SÅ JÆVLI VONDT!!

  • 05.11.2016, 14:16


Endelig hjemme, vi var en tur på legevakta. Fordi jeg har så vondt, det er kjempe vondt altså. Den smerten er vanskelig å forklare, men det er ikke noe godt. Der sjekka han på tåa og så snakka vi og fikk smertestillende tabletter. Jeg har aldri hatt så vondt før, for jeg har tatt flere ganger slike operasjoner på grunn av inngroddnegl. Så dette er første gangen slik, på natta er det ganske ille. Jeg for ikke sove av smertene, ligger der og gråter og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Uansett hvordan jeg legger foten min, så gjør det kjempe vondt.

Kjæresten min har tatt kontakt i går natt med legevakta, men de hadde så travelt der at de tokk ikke imot meg. Så jeg var sengeliggende, med store smerter i tåa. Nå når jeg kom hjem, tokk jeg smertestillende så jeg kjenner effekten at det hjelper. Men hele smerten er jo ikke borte, så det er uansett vondt. Vi får håpe det gir seg til mandagen, så jeg kan komme meg på jobb. For jobb er jo viktig, men spørsmålet er hvordan kommer tåa til å se ut da.

Uansett jeg er stolt at jeg fikk smertestillende, jeg sa til kjæresten min akkurat at jeg kan endelig slappe av litt, og få ligge rolig og må ikke tenke så mye på den tåa. Nå som jeg føler meg bedre, ikke minst kjæresten min også trenger ikke springe etter meg. Så lot jeg Hybel å gå ut bra buret, dere skulle ha sett hvor glad han er. Han hopper og spretter av glede, og det er godt å se. For disse dagene av smerte, klarte jeg ikke å være så mye med han. For om jeg slipper han ut av buret, han finner ikke på noe særlig selv. Da skal han komme og ligge ved siden av meg å få kos, for ellers bitter han meg ganske hardt i armen. For han er en liten oppmerksomhet syk, og det kan man se ganske lett.

Nyt dagen så lenge du kan! 

liveterherlig93

05.11.2016 kl. 14:36
ikke noe godt:/

lisarorvik

05.11.2016 kl. 14:45
Masse god bedring :)

Simona Juseviciute

05.11.2016 kl. 15:33
lisarorvik: takk! :)

Victoria Larsen

05.11.2016 kl. 15:25
Huff da! <3klem

Simona Juseviciute

05.11.2016 kl. 15:33
Victoria Larsen: klem tilbake :)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits