23.01.2014

 • 23.01.2014, 08:26


God morgen alle sammen! Nå sitter jeg her alene i gamlebygget da, men men. Jeg var akkurat med gutten min og vennene hans, det er koserlig det på morgen. I går ble jeg ganske dårlig av medisinen jeg måte kjøpe som legen sa at jeg skulle, så jeg ble svimmel og følte at jeg måte spy. Det gikk bedre da jeg sovna, men da jeg våkna oioi skjedde det, jeg var svimmel klarte ikke holde meg oppe, jeg orka ingenting i dag. Klarte ikke forte meg, for hadde ikke energi for å sminke meg heller. Men så sto kjæresten min opp og lagde frokost til meg, jeg måte få i meg litt raskt med mat. Så jeg ble litt bedre, men er forsatt sulten, så han kjøpte meg mat akkurat nå på skolen i kantina. Jeg må bare fortelle at jeg har fått nøkkelen til hybelen! Jeg ble veldig stolt, bilder av hybelen kommer etterhvert. Men det er jo ikke klart der enda noen ting, i dag skal jeg få handle litt med Irene min tilsynsfører. Da gleder jeg meg utrolig mye, for de tingene blir mine. Hvis vi for inn sofasenga i dag og noen ting fra min kjæreste og hos Jan og Kjersti, så er nesten alt fiksa. Da skal jeg og min kjæreste sove i hybelen min første natt i natt, men det er vi ikke sikre enda. Så for vente med hva som skal skje i dag, da blir jeg henta halv 12 i dag på skolen, blir ikke lange dagen for meg i dag, men jaujau! Alt skal gå bra. Vi for håpe at jeg for inn det meste inn i hybelen, det blir en del ting å stete ut og rydde.


Kos dere! 

SLAPPER AV

 • 21.01.2014, 21:48


Nå ligger jeg her etter dusjen, og ser på tv 2 sumo. Jeg er forsatt ikke i from, det har tatt veldig langt tid. I morgen skal vi ha gym, men fordi jeg blir for sliten så skal jeg ikka ha gym og i ptf fagene skal vi alle sammen ut og ake, men det er ikke bra for meg å være ute. Håper jeg for time hos legen i morgen, for har vært syk nå fra tirsdag og forsatt ikke frisk. I dag måte jeg bare komme meg til skolen, når jeg kom meg hjem var veldig fryktelig sliten. Jeg var trøtt og orka ingenting, rett og slett. Nå etter dusjen, så ligger jeg i senga bare. For vel kose meg med kjæresten min og se på et eller annet, når han kommer tilbake fra en liten tur til byen i Bø. I morgen skal jeg til lille bror, skal bli koselig å se han igjen. For vel håpe at jeg flytter inn i hybelen på torsdag, og for vel håpe jeg for nøkkelen i morgen. Så da kan jeg få henta tingene mine og lagt inn i hybelen, mens alt nye som jeg trenger, kommer til å bli lagt inn på torsdag. Kan hende jeg skal ta meg litt fri fra skolen på torsdagen, fordi må få handla inn ting. Ellers har jeg det veldig bra her hos kjærsten min, han er en utrolig gutt. Jeg elsker han utrolig mye, den første natta i hybelen min for kjæresten min sove over hos meg. Mm må vel huske å handle inn mat da, haha! Blir rart å gjøre alt å huske selv, men det er bare å starte å skrive lister. Å starte på et nytt liv alene i en hybel! :DKos dere alle sammen!

PIZZASNURRER

 • 20.01.2014, 21:06


Nå sitter jeg her ved kjæresten min og slapper av, med litago melk med jordbærsmak drikker vi. Mm ganske dumt å være så lenge syk, så blir jeg da hjemme. Jeg hadde ikke så mye å gjøre så jeg ville lage pizzasnurrer, alt var her hjemme av ting jeg trengte til det. Da har vi kost oss med pizzasnurrer, og prat ved kjøkken bordet. Jeg for vel komme meg til skolen i morgen og gjøre ting jeg skal, tilbake til rutinen og skolen osv som hverdagen er. For skole er veldig viktig! Men kos dere alle sammen, jeg for vel slappe av og håpe på å bli litt bedre i morgen enn det jeg er nå.

Ha en fin kveld! Alle bildene er tatt av kjæresten min, så takk til han må jeg si :*

HEIHEI!

 • 20.01.2014, 11:55


Nå ligger jeg her i senga mi forsatt, er ikke i form enda. Selv om jeg er bedre, kaster ikke opp eller noe sånt, men har tett nese og vondt i halsen. Å det er det som står igjen å vente til det er over, for har ikke vært ute i det hele tatt, så hvis jeg går ut kan det bli verre igjen. Så jeg dro ikke i dag til barnehagen fordi vil ikke smitte barna, ikke minst vil ikke bli mere syk. Så til skolen skal jeg ha med sykemelding fra legen, det kommer til å skje en del ting denne uka. Jeg skal ha samvær med lille bror på onsdag etter skolen, på torsdag skal jeg handle inn ting til hybelen og satse på å kanskje flytte inn i hybelen på torsdag. Så på fredagen må jeg til stalltoppen, klokken 4 skal jeg ta timeekspress bussen. Så en del ting som skal skje denne uka, jeg er ganske stressa og sliten. Ikke minst når jeg er syk enda, så blir det så lange dager for meg hjemme, vil bli fort frisk! Jeg kommer på skolen i morgen, men betyr ikke at det skal bli noe bedre. Håper jeg får nøkkelen til hybelen snart så jeg kan få inn alle andre tingene mine inn ditt først, for jeg har mange andre ting som klær som er hos andre mennesker og tv`en som skal komme, som er hos min søster. Har mer klær og ting og tang jeg har fått i gaver hos Arunas kjæresten min, så jeg har mange ting. Jeg vet ikke om jeg rekker alt dette på denne uka, hvis ikke flytter jeg inn til mandagen - altså neste mandag. Jeg gleder meg utrolig mye, for vel ha kjæresten min hos meg først. For han ville hjelpe meg med å rydde ting på plass, og finne sted jeg kan legge tingene mine. For å si det sånn så er det ikke morro å være hjemme alene når alle andre er på jobb og skole, de er heldig som har noe å gjøre. Håper på at jeg blir bedre til uka, for blir fort sliten og ikke orker noe. Nå har jeg vært syk fra tirsdag, så det har gått sine dager det. 

Håper dere for en flott dag videre! Å jeg skal slappe av hjemme.

HOME DAY

 • 15.01.2014, 17:35


Heihei! Tusen takk til lærerne mine, dette skal jeg beholde og henge opp i nye hjemmet mitt. I dag har jeg rydda rommet altså tingene mine, de var over alt. Nå sitter jeg her med kjæresten min fornøyd, alle slapper av. Mm jeg er forsatt ikke helt god i form, så vet ikke om jeg kommer til skolen i morgen. Har litt feber forsatt og vondt i magen, og halsen er verre og nesen blir bare mere tett. Så vi for se alle sammen, håper dere hadde en bra dag i dag. Jeg var ute med hunden en tur, han var kjempe fornøyd. Nå som alle er hjemme, da skal vi lage oss mat og kose oss hjemme i varmen.Jeg er meg! er ikke "redd" å vise meg uten sminke, er bare fornøyd jeg.

SYK

 • 14.01.2014, 23:09


Hei alle sammen, nå ligger jeg hjemme her i senga mi. Er sliten og for ikke så mye mat i meg, for jeg har blitt syk. I dag sto jeg opp med tett nese,og halsen var sår. Men jeg dro til skolen allikavel, så jeg var der til klokken halv 12. Plutselig fikk jeg veldig vondt i magen, jeg ble kvalm. Å jeg kasta opp, etter det ble jeg litt bedre, men hadde mage smerter for det om. Så fikk jeg tyggis av kjæresten min og plutselig datt ut tannfyllinga på den ene tanna, så det gjør vondt. Er ganske stort hull da, må komme meg til tannlegen. Så da jeg kom meg hjem fikk jeg i meg en yoghurt og gikk å la meg, jeg våkna med feber og så ligger jeg forsatt her i senga. Er sliten og ikke i form, forsatt vondt i magen og for ikke puste helt. Så det her var dagen min, takk til gutten min må jeg si som var der med meg. Måte vente på buss som gikk klokken 1, fordi det går ikke klokken 12. Å jeg er jo ikke vandt med å bo i Bø, så timene med bussen er ikke helt inne for meg. Så jeg for vel gå og legge meg, jeg må jo bli frisk. 

Natta alle sammen! Kos dere, jeg kommer ikke på skolen i morgen. 

KALENDER 2014

 • 13.01.2014, 21:48


Jeg har laga på nette en kalender med mine egene bilder, jeg ble super fornøyd da det kom hjem i posten til kjæresten min. Alle mine venner skal se hvor mye de betyr meg, har mange fine minner med alle sammen. Å noen er sånne personer som kanskje jeg skulle ha blitt bedre kjent, spørs på smak. Så ikke alltid like enkelt, å bli venner med alle sammen. Men mine venner på i den kalenderen og kjæresten min. Ikke veldig gamle bilder, men bilder med personer som betyr veldig mye for meg er det. Bra at jeg har en stor kalender jeg kan skrive på ,og vite hva jeg skal hver dag, blir enklere å bedre å huske ting. Så kan jeg si at jeg skal være terrorsjef på russetiden, gleder meg! Så mye det er å glede seg til, håper 2014 blir enda bedre år enn alle de årene jeg hadde tilbake. For nye ting må man rett og slett godta, skal lære meg mange ting. Så blir mye morro og spennende i dette nye året som har kommet!


Kos dere alle sammen! Ha en fin kveld.

EN DEL TING

 • 13.01.2014, 21:24


Nå skal dere få se ting som jeg har fått til jul og bursdags gaver, jeg er super fornøyd. Bra å få ting til gaver som man trenger, enn å kjøpe alt sammen selv. Så det er en del ting til jeg trenger som dere kommer til å se, jeg har funnet hvor jeg skal bo. Det er ikke langt byen og butikker, det er ganske sentralt og koserlig lite rom. Å jeg skal jo bo alene, så trenger ikke noe stort for meg selv. Jeg og tilsynsføreren min har sett på noen ting og vi er ganske enige og fornøyde begge to, med hvordan det skal se ut har vi forestilt oss. Så jeg flytter ut kanskje innen en uke, gleder meg utrolig mye. Jeg er glad jeg har venner og andre rundt meg som er der for meg, støtter meg for det jeg ønsker og vil. Altså gir meg gode grunner, for hvorfor jeg bør ta det eller det. Jeg for vel rydde her tingene mine, har så mye klær. Så jeg rotter de bort hele tiden og finner ikke på morgen. Men sånn er det, å ha noe som er mye av noen ting. Ikke glemt så for jeg tv av mamma min, blir morro å ha sine egene ting for seg selv.

Har vel en del små ting, men trenger store ting nå :D.

IT`S THE TIME

 • 13.01.2014, 09:28


Nå sitter jeg her på skolen og slapper av, har ikke noe å gjøre rett og slett. For har praksis så fikk jeg melding om at jeg må komme med Anna Marie klokken 12.00, men klokken 12:00 skal jeg møte barnevernet og jeg og hun dama skal se på hybbelen her i Notodden, den er på 20 m2 ikke det største, men men. For vel flytte ut snart og komme meg videre, så mm det blir ikke noe barnehage på meg i dag. Det blir neste mandag, som vanlig. Jeg sitter her i gangen med kjæresten min og hans kamerat, de gjør oppgaver (flinke gutter). Jeg for vel se om jeg skal flytte ut snart nå til uka eller noen dager, kanskje allerede i morgen. Så for vel glede meg og kose meg de siste dagene hos kjæresten min.

Jeg for vel starte opp med trening, for det liker jeg veldig godt. Kjæresten min har sånn sykkel hjemme, så skal starte å sykle 30 min hver dag, vil se bra ut og ha god med meg selv. Altså føle meg bedre, være stolt. Enn sina og føle meg dårlig, så for vel komme meg opp igjen. Jeg synes det er viktig med trening og spise sunt, ikke aler sunt men sunt. Godis i helga er greit det, for godis det må man få litt. Jeg elsker grønnsaker, ikke alle jeg liker men de fleste. Så ikke så vanskelig å få meg til å spise sunt eller å bli sunn. Som alle sier 5 om dagen, det er godt for magen. 

For vel være med gutten min nå til Irene tilsynsføreren min sender meg meld, fordi jeg skulle møte henne utafor der vi skal se på hybbel. Og vente til Anna Marie er våken og ringer meg, for vi skulle møtes. 

BLOGGERNE

 • 12.01.2014, 22:30


Heihei! Nå sitter jeg her og skriver på bloggen min som dere kan se, jeg er super fornøyd fordi fikk se de bloggerne på pc`en. Dumt at tv`en her i huset funker ikke, så måte betale litt penger for å se på tv2 BLISS på internett, men det var verdt det. Jeg er veldig glad, de viste seg fram på en god måte. Jeg synes det er riktig at de snakker sannheten, selv om på bloggen jeg selv skriver ikke alt som har skjedd. Så det var morro å se på bloggerne og samtidig like spennende, skulle ønske jeg kunne ha møt dem. Ivertfall Sophie Elise, hun blogger veldig bra synes jeg. Mm men det jeg vil vite mer er om de pengene og varene de bloggerne som er på topp lista får, hvor mye er det. Hva gjør de for å få de pengene, får de de varene de ønsker selv eller noe annet grunn. For vel se mer ut av episodene om bloggerne, for det er mye vi for vite om dem. Som ikke alle vet fra før av, bra at folk sier sannheten i virkeligheten. 

Jeg ønsker meg en kamera, heldig så har jeg penger jeg har spart så jeg kan kjøpe meg noe litt "stort" som er for meg. Denne kameraen blir Nikon, for når jeg så på en annen kamera så var den mer for filming. Så skal komme mange fine bilder her på bloggen, med en del innlegg med et nytt kamera. Men det er ikke akkurat nå, for den må jo kjøpes først. Så for vel vente på dagene som kommer, og glede meg med kameraet. Skal kanskje starte med video på bloggen, for de som ønsker det.

Så dere på tv2 BLISS på bloggerne?

Hva synes dere om jentene?

UT PÅ TUR

 • 12.01.2014, 17:48


Hallo folkens, da har vi vært på en tur gjen. Helt utrolig fint vær ute med en del snø, ikke det meste men ganske greit nokk. Jeg hadde jo akkurat dusjet så håret mitt ble kaldt og til is, men heldigvis ikke for stivt. Nå så er jeg hjemme og har spist god mat, for vel ta meg en liten dusj til. Fordi jeg fryser og har jo vært ganske varm av å gå på tur. For vel kose meg resten av dagen og finne på et eller annet, håper dere hadde en flott dag. Nå som det er vinter så blir det så fort mørskt ute, så føles som vi må legge oss akkurat nå. Rart å ha hatt så lange ferier så blir det rart å stå opp tidlig til skolen, døgn rytmen er ikke der enda hos meg. For vel vente til bloggerene starter klokken 20:00 på Bliss! Gleder meg som bare det.

Jeg har aldri sett griser på ekte og ute på dette været, jeg har bare sett dem på film. Så jeg syntes det var veldig spennende å se dem, de var skjønne da + rosa og greier da. 


Kos dere! håper dere også skal se på bloggerne.

OUTSIDE

 • 12.01.2014, 13:26


Da har vi vært ute en tur med hunden, det var froset veldig mye. Mm for plutselig da du står opp så blir det så kaldt her i huset. Det var godt å komme seg ut, selv om det ikke var så varmt. Fikk tatt en del bilder, som dere ser så har jeg ny header og design på bloggen. Ikke alt jeg fikk fiksa, men men! sånn går det. Ikke så lett med sånne koder og sånt, når man ikke skjønner alt sammen. Men jeg klarte det da, og dere ser at det ser ganske greit ut. Jeg har kost meg med kjæresten min hjemme og sånt, han har vært og jobba litt, så nå er det bare å bli ferdig med det. I morgen skal jeg se på hybbel i Notodden, håper den blir bra. Gleder meg, fordi det er denne tiden jeg skal flytte ut. Så må jeg si at på arkiv som dere ser på siden, der er ikke alle år`s talene med. For jeg har blogget mer enn det, så jeg skal finne litt ut av hva jeg skal gjøre. Ellers har jeg kost meg hjemme, og i kveld skal jeg se på bloggerne på tv2BLISS. Gleder meg! For det er morro å se når man er interessert i det. Men jeg for vel gå og ta meg en dusj og fikse meg til dagen i dag. Det har kommet snø i dag, etterpå skal dere få se.Ha en fin dag! Alle sammen.

KVELDSMAT

 • 08.01.2014, 20:56


PERFECT DAY

 • 08.01.2014, 20:08


Herlig dag å være hjemme og slappe av, å stå opp å ikke stresse. Takk til min søster og kjæresten hennes som henta posten min, altså brevene mine, for de trengte jeg. I dag har jeg rydda litt sakene mine, for ikke lett å holde alt på et sted når tingene mine er i bager og poser, over alt på rommet til kjæresten min. Han selv har ikke akkurat helt rom nå for seg selv, for den er ikke ferdig fiksa. Så jeg og han sover i "stua" som det kalles, er greit det da, enn ingenting. Da er det ikke mange dager til så jeg skal flytte, gleder meg ganske mye da. Skal bli morro å lære seg nye ting, ikke minst klare meg selv. Skal tenke på alt det beste, enn å tenke dumt og trekke seg ned og ikke klare ting. Det beste er å tenke bra om seg selv, ikke minst å tenke at man skal klare ting. For da klarer man det man ønsker, ikke alt alltid blir like bra, men ivertfall man klarer ting. Nå så sitter jeg i senga og har dyna over meg og skriver her på bloggen, mens kjæresten min sitter her også ved meg, men på andre siden av senga for det er da det er større plass. Det er ikke den den største senga, men funker detta, skal dere se. Gleder meg alltid å se han etter skolen og på skolen, selv om hvor lite borte jeg er fra han. Jeg for vel lage meg te snart og sette meg ved han, kanskje få sett på en film eller spille noe sammen, er alltid kos det. Kos dere alle sammen! Kommer kanskje enda et innlegg mot kvelden.

MAKE UP FROM MY BOYFRIEND

 • 08.01.2014, 19:46


Haha! Jeg slappa av hjemme så drev jeg med neglene mine da. Så kom kjæresten min og ville negle, så han fikk lov til det da. Han gjorde akkurat som han hadde lyst, haha! Ble ganske stillig da, ikke det værste på neglene. Noen av de er ganske kule da, men veldig mange farger som er blandet sammen og mye rart dette ble. Så vi koste oss til 11 tiden, og la oss ikke så lenge før. Måte vente litt med å gjøre ting, fordi neglene var ikke tørre så fort. Ellers var det veldig avlappende dag, og bare kos hjemme som vanlig. De jeg har farga selv er de vanlige røde og svarte med glitter som dere kan se, heh! Jeg spurte om jeg kunne fjerne de som han hadde laga, men jeg fikk ikke lov :D for det er verket hans og han vil at andre skal se dem. Haha, så når han farga neglene mine så sovna jeg, for var så sliten. Å da jeg vonka ble alt ferdig, det var kult da.

Har kjæresten din gjort noe sånt noen gang?

Ha en fin dag!

SLAPPER AV

 • 07.01.2014, 19:54


Heihei! Alle sammen, da er jeg her på bloggen. Sitter her og gjør ikke så mye enn å synge og høre på musikk, å kjæresten min sitter rett ved meg og spiller. Så vi bare slapper av og jeg for se hva jeg skal i morgen fordi blir veldig dårlig på buss, hele klassen skal til lillestrøm. Jeg for vel ta meg en dusj og kose meg med en sjokolade :* wii!

Kose kveld!

KJÆRESTEN MIN

 • 06.01.2014, 21:33


God å ha kjæresten min hjem etter skolen, han har vært litt borte og hjulpet til. Så han kom hjem ca rundt halv 6, jeg venta og venta på han. Sånn er det når man er så glad i noen, å så må du vente så lenge på han/hun. I morgen skal jeg på skolen og møte mine venner, skal bli koselig det. Nå så slapper vi av, etter mat. Vi for vel legge oss snart, fordi må opp 5 tiden jeg. Skal bli bra å få starte å stå opp tidlig på morgen igjen. Er noen ganger treig på morgen, men jeg står opp uansett. Så ha en flott kveld! alle sammen.


Elsker deg :* gutten min

MY LOVE

 • 06.01.2014, 20:45


HOME

 • 06.01.2014, 17:31


Da har jeg vært hjemme og slappet av hele dagen, fordi skada meg i går. Jeg fikk strekt ankelen min, ikke sånn ille, men litt. Så det gjør vondt å gå og bøye på foten. Heh! Dette skjedde første gang, så heldig at i dag hadde jeg fri, så jeg fikk være hjemme og kose meg. Det som vekte meg var musa på rommet, hørte den krabba under bordet. Så dere har sett bilder av den, den er ganske søt da. Men litt skummel og ekkel også, er ikke vandt med sånne dyr i huset jeg. Så det var vel noe nytt for meg, men fikk tatt bilder av den. Så har jeg lekt med hunden og kost meg hjemme, rett og slett. Nå venter jeg på kjæresten min, da han kommer seg hjem. Å så skal vi til butikken å handle, så fange den musa på rommet. Resten av kvelden blir vel mat og se kanskje på en film, men spørs hvor langt tid det tar å fange den musa.Kos dere! Alle sammen.

MOUSE IN THE HOUSE

 • 06.01.2014, 13:49


SLEEP TIGHT

 • 05.01.2014, 19:05


Da sover jeg og Arunas på rommet til søsteren til Arunas, å hun heter Greta! ;D Vi har akkurat tatt bilder og snakket og greier da.Natta! :D

DON`T JUDGE ME

 • 05.01.2014, 14:20


Jeg er som jeg er, er dumt å si at jeg er sånn og sånn. Når du ikke vet akkurat hvordan jeg er, å de som sier at de skjenner meg så godt så de kan dømme meg på en dårlig måte, så er det ganske dumt. Bli kjent før du sier noe, ikke minst når dere sa at dere skjenner meg ikke igjen. Fordi jeg har forandret meg, når jeg bodde hos noen andre. Jeg er meg, som jeg er. Jeg sto ikke og sa alt det jeg vet rett ut, jeg var stille. For å ikke få mer bråk eller noe mot meg, for det orker jeg ikke nå. Jeg har det ikke lett fra før av, jeg skal flytte ut og har skole foran meg. Å det skal ingen ødelegge for meg, med å si at jeg ikke klarer det. Jeg skal skaffe meg en liten jobb ved skole eller i sommer, så for jeg bare se. Ingenting er lett, men sånn må man ta det. Jeg skal komme meg videre i livet og være fornøyd, selv om ting kan være tongt, jeg skal komme meg videre. 
Håper folk forstår, hva jeg snakker om.

OREOKAKE

 • 05.01.2014, 13:05


God morgen! Akkurat fiksa meg da, mm døgnrytmen er ikke akkurat her enda hos oss. I går kveld ingen av oss klarte å vente, siden det var besøk her. Så vi spiste den kaken, men mm den datt ned sammen, som en suppe. Men alle likte den og var super fornøyde. I dag skal vi bare slappe av, og kose oss hjemme. Men jeg som er så aktiv så har veldig lyst å reise opp på fjellet her ved Bø og ake, men mm vet ikke om det regner der også. For sist jeg var der, så snøde det der oppe på fjellet, mens her nede i byen det regna. Da kan ma forvente mye rart da, som om det snør eller regner. Jeg la ikke ut dette innleget i går, fordi vi la oss litt tidlig, men det tokk sin tid å sovne. Det var litt sånn at jeg var trøtt men var våken, klarte ikke sove. Mye jeg hadde i tankene mine etter alt det som skjedde i går, men en dag skal det komme og da skal jeg si til de menneskene hva som var, for jeg vet sannheten. Dumt å si at han/hun juger, når du ikke har spurt en gang eller snakka med den personen hvorfor det står akkurat det og det. 

Kos dere! Sees snart igjen, kommer med et innlegg i dag. 

SILK BEAUTY

 • 04.01.2014, 20:43


Nå er jeg akkurat ny dusjet! Er super fornøyd med å teste denne kremen. Den lukter veldig godt ,og mykner huden. Denne fikk jeg til jul, så får se hva som skjer. Nå så er jeg hos kjæresten min til jeg flytter, det ar skjedd en del ting. Men jeg vet hva som er sannheten og jeg skal følge mine råd, og det jeg har lyst til videre. Jeg skal klare meg å bo alene, ikke minst skolen. Det skal jeg klare, uansett hva alle andre sier. Jeg vil bli noe, jeg vet ikke hva. Men jeg ønsker å bli noe, og ha jobb. For vel komme meg på skolen på mandag, og møte Anna Marie min bestevennine å snakke med læreren. Akkurat i dag har jeg laget oreokake hos kjæresten min, så alle skal kose seg snart med et kakestykke.Prøv denne kremen ut! Kanskje du liker den også.

OUT WITH THE DOG

 • 01.01.2014, 21:41


PRETTY DAY

 • 01.01.2014, 20:36


Heihei! Alle sammen, endelig er det 2014. Ikke mange dager til, så flytter jeg ut for meg selv. Jeg hadde en super dag i går/natt, vi feira 2014. I dag er alle så slitne at vi er rett og slett hjemme, så jeg har baka litt og kost meg. Etterpå skal jeg og kjæresten min se på film, for å si det så har de en helt nydelig hund. Den er sykt herlig, han vil alltid leke og være med meg. Mm ellers er alt ganske bra og tiden har gått ganske fort, det er vel skole på fredagen. Så dere skal få se mye mer av meg her på bloggen, men akkurat nå er det ting som skjer, og jeg føler ikke akkurat for å blogge. Håper dere skjønner det, å mm dere kan jo legge igjen en kommentar, om hva dere vil at jeg skal blogge om, for det er ikke noe vanskelig. Ellers takk for de som leser bloggen min, og ser på den. 

Håper alle hadde en super dag i går!

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits