SÅ MANGE NYE TANKER KOMMER ALLEREDE

 • 05.09.2015, 10:24


Jeg tenkte allerede i går på hvor skal vi flytte, for etter et år med barnehage som lærling, kommer de til å sende meg videre til barne skole her i Bø. Å får at vi skal rekke alt det vi gjør, så må vi kanskje flytte igjen etter et år som lærling i barnehage. Uansett hva vi skal eller ikke, så er jeg like gira som alltid. Håper å finne et sted der det kanskje skjer noe mer, kanskje å flytte inn i byen i Bø. Jeg har alltid likt meg på avstand av byene men, denne gangen må jeg ha liv der ute. Nå som jeg bor i Bø, så har jeg lært å slappe av mer. Men samtidig så sitter det stress, selv om jeg ikke merker det. Så våkner jeg med sår i munnen, å det gjør meg bare forvirret. 

Jeg har snakket med kjæresten min om kanskje når vi er ferdig med alt, hvorfor ikke flytte til Drammen eller Oslo. For av en eller annen grunn, så må vi komme oss videre. Å det er veldig spennende å utforske nye steder, for det er ganske vanlig. Kanskje etter lærling i Bø flytter vi tilbake til Notodden, for å fullføre skoleåret. Fullføre fag jeg ikke greide men, vi får se hva som kommer. For man vet aldri hva man blir, eller hva man orker i den alderen. Men hvis vi flytter til Notodden, så skal jeg finne meg en jobb også. For å bare gå på skole, blir for kjedelig må ha mer et liv ut av dette og tjene mine egne penger. 

Jeg kan fortelle dere en ting, er at barnevernet kommer til å forlate meg. For nå er jeg stor jente på 19 år, jeg har min egen jobb, bor med kjæresten min, jeg trives og alt er bra rett og slett. Selvfølgelig kunne noen ting vært bedre men, jeg tar det når vi flytter igjen. Jeg har alltid ønsket meg en litt større leilighet, ikke minst ha en seng å ikke sove på sofaen på grunn av det er ikke noe godt, det ødelegger ryggen på oss begge og sover litt sånn dårlig. Det er mye man kan ønske seg men, det skal komme etterhvert etter når jeg er ferdig med lærling, håper kjæresten min også får lærlingplass, for han kan bare søke til neste år. Kanskje skole året skal jeg ta her i Bø, så vi trenger ikke å flytte så mye. Det er mye å tenke på alt dette, fordi kanskje når kjæresten min får lærlingplass i Bø, så kan vi ikke flytte til Notodden. For da blir det vanskelig for oss begge to, eller så kanskje han søker i Notodden. Vi er så usikre enda hva som blir men, håper at begge blir ferdig med lærlingplassene sine. Slik at vi kan komme oss videre, og se nærmere på hva vi ønsker og orker. 

Selvfølgelig ønsker jeg å ha tid til venner å jeg har tid, men problemet er at jeg har ikke tid til å reise helt til Notodden og komme tilbake igjen. Vi har tenkt på en del, om kansksje vi skal få med oss Anna Marie og flytte sammen med oss, når vi skal til de store byene. Å det er ikke så lett å vite akkurat alt nå, for den tiden er ikke her enda. Men mye spennende å finne på, finne ut kanskje hvor man ønsker å studere eller jobbe. Mange tanker kommer, å det kommer bare mer. Jeg ser kanskje litt av fremtiden vår, ser det vi kan klare og det vi ønsker. Jeg kan si til dere hvorfor jeg ønsker å fullføre skolen, det er fordi det er noe jeg har startet med og vil bli ferdig med. Ikke forlate noen ting som ikke jeg var ferdig med, for kanskje når jeg blir eldre ønsker jeg å studere på et eller annet. Å når jeg er ikke ferdig med skolen, så kan jeg jo ikke det. Jeg vet ikke hva jeg ønsker å bli, for det er så mye man kan bli. Men man kan komme alltid med noen tanker, å det er lov det. 

TIDEN FLYR SIN VEI

 • 13.08.2015, 16:22


Så utrolig tiden går, kan ikke tro at jeg skal jobbe i en barnehage så lenge. Så lenge på samme sted, er merkelig det. Er ikke bare å være på samme sted ganske lenge, å det blir mye å lære der. Kan huske at ikke lenge siden jeg var ganske "ung", og hadde regler hjemme, legge tid, tid for at maten blir servert på bordet. Å nå må jeg gjøre alt selv, å det er veldig rart. Rart at alt har forandret seg, å håper det går riktig vei. Ønsker selv, å få komme meg ut i verden. Å se og oppleve nye ting som jeg kommer aldri til  glemme, å det ønsker ikke jeg å gjøre alene. Det skal bli med kjæresten min Arunas, for vi skal planlegge sammen når den tid kommer. 

Når du er 18 - 19 år, kommer du selv til å merke at tiden blir borte. Du merker nesten ikke hva som ble borte, det bare forsvinner. Du blir plutselig "gammel", for deg selv. Dagene blir borte uten grunn føles det sånn, fordi man gjør det samme hele tiden. Man står opp, pusser tenna, kler på seg, går på do, spiser frokost, lager matpakke og er klar for å jobbe, etter jobb gjør du nesten akkurat samme det du gjorde på morgen, bare det at du skal legge deg. Derfor med tiden ønsker jeg å oppleve så mye som mulig, få se hvordan verden virkelig er på ekte. Se på mennesker rundt deg å vite at du er ikke alene i denne situasjonen, der du tror du er usikker på alt. 

Det er så mye som skjer i verden, mye man ikke oppdager. For man har ikke tid til alt sammen, å sånn er det bare. Jeg ønsker så gjerne å bli sterk på meg selv, for det er veldig bra. Nå sitter jeg hjemme og venter på Arunas, han kommer seg hjem etterhvert. Kanskje det blir bading i dag, eller noe annet. Må nyte været så lenge man kan, for det blir snart høst. 

Tusen takk for alle dere som leste bloggen min i går, setter veldig stor pris på dette. Håper dere selv forstår at alle har det ikke så lett, du sitter ikke alene med sånne ting. Fikk koselige meldinger i går fra andre venninner, å det setter jeg høyt på lista. Fordi dem spurte meg om alt gikk bra, å det er ganske lurt å spørre andre om alt går bra.

30 FAKTA OM MEG

 • 12.08.2015, 22:34


1. Jeg elsker hunder, hunder det er livet. Det kan ikke byttes til noe annet dyr, det er bare et eller annet fordi de betyr mest.

2. Favoritt fargen min er blå, før var det rød i ungdomstiden.

3. Jeg stresser mye men, prøver å roe meg ned. Selv om kanskje situasjonen er liten, så kan det bli noe stort i hode mitt. 

4. Jeg ønsker å lære, ønsker å oppleve nye ting, ønsker noe nytt.

5. Familie betyr mest for meg, familie er den som alltid er der.

6. Jeg kan fort føle meg ensom.

7. Jeg ønsker meg et dyr her hjemme, for å ha noe å gjøre etter jobben. 

8. Jeg jobber i en barnehage, er lærling i år. Å det skal bli spennende år! 

9. Etter lærling skal jeg bli ferdig med skolen, for ønsker kanskje å studere på noe annet seinere i livet.

10. Jeg liker å blogge, ønsker å få noe ut av dette. Veldig morsomt å se på minner etterpå, se hvordan ting har forandret seg.

11. Jeg elsker kjæresten min, vi har snart vært sammen i 2 år i oktober. Han er kjempe hyggelig og snill kjæreste, det er mange ting man kan finne på med han. 

12. Bestevenninnen min er Anna Marie, hun er morsom og som alltid har vi mye å snakke om. Vi er ganske enige i det meste, å det liker jeg.

13. Jeg har en lille bror og lille søster som bor i Notodden. Søsteren min bor alene, mens lille bror bor i fosterhjem.

14. Jeg elsker natur, elsker å komme meg ut og nyte været. Jeg elsker mest av alt er vinter, å se på snøen når den daller ned på bakken. Det er utrolig!

15. Jeg vil alltid finne på noe, kan fort skjede meg her. Men man trenger ikke gjøre så mye, for å gjøre meg fornøyd. 

16. Jeg liker ikke se på noe skummelt, for da er jeg redd hele dagen. Jeg er redd for å se på harry potter, se på som csi, mye rart som er på tv. 

17. Jeg er redd for vann, sånn som i vasken, dusjen, på badet. Altså over alt, det er fra da jeg var liten.

18. Jeg er redd for små kryp, de er ekle, kan ikke ta på dem. Kan nesten ikke se på de, fordi den følelsen er ikke god altså.

19. Jeg går på do veldig ofte, tisser som bare det hele tiden. De fleste gangene er det bare noen dråper, å så er det å komme seg tilbake på do igjen. 

20. Jeg elsker å ta bilder, ønsker å lære å ta bilder av mennesker. For det er noe nytt, noe nytt jeg vil oppleve hva man ser i bildene. 

21. Jeg spiller aldri, har ingen spill på telefonen eller pc. Det er bare noe jeg ikke kan gjøre, fordi hvis jeg skal spille så blir jeg veldig hekta med en gang. 

22. Jeg har aldri vært i syden, å det er mitt ønske å reise til syden en dag. 

23. Jeg fryser veldig mye, derfor synes de fleste det er rart at jeg elsker vinter. Men sånn er det bare, vinter er en veldig fin ting. 

24. Mygg elsker meg. De kommer seg inn i leiligheten uansett hva man gjør, å det irriterer meg veldig mye. Blir vanskelig å sove, må drepe den først!

25. Jeg elsker blåbær, det er den beste bæret man kan spise. Ikke jordbær eller bringebær, bare blåbær. De har en nydelig smak!

26. Før kunne jeg være våken lenge men, når tiden har kommet er jeg ganske raskt trøtt. Var trøtt etter jobben men, kunne ikke bare legge meg da. 

27. Jeg har alltid lange negler, de vokser som bare det. Elsker å ta på neglelakk, for det er veldig fint i fine farger.

28. Noen ganger kan jeg bli fort sinna, ihvertfall når jeg er stresset. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg men, det skal komme seg. 

29. Den fineste filmen jeg har sett er avatar, den er helt utrolig! Satt meg i den ganske raskt, utrolig å oppleve den på en kino sal.

30. Jeg må rydde, det har jeg blitt lært opp fra da jeg var liten. Derfor er den vanen her hos meg enda, jeg må ha det ryddig rundt meg. Blir gal, hvis ikke det er i orden.

JEG SER LIKE MYE SOM DU SER

 • 12.08.2015, 20:48


Dette er et personlig innlegg, håper dere som leser på bloggen her setter pris på dette. Jeg vet og ser, at det er forandringer her i livet mitt. Å komme på denne veien er vanskelig å være her, det er ikke bare å sette seg ned og respektere seg selv. Jeg sitter og tenker flere ganger om hvorfor ble jeg sånn? hvorfor ble alt forandret på denne måten? hvorfor gikk dette over meg?. Det er mye man kan tenke på, er ikke bare å glemme eller overse det du ser hver dag. Jeg steller meg ved speilet og tenker at nå ser kanskje magen min flattere ut men, dessverre når jeg tar på klær så blir jeg missfornøyd. Jeg har veldig mange fine klær, så fine så mange er ubrukte enda, de som er kjøpt ifjor sommer. Nei, ingenting passer. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, når jeg prøver klær. Plutselig får jeg ikke klær på, å den følelsen er veldig vond. 

Det er ikke bare gi fra seg sine klær, som kanskje betyr mye. Og plutselig at de ikke passer, det er ikke bare å respektere seg selv. Av stress, altså da mener jeg mye stress hver dag. Så har alt dette blitt til noe som ikke skulle skje men, det er ikke bare å gjøre det godt igjen. Å gjøre godt igjen, det er å respektere seg selv. Men det klarer jeg ikke på denne måten. En av dagene skal jeg sette alle klærne i store svarte poser, og be kjæresten min å hente dem, for jeg kan ikke holde på denne måten. Jeg må komme meg videre, komme vekk fra denne "sorgen" som tar over meg. Jeg skal sette opp planer om å gå tur hver dag, selv om det regner, selv om hva enn det er. Gjøre hva som helst for å bli fornøyd med meg selv. For tall på vekta betyr ikke så mye, som å se seg selv i speilet og ikke være fornøyd. 

Det er rart å tenke på hvor lett man kan bli feit, å nå forstår jeg alle de andre som har skjedd det samme. Jeg kan fortelle dere mange situasjoner jeg har vært i, hvor mange ting som har hendt. Men det er ikke bare å fortelle, for følelsen når du forteller det er veldig vanskelig å forklare. Jeg vet at mange her i verden ikke respekterer seg selv, å nå kom dette til meg også. Jeg er sunn, spiser normal mat, det er ikke bare å forstå hvorfor man har kommet opp i vekt. Maten betydde ingenting i min situasjon, det som betydde var at jeg stressa så mye. Så mye at det ikke kom bra ut av meg, det kan dere se selv på mine bilder, på meg selv som person. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for å ta meg sammen, nå tenker jeg å gjøre noe som er bra! Det er å snakke med kjæresten min, slik at han forteller meg veien til camping her i Bø. Slik at jeg kan gå tur, for det er veldig bra for kroppen og sunt. Når jeg bodde i Notodden så var det mye dumt som skjedde hele tiden, mye jeg klarte ikke la være å tenke på. Mye å spekulere og finne ut på, å det er ikke bare å komme seg unna med alt dette. Når jeg kommer meg hjem etter jobb nå, så skjenner jeg at jeg får snart nerver. Det er fordi jeg vil finne på noe, gå ut, kjøre og se, klatre på et fjell. Gjøre et eller annet, bare å gjøre en liten ting kan gjøre meg fornøyd som bare det. Men jeg er ikke vandt med å gjøre ting alene, derfor ble det vanskelig for meg. Så i dag tenkte jeg å ta meg sammen, og komme meg ut alene. For kjæresten min skal jobbe til kvelden, vet ikke når han kommer hjem men, det for vi se på. 

Her skal dere få to bilder av før og nå, å da ser dere forskjell. Å forskjellen er veldig stor, før når ting var dårlig i ung alder gikk jeg ned i vekt, å nå i 19 år`salder der går jeg opp i vekt. Håper jeg klarer å komme meg ut av dette, håper jeg kan bli fornøyd med meg selv. Bli sterk på innsiden, bli som jeg var. Bli den akkurat jeg er, må finne meg selv. Å alt dette klarer ikke jeg gjøre alene men, siden jeg er så mye alene. Så må jeg prøve meg fram, prøve å se at det er ikke farlig å komme ut i verden. 

Tenk at etter så liten tid har jeg blitt så stor :O, man ser forskjell veldig bra. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli fornøyd. Håper dere forstår ,og setter pris på hvordan jeg er og ser ut. Disse bildene er ikke lenge siden de ble tatt, bare noen måneders forskjell å det ser du på resultatet. Bli stolt du også, gjør noe ikke bare gi opp slik jeg gjorde.

TRILLRUNDT

 • 12.08.2015, 19:55


Heihei alle lesere, nå sitter jeg her på sofaen og slapper av. Som alltid så pleier jeg å ommøblere så det har jeg gjort her igjen men, denne gange klarte jeg også få ødelegge litt av kommoden som er her. Å det er ikke greit, for hvis den blir helt ødelagt så må kjøpe en ny, kanskje en mindre en fordi den er veldig stor. Men alt annet er i orden, må ordne bare spisebordet her, få en mindre en. Om ikke lenge til så skal kjæresten min komme en tur hjem, skal bli godt å se han igjen. Siden han skal på jobb i dag seinere, så skal jeg ta og komme meg ut tenkte jeg. For det er veldig nydelig vær nå men, er litt redd at jeg har blitt litt små syk. For nesa renner som bare det, og jeg fryser litt. 

Ellers har dagen vært på topp! Jeg har vær på jobb i barnehagen. Ble kjent med nye barn og andre opplevelser som alltid. Må komme meg inn i rutinen som er der, for det er ikke så vanskelig å huske. Etterhvert så skal jeg få oppgaver, skal bli spennende å få lede mer enn til vanlig. Men først er det ganske viktig å lære hva barna heter, å det er ikke lett kan jeg si deg. For det er en del barn som er i denne barnehagen, og det kommer mer til uka. 

Seinere må jeg få tatt noen bilder her til dere, av leiligheten igjen. For det ser mye bedre ut nå, mer ryddig. Må få ordna opp i gangen, for når jeg går ditt så liker jeg ikke det jeg ser. Da får jeg masse litt til kjæresten min, for ting må bli i orden snart. Føler meg ikke hjemme enda når man bor i rot. så sånn er det bare. Denne uka er den siste uka det er åpent her i Bø sommerland, da skal vi komme oss en dag ditt, håper jeg. For der har vi ikke vært i år, så det skal bli spennende. 

 

OVERRASKENDE

 • 10.08.2015, 16:58


Da har jeg vært på jobb i barnehagen, som alltid noe nytt hver dag. Det er vel slik man lærer seg ting også, for det kommer seg etterhvert. Det har kommet veldig mange barn og voksne nå, jeg var på min avdeling og fikk møte alle barna. Det er alltid spennende med noe nytt, for da vet man det til neste gang. I pausen var jeg hjemme en tur, jeg fikk rydde alt og komme meg tilbake til barnehagen. Ganske greit når man bor så nærme, for det blir en del å rydde når man har mange ting hjemme. Var koselig å se kjæresten min være hjemme i leiligheten før meg, så han hadde laget middag. Så vi fikk kose oss med mat, og en serie han så på. Da jeg skulle komme meg inn på badet oppdaget jeg en snegle på doen, det var ganske overraskende. Jeg blir sjokkert og tenkte hva i alle dager, så jeg måtte rett og slett spørre gutta om de har gjort dette. For før i dag fikk kjæresten min drepe en edderkopp her på veggen på badet. Jeg er rett og slett ikke fan av sånne små kryp, å da må noen andre gjøre denne jobben. 

Jeg ser når det er en kjellerleilighet så kommer det en del kryp men, heldigvis noen som tar denne jobben her for meg. Men å se en snegle på doen, det må jeg si at det er ikke vanlig. Gutta bare lo når jeg sa det, og jeg ba dem gå inn på badet og se. Så fikk kjæresten min fjerne den, å da ble jeg fornøyd. Men det er ganske latterlig når man tenker over, at en snegle kom på besøk her. Her skal dere få en bilde av den, før den ble tatt ut i gresset ute. 

Sånn blir det når man er borte en helg, alt blir møkkete og en del støv. Så må få vaske i leiligheten i dag, gleder meg når det skal bli reint! 

WORK FOR IT

 • 09.08.2015, 15:27


Jeg tenkte kanskje å finne meg en ekstra liten jobb, vet ikke hvilken jobb enda men jeg har noen tanker. Jeg og kjæresten min skal selge blåbær, så får se hvor mange her i Bø som vil kjøpe eller fra andre steder. Jeg har tenkt meg kanskje å passe på dyr, for dyr betyr veldig mye for meg. Må sende inn søknad og se hva slags jobber som finnes, for det er ganske bra å gjøre noe annet også. Ikke bare samme jobben hele tiden, kanskje man blir sliten av det eller litt lei. Så det er bra å finne på noe mer å gjøre, å det liker jeg veldig godt. 

Det har vært dyr rundt meg hele tiden som jeg kan huske, ikke rart jeg er helt gira på å ha en hjemme i leiligheten også. Jeg og Arunas kjæresten min er ganske enige hva vi vil ha er store dyr, det blir selvfølgelig en hund. Men når det kommer til de små, så er vi litt usikre. På grunn av det er ikke så stor hund som du kan gi en klem til, gå en tur med, bare sånne små leker kan man gjøre. Å det kommer til å bli rart for det første men, tenker meg det kommer seg etterhvert.

Jeg sier ikke at å ha et dyr er billig men, hvis man virkelig ønsker en, så får man det til hvis man vil. Det er mange små jobber man kan finne men, jeg føler ikke at alt passer til meg. Jeg kan også tenke meg å være barnevakt å passe på andre barn, for jeg er lærling nå og kommer til å lære mer enn den kunnskapen jeg har nå. Så det er mye spennende man kan gjøre men, jeg er usikker enda hva som kommer til å skje og ikke. Jeg må virkelig ønske dette, og komme i gang. Men som alle vet så er jeg sånn sjenert jente, å det er ganske kleint føler jeg å gå og spørre om sånne ting. Uansett hva det gjelder så er det bare sånn. 

Jeg må bli tøffere og komme meg ut av dette skapet, for jeg ser at jeg kan ikke leve uten dyr. Det har gått nå tror jeg 3 uker før jeg så Grantas hunden til familien til Arunas, å jeg får tårer i øyne når jeg ser han. For dyr er så fine, de er nydelige skapninger. Uansett hvordan de er men, jeg er redd for de som er mindre. De små er også fine men, av en eller annen grunn tørr jeg ikke ta på de. Da må jeg nesten løpe vekk fra, for den følelsen er ikke helt god der enda. 

Derfor skal vi ikke kjøpe for liten dyr, for jeg er usikker på dem. Er bare vandt med som er vanlig størrelse på en hund, og enda større. Så det skal kanskje bli en kanin som skal få bo med oss her i leiligheten, gleder meg til den tiden kommer. Vi kan ikke ha katt eller hund her, på grunn av det er en del allergi her. Å hund kan vi ikke ha på grunn av, det er mange katter her fra før av i nabolaget. Å de kattene har jeg hørt på morgen 4 - 5 tiden, den skrek som bare det her utafor vinduet. Jeg ble ganske skremt, for jeg har aldri hørt det før. Det hørtes ut som en menneske som skriker, å det er vel rart når det kommer ut av munnen på en katt. 

Vi kan ha fugl her men, jeg kan ikke. Fordi jeg har problemer med ørene, å har vanskeligheter med å sovne. Det er mange små dyr men, jeg må ha noe som er imellom en stor og for liten. For Stor er hund og katt, mens for liten blir vel mus. Så da vet du hva jeg tenker, kanskje du selv har tenkt på noe du ønsker å oppfylle. Men da må du virkelig å ønske det, for hvis ikke kommer du deg ikke videre. For se, jeg har flere ting å tenke på her. Det er mange tanker og ikke alt som kommer på et innlegg. For det blir kanskje for mye men, når dere har lest dette så tenker dere litt selv også. 

UT PÅ TUR ALDRI SUR

 • 09.08.2015, 09:23


Da har jeg vært en liten tur alene, og tatt noen bilder her til bloggen. Jeg liker ikke gå alene men, denne gangen så tenkte jeg at må komme meg ut, og få gjort det jeg skal. Det var litt vanskelig å ta bilder, på grunn av det er en stund siden jeg tok sånne bilder. Men håper dere liker bildene, og nyter dagen i dag videre! jeg og kjæresten min skal hem i dag til oss, for i morgen er det jobb igjen. Helgene går fort føler jeg men, av en eller annen grunn går uke dagene fortere. Sikkert fordi man gjør noe fast hele tiden, hvis du skjønner det. Nå har kjæresten min stått opp, og han reiser en tur å hjelpe med egg. Kanskje innen denne uka skal vi se på dyr i dyrebutikk, skal bli spennende det. Gleder meg som en liten unge til det der, for håpe vi kan ha noe i leiligheten her. For jeg har litt allergi, begynner å nyse hele tiden og klø som bare det. Plutselig høres det ut som jeg er syk når det skjer sånt. Jeg må lære meg gå ut på tur alene mer, kanskje starte med trening. 

Da skal jeg stå opp når han kommer hjem, og skal lade kamera for den blir tom for strøm etter en del bruk. 

INTERNETT ER FARLIG

 • 08.08.2015, 19:10


Nette er farlig, har du tenkt over det? Tenk så mye informasjon alle legger ut på facebook, blogg, altså over alt. Men aldri om man tenker over, kanskje bare da det kommer opp en liten tanke. Alle kan finne veldig lett om alle, bare søke på navn på google så kommer det opp. Ikke minst på 1881.no der kommer det også opp gate navn og nummer der man bor. Det er veldig skumelt, skumlet når man tenker at alle kan vite alt om deg.

Kanskje når du skriver om at du reiser bort, så kan noen andre finne på å stjele noe eller ødelegge mens du er borte på ferie. Man vet aldri hva som kan skje, noen kan være helt besatt av å gjøre sånne ting. Tenker meg at kanskje nå til å med du, har en tanke på dette. Alltid må man tenke over hva man legger ut på Internett, for du vet ikke hvem som leser siden din. Hva andre kan se, du må finne alle løsninger for å holde ting "hemmelig". Holde ting som er viktig slik at ingen ser, for hvis du har langt ut noe privat på nette. Så kan de finne det og kanskje bruke det mot deg, skade deg, finne deg, gjøre noe med deg. Du kan aldri vite hvem som sitter bak pc skjermen. 

Det er veldig mange pedofile, og mange eldre, som sitter bak pc`en og later som de er noe de ikke er. Å du kan aldri vite når en har sendt deg venneforespørsel, eller plutselig snakker til deg på grunn av grunnen dems er fordi du er pen, søt eller noe annet. Det er ganske dårlig grunn, grunnen må være ordentlig. Ikke bare å la en være venn med deg, når du ikke kan se noen bilder av personen, eller ingen informasjon. Mange eldre er flinke å late som de er unge gutter, bare for å få jenter hjem til seg. Å det er ganske skummelt når man tenker over det, på grunn av du vet ikke hva de skal gjøre. Er de der på nette for å få seg nye venner, eller fordi de skal bruke deg. 

Men selvfølgelig aldri om noen sitter hver dag og tenker på dette, så informasjon kommer på nette du selv har lagt ut. Men du må uansett være forsiktig hva du gjør, for du kan aldri vite noe hva som kommer. Når jeg legger ut på bloggen så legger jeg bare ut noe, jeg tenker på hva jeg skriver men, noen ganger kan det komme opp mye rart man tenker. Å det er ikke så lurt å legge ut alt, for noen ting må du ha for deg selv. Alle som leser noe om deg, de må ikke vite alt om deg. Men de fleste masser mye over nette, kan sende trusler eller andre ting som er ikke bra. Hvis du har fått en baby, eller har lyst på en. Betyr ikke at hele verden må vite det, eller vennene dine. Alt kommer med tiden, du bestemmer selv hva som kommer på nette. 

Selvfølgelig når du skal legge ut bilder så spør du, for kanskje den personen har ikke lyst. Kanskje bilde er så ille av den personen, at når du legger ut så kanskje han/hun blir lei seg. Kanskje det ødelegger hele livet han/hennes, så vær forsiktig og spør alltid. Ikke glem å gjøre det, jeg tenkte over aldri det før når jeg var ung. Men nå så føler jeg at det er viktig, for kanskje noen ikke ønsker å ha barne sitt på nette. Det er mye man kan tenke på her, mye som ikke alle tenker over. Alle barn bør bli lært fra de er i den alderen de skal få facebook, om hva som er greit og ikke. For mye mobbing skjer over nette, å det bør man være mye ops! på. Barn tenker ikke over hva som er greit eller ikke, de må bli lært bort. De må lære hva de kan gjøre og ikke men, hvis barne ditt mobber noen. Så må du ta plassen og hjelpe han/hun ut av dette, for det klarer ikke dem alene. 

Fordi jeg kom med dette innlegget, så betyr ikke det at jeg skal slutte å blogge. Men alle bør være forsiktig, og lære andre hva som er greit og ikke. Jeg skal blogge akkurat som jeg gjør, kanskje litt enda mer. For jeg ønsker at bloggen skal være spennende, med mye innlegg og temaer som kommer her. 

Håper dere forstår hva jeg vil fram med, og tenk på dette du også! Det er en veldig viktig sak. 

BLOGG INNLEGG

 • 08.08.2015, 12:58


God morgen alle sammen! Nå ligger jeg forsatt i senga mi, og har sett på andre bloggere. Det er alltid spennende å se på andre bloggere, ikke bare tenke på at du er den eneste som eksisterer. Man kan få mye inspirasjon fra de andre, og mye å lese på. Men selv om jeg leser andre sine blogger, så klarer jeg ikke gjøre akkurat som dem. For man har sine egne tanker, som kanskje ikke tenker akkurat som de gjør. Derfor blir det vanskelig å blogge, for det er ikke bare å sette seg ned å blogge. Man må tenke gjennom hvem skal lese dette, du vet ikke hvem som ser på bloggen din, du vet at folk er uenige. De kan sende stygge kommentarer som anonyme, å det skjer ganske ofte. 

Hvis du har blogg, så kommer du til å merke til stygge kommentarer. Å den følelsen er ikke god, den faktisk sitter inne i deg lenge. De som er toppbloggere de faktisk har lært seg, mer enn meg som blogger i den lille verden her. Så de tåler mer, mens når jeg kanskje får en kommentar og den er stygg/slem. Så kan jeg tenke på den i flere uker, mens dem for 1000 av sånne kommentarer. Å det er veldig stor forskjell, kanskje du selv har merket det også. 

Derfor prøver jeg så godt jeg kan å blogge bedre, jeg merker at overskrifter betyr veldig mye. Det er de som for andre til å ville lese dette innlegget, derfor føler jeg noen ganger at det passer ikke inn det jeg skriver over der. For når jeg skriver innlegg, så kommer det flere ting enn ting som akkurat skulle kanskje vært der. Sånn er det å ha noe å skrive om, alt handler om temaer. Å plutselig kan det komme inn i flere å ikke et tema i et innlegg. Derfor kan andre bli forvirret eller ikke ønske å lese blogg. Jeg er usikker enda på alt sammen men, håper det kommer seg til rette etterhvert. 

 

KVELDENS`KOS

 • 07.08.2015, 22:38


Da var det kvelden, snart skal vi legge oss. Tiden går så fort, føler det er ikke tid for å hvile. Vi så på en film akkurat, det var spennende som den var ganske dum. Håper jeg får slappe av i morgen, sove  så lenge jeg kan. Problemet er når kjæresten min våkner, så vekker han meg også. Derfor blir det vanskelig å sove lenger, for jeg venter alltid på han. Venter til han kommer seg hjem, og vi skal kose oss sammen. 

Vi er hos foreldrene hans nå i helga, det var ganske morsomt å se igjen Jonas. Han har blitt en stor gutt nå, for han klarer å krabbe snart. Hunden her i huset, han er super fornøyd at jeg er tilbake. Det første han gjorde var å løpe til meg, super fornøyd som skal ha mye kos. Jeg var ute en tur med han, så han fikk gjort alt sitt. 

Nå skal jeg og Arunas legge oss, for tiden flyr som bare det. Og han skal jobbe litt i morgen, da har jeg noe å glede meg til. Fordi jeg gleder meg alltid til han kommer hjem, jeg synes det er bare koselig å se han og gi klem. Men da snakkes vi i morgen, så ser jeg hva jeg finner på å komme med på bloggen her. 

STRAKS HJEMME

 • 07.08.2015, 20:14


Hei! Nå sitter jeg her i pauserommet og slapper av, er rart det å sitte bare men, det skal komme seg fram. I dag har det vært ganske spennende dag i barnehagen, å det liker vi alle sammen. Er faktisk morsomt å finne på noe med barn men, noen ganger må man si ifra hvis de gjør ikke det de skal. Det ble ostesmørbrød på bål, smakte ganske godt det! Har aldri laga noe sånt på bål jeg, så det var bare å sitte og vente på maten. I dag så skal vi altså jeg og Arunas rett til foreldrene hans tenker jeg. Hmm, jeg er usikker pga vet ikke når han er ferdig på jobb i dag, for håpe han slutter tidligere og rekker å bli ferdig å male det han skal. Etter jobben skal jeg rett hjem og rydde, og vaske opp og, kanskje sette på et klesvask til. Det er ikke bare å bo for seg selv, for det blir mye ansvar når Arunas kommer seinere hjem enn meg. Da fikser jeg alt, før han kommer. Kanskje det var nokk for det innlegget her, jeg må vel komme meg tilbake til barna. Så får dere bare lese videre her i dag på bloggen, og følge med! Dette innlegget kommer når jeg er allerede hjemme, så da vet dere at jeg skrev på jobben i pausa. Da er det 5 min igjen, for gå ut å dere må ha en strålende dag videre!


Bildene er ikke helt klare som dere ser, på grunn av vi skjørte å det er ikke bare å ta bilder på veien. Håper dere for en super fin kveld! 

KVELDENS`TUR MED GUTTA

 • 06.08.2015, 22:33


Vi har vært på tur i dag, det var ganske koselig å komme seg ut. Deilig å nyte været så lenge man kan, for det er bare deilig å komme seg ut, og skjenne på den luften som kommer mot deg. I dag skal Mantas sove her for første gang noe overnatting her, for i helga skal vi sove hos foreldrene til Arunas. Skal bli spennende å komme seg vekk fra leiligheten, for det blir kjedelig å være hjemme hele tiden. Gleder meg til å se Grantas (hunden), han er super koselig og gjør meg glad å se dyr. Ikke minst lille bror til Arunas, han vokser så fort. Å det er ganske vanlig når små barn vokser fort, da er det mye forandringer som kommer.

Jeg har snakket med noen i dag om hvilken dyr jeg bør ha hjemme, fordi jeg har veldig lyst slik at jeg har noe å gjøre etter jobb. Ikke minst når man tenker over hvor mye jeg elsker dyr, så må jeg ha noen dyr her altså. Vi skal ikke ha noe mus her i huset, for jeg er redd pga de er små. Men noe større sånn som chinchilla eller kanin, så er det veldig spennende. Jeg og kjæresten min skal bestemme oss snart hva vi skal ha hjemme her, gleder meg veldig mye til den tiden kommer. For jeg snakker og tenker om det ganske ofte, for dyr gir bare kjærlighet ikke noe annet enn det. 

SLITSOMT I DAG

 • 06.08.2015, 16:47


Da er jeg hjemme etter jobben, er ganske sliten av nesten ingenting. Fikk litt vondt i rumpa i dag, var ganske trøtt og sliten. Er ikke vandt med å stå opp så tidlig, ikke minst at dagen føles som den er ganske lenge, den er jo lenge når man tenker over men, ellers går den fort hvis man gjør den til. Nå skal jeg lage meg middag, det skal bli vel kjøtt og salat, orker ikke noe ris eller pasta. Etter hvert skal jeg lage gele, siden vi fikk ikke lage i går for kjæresten Arunas kom ganske seint. Så skal det også bli kremfløte, gleder meg mye til dessert i dag med blåbær. Må få tid å lage blåbær syltetøy men, jeg er usikker på hvordan så må vente på kjæresten min. Håper han er tidlig ferdig i dag, slik at vi kan få handle inn varer i dag. For snakke med han når han er hjemme, for hvis det er tidligere så skal jeg få med han på tur i dag. Hvis ikke så skal jeg gå alene, kanskje Mantas bestevennen til Arunas skal sove her i kveld men, jeg er litt usikker på hva som blir. 

Mye man kan gjøre er om dagen, ikke hver dag man orker et eller annet når det kommer til ting. Jeg føler meg ganske "dø" i dag men, dette skal jeg fikse og må klare meg til kvelden. Det var spennende i dag i barnehagen, vi så på film og koste oss ute. Der barna fant en frosk og skal som alltid vise den fram, jeg er ikke fan av frosker. Faktisk så er jeg ganske redd, for å si det sånn. De er ekle, jeg bare liker ikke små kryp. For de er over alt, det er ikke bare å komme seg unna for å si det sånn. Men ihvertfall barna liker det de ser, å de er veldig interesserte å det er bra. Bare ikke jeg må ta på den, eller gjøre noe med den så funker det ganske bra. 

Dere må få en super middag! Nå er jeg så sulten, at magen min rumler som bare det. Vi snakkes seinere, for det kommer flere innlegg i kveld. 

NOTODDEN BLUESFESTIVAL

 • 05.08.2015, 21:23


Blusen var veldig koselig, vi har kost oss mye med Roger og Edita. Vi har sovet i campingvogn, det var litt skummelt men det ble i orden. Kaldt kan jeg si at det var men, heldigvis sov ved kjæresten min, å han er alltid varm. I år var vi ikke så mye nede i gata på Notodden, for jeg kan ikke høre den musikken. Det gjør veldig vondt i ørene, derfor løp jeg nesten hele veien for å komme meg vekk fra det. Ørene mine har blitt bedre men, det er ikke over som dere tror. Jeg liker ikke å reise på fest der jeg må sitte med ørepropper i ørene, det irriterer meg og det er i veien. Jeg tror ikke at det kommer til å ordne seg, ikke når jeg hører lyder hver dag. Da må det være rolig, å nå som jeg jobber i barnehage så er det ikke godt det heller. Men jeg kan ikke gjøre noe med dette, for jeg har vært hos legen men, han sier ikke så mye enn at jeg må høre på lavere musikk. Det hjelper ikke så mye det da, selv om jeg har også fått medisin som har hjulpet men, ikke helt ordentlig.

Lydene for meg er veldig vonde, det skjennes ut som det skjærer i ørene mine. Det er veldig vanskelig å forklare hvordan det følelsen er men, den er ikke god for å si det sånn. Siste dagen så var vi på karuseller, der kunne jeg heller ikke ta noen ting. Pga ørene mine gjorde veldig vondt, jeg gikk litt vekk og satt meg på gresset mens vi så på Roger ta en karusell. Her skal dere få se noen bilder, ikke mange men noen er bedre enn ingenting. 

Håper dere likte bildene! Ellers får alle ha en strålende dag videre, ikke lenge til så kommer Arunas hjem, kan nesten ikke vente, for komme meg i dusjen før det. 

LEILIGHET, IKKE HELT KLART

 • 05.08.2015, 20:05


Da kommer kjæresten min hjem snart, fikk melding av han så gleder meg til han er hjemme. Jeg har rukket å ta bilder av leiligheten, dere kommer til å se rot her. Men det får dere tåle, for kan ikke være perfekt hele tiden. Det er noen ting som må bort, å jeg vet ikke enda hva jeg skal med klærne mine. Å selge de eller om jeg skal sende de til de fattige, eller bare gi bort. Fordi for meg er det ikke bare å gi fra meg klærne mine, for jeg elsker dem. De er veldig fine, så derfor er det ekstra vanskelig. Plutselig å ha våknet en morgen og prøver å ta på deg klærne dine, å ser at du kommer ikke opp i dem. Rett og slett de har blitt for små, jeg må komme meg i form snart. Derfor er jeg usikker om jeg skal gjøre dette, på grunn av jeg kanskje kommer til å være like lite som jeg kanskje var. Så må se hva som kommer, kanskje jeg skal bare pakke de sammen og be kjæresten min ta de med seg hjem i kjelleren. For man forandrer seg og vet ikke hvordan man skal respektere det, å det er vanskelig for meg. 

Men her skal dere få se leiligheten våres, håper dere liker den. Den er ikke stor eller for liten, den er ganske grei. Jeg liker meg her, veldig rolig sted. Faktisk veldig fint her, fint å gå turer, og se på ting. 

Dette her er ute plassen, vi skal få kjøpt oss ute møbler så vi kan sitte ute og kose oss. Jeg har hengt opp klærne, men var plass til mer så skal vaske mer.

Dette er gangen våres, det er stor plass der. Men kanskje det ser ikke sånn ut akkurat nå, dette er store søppelposer som må kastes i kon-teiner. 

Da har vi kommet inn på innsiden, her ser dere at det er litt rotete på benken pga vaska opp. Kjøleskapet skal byttes til større med fryser, så det skal bli bra!

Tv`en er ikke i orden enda, derfor er det ledninger som ligger der. Men det skal bli fikset i dag! Så jeg gleder meg veldig mye å se på tv. 

Her ser dere bedre hvor jeg pleier å sitte og blogge, kanskje litt jentete er leiligheten men, sånn ble det når jeg har flere ting enn kjæresten min Arunas. 

Når man går lenger inn, så er det spisested og pc krok. Der pleier Arunas å sitte og nytte tiden ved pc`en etter jobb, så han får slappe av. 

Sist og ikke minst, så er det badet her. I de svarte posene må klær vaskes, derfor ligger de på badet. Ellers veldig stor plass, å det liker jeg. 

Mye do papir er viktig! da ser man når det er tomt, ikke det fineste jeg har funnet på å legge alt fram. Men det får man tåle når man kommer inn på badet. 

Dusjen ser dere gjennom speilet, så den trenger jeg ikke vise til dere. Som jeg sa så må ting bli i orden, for det er ikke det nå. Håper dere likte det dere fikk se!

UT Å REISE

 • 04.08.2015, 11:34


Heihei alle sammen! Håper dere liker bloggen min hvordan den er, for jeg klarer ikke å bestemme meg hvordan den skal se ut. Men dere ser selv alltid at det kommer forandringer her, mye styr å drive med alt dette men det skal gå bra. Dette er bilder ifra Langesund, det er veldig fint der. Så fint at jeg vil bo der, men sikkert dyrt å bo på et sånt sted med denne utsikten som dere skal få se. 

UTE ER DET ALLTID NOE Å NYTE

 • 23.07.2015, 19:34


Middagen var super god! Til å med kjæresten min likte det, han sa det var veldig godt. Nå var jeg ute en tur og tok noen bilder, her i hagen våres. Ikke stort og ikke for liten hage, men ganske grei er den. Bedre enn ingenting, det er første gang jeg har en hage. Når det blir tilbud skal vi få kjøpt noen ute møbler, for det er ganske fint plass å sitte her. Gleder meg til alt blir i orden i den nye leiligheten våres, tar sin tid alt sammen.

BADING ER ALDRI FORSEINT

 • 22.07.2015, 23:28


Dagen i dag var helt super! For å si det rett ut, jeg er veldig fornøyd. Jeg har trent i en halvtime før Anna Marie kom på besøk, å dette fikk jeg til. Jeg var ikke stresset, ikke sint, var faktisk avslappet og greide å gjøre det jeg skulle. Tenkte mest på at dette skal jeg få til, hvorfor ellers gjør jeg dette. Ikke for moro skyld, men for at jeg selv skal være fornøyd. Vi har badet og grillet og koset oss med mye latter, så dagen var strålende fra min side. For sånne dager savner jeg, savner å finne på noe. Savner at mine venner er ikke så mye rundt meg, men denne dagen fikk meg til å smile. Vi fikk tatt en del bilder, jeg har tatt og Arunas har tatt sammen med oss. Vannet var ganske kaldt, men det fikset vi ganske greit tror jeg. Jeg bruker litt ekstra tid å komme meg ut i vannet, for jeg er litt pysete ikke minst er redd for vann. Men det gikk ganske bra! Anna Marie og Arunas fikk det til, de hjalp og gikk med meg.

Nå så er jeg hjemme med Arunas og sitter her og skriver til dere, mens han sover. Det er fordi han skal på jobb i morgen, å jeg ser veldig på han at han er sliten hele tiden. Men som jeg har fortalt han: du kan ikke være sur, eller vise akkurat hvordan du er og skylde alt på meg eller andre når du er sliten, fordi det kommer ikke til å hjelpe. Ikke minst tenk deg når du skal få barn, så kommer du hjem og er sliten, å når man er sliten så viser man sitt at man ikke orker noen ting, men barn vil selvfølgelig finne på noe med deg, og da må du vise at du er fornøyd. Du må finne på noe å gjøre med barna, ikke bare komme hjem og være sur, for alle vet å være sur da hjelper ingenting. Jeg får gå og legge meg etter at jeg har kommet med dette innlegget, for blir seint for meg også. Å blogge tar tid, noen ganger noen timer. I morgen skal vi bade igjen og kose oss, prøver å kose oss så mye vi kan før jeg og Anna Marie skal bli lærlinger. 

BIG JUMPER TODAY

 • 16.07.2015, 17:01


Deilig med stor genser etter dusjen, i dag var været ganske opp og ned. Så måtte kle på meg litt da, selv om det er sommer så kan det være kalde dager.

Jeg får vel prøve å slappe av, for er jobb hver dag. Sånn er det, ihvertfall når man skal tjene penger. Ha en fin torsdag folkens! 

PAKKE SAKER TIL ET NYTT HJEM

 • 12.07.2015, 20:49


Heihei alle sammen, i dag har vi vært en tur i Notodden og pakket saker til den nye leiligheten. Uff, jeg glemte å ta bilder slik at dere skulle fått sett hvordan det ser ut. Men det får jeg fikse en annen gang, pakkingen er så å så nesten ferdig. Jeg gleder meg ganske mye til å flytte inn sammen med noen, for er ikke alltid så moro å bo alene.

Ikke tenk på hvordan vi ser ut, for vi er slitne og trøtte etter pakking og en fri dag. I morgen må vi opp tidlig klokken 06:00, for å være på jobb 07:00. Så det er dagen sin, gleder meg til lønnen kommer. Håper dere har en super fin søndagskveld, kos dere mye!

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits