PERFECT DAY

  • 25.02.2015, 16:43


Hei du, dere, alle som leser på bloggen min. Jeg må fortelle dere at det er en super fin dag, med sol og varme ute. For det er en stund siden det har vært så fint, sånn som det er nå. Kjæresten min skal sove over i natt, så det er ganske koselig. Ikke minst nå skal jeg en liten tur med Anna Marie å ta noen bilder, så vi får se hvordan resultatet blir av bildene seinere. For ikke alltid man blir fornøyd med alle bildene, så da kommer det ikke på bloggen.

Denne gangen er disse bildene ikke fikset på noen ting, de er som de ble tatt. For jeg er ganske fornøyd! men skulle ønske jeg var enda bedre. Ikke lenge til boken skal komme, så det skal bli spennende å prøve seg ut. 

I dag har vi kjøpt 2 bokser og 1 genser, ganske fine å ha på. Det viktigste for meg var at det passet, jeg kom meg inn i boksene. Sånt skjer, når man har kommet opp i vekt og ikke er vandt med dette. Så en av boksene skal dere kanskje få se allerede i dag, med ny jakke som jeg kjøpte her noen dager siden. Jeg får kle på meg og komme meg ut i det fine været, det er ganske varmt men som det blåser kaldt. Så hvis du skal ut, ikke kle deg for lite for å si det sånn. 

FISHING TIME

  • 20.02.2015, 23:42


Da er vi tilbake fra fisketur, det tok sin tid det. Men det var ganske gøy å få fiske, selv om jeg ikke er så flink til å rense fisk. Å dette fikk jeg gjøre i dag, så det var ganske spennende, som skummelt, rart, ekkelt. Altså mye på en gang, fordi det var min første gang. Det var ganske mye arbeid, så ble hånden min hoven. 

Nå ligger jeg i senga med kjæresten min og rullet inn med dyner rundt oss, jeg fryser ihvertfall som bare det. Bare håper på å ikke bli syk, ellers får jeg bare roe meg ned og hvile med varmen i meg. I morgen skal vi til mamma, så får prøve å sove ut så lenge vi har tid i natt. For det skal bli ganske tidlig reise her fra Bø, til Notodden og forbi Kongsberg å der er Drammen. 

Nå så får jeg legge meg snart, og vente til dagen i morgen som blir ganske travel. Men skal bli veldig koselig å se mamma igjen, vi skal kose oss med god mat og mye prat. Jeg venter forsatt på boka jeg har bestilt, så det tar sin tid, men som dere ser forandringene kommer her på bloggen mer og mer. Jeg får bare si natta til dere, håper dere hadde en strålende dag alle sammen, fordi det hadde jeg med mye opplevelser. 

HAVE A NICE DAY

  • 20.02.2015, 11:24


Heihei alle sammen, håper dere liker bildene mine. Jeg må beklage utrolig mye med forsinkelsen med innleggene mine, her på bloggen. Håper dere har en strålende dag med mye varme, med sol og glede. Jeg bare sitter her hos kjæresten min og venter på dagen i morgen, for da skal vi til Drammen og kose oss hos mamma min. Så det skal bli koselig å se henne igjen, fordi vi er ikke så ofte der. Ellers prøver jeg å slappe av så mye jeg kan nå som det er ferie, så må jeg bestille meg en time til legen å se på ørene mine igjen, pga det har blitt verre enn det jeg trodde. Dere må få en super vinterferie for den er ikke over, selv om helga er her nå. Kos dere mye alle sammen!

TEST REDIGERING

  • 18.02.2015, 16:59


ILOVEBLOGG.no

  • 18.02.2015, 15:29


Pai med jordbær

  • 04.02.2015, 16:19


Heihei alle sammen, da var denne skole dagen over. Så deilig å komme seg tidlig hjem, etter en norsk stil. Da har jeg laget middag, vi koste oss i dag med vegetar mat. Det var ganske godt! Jeg ble super fornøyd med resultatet, så det skal dere se av desserten. Ganske enkel å lage, ikke minst kjempe godt! 

I kveld skal kjæresten min sove over her, så det skal bli koselig. Etterhvert skal Anna Marie komme på besøk, fordi må gjøre noen skole prosjekter. Uff, må si at det er ganske mye hver uke nå, er sliten allerede. Og enda seinere skal jeg til min søster og få hjelp med enda en skoleprosjekt, det er mye å forholde seg til alt på en gang. 

sitter og venter

  • 03.02.2015, 15:09


Heihei alle sammen, da sitter jeg og venter i sovesofaen her, på to bestillinger som skal komme seg hjem snart. Jeg bestilte akkurat i går, så det er nesten som jeg ikke klarer å vente. Jeg er på e-posten min hele tiden for å vente til de gir meg beskjed, at bestillingen er på vei. 

Det jeg bestilte var en fjernkontroll til kamera, slik at jeg kan ta bilder av meg selv. Istedenfor at jeg står og tukler med kamera og får det ikke til, også har jeg bestilt en bok. Denne boka lærer deg hvordan du skal ta bilder, alle motiver, av mennesker, av natur altså av alt sammen. Å til sammen er det tre bøker, men må få starte et sted å det ble den første boka først. 

Så jeg gleder meg å lære på nye måter alt dette, for jeg synes dette er kjempe spennende. I går var jeg med min søster og tok noen bilder av henne, men det var bare for å prøve. Så noe av resultatet var ganske bra! ellers er det bare å sitte å vente på at jeg får noe i posten snart, men det kan ta noen dager så må være tålmodig. 

Dere kommer til å se resultatet ikke så lenge til, med all den inspirasjonen jeg skal få. Så det er noe dere har å glede dere til her på bloggen. 

Nå skal jeg reise til kjæresten min, så dere må ha en strålende dag videre! 

sveket

  • 02.02.2015, 13:54


Jeg føler meg ganske sliten, sliten av alt som er rundt meg. Nesten som om det skulle gått rundt meg som en sirkel, å den klarer ikke stoppe. Noe som er ved meg, slik at jeg kommer meg ikke vekk fra den bobla jeg er i nå. Jeg er ganske lei, lei av å vente at jeg skal ha det bra inni meg. Jeg har ikke så mange venner, ikke så mange som kan stille opp for meg hele tiden. Jeg er ganske mye alene, å det fører til at jeg føler meg ensom. Så ensom at jeg klarer nesten ikke skolen, selv om jeg ringer en venn og finner på noe, så gjør jeg ikke dette hver dag. Jeg trenger å ha noen rundt meg hele tiden, noen som kan støtte meg og hjelpe meg. 

Jeg er ganske sveket av meg selv, jeg trenger hjelp å komme meg opp igjen. Føle at nå skal jeg klare det! Å det er dette jeg ønsker selv. Fordi jeg er så ensom, så kommer fram ganske mange symptomer. Symptomer på at det ødelegger meg inni, jeg har forsatt ganske vondt i ryggen. Munnen min er full av sår, ganske mye vondt i hode. Disse tingene fører til stress, hverdagen min er veldig mye av stress. Å det er stress jeg ikke takler, da jeg satt i timen i dag jeg følte meg så tom. Jeg følte at ingen kunne se eller høre meg, jeg er alene i denne boblen jeg ikke ønsker å være i. 

Stress det tar alt, den kommer og går sin gang. Den ødelegger så mye for meg, for jeg klarer ikke å slappe av. Det er så mye lekser, så mye rare situasjoner her i verden. Jeg som ønsket å komme meg videre, stå på mine egne bein. Men jeg ser at dette var ikke så lurt for meg enda, selv om jeg får kanskje hjelp med lekser. Det er ikke det som telles, det som telles er at jeg er nødt til å ha noen rundt meg hele tiden. En jeg kan snakke om alt med, en som jeg kan diskutere med. Ikke minst finne på noe, slik at mine følelser og tanker går vekk fra stress situasjoner. 

Hvordan jeg skal takle sånne ting det vet jeg ikke, fordi jeg merker at når jeg ikke takler dette så kommer symptomer. Selv om jeg har kjæreste som jeg er med hver dag, men ikke hele tiden. Så hjelper det noe, men man alltid ønsker en annen person som kan være der også. For det hjelper ikke bare å snakke ut til kjæresten sin, å ferdig der. En person som kanskje ikke har noe med livet mitt å gjøre, bare komme meg ut av leiligheten eller reise vekk. Jeg ønsker veldig å komme meg opp, komme meg ditt de fleste er. Være fornøyd med seg selv, gå på skolen hver dag, fullføre alt det de kunne ønske seg. 

Jeg vet at jeg kan gjøre ting bedre, jeg kan være som alle dere andre er. Men jeg klarer ikke dette alene, ikke så svak som jeg er. Når på skolen vi får lekser, så sitter jeg der og skjønner ingenting. Tankene mine er der, men de føler bare stress. Jeg blir ganske forvirret, så forvirret at jeg takler ikke å sitte der lenger. Jeg må komme meg vekk, komme meg hjem og være alene for meg selv. Nesten som om jeg ikke klarer å være med så mange mennesker rundt meg, for jeg er ganske sliten av alt sammen. 

Jeg vet ikke hva som har ført til at dette er sånn nå, men jeg skulle ønske jeg slapp alt dette. Er det fordi jeg går på påbygg vg3 å det er veldig vanskelig, å jeg klarer ikke å gjøre leksene. Eller er det fordi jeg bor alene for meg selv, hvorfor jeg stresser så mye er spørsmålet mitt?, hvorfor er jeg der?, hvor er den jeg var da jeg hadde folk rundt meg og klarte meg bra, hadde mye ønsker å oppnå å nå er jeg usikker og vet ikke hva jeg vil. 

LIFJELL

  • 01.02.2015, 11:38


Heihei alle sammen, da sitter jeg her forsatt i senga hos kjæresten min, og tenkte å legge ut et innlegg. I går var vi på Lifjell, uff hadde kledd på meg, men da jeg kom ut der oppe i høyden kom kulden mot meg. Så måte låne en jakke fordi det var så kaldt, men det var ganske fint der. 

Vi gikk litt og hoppa i snøen, så det var ganske morsomt. Bildene ble ikke så bra pga det blåste så mye snø, og det var ganske mye snø overalt. Så man måte klatre for å få tatt noen bra bilder. I dag skal jeg hjem til kvelden, så skal bli godt det. Som alltid borte er bra, men hjemme er best. Må få rydde og vaske opp hjemme, så kanskje trene en treningsøkt. De siste dagene på skolen er ganske vanskelige, fordi det er så mye lekser og så mye av tingene som jeg ikke forstår. Så jeg prøver alt jeg kan får å slappe av, men det er ikke så lett når jeg stresser så mye allerede. Noen ganger vet jeg ikke hvorfor jeg stresser så mye, det bare kommer av seg selv. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits