LITT STRESS

  • 30.03.2015, 14:59


Det er så mye stress, vanskelig å slappe av. Jeg ligger her i senga og venter på å bli frisk, men det tar sin tid dette. I dag har jeg kastet opp og har vært løs i magen, noe som er ikke godt i det hele tatt. Det er ikke bare å drikke mye medisin og drikke mye te for å bli bra igjen, det er vanskeligere enn det man tror. 

Jeg har aldri vært flink å holde meg varm, jeg går alltid og kler på meg et eller annet og går. Å når jeg blir syk merker man at det er så mye å gjøre, mye å finne på fordi man skjeder seg hjemme. Å da blir man ekstra syk og fordi man går ut en tur, eller om man ikke holder seg varm. Det er en del ting å passe på når man er syk, å dette har jeg aldri vært flink på. 

Men i dag følte jeg for å ta meg en tur ut, for kan ikke bare sitte inne og holde alle mine sykdommene inne stengt. Jeg håper på å bli frisk så fort jeg kan, men det er ikke sånt ofte det skjer altså.

Jeg må fortelle dere at lille broren til kjæresten min er  utrolig herlig, han er super skjønn som ligger der i sin seng. Babyer er alltid så nydelige, uansett hvem de er sine. Han er flink å skrike litt, men det går over ganske fort da han får i seg mat. Jeg kan ikke vente til han har blitt større og få leke med han, ikke minst finne ut om hans interesser. Interesser kan være forskjellige fordi moren liker en ting betyr ikke at han kommer til å like det samme, så dette her er noe å glede seg til å se videre.  

Jeg ble ganske overasket over hvor mye ansvar man på ta når man har en baby, det var en del ting jeg ikke viste hva man skulle gjøre. Min frykt er å holde babyen når den ikke kan holde hode sitt, fordi jeg er redd at da blir jeg selv ustødig og kan ikke håndtere dette. Men etterhvert så tenker jeg at man lærer dette, og han er jo så liten enda. 

Håper dere får en super mandag! Kos dere mye.

VASKE BILEN

  • 29.03.2015, 15:47


Ganske avslappende dag, med sol og regnet som er på vei. Som dere ser så ser kjæresten min sint ut, men han bare får sol i ansiktet å da blir grimasen sånn. Jeg ser mye verre ut når jeg får sol på meg, så sånn er det!

Ganske spennende å se på når vannet renner ned, som dere ser så kommer det mønster.

Da skal alle tingene på plass, å da kan man kjøre videre hjem til Bø.Da skal vi være her i noen dager til onsdagen, og får håpe jeg blir frisk snart. Ellers håper jeg alle sammen får en super fin søndag!

MINE ØNSKER

  • 26.03.2015, 22:09
Jeg kan nesten ikke vente, jeg gleder meg til å ha min egen liten familie. Er ikke så enkelt å ta ansvar for seg selv, eller noen andre rundt seg. Men man kan lære andre, for det er enklere enn at du må lære fra andre. Gleder meg å tilbringe tid sammen med de man elsker og betyr mye for meg, det kan ta noen år til dette blir bekreftet. Men man kan ønske seg at man får "en perfekt" familie, noe som ikke skjer. Alle ønsker blir ikke oppfylt, for det er så mye annet ansvar man har. 

Jeg vil ha et stort hus, men ikke alt for stort heller. Helst med så mange rom som man trenger til en og hver i familien, for det synes jeg alle fortjener å ha uansett hvor liten eller stor man er. For meg så betyr ingenting om hvem som er først født om det er gutt eller jente, men for kjæresten min betyr det noe. 

Jeg vil reise langt vekk, reise til andre land og oppleve mange ting som jeg ikke har gjort. Mitt drømme reise er til Afrika, fordi da kan man se hvor stor forskjell vi lever her i verden. For å se på Norge og Afrika er veldig stort forskjell, så kanskje jeg kan gi noen forventninger og hjelpe de menneske der borte. Det er så mye man kan ønske, men ikke alt man får.

Men alt dette kan jeg bare drømme og ønske, ingen vet hva som skjer når jeg blir eldre. Men forventninger kan man ha! Å det er så fint med sånne ting, for alle vi mennesker ønsker så mye forskjellig å det er ganske spennende. Det er så mange ting som jeg ønsker, men for meg er familie det som betyr mest. 

DENNE MIDDAGEN ELSKER JEG

  • 26.03.2015, 20:38
Da har jeg spist middag, ikke så seint som klokken er nå. Det tar ganske langt tid å blogge, å finne planer til bloggen hvordan jeg ønsker at bildene skal se ut og alt annet. I kveld kommer kjæresten min til meg, så det gleder jeg meg til! Nå slapper jeg av her alene, så for jeg vente til paradisehotel.

Som alle dere ser så forandrer bloggen seg, å jeg håper på noen bra resultater. 

KOSELIG MED BESØK

  • 26.03.2015, 18:10


Det er alltid koselig med besøk av kjæresten min, vi pleier å slappe av foran tv`en og snakke om mye rart sammen. 

Det er mye å glede seg til fremover, for det kommer noen overraskelser på bloggen. Håper dere gleder dere også!

Jeg blir lærling?

  • 08.03.2015, 19:36


Det er ganske mye som skal skje nå, jeg har søkt videre på påbygg å få tatt det jeg ikke får til og lærlingplass. Siden jeg er ganske sikker på at det blir lærling, som jeg og de på skolen og andre rundt ble enige med. Så skal jeg søke her i Bø, det skal bli 2 spennende år i jobb. Jeg gleder meg og gruer meg, for det er mye å tenke på til det kommer til jobb. 

Jeg sliter i hverdagen min, det fører til at jeg har hatt fravær fra skolen. Jeg stresser veldig mye, jeg klarer ikke å roe meg ned. Plutselig ut av det blå, kan det skje at akkurat her og nå som jeg skriver til dere så stresser jeg. Det er da jeg føler jeg ikke klarer noe, noe som hindrer meg å gjøre ting. Jeg håper alt kommer på sin plass, får håpe på at snart får jeg meg en lærlingplass. Så jeg kan være sikker og slappe av til den tiden kommer, ellers har jeg klart å roe meg ned litt mer i de siste dagene. 

Jeg prøver å sette stor pris på det jeg har, enn å sitte og tenke på ting jeg ikke har men ønsker å ha. Noe jeg kan ikke forandre noe på, det bare er der eller er ikke. Det skal bli flytting til sommeren, jeg skal bo sammen med kjæresten min. Får håpe hverdagen min blir enklere, for da er jeg ikke alene som må fylle den. Men begge to som må fullføre og fylle den med glede sammen. 

Jeg er ganske fornøyd med at jeg får tilgang å bli lærling samtidig med kjæresten min, å etter 2 års lærling kan jeg ta opp påbygg som jeg ikke greide. Jeg er fornøyd som har mennesker rundt meg, at noen kan hjelpe meg på veien videre. Når jeg kommer til å bo i Bø, kommer ting til å forandre seg. Jeg skal starte her på trening, starte å svømme, planlegge mer, og turer. Det er så mye man kan finne på, men ikke hver gang man orker alt dette akkurat da det kommer. 

Det er aldri lett å gjøre ting alene, det er enklere og bedre når man er to sammen. Så skal jeg love dere at jeg skal bli bedre blogger, bedre enn det jeg er akkurat nå. For jeg har mange andre ting å gjøre, ting som kommer i veien for blogging. Blogg hver dag, kan kanskje bli kjedelig. Fordi jeg gjør for det meste det samme hver dag, å ikke rart de som er på toppen av bloggen og tjener penger, de reiser på turer i andre land for å vise dere hva de gjør der. For det er ikke hverdagen, hverdagen er ting man gjør om og om igjen hver eneste dag.

Den internasjonale kvinnedagen

  • 08.03.2015, 14:07


Gratulerer til alle kvinne med dagen i dag, tusen takk til kjæresten min som kjøpte roser her i går. Fikk dette i går, pga butikkene er stengt i dag. 

Setter veldig stor pris på dette! I går reiste guttene til butikken å kjæresten min sa at det var noe hemmelig, at han ikke skal fortelle hva han skal. Så når de kom seg hjem etter en handle tur, så kommer alle tre med roser og blomster til oss. Det var ganske koselig å få noe, noe man ikke alltid forventer. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits