HER KOSER HAN SEG

  • 01.11.2016, 20:09
Herlig! Når jeg kommer hjem og slipper Hybel ut fra buret, han blir super glad. Da finner han på mye rart altså, denne gangen kom jeg hjem ganske så seint enn til vanlig. Fordi vi hadde møte på jobben, så slike dager kommer. Og da må Hybel være i buret litt til, men ganske raskt så klarte han å dele laderen i to, han har jo ganske skarpe tenner så slik ble det.

Nå skal han være i buret, fordi han må forstå at det var ikke greit det han gjorde. Det er ikke så enkelt for kaniner, det tar tid å lære dem opp. Men slik er vi mennesker vi også, noen lærer fort mens andre tegt.

Men ellers det var godt å se Hybel og kjæresten min igjen, alltid like herlig å se når de er glade. For meg blir det på en måte ganske stort, fordi jeg bryr meg veldig om andres gleder. Blir du glad, blir jeg også glad. Så vær fornøyd så mye du klarer, selv om jeg er ganske dårlig på det.

Det første jeg fikk høre av kjæresten min i dag, når jeg satt meg inn i bilen for han henta meg. Det skal snø på torsdag! Wæææ, gleder meg som en liten unge. Det rare, er at han sa at han gleder seg. WoW! Tenkte jeg da, for han er egentlig ikke særlig glad i vinter.

 Men vi får se, for det er mye spennende man kan gjøre når snøen kommer. Leke ute, ake, lage snømann, bygge hus, kaste snø på hverandre, mye og mye mer. Men det kan vi ta seinere om! For da får vi se om det virkelig kommer snø, som det står på yr.no 

liveterherlig93

01.11.2016 kl. 20:19
så søt, og med tunga ut :)

Victoria Larsen

01.11.2016 kl. 22:33
Så nydelig!

Minunate

01.11.2016 kl. 22:36
Nydelige bilder av Hybel :)

Christine N

02.11.2016 kl. 00:07
Ååh, så nydelig kanin! Har alltid ønsket meg en..
Simona Juseviciute

Kontakt meg på mail


si_mba12@hotmail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits