Holiday

 • 28.02.2016, 19:03


Heisann! en stund siden n, det m jeg beklage meg for. Hper alt gr bra med dere, jeg har vrt hjemme denne uken og sykeliggende hjemme. Men endelig fler jeg meg bedre, det er ikke over helt enda. Men bedre enn noen gang akkurat n, s det er bra.

 

I morgen skal vi til sykehuset i Skien, s grugleder meg veldig, for er usikker hva de kommer til si eller gjre. Jeg skal til sykehuset p grunn av rene mine, s hper de finner noe lsning og gjr noe med dette.

 


 

 

 

  

 

DAGEN I BILDER

 • 21.02.2016, 18:07


God kveld lesere! N er vi hjemme og slapper av, tenker finne oss en film seinere mot kvelden. Skal rydde litt her frst i leiligheten fr det blir for seint, gleder meg se hele resultatet i morgen. For endelig blir ting unna gjort akkurat som det skal vre, s da er det noe vente spent p. Vi har ikke gjort s mye i dag enn slappe av, derfor ble det natur bilder denne gangen. Hper dere liker dem!

 

 

 

 

 

 

 

Frste gang

 • 21.02.2016, 13:12


For frste gang nsker jeg reise hjem, for det har aldri hendt meg nr jeg har bodd i B. For n har vi ftt en del ting i orden, derfor er fristelesen sterkere enn vanlig. Ikke minst Hybel venter hjemme, gleder meg se han. Det er alltid like koselig se at han blir glad, det varmer hjertet mitt.

 

Ikke lenge til s skal vi reise hjem, skal rydde hjemme og gjre oss klare til mandagen. For i morgen vi skal f besk av min lille bror, s da er det noe glede seg til!

 

 

 

 

 

 

Vi har reist

 • 20.02.2016, 17:49


Endelig! Venta noen timer komme hitt. Denne dagen skal vi vre hos foreldrene til kjresten min, vi skal slappe av og kose oss sammen. Hper denne helga gr ikke like fort over som de andre, for jeg nsker slappe av mer enn det jeg fr gjort. Jeg er forsatt utslitt nr jeg komer p jobb, derfor skulle nske tiden ikke gikk s fort over. Men fr prve nyte den lille tiden jeg fr, og bruke det til fornuftige ting. 

Dette her igjen da

 • 20.02.2016, 12:01


God morgen kjre lesere mine der ute! Jeg ligger forsatt i senga, og har noen tanker og planer hva jeg skal gjre til kjresten min komer hjem. Jeg er ganske fornyd hvordan det ser ut her allerede, jeg fikk ommblere litt i gr s resultatet synes ganske grei. Frst skal jeg rydde rundt meg, det er ikke mye men jeg kan ikke la det ligge slik. 

Etterp er planen finne en video med dans p youtube, og komme i gang med en liten treningskt. For det er bra for meg, da fler jeg meg mye bedre etter dette. I dag skal vi til foreldrene til kjresten min Arunas, s vi fr se hva vi skal finne p der. Kanskje ut en tur, for n har det sndd en del i natt.  

Sitter her da..

 • 17.02.2016, 22:05


Tenker å legge meg, men det er ikke bare å legge seg når tankene surer her, rundt og rundt. Det er kjempe mye å tenke på, så mye at jeg har snart ikke ord. Jeg klarer nesten ikke vente til noe nytt skal skje, for meg må det skje nå så fort så mulig. Jeg har ihvertfall lært at jeg må vente uansett hvor mye jeg ønsker en ting, men å vente tar så lang tid føles det.

Den følelsen er ikke god, noen orker ikke vente i det hele tatt og tar sjansen. Men jeg må vente, for ellers kommer jeg ingen vei. Å denne sjansen må jeg ta, vente og håpe på at tiden går snart over. For å håpe hjelper ganske mye, kanskje det skjer ikke akkurat like fort som jeg ønsker, men det skjer noe å man kommer seg videre. 

Hører klokken bare tikker og tikker, tiden løper fra meg selv om jeg sitter her. Å jeg vet at jeg må legge meg, ellers blir jævli trøtt i morgen på jobb. Det er ikke så lurt det, for man skal være opplagt til jobben. Jeg må gjøre det beste, jeg vet at når jeg kommer hjem tiden forsvinner ganske raskt. Men det er fordi jeg finner på noe å gjøre, noe jeg kan være fornøyd med. Å dette setter jeg pris på, for å gjøre noe hver dag setter store ord på dagen min. 

Jeg må komme meg vekk nå altså, skal legge meg og kommer med noe i morgen etter jobben. For har ikke tid til å skrive her til dere hele natta, det for tas i morgen med god samvittighet. 

Natta fra meg

Grillkveld

 • 17.02.2016, 21:41


God kveld folkens! Vi har kost oss alle sammen her ute i hagen, hunden i nabolaget ville også komme. Men så si, dette er vi som griller. Det var koselig å komme oss ut på denne måten, ikke min det er koselig når det er besøk. Edita sover over her, vi slapper av nå i hver vår seng. Må tidlig opp i morgen så jeg får legge meg, men som dere selv ser, vi hadde en herlig kveld sammen. Dette får vi gjenta en annen gang!

Grilling ute i hagen

 • 17.02.2016, 17:43


Da sitter jeg her hjemme etter jobben, slapper av med Edita. Vi venter på kjæresten min Arunas, vi skal grille ute i hagen i dag. Tenkte å gjøre det bort her i skogen, men siden det er ganske så stor vind. Så det ble i hagen her hjemme, å det er bedre dette enn ingenting. Så vi er ganske spente og håper dette går bra! 

Det gjr kjempe vondt!

 • 16.02.2016, 18:00


I dag vknet jeg med grusom vond rygg og nakken, det vil ikke bli bra heller. Uansett selv om jeg har vrt p jobb, s vil den ikke bli som jeg nsker. S jeg kan ikke sitte ordentlig eller bye meg, bevege meg, mange snne sm ting. Kjenner at dette er ikke deilig i det hele tatt, ryggen og nakken min vil ikke hre p meg i dag.

Det er helt stivt, s er usikker hva jeg m gjre med dette. Nr jeg prvde gjre noen velser, s tror jeg det ble verre. Mhm har du noe tips?


Ekspert p doruller

 • 16.02.2016, 15:00


Jeg m alltid sette de i rekke eller p en annen plass, det er bare en vane jeg har som jeg m f fullfrt. S slik ser det ut hos oss p do, kanskje litt voldsomt eller normalt? hva synes du?

Den hyden har vrt hyere enn det, men ikke for mye hyt heller. For vi har ikke srlig en annen plass legge vekk dorullene, s tenkte at kanskje var lurt legge der. S hvis noen skal p do, finner lett fram dorullen som de trenger. Jeg synes det ser litt stilig ut da, for dette er ikke vanlig hos andre.

Respektere eller diskriminere?

 • 16.02.2016, 12:00


Du og jeg er to forskjellige mennesker, jeg rettelegger ting til deg du til meg, vi respekterer hverandre. Men nr ting kommer p nyheter, saker, skjer det noe med meg. Da i det sekundet respekterer ikke jeg deg, for det som er p nyheter er utlendinger som gjr mye vondt. Vi mennesker tror vi setter pris p noen, men nr det kommer til verden nr det har skjedd noe stort s blir det helt omvendt.

Jeg tenker meg at det er flere som kjenner seg igjen i dette, de har sikkert flere venner som er fra andre steder, hudfarger og mange andre ting er forskjellig. De kan vi respektere der og da, men hvis vi skal tenke p hele befolkningen som gjr s mye dumt akkurat slike mennesker. S setter man den personen i en ganske negativ side, vi er slik vi mennesker, vi dmmer andre ganske lett bare etter en liten annerledes ting.

S hva skal vi kalle dette, at vi alle er rasister? eller er ikke det. Nr vi ser en person gjr noe dumt p nyheter, s setter vi hele det landet i en negativ side. Noe faktisk det landet ikke har gjort noe, det var egentlig bare den personen det handlet om.

Det hjelper faktisk!

 • 16.02.2016, 09:00


Disse ukene har jeg bare spist laktose og gluttenfrimat. Problemet er at nr jeg faktisk spiser noe av det vanlige, for jeg ekstra vondt i magen. N kjenner jeg den flelsen, at faktisk jeg nsker ikke ha vondt i magen, s jeg klarer ta bort maten jeg ikke skal spise.

Jeg pleier variere hvilken mat jeg spiser av laktose eller glutenfri, for det er ikke bare velge seg noe p butikken. Jeg m tenke nye gjennom, for det koster en del ogs. S mat budsjett har blitt dyrere enn vanlig, men nr vi skal flytte s kan jeg f pakker sendt hjem med glutenfrimat. Det pleier ikke komme her i B, for det er for lite folk som nsker dette som jeg gjr. Derfor i strre byer er det mer sjanse f, enn her jeg er akkurat n.

Derfor kaller jeg denne maten snn som er laget av mel, melk og andre sm ting for godteri. For jeg fr vondt i magen, det kan vre ganske store smerter ogs. Det kommer an p dager, om jeg har spist mye, humr og snt.

Grubler og grubler

 • 15.02.2016, 20:49


Det er ganske mye gruble p, men det viktigste er ikke la det ligge. Mye tanker gr om andre ret som lrling, hvor skal vi bo, om jeg fr lrling plass der jeg nsker. S vi for glede oss og vente i spenning, for muligheter finnes der. Jeg skal fortelle dere om alt dette nr det kommer til nrme seg, men forsatt har vi tid til alt sammen.

Akkurat n er det ikke lenge til s skal jeg til legen p sykehuset i skien, gruer og gleder meg som en liten unge. De skal ta prver, tester, se hva de kan gjre med mitt problem i 30 min. Hper de finner noe lsning, for jeg orker ikke vre mer i smerter. I dag vknet jeg med veldig vond re p den ene siden, den er tett snn som man skulle ha sittet p et fly. Det piper og suser i ret hele tiden, gjr vondt nr jeg snakker, andre snakker til meg, tv, telefon, pc`en. Snne sm ting, gjr s mye mer enn det man tror.

Har hatt tanker om f enda en kanin her i denne familien, men det m vre i det nye huset. For n er det ikke srlig plass, vi fr se hvordan situasjonen blir. For vi er ganske usikre, vi vet ikke om vi kommer til finne s stor plass som er billig som vi nsker. Men selvflgelig tanker finnes, s det er noe tenke p.

Det viktigste nr vi skal flytte er ha en trketrommel og oppvaskmaskin, det er de viktigste tingene man kan ha. Ser at det blir noen problemer, nr vi m vaske opp og holde p slik. S hper endelig! At vi finner noe plass som er med disse tingene, slik at jeg ikke trenger stresse med disse oppgavene.

Det er kjempe mange ting man kan tenke p, men m helst fokusere frst p det jeg driver med n. Jeg m f fullfrt lrlingtiden min det frste ret, s hper denne tiden gr fort over.

Valentinsdag

 • 15.02.2016, 16:28


Valentinsdagen var super! Vi slappet av og var p besk hos foreldrene til Arunas, vi koste oss med frokost og kake. Nr vi kom hjem s laget jeg mat til oss, maten var veldig god. Selv om det ble en del, s har vi igjen til neste dag ogs. Valentisgaven jeg fikk, skal dere f hre om seinere.

Turen gikk til Drammen

 • 14.02.2016, 15:42


Heisann kjre lesere! N sitter jeg her og klikker meg inn p pc`skjermen. Dere kan se igjen at jeg har endret designet p bloggen, men denne gangen skal jeg holde p denne. Ikke minst f dere lyst til komme tilbake her p bloggen, min hverdag er s travel for hver dag. Jeg jobber, rydder, bruker tid med kanin, prver finne tid til venner, planlegger ting, alts mye som skjer.

Men denne gangen fikk vi reise til mamma min, vi feiret valentinsdagen sammen. Hun ble ganske fornyd med gavene, og vi alle koste oss. Dette er jo tros alt ikke hver dag, derfor ble det litt strre enn vanlig.

Jeg fler meg bedre

 • 07.02.2016, 22:57


Jeg fler meg bedre enn som s, dagene er bedre enn de har vrt. det setter jeg veldig stor pris p, jeg m sette mlene mine og gjre dem. For hvis jeg bare sitter p sofaen og ikke gjr noe, s kommer jeg ingen vei. I dag har jeg ryddet hjemme, laget mat og trent.

Hvis jeg ikke hadde gjort dette, hadde jeg ikke vrt fornyd av meg selv. Jeg m fullfre ting, ting m bli gjort eller kommer jeg ingen steder. Da sliter jeg noe jvlig, og blir sittende og stresse fordi jeg ikke har gjort det som skal gjres. Derfor m ting settes p plass, tiden skal man ikke tenke srlig p. Fordi ellers tenker du nei, i dag har jeg ikke tid til dette. Men faktisk du har tid til alt, bare du gjr det du skal ut av dagen.

Fastelavensboller

 • 07.02.2016, 20:24


Siden det er Fastelaven i dag, har jeg laget fastelavensboller. Hper smaken blir like godt, akkurat som det ser ut. Helt sikkert flere av dere som har bakt boller i dag, da m dere kose dere.

Hjemmebakt brd

 • 07.02.2016, 20:07


Namnam! Dette brdet er kjempe godt, ihvertfall et brd jeg kan spise ikke f vondt i magen. Resultatet ble supert!

Fantastisk

 • 07.02.2016, 17:32


Da er vi hjemme fra foreldrene til kjresten min, vi har kost oss og slappet av denne helgen. Hper denne uka skal g fort over, for neste helg er det Valentin og morsdag! Gleder meg som en liten unge, hper jeg fr det til med overaske kjresten min.

Breakfast with boyfriend

 • 07.02.2016, 10:35


God morgen kjre lesere! Jeg er p topp form, bare litt vondt i ryggen ellers gr alt bra. For et vr i dag, det regner allerede. Det er mye is og glatt er det selvflelig, uff uff hper bare jeg ikke tryner s gr alt bra. Ellers fr dere ha en super dag videre!Litt av en fantasi verden

 • 06.02.2016, 18:09


Vi har vrt en tur jeg, mamma til kjresten min og Jonas lille bror. Det var koselig komme seg ut i det fine vret, for jeg selv er ikke mye ute og gr. Ihvertfall nr jeg ikke har noen g ut med. Men denne gangen gikk det som planlagt, s denne turen var spennende. Man m ikke g langt, for se slik utsikt. Det er utrolig hvor fint det kan se ut, for dette er ikke hver dag. Heldigvis jeg fikk vre med, og kunne ta med til dere her p bloggen min. Hper dere liker bildene! Og kommer dere ut og nyter vret.

Lys i rommet

 • 06.02.2016, 10:00


Dette er noe av det koseligste man kan gjre, tenne lys og slappe av. Det blir koselig stemning med en gang, telys gir varme og gode tanker. Man blir ikke trist av se p det, jeg slapper av nr jeg ser p det. S denne uken har det vrt litt tente lys her, flelsen blir s mye bedre. ----> Den flelsen! <----

N skal jeg sette meg ved tv`en og komme meg litt vekk fra pc`en, ellers hper jeg dere koser dere og har en strlende dag videre!

Ukensfarge

 • 06.02.2016, 08:00


Universell kjrlighet, beroligende, selvtillit,akseptog kjrlighet.

En helt vanlig kveld

 • 05.02.2016, 23:30


Vi koser oss hver kveld, for Hybel er en super kar. Som trenger mye kjrlighet og kos, det trenger ikke bare dyr men vi mennesker ogs. S nr han fr kos, fr jeg kos tilbake. Han er helt utrolig alts! Jeg kan ikke forst at s liten kanin, kan forst s mye mer enn det vi tror.Han er smart, han vet lett hvor han kan finne meg. Ikke minst nr vi har besk, han er mest med meg ikke med gjester.

God kveld mine lesere

 • 05.02.2016, 19:51


N sitter jeg her og slapper av, eller som vanlig stresser. Men jeg har roet meg ned, for jeg stresser ikke like mye som hver dag. N skal jeg sette i gang med rydding, for kose meg med Hybel, varme, lys og tv. Det er alltid like koselig vre hjemme nr det er ryddet, er ikke s mye rot her akkurat n. Men for meg og mine tanker er det ganske mye, s jeg m komme i gang.

Tenker meg at du som leser dette, synes ikke noe srlig om rot. For det er ganske forstyrrende ting, det fler jeg ihvertfall. da skal jeg rydde for at jeg skal fle meg bedre, ikke minst nr i morgen vi skal reise til foreldrene til kjresten min. Vi skal sove over der en natt, s det skal bli koselig.

Fr jeg skal rydde skal jeg ta en tablett, for sitter her med vond hode. det er ikke s srlig det, hmm det er en stund siden jeg har hatt vondt i hode. S absolutt i dag, mtte det komme.

Her fr dere et bilde av et overraskelse jeg fikk her om dagen, det veldig koselig av kjresten min. Jeg har alltid nsket meg bl farge p denne planten, s endelig har jeg mitt eget her hjemme p kjkkenet. Jeg ble ganske fornyd, for tros alt s skjer ikke dette her hver dag.

Simona Juseviciute

Kontakt meg p mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits