GRUER MEG

  • 03.11.2016, 06:45


Her sitter jeg, med vond hals og tett nese. Tidlig på morgen, venter på klokken som tikker i vei. For har stått opp tidligere for å være klar, fordi jeg har tidlig vakt i dag. Å nesten mot slutten av dagen i dag, skal jeg endelig til legen min.

Han skal fjerne den inngroddneglen, så jeg gruer meg altså allerede fra nå. Og det er ganske tidlig, men slik er det akkurat nå. Har veldig vondt i magen, selv om hvor mye jeg prøver å slappe av, det hjelper ikke noe særlig.

Men godt at jeg har en blogg, at jeg kan fortelle dere hvordan jeg føler meg. For kanskje for andre så er det ikke noe spennende å høre på, så jeg er stolt at jeg har bloggen min. Må bare beklage fordi kom ikke med innlegg i går, men slik er det på grunn av jeg er ikke i form.

Jeg er veldig sliten disse dagene, trøtt og sløv rett og slett. Så jeg gjør mitt beste, jeg som hadde planer å få tatt noen bilder, men det ble visst ikke noe av. Fordi det blir veldig fort mørkt, men i dag som jeg kommer tidlig hjem skal jeg se hva jeg kan ordne med det. 

Ha en fin dag folkens! 

Victoria

03.11.2016 kl. 07:55
Kjipt å ha sår hals! Lykke til :)

Nina

03.11.2016 kl. 12:41
Lykke til:)
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits