov å kose seg.                                                                                                     Dere får ha en rikitig god påske! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

PYNTE PÅSKEEGG

 • 26.03.2016, 20:36


Da sitter vi her på kjøkkenet og pynter eggene, resultetet ble ikke som jeg ønsket. Men er fornøyd at jeg fikk lage noe, enn ingenting. Fordi jeg stresser så mye, så klarer jeg ikke sette meg rolig ned med en ting. Derfor var det vanskelig å male på egget, håper neste gang blir bedre. Nå skal jeg sette meg ned ved kjæresten min, å se på hva han skal drive med her på pc`en. Da får dere ha en fin kveld videre!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KOSESTUND BLE TIL EN KATASTROFE!!

 • 26.03.2016, 19:00


Han der altså! Hvorfor akkurat måtte det skje nå?, uff altså. Jeg kom opp hitt for å kose med kaninen, men nei da! Han finner på å tisse i senga og dele laderen min i to. Da må jeg igjen stenge han i buret for det han gjorde, skal gå ned og hente klutt og skifte på putetrekket.

Han tror han kan komme og bestemme alt her, men desverre så er det ikke slik. Han har ikke vært sånn før, men plutselig de siste ukene skal han tisse over alt. Å det er ikke bare å få det vekk, så nå må jeg forte meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DET GJØRES KLART

 • 26.03.2016, 17:35


Nå blir det gjort klart det meste av maten i dag, for i morgen er det påske! Gleder meg å spise mye god mat, for slik er det ikke hver dag. Så rart at tiden har gått så fort, jeg vet nesten ikke hva jeg har gjort på denne tiden. Ikke rart alt dette, når dagene bare flyr av sted. Tankene surer i hode, er ikke bare å få dem helt vekk for de er inni deg uansett. Men nokk med dette, dere får kose dere med familiene deres og gjøre dere klare for påske i morgen.                                                       Dere får ha en riktig god påske!   &   Det komer flere innlegg litt seinere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

LANGFREDAG

 • 25.03.2016, 21:30


Da er vi hos foreldrene til kjæresten min, vi skal kose oss og slappe av i dag. Hybel er også med, han er oppe på rommet. Gleder meg å kose med han mot kvelden, for vi har vært ganske opptatt i dag. Derfor var litt lite tid til han akkurat nå, men han skal få den kosen han trenger senere.Jeg og Hybel var ute her i hagen når vi kom, han var stor fornøyd. Det var en glede å se, for slik er han ikke hver gang når vi går ut.

Derfor var det litt annderledes i dag. Akkurat nå har kjæresten min mekket no god mat, gleder meg å smake for han er kjempe flink å lage mat. Mens jeg har rydda og pynta litt her på kjøkkenkroken, som dere kan se resultatet under. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

THE 5th WAWE

 • 25.03.2016, 20:59


Film kveld med familien til Arunas, vi skal slappe av og kose oss. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

TINNEMYRA PÅ EN SKJÆRTORSDAG

 • 25.03.2016, 20:12


Da var vi klare å komme oss ut, det var ganske så kaldt men det bryr ikke oss. For vi skulle grille ute uansett hvordan været var, så det var toppen av det hele. Det blåste som bare det, veldig kaldt som om det skulle vært iskald vinterdag. 

Heldigvis denne gangen, fikk vi med oss Gunleik opp til Tinnemyra. Det var koselig å være med noen som vi ikke er med hver dag, for kan bli fort lei av andre. Vi får ta en annen gang igjen, når det er varmt ute. Slik at vi kan være lenger ute, enn å bare spise å forte oss i bilen tilbake.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

EKSPLOSJON I KJØLESKAPET!

 • 25.03.2016, 15:43


Denne gangen skjer det! Kjæresten rydder her i kjøleskapet, uff mye inni der altså. Problemet er å holde orden på dette da, fordi det er så liten kjøleskap så man bryr seg ikke så mye. Jeg skal rydde her i hybelleiligheten for vi skal reise til foreldrene til Arunas, skal bli deilig å ikke bare sove hjemme her som vanlig. 

Nå fikk vi et lite besøk av en venn av Arunas, får han skal kjøre oss i kveld. Skal bli deilig å ha ting i orden her hjemme, for det trengs altså. Da får dere ha en fin dag videre, det skal komme noen innlegg seinere i kveld. Et innlegg fra i går og noen i dag som vanlig, da får dere bare følge med videre!

EN SLØV ONSDAG

 • 23.03.2016, 22:38


I dag prøver vi å slappe av, men stemingen er ikke helt på toppen for meg. Vi får håpe det blir bedre i morgen, for da har vi planer for hva vi skal. Nå som påsken er her, så har jeg ferie for barnehagen er stengt. Herlig å ha noe fri, enn ingenting. I dag har vi handlet for de andre dagene, for butikkene skal stenge. Da skal jeg se på paradisehotel, prøve å slappe av ikke minst kose meg med kanin i kveld. Vi snakkes! 

SOV GODT OG DRØM SØTT

 • 23.03.2016, 00:08


Kan sitte her og fortelle dere at hver natt jeg våkner, og har vanskelig å sovne igjen. Men det synes dere sikkert er kjedelig å høre, men det jeg har å fortelle dere at jeg har veldig mye å tenke på. Så si jobben komer første plass, så kanin, kjæresten og bo stedet.

Jeg er fornøyd med bostedet, men ser at ting mangler her å det blir jeg ganske frustrert av. Ikke minst når vi er to personer på 1 rom, blir litt kaotisk. Jeg sier ikke at det er dårlig her, men det er bare at dette er ikke for to personer. Derfor blir ting som de blir, å det kan jeg ikke unngå akkuart nå. 

Når jeg er hjemme tenker jeg en del på kaninen, for ønsker ikke at han skal være alene. Han trenger en del oppmerksomhet, å det har jeg ingen problem å gi fra meg. Når han er så herlig som han er, så er det ikke mulighet å unngå. uffuff, fordi det er sååå mye å tenke på! Enda mer enn dette dere har fått høre, så får jeg ikke nokk søvn før jobben.

Ikke rart imunnforsvaret mitt blir dårlig, problemet er at det hjelper ikke når tid jeg legger meg, for pleier ikke å legge meg så seint. Uansett så våkner jeg, alltid må på do for sliter mye med blæra, ikke minst mye tanker som bobler i hode. Slik er hverdagen min, å jeg vet at endringene komer snart, de skal boble ut her på bloggen. Det er flere ting jeg har ikke fortalt til dere, for ønsker å vente på svar selv. At jeg for vite først, før håpningen er for stor. 

DA VENTER VI

 • 22.03.2016, 19:22


Vi sitter her alene og venter på at kjæresten min skal komme hjem, uff det tar sin tid ihvertfall når man ikke har så mye å finne på. Rart at dagen i dag på jobben gikk det kjempe fort, men når jeg komer hjem så går det sakte som bare det.

Vi skal lage middag og kose oss hjemme i kveld, jeg skal se gårsdagens paradisehotel fordi var for trøtt å se i går. Er alltid like spennende hver gang, ganske morsom program. Dere får ha en riktig god påske!

SÅ FORNØYD DA!

 • 22.03.2016, 18:49


Dette er bare så herlig, å se sitt egen dyr være fornøyd. Pleier å gå ut av hagen våres mot skogen, for det er der det er mest vanlig og god gress. Som han kan kose seg med, spise, leke, grave og litt forskjellig det kaniner driver med. 

Får gjøre dette flere ganger, så han kan ha noe han kan være stolt av!

UFF, ALTSÅ

 • 21.03.2016, 18:06


Skjer at han må gå og tisse på meg, blir en del vasking her i hybbelleiligheten når han holder på slik. Men jeg har lært meg at jeg må stenge han i buret, når han har en slik dårlig oppførsel. Han tror han kan bestemme mer enn vanlig, men desverre fra han sin side så får han ikke lov til det. Får håpe han endrerseg litt til sommeren, for da skal han få være mye ute i det fine været som komer.GRILLING # DEL 2 #

 • 21.03.2016, 09:00


Da komer det enda et innlegg ifra grillingen i går, har tatt en del bilder og ønsker å vise dere. Denne dagen var super avslappende, tankene mine gikk helt bort ifra dumme ting. Kunne bare kjenne vinden susse gjennom ørene, og se ut på den fine utsikten. 

Håper vi får flere slike turer i sommer, for da har man noe å glede seg til. Det er ikke stort man trenger, bare å komme seg ut blir jeg fornøyd ihvertfall. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

GRILLING

 • 20.03.2016, 20:54


God kveld kjære lesere! Endelig kan jeg sitte og slappe av litt, da har gjestene reist en liten stund siden. Etter turen i dag sovnet jeg på sofaen her hjemme, for ble ganske sliten av så lite. Å det er vel ikke rart, fordi vi pleier ikke gjøre slike ting om vinteren.

Vi tar dette mer om sommeren, siden vi skulle ut et stykke fra hjemme vårt, så ble kaninen hjemme. Det var litt skuffende, men slik måtte det bli denne gangen. Vi får ta med han neste gang, for jeg vet at han komer til å like seg ganske godt.          DEL 2 AV GRILLING - KOMER I MORGEN

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

EN GLEDES DAG!

 • 20.03.2016, 11:49


I dag våknet jeg med smil på munnen, vi har besøk her og koser oss mye. De første tankene mine var at jeg ville ha havregryn, det smakte kjempe godt! Aldri om jeg har likt det før, men siden vi har spist en del av dette i barnehagen, så har jeg startet å like dette. Snart skal vi komme oss ut i skogen, ikke bare vi mennesker men kaninen også. Gleder meg som en liten unge! Håper vi kan ha flere sånne turer.

FØL DEG VAKKER

 • 18.03.2016, 09:00


Vi jenter, vi fortjener å føle oss vakre. Vi som sliter mye med selvtillit, bedrer dette humøret. At en jente skal føle seg bedre, det er ikke mye hun trenger da. Bare å ta seg en spa, kan hjelpe mer enn man tror. Jeg synes vi jenter fortjener å føle oss bra, føle at i dag er vi vakre. Vi må lære å toppe humøret og selvtilliten vår, det bedrer oss selv i ting vi gjør. 

Jeg anbefaler dere å bestille denne pakken! Den bruker jeg selv og er super fornøyd, det lukter godt og får prøve meg ut på nye produkter. Jeg bruker ikke dette hver dag, men 3 - 4 ganger i måneden er ganske bra. Når sommeren komer, da komer man til å trenge mer av denne pakken. Jeg anbefaler ganske sterkt! Håper du også ønsker å føle deg vel og vaker en dag.

SÅ SYND

 • 17.03.2016, 22:10


Så dumt at dette skulle akkurat skje i dag, i dag er kjæresten min i garasjen forsatt der inne. Og ordner på bilen, å dette tar sin tid. Kan hende han komer ganske seint på natta, å det er ganske synd for han får ikke sove nok da. Og heller ikke hvile, så jeg er ganske alene her i hybelleiligheten med kaninen. Men håper han ordner alt snart så fort han kan, så han komer seg hjem og får slappe av. 

Da får jeg sitte med kaninen og se på paradisehotel seinere, og håpe på at kjæresten min komer hjem snart. 

HVA ER DET SOM ER SÅ BRA MED DEG?

 • 17.03.2016, 20:20


Det som er bra med deg, er at du alltid er rundt meg. Du ser meg, går med meg, du får meg til å le, du leker med meg, vi snakker med hverandre, vi lytter på hverandre, du gir meg kjærlighet som jeg trenger mer enn noe annet. Du er min aler bestevenn, å det komer ingen til å forandre noe på. 

Det var vondt å se når jeg var syk, at du gjorde ikke ting du pleide å gjøre. Du faktisk la deg vedsiden av meg, og var der hele tiden til jeg fant på no å gjøre. For å ligge rolig er ikke så deilig, ihvertfall ikke med tettnese og vond hals. Uansett hvordan humøret mitt er, men du lyser opp dagen min. 

Det er herlig når jeg komer hjem og kan gi deg en stor klem, å det har jeg venta lenge på for å gi akkurat det til deg. Det beste er at jeg føler meg ikke så ensom, fordi at du er her med meg når jeg ser på tv, sitter og spiser, gjør lekser/oppgaver til jobben, ikke minst har noen å gå ut med. For det trenger ikke bare jeg, men du også. Det er slik bestevenn jeg setter størst pris på, å det er deg Hybel min kanin. 

PÅ TIDE Å REISE TIL GARASJEN

 • 17.03.2016, 19:09


Det var deilig å komme seg ut mot kvelden, ihvertfall når det har blitt så fint vær. Skulle ønske jeg selv gikk ut mer, men det skjer ikke akkurat nå. Jeg må få opp viljen min, å faktisk komme meg ut med kanin elle alene. Men den styrken er ikke der enda, så jeg får håpe det skjer snart. 

Vi var i garasjen i noen timer, kjæresten min ordnet på bilen sin. Stakkars bilen hans! Den skal dø i morgen på huggeri, så han er heldig som får ta avskjed med den. Jeg har ihvertfall noen minner ifra turer og bilder her på bloggen min, så vi får vel si farvell og gi plass til en annen bil.

TATTOO INSPIRATION

 • 16.03.2016, 21:00 

BILDER SOM DERE IKKE FIKK SE

 • 16.03.2016, 10:00


Disse bildene har ikke dere sett, fordi jeg legger ikke ut alle her på bloggen. Når jeg har vært og tatt bilder, så komer det bare 1 til 3 bilder av 20 bilder eller mer. For det er vanskelig å velge, alle blir ikke så bra som forventet. Slik er det denne gangen, håper dere liker å se disse bildene. 
 

FLOWERS INSPIRATION

 • 15.03.2016, 21:00 

TULIPANER TIL MEG

 • 15.03.2016, 18:00


Disse røde tulipanene fikk jeg av kjæresten min på kvinnedagen, det var en veldig fin overraskelse av han. Det er herlig å se at noen bryr seg om meg, det varmer hjertet mitt. Tusen takk til deg kjæresten min Arunas, for slik skjer ikke hver dag. Så det betyr ekstra mer enn til vanlig, for ikke bare jeg som har fått blomster denne dagen, men alle jentene/kvinnene i landet har fått. Derfor betyr det litt mer ekstra, å det er herlig!          Ha en fin kveld, mine lesere.

PÅ VINDUSKARMEN MIN

 • 15.03.2016, 15:00
Jeg legger blomstene mine på vinduskarmen, fordi ellers overlever de ikke her inne. Som sakt jeg er ikke flink med blomster, vet ganske lite om de. Rosene har holdt seg ganske lenge, å det er en måned siden jeg fikk de. De er nesten like fine som de var, å det er vel ikke rart når på vinduskarmen er det kaldt. Så da har jeg lært meg dette til neste gang, for det er lurt å vite når man har blomster hjemme.

MÅ TILBRINGE MYE TID MED HAN HER

 • 15.03.2016, 10:00


Hybel trenger like mye kjærlighet sånn som vi mennesker, det beste av alt at han elsker kos. Han blir kjempe glad, man ser det på han ikke minst hører det. Han er en kjønn liten kar, er merkelig det at en så liten dyr forstår mye mer enn det man tror. Han er sprudlende og fornøyd, å det er jeg glad å se. 

SUMMER INSPIRATION

 • 14.03.2016, 21:00 

EN HELT VANLIG VANE

 • 14.03.2016, 18:00


Dette har blitt en helt vanlig vane, å sette håndkle i håret etter dusjen. Det komer bare automatisk, ikke noe jeg tenker over. Uansett om jeg må forte meg, så setter jeg det opp slik. Sikkert flere jenter som gjør akkurat det samme, uten å tenke seg over at man gjør det, fordi det har blitt en vane.

MEG & DEG

 • 14.03.2016, 15:00

 

MEST IRRITERENDE VED Å VÆRE SYK

 • 14.03.2016, 10:30


Jeg er ganske lei, lei av å sitte hjemme og håpe at i morgen blir jeg bedre. Jeg selv er ikke flink til å passe på å drikke mye varm te, eller andre medisiner som gjør det bra for meg. Å det er ganske synd, for jeg skulle egentlig vært på topp fra før av. Nå har jeg vært syk en stund, ørene mine er tette så hørselen er ikke akkurat slik den skulle ha vært. 

Jeg vet jeg kan være bedre enn dette, men noen ganger er man ikke på toppen av det hele. Noen ganger sitter man fast, å det er det som blir vanskelig. Hvis jeg hadde lett klart å endre meg selv, hadde ting vært så mye bedre enn de er nå. Men sannhetenstid er at du forandrer deg ikke på en dag, derfor blir ting vanskeligere enn vanlig.  

NAILS INSPIRATION

 • 13.03.2016, 21:00 

NAMNAM!

 • 13.03.2016, 19:30


Dette er ikke hver dag, men denne gangen ble det pizza fra pizzabakeren. Gleder meg å smake på pizzaen, alltid like god som vanlig. Men hvis man skal tenke en annen måte, så er hjemmelaget pizza mye bedre. Vi får ta den fra pizzabakeren likevel, for når man har tid så nyt det med glede. 


 

ANSIKTSMASKE

 • 13.03.2016, 18:00
Pure active garnier 3 in 1: Den er lett å ta på, du kan velge mellom 3 ting du kan gjøre. 1. WASH, 2. SCRUB, og 3. MASK. I dag valgte jeg nr 3, når du tar på den så kjenner du sånne nesten som steiner på ansiktet. Etter noen minutter venting ble ansiktet ganske så stiv, for da har masken stivnet og blitt tørr. Du kan velge selv om du ønsker å sitte med den lenger, jeg bare venter til jeg kjenner at kan ikke bevege på ansiktet så vasker jeg det av. Det er ikke vanskeligere enn dette, å det er like greit at alt er i et. For da trenger man ikke å ta med seg 3 forksjellige ansiksmasker på tur, for her er det alt i et.  

GODIS TIL MIN BESTEVENN

 • 13.03.2016, 15:00
Ikke bare i buret men utenfor buret også, der har han god mat også. Han spiste opp et eple bitt i dag med god samvittighet, er stolt av å se at han er glad. 


 

MINE TO FAVORITTER

 • 13.03.2016, 10:00


Mine to favoritter fra sminkepungen, de har jeg brukt en del. Jeg er kjempe fornøyd med dem, ønsker heller ikke å bytte. Så når jeg trenger nye så kjøper jeg det samme, for finner ikke andre som er like bra som disse to. 

Miracle Touch: Det er brunkrem med svamp inni, den jevner ut huden. Du kan ikke se noe kvise, eller andre ting som du ikke ønsker skal vises. Den dekker veldig bra, det er ganske store forskjeller på hvor lys eller mørk du vil ha den. Men de har uansett litt sånn mørk farge i seg, når du tar på ser du kanskje på deg selv at den ser litt sterk ut. Men faktisk så er det ikke så store forskjeller fra en vanlig brunkrem, bare denne her dekker til ganske lett med en svamp. Jeg selv synes det er lettere med denne, enn å bruke fingrene eller andre ting for å dekke med brunkrem. 

Viva la Diva Eyebrow Pen: Denne er lett å ta på, lett å ta bort. Ikke noe konplisert med dette, derfor liker jeg den. Som dere ser så har brukt den en del, å det blir raskt borte. Den koster ikke så mye, så det er ikke noe å beskymre seg for. Jeg synes det er flere produkter av Viva la Diva som er veldig bra! Så det er bare å prøve seg fram. Jeg bruker den lyseste fargen til øyenbryn, å det er jeg fornøyd med. Har alltid hatt problemer med øyenbryn, derfor setter jeg farge på dem også hvis jeg skal noe spesielt. 

UP TO THE TOP

 • 12.03.2016, 21:11


Å komme seg ut hjelper ganske mye, så det er bare å gripe sjansen. Vi har vært på Lifjell en tur, fikk tatt noen bilder til bloggen. Det var ganske så kaldt, for det er veldig mye snø der oppe.

Ikke så rart da når det er et fjell, men uansett ute er det kaldt. Var godt å komme seg ut litt, for man blir lei av å sitte inne hele dagen lang. 

TOMMEL OPP!

 • 12.03.2016, 17:09


I dag våknet jeg med sommerfugler i magen, for tankene mine var helt borte fra alt det dumme. Jeg smilte og tokk det ganske fint, og rydda her i hybelleiligheten. Jeg er gankse fornøyd med resultatet, skulle selvfølgelig vært bedre men slik er det nå. 

Forsatt er jeg syk, derfor denne helgen tilbringer vi hjemme. Det er ikke deilig å være syk, for man orker ikke så mye. Å det er ganske synd at det skal være slik, for må alltid vente på å bli bedre. 
 

MUCH TO SEE OUTSIDE

 • 05.03.2016, 13:12


Helt vanlig dag her i Bø Telemark, denne helgen er vi hos foreldrene til kjæresten min. Vi prøver å slappe av, og gjøre noe sammen. I dag har jeg ryddet nede på kjøkkenet, å det får meg til å føle meg bedre.

 

Vi har ikke noen planer for denne helgen, derfor skal vi bare ta det som det komer. Håper bare at Hybel har det bra hjemme, synes synd på han. Men i morgen skal vi hjem, så tenker meg at han gleder seg.

 

 

 

 


 

JEG SITTER HER OG FRYSER

 • 03.03.2016, 20:33


Hva er det som skjer? Er dette fordi jeg er trøtt, sliten? Hva skal det være for noe mhm?, Håper bare det ikke komer noe sykdom tilbake. Jeg kan sitte og gruble slik ganske lenge, selv om hvor varmt det er fyrt opp inne nå, og kjæresten min sitter med t-shorte, så faktisk sitter jeg her og fryser som bare det. Jeg er rett og slett en frysepinne, hva ellers skulle man kalt dette.

 

Jeg fryser ganske lett, ihvertfall hvis jeg blir syk, er sliten eller trøtt og flere ting som kan komme på uten grunn. Men noen dager kan det skje mer enn andre, for spørs hvordan jeg føler meg. Føler jeg meg bra, så kan du forvente at jeg kan sitte allerede nå og koke inne av varmen. Men det er ikke slik denne uken, denne uken når jeg komer hjem er jeg veldig sliten. Så sliten at jeg ønsker å legge meg med en gang, men på tanken på alt det jeg må gjøre neste dag hvis jeg lar ting stå. Nei, jeg går ikke og legger meg. 

 

For meg må ting blir gjort med en gang, ellers blir ikke jeg fornøyd å da kan dagen min lett bli ødelagt. Jeg vet det høres voldsomt ut, men slik har det blitt akkurat nå. For det er noen ting vi skulle gjerne hatt her i hybelleiligheten, men det har vi desverre ikke. 

 

 

Føler meg mye bedre etter en liten treningsøkt og en god lang dusj! Nå skal jeg sette meg ned ved tv`en og slappe av. Kose med Hybel til jeg skal legge meg, for tiden hjemme går ganske raskt.

 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits