IKKE ALT SOM LIGGER I VÅR NATUR ER SØPPEL

 • 30.10.2016, 19:30


Hva synes du om bildene?

FOTO FOR DAGEN

 • 18.10.2015, 14:53


FOTO FOR DAGEN

 • 17.10.2015, 13:00


SOMMERFUGLER

 • 20.09.2015, 18:53


KOSELIG TUR UTE I SKOGEN

 • 08.09.2015, 22:01


Da har vi vært ute en tur i skogen, var koselig det. 

Skjente den kulden som kom mot skinnene.

Var deilig å få friskluft. 

Bra å komme seg ut litt hver dag, bra for meg og for andre.

I dag har Jonas snakket mye ute, han var veldig fornøyd.

Herlig å se at barn liker å være ute.

Nå venter jeg på Arunas, håper han kommer hjem snart. 

Slik er det å jobbe, da jobber man hver dag. 

For da tjener man penger, og da blir man fornøyd med resultatet. 

Vi fant en del store og små sopp i skogen.

Skal bli en deilig saus på maten i morgen. 

Gleder meg til å smake, det hadde du også gjort.

Flyet flydde så fort, at jeg rakk nesten ikke å se den. 

For vi gikk på veikanten, og så på den. 

Da vet eg det til neste gang.

Da jeg tok bilde av bien, så jeg at den var der i ro. 

Den var ikke redd eller noen ting, så det var rart synes jeg.

Sikkert fordi det var litt kaldt ute, å da flyr de ikke så mye rundt etter honning. 

FANTASTISK UTSIKT

 • 30.08.2015, 19:57


Da har jeg pakket og gjort klart til å ta alt sammen men, må få støvsuge å det skal jeg gjøre når hybel skal bli tatt ut. På grunn av må støvsuge også under buret ikke bare rundt, det kommer mye rart over alt her på gulvet. Slik er det å ha et dyr, dyr roter mye og det blir møkkete. Derfor er det vanlig at vi mennesker rydder etter dem, for ikke alle dyr rydder etter seg. Noen har kanskje lært opp hunden sin å rydde etter seg, eller som fugler de roter ikke så mye. De lager et nydelig fuglereir som de bor i, å det er utrolig det de lager.  Jeg får ta alt ned, slik at blir lett å ta alt inn i bilen. Når jeg er ferdig å pakke så skal vi spise middag etterhvert, gleder meg! For det blir sopp.

NYTT VÆRET SÅ LENGE DU KAN

 • 30.08.2015, 14:20


Hei alle sammen! Jeg sitter her og slapper av, hmm skjedde noe rart med telefonen min. Den plutselig vil ikke komme på, noe merkelig dette. Den er i laderen nå, så får håpe at den funker snart. Denne helga har vi vært hos foreldrene til kjæresten min, så til kvelden skal vi hjem tilbake til rutinene som vanlig. I går tokk jeg noen bilder ute, og inne, har vært på sopp tur og kjøpt inn noen ting til kaninen. Han ble veldig glad, han spiste og koste seg som bare det. Nå ligger han i buret og sover og slapper av, ganske fint å se at han kan gjøre sånne ting ikke bare hjemme.

Jeg vet hva dere tenker nå, å herregud hun har byttet design igjen. Men denne designet her skal stå her en stund nå, likte ikke at bildene ble så små på det forrige designet. Jeg prøvde å endre noen ting her på designet men, det gikk ikke som jeg ønsket. Derfor tenkte jeg bare å la være, hvis ikke spørre de som har laget dette. 

Disse dagene er været helt ut av seg selv, plutselig regner det eller så kommer sola fram. Du vet aldri hva som blir, å det er ganske kjedelig. I går så jeg og kjæresten min på skal vi danse, det var spennende og morsomt. Var veldig morsomt å se på Stian danse, han var ganske flink for å si det sånn. Når vi så på resultatene så var vi enige at Adelen skulle vinne, akkurat som dommerne mente. For hun er ung, å det er lettere for henne å lære alt dette. Å være i form, å gjøre alt sammen. 

OUT SIDE

 • 12.07.2015, 22:23


Fantastisk hvor fint det kan være ute, mye smått man kan finne. Hver eneste liten ting, kan bety ganske mye. Når man ser på himmelen, så ser man alltid forskjellige mønster og skyer. Å de forandrer seg hver dag, noen ganger kan man faktisk se en hest, elg, eller hva enn man ser på himmelen der oppe. Så det er mye spennende man kan se når man kommer ut, akkurat som mange små insekter ute i gresset. Jeg kommer aldri til å ta på de, men jeg kan ta bilde av de og være fornøyd. 

Ha en fin kveld! Vi snakkes i morgen, sov godt og drøm søtt alle sammen. 

SMILE

 • 29.06.2015, 22:49


Heihei alle sammen! I dag har jeg jobbet med eplene ute, å når jeg kom hjem så tok jeg noen bilder til dere. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, for de ble fine. Det er veldig forskjellig hvordan en kamera tar bilder, så denne kamera her var ganske vanskelig. Det på en måte vil ikke ta det jeg ønsker, så da må jeg komme meg en dag til Notodden og hente min egen. Ellers synes jeg bildene ble fine, for ikke hver dag klarer man å ta noe fint. Man tar bilder hver dag, for å lære og se resultatet etterpå. Om du ønsker, så kan du legge igjen en kommentar om hva du synes om bildene mine. Ellers får dere ha en super fin kveld videre! Må fortelle dere at i går var jeg, Arunas og Mantas og henta nøklene til leiligheten, så jeg er ganske stolt! THE BIG WORLD IS THE SMALL WORLD

 • 28.06.2015, 17:08
SNART SÅ SNART

 • 14.06.2015, 00:18


Nå ligger jeg her i senga og hører på musikk mens jeg blogger, jeg har vært ute i fin været og tatt noen bilder. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet på noen av bildene da, men ikke hver dag de er like fine. Alltid finner man nye måter å ta bilder på, men siden jeg har ikke tatt så mange bilder hver dag, derfor blir man dårlig å ta bilder. Så man lærer for hver dag man tar bilder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Håper dere liker bildene mine, men mer blogging skal det bli. For snart kommer mange ting som jeg gleder meg til, som kanskje dere gleder dere også til. 

 

NATURE IS BEAUTIFUL

 • 04.06.2015, 00:19


I dag var jeg en tur ute med hunden, med mye vind ute. Så det var ganske vanskelig å ta bilder ute, men jeg fikk noen fine da. Jeg elsker å ta bilder av "naturen", jeg synes det er veldig fint det vi ikke ser så mye av. Noe smått dyr, planter som er små. Det er mye spennende som man kan finne i gresset, det kan du se selv når du setter deg i det. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
THE WAY BACK HOME

 • 21.05.2015, 08:43


 

 

 

 


Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits