Holiday

 • 28.02.2016, 19:03


Heisann! en stund siden nå, det må jeg beklage meg for. Håper alt går bra med dere, jeg har vært hjemme denne uken og sykeliggende hjemme. Men endelig føler jeg meg bedre, det er ikke over helt enda. Men bedre enn noen gang akkurat nå, så det er bra.

 

I morgen skal vi til sykehuset i Skien, så grugleder meg veldig, for er usikker hva de kommer til å si eller gjøre. Jeg skal til sykehuset på grunn av ørene mine, så håper de finner noe løsning og gjør noe med dette.

 


 

 

 

  

 

DAGEN I BILDER

 • 21.02.2016, 18:07


God kveld lesere! Nå er vi hjemme og slapper av, tenker å finne oss en film seinere mot kvelden. Skal rydde litt her først i leiligheten før det blir for seint, gleder meg å se hele resultatet i morgen. For endelig blir ting unna gjort akkurat som det skal være, så da er det noe å vente spent på. Vi har ikke gjort så mye i dag enn å slappe av, derfor ble det natur bilder denne gangen. Håper dere liker dem!

 

 

 

 

 

 

 

Første gang

 • 21.02.2016, 13:12


For første gang ønsker jeg å reise hjem, for det har aldri hendt meg når jeg har bodd i Bø. For nå har vi fått en del ting i orden, derfor er fristelesen sterkere enn vanlig. Ikke minst Hybel venter hjemme, gleder meg å se han. Det er alltid like koselig å se at han blir glad, å det varmer hjertet mitt.

 

Ikke lenge til så skal vi reise hjem, skal rydde hjemme og gjøre oss klare til mandagen. For i morgen vi skal få besøk av min lille bror, så da er det noe å glede seg til!

 

 

 

 

 

 

Vi har reist

 • 20.02.2016, 17:49


Endelig! Venta noen timer å komme hitt. Denne dagen skal vi være hos foreldrene til kjæresten min, vi skal slappe av og kose oss sammen. Håper denne helga går ikke like fort over som de andre, for jeg ønsker å slappe av mer enn det jeg får gjort. Jeg er forsatt utslitt når jeg komer på jobb, derfor skulle ønske tiden ikke gikk så fort over. Men får prøve å nyte den lille tiden jeg får, og bruke det til fornuftige ting. 

Dette her igjen da

 • 20.02.2016, 12:01


God morgen kjære lesere mine der ute! Jeg ligger forsatt i senga, og har noen tanker og planer hva jeg skal gjøre til kjæresten min komer hjem. Jeg er ganske fornøyd hvordan det ser ut her allerede, jeg fikk ommøblere litt i går så resultatet synes ganske grei. Først skal jeg rydde rundt meg, det er ikke mye men jeg kan ikke la det ligge slik. 

Etterpå er planen å finne en video med dans på youtube, og komme i gang med en liten treningsøkt. For det er bra for meg, da føler jeg meg mye bedre etter dette. I dag skal vi til foreldrene til kjæresten min Arunas, så vi får se hva vi skal finne på der. Kanskje ut en tur, for nå har det snødd en del i natt.  

Sitter her da..

 • 17.02.2016, 22:05


Tenker å legge meg, men det er ikke bare å legge seg når tankene surer her, rundt og rundt. Det er kjempe mye å tenke på, så mye at jeg har snart ikke ord. Jeg klarer nesten ikke vente til noe nytt skal skje, for meg må det skje nå så fort så mulig. Jeg har ihvertfall lært at jeg må vente uansett hvor mye jeg ønsker en ting, men å vente tar så lang tid føles det.

Den følelsen er ikke god, noen orker ikke vente i det hele tatt og tar sjansen. Men jeg må vente, for ellers kommer jeg ingen vei. Å denne sjansen må jeg ta, vente og håpe på at tiden går snart over. For å håpe hjelper ganske mye, kanskje det skjer ikke akkurat like fort som jeg ønsker, men det skjer noe å man kommer seg videre. 

Hører klokken bare tikker og tikker, tiden løper fra meg selv om jeg sitter her. Å jeg vet at jeg må legge meg, ellers blir jævli trøtt i morgen på jobb. Det er ikke så lurt det, for man skal være opplagt til jobben. Jeg må gjøre det beste, jeg vet at når jeg kommer hjem tiden forsvinner ganske raskt. Men det er fordi jeg finner på noe å gjøre, noe jeg kan være fornøyd med. Å dette setter jeg pris på, for å gjøre noe hver dag setter store ord på dagen min. 

Jeg må komme meg vekk nå altså, skal legge meg og kommer med noe i morgen etter jobben. For har ikke tid til å skrive her til dere hele natta, det for tas i morgen med god samvittighet. 

Natta fra meg

Grillkveld

 • 17.02.2016, 21:41


God kveld folkens! Vi har kost oss alle sammen her ute i hagen, hunden i nabolaget ville også komme. Men så si, dette er vi som griller. Det var koselig å komme oss ut på denne måten, ikke min det er koselig når det er besøk. Edita sover over her, vi slapper av nå i hver vår seng. Må tidlig opp i morgen så jeg får legge meg, men som dere selv ser, vi hadde en herlig kveld sammen. Dette får vi gjenta en annen gang!

Grilling ute i hagen

 • 17.02.2016, 17:43


Da sitter jeg her hjemme etter jobben, slapper av med Edita. Vi venter på kjæresten min Arunas, vi skal grille ute i hagen i dag. Tenkte å gjøre det bort her i skogen, men siden det er ganske så stor vind. Så det ble i hagen her hjemme, å det er bedre dette enn ingenting. Så vi er ganske spente og håper dette går bra! 

Det gjør kjempe vondt!

 • 16.02.2016, 18:00


I dag våknet jeg med grusom vond rygg og nakken, det vil ikke bli bra heller. Uansett selv om jeg har vært på jobb, så vil den ikke bli som jeg ønsker. Så jeg kan ikke sitte ordentlig eller bøye meg, bevege meg, mange sånne små ting. Kjenner at dette er ikke deilig i det hele tatt, ryggen og nakken min vil ikke høre på meg i dag. 

Det er helt stivt, så er usikker hva jeg må gjøre med dette. Når jeg prøvde å gjøre noen øvelser, så tror jeg det ble verre. Mhm har du noe tips?


Ekspert på doruller

 • 16.02.2016, 15:00


Jeg må alltid sette de i rekke eller på en annen plass, det er bare en vane jeg har som jeg må få fullført. Så slik ser det ut hos oss på do, kanskje litt voldsomt eller normalt? hva synes du? 

Den høyden har vært høyere enn det, men ikke for mye høyt heller. For vi har ikke særlig en annen plass å legge vekk dorullene, så tenkte at kanskje var lurt å legge der. Så hvis noen skal på do, finner lett fram dorullen som de trenger. Jeg synes det ser litt stilig ut da, for dette er ikke vanlig hos andre.

 

Respektere eller diskriminere?

 • 16.02.2016, 12:00


Du og jeg er to forskjellige mennesker, jeg rettelegger ting til deg å du til meg, vi respekterer hverandre. Men når ting kommer på nyheter, saker, skjer det noe med meg. Da i det sekundet respekterer ikke jeg deg, for det som er på nyheter er utlendinger som gjør mye vondt. Vi mennesker tror vi setter pris på noen, men når det kommer til verden når det har skjedd noe stort så blir det helt omvendt. 

Jeg tenker meg at det er flere som kjenner seg igjen i dette, de har sikkert flere venner som er fra andre steder, hudfarger og mange andre ting er forskjellig. De kan vi respektere der og da, men hvis vi skal tenke på hele befolkningen som gjør så mye dumt akkurat slike mennesker. Så setter man den personen i en ganske negativ side, vi er slik vi mennesker, vi dømmer andre ganske lett bare etter en liten annerledes ting. 

Så hva skal vi kalle dette, at vi alle er rasister? eller er ikke det. Når vi ser en person gjør noe dumt på nyheter, så setter vi hele det landet i en negativ side. Noe faktisk det landet ikke har gjort noe, det var egentlig bare den personen det handlet om. 

Det hjelper faktisk!

 • 16.02.2016, 09:00


Disse ukene har jeg bare spist laktose og gluttenfrimat. Problemet er at når jeg faktisk spiser noe av det vanlige, for jeg ekstra vondt i magen. Nå kjenner jeg den følelsen, at faktisk jeg ønsker ikke å ha vondt i magen, så jeg klarer å ta bort maten jeg ikke skal spise. 

Jeg pleier å variere hvilken mat jeg spiser av laktose eller glutenfri, for det er ikke bare å velge seg noe på butikken. Jeg må tenke nøye gjennom, for det koster en del også. Så mat budsjett har blitt dyrere enn vanlig, men når vi skal flytte så kan jeg få pakker sendt hjem med glutenfrimat. Det pleier ikke komme her i Bø, for det er for lite folk som ønsker dette som jeg gjør. Derfor i større byer er det mer sjanse å få, enn her jeg er akkurat nå. 

Derfor kaller jeg denne maten sånn som er laget av mel, melk og andre små ting for godteri. For jeg får vondt i magen, å det kan være ganske store smerter også. Det kommer an på dager, om jeg har spist mye, humør og sånt.

Grubler og grubler

 • 15.02.2016, 20:49


Det er ganske mye å gruble på, men det viktigste er å ikke la det ligge. Mye tanker går om andre året som lærling, hvor skal vi bo, om jeg får lærling plass der jeg ønsker. Så vi for glede oss og vente i spenning, for muligheter finnes der. Jeg skal fortelle dere om alt dette når det kommer til å nærme seg, men forsatt har vi tid til alt sammen. 

Akkurat nå er det ikke lenge til så skal jeg til legen på sykehuset i skien, gruer og gleder meg som en liten unge. De skal ta prøver, tester, se hva de kan gjøre med mitt problem i 30 min. Håper de finner noe løsning, for jeg orker ikke være mer i smerter. I dag våknet jeg med veldig vond øre på den ene siden, den er tett sånn som man skulle ha sittet på et fly. Det piper og suser i øret hele tiden, gjør vondt når jeg snakker, andre snakker til meg, tv, telefon, pc`en. Sånne små ting, gjør så mye mer enn det man tror. 

Har hatt tanker om å få enda en kanin her i denne familien, men det må være i det nye huset. For nå er det ikke særlig plass, vi får se hvordan situasjonen blir. For vi er ganske usikre, vi vet ikke om vi kommer til å finne så stor plass som er billig som vi ønsker. Men selvfølgelig tanker finnes, så det er noe å tenke på. 

Det viktigste når vi skal flytte er å ha en tørketrommel og oppvaskmaskin, det er de viktigste tingene man kan ha. Ser at det blir noen problemer, når vi må vaske opp og holde på slik. Så håper endelig! At vi finner noe plass som er med disse tingene, slik at jeg ikke trenger å stresse med disse oppgavene. 

Det er kjempe mange ting man kan tenke på, men må helst fokusere først på det jeg driver med nå. Jeg må få fullført lærlingtiden min det første året, så håper denne tiden går fort over.

Valentinsdag

 • 15.02.2016, 16:28


Valentinsdagen var super! Vi slappet av og var på besøk hos foreldrene til Arunas, vi koste oss med frokost og kake. Når vi kom hjem så laget jeg mat til oss, maten var veldig god. Selv om det ble en del, så har vi igjen til neste dag også. Valentisgaven jeg fikk, skal dere få høre om seinere. 

Turen gikk til Drammen

 • 14.02.2016, 15:42


Heisann kjære lesere! Nå sitter jeg her og klikker meg inn på pc`skjermen. Dere kan se igjen at jeg har endret designet på bloggen, men denne gangen skal jeg holde på denne. Ikke minst få dere lyst til å komme tilbake her på bloggen, min hverdag er så travel for hver dag. Jeg jobber, rydder, bruker tid med kanin, prøver å finne tid til venner, planlegger ting, altså mye som skjer.  

Men denne gangen fikk vi reise til mamma min, vi feiret valentinsdagen sammen. Hun ble ganske fornøyd med gavene, og vi alle koste oss. Dette er jo tros alt ikke hver dag, derfor ble det litt større enn vanlig. 

Jeg føler meg bedre

 • 07.02.2016, 22:57


Jeg føler meg bedre enn som så, dagene er bedre enn de har vært. Å det setter jeg veldig stor pris på, jeg må sette målene mine og gjøre dem. For hvis jeg bare sitter på sofaen og ikke gjør noe, så kommer jeg ingen vei. I dag har jeg ryddet hjemme, laget mat og trent. 

Hvis jeg ikke hadde gjort dette, hadde jeg ikke vært fornøyd av meg selv. Jeg må fullføre ting, ting må bli gjort eller kommer jeg ingen steder. Da sliter jeg noe jævlig, og blir sittende og stresse fordi jeg ikke har gjort det som skal gjøres. Derfor må ting settes på plass, tiden skal man ikke tenke særlig på. Fordi ellers tenker du nei, i dag har jeg ikke tid til dette. Men faktisk du har tid til alt, bare du gjør det du skal ut av dagen. 

Fastelavensboller

 • 07.02.2016, 20:24


Siden det er Fastelaven i dag, har jeg laget fastelavensboller. Håper smaken blir like godt, akkurat som det ser ut. Helt sikkert flere av dere som har bakt boller i dag, da må dere kose dere.

 

Hjemmebakt brød

 • 07.02.2016, 20:07


Namnam! Dette brødet er kjempe godt, ihvertfall et brød jeg kan spise å ikke få vondt i magen. Resultatet ble supert!

Fantastisk

 • 07.02.2016, 17:32


Da er vi hjemme fra foreldrene til kjæresten min, vi har kost oss og slappet av denne helgen. Håper denne uka skal gå fort over, for neste helg er det Valentin og morsdag! Gleder meg som en liten unge, håper jeg får det til med å overaske kjæresten min. 

Breakfast with boyfriend

 • 07.02.2016, 10:35


God morgen kjære lesere! Jeg er på topp form, bare litt vondt i ryggen ellers går alt bra. For et vær i dag, det regner allerede. Det er mye is og glatt er det selvfølelig, uff uff håper bare jeg ikke tryner så går alt bra. Ellers får dere ha en super dag videre!Litt av en fantasi verden

 • 06.02.2016, 18:09


Vi har vært en tur jeg, mamma til kjæresten min og Jonas lille bror. Det var koselig å komme seg ut i det fine været, for jeg selv er ikke mye ute og går. Ihvertfall når jeg ikke har noen å gå ut med. Men denne gangen gikk det som planlagt, så denne turen var spennende. Man må ikke gå langt, for å se slik utsikt. Det er utrolig hvor fint det kan se ut, for dette er ikke hver dag. Heldigvis jeg fikk være med, og kunne ta med til dere her på bloggen min. Håper dere liker bildene! Og kommer dere ut og nyter været.

Lys i rommet

 • 06.02.2016, 10:00


Dette er noe av det koseligste man kan gjøre, å tenne lys og slappe av. Det blir koselig stemning med en gang, telys gir varme og gode tanker. Man blir ikke trist av å se på det, jeg slapper av når jeg ser på det. Så denne uken har det vært litt tente lys her, følelsen blir så mye bedre.                       ---->  Den følelsen! <----

Nå skal jeg sette meg ved tv`en og komme meg litt vekk fra pc`en, ellers håper jeg dere koser dere og har en strålende dag videre! 

Ukensfarge

 • 06.02.2016, 08:00


Universell kjærlighet, beroligende, selvtillit, aksept og kjærlighet.

En helt vanlig kveld

 • 05.02.2016, 23:30


Vi koser oss hver kveld, for Hybel er en super kar. Som trenger mye kjærlighet og kos, å det trenger ikke bare dyr men vi mennesker også. Så når han får kos, får jeg kos tilbake. Han er helt utrolig altså! Jeg kan ikke forstå at så liten kanin, kan forstå så mye mer enn det vi tror. Han er smart, han vet lett hvor han kan finne meg. Ikke minst når vi har besøk, han er mest med meg å ikke med gjester.

God kveld mine lesere

 • 05.02.2016, 19:51


Nå sitter jeg her og slapper av, eller som vanlig stresser. Men jeg har roet meg ned, for jeg stresser ikke like mye som hver dag. Nå skal jeg sette i gang med rydding, for å kose meg med Hybel, varme, lys og tv. Det er alltid like koselig å være hjemme når det er ryddet, er ikke så mye rot her akkurat nå. Men for meg og mine tanker er det ganske mye, så jeg må komme i gang. 

Tenker meg at du som leser dette, synes ikke noe særlig om rot. For det er ganske forstyrrende ting, det føler jeg ihvertfall. Å da skal jeg rydde for at jeg skal føle meg bedre, ikke minst når i morgen vi skal reise til foreldrene til kjæresten min. Vi skal sove over der en natt, så det skal bli koselig. 

Før jeg skal rydde skal jeg ta en tablett, for sitter her med vond hode. Å det er ikke så særlig det, hmm det er en stund siden jeg har hatt vondt i hode. Så absolutt i dag, måtte det komme. 

Her får dere et bilde av et overraskelse jeg fikk her om dagen, det veldig koselig av kjæresten min. Jeg har alltid ønsket meg blå farge på denne planten, så endelig har jeg mitt eget her hjemme på kjøkkenet. Jeg ble ganske fornøyd, for tros alt så skjer ikke dette her hver dag. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits