Bare meg og deg

 • 28.01.2016, 17:12


Vinteren er her, det er kjempe glatt ute. Kalde dager kommer, jeg er ganske fornøyd at vi holder varmen inne. Det er varmt og ganske avslappende, å det er ganske bra. For da trenger vi ikke stresse når vi kommer hjem, at det er kaldt inne og må fyre og vente til varmen kommer. Det er alltid like koselig å komme seg ut, for når Hybel er glad, da er jeg glad også. Å det er det som betyr noe, å gjøre en annen glad.

Vi koser oss mye sammen alene hjemme og ute, å det er like koselig hver gang.

Koser seg med god mat

 • 28.01.2016, 16:27


Det smaker godt! namnam

Deilig middag!

 • 25.01.2016, 18:47


Namnam! Rett og slett, ikke hver dag vi spiser slik. For å si det sånn, så var det kjempe godt. Lenge siden jeg har spist grønnsaker. Ikke rart dette, når vi spiser nesten aldri grønnsaker. Bare mer sånn råvarer, tomater, agurk osv. Men det var kjempe godt! Det er enkelt og greit å lage, ikke minst det er sunt. 

Her spilles det for godt!

 • 19.01.2016, 19:02


1 time igjen på dette spillet, så kan han endelig legge seg! Denne fyren har spilt i 4 dager i strekk, han har ikke sovet bare spist og vært på do. Mange har intervjuet han og sett på han over nette. Dere kan følge han her: https://www.twitch.tv/xpegasas 

Han får ikke lov å drikke noe energi drikk eller kaffe, så det er ganske tøft for han altså! Han karen er fra Litauen, så de snakker Litauisk der. Men uansett alltid noe spennende å se på når det skjer noe slikt. Han tjener masse penger på dette, han har tjent inn 1000 euro allerede. Resten skal han få av sin venn akkurat at det blir 2000 euro. Så vi får se hva han tjener, skal bli spennende med resultat! Følg med folkens!! 

DUMME DUMME MAGE

 • 19.01.2016, 18:45


Jeg kan sitte i flere timer og gruble for meg selv, magen min verker som bare det. Kan ikke forstå at jeg selv er faktisk ikke lei enda, hver dag så må jeg løpe på do ganske ofte. Så ofte at alle tror det er noe galt, men selvfølgelig er det noe galt. Men jeg selv kan ikke gjøre noe med dette, for når jeg har vært hos legen og tatt blodprøver og slikt så finner dem ingenting. Så det har ganske mye å si hva jeg spiser. 

Eksempel: Jeg kan ikke drikke melk, for da har jeg diaré hele dagen av et glass med melk. Jeg kan ikke spise noe med mel i, fordi da får jeg diaré eks: brød, boller, kaker. Heller ikke særlig å spise druer, for da blir det samme igjen. Hmm mye man kan lure på, i går spiste vi ganske fint med fisk og "salat". Sånn enkel ikke vanlig salat, bare noe skjært opp og lagt på uten noen ting. Det føltes rart, for da fikk jeg ikke vondt i magen.

Jeg må prøve ut mat, og finne ut mer hva jeg virkelig kan spise. For det er ganske irriterende med sånn mage som ikke hører etter, ikke minst ganske vondt gjør det også. 

Denne uken prøver jeg litt glutenfri og laktosefri mat, å det ser ut som det funker faktisk. Så må komme mer inn i dette, for ønsker virkelig at magen min blir bra igjen at jeg kan være fornøyd. Å ikke stresse hver dag for å komme meg på do, for det er ganske plagsomt akkurat sånn som når jeg er på jobb. Er ikke morsomt å løpe hele tiden bare for å komme meg på do, uffuff. Kanskje noen der ute har noen tanker og meninger om dette? Eller noen vet hva man kan gjøre?

Det skulle bli et kyss, men han plutselig forsvant! 

Få tid alene også

 • 17.01.2016, 13:44


Alltid viktig med å få tid alene også, da kan man lage noe, komme seg ut, finne på noe litt for seg selv, det er alltid hyggelig det. For man trenger ikke være inn på noen hele tiden, derfor er det så ganske viktig med litt avstand også. I dag har jeg vært ute en tur og tatt noen bilder her til dere, håper selvfølgelig at dere liker dem. Brr, ganske så kaldt det er ute i dag. Men det er helt utrolig hvor fint det er, med så mye snø og glede. 

Ut på tur aldri sur!

 • 15.01.2016, 17:58


Da har jeg vært ute en tur med Hybel, han var litt redd på grunn av at vi har ikke vært der han pleier å være. Så det var noe nytt får han, han likte seg ganske godt da i snøen. Dere kan se selv nederste bilde, han har hele snuten sin  i snøen. Han er en liten tullegutt altså, dere ser mye av det på han. 

Spurgos

 • 15.01.2016, 12:00


namnam! Kjæresten min er flink, dette laget han når han kom hjem. Det smakte kjempe deilig! Ikke hver dag han lager noe sånt altså, så det var en spennende overraskelse til meg. Det er ganske lenge siden jeg har spist noe sånt, å det bringer fram minner tilbake i tid.

planer for middag

 • 14.01.2016, 18:00


Tankene kommer ikke med en gang hva jeg skal lage, for må se hva jeg har og se videre der ifra. Som vanlig må man ta oppvasken først, for hvis jeg ikke tar det med en gang så blir det ikke plass. Å det er ganske vanlig her hjemme, at vi tar det før eller etter mat. Slik blir det når vi ikke har oppvaskmaskin.

Skriver og skriver ..

 • 14.01.2016, 15:00


Uffuff folkens, det er ikke bare å sette seg og skrive her til dere. Man må tenke gjennom hva egentlig dere liker å se og høre om, å jeg er ganske sikker på at jeg vet svaret. Men jeg selv må komme i gang, med å vise meg selv mer. For bloggen er om meg, ikke om andre små ting som er rundt meg. Så jeg setter stor pris på om dere selv, forteller hva dere ønsker å se og høre om her på bloggen, for da kan jeg sette meg mer inn i det og vise dere hva jeg kan. 

Jeg ser at jeg har fått en del nye lesere, å det er ganske stort for meg. Selv om bloggen min er ikke så kjent som andre bloggere der igjen, vet du hva jeg er fornøyd med det jeg holder på med. Å dette skal jeg forsette mer med, her på bloggen å sette meg mer i dette arbeidet. 

Hybel her vet du kaninen min, hopper rundt omkring bare for å få kos. Da bør jeg komme meg vekk fra pc`en, å dere får tid til å gruble på hva dere ønsker å se her på bloggen min. Da blir det lettere for meg å gjennom føre dette arbeidet som dere ønsker, for da hjelper vi hverandre å det er kjekt. 

Good morning sweetheart

 • 14.01.2016, 12:00


God morgen kjære lesere, våres frokost er servert på bordet. Denne gangen er det et fat med frukt, hmm ser deilig ut. Går alltid forbi med noe i hånden, ikke rart fordi dette er så godt! Frukt er jo ganske viktig å spise, ikke minst det er sunt. Så man kan bli litt avhengig av dette, å det merker dere sikkert selv at det går ann. Frukt er litt sånn sukkermiddel, så om man spiser det får man energi på topp nivå.

5 om dagen er godt for magen! Nyt smaken og spis mange

Versace woman

 • 13.01.2016, 18:00


Super parfyme! Ikke hver dag man lukter så godt, gleder meg som bare det å kjøpe flere. Jeg liker ganske søte lukter, men også litt sterke. Jeg er usikker hvordan jeg skal forklare dere dette her, men alle liker forskjellige lukter. Denne jeg har er Versace Woman, den er kjempe god! Blir aldri lei av den lukta. 

Litt for en kamp med denne lille skapningen

 • 13.01.2016, 15:00


Endelig! Jeg kan rope og juble for meg selv at dette klarte jeg faktisk. Jeg klarte å klippe neglene på Hybel, han beit og var redd som bare det. Men jeg klarte å fullføre det jeg startet, å det er jeg super fornøyd med. Jeg har sett på youtube videoer om hvordan man skal gjøre dette, og i dag skjedde det at jeg gjorde dette. For han har fått litt lange negler, å det er ikke så lurt å ha alt for lange heller. Resultatet ble perfekt! 

Folk forventer alt for mye

 • 13.01.2016, 12:00


Hvordan skal jeg begynne med dette innlegget, hmm er ikke bare å komme i gang. Men det kom opp tanker om at vi mennesker forventer alt for mye ting, vi sitter og tror vi gjør det bra, men den som sitter kanskje ved siden av deg forventer så mye mer av deg. Vi alle er forskjellige, å det er det jeg ser at ikke alle helt forstår dette. Jeg også synes det er vanskelig å tilpasse meg til alle mennesker rundt meg, men jeg prøver ihvertfall å det håper jeg alle kan se. 

For at du skal kunne forvente noe av en annen, må den personen vite det. Du kan ikke bare komme å si: dette var ikke bra, jeg ble skuffet over deg fordi du ikke gjorde det du skulle. Men vent lite grann! Du kan ikke forvente når kanskje den personen bruker lenger tid å lære ting, for at han/hun skal gjøre det du ønsker. Kanskje den personen har et problem, eller et skade som ikke du vet noe særlig om. Å derfor blir det vanskelig for den personen å se akkurat det du ser, for vi har forskjellige interesser og kunnskaper. 

Å det er derfor jeg mener dette tema er ganske viktig, for vi setter ikke særlig pris på alle som faktisk trenger det. De som trenger det blir ikke ordentlig sett som et vanlig menneske, bare fordi vi er litt annerledes. Å det er det som skaper til konflikter, usikkerhet og mange andre ting som kan skje i slike situasjoner. 

Du har sikkert opplevd i din ungdomstid på skolen at du har kanskje sett ned på noen, fordi den personen er litt annerledes. Men det verste som skjer nå, er at vi faktisk i voksen alder ser ned på personer også. Vi er forsatt der som vi ikke skulle ha vært, akkurat der og da. Ting blir vanskeligere, for det er ikke bare å bli et bedre menneske. 

Selv om man prøver så godt man kan, så er det ikke alle som ser det. Å det er fordi de forventer noe mer av deg, noe kanskje du ikke selv har kommet på enda. Vi mennesker ser forskjellig, eksempel: Jeg ser at en jente blir slått, mens kjæresten ser at han gutten slår jenta. Så det er det vi ser, vi ser forskjellig ifra hva vi ønsker og tenker. 

Vi har forskjellig barndom, oppvekst, tanker, følelser og mye mer. Mye mer enn det man kan, men folk må prøve å respektere deg akkurat som du er. Å ikke sånn du ikke er, for da blir det vanskelig å være seg selv. Ikke minst respektere andre mennesker du er med, for du kan ikke være deg  selv akkurat som du er. 

Derfor blir det flere konflikter her i livet, å det er det som skaper det vanskelige i verden. Siden jeg er 20 år, så er jeg der at jeg selv ikke ønsker å sitte og dele med alle og en, hva ting jeg har opplevd, å det er ikke alle som forstår dette. For når jeg kommer nå i nye situasjoner, jeg sitter og faktisk  og sier ikke noe særlig. For jeg ønsker ikke å dele mine opplevelser som kanskje ikke har vært så bra, å da selvfølgelig blir jeg tråkket ned på. Å det er ikke rart, siden jeg ikke deler så oppfører de andre rundt meg akkurat som de ønsker, eller (det de ønsker å si og tror de vet alt om meg). 

Derfor blir situasjoner ganske vanskelige, for vi mennesker forventer så mye mer enn man kan gi. Jeg gjør alt jeg kan på "en oppgave eksempel - ta oppvasken hjemme", men du som skal se på den mener at jeg er for "treg". Så faktisk da mener jeg at de som ønsker noe av en annen, bør gå og si ifra og snakke sammen. For slik skal vi ikke ha dette, vi skal ikke bli tråkket ned på, sett ned på og bli forventet enda mer når du kanskje gjør alt ditt beste, men får det ikke til.

eg savna den lille tullingen min

 • 13.01.2016, 09:00


Han spretten her finner på mye rart, når jeg kom hjem i pausa var han super glad! Det er så herlig å se han så lykkelig, for slik er han hver dag. Han blir ganske sjenert om det kommer noen ukjente, men slik er verden for det gjør jeg også. Så dyr er ikke de rareste skapningene her i verden, det er også vi mennesker. Håper i fremtiden vi kan bringe han en venninne, men det skal ikke skje akkurat nå. Vi må få større plass for å fullføre dette!

Kosetid

 • 12.01.2016, 18:00


Alltid koselig når man har kommet hjem, og kose med kaninen, han blir veldig glad. Jeg pleier i pausene å komme meg hjem for å fyre opp i peisen, stakkars synes synd at han skal være så lenge alene. Så da slipper jeg han ut, og han får løpe fritt her.

Siden det har kommet ganske kalde vinterdager, så fyrer jeg opp peisen for at kaninen skal ikke fryse. Uansett er ikke deilig å komme hjem når det er kaldt, ikke minst da må man vente til det er varmt igjen å det tar tid. Derfor blir det slik, i pausene så tilbringer jeg tid med kaninen. For han trenger kjærlighet akkurat som vi mennesker, han blir alltid like glad for hver dag jeg kommer hjem for å slippe han ut.

Slappe av litt

 • 12.01.2016, 15:00


Alltid skal man få tid til å slappe av, for man blir ganske sliten av dagen. Jeg sitter og koser meg med H&M bladet, denne får jeg i posten. Den er gratis, så er ganske kjekt det. Kan se på tilbud, kanskje noe jeg ønsker meg og letter etter. Så det er alltid noe spennende å se for hver gang, for det noe nytt hver gang.

Morgen stunden

 • 12.01.2016, 12:00


Morgen stunden er viktig, viktig å få snakke ut og forte seg på jobben. Hver dag ser jeg at jeg har får lite tid, jeg blir stresset og sliten av dette. Jeg får stå opp tidligere, slik at jeg har tid til alt å ikke glemme noe. Jeg har alltid klart å fikse meg raskere enn som så, men når jeg må ha med noe på jobben da sliter jeg.

Da blir det sånn, når jeg ikke husker alt på morgenen. Jeg har nesten hver dag glemt et eller annet, uansett hva enn hvilken dag det er. Så skjer det slike ting, å det har blitt ganske vanlig for meg. Jeg får endre mine morgen rutiner, slik at morningene blir ikke så stressende. 

Middag

 • 11.01.2016, 18:00


Ikke hver dag vi spiser dette, men denne gangen ble det pølser i brød. Jeg synes det er kjempe godt da! Men sånn mat, er ikke hver dag for da kan man få vondt i magen. Ikke minst dette er bare i dag, ellers i uke dagene kan vi spise pølser men uten pølsebrød. Det er forskjell å spise med pølsebrød eller uten, for når det er uten kan du ha med salat og kanskje poteter.

Så slik er dette, og i dag skal det nytes. 

Nye tøfler

 • 11.01.2016, 15:00


Det har kommet på butikken crocs med "pels", dem er veldig god og myk. Føttene blir varme med en gang, kan nesten ikke være aktiv i dem. Men de er kjempe gode! Godt og varmt er ganske deilig her på vinteren, for vinteren er veldig kaldt her i Norge. Ihvertfall når det har kommet så mye snø, så skal man helst ikke fryse på føttene sine.

Så jeg anbefaler dere også å kjøpe disse, de er gode å gå i og de er varme. Fordi vi ikke har varmekabler i gulvet, så fant jeg ut at dette må jeg bare ha. 

Lilla uke

 • 11.01.2016, 12:00


Ikke perfekt negler denne gangen, men bedre enn ingenting. Denne gangen ble det lilla farge, ikke alltid jeg pleier å bruke det. Lilla er et enkelt farge, du kan se den lett og føle seg avslappet. Det er min mening, for det er slik jeg føler det. Men siden det er så dårlig lys her akkurat nå, fikk jeg ikke ta på neglelakken fint. Så håper det er i orden for dere, for aldri om alt kan være perfekt her på bloggen. Dere vet selv at verden er ikke perfekt, bare bildene kan være perfekte. 

Så denne gangen ble det slik, å det er bedre dette enn ingenting. Fordi neglene mine knekker ganske fort, så måtte få orden på dem en av dagene. Neste uke blir det en annen farge, vet ikke akkurat hvilken men det skal komme seg. Jeg som elsker å drive med negler, å har ikke alltid tid til dette.

UT EN LITEN TUR

 • 11.01.2016, 09:00


Da har jeg og Hybel kost oss ute, han ble kjempe glad å komme seg ut. Men uff, for han ble det litt mye snø. Så han hoppa omkring bare for å få vekk snøen av labbene. Herlig å se han være fornøyd, for det gjør meg også glad. Man må nesten bare le når man går ut med han, for han finner på mye rart. 

Kaffetrakter

 • 10.01.2016, 20:00


Da har vi kjøpt oss en kaffetrakter! Endelig kan vi sette oss ned og kose oss med litt kaffe. Før drakk jeg kaffe nesten hver dag, men det har jeg roet meg ned med. Men kanskje jeg skal starte opp igjen, for håpe dette hjelper med å våkne mer på morgen. For jeg pleier å være ganske sliten på morgen, så hører ikke alt rundt meg. Men ikke rart når man har øre problemer, for det er slik for meg at jeg hører ikke i det hele tatt når jeg er ganske så sliten. Så er ganske slitsomt når folk tror jeg ikke hører med vilje kanskje? hmm hvem vet. Men slik er det, så på morgen hører jeg ikke alt som blir snakket om. 

En dag jeg og kjæresten min var hos Mantas på besøk. Der satt vi ved pc`en og hørte på noen lyder, når hører eldre eller yngre. Å faktisk det fikk store resultater at jeg hørte ikke ganske lenge, dem hørte når det kom lyd mens jeg hørte ingenting. Akkurat som i bilen i går, der skrudde de ned musikken å de hørte musikken ganske stille, å jeg hørte ingenting. Så sånn er det folkens, håper dere kan respektere at jeg hører ikke alt på morgenen. 

Derfor tenkte jeg at kanskje kaffetrakter er rederen min! Kanskje det hjelper å våkne mer, men hjelper ikke for ørene mine dette her.

Våres hybelleilighet

 • 10.01.2016, 17:00


Slik ser det ut akkurat nå, vi må få ordne på ting her enda. For ting er ikke på plass akkurat som det skal være, så kan nesten ikke vente til alt er i orden. Det ser mer ut som jeg bor alene, men det er ikke det. Bare det at jeg har veldig mange ting, som er mitt å da trenger ikke kjæresten min ha med sine ting. Ikke minst det er jo ikke veldig mye plass, så har gjort alt vi kan for å få denne plassen her ved kjøkkenet. For meg er det veldig viktig å ha en ordentlig spise sted, så derfor satt vi fram bord og stoler, men minska sofaen. Kanskje den ser ikke så bra ut! men, ihvertfall det er et sted å sitte når vi ser på tv da. 

Håper dere liker akkurat som det er nå, for det er slik det er. Hybel kanin er ihvertfall kjempe fornøyd, han som for enda mer plass å løpe og være fornøyd.

DETTE ER IKKE LOV!

 • 10.01.2016, 14:00


Det har jeg snakket med dere gang på gang, det er flere som tar bilder eller innhold med tekst fra bloggen min. Å det er ikke lov det, dere kan ikke gjøre sånn. Det står helt nederst dette her: Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.

Jeg ønsker ikke at mine ting skal andre mennesker bruke, å si at dette er dems eller andre måter som ikke skulle ha kommet opp i det hele tatt. Det er ikke riktig, ikke riktig at andre skal bare komme og ta i fra deg. 

Det er bare å snakke om bloggen min hva jeg legger ut og skriver om, men dere kan ikke gjøre det på denne måten. Å komme og ta private ting, det er ikke noe snakk om. Andre kan få lov å snakke om det jeg har skrevet eller det dere ser men, ikke bruke det på en annen måte. 

Håper dere lesere kan sette pris på det jeg skriver og legger ut, håper dere forstår at sånne ting skal ikke skje. Å det er ikke morsomt i det hele tatt. Man kan bli ganske overasket av folk som plutselig finner på å gjøre noe sånt. Jeg er faktisk sjokkert over at vi mennesker gjør noe sånt, vi tenker ikke så mye på den personen da tenker jeg. Ville hun/han ha likt dette?, tenk nøye gjennom folkens før dere gjør noe sånt ihvertfall noe som er privat. 

Selv om dere kan lese og se, men det skal ikke røres. Slik er det!

Fisketur

 • 10.01.2016, 09:36


Endelig! Kan jeg sitte og være fornøyd med været, det er slik julen skulle ha vært med mye snø og glede. I dag åpna kjæresten min døra og der ute var det fult av snø, døra fikk med seg snøen inn også. For meg så gjør det ikke så mye, for det tørker etterhvert og blir borte. 

På denne turen har vi kost oss mye, var koselig å komme seg vekk fra hjemmet. Det var ganske kaldt, å det hjalp ikke meg hva jeg hadde på meg, så jeg måtte gå noen runder mens jeg sto der en stund. Jeg er sånn, uansett hva jeg har på meg så fryser jeg et eller annet sted. Så for meg hjelper det ikke så mye å kle på seg ekstra, for etterhvert så har jeg ikke mulighet til å bevege meg. 

Håper sånne turer skal vi på flere, kanskje neste gang å komme oss ut og ake. For det elsker jeg! Jeg synes det er kjempe morsomt.

Den beste kjærlighet

 • 03.01.2016, 19:31


Slike dager er hver dag, når man skal blogge. Da skal kanin Hybel hoppe opp og be om kos, for det elsker han veldig mye. Han er en liten sprudlende gutt, som kommer av glede og legger seg på fanget for å få kos. Han tuller ganske mye, noen ganger kan du merke at han vil ha mer og mer kos. Kanskje han er litt "bortskjemt" , hmm hvem vet. Men så lenge jeg har tid, så lenge får han ekstra kos for hver dag. Nå litt seinere skal vi komme oss en tur, for i dag har vi vært inne hele dagen. Jeg er super glad i han, men noen ganger kan han være litt irriterende. Men det får jeg tåle! Eller hva folkens?

2015 det verste året

 • 02.01.2016, 11:56


Dette året har vært det mest vanskeligste for meg, det har skjedd mye som skulle ikke ha skjedd på feil måte. Det meste har gått feil, så store feil at det har endret meg på en dårlig måte. Jeg kan starte med å fortelle at dette året har vært det stressende, uventet, ensomhet, stor utfordring og ganske trist.

- Som dere alle vet så har jeg skrevet det flere ganger på bloggen min, at jeg har startet å stresse veldig mye. Har kommet opp i vekt, så lite men for meg ser det ut som mye mer. Så mye mer enn det som er, å derfor er det veldig vanskelig for meg å godta dette her. Ikke rart alt dette, for før fikk jeg nesten anoreksia å plutselig går det den andre veien. Det har skapt veldig store hindringer for meg, ser den at jeg er mye mindre fornøyd.

Er ikke fornøyd til jeg har sminket meg ihvertfall, må ha rette klær som dekker min mage. Har alltid hatt vanskelige dager, der jeg ligger i senga/sitter i sofa etter jobb. Og kan ikke forstå meg selv, hvorfor gjør jeg ingenting med dette. Jeg sitter og tenker på at jeg trenger hjelp, men jeg kommer ikke noe videre av dette.

- Klær har vært den store utfordringen, fordi jeg har aldri fått valgt selv hva jeg liker. Så hvis jeg går til butikken nå, kan jeg stå der og gå rundt og ikke finne noe som jeg liker. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg liker, det kommer noe noen ganger. Men ellers ser jeg at jeg kjenner ikke helt meg selv lenger, jeg blir den samme gamle som ikke vet hvem jeg var. Sånn som vi var i London i noen dager, der har jeg kjøpt bare 2 gensere. Tenk! Det var stor salg av klær, det koster ikke så mye der. Å jeg har bare valgt 2 gensere, det var alt liksom. 

- Jeg sliter mye med vondt mage og diaré, å det kommer til dager, uker og måneder. Det gir seg aldri, noen ganger kan det skje at jeg har ikke dette problemet. Men dette problemet kommer hver dag. Dette startet når jeg startet å stresse, stresse for hver neste ting. 

- Jeg blir mye mer fortere sint, lei meg eller vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det er ikke noe jeg ønsker, men dette skjer. Det kan skje uten grunn, bare at kanskje kjæresten min ikke sitter så nærme meg. Rett og slett det har kommet til at jeg trenger mer kjærlighet, jeg føler meg ganske ensom. Nå som vi bor her i Bø, det er ikke mye å finne på her når alle er i Notodden. Kjæresten min har ikke lappen, så vi kommer oss ikke så langt. Men heldigvis han skal få det snart, om noen måneder så håper dette skal gå fort. 

- Ørene mine er skadet, jeg har problemer med å høre på musikk, lyder osv. Altså jeg kan høre, men jeg hører ikke ordentlig da hører jeg en lyd som er ganske høy. Den lyden som kjærer i ørene, den gjør at det er vondt. Jeg får tinnitus når jeg er veldig sliten etter jobb, eller andre sammenheng. Å det er ganske plagsomt og irriterende, må alltid spørre kjæresten min om han hører det jeg hører. Dette året i februar skal jeg til sykehus i skien, så jeg håper de kan ordne på problemet. For hvis de ikke kan, så er jeg usikker om jeg i framtiden ønsker meg barn på grunn av dette problemet. For det gjør veldig vondt, så vondt at jeg kjenner at jeg takler det nesten ikke. 

Jeg vet at jeg har mange problemer, mye mer enn det som skulle ha vært på denne alderen av 20 år. Ikke alt har vært slik som disse dagene, men det har vært nesten hver dag av slike dager sånn som det er skrevet. At jeg sitter med smerte i ørene, eller veldig vond mage hele tiden. At jeg er ganske mye sint, det tar meg lett.

Det er så mye mer jeg kan fortelle, men det skal jeg holde også for meg selv. For alt trenger ikke komme på nette, for det er mine saker. Det har vært noen fine ting dette året også, men veldig få ting. Så derfor er dette året så mye mer fokus på det negative, håper dere forstår dette. Og ønsker alle godt nytt år! Får håpe selv at dette året blir strålende. 

HERLIG MORGEN

 • 01.01.2016, 23:37


Hei alle sammen! Dagen har vi tatt ganske på sparken, vi har slappet av og kommet oss ut. Nå igjen var dagen med skuffet vær, det været er helt ute av seg selv. Jeg som ble super fornøyd i går, å nå ble det slik. Uffuff, får håpe det kommer snø igjen da. Vi var hos foreldrene til Arunas, vi koste oss med mat og kake. Lille Jonas fylte 1 år i dag, den tiden gikk ganske fort må jeg si. Plutselig blir alle gamle og orker ikke så mye som før, ungdomstiden er helt annen verden. For da er man på topp 24/7, mens når alderen kommer så orker man mindre og sitter mer hjemme. 

Vi har sittet og kost oss med besøk av Caroline og Stephen, alltid koselig med besøk å få. For ikke hver dag dette skjer, kjenner den at jeg savner å ha flere folk rundt meg hjemme. 

Beklager for bilde kvalitet, men håper det er bedre enn ingenting. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits