JEG HAR DET BRA!

  • 03.11.2016, 20:26


Jeg overlevde dagen ganske raskt! Men med lang venting. Jeg gikk inn til legen denne gangen alene, egentlig skulle kjæresten min være med. For å holde med selskap, for det er ikke særlig moro å få inngroddneglen fjernet. Så jeg gikk inn med glede, og la meg der da. Det tokk litt tid, for det er på en måte en «operasjon», men den er enkel. Det som var vondt, det var vel det første stikket med sprøyta. Ellers skjente jeg ikke noe særlig, jeg fikk se og alt var i orden.

Jeg kan jo røpe hvorfor kjæresten min ble ikke med inn, på grunn av han har startet å besvime av sprøyter. Det høres rart ut, men det er sannheten. Så legen sa også, bra at kjæresten min ikke ble med inn. For da hadde det vært mer problemer, enn at bare jeg som ligger der og skal få hjelp. Men heldigvis vi snakket sammen før jeg gikk inn, og da satt han der og ventet på meg. Det er koselig det da, enn at jeg skulle vært i en slik situasjon helt alene.

Legene var ganske rolige og pratsomme, så da gikk tiden enda raskere. Og det er godt å vite det, for ellers hadde kanskje det vært helt annerledes. Så når jeg var ferdig gikk vi ut, og da tokk kjæresten min meg i armene sine, og berte meg inn til bilen. Da måte jeg altså le! For dette skjer jo tross alt ikke hver dag, så det var litt morsomt synes jeg. Da er jeg heldig som fikk hjelp, ellers hadde jeg brukt litt tid å komme meg til bilen.

Nå har jeg vært en stund hjemme, så jeg har ikke akkurat kjent på noe smerter enda, men det kommer etter hvert. Og jeg som har veldig lyst å komme meg i dusjen, da må jeg ordne med pose og teip, så det sitter godt fast at det kommer ikke vann på tåa. Så det skal bli spennende, som vanlig. Tåa skal være med dette bindet i 2 dager, så skifte og sjekke. Har fått en time til kontroll også, så får håpe dette ordner seg. Fordi tåa har vært betent, og da kan effekten bli verre eller bedre. 

Lisa Rorvik

03.11.2016 kl. 20:39
Så koslig å høre :)

Victoria Larsen

03.11.2016 kl. 20:41
Så herlige bilder :D

Sarah

04.11.2016 kl. 00:38
Betennelse i tåa er noe herk. Har det litt for ofte ; ( nå håper jeg alt blir super bra:)

Nina

04.11.2016 kl. 11:07
Så bra:)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits