DAGENS OUTFIT

  • 20.02.2013, 13:37


 

 Håper dere liker det!

Kose dag/kveld

  • 20.02.2013, 00:24


Jeg og vennina mi, som heter Filipina :) koser oss med musikk og vi har tatt en del bilder i dag. Men fikk ikke lov å legge det ut :D så jaha. Men dere få se et bilde av oss sammen da. Håper dere liker den!.

 

 

 

 
Det var det! 

RING

  • 16.02.2013, 22:24


mm, det er en del jeg har! mange av ringer. Som dere skal få se nå, håper dere liker dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var de ringene jeg har! :D.

HUNDER

  • 16.02.2013, 19:01


Hunder der det beste dyret jeg vet om! nå skal dere få se, hvor nydelige de er. Jeg har funnet ut at jeg er alergisk mot katter, selv om de er søte. Føler ikke jeg at de er som hunder, hunder! det er helt noe annet. De kan du gå tur med, leke sammen og mye rart. Seff! kan man det med katter å, men ikke akk som hunder. Jeg elsker hunder, har hatt det fra da jeg var liten. Disse hundene er til Mona og Marius, dem i byen! herlige folk. Skulle ønske jeg kanskje hadde en sånn da jeg ble voksen og bor for meg selv. For vel se hva som skjer, seff! det koster jo en del penger, for mat, stell og alt mulig. 

 

 

 

 

 

 

 

Søteste gikk inn for nærme kamera :D

 

Det var det! 

Hva liker du? 

Huder eller katter.

9.februar 2013

  • 09.02.2013, 22:36


Da har jeg vært hor Kittil, vi koste oss med film og godis :D men jeg har ikke tatt bilder fra der, fordi jeg har ikke vært der på en god stund. Så ville bare ha det koselig, vi snakka sammen og hadde det morro. Etterhvert så kom Kristine, kjæresten til Kittil med en vennnie som heter Sandra. Da babla vi og sånt forsatt, mens vi så på film. Alle filmene vi oss i dag var dreping og sånt. Så det var litt sånn ekelt. Etterhvert dro jentene, mens jeg ble igjen en time til og vi så på andre som synger og sånt. Så vi sa dem vi likte og ikke, å ikke lenge til klokka 10:00 så ble jeg henta. Så jeg fikk en koselig dag med venner i dag. Nå så skal jeg få prøve å få snakke med noen her på mobilen, men må få tak i den personen først! :D. Ellers, hadde jeg en fin dag. 

 

 


Dette er bilde fra morgen i dag etter at jeg hadde fiksa meg :). Så sånn så jeg ut i dag.

Hva har du gjort i dag?

UNNSKYLD

  • 08.02.2013, 14:08


Dette er til alle som leser bloggen min eller bare ser på den, jeg må si at det har skjedd utrolig mye. Jeg hadde det tongt å det er forsatt ikke over. Derfor har jeg ikke blogga, jeg har nesten ikke sovet på natta eller noen ting. Fordi har så mye jeg må tenke på, jeg vet at skole er viktigere, men for det om det er veldig vanskelig å takle det som kommer. Det var tongt i går, jeg vil helst ikke skrive hva som skjedde alt sammen på bloggen, er ikke alltid riktig at alle for vite alt om hva som skjer. Jeg kunne ha skrivi her hva som er, men vil ikke få flere ting på meg. Blogg for meg er veldig viktig, det er som en del av livet mitt som er her inne. Så jeg har ikke slutta å blogge, hvis det er noen som lurer. Jeg har bare hatt det vanskelig, å det er forsatt vanskelig. Mye å tenke på, ikke alle som skjønner alt dette, men håper dere lesere ser og skjønner at livet er ikke enkelt, ikke når man blir ungdom raskt og andre ting. Men seff! alle er forskjellige, ikke alle som har opplevd noe dumt eller noe, men sånn er det. Håper en dag, de personene ser at det de gjør og har gjort er ikke bra. Men nå vet dere litt om det og jeg vil bare si velkommen igjen! jeg skal blogge hele tiden. 

LILLE BROR

  • 08.02.2013, 13:45


Da har jeg vært og kost meg hos lille bror, vi har baka rundstykker og kosa oss med spill, det var veldig koselig. Så først da vi møte han så var han ute og aka, med "broren" sin. Det var fint å se han være glad og snakke så mye. Det varmer hjerte mitt, for jeg er veldig glad i han. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da har vi hatt en koselig dag! med lille bror :*

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits