ØKT MED TRENING ER UNNAGJORT!

  • 19.01.2015, 19:59


Da slapper jeg av etter en økt med trening og mat, etterhvert skal jeg ta en rask dusj og komme meg tilbake til sofaen og se på film. Ganske spennende det som skal vise i dag på tv 2 Bliss, så det er noe å glede seg til. Den filmen heter "Gone", du kan se traileren på facebokk gruppen: https://www.facebook.com/tv2bliss?fref=tsEllers får jeg prøve å sovne tidligere, og være klar for en ny dag i morgen. Nå får jeg kose meg med kjæresten min på skype, vi snakker om alt mulig så det er noe å gjøre her i dag. I morgen blir det en travel dag, så må bli ferdig med en framføring jeg skal ha. Gruer meg ganske mye til den, fordi jeg får ganske panikk når jeg må fremføre for hele klassen, jeg synes vi er litt for mange for å fremføre på denne måten. For aldri om jeg har gjort noe sånt før, bare i en liten grupperom med kanskje 5 - 6 personer. 

Så det er noe å grue seg til i morgen, men må si at denne filmen hvis du skal også se på. Så starer den klokken 21:30 i kveld på tv 2 bliss.

EN GANSKE VANLIG DAG

  • 17.01.2015, 13:53


Heihei alle sammen, dagen i dag er ganske avslappende. Men så kaldt det har blitt her ute, alt har frist som bare det. Så dette er ikke de store greiene, men jeg har noe å fortelle dere. Dere skal få se lille bror til kjæresten min, familien kan ikke vente til de skal få ungen hjem. Skal bli godt å ikke ha så travle dager hver dag, å reise til skien for det tar sin tid.  

Nå må gutta jobbe her hjemme og bli ferdig å bygge, så en av dagene skal dere få resultatet. Akkurat nå var jeg ute og tokk noen enkle bilder, det er ikke store greier men det er bilder som dere kan se på her. Etter arbeid hjemme her i huset, skal vi alle ungdommene til Skien å besøke mamma til kjæresten min. Heldigvis at ungen kan puste bedre, så de kommer seg hjem snart.

Må så si at når jeg spiste kylling i går, så fikk jeg vondt i magen. Så jeg får bare holde meg litt til å ikke spise kjøtt, kanskje en av dagene å oppsøke lege. 

Jeg må beklage med ganske for seine innlegg, men jeg har sølt på pc`en min. Så det er litt vanskelig å trykke på pc`en, håper det går greit for dere. Men innlegg de kommer inn på bloggen her, men det bare tar litt ekstra tid til de kommer ut.  

SKIEN TUR

  • 16.01.2015, 19:38


Da er jeg tilbake fra Skien, det er ganske godt å komme seg hjem. Fordi man blir sliten på tur, å sånn blir det bare. Nå lager kjæresten min kylling, så skal bli spennende å smake på kjøtt i kveld. 

Ellers skal jeg i dusjen etterhvert, slappe av og bare kose meg i kveld med kjæresten min. Nå sitter vi ved pc`ene, og ser på film på tv. Ganske kjekt å ha flere ting, enn bare sitte og stirre i en pc. Men nå skal dere få se på bildene fra turen, håper dere liker dem og får en super kveld. 

ENDRINGENE KOMMER ETTERHVERT

  • 16.01.2015, 13:52


Heihei alle lesere mine, nå sitter jeg her og glor på pc`en. Det er ikke bare å forklare, men det er å tørre å stå fram. Jeg er ganske lei av noen ting, jeg er ganske sliten. Jeg orker ikke dette lenger, jeg vil komme meg videre. Jeg har startet å trene hjemme så jeg er ganske fornøyd, jeg fant nett side om dette, så resultatet kan man glede seg til. 

Det har skjedd en del ting i det siste, ikke store ting men ganske små vanlige. Disse ukene har vi en del lekser, lekser er ganske vanskelig på påbygg. Så det er bare å satse å få dette til da. 

Av en eller annen grunn har jeg sluttet å spise kjøtt, de siste ukene var jeg ganske dårlig når jeg spiste det. Så etter at jeg har smakt så blir jeg dårlig, vet ikke akkurat hvorfor men sånn ble det bare. Så da har jeg ikke spist kjøtt på 2 uker allerede, vet ikke om jeg bør bekymre meg eller være fornøyd. Jeg for ta det som det kommer, det er ikke lukta som gjør meg noe, men når det kommer til at jeg må spise kjøtt så får jeg vondt i magen etter at jeg har spist den opp. Og når jeg smaker, så smaker det ikke så godt det heller. 

Nå som det har gått 2 uker, så tørr jeg ikke helt å smake på det. Det gjør meg så usikker, fordi ønsker ikke å bli dårlig igjen. Det har aldri vært noe sånt for meg, dette er første gang. Bare håper det ikke er noe alvorlig.

Nå snart skal jeg reise med kjæresten min til Skien, skal bli deilig å komme seg litt vekk. Som alle vet så er det ikke alltid like gøy å sitte hjemme å se på tv eller pc. I går hadde jeg en ganske hyggelig kveld med May Kristin, sånn er det å ha venner det er alltid mye å snakke om. Alltid får man høre noe nytt, så det var koselig å være med henne. 

Jeg må også beklage, fordi jeg har ikke blogget. Men sånt skjer, pga skolen har startet virkelig opp igjen. Å det er ganske vanskelig, jeg blir veldig trøtt og sliten, mye lekser som man ikke alltid for med seg. Fordi det er så mye info, at jeg blir nesten glemsk i det siste. Jeg er så stresset av skole dagene og hjemme arbeid og noen ting til. At jeg ikke husker hva folk sier til meg, jeg glemmer det nesten på et blunk. 

Dette året har jeg tenkt å forbedre meg, gjøre ting mer selv og stå på med mine egne bein. Det er ikke bare å si sånne ting, men det å lage seg plan er ganske lurt. Det er mange ting som jeg ønsker å oppnå, men alt er ikke like enkelt som man tror. Jeg må bli mer selvsikker, få tilbake meg selv, den virkelige meg. Slik kan jeg føle meg bedre og klare meg bedre. 

HJEMME

  • 02.01.2015, 16:06


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg her og slapper av, beklager fordi jeg ikke har lagt ut noe innlegg. Men ikke hver dag, man er så opptatt av bloggen fordi man har andre ting å gjøre også. Jeg har sittet og studert en del på hva jeg skal etter videregående, så hvis dette kommer til å funke skal jeg søke på idefagskolen, det skal bli kjempe spennende år. Jeg har veldig lyst til å komme inn på mediedesign, så det skal bli ganske spennende å høre om jeg kommer inn.Nå får jeg se og kanskje fikse en header, som skal være her på bloggen. 

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits