DAGENS ANTREKK

  • 22.10.2016, 17:47

Genser - Minimum / Bukse - Cubus

Lett antrekksbilde for å vise dere hva jeg har på meg i dag, det er ikke noe spesielt som vanlig. Fordi vi er bare hjemme, derfor er det slik at trenger ikke kle på meg det fineste akkurat. Snart er det middag, så gleder meg til mat. Men da snakkes vi seinere, det kommer et innlegg til mot kvelden.

LETT ANTREKK

  • 15.09.2016, 23:11


Så sykt! Varmt disse dagene, det er helt sykt altså. Så varmt at uansett hva du har på deg så steiker du, jeg svetter til å med inne. Uff uff altså, for så varmt er det ikke hver dag, men når det kommer. Da smeller det med en gang, men får håpe det er over snart. Jeg ønsker å få slappe av, noen dager uten sol. Men tommel opp! For sola og varmen i dag. For det har varmet opp huset våres, vi trengte ikke å fyre. Å det er ganske sjekt!  Deilig å komme hjem i varmen, i hvert fall når på kveldene det er ganske så kaldt.

Her ser dere antrekket mitt, det ble en ganske rask valg. Fordi måte forte meg når jeg kom hjem fra jobben, vi reiste ganske raskt mot Kongsberg. For tiden tikker, og alle har sine planer og ting de skal på i morgen. Men jeg for da legge meg, er ganske sliten i dag. Dumt jeg ikke fikk på bilde, men her var det mus hos oss allerede inne i stua. Gutta prøvde å få tak i den, men det gikk ikke så bra. Musa løp inn under oppvaskmaskinen og forsvant, men heldigvis vi fikk noe å le av alle sammen. For det er ikke bare å fange en mus hjemme, da må du være ganske rask!

Hva synes du?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

DAGENS ANTREKK

  • 11.09.2016, 22:12


Dagen antrekk er veldig enkelt og fin, var bare å slenge på seg klærne og komme seg ut. Vi gjorde ikke så stort i dag, men vi faktisk var en liten tur på besøk hos min søster, vi koste oss sammen og snakket om ting som kom. Ellers har vi bare slappet av foran tv`en, så jeg angrer ikke. For noen dager skal være slik, ikke alltid å finne på noe stort. Rett og slett, bare sitte og kose seg.

Genser - Shopbob / Singlet - Cubus / Bukse - Junkyard / Spenner - Vanlig mat butikk

Følg meg på instagram @simonajuseviciute for daglige oppdateringer!Hva synes du om dagens antrekk?

ÅRETS FØRSTE HØSTDAG

  • 01.09.2016, 17:48


Genser - Cubus / Bukse - H & M

I dag hadde jeg tidlig vakt, å det er ganske greit det på en torsdag! Herlig å avslutte dagen tidligere, for når jeg kommer meg hjem. Blir det ganske seint uansett når jeg slutter på jobb, så det er ganske dumt. Men nå er dagen over, og jeg er hjemme og prøver å slappe av. 

Jeg kjenner på kroppen min, at jeg bør egentlig bare legge meg for å sove litt. Men jeg liker ikke den følelsen å sove på morgen, fordi hvis jeg sover litt og står opp, så blir det sånn ekkel følelse resten av dagen. Så derfor liker jeg ikke det, men vet at det kan være lurt å sove litt. Da får vi se hvordan det blir, jeg skal se på en serie, å etterpå rydde her hjemme.

Hvordan var dagen din?

ENKEL ANTREKK

  • 30.08.2016, 15:00
Genser - Sportswear by Ripley / Bukse - Jegging Jane

God morgen kjære lesere! Jeg kjenner meg ganske så sliten og trøtt, etter mye arbeid i går. Men jeg skal komme meg gjennom dagen, man må ha stå på vilje! Denne gangen har jeg det, da kan jeg være stolt at jeg får det til. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

Følg meg på snapchat "simouna" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen.

DAGENS OUTFIT

  • 30.08.2016, 00:27


Denne outfiten ble litt annerledes denne gangen, jeg måte forte meg. Vi reiste på jobb etter vanlig jobb, så det blir mye arbeid denne uken. Må beklage mye, for det kan hende det kommer seine innlegg. Vi kom hjem akkurat nå, så har bare en ting å si, det er vel natta folkens! Vi snakkes i morgen. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

JOGGEBUKSE

  • 28.08.2016, 11:19


Bukse - Ucla / Genser (jakke) - DovrefjellDet er lov å ha på joggebukse på en søndag, veldig deilig å sitte med de. Men om jeg skal til byen, så skifter jeg med en gang. For slike klær er helst å bruke hjemme, ikke gå i byen. Jeg kan også anbefale å gå med de i skogen, og kanskje trene med de om det er kaldt.

Hvor pleier du å gå med Joggebukse?

SÅ DEILIG!

  • 27.08.2016, 15:03
Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Herlig! Med så fint vær som i dag. Det ble sommer klær, bare noe lett fra skapet. Det var ikke så mye å tenke på, ihvertfall endelig når sola kom fram. Det er ganske synd at det blåser så mye i dag. Fortell meg hva du synes om outfiten min, i kommentarfeltet under.

JEG ER HEKTA PÅ VESTER

  • 26.08.2016, 16:00


Bukse - Gemma Denim / Vest - Cubus

Vester det er en veldig lett ting, for du kan bare ta den på deg og ingen ser den "t-shorten, du hater" under. Så det er en veldig lett løsning, som mange kan bruke. Det er heller ikke for varmt eller kaldt med vest, for under den kan du ha en genser med lange armer også. 

Når bruker du vest?

 

Følg meg på instagram for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg
 

JEG ELSKER DENNE GENSEREN

  • 25.08.2016, 14:00


Bukse - Gemma Denim / Genser - BikBok 

Siden jeg er ikke helt i form, ikke minst fryser som vanlig. Så kledde jeg på meg litt godt i dag, passer veldig fint å gå i byen slik også. Dette er veldig lett outfit, som alle kan gå i. Jeg som elsker store gensere, denne er myk og god. Den klør ikke, som andre pleier å gjøre. Håper du liker den også! Gjerne kommenter i kommentarfeltet, hva du synes om outfiten.

Liker du også store gensere?

Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits